KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tatil Gününe Uygun Makyaj Trendleri

    Her duruma uygun olacak bir makyaj yapmak, fakat aynı zamanda da inanılmaz görünmek istersiniz.

    Leslie George
    Tatil sezonu bir araya gelmek için bir davetler anlamına geliyor -resmi galaları, yakın arkadaşlarla bir şeyler içmek için toplanma ve patronunuzla sosyalleşmeyi içeren-. Her duruma uygun olacak bir makyaj yapmak, fakat aynı zamanda da inanılmaz görünmek istersiniz. iVillage makyaj uzmanı Deborah Grayson'a neden önemli olmadan her zaman nasıl alımlı görünüm kazanabileceğine dair tavsiyelerini sorduk.
    Arkadaşlar İle Tatil İçmeleri

    Küçük bir dokunuşla muhteşem görünebilirsiniz. Dudaklarınıza sadece parlak saydam bir parlatıcı sürdüğünüzü düşünün. Glow adında LipFusion sizin için harika bir seçim olacaktır. Gözlere parlak, uçuk pembe krem göz farı sizin için muhteşemdir. Ramy, sürekli kendimi dalmış bir halde bulduğum özellikle gözler için muhteşem krem göz farıdır. Allık için, elmacık kemiklerinizin en üst kısmına uygulanan saydam, kremsi uçuk pembe rengi deneyin. MAC'den Tickle Me Pink Color Base 'i seviyorum. Üst ve alt kirpiklerinize siyah veya koyu kahverengi maskara uygulayıp bu hafif dokunuşlu tatil makyajınızı bitirin. Benim favorim, Neutrogena 'Lash Tint ' dir.

    Tatil Günü Kokteyl Partileri İçin

    Kokteyl partileri, görünümünüzü değiştirmek için harika bir bahanedir. A la Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's göz kalemini yoğun bir şekilde sürebilirsiniz. Gece mavisi, sürme karası veya çikolata kahvesi sürmek klasiktir ve kokteyl partilerinin vazgeçilmezidir. Tarte's Indelible Wink Liguid Liner'ı çok seviyorum, aynı zamanda çok kaliteli olan sekiz renkli krem kalemden oluşan Lorac, muhteşem bir yapıt. Pürüzsüzlük yaratmak için elmacık kemiklerinize ve göz kapaklarınıza ve hatta göz kaleminiz için zemin hazırlayacak yüzeye temel bir renk sürmek iyi bir fikirdir. Clinique Touch Base For Eyes in Canvas Light 'ı kullanıyorum -Muhteşem nötr bir ton. Modern tatil görüntüsüne sahip olmak için kaşlarınızın üzerine çok fazla titremeyin. Cımbızla alın fakat çok abartmayın. Kaşlarınıza simetrik hoş ve kavisli şekil verin. Yanaklarınızı sade bırakın ve dudaklarınıza nötr bir renk tonu kullanın. The Balm's Stainiac in Homecoming Queen sizin için muhteşem bir seçenek olacaktır.
    Tatil Resmi Partileri İçin

    Zarif bir elbise, uçuk pembe dudaklar, parlak yanaklar ve gözlerin altına füme rengi parlak kalemden oluşan görüntüyü gerçekten çok seviyorum. Bu görüntüyü takı ile tamamlamayı asla unutmayın (parlak bir çift küpe gibi). Yüzünüze canlılık katacak ve makyajınızın on kat daha parlak ve güzel görünmesini sağlayacaktır. Rose Bonheur 01 adındaki Bourjois, muhteşem düz parlak bir rujdur. Tatilde parlak yanaklara sahip olmak için Delux Beauty in Nude'i deneyin -gerçekten çok hoş-. Füme rengi gözler için, Tarte's Show Smokey Eye Palette in Onyx'i deneyin.

    Tatilde Olan İş Partileri İçin

    En iyi iş partisi makyajı, işyerinde yaptığınız makyajdan farklı olmayandır -fakat işyerinde olan en iyi günkü makyajınız-. Bu insanlar sizin maaşınızı öderler. Bu yüzden, profesyonel tutum çok önemlidir. Stila's Lip Color in Jo gibi hoş, parlak bir dudak rengi -fakat çok abartmadan- gerçekten bir şarap rengidir. Nars Matta Hari gibi açık, hafif bir allık gerçekten muhteşemdir ve ekstra parlaklık için MAC Blot Powder'ı kullanın. Tatil tokalaşmaları için iyi bir manikürde çok önemlidir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler