KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Saç Kırıkları

    Yanlış saç kesimleri ve kötü saçlar görüntünüzü tamamen mahveder!

    Olivia Neko
    Saçlarınıza çok kötü bir şeyler olduğunu ve ne olduğunu tanımlayamadığınız oldu mu hiç?Bizim oldu. Bu yüzden bizim saç stili hatalarımızı iyi niyetli bir şekilde açıkça söyleyen kıdemli saç tasarımcısı Damian Santiago'ya danıştık. Biz saç kusurlarımızı kabullendik, birkaç dakika boyunca canınızı sıksa da daha sonra bize teşekkür edeceksiniz. Saçlarınızı kestirin. Saçlarınızın arasından bir uzun, bir kısa ve tuhaf saçların ortaya çıkacağını söyleyelim. Bu çıkan saçlar sizi kesmek için cezp edecek. Fakat kendi kendinize kesmeyin! Santiago ' duşta hepsinin düzeleceğini' söylüyor. Duş için vaktiniz yoksa sadece saçlarınızı ıslatın ve biraz şekillendirici pomat yayın. İlk kesmeye başladığınızda durmak çok zordur ve tarzınızı oluşturmanız imkânsızdır.

    Ürünleri Yanlış Kullanma: Damian 'ürün suçu' olarak adlandırıyor ve şunu açıklıyor: çoğu ürün etiketlerinde bulunan dili çözmek gerçekten çok zordur. Bizim keşmekeşimizin altında bir gizem yoktur. Saçı bukle yapma, düzleştirme, canlı görünmesini sağlama ve parlaklık kazandırma gibi vaatlerle ürün kullanma konusunda müşterilerin aklı bulandırılır. Yanlış ürünler kullanmanın sonucu kötü olabilir, saçlarınız yağlı ve bozuk görünebilir. Bunlardan kurtulmanın tek yolu bu sahte ve yanlış ürün satın alımından vazgeçmek ve saç tasarımcısın tavsiyelerine kulak vermektir. Profesyoneller, istediğiniz sonuca ulaşmanız için hangi ürünün doğru olduğunu ve hangi ürünün özel saç tipinize uygun söyleyebilirler.

    Çok Fazla Ürün Kullanma: Çok fazla ürün kullanmak saçların düz ve cansız görünmesine neden olur. Unutmayın, aksi söylenmedikçe çoğu saç ürünleri deriştirilmiştir (hatta şampuanlar bile). Bu yüzden küçük bir tanesi bile büyük sorunlara sebep olur. Daha sonra daha fazla ekleyeceğinizi unutmayın.

    Bölümlere Ayırma: Siz sadece saçınızın ön kısmını görürsünüz fakat dünyanın saçınızın her kısmını gördüğünü unutmayın. Çoğumuz muhteşem yüzümüzün etrafındaki saçları şekillendirmek ve saç görüntüsünü bozan hataları kapatmak için çok zaman harcarız. Eğer saç görüntüsünü bozan kırıklar ise tam yerine geldiniz. Damian, kesim yaptığında müşterilerine saçlarının yanlarını göstermeyi teklif ettiğini söyler. Ve çoğu müşterinin 'tamam tamam bakmama gerek yok önü güzel arkası önemli değil ' dediklerini anlatır. Daha fazla bir şey söylememiz gerekiyor mu?

    Yanlışlıkla Makul Olmayan Saç Modeli Seçme: Kuaförden çıktığınızda bu saç modeli ile kalmak size kalmıştır. Damian 'iyi bir kuaförün istediğiniz her türlü modeli taklit edebileceğini söyler, fakat bu sizin için gerçekçi midir? Saç modeli seçmeden önce saçınızın dokusunu, uzunluğunu, sağlığını ve her gün saçınızı şekillendirmek için ne kadar zaman harcamak istediğinizi hesaba katın. Saçınızı kestirmeden önce gerçekçi değilseniz kuaföre bağımlı kalacaksınız.

    Danışmaya veya Saç Kesimine Gittiğinizde yapmanız Gerekenler: İlk olarak fotoğrafları getirmenizi ve kuaför ile yakından iletişim kurmanız gerektiğini duymuşsunuzdur, fakat kuaförün de söylediklerine dikkat etmelisiniz. Kuaförün işini en iyi şekilde yapmasının yanında onun uzmanlığına da açık olmalısınız. Eğer kuaförünüze güvenmiyorsanız başka bir kuaför bulun.

    Boya Seçeneğini Yanlış Hesaplama: Tüm renkler güzel olmasına rağmen sizde güzel durmuyor olabilirler. Bu yüzden saçlarınızı boyatırken veya röfle yaptırırken çok dikkatli düşünün. Çünkü seçtiğiniz renk sizin cilt tonunuza uygun olmayabilir. Cilt tonu, tamamen kül rengi,canlı ve parlak görüntüler arasında farklılıklara sebep olur. İstediğiniz rengin fotoğrafını, saç boyanızı yapan kişiye getirin ve tonları, renk tonlarının boyutlarını ve o rengin sizde nasıl duracağını tartışın. Saçınızın rengi ile kaşlarınızın rengini birbirine uydurun. Kahverengi saç rengi ile tamamlandığında çok iyi görünür ve genel bir ölçüt olarak kahverengi saçlarınızın koyu kısmından yaklaşık olarak yarım ton daha açık olmalıdır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler