KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    24 - 31 Ekim 2016 haftalık burç yorumları

    24 - 31 Ekim 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, sizin kendiniz için koyduğunuz hedeflerinizi gerçekleştirme azim ve kararlılığınızın işaretçisidir. Artık hiç kimsenin üzerinizde baskısı olmadan, maddi ve manevi anlamda bir yol belirlersiniz. Menfaatlerinizi düşünürsünüz. Sağlığınıza daha fazla önem verirsiniz. Dostunuzu, düşmanınızı iyi bilirsiniz. Doyurucu olmayan ilişkilere, işlere zaman ayırmak yerine gerçekten sizin için fayda sağlayan, tatminkar olana yönelirsiniz. Yeniayın tüm görünümlerini incelediğimde, sizin fikirlerinize uygun, yaşam tarzınıza, tecrübelerinize ve hayata bakış açınıza uygun projelere, kişilere, değişimlere açık olduğunuzu söyleyebilirim. Bekar Koçlar için bu yeni birisiyle tanışmanın, ilişkisinde uzun süredir anlaşmazlık ve bir takım sorunlar yaşayanların bu duruma daha fazla katlanmak istemediklerini görüyoruz. Bazı Koçlar partneriyle konuşabilir, bu durumu düzeltebilecek kararlar verebilirler. Kimi Koçlar ise, hiç konuşmadan veda edebilirler. Sizin bu Yeniayda amacınız yenilik, canlanmak ve üstünüzdeki yüklerden kurtulmaktır. Sağlıklı, verimli olanı tercih etmek, bu yönde azimli kararlar vermek de mümkündür. Benim tavsiyem, hesabınızı, ne yapacağınızı, yapmanız gerekenleri idealist bir şekilde kafanızda oturtmanız, bu kararların arkasında durabilmeniz ve gerçekten emin olduktan sonra uygulamanızdır. Bu Yeniayda önemli olan eskiye oranla durumunuzun farklılaşmasıdır. Bu sizi güçlendiricidir. Tabii ki aklımız başımızda tercihler yaparak bu güce kavuşabiliriz.


    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, eşimiz, iş ortaklarımız veya uzun zamandır bir arada olduğumuz partnerimiz ilgili konularda verilecek yeni kararların işaretçisidir. Eskiye göre hayata şimdi daha güçlü bir yanıt vermek mümkündür. Bu arada sizi zorlayan, bunalıma sokan, hatta bir çok açıdan baktığınızda üstünüzde baskı oluşturan ilişkinizi dikkatli ve derin bir şekilde gözden geçirebilirsiniz. Kimi Boğalar belki de uzun yıllardır bekar yaşıyorlardı. Şimdi evlenmeye karar verebilirler. Bir iş ortaklığı size fayda sağlamıyorsa, buna bir dur diyebilirsiniz. Aynı konular, partneriniz için de geçerli olabilir. Belki o sizinle beraberliğinde mutsuz ve doyumsuz olduğu için veda edebilir. Bir iş ortağınız sizden kopabilir. Yeniayın tüm görünümleri aslında yeniden doğuşun, yeni bir yaşamın önünüzde belirmesi halidir. Ne durum olursa olsun burada önemli verilmesi gereken nokta, eskiyi bırakmak, yeniye yer açmaktır. Sözgelimi, ayrılık olmaz da, birbirinizle konuşursunuz, karşılıklı olarak problemle yüzleşirsiniz ve bu ilişkiye bir şans verirsiniz. Kimi Boğalar bitirip, kendilerine yeni bir dünya kurabilir. Bazıları, evlat sahibi olur veya bekar boğaların karşılarına öyle biri çıkar ki, evlenebilir. Bu Yeniayda önemli olan, verilen kararları ciddiyetle ele almak ve ardında durabilmektir.


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, sağlığınızı ilgilendiren konularda ve günlük hayatta yapılacak değişim ve düzenlemelerle kendinizi komple yenilemenizdir. Bu Yenilenme, tabii ki dış etkenler veya sizin bilhassa artık buna ihtiyaç duymanız nedeniyle olur ve gereklidir. Burada önemli husus, artık o eski çalışma, yaşama, beslenme şeklinizin işlememesidir. Mutlaka bir düzenlemeye ihtiyaç duyulması kaçınılmaz olur. Yeniayın görünümleri de bize bu konudaki değişim ve dönüşümleri işaret ediyor. İlişkinizle alakalı konularda yeni bir karar verebilirsiniz, evlilik veya birlikte yaşamak gibi. Çalışma hayatınızı kendi hayalleriniz ve idealleriniz çerçevesinde düzenleyebilirsiniz. Bir diyete başlayabilir, kilo verebilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir, sağlıksız iş ortamınızdan ayrılabilirsiniz. Nicedir düşündüğünüz bir projeye başlayabilir, gerekli görüşmelerde bulunabilirsiniz. İş yerinde bir pozisyon değişikliği yaşanabilir. Bu durum size uygunsa cnala başla kabul edebilirsiniz. Değilse, bunu bahane ederek, başka bir tercihinde bulunabilirsiniz. Kimi İkizler bu dönemde evden taşınabilir, başka bir yere yerleşebilir. Bu Yeniayda önemli olan ilk başta da söylediğim gibi hayatımıza işlerlik, verimlilik, yenilik katmaktır. Bu yeniliklerin sorumluluğu alanlar veya bu değişimlere göre yaşamlarını yeniden düzenleyenler kazançlı çıkarlar.


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, anne-baba Yengeçler için veya evlat sahibi olmayı düşünenler için gayet olumludur. Sorumluluklarınızı bilirsiniz ve eşinizle birlikte yavrunuz için gerekli kararları alırsınız. Yeniay, aşk hayatında sorunları olanların bunları çözüme kavuşturması anlamındaki yüzleşmeleri işaret eder. Her ikiniz de, problemlerinizin ana nedenini bilirsiniz ve buna çözüm bulmak için elinizden geleni yaparsınız. Bu Yeniayın görünümleri, kişinin ciddiyetle ve anlaşmaya gönüllü olduğunun göstergesidir. Partner gayet güçlü, kendinden emindir. Yeniay, yaşamınızı güçlendirecek, size hayatı sağlam bir şekilde düzenlemenizi sağlayacak fırsatlar getirir. Sinirlendiren, yoran, eskimiş ve zorlayan meseleleri geride bırakmaya gönüllü olursunuz. Çünkü bunlar sizi engelleyen ve enerjinizi yanlış kullanmanıza neden olan faktörlerdir. Bunları hayatınızdan temizler, ayıklarsınız. Genelde yeni adım atılmış işlerde başarılı gelişmeler yaşanması için, en başından işi sıkı tutarsınız. Eğer yeni bir aşka adım attıysanız, geçmiş tecrübelerin farkında olarak her şeyi en başında konuşursunuz. Bu Yeniay, yaratıcı ve potansiyel gücünüzü keşfetmenizi sağlayıcıdır. Hayata bakış açınızda değişimler olur. Şimdi daha tutkulu, daha kendinizden emin ve canlısınız. Güven duygunuz ilişkinize, çalışma hayatınıza ve sağlığınıza olumlu şekilde yansır. Kimsenin etkisinde kalmadan, sizin için neyin gerekli olduğunu bilerek karar verirsiniz.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, ailemizi yakından ilgilendiren konularda verilecek kararların ve yuvamızla alakalı dönüşüm ve değişimlerin işaretçisidir. Yeni bir yere taşınmayı düşünüyorsanız, bu konuda bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Yarar ve zarar hesabınızı iyi yapmalısınız. Aile içinde uzunca bir süredir, problem yaşıyor ve baskı altındaysanız, buna bir son vermek istersiniz. Bu aslında önemli bir karardır. Üzerinde düşünmekte yarar vardır. İş veya özel bir nedenle, başka bir şehirde yaşamayı düşünenler için bu Yeniay bir alışma dönemidir. Biraz sabırlı olmalı, işlerinizi yoluna koyana kadar kendinize zaman tanımalısınız. Miras, nafaka, hisseli bir para, evin satılması gibi durumda olanlar için bu Yeniay, bir hayli etkileyici bir değişimi, yenilenmeyi işaret eder. Bu sizin için ilerisi adına verilmiş önemli bir karar olacağı için, tabii ki çıkarlarınızı gözetmelisiniz. Bu Yeniayda sağlığınız, çalışma hayatınızla ilgili konularda sağlam ve uzun vadeli olanı tercih etmelisiniz. Sizi zorlayan sağlık problemlerinizi doktora gösterirseniz, rahatlarsınız, canlanırsınız. Bu Yeniay, size asıl ihtiyacınız olanı ve sizin için gerekli olanı karşınıza getirir ve siz bu durumlar doğrultusunda kararınızı verirsiniz.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, size değişim ve dönüşümde bulunma zamanınızın geldiğini işaret ediyor. Başka bir çevrede, yeni insanlarla tanışabilir, kendinizi yenileyebilirsiniz. Bunların hazırlayıcısı işaretler bu Yeniayla birlikte hissedilmeye, oluşmaya başlar. Bazen yeni bir ilişki veyahut ailenizle ilgili bir durum bunda etkendir. Kimi zaman, bu sizin tercihinizdir. Evlenmek veya ayrılmak, eğitim ve iş kökenli değişimler de bu kararın alınmasında önemli olabilir. Ancak gözünüzü korkutmasın. Bu artık gereklidir ve sizin için elzemdir. Burada önemli olan derinlikli bir analizde bulunarak bu yeniliği mantıklı ve bilinçli ele almaktır. Önemli olan hayatınıza işlerlik kazandırmaktır. Yeni bu çevrede kendinizi gösterme fırsatlarıyla karşılaşırsınız. Sözel ve iletişimsel anlamda çevrenizdeki kişileri etkileme gücüne sahipsiniz. Bilgi ve deneyimlerinizi aktarmaya, eksikleriniz varsa bunları tamamlamaya çalışmak tabii ki faydalıdır. Hayata güçlü bir yanıt verme vaktidir. Ailevi konularda ve evinizle ilgili meseleler üzerinde de etkili olan bu Yeniayda verilecek kararlar, ailenizin gelişimi ve dönüşümü anlamında önemli olup, sağlam ve köklü bir geleceğin temellerinin atılmasında da faydalıdır. Yeter ki, önünüzdeki yolun gereklerini kabul ederek, gelişimden yana düşünmeyi başarın.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, gelir ve giderlerimizle ilgili hesaplama ve analizlerin yapıldığı ve buna göre düzenlemelerde bulunulduğu vakti işaret eder. Zaten Akrep burcundaki Yeniayların özünde, insan kayıp-kazanç ilişkisi çerçevesinde durumuna bakar. Kaybetmek değil, kazanmaktan yana oluruz. Para, mal, mülk ve değerli bulduğumuz ne varsa bizim için oldukça kıymetlidir ve güçlü olmamızı sağlayacak kararları verirken, hırslı düşünülebilir. Bu Yeniayın görünümleri, evimizin ihtiyaçlarını karşılama, ailevi ilişkilerde isteklerimizi kabul ettirme yönünde ciddiyet ve sorumluluk içerir. Kontrolümüzü kaybetmek istemeyiz. Hakkımızı almaktan yana olduğumuz için, eğer bir alacağımız varsa bunu tahsil etmek isteriz. Bir iş görüşmesinde çıkarlarımızı düşünürüz. Bir iş ortalığında oyuna gelemeyiz. Genel olarak bizi ilgilendiren meselelerde tavrımızı sertçe ortaya koyabiliriz. Fakat bunların nedeni, zamanında iyi niyetimizin suiistimal edilmesi yüzündendir. Bu Yeniay, yeteneklerimizi gösterme ve para kazanmak amaçlı işlere yönelme anlamında gayet olumludur. Mevcut işimizi değiştirmek veya yeni bir proje üzerinde çalışmak, sırlarımızı iyi saklamak, yapacaklarımızı kimseye söylememek yönünde karar vermenin işaretçisidir. Ben bu Yeniayda sizin bütün bu yazdığım olasılıklar dahilinde bir düşünmenizi, ona göre tercihte bulunmanızı tavsiye ediyorum. Piyasanın durumunu özellikle yatırım ve borçlanma konularında takip etmenizi öneriyorum.


    AKREP

    Sevgili Akrepler, 30 Ekim saat 19:38 burcunuzda doğacak Yeniay, güçlü bir duruş, kararlılık ve kendinizden emin olmanızı sağlayan ve sizi dışarıda başarılı kılacak kişisel tercihlerin veya yeniliklerin göstergesidir. Kişi bu tarihte hedeflerine bir bakmalı, ne gibi istek ve arzuları var bunları gözden geçirmeli, vereceği kararların da sorumluluğunu almalıdır. İlk göze çarpan ve sizin bilhassa bu Yeniayda önemsediğiniz nokta, güç sahibi olmak arzusudur. Bu ister aşk, amaç, para olsun isterse plan, proje ve çalışmalar olsun fark etmez. Bu konularda başarısızlığa pek tahammülünüz yoktur. Dış görüntünüzde bir gizemlilik, öyle ser verip sır vermeyen hal, dik bir duruş ve çekicilik bir hayli etkin olur. Karşı cinste merak uyandırırsınız ve size yöneldiklerini fark edersiniz. Bu yeni bir aşkın ilk kıvılcımı için gereklidir. Fakat öyle hemen kendinizi kaptırmazsınız. Plan ve projeler üzerinde odaklanmak ve hedef belirlemek için bu Yeniay gayet olumludur. Ekibinizi kurarsınız veya tek başına çalışıyorsanız işinizle ilgili araştırmalarda bulunursunuz. Para kazanmak sizin için önemli olduğu için, bir fayda sağlamayan işleri kabul etmezsiniz. Bazen alışverişler sınırı aşsa da, yine de tedbirli olacağınız aşikardır.


    YAY

    Sevgili Yaylar, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, derinlemesine kendinizi gözden geçiriştir. Burada kendinizi keşfetme hali bir hayli etkilidir. Maddi kazanç ve tasarruf etme yönünde kararlar verilebilir. Daha oturaklı dediğimiz sağlam ve ilerisi adına güç kazandırıcı işlere yönelmenizde etkindir. İç dünyanızdaki hassasiyetleri ne kadar vurgulasa da, bu yeteneklerinizi bir alanda değerlendirmek için aslında yaratıcı bir kuvvettir. Kariyer hayatınızda hırslandırıcı, geleceğinizi tayin edici işler için hazırlık, araştırma, bilgilenme yönünde faydalı bir Yeniaydır. Tabii ki bazı Yaylar bu odaklanma halinden, dikkatli harcama ve tutumlu olma vaziyetinden hoşlanmasa da, Yeniayı olumlu açıdan değerlendirip doğru kararlar almak için, üstte izah ettiğim şekilde bir bakış açısı size yarar sağlayıcıdır. Öbürü ise, fazla hırsın, gereksiz öfke ve düşmanlıkların, kendinize dahi itiraf etmekte zorlandığınız konularda sıkışmışlığın göstergesi olur ki, böyle bir bakış açısı altında verilen karar kendi kendinizi bastırmak olur ki, bir faydası yoktur. Siz, hayata katılmak ve kendi yolunuzu kararlı bir şekilde belirlemek adına düşünmelisiniz. İşte bu sizin başarınız, gücünüz olur.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, sizin kendinize yeni bir hedef belirlemenizde ve daha sonra yürürlüğe koyacağınız bir iş üzerinde derinlikli olarak düşünmenizde etkilidir veya bir proje üzerinde düşünmenin göstergesidir. Yeniay, gücünüzü kanıtlama, toplum içindeki yerinizi belirleme ve başkaları üzerinde etkili olma anlamında kıymet taşımaktadır. Kişisel tercihlerimizi ileriyi düşünerek yapmamızda yarar vardır. Azimli ve kararlı şekilde yapmak istediklerinize odaklanırsanız elinizden hiçbir iş kurtulmaz. Bu Yeniay güçlü insanlarla tanışmanın ve onların desteğini görmenin de işaretçisi olduğundan, toplumsal ilişkilerde sizi payelendirir. Bir işi tek başınıza veya bir projeyi güvendiğiniz insanlarla birlikte yürütebilirsiniz. Emin olduğunuz alanlarda insanlarla temasta bulunabilirsiniz. Gizli bir iş için teklif alabilirsiniz. İş amaçlı yolculuklara çıkabilirsiniz. Akademik bir eğitim programına dahil olabilirsiniz. Merak ettiğiniz konuda trendleri takip edebilirsiniz. Genelde kendi fikir yapınızda kişilerle görüşmekten zevk aldığınız halde, bu Yeniay ilginç fikirleri olan, hayata bakış açıları farklı insanlarla bir araya gelmenizi sağlar. Bu insanlarla düşünce alışverişinde bulunmak, onların ortamlarına girip çıkmak size ilginç gelebilir.


    KOVA

    Sevgili Kovalar, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, kariyer alanında kendinizi güçlü, egemen, başarılı kişi olarak görmek, kabul edilmek istersiniz. Kararlarınızı verirken üzerinde durduğunuz en önemli nokta, herkes üzerinde etkin olmak çabanızdır. Bu nedenle daha dikkatli adımlar atmak gerekir. İşiniz, sizin için yetersiz ve yükselmek için etkili donelere sahip değilse, size arzu ettiğiniz başarıyı getirmiyorsa daha fazla hırslanır, bir önce yeni bir karar alıp başka bir yerde çalışmayı düşünebilirsiniz. İş durumunuzu maddi kazancın yüksekliği ve size olan diğer katkılarına göre değerlendirdiğiniz için, hırsınız ve çalışma azminiz de o derece etkindir. Güven duygunuzun yükselmesini sağlayan bu Yeniay, kalıcı ve uzun vadeli olacak şekilde düşünülmesi gerektiğini, mevcut durumu artı ve eksi yanlarıyla iyice gözden geçirmenin daha iyi olacağını işaret etse de, siz bunu vakit kaybı olarak görebilirsiniz. Oysaki Yeniayın yöneticisi Mars-Oğlak burcunda ilerliyor. Eğer bir amacınız varsa ve bundan emin bile olsanız, 10 Kasım tarihine kadar iyice kafanızın içinde bir şeyleri oturttuktan sonra girişimde bulunmanın yararlı olacağını vurguluyor.


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 30 Ekim saat 19:38 Akrep burcunda doğacak Yeniay, bir insanın hayatı boyunca yaşadığı deneyimlerin, kendisiyle ilgili kararlarında bir hayli etkin olduğunu vurguluyor. Hakikaten de, kendilerine güvenen insanların risk almaktan çekinmediklerini sıkça görüyoruz. Sizin için bu Yeniay işte böyle bir anlam taşıyor. Eğitim, ticari, iş ve özel konularda, değişik bir şeyler yapmak, belki başka bir yerde yaşamak, eğitim, evlilik, yatırım anlamında azimlisiniz. Planlamalar, yeniden hayatınızı kurmak, hırslı bir şekilde çalışmak, inançla sabırla ilerlemek için bu Yeniayın gücünden istifade etmek lazım. Beceri geliştirmek, arınmak, sıkıntılardan kurtulmak, öğrenmek, kas gücüne dayalı aktivitelerde bulunmak, bildiklerinizi öğretmek, kanıtlamak için biçilmiş bir fırsat olarak görmekteyim. Uzağı düşlemek gerek. İnançla daha iyisine sahip olmak için yollar denemelisiniz. Belki de bir başka şehir ve ülkeye gitmek, orada bir müddet kalıp gözlem yapmak sizin için olumlu geri dönüş ve fırsatların işaretçisi olabilir.

    ChefGPT


    En Çok Aranan Haberler