KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yoga İle İlgili Herşey

    Yoga, etnik emirler, diyetsel talimatlar ve fiziksel egzersizler içeren yaşamın bir yönüdür.

    Sağlık Ulusal Kuruluşları Tarafından**

    Yoga, etnik emirler, diyetsel talimatlar ve fiziksel egzersizler içeren yaşamın bir yönüdür. Yoga’nın praktisyoneleri, disiplinlerinin bir kişinin kabiliyetini aşmabilmesi için düşünmesini sağlayan akıl ve bedenlerini değiştirme kapasitesine sahip olduğunu bilmektedirler.** 80 yıl boyunca Hindistan’da ve Batı Ülkelerindeki sağlık uzmanları, yoganın terapatik gücünü araştırmaya başladılar. Tarihlendirmek için binlerce araştırma yapıldı ve bu araştırmalar yoga yapan bir insanın, gerçekten kan basıncı, kalp hızı, solunum fonksiyonu, beyin akımı, vücut ısısı ve diğer vücut fonksiyonları gibi fizyolojik ölçümleri nasıl kontrol altına alaca bileceğini öğrendiğini göstermektedir.

    Ayrıca düzenli yogasal meditasyonları, endişe seviyelerini azatlığını, kalbin daha fazla etkili bir biçimde çalıştığını ve solunum oranını azatlığını; kan basıncını azatlığını ve beyin akımlarını değiştirdiğini; sağ ve sol beyin arasındaki iletişimi artırdığını; kolesterol seviyelerini azatlığını ( diyet ve egzersiz uygulandığı zaman ); insanların sigarayı bırakmasına yardımcı olduğunu ve eklem rahatsızlıkları başarıyla tedavi ettiğini göstermektedir.

    Alternatif Tıp’tan Uyarlama

    Tıbbi Görüşleri Yayma, Alternatif Tıp Uygulamalarının kromaları altında hazırlanan bir rapor 14–16 Eylül 1992 yılında Chantilly’de tutuldu.

    Feragatname: NIH, lisansı sağlık kurulu sağlayanın müzakeresi olmaksızın bu sayfalar üzerinde tanımlanmış terapileri araştırmamaları için kullanıcılara ihtarda bulundu. NCCAM Web sitesindedi tedavi ve kaynaklar dahilinde NCCAM, NIH veya Sağlık ve İnsan Hizmetleri Bölümü (DHHS) ile bir desteğin olmadığını belirtmemiştir.

    **YOGA UYGULAMA VİDEOLARINI, 'SAĞLIK' KATEGORİSİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ!

    YOGA VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN!**

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler