KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Wedist’08 Fuarı Açıldı

    İstanbul Gelinlik, Abiye ve Moda Fuarı, Feshane Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda 10–13 Nisan 2008 tarihlerinde ziyaret edilebilecek.

    “İstanbul’un ilk Gelinlik ve Abiye Toptancıları Fuarı Wedist’08, gelinlik ve abiye toptancılarını yurtiçi ve yurtdışı alıcılarıyla buluşturmaya hazırlanıyor!”

    İstanbul Gelinlik Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği adına, Patika Fuarcılık tarafından düzenlenen Wedist’08 Feshane Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda 10–13 Nisan 2008 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.


    Wedist’08 Fuarı, uluslararası gelinlikçiler platformunda İstanbul’un sesini duyurmak ve İstanbul’u gelinlik ve abiye toptancıları için güçlü bir merkez haline getirme hedefiyle hazırlıklarını sürdürüyor.

    Birbirinden şık standlarda en yeni gelinlik ve abiye modellerinin sergileneceği Wedist’08 Fuarı, ilk iki gününde yalnızca yurtiçi ve yurtdışı toptan alıcılar tarafından gezilebilecek, son iki gününde ise halkın ziyaretine de açılacak olan fuarımız isteyen, ilgi duyan ve evlilik hazırlığında olan herkes tarafından ziyaret edilebilecek. Son iki gün perakende satışın da yapılacağı Wedist’08 Fuarı’nda en mutlu gününüzde giyeceğiniz o özel gelinliği, en yeni ve şık modeller arasından beğenip alabilirsiniz.


    Düğününüzde, nişanınızda ya da mezuniyet balonuzda şık ve farklı olmak istiyorsanız kıyafetinize bu fuarı gezmeden karar vermeyin! Fuarda 4 gün boyunca düzenlenecek defilelerde en yeni, en şık gelinlik ve abiye modelleri ziyaretçilerin beğenisine sunulurken, sürpriz hediyeler ve ilginç etkinlikler evlilik hazırlığındaki genç kızların düğün streslerini biraz olsun unutturmayı hedefliyor.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler