KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Doğulu'nun Tantrik Seks Merakı

    Kenan Doğulu'nun çok ilginç bir özelliği ortaya çıktı.

    Didem Uzel, bir derginin Temmuz sayısı için 'Patron' albümü ile ortalığı kasıp kavuran Kenan Doğulu ile röportaj yaptı. İki eski arkadaş olan Uzel ve Doğulu'nun samimi sohbeti arasında Doğulu bilinmeyen yönlerini anlattı.

    İşte o röportajdan kısa alıntılar..
    Doğulu, "Tantrik seksle ilgili çok kitap okudum! Evet, meraklıyım ama bu işin ustaları var. Yani ben biraz ürktüm, zamana ihtiyacım var."

    "Bütün dünya öpüşüyor, deli gibi sevişiyor! Herkes aşk kavgasında..." Öpüşmek bence her şeyin başlangıcı; giriş, gelişme, sonucun en başı. Bir insanın vücut lisanı nasıl onunla ilgili bir sürü ipucu verirse, öpüşmesi de sevişmesiyle ilgili öyle ipucu verir. Ben sevişip sevişmemeye öpüşmeden sonra karar veriyorum açıkçası. Dudak dudağa ilk değdiği zaman çok itici de geliyor muhtemel partner, çok çekici de...

    Ancak o noktaya geldiğin bir kadınla yapılmalı elbette. Yoksa her karşına geçenle 'Gel bi French Kiss yapalım' olmaz tabii...

    "Ne zaman evleniyorsun?" Çünkü son zamanlarda herkesin sorduğu bir soru. Tamam, beni mutlu görmek istiyorlar, anlıyorum, ama "Haftaya evleniyorum" diye cevap vermeyeceğim kesin. Bu yüzden saçma geliyor bu soru bana.

    Çok bildiğini zanneden kadınları sevmiyorum. Bilip de bilmiyormuş gibi yapanları keşfetmek daha çok hoşuma gidiyor. Ukalalık sevmiyorum, çok fazla dominant olmaya çalışan kadınlardan hoşlanmıyorum. Yani aslında olduğu gibi görünen kadınları seviyorum. Sahtekarlık, yalan, en ufak bir problem hissedersem hemen kaçıveriyorum.

    Çok seviyorum kadınları. Ama hepsini alamazsın Kenan! Almak istiyorum! Ben çocuk ruhluyum. Genç insanlarla zaman geçirmeyi çok seviyorum. 20'likler çıtır diye tabir ediliyorsa da beni son derece etkiliyorlar. Dünya görüşleri farklı ve çok daha hızlı düşünüp hareket ediyorlar. Kadın gibi kadın olmak başka bir şey, kadın adayı bir kız olmak başka bir şey. Bir kadının en güzel yaşı 25'le 35 arası. Çok mu kısalttım arayı?

    Üç kişilik ilişki? Yıllar boyu konsantrasyonum hep aşk üzerine olduğu için zaman zaman başıma öyle şeyler geldi. Ayarlaması, dengeleri kurması zor bir durum... Ama çok severken ve hakikaten çok inandığım bir kadınla hayatımı paylaşırken, artık her gece uyuduğum biriyse, onu aldatmam. Sıkılırsam da aldatmadan önce ilişkiyi bitirmeye çalışırım. İyi bir sevgili miyim? Gerçekten kendimi verip her şeyimi emanet ettiğim zaman vazgeçilmezim...

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler