KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    En Son Masaj Trendleri

    Bütün güzellik ve tıbbi tedavilerle birlikte masajda da yeni uygulamalar düzenli olarak ortaya çıkmaktadır.

    Sıcak taş terapisi, rahatlamak amacıyla ısıtılmış volkan taşlarını kullanmakla masajı birleştirir. Tedavi yönteminizi ihtiyaç ve arzularınıza göre belirleyin; aynı zamanda ne kadar harcayacağınızı ve ne sıklıkta masaj terapistinizi göreceğinizi siz belirleyin.

    Periyotların Uzunluğu – Uzun Olması Daha mı İyidir?

    Periyotların süresi, masajın türü kadar size bağlıdır. Ortalama bir tam vücut masajı bir saat kadar sürer. Yarım saatlik bir masaj yalnızca boyun, omuzlar, sırt yada bacaklarla ayaklar gibi bölgesel masajlar için yeterli bir zamandır. Tam bir rahatlama için 60 dakikalık bir masaj periyodu tavsiye edilir. Sakin bir rahatlama için masaj öncesi ve sonrası zamanınızı programlamanız önerilir.

    Masaj Sonrası

    Yaptırdığınız masaj türüne bağlı olarak masajdan sonra vücudunuz değişik şeyler hissedebilir. Geleneksel İsveç masajından sonra tamamen rahatlamış hissedebileceğiniz gibi Rolfing seansından sonra tamamıyla yıpranmış hissedebilirsiniz. Masaj sonrasında su içmek iyi bir fikirdir, çünkü başarılı bir masaj vücudunuzdaki toksinleri gevşetir ve su içerek bunları vücudunuzdan atabilirsiniz. Derin doku masajı yada ağır bir bölgesel masaj yaptırdıysanız, kas ağrılarını engellemek için bir ağrı kesici alabilirsiniz.
    Ne Zaman Masaj Yaptırılır?

    Bir masaj stresinizi yok edip gerginliğinizi boşaltabilir. Masaj keyifsizliklerden kurtulma, sağlığınızı koruma, yada kendinizi şımartma yöntemi midir? Bunun cevabı yukarıdakilerin hepsidir aslında. İyi bir masaj tedavi edici, önleyici ve sakinleştiricidir. Eğer bir masada günlerce oturmak sırtınızda bir uyuşukluk oluşturmuşsa iyi bir masaj terapisti yardım edebilmelidir; bir sorunla baş edebilmek için vücudunuzun alt yada üst kısmında bilimsel bir çalışma seçebilirsiniz yada gelecekte oluşabilecek bir sorunu engellemek amacıyla duruşunuzu geliştirebilmelisiniz. Veya, belki de, sadece bir saatinizi spa’da geçirerek kas ve zihninizi gevşetmek için masaj yaptırabilirsiniz.

    Stresten Kurtulma

    Açıkça ve basitçe belirtelim ki, stresin vücudunuzdaki etkileri ciddi anlamda tehlikeli olabilir. Bir kas stresle yüklendiği zaman dolaşım yavaşlar, gıda ve oksijen bloklanır. Kasları gevşetmede, dolaşımı hızlandırmada yada oksijenle gıdaları bölgeye tekrar geri getirmede masaj müthiş bir yöntemdir. Birikmiş toksinleri de seans sonrası içeceğiniz sularla vücuttan atabilirsiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler