KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Daha Hacimli Saçlar

    Daha hacimli ve seksi saçlar için öneriler..

    Allison Harriet
    Kendinizi kaldırın artık hareket zamanı! İşte saçlara hacim katmak için bir dizi sır tekniklerini içeren seçilmiş10 seçenek. Artık başlama zamanı...

    Röfle ve Gölge Yapma: Saçların bir hacmi olduğu gerçeğinin yanında, saçlar boyandığında, kaldırıldığında ve gürlük kazandırıldığında daha bir alımlı göründüğü ve boyutsal bir saç rengi oluştuğu da doğrudur. Saçlar tek renk olduğunda daha düz ve basit görünür. Miano Viel'de renk direktörü Louis Viel saçlarınıza renk boyutu eklediğinizde, yaptığınız bu işlemin saçlarınıza kaldırma algısı verdiğini söylüyor. Optikal bir yanılsama olarak hatta var olmasa da gözleriniz hareketi algılar.

    Kök Hacimleştiricileri: Bu ürünler, saç derisinden saçları kaldırmak için tasarlanmıştır. Jöle, saç köpüğü ve sprey gibi versiyonlardan oluşurlar. Havluyla kuruttuğunuz saçlarınızın köklerine uygularken parmaklarınızla saçlarınızı kaldırarak doğrudan doğruya dökersiniz. Miano'nun favorisi, neredeyse sprey köpük gibi ortaya çıkan BigWigg'dir. Miano, saçlarınızın üzerine sıkabilmeniz gerçeğinden hoşlanır ve saçlarınızın hareket etmesini kolaylaştırdığını söyler.

    Saçlarınıza Sıcak-Soğuk Saç Kurutma Makinesiyle Fön Çekme: Fön Çekme, büyük ve yuvarlak fırça kullanılırsa size canlı ve dikkat çekici bir görüntü sağlar. Buradaki hile, yapabildiğiniz kadar fırçayı saç köklerine yakın konumlandırmaktır. Fön makinesinin sıcak havasını kullanarak ve saç köklerinizden başlayarak çekin. Ardından modeli oluşturmak için soğuk havayı uygulayın.

    Velcro Bigudiler Takma: Birkaç Velcro bigudi saçlarınıza muhteşem bir hacim sağlayacaktır. Saçlarınız yıkandıktan ve kurutulduktan sonra onları birkaç kısma ayırın. Bigudileri takın (Küçük bigudiler daha az bir hacim katar büyükleri ise daha büyük hacim katar). 3 veya 4 adet bigudi saçlara hacim katmak için yeterlidir. 5 dakika boyunca bigudiler saçınızda kalsın ve ardından bigudileri çıkarak parmaklarınızla hacimli saçlarınıza son rötuşları yapın. Bu noktada saçlarınıza fırça kullanmamanız tavsiye edilir. Çünkü fırça kullanmak saçlarınızın şeklini bozabilir.
    Saç Maşası Kullanımı: Yoğun bir ısı üretmesinden ötürü saç maşası saçlarınıza güçlü bir hacim sağlayacaktır. Başınızın tepesinden başlayarak birkaç santim ayırdığınız saç kısımlarını tutun ve yapabildiğiniz kadar saç köklerine yakın olacak şekilde saçları maşaya sararak dikey olarak kaldırın. Ardından Alterna Caviar Working Hairsprey gibi saçın şeklini koruyan bir sprey sıkın.
    Çıt Çıt Denemek: Tiyatro ve televizyonda çok popülerdir. Saç çıt çıtları, saçlara hacim kazandırmayı sağlayarak saçların içine takılan formlardır. İki şekilleri vardır: halka ve silindir şeklinde. Köpük ve naylon fileden yapılmışlardır bu yüzden yumuşaktırlar ve genleşebilirler. Postişler, onları kapatmak için saçlar tarandıktan sonra saç tokaları ile saçların altına takılırlar. Evet, saçlarınızın arasına paskalya yumurtası saklamak gibi bir şeydir, fakat gerçekten işe yarar.
    Kısa Katlarla Saç Kestirmek: Saçlarınız hafif dalgalı veya kıvırcık ise; katlar saçlarınıza hacim katar. Beehive Kuaförü Nikki Flaming başınızın tepesinde olan katları sever. Saçlarınızı çok kısa kestirirseniz, erkeksi bir görünüme sahip olursunuz. Uzun katlar attırarak saçlarınızı kestirirseniz, daha hacimli bir saça sahip olursunuz.
    'Do Dad' Denemek: Miano Viel Kuaförünün sahibi Damien Miano Do Dad olarak adlandırılan saç uzantıları ekli basit saç tarakları olan bu peruklara bayıldı. Kendi saç renginize uygun bir rengi veya çılgınlık yapmak istiyorsanız zıt bir rengi seçin. Hacim katmak için saç çizgilerinize onu tarayarak klasik bir tarak gibi tutturun.

    Dikkatlice Yapılmış Dalgalı Saçlar: Federic Fekkai Kuaförü ve Spa tasarımcısı Vu Nguyen her zaman birkaç saç tokasını hazırda bulundurur. Kıvırcık saçlar için saç tokalarıyla saklanan saçların üst katlarının altına gömülü 4 veya 5 küçük saç tokası ile kıvırcık veya ince olmayan saç tellerine bu tokaları kullanmayı tavsiye eder. Kıvırcık oluşturmak için kullanılan tokları saklayarak ve saça hacim katarak saçlarınızın üst kısmını döndürün.
    Bant Takma: Nguyen saç tokaları bitince bir fikir ortaya attı ve bu fikir onun patenti haline geldi. Nguyen küçük parçaları çıkarmayı deneyerek ve plastik bantları saklayarak minyatür buşelleri yapar ve ardından buşelleri saç kısımlarının üstünde döndürür.
    Gözden Düşen Saç Trendi: Tek Atkuyruğu
    Saç ürünleri kapsamında GHD (iyi saç günü anlamına gelen) en büyük tasarımcı olan James Brown tek mini atkuyruğu modelinin gözden düştüğünü belirtti. Yaratıcı atkuyruğuna saçların küçük kısımları seçilerek şekil verildi. Saç köklerinden başlanılarak, temiz ve düz bir plastik bant ile sadece kulağın ortasında tutturuldu. Saçlar GHD'in ütüsü kullanılarak hafifçe düzleştirildi.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler