KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gerdek gecesini anneye izletenler, aldatan kocayı öldürmeye izin verenler: Kulaklarınıza inanamayacağınız seks yasaları

    Yasalar, ülkelerin yüzyıllardır devam eden toplumsal yaşamlarının ve kültürlerinin birikimiyle ortaya çıkan kurallar. O nedenle her yasa kendi kültürü içinde değerlendirilmeli. Ancak bazı yasalar var ki, insan gerçekten hayret ediyor...

    Suudi Arabistan, Dubai ve Katar’da, jinekologların kadınları muayene ederken genital bölgelerine bakmaları yasak. Muayene sırasında kadının genital bölgesine ayna tutarak, aynadaki görüntü üzerinden tanı konuluyor. Allah akıl fikir versin gerçekten, ne denir ki.

    Macaristan’da ışıklar açıkken sevişmenin yasak olduğuna dair çok eski dönemlerden kalma bir yasa var. Macarların salamları ve utangaçlıkları meşhur.

    İngiltere’de akvaryum balığı satan kadınların üstsüz çalışması yasak. Bu durumun tek istisnası kadının tropik balık satıyor olması. Yani tropik balık satan kadınlara üstsüzlük serbest.

    Dubai’de kadınlar ile erkeklerin kamuya açık alanda öpüşmesi yasak. Karı koca olsanız da yanak yanağa öpüşseniz de bir şey değişmiyor. Cezası tam 10 gün hapis.

    Londra'da park edilmiş motorsikletlerde seks yapmak yasak. Demek ki hareket halinde?

    Çin’de kadınların evlerinin içinde dahi çıplak dolaşması yasak. Bereket ki banyolar bu kuralın dışında bırakılmış. Yani zaten kıyafetli kaka yapmak falan zor olurmuş.

    Hindistan'da evlilik içi tecavüz, tecavüz kapsamına girmiyor. Kadınların kaderi her yerde aynı.

    Hong Kong'da, bir eşin aldatan kocasını öldürmesine yasalar izin veriyor. Ancak yalnızca çıplak elleri ile.

    Lübnan yasalarına göre, erkekler hayvanlarla seks yapabiliyor. Ancak hayvanın dişi olması gerekiyor. Ortadoğu neden böylesin?

    Washington eyaletinde, her koşulda, hatta düğün gecesi de dahil, bakire biriyle cinsel ilişkiye girmek yasak. Washington’da neler oluyor?

    Bolivya’da bir erkeğin bir anne ve kızıyla aynı anda seks yapması kanunen yasaktır. E zaten bi zahmet ya?

    Kolombiya'nın Cali kentinde anneler düğün gecesi kızlarının bekaretlerini kaybetmelerini izlemek zorundaymış. Anca beraber kanca beraber.

    Florida’da erkeklerin sevgililerinin ya da eşlerinin göğüslerini öpmeleri yasak. Siz ne karışıyorsunuz abi elalemin memesine?

    Arizona’da bir evde ikiden fazla dildo bulundurmak yasak.

    Amerika’nın Oregon eyaletinde seks yaparken küfretmek suç. Öyle dirty talk falan yok, temiz temiz efendi gibi yapın seksinizi.


    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler