KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ünlülerin beden ölçüleri

    Ünlülerin gerçek beden ölçülerini öğrenmeye ne dersiniz?

    Beyonce, Rihanna, Kim Kardashian, Mila Kunis, Katy Perry... Hepsi kusursuz fizikleriyle dikkat çeken isimler. Peki, stillerinden yaptıkları diyete kadar yakından takip ettiğimiz ünlülerin gerçek hayatta kaç beden giyindiklerini biliyor musunuz? Ünlülerin gerçek beden ölçülerini duyunca çok şaşıracaksınız.

    İşte ünlülerin gerçek beden ölçüleri...


    Beyonce

    2014 Grammy Ödülleri'nde incecik görüntüsüyle dikkat çeken Beyonce, Michael Costello'nun tasarladığı dantel bir tuvalet giymişti. Gece için özel bir kıyafet tasarlayan ünlü tasarımcı, Beyonce'nin 32 bedenden daha ince olduğunu açıklamıştı.


    Kim Kardashian

    Hamilelik döneminde çok fazla kilo alan Kim Kardashian, doğum sonrası fazlalıklarından hızla kurtulmayı başarmıştı. Kim, Keeping Up With the Kardashian's adlı reality şovda yaklaşık olarak 60 kilo olduğunu ve eski formuna dönmek için 5 kilo daha vermesi gerektiğini açıklamıştı.



    Rihanna

    Bir gazeteye verdiği röportajda "0" beden olduğunu açılayan Rihanna, eski kalçalarına tekrar sahip olmak istediğini de dile getirmişti. Zayıf halinden hiç memnun olmadığını söyleyen ünlü yıldız, kısa sürede kilo almak istediğini açıklamıştı.



    Katy Perry

    Her zaman fit görmeye alışık olduğumuz Katy Perry, Elle dergisine verdiği bir röportajda "Genel olarak benim için en uygun olan 60 kilo civarındayım" demişti. " Ancak çocukken nerdeyse şimdikinden biraz daha şişmandım. Göğüslerim inanılmaz büyüktü ve ne yapacağımı bilemiyordum. Hiç de şık olmayan toparlayıcı sütyenler giyiyordum" diyen ünlü yıldızın şimdilerde o görüntüsünden eser yok.



    Jessica Simpson

    Jessica Simpson hamilelik döneminde çok fazla kilo almış olsa da fazlalıklarından bir çırpıda kurtulan isimler arasında. Hamilelik dönemi dışında neredeyse hiç fazlalığı olmayan ünlü yıldız, bir dergiye verdiği röportajda, "32 ve 34 beden arasında gidip geliyorum. Sıfır beden ve 45 kilonun altında olmak istemiyorum" demişti.



    Mila Kunis

    2010 yılında "Siyah Kuğu" filmi için neredeyse 10 kilo veren Mila Kunis, zayıf haliyle çok konuşulmuştu. "Hayatımda yaptığım en yoğun spordu. Yaklaşık 10 kilo verdim ve 45 kiloya düştüm. Şimdi her zaman olduğu gibi 60 kiloyum" diyen Mila, bu kiloyu minyon görüntüsüne çok yakıştırıyor.



    Miranda Lambert

    Glamour dergisine verdiği bir röportajda zayıf olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Miranda, "Yıllar boyunca hep 36 beden oldum. Şimdilerde ise 34 bedenim ve bununla gurur duyuyorum " diyerek durumu adeta özetlemişti.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler