KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs - Akrep burcunda

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okurları için yazdı...

    KOÇ

    ********

    Sevgili Koçlar

    23 Eylül saat 17:50 - 18 Ekim saat 10:01 arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç çıkarlarımız öne aldığımız, biraz da hırslandığımız, ilişkimizde kontrolü elimizde tutmak yanlısı olduğumuz zamandır. Cinsellik bir hayli ön plandadır. Hatta ayrılmak istemeyen Koçların, partnerlerini elde tutabilmek için başvurdukları bir etkileme aracı gibidir. Mali konularda da, çıkarlarımızı gözetiriz. Buna uygun ilişkilerde bulunuruz. Boşanma davalarında, miras taksiminde, eğer bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız yanına bırakmazsınız. Venüs sürecinde, durumunuzu iyice gözden geçiriniz. Aranızda menfaat çatışmaları oluşmasın. Sorumluluklarınızın arttığını bilerek sıkı çalışınız. Miras, hisseli paraların ve ortaklıkta kazanç gibi konuların da bu süreçte dürüst bir şekilde düzenlenmesinde yarar var.


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki, iş ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu hale getiriyor. Sürecin yöneticisi Mars-Oğlak burcunda ilerleyeceği için doğaldır ki, ilişkilerde ciddiyet, güven, uzun sürelilik çok önemlidir. Eğer bu beraberlikte büyük bir tutku, en başından beri varsa hiçbir sorun çıkmaz. Ancak tam tersi durumda, kangren halini almış veya almaya müsait bir beraberlik, iş ortaklığı söz konusuysa dikkat etmenizde yarar var. Burada yapılması gereken partneriniz ve sizin, hangi meselelerde zorlandığınızı, hangi konuların kıskançlık, restleşme, ayrılık gibi sevimsiz olgulara dönüştüğünü düşünmenizdir.


    İKİZLER

    ********
    Sevgili İkizler

    23 Eylül- 18 Ekim arasında tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek. iş hayatınız, sağlığınızla ilgili konularda dikkatlice gözden geçirmelerde bulunun ve sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu tespit edin ve bunları elden geldiğince düzenlemeye çalışın. Mali konularda dikkatlice hareket edin. Dürüst insanlarla çalışın ve alışverişte bulunun. Sağlığınızı ihmal etmeyin. İdeallerinize önem verin. Hayatta huzuru yakalamanın yolu, önce huzur vermeyi bilmek ve huzur alabileceğiniz işlere, ilişkilere, ortaklıklara yönelmektir. Kaldı ki, eğer istenirse pekala bir çok güçlüğün üstesinden gelinebilir.Bu dönemi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Ancak yine de Venüs-Akrep geçişlerinde, aşk sizi kendine esir ediyorsa, cinsellik aranızdaki belirleyici bir unsursa ve türlü sebeplerle birbirinize yükleniyorsanız durum bir hayli zor olur. Öncelikle çekişmeleri, birbiriniz üzerindeki güç mücadelelerini bırakmalısınız.


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, aile, çocuklar, aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Sevdiklerinize aşırı düşkünlük ön plandadır. Hatta çok daha fazla tutkulu davranırsınız. Bu çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda da böyledir. Derinlikli düşünürsünüz, geleceklerini sağlam temelli kurmak istersiniz. Aşkta cinsellik bir hayli etkindir. Bu süreci yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Beraberliğin ciddiyete dönüşmesi mümkündür. Ancak tabii ki zaman olgusu önemli. Birbirinizi tanımak, anlamak, ilişkiye gösterdiğiniz özeni görmek gerekiyor. Diyelim ki, daha önce boşanmış veya sevgilisinden ayrılmış birisisiniz. Venüs-Akrep sürecinde beraberlik yaşama arzunuz yükselir. Fakat bir yandan da geçmişte yaşananları göz önüne alarak daha dikkatli bir incelemede bulunursunuz. Eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsunuz. O zaman hem mali, hem sağlık hem de geleceğiniz açısından düşünmeyi unutmayınız.


    ASLAN

    ********

    Sevgili Aslanlar

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Ailenizi ilgilendiren konular, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde odaklanacağız. Baskın kişi olmaya çalışabiliriz. İsteklerimizi kabul ettirmekten yana olabiliriz. Bunun ayarını iyi bilmek gerekiyor. Evli ancak sorunlu bir ilişkiniz varsa, problemleri mantıklı şekilde ele alınız. Oturduğunuz evden memnun değilseniz, bir başka yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Eğer bekarsanız ve birlikte yaşamayı düşündüğünüz birisi varsa, bunun artı ve eksilerini gözden geçiriniz. Aile büyüklerinizle alakalı sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Bu dönemi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Özellikle sağlık, iş konuları, düzenlenmesi mutlaka gereken tetkik ve incelemeleri göstermektedir. Bunları ihmal etmeyiniz. Hedefinize, ideallerinize göre planlar yapınız.


    BAŞAK

    ********

    Sevgili Başaklar

    23 Eylül saat 17:50 - 18 Ekim saat 10:01 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Genel olarak tutkulu ve bir hayli arzulu davranırız. Çevremizdeki insanların bize karşı olan davranışları çok önemlidir. Zengin bir çevreye girmek, aradığımızı bulmak, evlenmek, finansal anlamda geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Genelde ilişki kurma tarzımız çekici yönlerimizi öne çıkarmak, karşı cinsi etkilemek şeklinde gelişir. Eğitimde, iş hayatında, tüm bağlantılarda güçlü insanlarla temas etmekten yana oluruz. Çünkü böyle kişilerin bizi üst noktalara taşıyacağını düşünürüz. Bu geçişi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Tanıştığınız kişilerin nasıl bir çevrede yetiştiğini iyice araştırınız. Ayrıca Anne ve Baba Başaklar evlatlarıyla ilgili konularda kararlar alabilirler. Bu kararlar onların gelişimi, büyümeleri ve dönüşümde bulunmaları yönünde faydalı olabilir.


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında yöneticiniz Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, kazanma ve harcama konularında etkili olup, para bir güç ve hakimiyet aracı olarak görülür. İş veya özel hayatınızda çıkarlarınızı öne alırsınız. Hem geleceğinizi garanti altına almak hem de uzun süreli kılmak için mücadele edersiniz. Hakkınızın yenmesine tahammülünüz yoktur. İşimizi yapıyorsak, ücretini de zamanında almak isteriz. İş ortaklarında ne kazanılıyor ve nasıl pay ediliyor? Bunları bilmek isteriz. Eğer boşanma durumunuz varsa hukuki haklarınızı gözetirsiniz. Diyelim ki, bir ev kiralamak-satın almak istiyorsunuz. Bunun bütçenize olan artı ve eksilerini gözden geçirirsiniz. Bu geçişi yöneten Mars, 27 Eylül itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek. Ciddi, uzun vadeli yatırımlara yöneleceğiz. Evimiz, ailemizle alakalı konularda kazancımızı, kaybımızı iyi hesaplayacağız.


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Venüs, fiziksel anlamda çekicilik kazandığınız, ilişkilerde güçlü, tutkulu ve baskın olduğunuz bir zaman dilimidir. Süreci yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerlediğinde, kendinizden emin bir şekilde, neyi istediğinizi bilerek kararlar verirsiniz. İlişkiniz sizi mutlu ediyorsa yolunuza devam ederseniz. Soru işaretleri uyandırıyor, güvenmiyorsanız veda edersiniz. Kendi hayatınıza önem verirsiniz. Sağlam olanla olmayanı iyi ayırt edersiniz. Sevdiğinizle birlik, bütünlük içinde geleceğe yol almaktan yanasınızdır. Kafanızda soru işaretleri uyandıran hiç bir şeye tahammülünüz yoktur. Tutkulu olduğunuz kadar, seçicisiniz ve kontrolü elinde tutan taraf olarak, her konuda kendinizi sağlama alırsınız.


    YAY

    ********

    Sevgili Yaylar

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerin gizlilik üzerine kurulduğu ve mahremiyetin bir hayli önemsendiği, paylaşımın ve uyumun göz ardı edilebileceği süreçtir. Genelde ilişkide veya iş hayatında olsun bir şeyden emin olmak isteriz. Tamam, belki her şeyin garanti altına alınması kolay değildir. Ancak tedbirden yana olmak da yararlıdır. Bu geçişi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, gerek ilişkide gerekse hayatın genelinde bir güven arayışı söz konusu. Ciddiyetle bunun üzerinde duracağız. Karşımızdaki kişinin bir açığı varsa, pek sabırlı davranmayacağız. Dürüstlük bizim için kıymetli. Fakat şunu da belirteyim. Siz de kendinizi şöyle bir gözden geçiriniz. İş, ilişki, maddi konularda hakikaten tutarlı, dengeli davranıyor musunuz. Çünkü Venüs-Akrep geçişleri bir yüzleşme ve eskiyi geride bırakıp, yeniye yer açma vaktidir. Bunu yapanlar kazançlı çıkar, şüphelerinden arınır, ferahlar.


    OĞLAK

    ********

    Sevgili Oğlaklar
    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönemde fiziksel çekiciliğiniz, bilginiz, duruşunuz, kendinizden eminliğiniz sosyal yaşamda size etkili bir güç katar. Bulunduğunuz yere ayrı bir hava katarsınız. Sizi anlamak, çözmek, size yaklaşmak pek kolay olmasa da, bunun size ayrı bir hava kattığını söylemeliyim. Mars, 27 Eylül tarihinde burcunuzda seyrine başlayacağı için, Venüs-Akrep geçişini bir hayli güçlü destekleyecek. İş çevrenizde güçlü pozisyonda olan kişilerden destek görebilirsiniz. Siz de işinizle, hedefinizle, kararlılığınızla başarılı işlere imza atarsınız. Karşı cinste en fazla dikkat ettiğiniz unsur, güçlü duruşu, toplum içindeki konumu, yaklaşım tarzıdır. Bu testten geçen kişiyle yola devam edersiniz. Sevdiğinizi önemsersiniz. Sahiplenirsiniz, tutkuyla sarılırsınız. Tam tersine bir insana sabır göstermezsiniz. İş ve özel anlamda iyi bir süreç yaşanır diyebiliriz.


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar

    23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. İşinizden, ilişkilerinizden emin olmak, geleceğinizi garanti altına almak arzusu bu dönemin özünde var. Çünkü Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Siz Kovalar için, sabırla çalışmak, ilerisi adına doğru kararlar vermek için, tabii ki güvenirlik, ciddiyet, sabır gayet önemli. İşinize sahip çıkmanız gerekiyor. Fakat bunu yaparken, insanlarla ilişkinizde aşırı gurur, kıskançlık, hırs gibi olguların da terbiyesi şart. Etrafınızdaki insanların da bu türden yaklaşımları olabilir. Benim tavsiyem dönemi olumlu yönde geçirmek için, sorumluluk bilinciyle hareket etmeniz ve neyi hedefliyorsanız o yolda dürüstlükle işinizi yapmanızdır. Sel gider kum kalır dostlarım.


    BALIK

    ********

    Sevgili Balıklar,

    23 Eylül- 18 Ekim arasında, Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Devam eden veya başlayacak bir ilişkide tutkulu bir devre. Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda seyrine başlayacağı için, güvenilirlik, dürüstlük, ilerisi adına sağlamlık hayatımızın her alanında önemli. Kuşku uyandıran, soru işaretleri taşıyan hiçbir şeye prim vermiyoruz. Balıklar bu dönemde işlerine odaklı, azimli ve kararlı şekilde ilerlemekten yanalar. Finansal iş veya özel paylaşımların yine aynı olgular çerçevesinde ele alınacağı bir süreçteyiz. Hiçbir işi şansa bırakmaktan yana değiliz. Sezgilerimiz gibi aklımız da bize doğruları gösteren bir rehber olacaktır. Merak ettiğimiz her konuda hem derinlikli düşünürüz hem de başarılı kararlar veririz.

    ChefGPT


    En Çok Aranan Haberler