KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Merkür geriliyor, Venüs-Terazi burcunda ilerliyor...Bir şans daha verelim mi ne dersin?

    Astroloji Danışmanı İremSu Mynet okurları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 30 Ağustos saat 16:04 - 22 Eylül saat 08:30 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Hedeflerinizi, projelerinizi detaylı bir şekilde tekrar gözden geçirme dönemindeyiz. Merkürün geri hareket dönemi, normal zamanlarda göremediğiniz, fark edemediğiniz eksikleri net olarak saptamak adına son derece faydalıdır. Ayrıca daha önce hiç düşünmeden girişimde bulunmaya karar verdiğiniz her iş hakkında şimdi durup geriye dönerek o konuları tekrar ele almak gayet faydalı olabilir. Önünüze çıkabilecek fırsatları, Merkür geri hareketi esnasında kabul etmek yerine araştırmak ve size uygun olup olmayacağını tespit etmek gerekir. Bu nedenle sabırlı davranmak gerekecektir. Bu dönemde yeni bir teklife yanıtı vermeden önce şartlara iyice bakınız. Belki de geri hareketin bitiminde çok daha iyi bir iş teklifi alma olasılığınız yüksektir. Yarım kalan işlerinizi bitirebilirsiniz. Merkürün gölgeli günlerini hesaba kattığımızda (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 23 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yukarıda işaret ettiğim noktaları önemseyerek dönemi geçirmenizde yarar var. İşinizi ilgilendiren her bilgiyi bu süreçte zarar görmemesi için yedeklemeniz ve bilgisayarınızı da güçlü bir programla koruma altına almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum. Sağlık kontrollerinizi de ihmal etmeyiniz. Bir de tavsiyem her şeyi sürekli kontrol edeceğim diye kendinize de fazla yüklenmeyiniz. Detaylara dikkat edin yeterlidir. Dinlenmeyi de ihmal etmeyin.
    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. İlişkiler anlamında önemli bir geçiştir. Venüs karşıt burcunuzda ilerlese dahi yönettiği bir burçta ve kuvvetli olduğu bir alanda seyrettiği için, faydalı özellikleriyle sizi sarıp sarmalar. Bu süreçte uyum ve güzellik arzunuz yükselir. Hayatın genelinde huzur aranır. İlişkide partnerinizin size karşı anlayışlı ve nazik tavırları, beraberlikte problem varsa da, çözüme kavuşturur. İlişkisi olmayanlar açısından bir partnerde aranan en önemli kriter, ortaklaşa hareket etmeyi bilmesidir. Dönemin nasıl geçeceği öncelikle ilişkinin niteliği veya bir ilişkiden ne beklediğiniz sorusuna cevap bulunmasıyla mümkündür.


    BOĞA

    ****

    Sevgili Boğalar Sevgili Boğalar, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde dikkatli olmanızı gerektiren Merkürün geri hareketi 30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasındadır. Bu dönemde eski meseleler yeniden gündeme gelir. Sevgilinizle sorunlarınız varsa, geri dönüp tekrar konuşmayı dilersiniz. Belki de ben hatalıydım, keşke bu kadar şüphe etmeseydim, özverili davransaydım diye düşünebilirsiniz veya o bu şekilde düşünüyor olabilir. Bazı ilişkilerde ise durum farklıdır. Fazlasıyla anlayışlı, destek ve özverili davranılmıştır. Ancak gerçekçi bakıldığında hakikaten problemler bir hayli fazladır. Bunların mutlaka tekrar gözden geçirilmesinde yarar vardır. Unutmayalım ki, kusursuzluk insana özgü bir hal değildir. Hepimizin doğru davranışları olduğu gibi, yanlışlarımız da olabilir. Önemli olan, hayata olumsuz bakmak yerine, işlerlik kazandırmaktır. Siz bu dönemde aşk hayatınızı gerçekçi bir şekilde gözden geçirirseniz, aksayan noktaları tespit edebilirsiniz. çocuklarınızla ilgili konularda eğitim, iş veya gelecekleriyle ilgilenebilirsiniz. Bu devrede yeni birisi karşınıza çıkarsa, birbirinizi tanımaya çalışınız. Merkürün gölgeli günlerini hesaba kattığımızda (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 23 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yukarıda işaret ettiğim noktaları önemseyerek dönemi geçirmenizde yarar var. Sürecin bitiminde uygulamaya başlarınız. Aşkta seçici olmak tabii ki güzeldir, ancak sürekli yarar-zarar hesabı yapmak insanı yorar.
    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, çalışma hayatında rahatlık, seçkinlik, iş ilişkilerinde uyum ve paylaşımı gözeteceğimiz bir dönemi işaret eder. Elimizden geldiğince çevremizdeki insanlara güzellik sunmaya, onları anlamaya ve nazik şekilde davranmaya çalışırız. Ne de olsa iş ortamındaki huzursuzluk bizi de yoracaktır çünkü. Bu süreçte düzenlilik esastır. Temizliğimize önem veririz. Giydiklerimize, yediklerimize dikkat ederiz. Nabza göre şerbet vermeyi biliriz. Adil davranmayı benimseriz. Aynı şekilde bize davranılmasından hoşlanırız. Kişisel anlamda güzelliğimiz veya karizmamız bay ve bayan Boğalar için çok önemlidir.


    İKİZLER

    ****

    Sevgili İkizler 30 Ağustos saat 16:04 - 22 Eylül saat 08:30 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Aileniz, yuvanızla ilgili konularda güvencemiz, yarınlarımız, evimizdeki huzurumuz, iletişimimiz, plan ve projelerimize mercek tutacağız. Bir daha dönüp bakacağız olan bitenlere ve yapılması gerekenlere. Üzerinde düşüneceğiz, tabii ki içten içe kendimizi de analiz edeceğiz. Nasıl bir aile düzenimiz var, nasıl bir ortamda yaşıyoruz, yalnız mıyız, mutlu muyuz, gelecekle ilgili hedeflerimiz neler? Bütün bunları endişeyle ele almak yerine, titiz bir gözlemde bulunarak netleştirmek vaktidir. Aksaklıklar varsa bunlar düzene kavuşturmak içindir, kaygılanmak için değil. Durup resme baktığımızda neden kaynaklandığını buluruz. Bu süreçte gözümüze birçok şey görünür hale gelir. Onlar üzerinde şöyle bir analiz yaparız. Ivır zıvır bir işe yaramayan eskilerimizden kurtuluruz. Belki de bunlar daha önce hiç önemsemediğimiz şeylerdir. Yarım kalan işlerimizi bitirebiliriz. Evin içinde nicedir aradığımız bir şeyi bulabiliriz. Taşınmak, satın almak, kiralama işlerimiz mi var, şimdi şöyle bir araştırma yaparız. Okuruz, bilgileniriz, hesap kitap yaparız. Çocuklarımızla yakından ilgileniriz. Sanatsal işler, el yeteneklerimiz, hobilerimize zaman ayırırız. Onarım, bakım, tadilat işlerimizle ilgili bütçemizi gözden geçiririz. Merkürün gölgeli günlerini hesaba kattığımızda (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 23 Ağustos-29 Eylül tarihleri arasında yukarıda işaret ettiğim noktaları önemseyerek dönemi geçirmenizde yarar var. Geri hareketin sonrasında kararlarımızı yürürlüğe koyarız.

    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Venüs süresince, öne çıkan en önemli olgu, aşk hayatınızdır. Ayrıca fiziksel ve ruhsal anlamda kaliteye, konfora, uyuma bir hayli önem verirsiniz. Eğer aşkta mutlu iseniz, huzurlusunuzdur. Tam tersi durumda hemen duygusallaşır, şöyle iç dünyanıza çekilerek geçmişi anarsınız. Aşk anlamında yılın güzel enerjilerinden biri olarak Venüs geçişi, şans verir. Sürpriz aşkları işaret eder. İlişkinizi güzelleştirir. Bekar İkizler için, yeni bir tanışmanın göstergesidir. Kendinizi huzurlu, mutlu ve uyumlu şekilde dışa yansıttığınız zamandır.


    YENGEÇ

    ********

    Sevgili Yengeçler 30 Ağustos saat 16:04 - 22 Eylül saat 08:30 tarihleri arasında etkili olacak Merkür geri hareketi, çevrenizle olan iletişimiz, her türlü haberleşme, eğitim hayatınız, yayın dünyası ile ilgili konularda etkilidir. Gölgeli günlerini de hesaba katarsak neredeyse 23 Ağustos itibariyle bu konularda dikkatli bir gözden geçirmede bulunmak yararlıdır. Ancak endişe, olumsuz düşünce, sürekli bir şeyleri eleştirme hallerinden uzak duracağız. Geri hareket döneminde ihtiyaçlarımızı, ne yapmak istediğimizi belirlemek için iç sesimize kulak vermek ve çevrenizdeki gelişmeleri gözlemlemektir. Belki de bugüne dek farkına varmadığınız, es geçtiğiniz noktaların farkına varırsınız. Eğitim, iş, yakın çevreniz, yerleşim yerinizle ilgili konuları, olasılıklar çerçevesinde ele alırsınız. Eskimiş ne varsa, ıvır zıvır şeylerden kurtulursunuz. Geçmişe dair meseleler tekrar gündeme gelir. İster bir öğrenci olun ister eğitim sektörünün bir neferi, başarılı olmak adına ödevlerinizi, notlarınızı, görevlerinizi dikkatli biçimde tekrar gözden geçiriniz. Yolculuklarda güvenli firmaları tabii ki tercih edelim. Mekanik, teknik arızaların çıkma ihtimaline karşın tedbirli olalım. Çevremizin temizliği, hijyenini önemseyelim. Detayları önemseyelim ancak kendimizi yoracak ve çevremizi bıktıracak kadar. Zihnimizi dinlendirici aktivitelerde bulunalım. Kitap okumak, kısa yürüyüşler, yoga, meditasyon huzur için birebirdir. Gölgeli günleri hesaba katarak, (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 23 Ağustos-29 Eylül devresinde bu yazdıklarımıza dikkat edelim.
    30 Ağustos saat 05:06 - 23 Eylül saat 17:50 tarihleri arasında, yuvanız, ailevi konular, dostluklar, sosyal yaşam ve ilişkiler anlamında etkili olacak Venüs-Terazi burcu geçişi hoş ve ılımlı bir dönemin işaretçisidir. Ev hayatınızı güzelleştirir, konfor duygunuzu yükseltir, güzel bir yerde yaşamak arzunuzu yüceltir. Aile içindeki ilişkilerin düzelmesini sağlayıcıdır. Bir ev satın almayı düşünenlerin bu dönemde mutlaka mali açıdan durumlarını gözden geçirmelerinde yarar vardır.


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar 30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerini de hesaba katarsak 29 Eylül tarihine kadar, bütçenizi, alacak ve borçlarınızı, kazanç yollarını, parayla alakalı konuları bir muhasebeci gözüyle ele alacağız. Nereden ne geliyor, nereye ne veriliyor, geri kalan nedir? Buna göre yapılması gerekenlere de bakacağız. Bugüne dek belki de fazlasıyla rahat davrandınız veya tam tersine çok endişelisiniz. Şimdi duruma bakınız. Hakikaten zorlayıcı bir durum var mı? İhtiyaçlarınızı gözden geçiriniz. Yatırım kararlarınızı piyasanın şartları çerçevesinde analiz ediniz. Bu yeniden değerlendirmeler işinize yarayacaktır. Geri hareket döneminde yenilikler mutlaka mercek altına alınmalıdır. Yarar-Zarar analizi yapılmalıdır. Aslanlar cömert kişilerdir. Kendilerini güçlü göstermekten hoşlanırlar. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) savurganlık, limitleri zorlamak, bol keseden harcamalar tavsiye edilmez. Zaten Merkür-Başak geri hareket dönemlerinde öyle fazla müsrif davranılmaz. Bilakis gerekli ihtiyaçlar belirlenir, gereksiz satın alınmalardan kaçınılır.
    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Sosyal ilişkilerin canlanmasını, güzellik ve seçkinlik olgularının yükselişini sağlar. İnsanlarla uyumlu ve hoş bağlantılarda bulunuruz. Kısa bir seyahat, sevdiklerimizle beraber olmak için, bu dönemi tercih etmenizde yarar var. Hem gittiğiniz yerden hem birlikte olduğunuz kişilerden memnun kalırsınız. Venüs burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için, fiziksel ve ruhsal anlamda sizi ışıklandırır. Bu geçişin, mesleki konularda da etkisi çok önemlidir. Eğer işinizde başarı, huzur ve rahatlık hissediyorsanız bu dönemde verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. İş girişimi düşünüyorsanız hem yeteneklerinize göre hem de maddi açıdan doyurucu olmasına önem vereceksiniz.


    BAŞAK

    ****

    Sevgili Başaklar 30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde gerileyecek yöneticiniz Merkür, gölgeli günlerini de hesaba katarsak, 23 Ağustos itibariyle etkili olmaya başlıyor. İlişkinizi, sağlığınızı, sizi birebir ilgilendiren konuları ve insanlarla olan bağlantılarınızı belli bir mesafede tutmak isteyebilirsiniz Daha çok gözlemde bulunmak, mercek altına alarak girişimleri, hedeflerinizi gözden geçirmek yararlıdır. Daha önce düşündüğünüz iş veya meseleler şimdi yeniden bir ele alınır. Çünkü değişiklikler olabilir. Bu yeni durumlara göre düşünülür ve tespitte bulunulur. Biraz da mola süreci gibi görülebilir. Sürekli meşgul olan zihniniz dış dünyanın yoğunluğundan ziyade içe yönelerek rahatlanılır. Endişeli, olumsuz düşünmek yerine, şöyle sakince ele alınması, ne yapmanız gerektiğini daha iyi tespit etmenizi sağlar. Hangi yolu, işi, girişimi veya hedefi düşünüyorsanız, o konularda araştırma yapmak, gözlemde bulunmak, eksikleriniz varsa tamamlamak, daha önceden başlanmış işleri bitirmek için geri hareket süreci olumludur. Üzerinde düşünülmeden iş veya teklifler hemen değerlendirilmez. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları lütfen önemseyiniz.
    30 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Venüs Terazi burcu geçişinde, ilişkilerimizde maddi ve manevi anlamda seçkinliğe önem veririz. Partnerimizin durumuna bir bakarız. Olanaklarını da göz önüne alırız. Parasal anlamda kazanç konuları başta olmak üzere, maddi ve manevi anlamda kaliteli yaşamak arzunuzun da göstergesidir. Kişi böyle bir dönemde, uyum, huzur, seçkinlik ilkesi çerçevesinde ilişkiler kurmak ister. Bu ilişkiler hem kazandırıcı olmalı hem de gönlünüzü hoşnut etmelidir. Girdiğimiz ortamların, birlikte olduğumuz insanların nazik, paylaşımcı kişiler olmasına dikkat ederiz.


    TERAZİ

    ****

    Sevgili Teraziler 30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda gerileyecek Merkür, bilinçaltımızda birikmiş ne kadar gereksiz şey varsa onları temizlemek, zihnimizi arındırmak için birebirdir. Sizi kısıtlayan endişelerinizi, olumsuz düşüncelerinizi bir çöp kutusuna atar gibi, kendinizden uzak tutunuz. Bu meditasyon, yoga ve zihni dinlendirecek aktivitelere yönelmekle olur. Bu dönemde insan, sırlarını, kimsenin bilmesini istemediği düşüncelerini özenle korur. Öyle fazla konuşmayız. Derinlikli düşünüp analiz yaparız. Bazen etrafımızdaki dünyaya eleştirel yaklaşırız. Bazen de, yanlış anlaşılırız diye isteyerek susarız. Tatil zamanları bu döneme denk getirilmesi iyi olur. Böylece rahatlarsınız, sakinleşirsiniz. Daha önce başlanmış işleriniz, projeleriniz varsa, şimdi bunları derleyip toparlamak, eksikleri tamamlamak için olumludur. Roman okumak, el işi yapmak, müzik dinlemek, kısa yürüyüşler kendinizi iyi hissetmenizi sağlar. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki konularda tedbirli olmamız, akıllıca düşünmemiz yararlı olacaktır.
    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs, burcunuz üzerinde ilerleyecek. Bu tabii ki gayet olumlu, keyifli ve özlenen dönemdir. İhtiyacımız olan huzuru, uyumu, seçkinliği ve arzularımızı tatmin edici gelişmeleri beraberinde müjdeliyor. Her yıl olduğu gibi, Venüs burcumuzda ilerlediğinde, hayatı güzel yönleriyle görmek, yaşamak isteriz. Bu enerji etkili olmaya başladığı andan itibaren, günlük aktivitemizde onun parlak ve güçlü ışığını üzerimizde hissederiz. İlişkilerimizde nezaket, çevremizde uyumluluk, fiziksel görüntümüzde güzellik oluşur. Sorunlarımızı mantıklı bir şekilde ve tabii ki kendimizi merkezde görerek çözebilmemiz kolaylaşır. Ancak uzlaşmaya da bir o kadar açık oluruz. Bizi güzel görmelerini, değerli bulmalarını isteriz. Göz önünde olmaktan hoşlanırız. Dengemizi bozabilecek kişi ve olaylardan otomatik olarak uzaklaşırız. Sanki bir kalkan bizi tuhaflıklardan koruyor gibidir. Bize yarar sağlayan ilişkilere yöneliriz.


    AKREP

    ****

    Sevgili Akrepler 30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerin başlangıcı 23 Ağustos itibariyle etkili olan bu süreçte, arkadaşlıklarınız, dostluklarınızı şöyle bir gözden geçirerek sizin onlardan, onların sizden beklentilerini tespit edersiniz. Kimler yanınızda oluyor, kimlerle sosyal hayatta dayanışma içindesiniz, bunları şimdi yeniden ele alırsınız. Daha önce başlanmış veya bugünlerde üzerinde düşündüğünüz proje ve planlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. Daha mantıklı, daha akla yatkın ve hakikaten işe yarar olanlarını ayırt edersiniz. Normal zamanlarda fark edilmeyen, ayrıntıları şimdi tespit etme şansınız var. Sözgelimi daha önce bir organizasyon işiniz vardı fakat bir türlü gerçekleşmedi, ertelendi. İşte şimdi tam zamanı, bu işi yoluna koyabilirsiniz. Uzun zamandır sizin için gayet önemli olacak bir görüşmeyi şimdi yapabilirsiniz. Daha önce incelediğiniz ve sizin açınızdan gayet olumlu olacağına kanaat getirdiğiniz bir işle ilgili olumlu cevabı şimdi verebilirsiniz. Uzun zamandır küs olduğunuz arkadaşınızla bu süreçte bir araya gelerek aranızı düzeltebilirsiniz. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) aklınızda olmayan ve birdenbire karşınıza çıkan bir fırsat, teklif olduğunda analizde bulunmak, şartları iyice gözden geçirmek gerekir.
    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. Bu süre içinde, ilişkimizi gözden geçireceğiz. Hayatımızı, sorunlarımızı, arzularımızı, isteklerimizi ve isteyip de henüz ulaşamadıklarımızı gözden geçireceğiz. Kendimize göre düşüneceğiz, durumları ele alacağız ve problemlerimizle yüzleşeceğiz. Bize göre bir ilişkide olması gerekenleri, seçimlerimizi, devam eden beraberliğimizi ele alacağız. Her anlamda hem dünü hem bugünkü durumu ele alacağız ve dengeli ve sağlıklı bir paylaşım için biz de elimizden geleni yapacağız.


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar 30 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında, Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerinin başlangıç tarihi olan 23 Ağustos itibariyle etkili süreç boyunca, iş hayatınızla ilgili yeni planlarınızı tekrar gözden geçirebilirsiniz. İş yoğunluğunuza göre öncelikli olanları tespit edebilirsiniz. Rutin görevlerinizi her zamanki gibi yerine getirirken, şimdi biraz daha dikkatli şekilde işlerinize odaklanırsınız. Merkür geri hareketlerinde sanki bir şey yapılmaz gibi bir kanı var. Bu kesinlikle yanlıştır. Uzun zamandır düşündüğünüz ve tek bir açık nokta bile kalmayan işleri yoluna koyabilirsiniz. Yeni bir iş teklifiyle karşılaştığınızda artı ve eksileriyle mutlaka ele alınız. Uzun zamandır beklediğiniz bir haber şimdi gelebilir. Şartlara bir daha bakarsınız. Bu dönemde, iş hayatında veya ailenizle olan ilişkinizde iletişim önemli. Eleştirel yaklaşımlar kadar, birilerini idare edeceğim kendinizi üzmek de yanlış olur. Mantıklı ve gerçekçi şekilde duruma bakmak gerekiyor. Geri hareket süresince geçmiş problemlere yeni çözümler bulmak mümkündür. Zihin, takıntılarından kurtulur. Dağıldığınız, kararsız olduğunuz konularda daha sakin bir şekilde gözlemde bulunursunuz. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları önemseyiniz.
    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcu seyri başlayacak. Bu dönem, gerek sosyal ilişkilerin canlanması gerek hedefimize göre bir yolun belirlenmesi gerekse çalışma hayatımızla ilgili meseleler üzerinde tespitte bulunulması yönünde önem taşıyor. Venüs Terazide yönetici ve burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için gayet olumludur. Yılın faydalı enerji geçişlerinden biridir. Bu sayede ilişkilerimiz güçlenir, yeni sürpriz tanışmalar gündeme gelir.


    OĞLAK

    ********

    Sevgili Oğlaklar 30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında gerileyecek Merkür, gölgeli günleriyle birlikte 23 Ağustos itibariyle etkili olacak. Yüksek eğitim hayatıyla ilgili tercihlerini yapmış gençler, akademik kariyer düşünenler, tez hazırlayacaklar, ticaretle uğraşanlar, yurtdışıyla alakalı işleri olanlar ciddi bir şekilde durumlarını gözden geçirerek, daha önce verdikleri kararlarını şimdi yeniden ele alabilirler. Yarım kalan işlerin bitirilmesi bu dönemde gayet faydalıdır. Eğitim sektöründe çalışan değerli öğretmenlerimizin de, aynı şekilde başlayacak yeni dönem için hazırlıklarını gözden geçirmeleri yararlıdır. Geri hareket dönemleri, normal zamanlarda fark edilmesi mümkün olmayan birçok detayın görülmesi açısından gayet etkilidir.Şimdiye kadar edindiğiniz tecrübeleri şöyle bir düşünerek, bundan sonrası adına neler yapabilirsiniz bunu kafanızın içinde oturtabilirsiniz. Ancak geri hareketten önce düşünmediğiniz veya planlarınız içinde yer şimdi karşınıza çıkabilecek öneri, fırsat ve teklifleri şartlar çerçevesinde dikkatlice ele alırsak yanlış bir karar vermeyiz. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları lütfen önemseyiniz.
    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Yönettiği burç Terazide ilerleyecek Venüs dönemi sizler açısından hem mesleki ve toplumsal hem de aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Mesleki konularda en önemli yansıması, kişinin kendi yeteneklerini değerlendireceği bir alanda sorumluluk alması halidir. İnsan, çalıştığı yerde ve otoritelerle olan ilişkisinde huzur, uyum, hakkaniyet ve paylaşım isteyecektir. Eğer böyle bir işe sahipse, bu süreçte tatmin olur, kendini mutlu hisseder. Çünkü bir işten, beklentisi olanları elde ettiği için, geleceğine de umutla bakar. Tam tersi durumda, hayatın sadece iş ve sorumluluklar üzerine kurulduğu düşünerek sıkılır. Bu süreçte sanatsal, sosyal paylaşım, ortaklaşa işbirliği gibi alanlarda çalışabilir. Toplumsal açıdan bu süreçte, kişiler arası ilişkilerde eşitlik ilkesi gözetilir.


    KOVA

    ****

    Sevgili Kovalar 30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerinin başlangıcı olan 23 Ağustos itibariyle, dış destekler, gelirler, bankalarla alakalı girişimler, kredi işleriniz, miras, vergi, sigorta, ortak paralar (eş, iş ortaklığı), borçlarınız, eşinizin, partnerinizin parasal durumu gibi konular üzerinde yeniden gözden geçirmelerde bulunmak yararlıdır. Sorun çıkartan, kriz yaratan meseleleri, mercek altına aldığınızda bir çözüm yolu bulabilirsiniz. Çünkü geri hareket süreçlerinde yeni bir perspektif kazanıyoruz. Belki de çok fazla endişeleniyoruz veya rahat davranıyoruz. Bizim maddi-manevi anlamda bağlantılarımızı, ilişkilerimizi bu süreçte akılcı bir şekilde ele alacağız. Hesabımızı bileceğiz. Sözgelimi boşanmada yasal haklarımızı, evlilikte paylaşımı, iş ortaklığında sözleşmemizi maddeler halinde gözden geçirmeliyiz. Geri hareket süresince, bu türden ilişkileri mantıklı şekilde ele aldığımızda sorunlara neden olan, düzenlenmesi gerekli olanları tespit etmek mümkündür. Esasen önemli olan, sağlıklı, işlerliği olan ve kafamızda soru işaretleri uyandırmayan ilişkilerdir. Aynı şekilde bizim de kendimizle yüzleşmemiz gerekir. Belki de çok fazla endişeliyiz veya çok şey veriyor, bekliyoruz. Demiştik ya, önemli olan sağlıklı paylaşımlar. O zaman şimdi bunlara bakma vaktimizdir. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları önemseyiniz.
    30 Ağustos- 23 Eylül tarihleri arasında Terazi burcunda seyrini sürdürecek Venüs, görüşleri, dili, inancı bizden farklı olsa da, nezaket ve uzlaşıya açık bir bakış açısıyla ilişki kurduğumuz zaman dilimidir. Bu bakış açısı sizin gibi hümanist özellikte olan burç mensupları için daima kolay olmuştur. İşte bu dönemde, hem kültürel hem özel anlamda yakınlaşmalar meydana gelir. Yeni insanlarla tanışmak, onlarla paylaşımda bulunmak, birbirimizi tanımak hoşumuza gider ve bizi mutlu eder. Bazen karşımıza çıkan kişi özel bir yakınlaşmanın işaretçisi olurken bazen de sürpriz bir aşkın kahramanıdır.


    BALIK

    ****

    Sevgili Balıklar, 30 Ağustos- 22 Eylül tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerin başlangıcı olan 23 Ağustos itibariyle partnerinizle iletişimin özü, fikirlerin paylaşımı, ortak noktalar veya farklılıklar gözden geçirilir. Problemler varsa, bunların çözümünden yanaysak, tarafsız bir şekilde gözden geçirilir. Evlilik veya boşanma gibi hayati kararların mutlaka yeniden ele alınması gerekir. Belki de gözden kaçırdığımız şimdi fark edeceğimiz noktalar sayesinde bu kararların doğru veya yanlışları ölçüp tartılır. Geri hareket süreçlerini ben, bir çok açıdan faydalı buluyorum. Göze çarpan, verimli olmayan, sorun çıkartan veya rahatsız edici olanlar gibi, mutlu edenlerin de fark edilmesi mümkün oluyor. İnsanın bir ilişkiden beklentilerini iyice tespit edeceği bir zaman dilimindeyiz. Belki de bazı meseleler üzerinde konuşmak istiyorduk veya düşünüyorduk ancak bir türlü fırsat bulamamıştık, şimdi bunları ele alabiliriz. Bu süreçte yapılan tespitler, yaşananlar, gözden geçirilenlere göre ilişkimiz hakkında karar vereceğiz. Geri harekette biriyle tanışırsak, onu yakından gözlemleriz. Ayrılırsak, geri dönülmesi mümkündür. Barışmışsak, geri hareket bitene kadar her şey düzeldi diyemeyiz. Gölgeli günlerini hesaba katarsak, 23 Ağustos-29 Eylül arası (başlangıç tarihinin bir hafta öncesi ve bitiş tarihinin bir hafta sonrası) yukarıdaki noktaları önemseyiniz. Gerçekçi olmalıyız. Armudun sapı, üzümün çöpü diyerek de düşünmeyelim. Sonuçta kimse mükemmel değildir.
    30 Ağustos saat 05:06 - 23 Eylül saat 17:50 tarihleri arasında Venüs-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreç, maddi gelirlerin genelde eş kanalıyla olabileceğini işaret ediyor. Bekar Balıklar için hoş bir etki diyebiliriz. Finansal açıdan beklediğiniz destekleri görürsünüz. Ancak küçük bir uyarıda bulunayım. Bu geçiş ilişkilerinizi parasal yönüyle ele alarak değerlendirmenize neden olabilir. Bir de kredi kartlarımıza yine de yüklenmemeye çalışalım. Sanatsal aktiviteler gelir getirici olabilir.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler