KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Jüpiter Terazi Burcunda- Hakça Paylaşım

    Astroloji Danışanı İremSU, Mynet okuyucuları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde başkalarının hayatımızdaki yeri ve önemi daha fazla artacak. Eş veya iş ilişkimizde denge unsuru gayet önemli. Bir ilişkide aradığımız kriterler, yaşamaktan keyif alacağımız güzellikler bizim için kıymetli hale gelecek. En çok neye ihtiyacımız varsa bunları karşılayacak kişileri hayatımıza çekeceğiz. Evlenmek, aile kurmak, iş ortaklığında bulunmak dönemin önemli gelişmeleri arasında yer alıyor. Uyumluluk, hakça bölüşüm, karşılıklı uzlaşı gibi olgular da başımızın tacı oluyor. Jüpiter astrolojik olarak büyümek genişlemek anlamındadır. Ancak bu büyümenin sağlıklı şekilde oluşması için, sizin bir başka insanla birleşmeye, el ele vermeye içtenlikle katılımınızdır. Dostlar alışverişte görsün, bir değişimde bulunulsun, bir zenginlik kazanılsın, sosyal statümüzü yükseltsin diye yapılıyorsa bunun temeli pek de güçlü olmayacaktır.

    Jüpiterin Kasım ve Aralık 2016 tarihlerinde, Pluto ve Uranüs ile olan görünümleri gayet önemlidir. Evlilik, iş ortaklığı veya diğer kişilerle bir araya gelmemizin özünde gerçek bir samimiyet, güçlü bir sevgi, eskilerin deyimiyle iyi günde-kötü günde bir olmak niyet ve sadakati yoksa ilişkilerin büyümesi, gelişmesi, serpilmesi mümkün olmaz. Her iki kişinin de, bu önemli kararı ne kadar inanarak verdiği ve bu ilişkiyi nasıl taşıdığı, hangi amaçla yaptığına göre ilişkinin gidişatı belli olur.


    BOĞA

    ****

    Sevgili Boğalar 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, sıhhatimiz, güzellik, bakım ve estetik duygumuz, huzurumuz, iş şartlarımız, yaşam koşullarımız, haklarımız bizim için çok daha kıymetli olacak. Çünkü bileceğiz ki, huzursuz, sağlıksız ve dengesiz bir yaşam sürmenin hiç kimseye bir faydası olmaz. Kendi haklarımız kadar başkalarının da hakkına saygı gösterirsek, bu süreçte elde ettiğimiz manevi tatmin duygusu hakikaten çok yararlıdır. Uyum içinde, adaletli, eşitliğe dayanan, iş hakkımızın gözetildiği bir ortamda çalışmayı tercih etmek gerekiyor. Sırf birileriyle iyi geçineyim diye kendimizden ödün vermemeliyiz. Bazen öyle işler karşımıza çıkar ki, toplumda çok bilindik bir yere sahiptir. Ancak geri planda o kadar çok eksikler, haksızlıklar vardır ki, biz sadece orada çalışmak için bunlara göz yumarız. Bu Jüpiterin gölge yanıdır. İnsan abartılı bir marka sevdasına düşebilir. Bundan kaçınalım. Fiziksel ve bedensel sağlımızı gözetelim. İşimizi adaletli yapalım. Tarafsız bir bakış açısıyla hareket edelim. İnsanların birbirine saygılı, özenli ve dikkatli davranmasında yardımcı olalım.
    Jüpiter-Terazi geçişinde özellikle Kasım ve Aralık ayında Pluto ve Uranüs ile yapacağı görünümler çok önemlidir. Kısıtlamalar, mecburiyetler, zorluklar, iyi niyetlilik, özgürlük ihtiyacımız, farklı bir şeyler yapma arzumuz bizi yanlış ve aceleci kararlar almaya sevk edebilir. Lütfen bilinçli olalım. Bedensel ve psikolojik sağlığımıza önem verelim. Birileri idare edeceğiz diye kendimizden ödün vermeyelim. Üstümüze düşeni, gücümüz yettiğince yapalım. Bilgimiz, tecrübemiz, hedeflerimiz doğrultusunda gelişime önem verelim.


    İKİZLER

    ****

    Sevgili İkizler 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde aşk hayatımız, çocuklarımız, sanatsal çalışmalarımızda kalite, seçkinlik, uzlaşı, elbirliğinde bulunma hali gayet önemlidir. Aslında bir yanıyla kendimizden yana düşünsek de, başkalarıyla temasa geçmeye ve birlikte bir şeyleri başarmaya hazırızdır. Zaten buna açık olanlar kazançlı çıkar. Hayattan keyif almak kadar vermek de bir haz duygusu olarak benimsenmelidir. Her şey karşılıklı ve gönülden yapılırsa, paylaşılan mutluluk uzun süreli olur. Bu süreçte gerçek manada paylaşmanın, birlikte yol almanın keyfine varırsınız. Bu kimileri için bir evlada sahip olmak, bazıları için mutlu bir aşk yaşamak, sanat yoluyla doyuma ulaşmak gibi neticelenebilir. Bu yönde ilerlemeye, büyümeye, gelişmeye, sosyalleşmeye vasıta olur. Hoşgörü ve tevazu içinde, kibirden uzak paylaşıma dönük düşünen kişiler için yaşanan mutluluklar uzun süreli olur.
    Jüpiter-Terazi geçişinde, Uranüs ve Pluto ile yapacağı görünümler özellikle Kasım, Aralık aylarında önemlidir. Evlenmek, çocuk sahibi olmak, önemli bir işe adım atmak, mali yönde rahatlamak arzusuyla verilen kararların mutlaka çok dikkatlice ele alınması gerekir. Bunların sorumluluğu mutlaka göz önüne alınılarak hareket edilmesinde yarar vardır.


    YENGEÇ

    ********

    Sevgili Yengeçler 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde aile, yuva, vatan, geleceğimizle alakalı konular başta olmak üzere, iç dünyamızda uzlaşı, paylaşım, eşit hak ve bölüşüm, dengeli bir yaşam sürme arzumuz da o denli kıymetlenecek. Bir aile olmak özlemi bizi bir yuva kurmak için harekete geçirebilir. Geleceğimizi güven içinde yaşama arzumuz, bir ev sahibi olmak adına bizi teşvik edebilir. Bütün bunlar tek başına değil, tabii ki el ele birlikte büyümek, zenginleşmek adına yapıldığında çok daha kıymetlenir. Ailemizin büyümesi, gelişmesi, aile içindeki paylaşımın güçlendirilmesi adına el birliğinde bulunulabilir. Farklı görüşte olabiliriz. Eşimiz, annemiz babamız, çocuklarımız bizim gibi düşünmeyebilir. Bu durumda tarafsız bir bakış açısıyla birbirimizin görüşlerini almak, dinlemek gayet faydalıdır. Ancak şu da var ki, sırf bir yuvayı devam ettireceğim diye, haksızlıklara susmak, acı çektiğimiz halde problemlerin üstünü kapatmak doğru değildir. Sosyal anlamda birileri ne kadar iyi durumda olduğumuzu görsün diye borçlar altına girmek, sırf başkaları ne der diye evliliği sürdürmek, kişisel hak ve özgürlüğümüzden taviz vermek doğru olmaz.
    Jüpiter-Terazi geçişinde Uranüs ve Pluto ile yapacağı görünümler, özellikle ilişki, iş hayatı, ailevi konularda vereceğiniz kararların, dikkatlice ele alınması önemlidir. İşimizdeki huzur kadar yuvamızdaki mutluluk da önemlidir. Partnerimizin tavrı veya seçtiğimiz eşin hayata yaklaşımı, ilişkisine verdiği değer, kendini öne alma ve baskıda bulunma vaziyeti, evin içinde problemlere yol açabilir. İş hayatınızla ilgili bir karar verilmesi halinde bunun olabilecek tesirleri mutlaka aile içinde konuşulmalıdır. İş-ev arasındaki dengenin sağlanması önemlidir. Yeni girişimler, bazen bugüne dek sürdürülen yaşamın tümüyle değiştirilmesi gibi durumlar da bu geçişte önemlidir. Ancak her bir kararın sorumluluğu mutlaka üstlenilmelidir.


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreç yakınlarımızla alakalı olduğu gibi, tanışacağımız yeni kişilerle ortaklaşa paylaşımda bulunmak, hakça ve adil bir dünyada yaşamak özlemimizin işaretçisidir. Kendimiz dışındaki dünyayı tanıma arzumuz bizi farklı yerler görmeye, insanlarla temas etmeye, birlik ve beraberlik içinde yaşamaya bu anlamda girişimde bulunmaya yöneltir. Tabii ki bilmek, öğrenmek amaçlı olan bu yolculuklar bize yeni çevre kazandırır, geliştirir, zenginleştirir. Bu geçişte önemli olan farklı görüşte olan insanlarla bağlantımızdaki samimiyettir. Sırf uyum göstereceğiz diye haksızlığa göz yumamayız. İnanmadığımız bir yolda ilerleyemeyiz. Eğitimden iş hayatına, çevre edinmeden yeniliklere kadar her konuda verdiğimiz kararın samimi olması, o yola inanmamız, tarafsız bir bakış açısıyla gözden geçirmemiz gerekir. Sanatsal faaliyetler, insanlarla yakın ilişkiler, bilmek, tecrübe etmek amaçlı girişimlerin temelindeki güzel niyet ve samimiyet yolunuz üzerinde karşınıza çıkabilecek zorlukları aşmanızda yardımcı gücünüzdür. Bu süreçte sizi destekleyen, alkışlayan, bilgi ve tecrübenizden istifade eden insanlarla elbirliğinde bulunabiliriniz. Trendleri yakından takip edebilir, yeni iş alanları, yolculuklar, görüşmeler, sunumlar yapabilirsiniz.
    Jüpiter-Terazi geçişinde, Uranüs ve Pluto ile yapacağı görünümler çok önemlidir. Çocuk sahibi olmak veya çocuğunuzla ilgili düşündükleriniz, çalışma hayatınızla ilgili meseleler üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar var. Seyahatlere çıkabilirsiniz, yeni birisiyle tanışabilir evlenebilirsiniz. Başka bir şehre, ülkeye yerleşebilirsiniz veya gidip gelebilirsiniz. Hayatınızla ilgili hem uzak hem yakın çevrenizle ilgili değişimde bulunabilirsiniz. Bütün bunlar belki sizin arzunuzla olmaz, şartlar bu şekilde sizi yöneltebilir. Ben yine de her şeyi iyice gözden geçirmenizden yanayım.


    BAŞAK

    ****

    Sevgili Başaklar 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte bizi, maddi-manevi anlamda mutlu, güvende, keyifli hissettiren güzelliklere yöneleceğiz. Konforlu, seçkin, kaliteli olanı elde etmek için, en güçlü ve çekici özelliklerimizi öne süreceğiz. İnsanları etkilemek amaçlı sanatsal, sosyal, kişisel anlamda ilişkiler kuracağız. Bu ilişki kimi zaman özel bir yakınlaşma veya ortaklık şeklinde gelişebilir. Buna uygun fırsatlar karşımıza çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirirken, bunun bize artı ve eksi geri dönüşlerini mutlaka hesaba katmamız gerekir. Adaletli ve haktan yana olmak, ekmeğimizi, kazancımızı güzel bir niyetle, tevazu içinde paylaşmayı da bilmek size huzur ve doyum sağlar. Kazanmak kadar harcamak da dönemin etkileri arasında yer alır. İnsan özlemini duyduğu güzelliklere kavuşmak için bazen fazlasıyla para harcayabilir. Marka tutkunluğu, gösteriş bu geçişin etkileri arasında yer alır. Benim tavsiyem geleni tutmayı bilmenizdir. Kendi hakkınız olana nasıl sahip çıkıyorsanız, başkalarının da hak ve hukukunu gözetmenizde yarar vardır.
    Jüpiter-Terazi geçişinde, Uranüs ve Pluto ile olan görünümler Kasım ve Aralık ayında önemlidir. Yeteneklerinizi değerlendirme yolunda karşınıza fırsatlar çıkabilir. Çocuklarınız varsa onların geleceğiyle alakalı kararlar verebilirsiniz. Bir çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Zengin ve güçlü insanlarla bağlantı kurabilir, hatta böyle bir ilişki yaşayarak kendinizi güçlü ve önemli görmek de isteyebilirsiniz. Oldukça iddialı, aşırı hırslı ve ne olursa olsun kaybetmemek için her türlü mücadeleyi verebilirsiniz. Mal, mülk, miras paylaşımında hak ve hukuktan yana olmayı unutmayınız. Ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Size hangi niyetle yaklaşıldığına dikkat ediniz.


    TERAZİ

    ****

    Sevgili Teraziler, 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında burcunuzda seyredecek Jüpiter, 12 yıl sonra aynı noktaya geliyor. Astrolojik anlamıyla şans, büyüme, genişlemenin işaretçisi olan Jüpiter size güzellik, estetik, konfor, güzellik, barış, sanat konularda destek verirken, aynı zamanda adil olmanı, tarafsızlığın, paylaşım ve uyumun da önemini kavramanızda etkili oluyor. Prensip sahibi olmak burada çok önemli. İnsan ne kadar yükselirse yükselsin, tevazu sahibi olmalı, hayata samimi bir niyetle yaklaşmayı bilmeli, ilişkilerinde buna dikkat etmelidir. Jüpiter burcunuzda ilerlerken çekici yanlarınız bir hayli öne çıkar. İnsanlar sizin zenginliğinizden, gücünüzden, ışığınızdan etkilenir ve size yaklaşırlar. Bu yaklaşımda kişilerin niyetini iyi anlamak gerekiyor. Çünkü bazen sahte yüzlerle karşılaşırız. Bu özel, iş veya farklı bir ilişkide görülebilir. Kilomuza dikkat etmeliyiz. Lezzet duygumuz yükselirken, farkına varmadan basen ve göbek bölgesinde genişleyebiliriz. Kaliteli giyinmek, hoş görünmek, seçkin olmak, insanların dikkatini çekmek bu dönemde bir lütuf gibi sizinledir. Çabucak ilişkiler kurarız, insanlarla birlikte olmaktan hoşlanırız ve sosyal hayatla iç içe oluruz.
    Jüpiter burcunuzda ilerlerken, Uranüs ve Pluto ile görünümler yapacak. Kasım ve Aralık ayında özellikle bu görünümler bir hayli etkilidir. Aile yaşamınız, ikili ilişki, evlilik, iş ortaklığı konularında gerçekçi olmalı, sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeli, kararlarımızı vermeden önce bir daha düşünmeliyiz.


    AKREP

    ****

    Sevgili Akrepler 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte iç dünyamızın derinliklerinde huzur, uyum, adalet duygusu bilhassa kıymetlenecek. İyileştiren, büyüten, geliştiren ilişkiler ve paylaşımlar dönemin etkileri arasındadır. Ayrıca gönlümüzdeki zenginliği yeniden keşfetmeye hazırsak iyi bir süreçtesiniz bunu da biliniz. İnsanın kendisiyle barışıklığı, gönül huzuru ne de güzeldir. Adil olmak, hakkı gözetmek, sevmeyi ve sevilmeyi bilmek ne de güzeldir. Hani deriz ya, her şeyin hayırlısı, sağlıklısı, verimli olanı, lezzet vereni, huzurlu kılanı kıymetlidir diye. İşte bu dönemde insan bütün bu değerleri yaşamasını sağlayan, ilişkilere yönelir. Bu ilişki gayet özeldir, kıymetlidir ve belki de bugüne dek yaşanandan çok daha farklı lezzettedir. Fiziksel ve ruhsal anlamda bizi sağlıklı kılacak olguların tespiti de bu süreçte önem taşır. Estetik operasyonu, kişisel bakımımızla yakından ilgileneceğiz. Beslenmemize önem vereceğiz.
    Jüpiter-Terazi geçişinde Kasım ve Aralık ayı çok önemli. Uranüs ve Pluto ile olan görünümler maddi konular başta olmak üzere, çevremizle ilişkimiz, sosyal hayatımız, çalışma yaşantımızla alakalı konularda verilecek kararların mutlaka gözden geçirilmesi şarttır. Sorumluluklarımızı es geçemeyiz. Bir ilişkinin sağlamlığı, uzun ömürlüğü, bir işin sağlıklı ve gelişime açık olup olmadığının analizini gerçekçi şekilde yapmalıyız. Fazla rahatlık, zevklere düşkünlük veya haksızlıklara boyun eğmek de yanlış olur. Sağlıklı yaşamayı önemsemeliyiz. Zararlı alışkanlıklarımızı terk etmeliyiz.


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde, grup üyeliği, bağlantılar, sosyal yaşamın canlanışı, özel projeler, karşı cinsle arkadaşlık, yeni bir tanışma, estetik, güzellik ve konfor duygusu gibi kaliteli yaşama ait her şey kıymetlenir. Çekici yönlerimizi, yeteneklerimizi, sanatsal etkinliklerimizi bu süreçte ortaya koyarız. Zevkli ortamlarda seçkin insanlarla bir arada olmaktan zevk alırız. Sürpriz aşklar, sıra dışı deneyimler yaşarız. Öyle kişiler karşımıza çıkar ki, bu insanların gücünden ve zenginliğinden etkileniriz. Maddi ve manevi anlamda haz duygusunun doruklarında geziniriz. Adil, barışçıl düşünmenin, yeri geldiğinde haksızlıklara birlikte ses çıkarmanın önemini kavrarız. Sadece kendimiz için değil, tüm insanlık için güzellikler daim olsun isteriz. Onaylanmak, beğenilmek, özel bulunmak gururumuzu okşar. İnsanlara geniş anlamda ulaşabileceğimiz girişimlerde bulunuruz. Trendleri takip ederiz. Yaptığımız işle markalaşmak isteriz.
    Jüpiter-Terazi geçişinde Uranüs ve Pluto ile oluşacak görünümler, Kasım ve Aralık aylarında bir hayli etkili olacak. Maddi kazanç getirici iş ve projelere yöneleceğiz. Ancak sorumluluk almayı da biliriz. Yaptığımızın işin getirisi bizim için kıymetli olacak. Yeni bir ilişkiye adım atabiliriz. Paylaşmak, uzlaşı ve adil paylaşımları önemseriz. Zoraki değil içtenlikle, aşk ile yapılan işlerin, girişimlerin başarılı sonuçlanacağını biliniz. Birileri nedeniyle veya sırf çıkarımız var diye, yanlışlara göz yummamalıyız. Gerektiğinde sesimiz çıkacaktır. Ancak aceleyle kararlar vermeyelim.


    OĞLAK

    ********

    Sevgili Oğlaklar 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde kariyer hayatımızla ilgili konularda yeni bir gelişme, değişim ve anlaşma sağlanabilir. Kaliteli, zevkli, paylaşıma dayalı, keyifli ortamlarda çalışmayı tercih ederiz. İnsanlar bizim yeteneklerimize hayranlık duyarlar. Adil olan, gerçekten emeğin hakkını bilen kişilerle çalışmak isteriz. Sorumluluk almak yerine, özgür olmak, daha rahat bir yaşam sürmek arzumuz yükselir. Bu süreçte aniden işten ayrılıp evlenmek, evde vaktinizi geçirmek, bir yuva kurmak, ailenizle baş başa olmak arzusu da etkindir. Sanatsal çalışmalar veya sanatla alakalı işler, güzellik bakım estetikle ilgilenmek, kaliteli ortamlarda bulunmak, güçlü dostlardan destek görmek, işinizde terfi etmek gibi gelişmeler de yaşanabilir. Bu alanda ilerleyen Jüpiter, adalet, barış ve uyum arzumuzun işaretçisi olduğu için, bu alanda bir meslek seçiminin göstergesi olabilir. Karşıt görüşte insanlarla diyalogumuzu kesmeden, nazik, hoşgörülü bir mesafe koymamızda yarar vardır.
    Jüpiter-Terazi burcunda ilerlerken, Kasım-Aralık aylarında Pluto ve Uranüsle görünüm oluşturacak. Bunlar gayet kıymetli. Mesleki, ailevi kişisel anlamda değişimlerin, kararların göstergesi olabilir. Emekliye ayrılmak, yeni bir işe başlamak, yuva kurmak, yerleşim yerimizi değiştirmek, başka bir iş alanında çalışmak gibi. Hayat bazen karşımıza çeşitli fırsatlar çıkarır ve biz o yöne doğru adım atarız. Ancak bu değişiklere biz karar veriyorsak mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var.


    KOVA

    ****

    Sevgili Kovalar 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte doğal çekiciliğimiz, güçlü iletişimimiz, popülerlik gücümüzle insanları kolaylıkla etkileriz. İlgilendiğimiz konularda fikirlerimizi, yeteneklerimizi sergileme, sunum yapma, planlama, organize etme yönünde fırsatlar yakalarız. Bir hedef belirlediğimizde nasıl elde edeceğimizi biliriz. Ona göre bağlantılar kurarız, kendimizi ifade ederiz, temasa geçeriz. Bu devre yeni biriyle tanışmanın ve özel bir ilişki yaşamanın işaretçisidir. Bu kişi hayatınıza ayrı bir renk katar. Kendinizi apayrı yönlerinizle tanımanızda rehberlik eder. Bu devrede yaşam tek başınalıkta ziyade iş veya özel anlamda kurulacak ilişkiler yoluyla bir açılım sürecidir. Zaman gelip geçerken hayat bizim için ne anlam ifade etmektedir sorusuna, bu ilişkiler yoluyla cevap buluruz. Adalet, barış, insanca yaşam, eşitlik gibi kavramlara insanca bir bakış açısı geliştiririz. Herkes için dünya güzel bir yer olmalı diye düşünürüz. Bilgileniriz, gelişiriz, tarafsız bir gözlem gücüyle yaşamı inceleriz.
    Jüpiter-Terazi burcunda ilerlerken Uranüs ve Pluto ile Kasım-Aralık aylarında görünümler yapacak. Bunlar ileriye yönelik hedefler, projeler, planlar, ilişkiler yoluyla değişik fikirlerin uyanması anlamına gelir. Özgürce tercihlerde bulunma, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda kararlar verme, fırsatlarla karşılaşma yönünde önem taşır. Bir yenilik, dönüşüm, yenilenme halidir. Bizim hayata bakış açımıza göre değişir. Hakikaten hayatı bir açılım süreci görenler için yararlıdır.


    BALIK

    ****

    Sevgili Balıklar, 9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönem, eşimiz, iş ortaklığımızla ilgili yasal konulardaki işlerin, paylaşımların etkinliğidir. Evlendiysek eşimizin, iş yapıyorsak ortağımızın katkıları, desteğini işaret eder. Ayrılmışsak nafaka veya miras işlerimizle yakından ilgilenme yönünde önem taşır. Kredi ödemeleri veya çekimi konularda muhasebemizi yaparız. Kendi payımıza düşenlerin önemsendiği zamandır. Rahat yaşamak isteriz. Bazen öyle biri karşımıza çıkar ki, bizim mali anlamda ferahlamamızı sağlar. Ancak ben bu destekler ve güzellikler konusunda bilinçli olmanızdan yanayım. Bugünün yarını var sözünü unutmayalım. Kişisel haklarımızdan veya bedeli ağır olan alışverişlerden kaçınalım. Hele bir gelsin, elimize geçsin öyle karar verelim. Bu süreç kimi Balıkların çekiciliklerini öne sürerek girdikleri ilişkinin göstergesidir. Keyifli bir yaşam sürmek isteğiyle yapılan bir evlilik veya iş ortaklığının işaretçisi olabilir. Bunun alt yapısının sağlamlığına özen gösterelim. Riskli işlere kalkışmayalım. Borç-Alacak işlerimizi iyi takip edelim.
    Jüpiter-Terazi burcunda ilerlerken Kasım ve Aralık ayında Uranüs ve Pluto ile görünümler oluşturacak. Bir işin, bir ilişkinin, bir ortaklığın, yatırımın, kararın maddi-manevi anlamda getiri ve götürü hesabını iyi yapmak lazım. Göze hoş görünebilir, hesabımıza, işimize gelebilir. Ancak adil, hak ve eşitlikçi bir bakış açısıyla ele almak, yasal haklarımızı gözetmek ve herkesin payına düşeni hesaplamak gerekiyor.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler