KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yoga stresinizi alıp götürsün

    Yoga ile stresten kurtulun..

    Faydaları: Sizi, şu anda sizin için stresli olan her şeyden ayırmaya ve kendinizi ortalanmış hissetmenize yardımcı olur.

    Adım adım uygulama
    Hazırlık: Ayaklarınız paralel ve kalça eniniz ayrı, kollarınızı başınızın üstüne kaldırın. Parmaklarınızı birbirine geçirin, avuç içleri yüze doğru dursun ve onları başınızın üstüne uzatın.

    Birinci Basamak: Kendinize sessiz olma ve içinize dönme izni verin. Nefesinizi, içeri ve dışarı doğallıkla akını hissedin ve kademe kademe yumuşak ve uzunlaşmasına izin verin. Şimdi, şu sıralar hayatınızda sizin için stresli olan şeyleri tanımlayın. Oları tanımlayıp tanımlayamadığınızı görün. Bu bir koun, bir ilişki ya da gelecek korkusu olabilir. Stresi, çıkarmayı tercih edebileceğiniz ağır bir mont gibi düşünün. Daha sonra tekrar giyebilirsiniz ama şu anda onu giyme ya da giymeme seçeneğine sahipsiniz. Dışsal şartlar değişebilir ama ona bakış şekliniz ve ona vereceğiniz tepki değişebilir. Stresinizden ayrı olarak kendi iyiliğinizin ve bütünlüğünüzün farkına varın. Gözleriniz kapalı olarak birkaç nefes süresince sessizce oturun, nasıl hissettiğinize dikkat edin ve sonra yavaşça gözlerinizi açın.

    **YOGA UYGULAMA VİDEOLARINI, 'SAĞLIK' KATEGORİSİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ!

    YOGA VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN!**

    ChefGPT


    En Çok Aranan Haberler