KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Tatilde çiftler arasında kavgaya neden olan 10 şey

    Sevgilinizle tatile çıkmadan önce bu yazıyı okuyun!

    Sevgilinizle uzun süredir planladığınız tatil nihayet geldi. Peki, tatilde çıkabilecek tatrışmalara hazır mısınız? Skyscanner.com, çok fazla eşya almaktan evden geç çıkmaya kadar çiftlerin tatilini kabusa çeviren 10 tartışma sebebini bir araya getirmiş.

    İşte tatilde sevgililer arasında kavgaya neden olan 10 şey...


    1. Evden kaçta çıkmalı?

    Uçuş öncesi havalimanına kaçta gidileceğiyle ilgili aşağı yukarı herkesin bir fikri vardır. Uçuş şirketleri uçuşunuzdan 1 - 1,5 saat öncesinde havaalanında olmanızı tavsiye eder. Kız arkadaşınız veya eşinizse son dakikaya kadar alanda olmak istemez. Ne kadar geç o kadar az sıkıcı kuralını benimsedikleri için uçağı kaçırmanız işten bile değildir. Uçağı kaçırıp havaalanında birbirinizi yiyeceğinize onu evden erken çıkmak için tatlı tatlı ikna etmeye çalışın.


    2. Çok fazla eşya almak

    Genellikle kadınların çok eşya alması sorun yaratır. Bırakın eşiniz 10 çift ayakkabısı ve onlarla giyebileceği en az 10 kombini yanına alsın. Ne kadar ısrar etseniz de o kıyafetleri bavuldan çıkarttırmanız söz konusu olamaz. Mağlup olacağınızı bilerek boşuna tartışmak yerine siz daha az eşya alarak yer açmaya çalışın. Unutmayın sevgiliniz size güzel görünmek için o kadar kıyafetle tatile gidiyor. Bu yüzden bavulu kapatması için yardım isteğine de kesinikle karşı koymayın.


    3. Yön bulma ya da daha doğrusu bulamama

    Yön bulmada kadınlar erkeklerden ne kadar iyi de olsa, hatta harita kadının elinde olsa bile erkekler bildiğini okuyacaktır. Siz ne kadar doğru tarif etseniz ya da haritada gösterseniz bile erkeğin mantığı düz bir yol izlemek üzerine kurulu olduğundan kesinlikle kendi bildiğini okuyacak ve kaybolmanıza sebep olacaktır. Tatilinizin zehir olmasını istemiyorsanız bu konuda çok fazla yorum yapmayın, kaybolmanın keyfini çıkarın yeni yerler keşfettiğinizi düşünün.


    4. Pasaportlar kimde?

    Havaalanına zamanında varmayı başardınız ama pasaport kontrolünde sıra size geldiğinde bir türlü pasaportlarınızı bulamıyorsunuz. Üstelik son 20 dakikanızı sırada bekleyerek tükettiniz bile! İşte bu durumun sağlam bir kavga sebebi olması muhtemeldir. Çanta ve cep taraması eşliğinde, pasapotları kimin evde unuttuğuyla ilgili "sana söylemiştim"le başlayan yüksek sesli suçlamalara başlayabilirsiniz.


    5. Plajdaki diğer kadınlara bakmak

    Beyler, güneş gözlükleriyle baksanız bile nereye veya kime baktığınızın anlaşılmadığını düşünmeniz gerçekten bir saflık belirtisi... Özellikle eşiniz/sevgiliniz yanınızdayken etraftaki diğer kadınlara uzun uzun bakmamanız tavsiye olunur.


    6. Nerede yemek yiyeceğinize karar verememek

    Kız arkadaşınız ya da eşiniz akşam yemeğini şık bir yerde yemek istiyor ama siz fazla para gitmesin diye onu daha salaş ve ucuz bir yere götürmeye çalışıyorsunuz değil mi? Tüm sahil şeridini gezdiniz ama ikinizin beğendiği ortak bir yer bulamadınız. Hemen geri dönüp sevgilinizin istediği ilk yere girin ya da akşam yemeğinde yemek yemek yerine bir araba laf yemeğe hazır olun.


    7. Tatilde tüm zamanını uyuyarak geçirmek isteyen erkek

    Özellikle limitsiz yerli içki sunan tatil beldelerinde görünen bir sendrom olan erkeklerdeki gündüz uyuma hali kadınlar için gerçekten katlanılmaz olabiliyor. İçkiyi bedavaya getireceğini düşünen eşiniz bütün gece barmenin karşısında geçirip, öğle saatlerine kadar uyuyorsa kavga yakın demektir.


    8. Haddinden fazla yakışıklı garson

    Kız arkadaşınızla romantik bir yemek yemeği planladınız ama o da ne? Size hizmet eden garson sanki moda dergisinden fırlamış gibi. Kız arkadaşınız gözlerini ondan alamıyor sanki... Hay aksi İtalyan erkekleri gerçekten bu kadar yakışıklı mı oluyormuş. Sevgilinizin gözü sizden başkasını göremiyor ya da sizden evlilik teklifi bekliyor olsa bile siz garsona kafayı taktınız bir kere. Alın size beklenmedik bir tartışma sebebi daha.



    9. Kötü otel tercihi

    Tatile çıkmadan önce özenle ve ortak kararla seçilen otelin beklentinin çok altında çıkması da önde gelen tartışma sebeplerinden biri olarak listemizde yer alıyor. Çiftler arasında popüler bir kavga sebebi olan bu madde bir kaç saatlik küslük sonrası "Aman, tatile geldik keyfini çıkaralım o kadar da kötü değilmiş" yaklaşımına geçişle tatlıya bağlanıyor.



    10. Havalanında park yeri aramak

    Diyelim ki yukarıda belirtilen maddeler sizin için geçerli değil ya da geçerli olsa bile kavga edip tatilinizi berbat etmemek için birbirinize karşı çok sabırlı davrandınız. Tebrikler! Ama bir şeyi unutmuş olabilir misiniz? Tatile giderken aracınızı havaalanı otoparkında nereye bırakmıştınız? B1? C1? F1? Tatil dönüşü kavgadan kaçış yok!

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler