KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mavi ile Harika Görün!

    Tepeden tırnağa maviye bürünün.

    Tepeden tırnağa maviye bürünün. İlkbaharda makyaj uzmanları dışarı çıkarken mavi ağırlıklı makyaj yapmanızı ve tırnaklarınızı maviye dönüştürmenizi öneriyor. Parlaktan mata kadar pek çok seçeneğin bulunduğu mavi makyaj malzemelerinden kendinize uygun olanı seçin.

    Gözler

    Gözlerinizi mavi ile daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz. Özellikle fantastik mavileri tercih edin. Bunun yanı sıra beğendiğiniz markanın pastel ya da parlak renklerini de kullanabilirsiniz. Yves St Laurent 5 Colour Harmony, Riviera iyi bir seçenek olabilir. makyajınızın altını mavi bir eye liner ile çizmeyi unutmayın. Mavi far kullanılsa da mavi maskara çok da iyi bir fiki olmaz. Mavi maskara yerine makyajınızı ortaya çıkaracak siyah maskarayı tercih edin. Partiye gidiyor gibi görünmeyi bırakın, açık renkler yanaklarınıza hafif bir parlaklık vermeniz yeterli.

    Tırnaklar
    Makyajınızı yaptıktan sonra tırnaklarınızı yeni mavi tonlarla renklendirmeyi unutmayın. Sofistik ya da denizci mavisi iyi bir seçenek olabilir.

    Parfüm

    Taze görünümünüzü taze bir kokuyla bütünleştirerek dışarı çıkmaya hazır olun. Marc Jacobs'un Rain, Thierry Mugler Angel ya da Kate Moss’un Velvet Hour gibi parfümlerini deneyin.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler