KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mutlu Bir Evliliğin Olmazsa Olmazları

    Mutlu bir evliliğe sahip olmak için yapmanız gereken şeyler aslında hiç de zor değil.

    Evlilik içerisinde bazen ilişkiler çıkmaza girer ve senelerin değiştirdiği “Ben miyim yoksa o mu" diye düşünürken bulabiliriz kendimizi. Peki acaba unuttuğumuz noktalar ve mutlu evliliğin olmazsa olmazları neler? İşte her evlilikte olması gereken unsurlar;

    1) Takdir etmek
    Karşılıklı çabaları takdir etmek birbirinizin hareketlerine ve çabalarına verdiğiniz değeri gösterecektir. Aynı zamanda takdir edilme duygusu ilişki için de ciddi bir positif motivasyon olacaktır.

    2) Monotonluğa teslim olmamak!
    Evliliğinizi monotonluktan kurtarmak için yeniliklere açık olun. Birlikte keyifli planlar yapmak için özel günleri beklemeyin. Arada işinize ve anne- baba olma durumunuza bir mola verip birlikte keyifli vakit geçirmek için fırsat yaratın.

    3) Sevgili olduğunuzu unutmayın!
    Evli olmak demek sevgililiğin bitişi değildir. Romantizmi bitiren çoğu kez evilik değil toplumun ve çiftlerin evliliğe bakış açısıdır. Evliliğiniz içinde eşinizle flörtleşmeye, küçük süprizlere yer açın.

    4) Sadakat!
    Kuşkusuz ki evliliğin olmazsa olmaz eşinize duyduğunuz sevgi ve sadakat. Her konu da eşinize karşı açık ve dürüst olmanız ne kendinizi ne de eşinizi kandırmamak evlilik içindeki güven duygusu için büyük önem teşkil etmektedir.

    5) Özür dilemek!
    Eskilerin söylediği gibi “yatağa küs girmemek” mutlu bir evliliğin önemli kurallarından. Problemlerinizi ertelemeden çözmeli ve hatalı olduğunuz noktalarda özür dilemekten çekinmemelisiniz. Hayatı paylaştığınız yol arkadaşınıza karşı egolarınızı bir kenara bırakmalı her tartışmanızda üzerinize düşen bir hata varsa kabul etmelisiniz. Unutmayın taraf tutmuyorsunuz. İkinizde aynı takımdasınız.

    Evlenip kısa zamanda ayrılan çiftleri çok fazla görür, duyar olduk. Aslında birçoğumuz mutlu bir ilişkide olması gerekenleri biliyoruz ama hayat telaşından veya emek vermek zor geldiğinden kulak arkası yapıyoruz. Ama “aşk” diyince akla gelen en unutulmaz filmlerden biri “Selvi boylum Al Yazmalım” da dediği gibi; Sevgi neydi? Sevgi emekti…Unutmayalım!


    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler