KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Uzun süre dayanacak tüy alma yolları

    Bacaklarınızı tıraşlarken bunlara dikkat edin.

    Bacaklarınız için tercih ettiğiniz tüy alma yöntemi tıraşlamaksa, bilirsiniz ki ilk anda pürüzsüz olan bacakların daha sonra diken diken olması kaçınılmaz. Dolayısıyla çoğu kadın için tıraş, günlük bir mücadeleye dönüşür. Ancak ister inanın ister inanmayın, bunu tersine çevirmenin de sırları var. İşte, uzun süre dayanacak bacak tıraşlama ipuçları...


    Cildinize soyma işlemi uygulayın

    Tüylerinizi almadan önce en sevdiğiniz scrub'ı alın ve bacaklarınıza sürün. Bacaklarınızdaki ölü derinin pul pul dökülmesi, cilt yüzeyinin altında kalan küçük tüylerin ortaya çıkmasına yardımcı olur ve size onları da jiletlemek için olanak sağlar.


    **İyi bir jilet kullanın

    **

    Kullanacağınız jileti seçerken sizin cilt tipinize uygun olanı tercih etmelisiniz. Örneğin kuru bir cildiniz varsa nemlendirici özelliği olan bir jilet seçmelisiniz. Tüy yoğunluğunuza göre tek ya da çoklu bıçaklı jiletleri tercih edebilirsiniz.


    woman-shaving-legs-razor

    **Aşağıdan yukarıya doğru tıraşlayın

    **

    Doğru tıraşın başlıca kuralı, tüyleri çıkış yönünün tersine almak. Bacaklarınızı temizlemek için ayak bileğinizden başlayarak yukarı doğru tıraşlayın. Bu şekilde tıraşlamak, tüylerin çıkış zamanını geciktirecektir.


    **Tıraş jeli kullanın

    **

    Erkekler nasıl sakal tıraşı olurken mutlaka tıraş jeli kullanıyorsa, siz de mutlaka bu iş için üretilmiş bir jel kullanarak, ıslak olarak tıraşlayın bacaklarınızı. Kuru kuru tıraş yapmayı denemeyin. Bu, hem cildinizin tahriş olmasına yol açar hem de tüylerin en dipten alınmasını sağlar.


    kadin-bacak
    **

    **

    **Nemlendirici uygulayın

    **

    Her duştan sonra, hala teniniz tam kurumamışken bacaklarınıza nemlendirici sürün. Nemlendirmek, cildinizi pürüzsüz hale getirirken tüylerinizi de yumuşatır.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler