KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    12-18 Ekim Haftasının Astrolojik Değerlendirmesi

    12-18 Ekim Haftası astrolojik değerlendirmesi..

    12-18 Ekim Haftası astrolojik değerlendirmesi..

    12 Ekim Pazartesi

    Haftaya aktif enerjilerin ışığı altında başlamaktayız. İnancımız ve güven duygumuzu ön planda tutmamız halinde günü gayet verimli şekilde değerlendirebiliriz. Ay Aslan burcunda ilerlediğinden özellikle Ateş grubu burçlar aktif enerjiye sahipler. Aslanlar, Koçlar, Yaylar bu açıdan daha şanslılar. Olaylara ve durumlara kendimizce anlamlar verebiliriz. Hayatın güzelliklerini ve keyifli yanlarının tadını çıkarmak isteyebiliriz. Üzerimizde denetim uygulanmasından hoşlanmayız. Takdir edilmek, alkışlanmak kendimizi mutlu hissetmemizi sağlar.

    13 Ekim Salı

    Aşkta gerçekçi davranmaya ve düşünmeye çalışacağımız bugün, daha dikkatli ve seçici davranabiliriz. Hizmet duygumuz ön planda. Sevdiğimiz insana destek olmak, kötü gününde yanında olmak isteyebiliriz. Böylece onu ne kadar çok sevdiğimizi göstermiş oluruz. Bugün eleştirel yaklaşımlardan uzak durmalı, hiç kimsenin mükemmel olmayacağı gerçeğini kabullenmeliyiz. Ailevi konularda hassas davranabilir, iş konularında yaratıcı yanlarımızı ortaya koymaktan hoşlanabiliriz. Bugün Başaklar, Oğlaklar, Boğalar kendilerini daha güçlü hissedebilirler.

    Astrolojik Değerlendirme14 Ekim Çarşamba

    Baktığımız herşeyi inceden inceye ayrıntılarıyla ele almaya çalışabiliriz. Yakın çevremizde olan kişilere yardımcı olma dürtümüz oldukça yoğun. Herhangi bir konuda karar verirken veya seçimde bulunurken, yarar ve zararını göz önüne alarak hareket edebiliriz. Detayların üzerinde durabilir, mükemmeli elde etmeye çalışabiliriz. Bu enerji, Başaklar olmak üzere Terazi ve Kovaları daha yoğun şekilde etkileyebilir.

    15 Ekim Perşembe

    Bugün itibariyle Terazi burcunda ilerlemeye başlayacak Venüs, öncelikle tüm Terazilerin karşı cins tarafından beğenilmelerini ve aşkta şanslarının yükselmesini sağlayabilir. Venüs Terazi burcunda gayet olumlu bir etkidir. İlişkilerimizde sen ve ben demek yerine biz dememizi, ortaklaşa hareket etmemizi, bencillikten uzak yaşamamızı sağlar. Haftanın en olumlu enerjisinden tüm burçların yarar görmesini diliyorum. Umarım aradığınız aşkı ve mutluluğu bu güçlü enerji sayesinde bulabilirsiniz.

    16 Ekim Cuma

    Dünkü Venüs etkisinin ardından Mars gezegeninin bugün Aslan burcunda ilerlemeye başlaması, 2010 yılının Haziran ayına kadar aşırı güven duygusuyla girişimde bulunmaya istekli olmamız anlamına geliyor. Mars gibi savaşçı, isteklerinin peşinden gitmek isteyen bir gezegeninin, yaratıcı Aslan burcunda ilerlemesi, başta Aslanlar olmak üzere Koç ve Yayların önümüzdeki aylar boyunca epeyce hırslı, kimi zaman abartılı bazen de cesaretle sorunların üstüne gitmeleri anlamı taşıyor. Dikkatli kullanılması gereken bir enerji. Tartışma, gerginlik yaratıcı. Başkalarından onay alamadığımızda kolayca gerginliğe düşmemiz mümkün.

    17 Ekim Cumartesi

    Bugün, dengeli, uzlaşıdan yana ve oldukça demokratik davranmamız mümkündür. hayallerimizi gerçekleştirme isteğimizin ön planda olduğu bugün, etrafınızdaki insanları tarafsız ve adil bir şekilde incelemeye çalışabilirsiniz. Bugün başlayacak bir ilişkide romantizm ve sevgi duygusu gayet yoğundur. Ruhsallık ön plandadır. Sezgilerimiz bir ışık gibi bizi aydınlatabilir. Hayatı güzel yanlarıyla görme ihtiyacımız yüksektir. Gerçekten çok hoş bir gün olması nedeniyle hepimiz için olumlu geçeceğini düşünmekteyim. Yeter ki bencil düşünmeyelim, işbirliğine açık olalım. Güzelliklere layık olduğumuzun farkında olalım.

    18 Ekim Pazar

    Bugün uzun saatler devam edecek boşluk etkisi altında güne uyanıyoruz. Tutkularımızın bizi esir alması mümkün. Ya hep ya hiç güç savaşına girişebiliriz. Başkalarının düşüncelerini kendi isteklerimizden daha fazla önemseyeceğimiz bugün, insanların bizi onaylamasını bekleyebiliriz. Daha derin düşünebilir, daha fazla sorgulama ihtiyacı duyabiliriz. İlişkilerimiz gün boyu bizim için önemli. Bu yüzden de üzerinde en fazla duracağımız nokta, aşktır. Sahip olduğumuz herşeyin sadece bize ait olmasını, sosyal yönden rahat bir hayat yaşamayı, ailemizin ve tüm toplumun bize yardımcı olmasını bekleyebiliriz. Başkalarından destek beklediğimiz bir gün olarak dikkat çekiyor. Akrepler, Teraziler bu enerjiyi daha yoğun hissedebilirler.

    Hepinize iyi haftalar, mutluluk, şans ve huzur diliyorum.

    İremSU
    Mynet Astroloji Danışmanı
    astrologunuz@mynet.com

    ChefGPT


    En Çok Aranan Haberler