KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    1 Ekim Terazi burcunda Yeniay

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okuyucuları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, sosyal yaşamı canlandırıcı, ikili ilişkileri güçlendirici, sorunları olan çiftleri yeniden beraberliği gözden geçirmeleri, küslüklerin bitişi, uyumlu bir şekilde ortaklaşa bir yaşama karar verilişi yönünde etkilidir. Olumlu buluyorum ve birçok meselenin halledilmesinde taraflar olarak (özel veya iş ortaklıkları) anlaşmaya gönüllü olunacağını söylemek isterim. Yeniayın görünümleri her zaman olduğu gibi bize yolu gösterecek ve yaşanması muhtemel konuları aydınlatacaktır. Ay-Satürn görünümü, ciddiyetle ilişkinizi ele almanız, görüş farklılıklarına rağmen ortak bir karar vermek için, fikirlerin paylaşımı, uzakları yakın eden bir etkidir. Ciddiyetle düşünürüz, sorumluluk alırız ve ilişkimizi güçlendirmek için elimizden geleni yaparız.
    Ay-Pluto görünümü, ilişkimiz ve geleceğimizle alakalı konularda isteklerimizi dayatmaya ve kabul ettirmeye çalışırız. Partnerimiz veya birileri buna karşı çıkabilir. Sanki sevilmiyor, umursanmıyormuş gibi hissedersiniz. Oysaki Yeniay gayet olumlu... Bu nedenle baskın davranmaya çalışmayınız. Başkalarının görüşlerini de nezaketen dinlerseniz sorun yok. Venüs-Neptün görünümü, sahip olmayı düşündüğünüz her ne varsa, o konularda bir hayli tutkulusunuz. Sizin olan sizinle kalmalı ve ellerinizden kayıp gitmemelidir. Bu denli yoğun duygularla dolusunuz. Bu Yeniayda hem ılımlı hem de bir hayli tutkulusunuz. Duygularınızı gizleseniz de, hal ve davranışlarınızla bunu gizlemek, saklamak mümkün değildir.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, ihtiyaçlarınızı elde etmek, başkalarına nezaketen yardımcı olmak, ilişkilerinizde al gülüm ver gülüm tarzında hareket etmek, başkalarından ilgi görmek, güzelleşmek, bakım gibi sağlığınıza önem veren işlere yönelmek anlamında etkilidir. Çevremizdeki kişilerin iş veya yaşam şeklimize göre günlük hayatta karşılaştığımız kişilerle anlaşmak, yoldaşlık etmek isteriz. Kimsenin kimse üzerinde baskısı olmadan veya bir şeylerin bize kendimizi kötü hissettirmesine izin vermeden hayatımızı dengeli yaşamaktan yanayızdır. Yeniayın görünümleri bu konularda yaşanması muhtemel gelişmeler hakkında bizi aydınlatır. Böylece durumu daha net görebiliriz. Ay-Satürn görünümü, iş ve ortaklaşa tüm ilişkilerimizde uyum, denge, uzlaşı, anlaşma gibi olumlu duyguların akışını işaret eder. Bazen de çıkarlarını öne almaya, sadece kendini düşünmeye açık olan insanlarla ilişkimizi ciddi manada düşünmenin de işaretçisidir. Mali konularda borçlarımızı temizlemek, iyi bir işe sahip olmak, kimseye borçlu kalmadan yaşamak arzumuz yoğun olur. Bu meseleleri Yeniayda ele alacağız, duruma bakacağız.

    Ay-Pluto görünümü, hayatın zorluklarını aşmak, güçlü olmak niyet ve istekliliğimizin işaretçisidir. Bu nedenle, işimize sahip çıkarız, yeniliklerde bulunup güçlenmeye çalışırız. Böyle bir mücadele içinde oluruz diyebilirim. Venüs-Neptün görünümü, sizin hayallerinize uygun ve gerçekten birlikte olmaktan mutluluk duyacağınız bir ilişki ve hayat yaşama arzunuzu, hayalinizi işaret ediyor. Mevcut ilişkideki sorunları tekrar gözden geçirirken, alışkanlık veya bağlılık sizi birbirinize çekebilir. Bazı çiftler için bu durum yeni bir aşkın doğuşudur. Kimileri için, sanatsal alanda veya mistik anlamdaki çalışmaların göstergesidir. Benim tavsiyem, özellikle ilişkide gerçekçi olmak gerektiğidir.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    İKİZLER

    ********

    Sevgili İkizler, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, aşk hayatınızdaki ortak uyum, nezaket, sevgi bağını güçlendirici, aşkı yüreğinizde, teninizde, asil ve oldukça dokunaklı bir şekilde hissetmenin, yaşamanın işaretçisidir. İsteriz ki, gelir geçer olmayan, dar ve yar günlerinizde yanınızda olan, size önem veren, sizinle aynı ekmeği bölüşebilecek kadar yüce gönüllü olsun karşınızdaki kişi. İşte bu duygularla Yeniayın oluştuğu güne adım atarken, görünümler bu konuda bizi yönlendiricidir. Ay-Satürn görünümü, fikirsel ve yaşamsal konularda anlaşmak arzunuzu işaret ediyor. Aşk güzel tabii ki, ancak kısa sürelidir genelde. Biz bu görünümde, uzun soluklu bir ilişki istiyoruz. İlişkimizi bu bakış açısıyla gözden geçireceğiz. Eğer karşımıza birisi çıkarsa, bu kriterler çerçevesinde aşkı ele alacağız. Bizim için çocuk sahibi olmak, sanatsal bir alanda çalışmak, bir iş ortaklığı kurmak gibi konular da bir hayli etkili olacak. Bunlar üzerinde ciddiyetle düşünmekte yarar var.
    Ay-Pluto görünümü, cinsel arzularımızın yoğunluğu ve gizli saklı mahrem duygularımızın etkinliğini işaret ediyor. Sevdiğimizi kaybetmekten, sevilmemekten, ayrılıktan veya gücümüzü yitirmekten çekiniyoruz. Venüs-Neptün görünümü, kariyer hayatımızla ilgili verilecek kararların simgesidir. Sanatsal becerilerimizi, yeteneklerimizi daha geniş bir çevrede sürdürmek ve tanıtmak isteriz. Kısa süreli işler yerine, uzun soluklu bir iş özlemi duyarız. Geçici değil, tam da gönlümüze uygun bir ortamda çalışmayı arzularız. Bu yönde kararlar veririz. Tabii ki iyicene gözden geçirmek, artı ve eksileriyle tartmak faydalıdır.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, eviniz ve ailenizle alakalı konularda uyum, nezaket, huzur, konfor, estetik, paylaşım, ortaklaşa karar vermek gibi konuları kapsayan ve bunlarla ilgili tercih yapılan zamandır. Ailenin varlığı, çocuklarınız varsa onların yaşamı, çocuk sahibi olmak arzusu, evin yenilenmesi, güzelleştirilmesi, bir yere taşınmak ve ilişkinizle alakalı bir karar vermek de yine bu Yeniayda önemsenen konulardır. Yeniayın görünümleri bu anlamda bize ışık olur. Böylece durumu, verilmesi gereken kararları daha net kafamızda oturturuz.
    Ay-Satürn görünümü, sağlıklı, verimli bir yaşam sürmek, stresten, baskıdan, anlaşmazlıklardan uzak durmak arzumuzu işaret ediyor. Kimileri emekli olmak, bazıları kendi işini kurmak, ev içinde faal olmak şeklinde bu görünümü değerlendirebilir. Burada önemli olan, ciddiyetle sağlığımızla ilgilenmek, canlanmak ve üstümüzdeki ağırlıktan, baskıdan kurtulmak istediğimizi görüyoruz. Buna göre kararlar vereceğiz. Ay-Pluto görünümü, ailemiz ve ilişkimizle alakalı konularda ortaklaşa bir karar vermekte zorlandığımızı, bir takım meseleler yüzünden anlaşmazlık yaşanabileceğini işaret ediyor. Uyumsuzluk, anlaşmazlık, birinin diğeri üstündeki baskısı söz konusu olabilir. Daha nazik ve ılımlı şekilde konuşalım. Venüs-Neptün görünümü, rahatlatıcıdır. Sular durulur, uyum gerçekleşir ve ilişkimizdeki sorunlar halledilir. Kimi Yengeçler için bu, yeni biriyle tanışmak, bir anda aşık olmak anlamına gelirken, bazılarınız için, yeteneklerinizi dış dünyada sergileme, başkalarını etkileme anlamındaki projelerin, sunumların, eğitim ve sergilerin göstergesidir.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    ASLAN

    ********

    Sevgili Aslanlar, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, yeni birileriyle özel anlamda karşılaşmak ve tanışmak, iş görüşmelerinde bulunmak, çevre değişikliği yapmak, yakınlarınızla bağlantınız, sanatsal becerileriniz, bu yöndeki eğitim, kurs veya özel bir ders almanız gibi bilgilenmeye, iletişime dönük kararların alınma zamanıdır. Bu kararların alınmasındaki etkin durumları ve dikkate değer noktalarını Yeniayın görünümleri çerçevesinde ele almak tabii ki faydalıdır. Ay-Satürn görünümü, yukarıda saydığım alanlarda gayet olumludur. Ciddi düşünce, fikir ve kararlarımızı uygulamak adına bize kuvvet, sabır ve dayanıklılık verir. Kendimizi geliştirmemiz, eksiklerimizi tamamlamamız, bilgilenmemiz, daha fazla insana ulaşmamızda destekleyicidir. Aşkta tarafların birbiriyle fikirsel yöndeki uyumunu işarete eder. Hiçbir şey hafife alınmaz, önemsenir.
    Ay-Pluto görünümü, günlük hayatta başarı, güç, kararlılık anlamında bir hayli etkin olma arzumuzun işaretçisidir. Bu anlamda derinlikli düşünürüz, her bir detayı önemseriz. Başarılı olmak isteğimiz, güce sahip olma arzumuz yoğundur. Venüs-Neptün görünümü her ne kadar olumlu gibi dursa da, eğer evimiz, ailemiz, parasal konularda ve ilişkimizde çok önemli kararlar alınacaksa tabii ki üzerinde düşünmek, artı ve eksileriyle hesap etmek lazımdır. Şu anda gözümüze hoş görünen şey, zamanla sorun çıkartabilir. O nedenle, satın almak, yatırım yapmak, cinsellik, miras, hukuk konularında uzmanlara danışalım. Sözleşmeler altına imza atmadan önce bir daha bakalım.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    BAŞAK

    ********

    Sevgili Başaklar, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, kazanç elde etmeye yönelik iş ortaklıkları, kendimizi iyi hissetmemizi sağlayacak harcamalar (estetik, bakım, alışveriş, eğlenceye ayrılan miktar, kaliteli ve seçkin ürünlerin alımı v.b) uzun müddetli parasal yatırım konuları, anlaşmalar kısaca hoşgörünün ve uyumun işaretçisi güzellikler anlamında etkilidir. Tabii ki Yeniayla ilişkili görünümler son derece önemlidir. Böylece etkilerini daha net anlamış oluruz. Ay-Satürn görünümü, evinizin ihtiyaçlarını veya ailenizi ilgilendiren harcamaların ciddiyetle yapıldığı, hesaba uygun şekilde halledilmesini sağlanacağını işaret ediyor. Taşınma, satın alma, evinizi güzelleştirme yönünde uzun vadeli düşünmekte yarar vardır.
    Ay-Pluto görünümü, aşk hayatınız, çocuklarınız, çocuk sahibi olmak yönündeki kararların mutlaka iyi düşünülmesi lazım. Farkında olmadan açılabiliriz. Bu da sonrasında bütçemizi zorlar. Bir de eğlenceye, keyifli bir şeyler almaya yönelik harcamaların da dikkatlice ele alınmasında yarar var. Venüs-Neptün görünümü, size kendinizi çok iyi hissettiren kişiden gelen jestlerin işaretçisidir. Kendinizi seçkin hissetmenizi sağlayan bu güzellikler ve anlamlı sözler bir hayli etkileyicidir. Aynı şekilde biz de karşımızdaki kişiye bunu yaparız. Evlilik teklifi almak buna dairdir. Bu yönde kararlar verilebilir.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, insanın kendini hakikaten önemli, güzel, seçkin, dışa karşı güçlü, huzurlu ve uyumlu tarzda yansıttığı ve bu duygular içinde A dan Z ye kendine özen gösterdiği zaman ve kararların işaretçisidir. Bu kararların ardında mutluluk ve doyum arzusu bilhassa önem taşır. İlişki meseleleri de bu Yeniayda ailevi konularda ve maddi alanda bir hayli etkili olur. Yeniayın görünümleri bize aydınlatıcı şekilde yol gösterir. Ay-Satürn görünümü, iş veya yakın çevremizde bulunan kişilerle bağımızı ciddi manada ele aldığımızın göstergesidir. Yolculuklar kısa süreli olup, hayati anlamda bir karar verilecekse mutlaka artı ve eksileriyle ele alınmalıdır. Yabancı dil öğrenmek, çevreyi tanımak, bilgilenmek, bilgimizi sağlam bir temel üzerine oturtmak, ilerisi adına düşünmek bu yeniayda bir hayli etkilidir.
    Ay-Pluto görünümü, ailevi ve yerleşim yerimizle alakalı konularda bir karar aşaması veya önemli bir konunun görüşülmesi yönünde etkilidir. Taşınmak, satın almak veya yuva kurmak veya özel hayatımızla ilgili meselelere eğilmek vaktini işaret eder. Biraz düşünürüz, bazen zorlanırız. Bizim düşündüklerimizle, şartlar arasında bir güçlük çıkabilir. Sizin için bir analiz zamanı olduğunu söylemek isterim. Her yönüyle ölçüp tartınız. Venüs-Neptün görünümü, hem maddi hem de çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda hayalci veya aşırı endişeli düşünmemek lazım. Ortalama, dengeli, sağlıklı ve verimli olana yönelmek, uzun vadeli kararlar vermeden önce artı ve eksilerine bakmak faydalıdır. Estetik operasyon, güzellik, bakım gibi konuları da uzman kişilere yaptırmanız yerinde olur.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, huzur ve uyumu gönlümüzün derinliklerinde hissetme arzumuzun işaretçisidir. İlişkimizde sevgi paylaşımının ve anlaşmanın niteliğine göre kendimizi iyi hissettiren bir etkidir. Ancak gizli, zorlu, platonik, imkansız, anlaşmazlık içeren her türlü ilişkide problemlerin gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekir. Bağımlılık, vazgeçememe, aşık olmak, gözünüzün bir şey görmemesi mümkündür. Bazen de, kişinin kendisiyle alakalı konularda yoğunlaştığı, huzurun her şeyden daha fazla önemsendiği ve bu yönde karar alındığı bir zamanı da işaret eder. Tabii ki bu durum içe gömülmek, pes etmek, stres yüklenmek şeklinde değildir. Sadece huzur içindir, toparlanmak ve güç kazanmak, yeniden sevmek için insanın kendine tanıdığı bir şanstır. Böyle olması da faydalıdır. Yeniayın görünümleri bu yönde bize eşlik edici ve aydınlatıcıdır.

    Ay-Satürn görünümü, maddi konuların biraz düşündürücü olduğunu, kazanmak adına yapılacakları gözden geçirme yönünde önemlidir. Yeteneklerinizi göstermek, becerilerinizi sergilemek, çalışmalarınızı tamamlamak, süslemek, estetik anlamda kendinizle ilgili bakım yaptırmak bu Yeniayın etkileri arasında yer alıyor. İsteyen bilgilenmeye zaman ayırabilir, dileyen kendini gözden geçirmeye. Amacımız gelişmek ve büyümek olmalı. Ay-Pluto görünümü, ilgilendiğimiz alan ve konularda başarılı olmak adına özenle ve dikkatle çalışmanın önemini vurguluyor. ne olursa olsun, kendinize inanmaktan, güvenmekten vazgeçmeyin. Kimsenin sizi hafife almasına izin vermeyin. Stres yaratıcı insan ve durumlardan uzaklaşın. Venüs-Neptün görünümü gayet olumludur. Size aşkta yeni bir şans, huzur, sevgi, ilgi, güzellik sağlar. Sorunları çözmenizde manevi gücünüz olur. Sanatsal anlamda becerinizi sergileme fırsatı sunar. Yaratıcı tarzda çalışmalar için de esin kaynağıdır.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    YAY

    ********

    Sevgili Yaylar, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, becerikli olduğunuz alan ve konular üzerinde yeni proje ve planlamada bulunulan, dostlarla bir araya gelmek, aktivitelerde bulunmak, sosyal yaşantınızı aktif hale getirmek, ilerisi adına umutlanmak yönünde olumludur. Kişi, bu Yeniayda, görüşmelerde bulunarak, bağlantıya geçerek, uzlaşmazlıklara çözüm arar, güzelliğe prim verir, adaleti önemser, insanlara destek olur ve uzlaştırıcıdır. Estetik güzellik, verimli ilişkiler, sunum, sergi, davet, halkla ilişkiler alanında etkin bir Yeniaydır. Yeniayın görünümleri her zaman olduğu gibi yaşanması muhtemel gelişmelerin işaretçisidir. Ay-Satürn görünümü, etkin olduğunuz konu ve alanlarda, becerilerinizi insanlara ifade etme, iş veya özel anlamda güçlenmenizde yardımcıdır. İnsanlar sizin fikirlerinizi önemserler. Güzelleşmek, huzur duymak, keyiflenmek için sizin tavsiyelerinize uyarlar. Siz de dışarıda hoş görünmeye, ilgi uyandırmaya gayret edersiniz. Ciddi ve oldukça kararlı bir şekilde yolunuzu belirlersiniz.

    Ay-Pluto görünümü, maddi kazanç elde etme arzunuzun simgesidir. İstersiniz ki, yaptığınız iş, uğraştığınız alanda doyurucu geri dönüşler olsun. Bu anlamda biraz hırslanmak mümkündür. Bunu doğal karşılamak lazım... Kim hayatını garanti altına almak istemez ki? Ancak tabii ki şartlarımıza bakacağız bir de maddi konularda her verilen söze inanmadan önce bilinçli düşüneceğiz. Venüs-Neptün görünümü, ailevi ve özel hayatınızdaki ilişkilerinizde daha fazla ilgi beklediğiniz zamandır. Eğer yalnızsanız biraz hüzünlenmek, bazen geçmişi hatırlamak mümkündür. Sosyal ilişkilerim iyi, umarım özel hayatımda da arzu ettiğim güzelliklere sahip olurum tarzında olumlamalar faydalı olacaktır. Ev içinde çalışmalar, uğraşılar, sanatsal becerileriniz üzerine eğilmek yararlıdır.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    OĞLAK

    ********

    Sevgili Oğlaklar, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, mesleki konuların iyileştirilmesi, huzurlu bir ortamda çalışılması, işveren veya birlikte çalıştığınız insanlarla nazik paylaşımlar, estetik ve güzelliğe ait ciddi projeler, halkla ilişkiler ve uzlaştırıcı, uzun ömürlü olan bağlantılar bu Yeniayın konuları arasında yer alıyor. İstiyoruz ki, gerçekten bizi takdir eden kişilerle olalım ve sorumluluk aldığımız işlerde başarılı olup yükselelim. Bu Yeniayın görünümleri bu yönde bize rehberlik edicidir. Ay-Satürn görünümü, iş konularında gelişmek, büyümek, arzu ettiğiniz noktaya ulaşmak, istediğiniz bir işe başlamak gibi kariyerle ilgili konularda, mevcut durumunuzu gözden geçirmenizi sağlar. Bu gözden geçirmede, öncelikle dürüst olmalı, yeterlilik veya yetersizlik duyduğunuz noktalar varsa bunları geliştirmek, iyileştirmek yönünde ciddi düşünmelisiniz. Ne fazla kendinizi hafife alınız ne de gereğinden fazla beklentide olunuz. Bir işe veya projeye hazırlık, eksiklerin tamamlanması, bir işe alışma süreci olarak ele alırsak bu görünüm sıkı çalışmanın işaretçisidir.
    Ay-Pluto görünümü, bazı kişilerle iş hayatında veya özel yaşantınızda birkaç günlük stres yaratıcıdır. Siz nazik, ılımlı, uzlaştırıcı şekilde hareket etmek durumunda kalırsınız. Fakat bu sizin için hiç hoş durum değildir. Tabii ki dikkatli olalım. Venüs-Neptün görünümü, sizi destekleyici ve becerilerinizi dış dünyada ifade ederek, arzu ettiğiniz geri dönüşleri almanızda yardımcıdır. Sanatsal, estetik, halkla ilişkiler, dostlarla olan bağlantılarda genel olarak umut vericidir. Olumlu yönde motive edicidir.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, sizi geliştiren, güçlenmenizi sağlayacak bilgilenme ve deneyimlerin, kurulacak bağlantıların, yolculukların güçlendirici etkisinin, huzur verici olana yönelmenin işaretçisidir. Değişim arzulanır, yeni insanlarla tanışılır, iletişimde bulunulur, moraliniz yerine gelir. Tabii ki insanız. Bazen öyle bir süreçten geçiyoruz ki, sanki her şey aleyhimize sonuçlanacak gibi geliyor. Kimi zaman da, yeni bir yol ayrımına geliyoruz ve nasıl bir karar vermemiz gerektiğini bilemiyoruz. O zaman gelin şimdi Yeniayın görünümlerine bir bakalım. Bütün bunlar için bize neyi işaret ediyor? anlayalım.
    Ay-Satürn görünümü, ciddi ve oldukça kararlı bir şekilde başka bir yöntem, yol ve değişimden yana olduğumuzun işaretçisidir. Farklı bir şeyler yapmak isteği doğar. Bunlar üzerinde tabii ki artı ve eksileriyle birlikte durmak lazım. İlerisi adına sağlam olmasına önem vereceğiz. Sözgelimi başka bir iş düşünmek, farklı bir yere yerleşmek, gönlünüzce yaşamak, sosyalleşmek, özgür olmak gibi bir isteğiniz varsa, her yönüyle ele almalısınız. Ay-Pluto görünümü, sıradanlıktan uzak yaşamak isteğini yükseltir. İlişkiler, rutin hayat, alışagelmiş insanlar, ortamlar ve işler bizde gerginlik yaratır. Ruhumuzu, bedenimizi rahat ettirmek isteriz. Venüs-Neptün görünümü, iş hayatı ve finansal konularda değişik projelere, sanatsal çalışmalara, farklı insanlarla iletişime geçmeye işarettir. Mistik konulara da ilgi duyulur. Burada önemli olan, kazandırıcı ve sizi gerçekten mutlu edebilecek işlere yönelmeyi tercih edersiniz. Hayatı başka bir açıdan görürsünüz. Gönlünüze hoş geleni yapmaktan zevk alırsınız.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089


    BALIK

    ********

    Sevgili Balıklar, 1 Ekim saat 03:11 Terazi burcunda doğacak Yeniay, özel ve finansal anlamda başkalarıyla olan bağlantılarımız, ilişkilerimiz ve bunların hayatımızdaki önemi üzerinde etkindir. Nasıl bir beraberlik yaşamaktayız, şu andaki durumumuz nedir, hissettiklerimiz veya sorunlarımız var mıdır? Bunları nasıl çözebiliriz, onlar üzerinde duracağız. Tabii ki, eşit haklara sahip olmak, nezaket, sevgiyi önemsiyoruz. Aynı durum iş hayatımız ve geleceğimizle alakalı konularda da önem taşıyor. Yeniayın görünümleri bu konuda neler yapabileceğimizi, kararlarımızı verirken neler düşünmemiz gerektiğini bize bildiren yol levhaları gibidir.
    Ay-Satürn görünümü, iş hayatımızla ilgili kazanç ve gelişmelerin, iş yaptığımız kişilerle olan ilişkilerimizin üzerinde ciddiyetle durulmasını gerektiriyor. Çünkü kimin hangi amaçla, niyetle bize yöneldiğini bilmiyoruz. Bu nedenle tabii ki hesabımızı, durumumuzu bileceğiz. İş görüşmeleri, kredi alımları, iş kurma, yatırımda bulunma konularında da bize sunulan şartlara bakacağız. Ay-Pluto görünümü, başka kişilerle olan özel veya genel paylaşımlarda gerginliğe, çabuk karar vermeye dönük etkisinin farkında olmalıyız. Aslında gayet güçlüyüz ve kendimizden emin olmamız lazım. Fakat bazı noktalara dikkat edersek gayet doğru olur. Venüs-Neptün görünümü, olumlu hislerin, sevmenin, sevdiğimiz her şeye tutkuyla yaklaşmanın işaretçisidir. Yeni ve keyiflendirici ilişkilere, ilişkimizdeki sorunları çözmeye, kalpten inanarak ve kararlılıkla yolumuzu çizmeye yardımcıdır.

    NOT: Terazi burcunda Yeniay etkisini video anlatım olarak aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.mynet.com/tv/embed/3937089

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler