KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Orgazm anı uzasın ister misiniz?

    Orgazm anının uzunluğu zevk seviyesini arttırırken partnerinizle aranızdaki aşkı da alevlendirir.

    Özellikle kadınlar orgazm olmak konusunda erkeklere oranla daha sıkıntılıdırlar. Daha uzun zamana ve daha uzun ön sevişmeye ihtiyaç duyarlar. Bir de elbette kadınlar erkeklerden daha çok duygusal anların fazla olduğu ilişkilerden hoşlanıyor.

    Ama cinsel ilişki sırasında hem çok daha fazla zevk almak hem de orgazm süresinin uzun olması için yapmanız gereken öncelikle derin derin ama yavaş nefes alıp vermektir. Ana odaklanmak başka bir şey düşünmemek ve sadece o anın tadını çıkartabilmek için derin nefes alıp vermek size yardımcı olacaktır.

    İşte size orgazm anınızı uzatabilmeniz için bazı ipuçları;

    • Ses çıkarmak çoğu zaman utanılacak bir şey gibi gelir ve çok ayıp bir şey yapıyormuşçasına cinsel ilişki çoğu kişinin hayatında sessiz sedasız gerçekleştirdiği bir olaydır. Ama abartmadığınız sürece ses çıkartmanız sizi ve partnerinizi daha iyi motive eder ve o andan çok daha fazla zevk almanızı sağlar.

    • Konsantre olmak bir cinsel ilişkinin nasıl yaşanacağını belirleyen en önemli detaydır. Eğer stresli bir gün geçirdiyseniz, kendinizi mutsuz hissediyorsanız odaklanmak her zamankinden daha zor olabilir. Ama odaklanmazsanız eğer her şey çok daha uzun sürer. Ve istediğiniz hayalinizdeki gibi zevk almazsınız. Ayrıca o kadar stresli bir günün ardından bu tarz bir tatsızlık da size hiç iyi gelmeyecektir. O yüzden odaklanın, kendinizi rahatlatın ve kendinizi iyi hissetmek için o anın zevkini en dorukta yaşamak için elinizden geleni yapın.

    • Kegel egzersizleri orgazm olmada kadınlar için çok önemlidir. Hatta bu egzersizleri cinsel ilişki sırasında da yapabilirsiniz. Orgazm olmanızı kolaylaştırır ve rahatlamanızı sağlar. Aynı zamanda bu süreyi uzatarak duygularınızın yoğunluğunu arttırır.

      Vitrin


    En Çok Aranan Haberler