KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yogaya Hoşgeldiniz!

    Gününün çoğunu masalarında geçirenler için egzersiz önerileri..

    Bu egzersiz sırası, günümüzün çoğunu masalarda geçiren bizlere enerji vermek ve iyileştirmeye yardım etmek için tasarlanmıştır. İşimiz tarafından zapt edildiğimizde, vücutlarımızı ihmal ederiz. Sandalyede tembellik etmek rahatlatıcı gelebilir ama aslında kaslarımız ve eklemlerimiz hareketsizlikten yavaş yavaş sertleşir. Sonuç olarak bedenlerimiz acı çeker.

    Bedenlerimiz hareket etmek için vardır ve asla başlamak için geç değildir. Çoğu insan gibi siz de yoga için çok sert ya da kaba veya kötü durumda olduğunuzu düşünebilirsiniz ama tam da bu denemek için doğru sebeptir. Bu egzersiz serileri güvenlidir ve her fiziksel ve fitness seviyesinden insan için kolaydır. Yoga bedenin ve zihnin dengelenmesine yardım eder; eğer alt üst olmuşsanız ve gerginseniz yoga sizi gevşetecektir ve eğer yorgun ve sersem gibiyseniz yoga size eberki verecek ve zihninizi açacaktır.

    Eğer bir sakatlığınız varsa bu programa başlamadan önce hekiminize danışmalısınız. Kronik sırt, boyun, omuz ya da kol ağrısı, özellikle de dikkatle ve vücudunuza saygı duyarak çalışırsanız, gerinmeyle dramatik olarak azalabilir. Başlamak için birkaç egzersiz seçebilirsiniz sonra hazır hissettiğinizde fazlasını eklersiniz.

    Günden güne değişebilecek kapasitenizin ve sınırlarınızın farkında olun. Hisleriniz rehberlik edecektir ve onları yorumlayarak çok daha nitelikli hale geleceksiniz. Kendinizi zorlamak önemlidir ama egzersizleri tüm dikkatinizle ve kendinizi vererek yapın. Az yapmak ile çok yapmak arasında bir yer bulun.

    Hem gerinme hem de direnç kazanma nedeniyle biraz rahatsızlık hissedebilirsiniz ama kısa zamanda yeni bir şey yapıyor olmanın geçici rahatsızlığı ile fazla zorlamanın rahatsızlığı arasındaki farkı anlayabilirsiniz. Kaslarınızda ya da eklemlerinizde keskin ve güçlü bir ağrı hissederseniz asla egzersize devam etmeyin.

    Zorlamayı önlemenin ve egzersizden (hem beden hem de zihin için) en fazlasını alabilmenin en iyi yolu bilinçli nefes almadır. Nefesinizi tutmak tansiyon ve yorgunluk yaratır. Bu yüzden gerinirken rahatça ve sabit olarak nefes almaya çalışın. Gerçekten fark edecek.

    Birkaç ipucu daha: Çok su için. Çoğumuz yeterince içmeyiz. Ve en önemlisi, olumlu düşünün – özellikle kendiniz hakkında. Buna değersiniz.

    **YOGA UYGULAMA VİDEOLARINI, 'SAĞLIK' KATEGORİSİNDEN İZLEYEBİLİRSİNİZ!

    YOGA VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN!**

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler