KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yoga Gurusu Türkiye'ye Geliyor

    Yoga gurusu Swami Muktidharma Saraswati, 12-15 Haziran tarihlerinde Türkiye’de ders verecek.

    Swami Muktidharma, yogaya bilimsel yönden yaklaşıp, hastalıklarla olan bağlantısını, iyileştirme tekniklerini paylaşacak ve yoganın günlük hayatımızdaki etkileri; fiziksel ve zihinsel olarak yogadan nasıl yarar sağlanacağı konusunda bilgi verecek. Aslen Kolombiyalı olan Swami Muktidharma, genclik yıllarında en eski gurulardan Paramahamsa Satyananda ile tanışarak 16 yıl boyunca Hindistan’da yoga, meditasyon, Sanskrit dili üzerine kendisinden eğitim aldı. Yogik yaşam tarzını benimseyen Swami Muktidharma, daha sonra Hindistan’da yogayı öğretme ve stres giderme programları oluşturdu ve aynı zamanda yoganın beden ve zihin üstündeki etkilerini araştırmakla görevlendirildi. 1996 yılında Swami Muktidharma Hindistan’dan çıkıp, uluslararası turlarla tüm dünyayla öğretilerini paylaşmaya başladı. Yeni Zelanda’da, Satyananda Yoga merkezinin bir kolu olan ünlü Anahata Yoga Merkezi’nin de kurucusu olan Muktidharma, yogayı hayata katarak faydalarını uygulayabilme konusunda eğitimler veriyor. İkinci kez dünya turuna çıkan Swami Muktidharma, ilk kez Türkiye’de 12-15 Haziran tarihlerinde, Caddebostan Yoga Bağdat’ın ve kurucusu Beklen Dalgakıran’ın konuğu olarak bulunacak.
    Swami Muktidharma’nın programı ve konular

    12-13 Haziran, saat 10:00 -14:00 : Yoga ve İyileştirici Uygulamaları

    Hastalıkların bedende nasıl oluşabildiği, yoga tekniklerini kullanarak zihinsel yönden nasıl vücudun iyileştirebileceği.

    14 Haziran, 2008 11:00 - 18:00: Çakraları Açma ve Geliştirme

    Hayat boyunca hem kendimizi hem ilişkilerimizi geliştirmek için enerji merkezlerimizi nasıl uyandırabileceğimiz

    15 Haziran 11:00 -18:00 Hayat İçin Yoga

    Yogayı günlük hayatımıza nasıl katabileceğimiz, vücudumuzu dinlendirip olumlu bir bakış açısı kazanabilmek. Hem nefesle hem yoga yaparak bedenimizde ve hayatımızda denge kurup konsantrasyonumuzu arttırma teknikleri.

    Tel: 0216 302 94 37
    www.yogabagdat.com

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler