KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Her kadının sahip olması gereken 13 sutyen

    Mutlaka sahip olmanız gereken sutyenleri seçtik!

    Her iç çamaşırı alışverişine çıktığımızda elimiz seksi modellere gitse de, rahatlıklarıyla kullanım kolaylığı sağlayanları da görmezden gelemiyoruz. Kimisi tişörtle kimisi gece elbiseleriyle harika duruyor. Kısacası her modele sahip olmamız şart!

    Her kadının gardırobunda olması gereken 13 farklı sutyen modelini bir araya getirdik. Bakalım, siz içlerinde en çok hangisini kullanıyorsunuz?


    Dolgulu sutyen

    Dolgulu sutyenler, minik göğüslü kadınlar için vazgeçilmez bir sutyen modelidir. Göğüsleri hafif büyük gösteren bu sutyenler rahatlıklarıyla da öne çıkıyor.



    Straplez sutyen

    Straplez sutyenler, yaz aylarının vazgeçilmezlerinden diyebiliriz. Bu sutyenler, askısız ya da düşük omuzlu elbise-bluzlarla rahatlıkla giyilebiliyor.



    Push-up sutyen

    Push-up sutyenler, göğüsleri yukarı doğru kaldırarak olduğundan bir ya da iki kup daha iri görünmelerini sağlıyor.



    U şeklindeki sutyenler

    Göğüs kısmı u şeklindeki bu modele göğüs dekolteli kıyafetler için adeta bir kurtarıcı diyebiliriz. Göğüsleri alttan destekleyerek güzel gösteren bu sutyenler, dikişsiz özellikleri ile de her kumaşla rahatça giyinilebiliyor.



    Kopçaları yer değiştiren sutyenler

    Kopça kısımları çıkan, yer değiştiren ve farklı şekillerde takılabilen bu sutyen modeli, her kıyafetle giyilebilmesi için özel olarak tasarlanıyor. Bu sutyenleri, ister straplez bir bluzla isterseniz de bir gece elbisesinin içine rahatlıkla giyebilirsiniz.



    Sporcu sutyeni

    Egzersiz yaparken göğüsleri sıkı tutan ve destekleyen sporcu sutyenleri her kadının dolabında olması gereken türden. Hem rahat hem de oldukça kullanışlılar!


    toparlayici sutyen

    Toparlayıcı sutyen

    Toparlayıcı sutyenler, büyük göğüslü kadınlar için vazgeçilmez bir modeldir. Göğüsleri olduğundan 1-2 kup daha küçük gösteren bu sutyenler, büyük göğüslü kadınların istedikleri kıyafetleri rahatça giymelerine olanak sağlıyor.



    Bandaj sutyen

    Bandaj sutyenler, straplez olan modellerle aynı görevi görseler de daha zarif duruşlarıyla her kadının dolabına girmeyi başarıyor. Ayrıca koltuk altı geniş kesimli tişörtlerini içine giyildiğinde oldukça şık duruyor.



    Soft cup sutyenler

    Soft cup sutyenler, rahatlıkları nedenyile tercih eden modellerden biri. Dikiş izi ve tel desteği olmayan bu sutyenler genellikle uyurken tercih ediliyor.



    Tişört sutyeni

    Belki de en sık giyilen modellerden biri tişört sutyenleri. Her kadının dolabında en az iki tane bulunan bu sutyenler adından da anlaşılacağı gibi ince tişörtler ve gömleklerle giyildiğinde iz yapmıyor. Vücuda oturan ve sıkı duran bu sutyenler, kıyafetinizin üzerinden belli olmuyor ve kusursuz gözüküyor.



    Emzirme sutyeni

    Emzirme sutyenleri her yeni annenin sahip olması gereken modelden biri. Bu sutyen sayesinde bebeğinizi emzirirken sutyeninizi çıkarmanıza gerek kalmıyor. Emzirme esnasında yalnızca göğüs bölgenizi açmanız yeterli oluyor.



    Silikon sutyen

    Silikon sutyenler, içindeki yapışkan sayesinde göğsünüze yapışıyor ve göğüslerinizi hafifçe yukarı kaldırıyor. Sırtı açık elbiselerle rahatlıkla giyilen bu sutyenlerin sıcak havalarda terleme yapması gibi küçük bir dez avantaıjı da olabiliyor.



    Yüzücü sutyeni

    Rahat modellerden biri de yüzücü sutyenleri. Özellikle yüzücü model atlet ve bluzlarla birlikte rahatlıkla giyilen bu sutyenler, göğüsleri de destekliyor.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler