KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Seksi ve Parlak Saçlar İçin: Renk

    Saçınızı boyattıktan veya röfle yaptırdıktan sadece iki hafta sonra saçlarınızın renginin solmaya başladığının farkına mı vardınız?

    Olivia Neko
    Saçınızı boyattıktan veya röfle yaptırdıktan sadece iki hafta sonra saçlarınızın renginin solmaya başladığının farkına mı vardınız? Önemli ölçüde değil, fakat ilk boyattığınız zamanki gibi saçlarınızın hareketli ve parlak görünmemesi de önemlidir. Renk güçlendirme ürünleri kullanımı ile saçlarınızın solmasını en aza indirmeniz mümkündür. Saçlarınızın dış tabakasına bitki özlü boya maddesi uygulamanız saçlarınıza renk desteği sağlar. Kuaföre gittiğinizde, kuaförler saçlarınızın rengini koruması için muhteşem saç desteği sağlarlar.

    Renk Koruyucuların Çeşitleri

    3 şekil renk koruyucusu: Şampuanlar, saç bakım kremleri ve diğer bakım yöntemleri

    Renk koruyucu şampuanlar: Profesyonel kuaför rengini değiştirmeden sert saçları yumuşatır, hareketlendirir ve kökleri kamufle eder. Renk koruyucu şampuanı, normal şampuan gibi kullanın.
    Renk koruyucu saç kremleri: Üst deriyi nemlendirip yumuşatarak boyalı saçlar için hareketliliği sağlar. Normal saç kremi uygular gibi uygulayın ve 5 veya 10 dakika beklettin.

    Renk koruyucu diğer uygulama: Canlılık sağlayarak saçınızı tekrar yıkayana kadar rengini korur. Havluyla kuruttuğunuz saçlarınıza uygulayın ve saçlarınızı durulamayın. Ayrıca, özel olarak hazırlanan renk koruyucuları birkaç dolar ödeyerek kuaförünüzden alabilirsiniz. Karışımlarına göre 15 dolardan 20 dolara kadar artan özel koruyucuları satın alabilirsiniz. Hazır koruyucular satış mağazalarında mevcuttur ve çeşitli renk tonlarına ve şekillerine uygun olması için önceden formülleştirilmiştir. Özel olarak hazırlanmış koruyucular, önceki renk tonlarını, röfleleri ve saçınızın koşullarını tamamlamak için kuaför tarafından özel olarak hazırlanmıştır.

    Kapatıcı Seçme ve Kullanma

    Her renk koruyucunun avantajlarını ve dezavantajlarını bulmak için New York Minardi Kuaför’ün uzman kuaförü Beth Minardi ile konuştuk (800-MINARDI). Renk desteğini 'bir kuaförün müşterilere önermek zorunda olduğu en iyi araç olarak' adlandırır.

    İşte tavsiyeleri

    Sadece var olan renginizi geliştirmek için tasarlanmış ürünleri kullanın. Örneğin; Minardi, sarı saçlarınızın üzerine kırmızı koruyucuyu denememenizi, eğer uygularsanız kalıcı olmayan sadece bir kaç yıkamadan sonra kaybolabilen, hoş olmayan, hatta komik olan bir sonuç alma riskine gireceğinizi söyler.

    Bitki özlü ve amonyak, peroksit veya alkol içermeyen geliştiricileri araştırın -Saç derilerini açan ve kimyasal olarak rengi değiştiren bileşenler- Fekkai'nin Color Correcting Shampoo'su gri ve sarı saçlarda sarıyı yok ederken, renk kapatıcı saç ürünü tek başına gri rengi kapatmaz.

    Genel bir kural olarak, saçınızı yıkarken 3 veya 4 kere renk kapatıcısını kullanmak isteyeceksiniz. Saçlarınızı hidratlanmış olarak tutmak için renk koruyucuların yanında her zaman Goldwell'in Rich Care gibi nemlendirici şampuanlarını kullanın. Çünkü güneş temel renk soldurucusudur. Marcha Cole, HCX (Saç Rengi Uzmanları) için artistik eğitim yöneticisi, dışarıda çok zaman harcayacaksınız mutlaka şapka takmanızı ve bir eşarp örtmenizi tavsiye eder. Başınızı kapatmak istemiyorsanız, Minardi doğal renginden daha koyu bir renk tonu ile saçınızı boyatmak için kuaförünüze sorarak güneşe çıkmadan önce daha koyu renk boyutları oluşturmanızı tavsiye ediyor. Hafifçe koyulaşmış saç telleri güneşin saçlara zarar veren etkilerinden saçlarınızın solmadığı yanılsamasını verir. Ültraviyole emicilerini içeren ürünler güneşin soldurma etkilerine karşı korumayı sağlarlar. Ek koyuluk ve canlılık katmak için parlak bir cila ürünü kullanın.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler