KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Erkeklerin en sevdiği pozisyonlar!

    İlişki hayatınızı renklendirmeye ne dersiniz?

    Seks hayatı ilişkinin önemli bir parçası. Sevgilinizin nelerden hoşlandığını bilmeniz ve bazen ona göre davranmanız gerekir. Sağlıklı bir ilişki için iki tarafında birbirini iyi tanıması şart. İşte erkeklerin en çok sevdiği seks pozisyonları.

    At binme pozisyonu

    Bu pozisyonda erkek bağdaş kurarak oturur ve ellerini geriye koyar. Kadın ise ata biner gibi erkeğin kucağına oturur ve erkeğin başını ellerinin arasına alır. Bu sırada ilişkinin derinliğini ve akışını kadın sağlar.

    Şehvetli birleşme pozisyonu

    Kadın, yatakta uzanan erkeğin üzerine ters şekilde uzanır. Kollarını erkeğin dizlerinin altından geçirir ve kaval kemiklerine tutunur. Ayaklarını erkeğin omzuna uzatır, X şeklini alan bedenler ile kadın yukarı ve aşağı hareket etmeye başlar. Erkekler bu pozisyondan çok hoşlanırlar.

    Misyoner

    Misyoner pozisyonu ya da erkek üstte pozisyonu, genellikle bir erkeğin üstte ve yüzü kadına dönük olarak, kadının ise sırtüstü uzanmış şekilde bir cinsel ilişkiyi ifade eden seks pozisyonlarından birisidir.

    Köpek pozisyonu

    Sevin ya da sevmeyin köpek pozisyonu en klasik pozisyonlardan biridir. Kadın dört ayak üstünde durur. Bacaklarını hafifçe aralar. Erkek arkadan yaklaşır ve kadının kalçalarını kavrar.Erkekler bu pozisyonu çok seviyor.

    Ters kovboy

    Erkek sırtüstü uzanır ve kadın ters pozisyonda erkeğin üzerine oturur. Erkeğin bacaklarından destek alarak yukarı aşağı hareket eder. İlişki bu şekilde gerçekleşir.

    Bacaklar omuzda pozisyonu

    Erkeklerin en sevdiği pozisyonlardan biridir. Kadın yüzüstü yatar ve erkek kadının poposundan itibaren bacaklarını yukarıya doğru kaldırarak birleşmeyi sağlar. Bu pozisyonda kadının dimdik durması çok önemlidir. Bu, erkeklerin hoşuna giden davranışlar arasındadır. Bu seks pozisyonu birçok erkek çok güzel bulur.

    Kadınların en çok sevdiği seks pozisyonlarını okumak için tıklayın!

    100 Kamasutra pozisyonu için tıklayınız!

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler