KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    16 Eylül Balık burcunda halkalı ay tutulması

    images/article/aastroloji/BURÇ_SİMGE_YENİ/HALKALI.jpg

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, mevcut işimiz, uğraşılarımız, belki de zorunlu olduğumuz her şeyi şimdi yeni bir bakış açısıyla ele alacağız. Tespitlerde bulunacağız. Pürüzleri nasıl düzelteceğimizi düşüneceğiz. Bu Tutulma kişinin bedenini ve ruhunu dinlendirmesi gerektiğini de vurguluyor. Kendimizi ihmal edemeyiz değil mi? takıldığımız, işin içinden çıkamadığımız meseleleri, detaylara fazlasıyla önem verdiğimiz için gözden kaçırdığımız bütüne bakmayı ihmal etmeyeceğiz. O bütünde var olan sizsiniz. Kendinize önem vermezseniz, yaptığınız işten de zevk almazsınız. Zihnimizi rahatlatacak olumlamalara, zikir, meditasyon ve egzersizlere yaşamımızda yer vermelisiniz. Bunlar sağlıklı düşünmemizi sağlar. Yarım kalan işlerimizi bitirebiliriz.

    Bu Tutulmada önemli olan sizin, hayallerinizi, ideallerinizi belirlemeniz. Merkür geri hareketi gerek çalışma hayatı, sağlık, iş gücünüz, günlük temponuzun verimli şekilde düzenlenmesi için dikkatinizi bu konulara çekiyor. Aslında size zaman tanıyor. Gerekli ve gereksizleri tespitte yardımcı oluyor. Hayat yolculuğunuzda kaptan sizsiniz. Bazen su misali akmak da gerekir. Zorluklar elbette vardır ancak o zorlukları güce dönüştürecek kişi de sizsiniz. Çalışarak, mücadele ederek, kendinize zaman ayırmayı da bilerek, sağlığınıza önem vererek her güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz.


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, vizyoner düşünmenin gerekliliğini vurguluyor. Tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda şu anki mevcut duruma iyice bakmalısınız. Sizi tatmin ediyor mu? O zaman buyurun ideallerinizi, hedefinizi belirlemeye ve yolunuzu çizmeye. Bu Tutulma Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, bu konularda şikayet etmek yerine, yeniden duruma bakıp tespitlerde bulunma vaktinizdir. Zaten Ay Tutulmasında yaşanan hassasiyetin de özünde bu vardır. Yeteneklerini kullanmak yerine, kaderi suçlamak. Hayır, bu çare değil. Bilakis gerçekçi olmalısınız. Çocuklar, ilişki, hayaller, özlemler hemen hepsine şimdi yeniden bakma zamanınız. Gelişimin yolu budur. Hayal etmek, başarının yarısıdır derler ya, işte sizin de başarınız, gerçek manada ne istediğinizi bilmek ve ona göre hayatınızı restore etmekle mümkündür. Yaradanın bir planı var elbet. Ona ne şüphe.

    Ancak tedbir, özgür irade, bilinçli seçim, farkındalık gibi olgular da insana sunulmuş armağandır. Biz bu armağanın kıymetini bilerek tercihlerimizi yapmalıyız. Zaman alan hiçbir yararı olmayan uğraşılar yerine, size faydalı olacak, gelişiminizde destek verecek gruplar içinde yer alabilir, dostluklar kurabilirsiniz. Zaten bu Tutulma bu konularda rehavete kapılmak yerine bilinçli bir yeniden gözden geçirişin önemini vurgulayacak. Bunu görebilen kişiler bu Tutulmadan gerekli dersi çıkaracaklardır.


    İKİZLER

    ********

    Sevgili İkizler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, mesleki konularda yaşanabilecek bazı problemlerin işaretçisidir. Bir şeyler değişebilir, duyarlılık yaratır, endişeye yol açabilir. Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, ailevi, eviniz ve ilişkinizle alakalı konularda gözden geçirmelerde bulunmak mutlaka şarttır. Çünkü sorunlar sizi bu alanlarda sıkıştırabilir. Tutulmanın haritanızla örtüşen, buna benzer işaretleri de varsa, tabii ki sizler için önemi hakikaten büyüktür. Eğer İkizler mensupları bu Tutulmada dikkat edilecek noktaları bilirlerse, daha bilinçli şekilde kendilerini hazırlayabilirler. Sizin öncelikle iş hayatınızla ilgili meselelere bilinçli şekilde bakmanız gerekiyor. Şu andaki mevcut durum, sizin pek de işinize gelmiyorsa, bir hedefiniz yoksa yaprak misali oradan oraya rüzgara göre kendinizi bırakmışsanız bugünkü gelişmelerden şikayetçi olamazsınız. Tam tersine bu alanda başarılı olmak istiyorsanız, olmayacak hayallere kapılmamalısınız. Yetenekli olduğunuz konularda var gücünüzle mücadele ederek, kimseyi sorgulamadan, hayatı da zorlamadan tercihte bulunmalısınız.

    Burası uymuyorsa, başka bir yerde daha başarılı olmaya, kendinizi göstermeye çalışmalısınız. Ayrıca kendinizi başarısız biri olarak görmeyiniz. Pes etmeyiniz. Sanatçılar, yazarlar, mistik faaliyette bulunanlar için bu Tutulma yaratıcı düşünmenizi, becerilerinizi ortaya koymanızı sağlayıcıdır. Bir iş, bir proje kabul görebilir. Ancak işiniz fazlasıyla dikkat gerektiriyorsa, yanlış yapmamak için kendinizi bir an evvel toparlamalısınız. Tekrar düşününüz. Neler yapabileceğinizi tespit ediniz. Zorluklar sizi yıldırmasın. Eğer inandığınız bir davanız varsa peşini bırakmayınız. İlişki, ailevi, iş hayatı ve finansal konularda aklımızı başımıza alma vaktidir.


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, yeni bir şeyler denemek, yeni bir hayat tarzı geliştirmek, geçmiş ve işlerliğini kaybetmiş olandan uzaklaşmak için bir uyarı görevi görür. Şu aralar Merkür geri hareketi devam ediyor. Bu da gösteriyor ki, çevremiz, yakınlarımız, eğitim, iş veya sağlığımızla ilgili konular üzerinde bilinçli düşünmeliyiz. Zaten gelişmeler, bu yönde oluştuğu için, bugünkü Ay Tutulması eskinin yerine, yeniye yer açmak için kişiyi itekliyor. Gayet akıllıca tespitlerde bulunabiliriz. Bunları yapmak zor değil. İnsan yeter ki, kafası karışmadan yapmak istediklerini belirlesin. Zaten zamanı gelmiş durumda. Bir düzen ve işlerlik kazandırmak gerekiyor hayatınıza. Ancak minik bir uyarıda bulunayım. Bu Tutulmada önemli olan, sizin hayalperest davranmamanız. Bilakis zihninizi karıştıran, fanteziler dünyasına sürükleyen değil, ruhunuza iyi gelen, size ilerisi adına gelişim fırsatları sunabilecek, kendi hayatınız iplerini elinize almanızı sağlayacak bir yol belirleme vaktiniz. Gelişimin yolu bundan geçiyor. Maneviyatınızı yüksek tutunuz. Becerilerinizi geliştireceğiniz uygun bir çevrede yol alınız. Şimdi Ay Tutulması sizi farklı bir yere çekebilir. Siz, mutlaka analizinizi doğru yapınız. Bilmediğiniz sularda yüzmek yerine, bildiğiniz en iyi yolu tercih ediniz.


    ASLAN

    ********

    Sevgili Aslanlar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, finansal anlamdaki bölüşümler, kredi çekmek veya gücünüzü aşan harcamalarda mutlaka dikkatli olmak gerektiğini öğreten, ikaz eden, uyaran bir yansımadır. Bunlar sizi sıkıştırabilecek, şimdi ve sonrasında zorlayabilecek durumlardır. Birine kefil olmak da aynı şekilde yanlıştır. Merkür şu aralar geri harekette. Zaten bu durum, kazanç anlamındaki her türlü konuda yeniden gözden geçirmelisin, yeniden duruma bakmalısın diyor. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı günlerdeyiz. O nedenle gözümüzü dört açmalı, uzman kişilere ve piyasanın durumuna bakmalıyız. Kimseye güven olmaz. Birilerine inanıp yola çıkmak, maddi konularda suistimale uğramaya neden olabilir. Bu Tutulmada önemli olan, para hesabınızı bilmenizdir. Rehavet ve fazla iyi niyet her ikisi de yanlış tutumlardır.

    Eğer iyi bir bütçe yapmak istiyorsanız öncelikle güvenilir kaynaklara yönelmelisiniz. Uzun vadeli düşünmeli, muhasebenizi iyi yapmalısınız. Kimlerle hangi parayı, malı, mülkü paylaşıyorsanız veya paylaşacaksanız bu insanlar en yakınınız bile olsa duruma gerçekçi şekilde bakınız. Acele etmeyiniz. Merkür geri harekette yapılan gözden geçirmeler her zaman faydalıdır. Siz de elinizdekini, yeteneğinizi, tecrübenizi, geçmişte yaşadığınız zorlu deneyimleri unutmadan muhasebenizi iyi tutunuz. Bir sağlık sorununuz varsa, şu aralar acil olmadıkça operasyondan kaçınınız. Ödemeler sıkıştırabilir, birileri kendi çıkarlarını düşünebilir. Dikkatli olalım, tedbirli olmakta yarar var.


    BAŞAK

    ********

    Sevgili Başaklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, evlilik, beraberlik ve iş ortaklıklarının asıl özünü, amacını, niyetini anlamanızı sağlayıcıdır. Burcunuzda gerileyen Merkür size, bunları gözlemlemeniz, anlamanız, farkında olmanız adına uyarıcı görevi yapıyor. Tabii ki görmek isteyenler için. Eğer ilişkinizde bir sorun varsa, bunların üstünü kapamak, görmezden gelmek, kapılıp gitmek vakti değildir. Sizin de aynı şekilde gayet açık ve net olmanız gerekiyor. Sorunlu ilişkilerde eğer yüksek bağlılık varsa, insan karşısındakini bildiği halde yine de devam ettirir. Bu yararlı mıdır? Üst üste kaç kez, bir taraf diğerini rencide edici, kırıcı davranmışsa, sizin artık aklınızı başınıza alıp kendi yolunuzu bulmanız gerekiyor. Şüphe ve kaygılar kadar fazla iyi niyetli olmak da yanlıştır. Ayrıca hiçbir sebep yokken ortada, sürekli kuşku duymak, bir şeyleri kurcalamak kendi kendinizi üzmekten başka işe yaramaz. Bunu partneriniz yapıyorsa uyarmalısınız. Siz yapıyorsanız vazgeçmelisiniz. Böyle olmak yerine, bu ilişkide neler gözden kaçırılıyor, neler ters gidiyor bunları anlama vaktiniz.

    Bu Tutulma beraberliklerin bilinçli şeklide geçmiş tecrübeler, yaşananlar çerçevesinde mutlaka ele alınmasını gerektiren durumlar yaşanmasına neden olabilir. Gördüğümüz yanlışları düzeltmeye çalışalım. Ancak sürekli eleştirmekten, kusur bulmaktan, bir neden yokken kaygılanmaktan çekinmek ne kadar doğru ise, gerçekler orada iken, görmezden de gelmeyelim. Merkür burcunuzda gerilerken, şu günlerde mercek altına alalım birçok şeyi. Ancak nihai karar vermeden önce özellikle siz, dikkatlice analiz yapmayı unutmayınız.


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, günlük hayatınızın seyrinde yaşanması muhtemel gelişmeleri işaret etmektedir. Genelde sağlığımız, beslenme düzenimiz ve rutin şikayetlerimize önem vermemiz gerekiyor. Merkür geri hareket döneminde gerçekleşen bu Tutulma aslında fikirlerinizi, projelerinizi, planlarınızı her anlamda gözden geçirmenizi sağlıyor. Farkındalık uyandırıyor. Başkaları hakkında veya hayatınızı birebir ilgilendiren konularda gereksizleri ayıklamanız için vesiledir. Burada yapacağınız tespitler sizi zihnen rahatlatır, çıkış yolları bulmanızda etkili olur. Ancak siz gereksiz şeylere kafanızı takarak, endişe, şüphe ve kaygılarla yaşarsanız tabii ki sağlığınız bundan etkilenir, iş gücünüz düşer. Kendinize tarafsız bir şekilde bakınız. Rahatsızlık duyduğunuz şeyleri içinize atmayınız. Bunu güvenilir insanlarla tabii ki konuşunuz.

    Dost ve düşman tanımak bu zamanda zor. Fakat sırlarınızı çok iyi tanımadığınız kişilerle paylaşmak yanlış olur. Yetenekli, becerikli olduğunuz alanlarda kendinizi geliştiriniz ve bunları düzgün, planlı bir şekilde nasıl uygulayabilirsiniz bunlar üzerinde durunuz. Zorluklar karşısında yılmak yerine, onları aşabilmek için mücadele ederiz. Fakat kendimize güvenmediğimiz için, yapamayacağımızı sanırız. Oysaki elinden geleni yapan kişi, biraz da tevekkül etmeyi bilmelidir. Kimsenin iyi niyetinizi suistimal etmesine tabii ki izin vermeyiniz. Ancak siz de sürekli birileri tarafından her an zarara uğratılacakmış gibi şüphelere düşmeyin. Mistik, sanatsal, yaratıcı, insanı rahatlatan, motivasyonunu yükselten, hayata daha akılcı ve inançlı bakmanızı sağlayacak çalışmalara, kişisel bakım ve egzersizlere yönelin. Bunlar iş gücünüzü artırır ve sizin bedensel ve ruhsal anlamda kendinize güven duymanızı sağlar.


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, aşkı yüreğimizin derinliklerinde sanki bir masal yaşanıyormuş veya bir rüyadaymışız gibi hissettiren ne varsa bunların gerçek olup olmadığını anladığımız zamandır. Belki önceden belki de şimdi aşka bakış açımızı değiştiren kişiyle karşılaşabiliriz. Ancak bu ne derece doğrudur iyi anlamak lazım. İlerisi adına umut verici mi yoksa sadece bir hayal mi? işte bunları anlamanın yolu, kendinizin, ideallerinizin, yolunuzun farkında olmaktan geçiyor. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Özlemlerimizin, hayal ettiklerimizin gerçekliğine bir bakmamız lazım. Bu Tutulma sizin, hayatın akışıyla birlikte yol alarak ancak kaybolmayarak, finansal, sosyal, kişisel ilişkilerinizi, projelerinizi düzenlemeniz için aydınlatıcıdır. Gerçekten arzu ettiğiniz aşkı da hediye edebilir. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi ayaklarımızın da yere sağlam basması gerekiyor.

    Siz bu Tutulmada, kendinizi yeniden keşfetmektesiniz. Geçmiş tecrübenizi unutmadan, geleceğiniz adına tespitlerde bulunmaktasınız. Sanatsal, fikirsel, sosyal, kişisel, çocuklar, becerikli olduğunuz alanlarda tercihlerinizi gözden geçirin. Tevazu sahibi olarak başkalarına tabii ki destek olun. Ancak iyi niyetinizin kullanılmasına gerek dostluklarda gerek özel hayatınızda izin vermeyin. Finansal konularda da etkin olan bu Tutulma, yeteneklerinizi kazanca dönüştürme yolunda doğru tercihlerde bulunmanızı işaret etmektedir.


    YAY

    ********

    Sevgili Yaylar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, aile hayatınızı ilgilendiren konulardaki bazı değişimlerin, gelişmelerin fark edilir hale gelişidir. Tabii ki bunlar daha önceden sinyalini aldığımız durumlardır. Şimdi aşikar olmaya başlamıştır. Bizim de bunlar üzerinde durmamız, mercek altına alarak bakmamız gerekecek. Merkür geri hareketi kariyer ve toplumsal hayatla ilgili yerde etkili oluyor. Demek ki, bu gelişmeler her iki alanı da etkilemekte. O zaman bizim de bu gerçekliğe kendimizi bilinçli şekilde hazırlamamız lazım. Maddi konular da işin içinde olduğundan, şu anda yaşadığınız yerde veya bir kısım Yaylar, başka bir yerde de kendilerine bir düzen kurma kararı verebilirler.

    Aileye yardımcı olmak, ideallerimize göre bir yaşam kurmak, moralimizi bozan ve bizde hayal kırıklığı yaratan kişilerden uzaklaşmak yine bu Tutulmanın etkileri arasında yer alıyor. Bir şeyleri artık bilinçli şekilde hesabının yapılması gerekiyor. İşimizle ilgili konularda tercihlerimizi ve son durumu iyice gözden geçirelim. Bunun bize etkileri ne olabilir, ne gibi yük veya fayda getirir bir bakalım. Görünen o ki, kariyer, aile, yerleşim yeri, finansal konularda bir şeyleri iyi ayırt etmek gerekiyor. Kararlar vermeden önce, olan bitene bir daha bakmak gerekiyor.


    OĞLAK

    ****

    Sevgili Oğlaklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, sizde içgörü, ruhi anlamda hissedişler, sanatsal, mistik faaliyetler, bu konularda eğitim ve becerilerin geliştirilmesi yönünde olumludur. Ancak yine de, Merkür geri hareket döneminde olduğumuzu unutmadan gerçekçi bir şekilde duruma bakmalıyız. Evet, bazı meslekler, soyut konularda ilham verici olabilir. Biz bu ilhamla başarılı işler çıkarırız. Ancak bu başarının kalıcılığı ve dış dünyada uygulanırlığı konusunda araştırmada bulunulmalı ve analiz yapmalıyız. Çevremizle ilgili konular bu Tutulmada bilhassa duyarlılık yaratıcı ve bizim değişim ve gelişmelere göre yönümüzü belirlememizde etkin bir rol oynuyor. Belki de başka bir yere taşınmayı, orada yaşamayı düşünüyoruz.

    O zaman bunun hesabını iyi yapmalıyız. Karşımıza çıkacak insanlara, söylenenlere, vaat edilenlere dikkat etmeliyiz. Vizyoner düşünmeliyiz. Kafamızın içinde soru işaretleri uyandıran bir şey varsa, bunu es geçip, bir hayalin peşinden koşamayız. Seyahatler, görüşmeler, daha önce düşünülen işlerin şimdi tekrar ele alınmasında yarar var. Ne kendimizi kaptıralım ne de kilitleyelim. Yeteneğimiz varsa bunu geliştirelim. Pratik kazanalım. Hep aynı ortam ve insanlarla bir arada yaşamak alışkanlık ve bağımlılık yapar zamanla. Biz farklı yerler, bilgiler, ortamlara da açık olalım. Kimlere yararımız dokunur, kimler bize can olur, hangi işler boş yere zaman alır, hangileri bize faydalı olur diye anlayalım.


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, kazancınızı doğru şekilde değerlendirmenin, mevcut durumu görmenin, bugüne dek verilmiş kararların sonuçlarıyla karşılaşmak demektir. Tabii ki, eğer bilinçli bir şekilde, ölçüp tartarak hareket ettiysek şimdi geldiğimiz nokta olumludur. Ancak değilse, nerede yanlış yaptık diye bakmak vaktidir. Merkür geri hareket döneminde oluşan bu Tutulma bize ortaklaşa paylaştığımız mal, mülk ve diğerleriyle olan ilişkimizi zaten gözden geçirme anlamı taşıyor. Bugünlerde öyle ölçüp tartmadan evet dememek gerekiyor.

    Tabii ki arzularımız, hayallerimiz var. Bunlar bize lütuf olarak bir yerlerden gelmiyor. Biz bizzat çalışıp, çabalayarak ve doğru analizde bulunarak bir karar verebiliriz. Ne fazla endişeli düşünmeli, ne de ipleri kopup koyvermeliyiz. Gördüğümüz eksikleri, işimize gelmeyenleri, belki de güvenmemiz gereken kişileri incelemeliyiz. Alım-satım, kredi, yatırım, borçlanma, hukuk, yasal, vergi gibi konuları es geçemeyiz. Öyle aklımıza geldiği gibi de bunları halletmemeliyiz. Bu Tutulma, mistik faaliyetler, soyut çalışmalar, yardımlaşma konuların da etkilidir. Bir işin getirisi götürüsü iyi hesap edilmelidir. Ortaklaşa bir iş yapılacaksa, bu iş hakkında ne kadar bilgimiz var, kimlerle yola çıkabiliriz bunlara bakmalıyız.


    BALIK

    ********

    Sevgili Balıklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, sizin kendinizi bir hayli duyarlı ve belki de gerçekleri göz ardı edecek tarzda hareket etmenize yol açabilir. Siz gerek kişisel gerek ilişki, ortaklık ve kariyer konularında duruma mutlaka iyi bakmanız gerekiyor. Bu Tutulma sizde olumlu yönde gelişmelerin de işaretçisidir. Sözgelimi bir yanıyla kendinizi hoş tutma, mutlu etme arzusu, diğer yanıyla biraz önce saydığım konulara gerçekçi bakma hali. Eğer sizde de yansıması bu ise, gayet olumludur. Çünkü kişi tercihlerini iyi ölçüp tartarak belirler. Neyin ne olduğunu anlamak için çaba sarf eder. Kaldı ki, Merkür geri hareketi karşıt burcunuzda etkili oluyor. Bu da sizin akılcı bir şekilde yeniden durumları ele almanız için olumludur.

    Eğer siz bir romantikseniz o zaman şimdi ayılma vaktinizdir. İlişkinizde ve iş hayatında eleştirel tavırlara sahip bir partner nasıl can sıkıcıysa, buna göz yuman ve kendi değerinin farkında olmayıp bağımlılık gösteren kişi de o denli yanlış yapıyor demektir. Burada önemli olan ilişkinizde her iki kişinin de idealleri aynı mı, her iki kişi de aynı hedef üzerine yaratıcı ve bilinçli şekilde eğilerek, hayatlarını kuruyor mu? Eğer böyleyse şimdi geleceğe dönük önemli bir karar vermeden önce yine de düşünmelisiniz. Kendinizi seviniz, kendinize önem veriniz ve şu anda bir sorun yaşanıyorsa, bunun nasıl giderileceğini, neler yapabileceğinizi tespit etmeye çalışınız.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler