KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yoga, Şekerleme Yapmanıza Yardımcı Olur

    Uykusuzluğu uyku vakti yogası ile kovun.

    Kate Hanley Yatağınızda çok fazla zaman harcıyorsanız ve uyumak yerine yatağınızda sık sık dönüp duruyorsanız, yalnız değilsiniz:

    Çoğumuzun üçte biri, bu uykusuzluk sorununu yaşıyor. İş dünyamızda yaşadığımız bütün bu stres ve sitimülasyonlarla ilgili probleme sahip olmak, aslında pek de şaşırtıcı bir durum değil. “ DVD, Yoga Uyuma Rituel uzmanı ve yoga hocası Ann Dyer, “ Sinir sistemlerimizin, her zaman bir saldırı altında” olduğunu açıklıyor. “ Bu sinir sistemini düzenlemenin nadir de olsa bir fırsatı var ve artık uyuyabilirsiniz”

    İyi haber, sadece 10 dakika olan basit bir yoga egzersizi, kendinizi hayeller dünyasında hissetmenize yardımcı olabilir. Sinirlerinizi yatıştırmak ve sizin kendinizi rahat hissetmenize yardımcı olmak için Dyer’ın önerdiği üç yoga duruşu var. “ Yoganın uykuyu nasıl etkilediğne ve anında uyku sorununu düzeltiğine şaşırdım” dedi.


    Supported Downward Dog (Destekli Düşen Köpek)Bu yoga beyninizi rahatlatırken omurga duruşunuzu gerer. Dyer, “ Beyninizin dinlenmesi, zihninizin de dinlenmesine yardım eder” der.

    Nerede yapılmalı: Temiz ve geniş bir alanınız olmalı. Tahta zemin veya yüzeyi tam kaplayan bir halı, kayan küçük bir kilimden çok daha iyidir.

    Neye İhtiyaç duyarsınız?: Bir yoga block, bol kitap veya bir battaniye.

    Nasıl yapılır?: Göğsünüzün alt kısmına block ile elleriniz ve dizleriniz ile başlayın. Elleriniz 15 santimetre önde olacak şekilde yürüyün, daha sonra ayak parmak uçlarınızı bacaklarınızın altına gelecek şekilde katlayın. Boyununuzu rahatlatın ve başınızın blockunuzun üzerinde rahatlamasına izin verin. “ Omurganızı dik tutun ve ağırlığınızı topuklarınıza verin,” Dyer böyle tavsiye ediyor.

    Süresi: 1 veya 10 dakika derin derin nefes alın.


    Go up the WallBu, yoga pozisyonunun adıdır. Dyer,“ Bacaklarınızı ters yöne çevirin ve kalbiniz, başınızın sinir sistemini rahatlatmak için yükselir” diyor.

    Uygulandığı yer: Zeminin açık olduğu evinizin her hangi bir kısımında uygulayabilirsiniz. Bir kapının arka kısmında bile uygulyabilirsiniz.

    İhtiyacınız olan: Kalçanızın altına koyabilceğiniz bir battaniye.

    Nasıl uygulanır: Duvardan yaklaşık bir adım uzağında olacak bir şekilde zemin üzerine bu battaniyeyi koyun. Battaniyenin üzerine oturun. Kalçanızın altında olan battaniyeyle zemin üzerine sırt üstü uzanın. Daha sonra bacaklarınızı uzatın ve başınızı duvara dayayın. Kollarınızı omuz genişliğinde olacak bir şekilde olsun, direklerinizi bükünki göğsünüz açık bir şekilde olabilsin. Resme bakınız.

    Süresi: 5 dakika.


    Çocuğun Pozisyonu Dyer Çocukluğunuzda, oyun oynamaktan yorulduğunuz zaman başınızı öne bükmeniz çok doğaldı” der. “ Bu pozisyon, kendinizi uyumaya hazır hissetme duygusu olduğunu ortaya çıkardı.”

    Nerede uygulanır: Zemin üzerinde veya yatağınızda.

    İhtiyaç duyacağınız şey: Başınızın rahat olması için bir yastık veya bataniye.

    Nasıl uygulanır: Zemin üzerinde oturun ve kalçalarınız ayaklarınızın üzerinde olsun. Dizlerinizi omuz genişliğinde açın başınızın dinlenmesi için yastığa koyun. Kollarınızı, kularınızın hizasına gelecek şekilde uzatabilirsiniz veya kalçalarınızı dayayın.

    Süresi: 1 veya 2 dakika

    **YOGA UYGULAMA VİDEOLARINI, 'SAĞLIK' KATEGORİSİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ!

    [YOGA VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN!

    ](http://video.ivillage.mynet.com)**

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler