KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2016 Eylül aylık burç yorumları

    Eylül 2016 aylık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Koçlar, 1 Eylül tarihinde halkalı güneş tutulması, Başak burcunda gerçekleşecek. Yöneticisi Merkür, geri hareketini sürdürüyor. Günlük hayatınızda, çalışma hayatınızda, sağlığınızda derleyip toplayıp bu konuları bütünüyle verimli hale getirme çabanızda sizi geçmişe yönlendirecek. Kendinizi mutlaka gerçekçi bir şekidle ele alıp, eksiklerinizin farkına varmalısınız. Sizin elinizde olmayan sorunları ortaya koymanızı sağlayacak. Bu tutulmadan olumlu bir sonuç çıkartabilmek için öncelikle, önünüzdeki altı ay süresince halkalı güneş tutulmasının alacağınız kararlarda etkili olacağını gözardı etmeyin. Mantıklı düşünmenizin önüne geçen her şeyden uzak durmalısınız. Geçmişteki tecrübelerinizi ele aldığınızda geleceğe yol alabilmenizi bu tutulma sizin gelişiminizi işaret ediyor.

    9 Eylül tarihinde Jüpiter, Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bu çok güzel ve çok önemli bir seyir. Eylül tutulmalarla endişe yaratıcı olsa da, olumlu bir sürece girdiğinizi bu seyir işaret ediyor. Evlilik, iş ortaklıkları, paylaşıma dönük iş birlikleri, ilişkilerdeki sorunların yerli yerine oturması, sevgi, anlayış, birbirinizin özlük haklarına karşı duyacağınız empati son derece önemli. Burada, vicdani olgular ve adalet olgusu da ön plana çıkıyor. Ekim 2017’ye kadar bu kareket, bir bonus olacak. Kasım ayında gerçekleşecek olumlu gelişmelerin bir habercisi konumunda Jüpiter-Terazi seyri.

    16 Eylül tarihindeki halkalı ay tutulması, eğer halkalı güneş tutulmasının işaret ettiği sorunlarınızı bu tarihte dikkatli bir şekilde ele alırsanız, geçmişi incelerseniz, psikolojik ve fiz,iksel anlamda düşüşe geçmezsiniz. Verimli olabilecek şekilde hareket edip, aksaklıkları inceleyerek yol alabilirsiniz. Beden ve ruh sağlığınızı bu şekilde koruyabilirsiniz. Bu çerçevede verimli bir şekilde bu tutulmaların ikisinden de yararlanabilirsiniz.

    22 Eylül’de Merkür, Başak burcunda düzeliyor. Geçmişi restore edebilecek, derleyip toparlayabilecek, son 2-3 haftada gözden geçirip karar verdiğiniz her şeyi yoluna koyabileceksiniz. Çok daha olumlu bir şekilde Merkür-Başak’ın düz seyrini değerlendirebileceksiniz.

    Güneş, 22 Eylül’de Terazi burcunda seyrine başlıyor. Güneş Terazi burcunda her ne kadar etkisiz gibi dursa da, özellikle ikili ilişkilerde Jüpiter’den gelen etkiyle birlikte olumlu gelişmeler yaşanacak. İlişkinizde önemli kararlar verip daha ciddi aşamalara ilerlemeniz için bir fırsat doğabilir. Var olan sorunların üzerine gidip yeni bir sayfa açabilirsiniz.

    23 Eylül tarihinde Venüs, Akrep burcunda seyrine başlıyor. Çıkarlarınız, ilişkilerinizde tutkularınız, bankalar ve kredi işleriyle ilgili
    Daha yaratıcı beraberliklere ve gelişmelere yönelmenizi sağlayacak. Jüpiter desteğiyle bu hareket, yaşanacak olumlu gelişmelerin habercisi.

    27 Eylül’de Mars en güçlü olduğu Oğlak burcunda seyrine başlıyor. İş hayatınızla ilgili güvenilir, mantıklı ve doğru kararların alınmasını sağlayacak. Artık elinizi kolunuzu bağlayan şartlardan daha iyi kararlar vererek kurtulmanızı sağlayacak. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL AYI YORUMLARINIZ
    1-11 Eylül arası:
    Sevgili Koçlar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, bize kendimizi her anlamda yeniden düzenleme, gereksiz olanların tespiti, bizi zorlayan durumlardan kurtulma ve gelişim yönünde kararlar almanın işaretçisi bir uyarıdır. Uyarı diyorum çünkü bu ikazları görmezden gelirsek, başarılı olmamız, ilerlememiz mümkün değildir. Görünümlerin bize bu yolda rehberliğini önemsemeliyiz. Hissettiklerimizi ve dikkat etmemiz gerekenleri bu görünümler bize gösterir. Ay-Satürn görünümü bu Tutulmanın mücadele gücümüzü test edici olduğunu gösteriyor. Özellikle duygularımız biraz yalnızlık hissini bize tattırıyor olsa da, çalışma hayatımızla ilgili konuları, sağlığımızı, en başta da kendimiz hakkında olumsuz düşünmeyi bir yana bırakabilirsek başarılı olmamız mümkündür. Ay-Neptün görünümü, endişelerimizin bizi sürüklemesine veya güçten düşürmesine izin vermememiz gerektiğini işaret ediyor. Çünkü bunlar, en kolay halledilebilecek meseleleri bile içinden çıkılmaz hale getirir. Oysaki bu Tutulma, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için hayatını yeniden planlamalısın ve düzenlemelisin diyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu da, bunun göstergesidir. Karmaşık ne varsa çözülmelidir. Gelişim adına atılması gereken adımların farkında olmak lazımdır. Çalışacağız, mücadele edeceğiz ve kendimizi yetersiz görmeyeceğiz. Ay-Mars görünümü, yeni bir şeyler deneyimlemek arzunuzun göstergesidir. Bu nedenle pek emir altında olmak istemezsiniz. Birilerinin sürekli sizden bir şey beklemesi, işinizin yoğunluğu veya iş sorunları canınızı sıkabilir. Bu nedenle başka arayışlar cazip gelebilir. Ay-Pluto görünümü sizin gerçekten yolunuzu belirlemeniz ve bu yolda ilerlemeniz için olanaklar sunuyor. Derinlikli bir analizde bulunursak, kariyer ve toplumsal yaşantımızı, sağlığımızı, iş gücümüzü, verimliliğimizi arttırabiliriz. Bildiğiniz gibi Tutulmanın yöneticisi Merkür gerilemekte. Bu da gösteriyor ki, bu Tutulmada yapılacak gözlem, inceleme, yeniden durumumuzu ele almak bize yarayacak. Hayat bize umudunu kaybetme, sadece gör, fark et ve düzenlemek için istekli ol diyor.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde başkalarının hayatımızdaki yeri ve önemi daha fazla artacak. Eş veya iş ilişkimizde denge unsuru gayet önemli. Bir ilişkide aradığımız kriterler, yaşamaktan keyif alacağımız güzellikler bizim için kıymetli hale gelecek. En çok neye ihtiyacımız varsa bunları karşılayacak kişileri hayatımıza çekeceğiz. Evlenmek, aile kurmak, iş ortaklığında bulunmak dönemin önemli gelişmeleri arasında yer alıyor. Uyumluluk, hakça bölüşüm, karşılıklı uzlaşı gibi olgular da başımızın tacı oluyor. Jüpiter astrolojik olarak büyümek genişlemek anlamındadır. Ancak bu büyümenin sağlıklı şekilde oluşması için, sizin bir başka insanla birleşmeye, el ele vermeye içtenlikle katılımınızdır. Dostlar alışverişte görsün, bir değişimde bulunulsun, bir zenginlik kazanılsın, sosyal statümüzü yükseltsin diye yapılıyorsa bunun temeli pek de güçlü olmayacaktır.
    Jüpiterin Kasım ve Aralık 2016 tarihlerinde, Pluto ve Uranüs ile olan görünümleri gayet önemlidir. Evlilik, iş ortaklığı veya diğer kişilerle bir araya gelmemizin özünde gerçek bir samimiyet, güçlü bir sevgi, eskilerin deyimiyle iyi günde-kötü günde bir olmak niyet ve sadakati yoksa ilişkilerin büyümesi, gelişmesi, serpilmesi mümkün olmaz. Her iki kişinin de, bu önemli kararı ne kadar inanarak verdiği ve bu ilişkiyi nasıl taşıdığı, hangi amaçla yaptığına göre ilişkinin gidişatı belli olur.
    10 Eylül tarihinde son kez gerçekleşecek Satürn-Neptün zorlu bir görünümü, yurtdışı işlerimiz, yüksek eğitim veya başka bir şehre yerleşimle ilgili konuların tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. Bunları halletmek pek kolay değil veya bir daha bakmak gerekecek. Artık yolunuzu hedefinizi ne istediğinizi belirlemelisiniz. Bu sizin için çok faydalı olacaktır. Gerçekçi hayaller kurmalısınız. Düzgün çalışmalara özen göstermelisiniz. Aceleci kararlar vermemeli ve pes etmemelisiniz. Kendinizi geliştirmeli ve dışa açılmalısınız.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Koçlar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, mevcut işimiz, uğraşılarımız, belki de zorunlu olduğumuz her şeyi şimdi yeni bir bakış açısıyla ele alacağız. Tespitlerde bulunacağız. Pürüzleri nasıl düzelteceğimizi düşüneceğiz. Bu Tutulma kişinin bedenini ve ruhunu dinlendirmesi gerektiğini de vurguluyor. Kendimizi ihmal edemeyiz değil mi? takıldığımız, işin içinden çıkamadığımız meseleleri, detaylara fazlasıyla önem verdiğimiz için gözden kaçırdığımız bütüne bakmayı ihmal etmeyeceğiz. O bütünde var olan sizsiniz. Kendinize önem vermezseniz, yaptığınız işten de zevk almazsınız. Zihnimizi rahatlatacak olumlamalara, zikir, meditasyon ve egzersizlere yaşamımızda yer vermelisiniz. Bunlar sağlıklı düşünmemizi sağlar. Yarım kalan işlerimizi bitirebiliriz. Bu Tutulmada önemli olan sizin, hayallerinizi, ideallerinizi belirlemeniz. Merkür geri hareketi gerek çalışma hayatı, sağlık, iş gücünüz, günlük temponuzun verimli şekilde düzenlenmesi için dikkatinizi bu konulara çekiyor. Aslında size zaman tanıyor. Gerekli ve gereksizleri tespitte yardımcı oluyor. Hayat yolculuğunuzda kaptan sizsiniz. Bazen su misali akmak da gerekir. Zorluklar elbette vardır ancak o zorlukları güce dönüştürecek kişi de sizsiniz. Çalışarak, mücadele ederek, kendinize zaman ayırmayı da bilerek, sağlığınıza önem vererek her güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz.

    19-25 Eylül arası:
    22 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Günlük tempoda detayların öneminin farkında çalışmak gerekiyor. Eğer bir yerde sorun varsa, bu sorunun düzeltilmesi lazım. İster istemez zaten bu yönde durumlar karşımıza çıkmaya başlıyor. Bu güzel, şu iyi görünüyor demek yerine, işliyor mu, verimli çalışıyor mu diye bakmamızda yarar var. İşlerimizi günlük merkezde pratik şekilde halletmek önemlidir. Ne ilginçtir ki hem detaylara önem vermemiz hem de düzgün şekilde çalışması için elimizi çabuk tutmamız gerekecek. Çabukluk konusunda siz zaten bir numarasınız. Fakat aceleyle hareket edip, bir çuval inciri de berbat edemeyiz. Hesaplarımızı dikkatli yapacağız, yazdıklarımızı, konuştuklarımıza dikkat edeceğiz. Ayrıca geçtiğimiz 30 EYLÜL tarihinden bu yana olan gelişmelere bakacağız. Geri hareket sırasında netleştirdiğimiz kararları yürürlüğe koyacağız.

    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, genel anlamıyla, evlilik, uzun süreli ilişkiler, iş ortaklıkları, aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde etkili olup, sizin istek ve arzularınız ile partnerimizin beklentileri arasındaki farklılığın ortaya konduğu, her iki kişinin de birbirine ayna olduğu zamandır. Sağlam ilişkilerde birlik ve beraberlik içinde bütünlük sağlanır. Ancak problemli çiftlerde uyumsuzluk rahatsız edici olabilir.
    23 Eylül saat 17:50 - 18 Ekim saat 10:01 arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç çıkarlarımız öne aldığımız, biraz da hırslandığımız, ilişkimizde kontrolü elimizde tutmak yanlısı olduğumuz zamandır. Cinsellik bir hayli ön plandadır. Hatta ayrılmak istemeyen Koçların, partnerlerini elde tutabilmek için başvurdukları bir etkileme aracı gibidir. Mali konularda da, çıkarlarımızı gözetiriz. Buna uygun ilişkilerde bulunuruz. Boşanma davalarında, miras ve hisseli paraların taksiminde, eğer bir haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsanız yanına bırakmazsınız. Venüs sürecinde, durumunuzu iyice gözden geçiriniz. Aranızda menfaat çatışmaları oluşmasın. Sorumluluklarınızın arttığını bilerek sıkı çalışınız. Miras, hisseli paraların ve ortaklıkta kazanç gibi konuların da bu süreçte dürüst bir şekilde düzenlenmesinde yarar var.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül-9 Kasım tarihleri etkili olacak Mars-Oğlak geçişi mesleki konularda azim sabır ve direnç, soğukkanlı bir şekilde hedefinize kilitlenmek ve kariyer hayatınıza ciddi bir şekilde eğilmek anlamı taşır. Sizin gibi aktif ve ateşli kişiler için, zorlayıcı olsa da, Mars yönetici gücünüz olduğundan bu enerjiyi iş hayatında istikrarlı olmak, başarılı işler çıkarmak, sağlam adımlar atmak için kullanabilirsiniz. Sabır hakikaten önemli. Çünkü ancak bu sayede başarılı olmanız mümkün. Ayrıca azimli olmalı, kafanızın içinde bir hedef belirlemeli, disiplinli bir şekilde çalışmaya gönüllü olmalısınız. İnatçılıktan uzak durarak, çevrenizde bulunan kişilerle işbirliğinde bulunmayı bilmelisiniz. Kararlarınızı gayet dikkatli ve mantıklı bir şekilde düşünerek vermeli, acele etmemeli, başkalarından etkilenmemelisiniz. İş arayanlar için ben bu geçişi olumlu buluyorum. Yeter ki, ne istediğinizi, hangi işi yapmak istediğinizi bilin.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 8-9-13-14-17-18-21-22-26-27
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-11-12-24
    Aşkta En Şanslı Günler : 26-27
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20
    Yeniay : 17-18-19
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 3-4-5-30
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BOĞA

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Boğalar, Eylül ayı önemli bir ay. 1 Eylül tarihindeki halkalı güneş tutulması, dispozitör gücü Merkür’ün gerilemesiyle olumlu yorumlanabilir. Kendinizi ifade etmek ve ön plana çıkabilmek için gerekli aksiyonu alabilmek adına önemli bir dönem. Burada bazı şeyler biraz endişe yaratıyor. Kafanızı kurcalayan, geleceğinizle ilgili kaygılar, çocuk sahibi olmakla ilgili planlar gibi konularda kendinize altı ay vermeniz gerekecek. Kendinize “neden böyle” diyerek bakmak yerine kendinize zaman tanımalısınız. Verimli ve sağlıklı bir aşk hayatı için durumunuzu ve şartlarınızı görmelisiniz. Çok etkili ve doğru kararların sonuçlarını bu tutulma 2017 yılının Şubat ayında görmenizi sağlayacak.

    Ay tutulması 16 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşiyor. Bu ay tutulmasında geçmişe dönük incelemelerinizi halkalı güneş tutulmasında gerçekleştirriseniz sonuçlarını almaya başlayacaksınız. İleriye dönük doğru bir karar vermek adına halkalı ay tutulması bir fırsat olacak. Geleceğe dönük plan ve projelerinizi, toplum içindeki yerinizi, ideallerinizi, yeteneklerinizi verimli ve düzenli kullanmanın temelini bu noktada atabilirsiniz. Aklınız ve mantığınız yolunuzu çizmede size rehberlik edecek. Böylece Balık ve Başak tutulmalarını son derece olumlu bir şekilde inceleyerek sonuçlara ulaşabilirsiniz.

    9 Eylül tarihinde Jüpiter, Terazi burcunda seyrine başlıyor. Sağlığınız, güzelliğiniz, bakımınız, estetiğiniz, iş hayatında yeni ortaklıklarlarla karşılaşmanız, daha huzrlu ve daha dengeli hissedebileceğiniz ve bu etkide yeni işler ve gelişmelerle karşılaşmanız için fırsat olacak. Burada da, etrafınıza bakarak nasıl verimli hale getirebileceğinizi inceleyecek ve eksiklerinizi tamamlayacaksınız. Karşınıza çok etkili insanlar çıkacak.

    22 Eylül tarihinde Merkür, Başak burcunda düzeliyor. Son birkaç haftadır sadece incelediğiniz ve geçmişe baktığınız konularla ilgili adım atma zamanıdır artık. Şimdi 2-3 haftadır gözden geçirdiklerinizi yoluna koyabilir, olumlu adımlar atabilirsiniz. Aynı gün Jüpiter de Terazi burcunda olacak. Artık dengeli, iş birliğine yatkın ve güzel bir Güneş-Terazi’yi Jüpiter’le yan yana düşünecek olursak bir mucize bile görebilirsiniz.

    23 Eylül tarihinde Venüs, Akrep burcunda olacak. Artık tutkulu bir ilişki hissediyorsunuz. Kıskançlık ve gereksiz çıkarlar yerine daha mantıklı hareket edebileceksiniz.

    27 Eylül tarihinde de Mars, Oğlak burcunda olacak. Eğitim ve iş ortamı gibi konularda yeni gelişmeler olabilir. Artık yeteneklerinizi değerlendirebileceğiniz olumlu işlere imza atabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL YORUMLARINIZ

    1-11 Eylül arası:
    Sevgili Boğalar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, kendinizi ifade etme gücünün yükselişi, kendinize karşı olan samimiyetinizin artışı, kendinizi ve hayatı tanıma, önceliklerinizi belirleme, aşk ve çocuklarla alakalı konularda geliştiricidir. Tabii ki Tutulmanın görünümleri, bu konuda bize ışık ve rehberlik yapar. Böylece yolumuzu daha net görürüz. Ay-Satürn görünümü, bu tutulmanın yukarıda saydığım konularda bazen zorlayıcı etkileri olabileceğini işaret ediyor. Duygularımız ile düşüncelerimizin bazen gerçekçi olmama ihtimalini göz ardı etmememiz gerekir. Şartlar gereği tam olarak birilerine açılmakta, hayatı keyifli bir açıdan görmekte güçlük çekmemize neden olursa, yapmamız gereken her türlü meseleyi bilinçli şekilde iyi analiz ederek çözebileceğimizdir. Ay-Neptün görünümü, size hayallerinizi gerçekleştirmeniz yolunda ilham gücü veriyor. Hem özel hem de sosyal hayatla olan bağlantınızı kuvvetlendiriyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu gayet olumlu. Aşkta seçicilik, çocuklarla alakalı konularda sorumluluk duygusu, yaşamı kucaklamada bilinçli tercihlerde bulunmak ve gelişimden yana olmak konusunda yardımcıdır. Ay-Mars görünümü, tabii ki hedefimizi iyi belirlemek gerektiğini işaret ediyor. Ancak ilişkilerde finansal ve duygusal anlamda gerginliğe neden olabilecek bir etkidir. Fakat unutmayalım ki, bilinçli insanlar için yaşanan her zorluk, mücadele yakıtı gibidir. Onun için, engelleri kendinize stres aracı değil, başarılı olmak adına itki gücü olarak kabul ediniz. Böylece kendinizi başarılı şekilde yönlendirirsiniz. Ay-Pluto görünümü sizin için doğru yolu tercih etmenizde, derinlikli düşünerek güçlü yanlarınızı ifade etmenizde yardımcıdır. Merkür bildiğiniz gibi geri harekette. Bu Tutulmada her şeyi yeniden inceleyeceğiz ve üstte yazdığım noktalara da dikkat ederek mevcut durumumuzu iyileştirecek düzenlemeleri yapabileceğiz. Bakmak, görmek ve farkında olmak çok önemli...

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte, sıhhatimiz, güzellik, bakım ve estetik duygumuz, huzurumuz, iş şartlarımız, yaşam koşullarımız, haklarımız bizim için çok daha kıymetli olacak. Çünkü bileceğiz ki, huzursuz, sağlıksız ve dengesiz bir yaşam sürmenin hiç kimseye bir faydası olmaz. Kendi haklarımız kadar başkalarının da hakkına saygı gösterirsek, bu süreçte elde ettiğimiz manevi tatmin duygusu hakikaten çok yararlıdır. Uyum içinde, adaletli, eşitliğe dayanan, iş hakkımızın gözetildiği bir ortamda çalışmayı tercih etmek gerekiyor. Sırf birileriyle iyi geçineyim diye kendimizden ödün vermemeliyiz. Bazen öyle işler karşımıza çıkar ki, toplumda çok bilindik bir yere sahiptir. Ancak geri planda o kadar çok eksikler, haksızlıklar vardır ki, biz sadece orada çalışmak için bunlara göz yumarız. Bu Jüpiterin gölge yanıdır. İnsan abartılı bir marka sevdasına düşebilir. Bundan kaçınalım. Fiziksel ve bedensel sağlımızı gözetelim. İşimizi adaletli yapalım. Tarafsız bir bakış açısıyla hareket edelim. İnsanların birbirine saygılı, özenli ve dikkatli davranmasında yardımcı olalım.

    Jüpiter-Terazi geçişinde özellikle Kasım ve Aralık ayında Pluto ve Uranüs ile yapacağı görünümler çok önemlidir. Kısıtlamalar, mecburiyetler, zorluklar, iyi niyetlilik, özgürlük ihtiyacımız, farklı bir şeyler yapma arzumuz bizi yanlış ve aceleci kararlar almaya sevk edebilir. Lütfen bilinçli olalım. Bedensel ve psikolojik sağlığımıza önem verelim. Birileri idare edeceğiz diye kendimizden ödün vermeyelim. Üstümüze düşeni, gücümüz yettiğince yapalım. Bilgimiz, tecrübemiz, hedeflerimiz doğrultusunda gelişime önem verelim.

    10 Eylül tarihinde son kez gerçekleşecek Satürn-Neptün görünümünde, maddi konularda özellikle başkalarıyla alakalı işlerimize özen göstereceğiz. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, hesabı bilmemiz lazım. Kazancımız söz konusuysa dağılmamak şarttır. Destek görmekte zorlanırız. Şu şöyle olsun deriz ancak olmadığında bu sefer huzursuz oluruz.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Boğalar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, vizyoner düşünmenin gerekliliğini vurguluyor. Tecrübeli olduğunuz konu ve alanlarda şu anki mevcut duruma iyice bakmalısınız. Sizi tatmin ediyor mu? O zaman buyurun ideallerinizi, hedefinizi belirlemeye ve yolunuzu çizmeye. Bu Tutulma Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, bu konularda şikayet etmek yerine, yeniden duruma bakıp tespitlerde bulunma vaktinizdir. Zaten Ay Tutulmasında yaşanan hassasiyetin de özünde bu vardır. Yeteneklerini kullanmak yerine, kaderi suçlamak. Hayır, bu çare değil. Bilakis gerçekçi olmalısınız. Çocuklar, ilişki, hayaller, özlemler hemen hepsine şimdi yeniden bakma zamanınız. Gelişimin yolu budur. Hayal etmek, başarının yarısıdır derler ya, işte sizin de başarınız, gerçek manada ne istediğinizi bilmek ve ona göre hayatınızı restore etmekle mümkündür. Yaradanın bir planı var elbet. Ona ne şüphe. Ancak tedbir, özgür irade, bilinçli seçim, farkındalık gibi olgular da insana sunulmuş armağandır. Biz bu armağanın kıymetini bilerek tercihlerimizi yapmalıyız. Zaman alan hiçbir yararı olmayan uğraşılar yerine, size faydalı olacak, gelişiminizde destek verecek gruplar içinde yer alabilir, dostluklar kurabilirsiniz. Zaten bu Tutulma bu konularda rehavete kapılmak yerine bilinçli bir yeniden gözden geçirişin önemini vurgulayacak. Bunu görebilen kişiler bu Tutulmadan gerekli dersi çıkaracaklardır.

    19-25 Eylül arası:
    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu geçiş süresince, iş ortamında dengeli ve uyumlu davranmak zorunda kalırsınız. Kişisel anlamda enerjinizi en çok merkez aldığınız alan çalışma hayatı, sağlığınız, ortaklaşa işler, sanatsal faaliyetler veya günlük hayatta bir araya geldiğiniz insanlarla olan ilişkilerinizdir. Eğer gerçekten adil olmayan ve haklarımızın gözetilmediği bir ortamda yaşıyor ve çalışıyorsak kendimizi huzursuz hissedebiliriz. Problemlerimiz varsa, neden birileri idare etmek zorunda kalayım diye aklımızdan geçirebiliriz. Toleranslı olmayız. İyi bir işimiz olsun, sağlığımız yerinde olsun, bulunduğumuz ortamda herkesin birbirinin özlük haklarına saygı göstermesini bekleyebiliriz.

    22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aşkta her ayrıntının dikkate alındığı, bütünden ziyade detayların önemsendiği bir süreç başlıyor. Ailevi konular üzerinde zaten durmaktayız. Bir de aşkta böylesi titizlik göstermek, hayatı saat modunda yaşamaya benziyor. Şurada şu saatte, burada bu şekilde olmalı, neden şunlar aksıyor tarzında düşünmek, aşkın tadını bozuyor gibi. Bu geçişte öyle bütünün güzelliğinden ziyade, detaylara bakacağız. İlişkimiz güzel gidiyor diye konuşsak da, eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa pek rahat etmeyiz. Bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Çocuklarımız, işimiz, aşkımız mercek altında diyebiliriz. Ayrıca geçtiğimiz 30 EYLÜL tarihinden bu yana yaşanan gelişmelere bir bakacağız. Geri hareket döneminde gözden geçirdiğimiz, kararlaştırdığımız işleri de yürürlüğe koyacağız.

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, evlilik, uzun süreli ilişki, iş ortaklığı konularıyla birebir alakalıdır. Bu kişilerle aranızdaki paylaşım, uyum ve sevgi alışverişini tutkulu hale getiriyor. Sürecin yöneticisi Mars-Oğlak burcunda ilerleyeceği için doğaldır ki, ilişkilerde ciddiyet, güven, uzun sürelilik çok önemlidir. Eğer bu beraberlikte büyük bir tutku, en başından beri varsa hiçbir sorun çıkmaz. Ancak tam tersi durumda, kangren halini almış veya almaya müsait bir beraberlik, iş ortaklığı söz konusuysa dikkat etmenizde yarar var. Burada yapılması gereken partneriniz ve sizin, hangi meselelerde zorlandığınızı, hangi konuların kıskançlık, restleşme, ayrılık gibi sevimsiz olgulara dönüştüğünü düşünmenizdir.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül saat 11:07 - 9 Kasım saat 07:51 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerlemesini sürdürecek Mars, başta mesleki ihtisas konuları olmak üzere, eğitim hayatınız, inancınız, çevrenizle olan her türlü temasınız, keşif ve araştırma konularınız, yüksek düzeyde bilgilenmeniz, yabancılarla olan temasınız ve yurtdışı faaliyetlerinizle ilgili alanlarda, temkinli ve gayet güçlü bir şekilde, isteklerinizin peşinden gideceğiniz bir zamanı göstermektedir. Bu enerji burcunuzla uyumlu ve olumlu bir görünüm yapacağı için doğal olarak sizler açısından olumlu bir zamanı göstermektedir. Mars Oğlak burcunda zaten düşünmeden taşınmadan hareket etmenin önüne geçer. Ben bu enerjinin sizler gibi sakin, mantıklı ve sağlam kararlar almaktan yana olan kişiler için gayet yararlı olacağını düşünüyorum.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 1-2-11-12-15-16-19-20-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-26-27
    Aşkta En Şanslı Günler : 1-2-28-29
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22
    Yeniay : 19-20-21
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 5-6-7-8
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    İKİZLER

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili İkizler, önemli bir aya giriyoruz. 1 Eylül tarihinde Başak burcunda gerçekleşecek halkalı güneş tutulması, aslında son 6 ayın ve 6 ayda yaşananların geldiği noktayı görmemizi sağlıyor. Merkür geri harekette olduğu için, evimiz, ailemiz ve ikili ilişkiler hakkında mantıklı düşünmeniz gerekiyor. İlişkilerinizde sizi tatmin etmeyen noktalar olabilir. Bu tutulmada özellikle gerçekçi olup bir 6 ay kadar süreyi kendinize tanımalısınız. Şimdiden bir şeyleri koparmak yerine gerçekçi olmalısınız.

    16 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan halkalı ay tutulması ise, eğer bu mantığı daha dikkatli bir şekilde ve gerçekçi bir şekilde ele alırsanız dağılmayacağınızı işaret ediyor. Olumsuz yanları görüp pes etmektense işinizi kaybetme, ilişkinizden kopma gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Daha dikkatli bakıp doğru bir şekilde ilerlemelisiniz. Bu çabanın karşılığını Şubat ayında alacağınızdan emin olmalısınız.

    9 Eylül’de sizin için oldukça olumlu bir hareket olan Jüpiter-Terazi geçişi gerçekleşecek. Sizin kafanıza uygun, sizinle iş yapabilecek, sorunları geride bırakmanızı sağlayacak insanlarla karşılaşabilirsiniz. Aşk, becerilerinizi ortaya koyacak dostlar bulabilme, bir anda gelebilecek bir çocuk haberi gibi birçok olumlu sonuç görebilirsiniz. Her şeyin güzel olacağına inanmalısınız.

    22 Eylül’de Merkür, Başak burcunda düzeliyor. Son haftalarda ailevi konularda kimi zaman kendinizi kimi zaman başkalarını eleştiriyordunuz. Bu düzelmeyle birlikte planlarınızı gözden geçirip yürürlüğe koyabilirsiniz.

    22 Eylül’de Güneş, Terazi burcunda olacak. Yeni ilişkiler, beraberlik sorunlarının çözülmesi gibi birçok olumlu olay karşınıza çıkıp güzel yönlerinizi ortaya koymanızı sağlayacak.

    23 Eylül’de Venüs, Akrep burcunda olacak. Sağlıkla ilgili şikyaterlerinizi, mali haklarınızı, sosyal güvenliğinizi, sözleşmelerinizi gözden geçirip haklarınızı ve çıkarlarınızı savunmalı ve bazı tedavi yöntemlerini keşfedebilirsiniz. Bazı sağlık sorunlarınızdan bu dönemde kurtulabilirsiniz.

    27 Eylül’de Mars, Oğlak burcunda olacak. İkizler burcu Mars’nı baskısını sevmeyebilir ancak burada olumlu yönden ele alabiliriz. Hakkınız olanı elde edebilemk için sesinizi daha gür çıkartacaksınız. Olumlu gelişmeler için doğru hareket edebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL YORUMLARINIZ

    1-11 Eylül arası:

    Sevgili İkizler, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, aile olgusunun önemi, yuvamızın huzuru ve düzeni, geçmişten bugüne dek yaşadıklarımızın üstümüzdeki etkiler ve kendimizi geliştirme yönünde yapılacak inceleme ve gelişimin işaretçisidir. Tutulmanın görünümleri bu konuda nasıl bir yol izlemek ve nelere dikkat etmek gerektiğini bize söyleyen dikkate değer uyarılardır. Ay-Satürn görünümü, ilişkimiz ve ailevi konulardaki mücadelenin göstergesidir. Sizin duygu ve düşünceleriniz başkalarıyla çelişebilir. Onlar farklı bakıyorlardır, siz farklı. Bu yüzden de belli bir baskı ve ciddiyet bu Tutulmada etkin gözüküyor. Bu iki alanda mutlaka bilinçli düşünülmeli, ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Malum Merkür geri harekette.. Bu gözden geçirmeler sonrasında yapılacak düzenlemelerle problemlere çözüm bulunabilir. Ay-Neptün karşıtlığı, yuvanız ve iş hayatınızla ilgili konuların da hayalci değil, mutlaka gerçekçi şekilde ele alınması lazım. Eğer evde sorun varsa bu iş hayatınıza, işinizde problem varsa evinize yansır. Onun içindir ki, duruma iyi bakmak gerekiyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, mevcut aile ilişkileri, bir yuvanın kurulması veya mevcut sorunlar varsa bunların ortaklaşa çözülmesi anlamında önemlidir. Artık geçmiş değil geleceğe bakılmalıdır. Ne yaşadıysa yaşanmıştır. Önemli olan bundan sonrasıdır. Ay-Mars görünümü, bu Tutulmanın gerek aile içinde ve gerekse ilişkide, dağınık, çelişkili, bir öyle bir böyle hareket etmek yerine, doğru bir yol belirleyip yürümek gerektiğini işaret ediyor. Yoksa bu konularda bir hayli zorluk yaşanabilir. Ay-Pluto görünümü, ev, aile, miras, nafaka, ortaklaşa paylaşımlar, ilişkinin durumu hakkında mutlaka derinlemesine düşünmek lazım. Verilecek kararlar Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, mutlaka incelemeye değerdir. Bu inceleme yapılmadan, birbirinize eleştirel tavır, ön yargılarınızla yaklaşarak bir yere varamayız.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde aşk hayatımız, çocuklarımız, sanatsal çalışmalarımızda kalite, seçkinlik, uzlaşı, elbirliğinde bulunma hali gayet önemlidir. Aslında bir yanıyla kendimizden yana düşünsek de, başkalarıyla temasa geçmeye ve birlikte bir şeyleri başarmaya hazırızdır. Zaten buna açık olanlar kazançlı çıkar. Hayattan keyif almak kadar vermek de bir haz duygusu olarak benimsenmelidir. Her şey karşılıklı ve gönülden yapılırsa, paylaşılan mutluluk uzun süreli olur. Bu süreçte gerçek manada paylaşmanın, birlikte yol almanın keyfine varırsınız. Bu kimileri için bir evlada sahip olmak, bazıları için mutlu bir aşk yaşamak, sanat yoluyla doyuma ulaşmak gibi neticelenebilir. Bu yönde ilerlemeye, büyümeye, gelişmeye, sosyalleşmeye vasıta olur. Hoşgörü ve tevazu içinde, kibirden uzak paylaşıma dönük düşünen kişiler için yaşanan mutluluklar uzun süreli olur.

    Jüpiter-Terazi geçişinde, Uranüs ve Pluto ile yapacağı görünümler özellikle Kasım, Aralık aylarında önemlidir. Evlenmek, çocuk sahibi olmak, önemli bir işe adım atmak, mali yönde rahatlamak arzusuyla verilen kararların mutlaka çok dikkatlice ele alınması gerekir. Bunların sorumluluğu mutlaka göz önüne alınılarak hareket edilmesinde yarar vardır.

    10 Eylül tarihinde son kez gerçekleşecek Satürn-Neptün görünümü, beraberliklerde hayal kırıklığı yaşanmaması için bilinçli tercihlerde bulunmanın önemini vurguluyor. Kazanç anlamındaki işlerde de buna dikkat edeceğiz. Beklediğimiz desteği görmekte zorlanabiliriz. O nedenle iş ortaklıklarında, işverenlerle alakalı mali görüşmelerde veya birilerine bağlı olan parasal işlerimizde dikkatli ve akıllıca hareket edeceğiz. Şartlara göre hareket etmeyi bileceğiz.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili İkizler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, mesleki konularda yaşanabilecek bazı problemlerin işaretçisidir. Bir şeyler değişebilir, duyarlılık yaratır, endişeye yol açabilir. Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, ailevi, eviniz ve ilişkinizle alakalı konularda gözden geçirmelerde bulunmak mutlaka şarttır. Çünkü sorunlar sizi bu alanlarda sıkıştırabilir. Tutulmanın haritanızla örtüşen, buna benzer işaretleri de varsa, tabii ki sizler için önemi hakikaten büyüktür. Eğer İkizler mensupları bu Tutulmada dikkat edilecek noktaları bilirlerse, daha bilinçli şekilde kendilerini hazırlayabilirler. Sizin öncelikle iş hayatınızla ilgili meselelere bilinçli şekilde bakmanız gerekiyor. Şu andaki mevcut durum, sizin pek de işinize gelmiyorsa, bir hedefiniz yoksa yaprak misali oradan oraya rüzgara göre kendinizi bırakmışsanız bugünkü gelişmelerden şikayetçi olamazsınız. Tam tersine bu alanda başarılı olmak istiyorsanız, olmayacak hayallere kapılmamalısınız. Yetenekli olduğunuz konularda var gücünüzle mücadele ederek, kimseyi sorgulamadan, hayatı da zorlamadan tercihte bulunmalısınız. Burası uymuyorsa, başka bir yerde daha başarılı olmaya, kendinizi göstermeye çalışmalısınız. Ayrıca kendinizi başarısız biri olarak görmeyiniz. Pes etmeyiniz. Sanatçılar, yazarlar, mistik faaliyette bulunanlar için bu Tutulma yaratıcı düşünmenizi, becerilerinizi ortaya koymanızı sağlayıcıdır. Bir iş, bir proje kabul görebilir. Ancak işiniz fazlasıyla dikkat gerektiriyorsa, yanlış yapmamak için kendinizi bir an evvel toparlamalısınız. Tekrar düşününüz. Neler yapabileceğinizi tespit ediniz. Zorluklar sizi yıldırmasın. Eğer inandığınız bir davanız varsa peşini bırakmayınız. İlişki, ailevi, iş hayatı ve finansal konularda aklımızı başımıza alma vaktidir.

    19-25 Eylül arası:

    22 Eylül saat 17:21 - 23 Ekim saat 02:45 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Terazi burcu geçişinde, aşk hayatınız, sosyal aktiviteler, çocuklarınız, hobileriniz, enerjinizi odakladığınız alanlardır. Estetik, güzellik, bakım, nezaket, uyum ve dengenin aşkta bilhassa öne alındığı zamandır. Hayatın keyifli ve güzel yanlarının tadını çıkarabilmeniz, düzenlemelerde bulunarak yaşamınıza olumlu anlamda bir yön çizebilmeniz gayet kolaydır. İster yeni tanışmalarda, ister uzun süredir birlikte olanlarda fiziksel güzellik veya çekicilik bir hayli önemsenir.

    22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Ailemizle ilgili meselelere, geri hareket döneminde olduğu gibi yine ilgilenmek zorundayız. Kiralama, satın alma, satma gibi, emlak yatırım veya işlerimizi geri hareket döneminde gözden geçirdiysek şimdi bunları yürürlüğe koyabiliriz. Tabii ki yine hesabımızı bileceğiz. Genelde zaten bu süreçte iyi bir ustaya rastlayıp bakım, tamir, onarım işlerimizi hallederiz. Aile ilişkimizde mantıklı, çözümcü, işlerlik kazandırıcı tarzda konuşulması iyi olur. Kusur bulmak, birbirinizi eleştirmek bir işe yaramadığı gibi boş yere huzursuzluk yaratır.

    23 Eylül- 18 Ekim arasında tarihleri arasında Venüs, Akrep burcunda seyrini sürdürecek. iş hayatınız, sağlığınızla ilgili konularda dikkatlice gözden geçirmelerde bulunun ve sizi rahatsız eden şeyin ne olduğunu tespit edin ve bunları elden geldiğince düzenlemeye çalışın. Mali konularda dikkatlice hareket edin. Dürüst insanlarla çalışın ve alışverişte bulunun. Sağlığınızı ihmal etmeyin. İdeallerinize önem verin. Hayatta huzuru yakalamanın yolu, önce huzur vermeyi bilmek ve huzur alabileceğiniz işlere, ilişkilere, ortaklıklara yönelmektir. Kaldı ki, eğer istenirse pekala bir çok güçlüğün üstesinden gelinebilir.Bu dönemi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Ancak yine de Venüs-Akrep geçişlerinde, aşk sizi kendine esir ediyorsa, cinsellik aranızdaki belirleyici bir unsursa ve türlü sebeplerle birbirinize yükleniyorsanız durum bir hayli zor olur. Öncelikle çekişmeleri, birbiriniz üzerindeki güç mücadelelerini bırakmalısınız.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül saat 11:07 - 9 Kasım saat 07:51 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Mars, özellikle ilişkinizde yüzeysel değil, derinlemesine düşünme, sağlam hareket etme zamanıdır. Düşünmeden karar vermemeli, çıkarlarınızın farkında olmalı, özellikle iş hayatınızla alakalı konularda her şeyi garanti altına almadan bir borcun altına girmemeye çalışmalısınız. Çünkü bu dönemde gerek yaşadığınız ülke ve gerekse çalıştığınız sektörün içinde bulunduğu durum ve her şeyden önce kendi durumunuz hakkında net ve gerçekçi bir şekilde saptamada bulunmanız lazım. Bunlar tam belirlenmeden ve sağlam olmadan alınacak bir kredi veya borç, daha sonra ödeme güçlüğü çekmeniz anlamına gelebilir. Temkinli gitmekte fayda var. Her konuda gerçekçi olalım.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-13-14-17-18-21-22-26-27
    Zayıf Enerjili Günler : 1-2-8-9-15-16-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler : 3-4
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24
    Yeniay : 21-22-23
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 8-9-10
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YENGEÇ

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Yengeçler, Eylül ayı önemli bir ay. 1 Eylül’de halkalı güneş tutulması gerçekleşecek ve yöneticisi Merkür gerileyecek. İş hayatınız ve ilişkilerinizle ilgili meseleleri ele alacaksınız. Tutulmalar, gelişimin işaretçisidir. Kendinize altı aylık bir süreç tanırsanız, bu tutulmanın sonuçları olumlu olabilir. Ancak sürecin hemen başında pes ederseniz, daha kötü sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Çevrenizdeki gelişmelere göz atmalısınız. Mantıklı ve verimli ilişkilere yönelmeli, ilişkileri artı ve eksileriyle ele almalısınız. Hayatınza bakış açınızı ve mantığınızı önemsemelisiniz. Karşınıza yeni çıkan insanları incelemelisiniz. Gelişmeleri olumsuz bir şekilde ele almaya yatkınsınız, ancak yine de bunları dikkatli bir şekilde incelerseniz sorunlar azalacaktır.

    16 Eylül tarihinde ise halkalı ay tutulması gerçekleşecek. Gerçekleşen olayları mantıklı bir şekilde ele alırsanız, emin olun akademik kariyerinizden diğer tüm konulara kadar iyi bir çevre ve iyi gelişmeler yakalayacaksınız. Aksi durumun ise hiçbir faydası olmaz. Yeteneklerinize güvenmeniz önemli.

    9 Eylül tarihinde Ekim 2017’ye kadar devam edecek bir Jüpiter-Terazi enerjisiyle karşılaşacağız. Her anlamda yeni adımlar ve yeni gelişmeler karşınıza çıkacak. Hukukla ilgili konular bir sene içerisinde yerli yerine oturacak bu enerjiyle.

    22 Eylül’de Merkür, Başak burcunda düzeliyor. Birkaç haftadır incelediğiniz, karar alsanız da harekete geçemediğiniz konularda olumlu gelişmelerle karşılaşacaksınız. Akıllıca planlarınızı uygulamaya başlayacaksınız. Aynı gün, Güneş Terazi burcunda olacak. Güçlü hissetmek, aile ilişkilerini düzeltme anlamında olumlu sonuçlar göreceksiniz.

    23 Eylül’de Venüs, Akrep burcunda olacak. Hayattaki güzelliklerin özüne varacaksınız. Her yönüyle insanın isteklerini ortaya koyacağı bir enerjiyle karşı karşıyayız. VErimli değerlendirirseniz olumlu sonuçları olacaktır.

    27 Eylül’de Mars, Oğlak burcunda olacak. Partnerin ilişkide uzun süreli baskın kimlik olacağına işaret ediyor. Bu baskınlık, oldukça verimli olacak ve ilişkide yolunda gitmeyen şeylerin düzelmesini sağlayacak. Bekarsanız da yeni bir ilişkiye başlama ihtimaliniz yüksek. Hepiniz için güzel bir ay olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL AYLIK YORUMUNUZ

    1-11 Eylül arası:
    Sevgili Yengeçler, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, tüm dikkatimizi yaşam şeklimiz ve önceliklerimiz çerçevesinde ele alarak eğitim-iş girişimi-ticaret-yakınlarımız-bilgilenme-seyahat gibi konulara çevirmemizi sağlıyor. Tutulma, gelişim anlamında son derece kıymetlidir. Kişinin artık hayali değil, gerçekçi olması gerekir. Bu alanda oluşan bir Tutulma size, yukarıda saydığım konulara tekrar bakmanızı, yolunuzu belirlemenizi, amacınıza uygun şekilde kendinizi geliştirmenizi işaret etmektedir. Kaldı ki, Merkür geri hareketiyle örtüşen Tutulmada yapılacak değerlendirmeler hakikaten yararlıdır. Tutulmanın oluştuğu güne, Ay-Satürn görünümüyle adım atacağız. Yeni bir kararın özellikle çevresel değişimler ve çalışma hayatınızla ilgili konularda verileceğini, mücadelenin de bu alanda etkin olduğunu gösteriyor. Çünkü bu artık bir zorunluluk olarak kendini hissettiriyor. Merkür geri harekette olduğu için, bilinçli bir yeniden bakışla, durumu net görebilir, geri hareket sonrası kararınızı uygulayabilirsiniz. Ay-Neptün görünümü, bilinçli tercihlerin ve rüzgara kapılmadan yelkenleri kontrol etmenin önemini vurguluyor. Eğer bir değişim düşünüyorsanız, bunun gayet sağlam bir temel üzerine oturtulması, hayali düşünülmemesi şarttır. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, gelişime odaklı düşünmenin, çaresizlik duygusunu yenmekle mümkün olacağını hatırlatıyor. Ay-Mars görünümü, insanın sağlıklı yaşaması, istediği bir çevre ve iş alanında hayatını sürdürmesi gerektiğini vurguluyor. Sizin mutluluğunuz ve huzurunuz her şeyden önemlidir. Buna göre kararınızı vererek, iş ve çevre değişiminde bulununuz. Ay-Pluto görünümü, ilişkinizde iletişimin önyargılı ve eleştirel olmaması gerektiğini, ortaklaşa kararlar vermenin önemini vurguluyor.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde aile, yuva, vatan, geleceğimizle alakalı konular başta olmak üzere, iç dünyamızda uzlaşı, paylaşım, eşit hak ve bölüşüm, dengeli bir yaşam sürme arzumuz da o denli kıymetlenecek. Bir aile olmak özlemi bizi bir yuva kurmak için harekete geçirebilir. Geleceğimizi güven içinde yaşama arzumuz, bir ev sahibi olmak adına bizi teşvik edebilir. Bütün bunlar tek başına değil, tabii ki el ele birlikte büyümek, zenginleşmek adına yapıldığında çok daha kıymetlenir. Ailemizin büyümesi, gelişmesi, aile içindeki paylaşımın güçlendirilmesi adına el birliğinde bulunulabilir. Farklı görüşte olabiliriz. Eşimiz, annemiz babamız, çocuklarımız bizim gibi düşünmeyebilir. Bu durumda tarafsız bir bakış açısıyla birbirimizin görüşlerini almak, dinlemek gayet faydalıdır. Ancak şu da var ki, sırf bir yuvayı devam ettireceğim diye, haksızlıklara susmak, acı çektiğimiz halde problemlerin üstünü kapatmak doğru değildir. Sosyal anlamda birileri ne kadar iyi durumda olduğumuzu görsün diye borçlar altına girmek, sırf başkaları ne der diye evliliği sürdürmek, kişisel hak ve özgürlüğümüzden taviz vermek doğru olmaz.

    Jüpiter-Terazi geçişinde Uranüs ve Pluto ile yapacağı görünümler, özellikle ilişki, iş hayatı, ailevi konularda vereceğiniz kararların, dikkatlice ele alınması önemlidir. İşimizdeki huzur kadar yuvamızdaki mutluluk da önemlidir. Partnerimizin tavrı veya seçtiğimiz eşin hayata yaklaşımı, ilişkisine verdiği değer, kendini öne alma ve baskıda bulunma vaziyeti, evin içinde problemlere yol açabilir. İş hayatınızla ilgili bir karar verilmesi halinde bunun olabilecek tesirleri mutlaka aile içinde konuşulmalıdır. İş-ev arasındaki dengenin sağlanması önemlidir. Yeni girişimler, bazen bugüne dek sürdürülen yaşamın tümüyle değiştirilmesi gibi durumlar da bu geçişte önemlidir. Ancak her bir kararın sorumluluğu mutlaka üstlenilmelidir.
    10 Eylül tarihinde son kez oluşacak Satürn-Neptün görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda yaşanan bazı gelişmelerin sizde yarattığı iç sıkıntılarını işaret ediyor. Ruhsal anlamda sakinleştiren, sizi moral olarak rahatlatan aktivitelere ve bugünlerde gerçekçi olmaya çalışmak lazım.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Yengeçler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, yeni bir şeyler denemek, yeni bir hayat tarzı geliştirmek, geçmiş ve işlerliğini kaybetmiş olandan uzaklaşmak için bir uyarı görevi görür. Şu aralar Merkür geri hareketi devam ediyor. Bu da gösteriyor ki, çevremiz, yakınlarımız, eğitim, iş veya sağlığımızla ilgili konular üzerinde bilinçli düşünmeliyiz. Zaten gelişmeler, bu yönde oluştuğu için, bugünkü Ay Tutulması eskinin yerine, yeniye yer açmak için kişiyi itekliyor. Gayet akıllıca tespitlerde bulunabiliriz. Bunları yapmak zor değil. İnsan yeter ki, kafası karışmadan yapmak istediklerini belirlesin. Zaten zamanı gelmiş durumda. Bir düzen ve işlerlik kazandırmak gerekiyor hayatınıza. Ancak minik bir uyarıda bulunayım. Bu Tutulmada önemli olan, sizin hayalperest davranmamanız. Bilakis zihninizi karıştıran, fanteziler dünyasına sürükleyen değil, ruhunuza iyi gelen, size ilerisi adına gelişim fırsatları sunabilecek, kendi hayatınız iplerini elinize almanızı sağlayacak bir yol belirleme vaktiniz. Gelişimin yolu bundan geçiyor. Maneviyatınızı yüksek tutunuz. Becerilerinizi geliştireceğiniz uygun bir çevrede yol alınız. Şimdi Ay Tutulması sizi farklı bir yere çekebilir. Siz, mutlaka analizinizi doğru yapınız. Bilmediğiniz sularda yüzmek yerine, bildiğiniz en iyi yolu tercih ediniz.

    19-25 Eylül arası:
    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında, Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. Ailevi yaşantımız evimizin içindeki huzur ve uyum arzumuz, dengeleri yerli yerine oturmuş bir ortamda yaşamak isteyeceğiz. Eğer sorunlarımız varsa, ev içinde rahatsızsak bunlara susmak yerine ılımlı bir şekilde konuşmak, sıkıntılarınızı dile getirmek, birbirinizi dinlemek faydalı olacaktır. Bu geçiş, finansal konularda da etkilidir. Güzel görünmek, modayı takip etmek, kaliteli ürünler satın almak amacıyla kesenin ağzını bir hayli açabilirsiniz. Partnerinize hediyeler sunmak, jestler yapmak, ne kadar kibar ve zarif biri olduğunuzu göstermek istersiniz. Evinizle ilgili alışverişlerde bulunabilirsiniz. Bütçenizin dengelerini bozmamaya gayret ediniz.

    22 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, etrafımızda bulunan kişiler ve günlük konuşmalarımız, işlerimizde ayrıntılara aynı geri hareket döneminde olduğu gibi dikkat etmek gerekiyor. Problemlerin büyütülme zamanı değil. Bilakis çözüme kavuşturulması vaktidir. İş amaçlı görüşme, eğitim hayatında metodik düşünme, bütünden ziyade, detaylara bakma, doğru mu yanlış mı diye mercek altına alma ve bu yönde düşünme vaktindeyiz. Eğer geri hareket sırasında üzerinde düşündüğümüz ve sağlam olduğuna inandığımız işlerimiz varsa, onları gönül rahatlığıyla yürürlüğe koyabiliriz.

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, aile, çocuklar, aşk hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Sevdiklerinize aşırı düşkünlük ön plandadır. Hatta çok daha fazla tutkulu davranırsınız. Bu çocuklarınız varsa onlarla ilgili konularda da böyledir. Derinlikli düşünürsünüz, geleceklerini sağlam temelli kurmak istersiniz. Aşkta cinsellik bir hayli etkindir. Bu süreci yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Beraberliğin ciddiyete dönüşmesi mümkündür. Ancak tabii ki zaman olgusu önemli. Birbirinizi tanımak, anlamak, ilişkiye gösterdiğiniz özeni görmek gerekiyor. Diyelim ki, daha önce boşanmış veya sevgilisinden ayrılmış birisisiniz. Venüs-Akrep sürecinde beraberlik yaşama arzunuz yükselir. Fakat bir yandan da geçmişte yaşananları göz önüne alarak daha dikkatli bir incelemede bulunursunuz. Eğer çocuk sahibi olmayı düşünüyorsunuz. O zaman hem mali, hem sağlık hem de geleceğiniz açısından düşünmeyi unutmayınız.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül saat 11:07 - 9 Kasım saat 07:51 tarihleri arasındaki Oğlak burcunda ilerleyecek Mars ilişkiniz, iş ortaklığınızla, partnerinizle ilgili konularda sabır, direnç ve soğukkanlı olunması gereken zaman dilimidir. Oğlak burcundaki Mars, duygularını gizleyen, taviz vermez ancak sorumluluk sahibi bir partneri işaret edebilir. İlişkinizin niteliğine göre üzerinizde hakimiyet kurabilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa bu kişilikte olan birisini kendinize çekersiniz. Bu süreçte, birlikte olduğunuz kişi veya olacağınız kişinin, seçkin ve statü meraklısı olduğunu söyleyebiliriz. Doğal olarak sizin üzerinizde liderlik kurmaya çalışması, verdiği kararlardan dönmemesi mümkündür. Bir şeylerin sağlamlaştırılması için sabırlı olmak durumundasınız.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-15-16-19-20-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-11-12-17-18
    Aşkta En Şanslı Günler : 6-7
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 26-27
    Yeniay : 23-24-25
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 10-11-12-13
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    ASLAN

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Aslanlar, önemli bir aya adım atıyoruz. 1 Eylül tarihinde halkalı güneş tutulması, Başak burcunda olacak. Parasal konularda önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Eğer işlere olumsuz bakarsanız, kendinizi salarsınız. Önümüzdeki altı ay sizin için çok önemli. Yeteneklerinize güvenip hayatınızı garanti altına alabilecek işlere yönelmelisiniz.

    16 Eylül’de Balık burcunda gerçekleşecek olan halkalı ay tutulmasında ise üretime dönük tarzda işlere yönelmeli, 6 ay içerisinde her türlü olumlu adımı atabileceğinizin farkında olmalısınız. Kendinizi zorlamadan da kendi ayaklarınız üstünde durabileceğinizi bu önümüzdeki altı ay içerisinde göreceksiniz. Bunu yaparsanız harika bir dönem başlayacak.

    9 Eylül tarihinde Ekim 2017’ye kadar sürecek olan Jüpiter-Terazi hareketi başlayacak. Bu hareket oldukça olumlu. İş ortaklığı ya da partner anlamında yeni bir olguya adım atmak için büyük bir fırsat. Özellikle Kasım ayında bu geçişin etkilerini hissedeceksiniz. Eğitimle ilgili doğru tercihler yapacaksınız. Cömert yanlarınız ön plana çıkacak.

    22 Eylül tarihinde Merkür, Başak burcundaseyrine başlıyor. Son günlerde Aslan burcunda maddi konularla ilgili yaşanan endişelerin sona ermesi ve verilen kararların uygulanabilmesi için oldukça iyi bir fırsat. Sıkı çalışıp haklarınızı bilirseniz verimli olacak. Güneş aynı gün Terazi burcunda ilerleyecek. Hem çevre ilişkilerinde doğru kararların verilmesi, yeni ilişkiler ve yeni tanışmalar için, hem de hukukla ilgili konularda fırsatlar ortaya çıkacak.

    23 Eylül’de Venüs, Akrep burcunda olacak. Yasa, miras, hisseli paralar, uzun zamandır devam eden davalarla ilgili konuların üstünde durup çıkarlarınız üzerinden bu konuları gözden geçirecek ve çevrenizi inceleyeceksiniz.

    27 Eylül tarihinde Mars-Oğlak geçişinde işinizle ilgili uzun vadeli ve gerçekçi planlar yapıp üzerinden geçme fırsatı yakalayarak sizi kıskaç altında tutan konulardan kurtulmak adına olumlu adımlar atacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL AYI YORUMLARINIZ

    1-11 Eylül arası:

    Sevgili Aslanlar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, tüm dikkatimizi maddi konular üzerine çeviriyor ve bir bütçe düzenlenmesinin şart olduğunu işaret ediyor. Tabii ki şu andaki mevcut duruma iyice bakmak lazım... Eğer iyi bir analizde bulunulursa hem kazançlı çıkılır hem de yeni bir yol belirlenebilir. Tutulmanın yöneticisi Merkür geri hareketini sürdürdüğü için, bu Tutulmada geçmişe şöyle bir bakarak, geleceği tasarlamak mümkün. Yeter ki, biz bilinçli olalım. Tutulmanın görünümleri bu anlamda kıymetlidir. Ay-Satürn zorlu açısı, bize hesabını iyi yap, resme iyi bak, aceleyle kararlar verme, incelemeyi ihmal etme diyor. Çünkü görüyoruz ki, para önemli bir güç ve bu olmadan tam anlamıyla özgür olmamız zor. Ay-Neptün görünümü, kazanç-kayıp konularında iyi bir analize ihtiyaç olduğunu, geldiği gibi gidiyorsa veya biz kafamıza estiği gibi harcıyorsak, sonuçta sıkıntı çekebiliriz. Ne fazla endişelenmeli ne de boş vermeliyiz. Riskli kararlardan kaçınmalıyız. Ay-Kuzey düğüm görünümü, bütçemizi geleceğimizi geniş manada ve ilerisi adına düşünerek gözden geçirmenin önemini işaret ediyor. Bugünün yarını var sözünü unutmayalım. Ay-Mars görünümü, isteklerimiz ile hayatın gerçeklerinin uyuşması şart. Çünkü siz endişelenirsiniz, aslında kolaylıkla altından kalkabileceğiniz bir durumdur veyahut tam tersine siz fazla rahat davranırsınız, aslında risk alıyorsunuzdur. Bu iki noktaya yatırım, kazanç konularında dikkat etmek gerekiyor. Ay-Pluto görünümü, mevcut işinizden elde edilen kazancın yeterli olup olmadığını sorgulamanız ve derinlikli olarak incelemeniz gerektiğini vurguluyor. Eğer yetersizse, neler yapabilirsiniz veya gayet yerinde ise, ne gibi yatırımlara yönelmelisiniz, bunlar üzerinde durulmalıdır.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreç yakınlarımızla alakalı olduğu gibi, tanışacağımız yeni kişilerle ortaklaşa paylaşımda bulunmak, hakça ve adil bir dünyada yaşamak özlemimizin işaretçisidir. Kendimiz dışındaki dünyayı tanıma arzumuz bizi farklı yerler görmeye, insanlarla temas etmeye, birlik ve beraberlik içinde yaşamaya bu anlamda girişimde bulunmaya yöneltir. Tabii ki bilmek, öğrenmek amaçlı olan bu yolculuklar bize yeni çevre kazandırır, geliştirir, zenginleştirir. Bu geçişte önemli olan farklı görüşte olan insanlarla bağlantımızdaki samimiyettir. Sırf uyum göstereceğiz diye haksızlığa göz yumamayız. İnanmadığımız bir yolda ilerleyemeyiz. Eğitimden iş hayatına, çevre edinmeden yeniliklere kadar her konuda verdiğimiz kararın samimi olması, o yola inanmamız, tarafsız bir bakış açısıyla gözden geçirmemiz gerekir. Sanatsal faaliyetler, insanlarla yakın ilişkiler, bilmek, tecrübe etmek amaçlı girişimlerin temelindeki güzel niyet ve samimiyet yolunuz üzerinde karşınıza çıkabilecek zorlukları aşmanızda yardımcı gücünüzdür. Bu süreçte sizi destekleyen, alkışlayan, bilgi ve tecrübenizden istifade eden insanlarla elbirliğinde bulunabiliriniz. Trendleri yakından takip edebilir, yeni iş alanları, yolculuklar, görüşmeler, sunumlar yapabilirsiniz.

    Jüpiter-Terazi geçişinde, Uranüs ve Pluto ile yapacağı görünümler çok önemlidir. Çocuk sahibi olmak veya çocuğunuzla ilgili düşündükleriniz, çalışma hayatınızla ilgili meseleler üzerinde dikkatlice düşünmekte yarar var. Seyahatlere çıkabilirsiniz, yeni birisiyle tanışabilir evlenebilirsiniz. Başka bir şehre, ülkeye yerleşebilirsiniz veya gidip gelebilirsiniz. Hayatınızla ilgili hem uzak hem yakın çevrenizle ilgili değişimde bulunabilirsiniz. Bütün bunlar belki sizin arzunuzla olmaz, şartlar bu şekilde sizi yöneltebilir. Ben yine de her şeyi iyice gözden geçirmenizden yanayım.

    10 Eylül tarihinde son kez gerçekleşecek Satürn-Neptün görünümü, kafamızın karışmasına neden olabilir. Aşk hayatımız ve finansal ilişkilerimizde duruma bilinçli şekilde bakmak gerekiyor. Korku ve endişeleriniz nedeniyle veya kendinize göre yaptığınız değerlendirmeler yanlış olabilir. Aşkta hayal kırıklığı yaşayacağınızı ve ilişkide arzu etmeyeceğiniz durumlarla karşılaşacağınızı sanabilirsiniz. Bazen de tam tersine aşırı güven duygunuz sizi gerçekçi olmaktan alıkoyabilir. Burada önemli olan, bilinçli şekilde aşk, çocuklar, cinsel yaşam, finansal konuları ele almaktır. Duruma iyi bakmak, anlamak, şartları göz önüne alarak hareket etmek vaktidir.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Aslanlar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, finansal anlamdaki bölüşümler, kredi çekmek veya gücünüzü aşan harcamalarda mutlaka dikkatli olmak gerektiğini öğreten, ikaz eden, uyaran bir yansımadır. Bunlar sizi sıkıştırabilecek, şimdi ve sonrasında zorlayabilecek durumlardır. Birine kefil olmak da aynı şekilde yanlıştır. Merkür şu aralar geri harekette. Zaten bu durum, kazanç anlamındaki her türlü konuda yeniden gözden geçirmelisin, yeniden duruma bakmalısın diyor. Evdeki hesabın çarşıya uymadığı günlerdeyiz. O nedenle gözümüzü dört açmalı, uzman kişilere ve piyasanın durumuna bakmalıyız. Kimseye güven olmaz. Birilerine inanıp yola çıkmak, maddi konularda suistimale uğramaya neden olabilir. Bu Tutulmada önemli olan, para hesabınızı bilmenizdir. Rehavet ve fazla iyi niyet her ikisi de yanlış tutumlardır. Eğer iyi bir bütçe yapmak istiyorsanız öncelikle güvenilir kaynaklara yönelmelisiniz. Uzun vadeli düşünmeli, muhasebenizi iyi yapmalısınız. Kimlerle hangi parayı, malı, mülkü paylaşıyorsanız veya paylaşacaksanız bu insanlar en yakınınız bile olsa duruma gerçekçi şekilde bakınız. Acele etmeyiniz. Merkür geri harekette yapılan gözden geçirmeler her zaman faydalıdır. Siz de elinizdekini, yeteneğinizi, tecrübenizi, geçmişte yaşadığınız zorlu deneyimleri unutmadan muhasebenizi iyi tutunuz. Bir sağlık sorununuz varsa, şu aralar acil olmadıkça operasyondan kaçınınız. Ödemeler sıkıştırabilir, birileri kendi çıkarlarını düşünebilir. Dikkatli olalım, tedbirli olmakta yarar var.

    19-25 Eylül arası:

    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, uyum ve denge çerçevesinde, nezaket ölçülerinde, huzurlu paylaşımlarda bulunmanın zamanıdır. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilişkiniz önem kazanır. Bir problem olduğunda, can bildiğimiz kişilerin bize destek olmasını bekleriz. Bu dönemde Aslanlar, karşıt görüşte olan kişilerle çatışmadan, belli bir uyum ve denge çerçevesinde, yapılarında bulunan cömertlik, sıcak yüreklilikle ilişki kurmaya çalışırlar. Ancak her zaman bu böyle olmayabilir. Bazen arzularımız, hayata bakış açımız gereği veya geçtiğimiz süreç nedeniyle biz de insanlardan anlayış, samimiyet bekleriz. Bir problem olduğunda, tek başımıza altından kalkmaya çalışsak da, başkalarının da bize destek olmasını, anlayış göstermesini bekleriz. Çünkü bizim de arzularımız ve isteklerimiz vardır.

    22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda aynı geri hareket döneminde olduğu gibi, öyle çok açılmak zamanı değildir. Oturup hesabımızı iyi yapacağız. Nereye ne veriyoruz, hangi ürüne para yatırıyoruz. Harcamaların bir muhasebeci gibi denetlenmesinde yine fayda var. Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, görüşmeler, sosyal haklar, sigortalı çalışma, sağlık şartlarının iyileştirilmesi, sağlamlaştırılması mümkün. Bu da iyi bir gelir anlamına gelir. Hesabımızı daha iyi yaparız, ona göre bütçemizi ayarlarız. Geçtiğimiz 30 EYLÜL tarihinden bu yana üzerinde düşündüğümüz, yararlı olacağına inandığımız işlerimizi yürürlüğe koyabiliriz. Alacakların tahsili, yeni işler, alış-satış konularında sağlam kararlar verilir.

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Ailenizi ilgilendiren konular, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili meseleler üzerinde odaklanacağız. Baskın kişi olmaya çalışabiliriz. İsteklerimizi kabul ettirmekten yana olabiliriz. Bunun ayarını iyi bilmek gerekiyor. Evli ancak sorunlu bir ilişkiniz varsa, problemleri mantıklı şekilde ele alınız. Oturduğunuz evden memnun değilseniz, bir başka yere taşınmayı düşünebilirsiniz. Eğer bekarsanız ve birlikte yaşamayı düşündüğünüz birisi varsa, bunun artı ve eksilerini gözden geçiriniz. Aile büyüklerinizle alakalı sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Bu dönemi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Özellikle sağlık, iş konuları, düzenlenmesi mutlaka gereken tetkik ve incelemeleri göstermektedir. Bunları ihmal etmeyiniz. Hedefinize, ideallerinize göre planlar yapınız.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında etkili olacak Mars-Oğlak burcu seyri azimli ve kararlı bir şekilde işlerinizi yoluna koymanızı ve sorumluluklarınızın farkında olarak hareket etmeniz gereken süreç anlamına geliyor. Otorite konumunda bulunan kişiler veya hayatın bizzat kendisi sizi sorumluluk almaya zorlar. Siz kendi istekleriniz doğrultusunda ilerlemek isterken, dışarıdaki dünya buna dur diyebilir. Kimseyle çatışmadan, işinizi ve sorumluluklarınızı bilirseniz bu süreci rahat atlatabilirsiniz. Eğer bedensel ve ruhsal anlamda sağlığınızla ilgili sorunlarınız varsa, bu dönemde mutlaka doktor kontrolünüzü yaptırınız. Mars Oğlak burcu geçişinin olumlu tarafları da var. Her türlü engelle savaşmanızı sağlar ve size direnç kazandırabilir.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-17-18-21-22-26-27
    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-19-20
    Aşkta En Şanslı Günler : 8-9
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-2-28-29
    Yeniay : 25-26-27-28
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 13-14-15
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BAŞAK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Başaklar, önemli bir aya giriyoruz. Özellikle sizin burcunuz ve karşıtında önemli gelişmeler yaşanacak. 1 Eylül tarihinde burcunuzda gerçekleşecek halkalı güneş tutulması, aslında son altı ay ve önümüzdeki altı ayın bir yansıması olacak. Bugünkü durumda sizi engelleyen ve durumları beğenmeyişinize neden olan şeyleri arkada bırakmalı ve gerçekçi olmalısınız. Son altı ayda çok zorlandınız. Bu güneş tutulması size, aile hayatınız ve ikili ilişkilerinizde neye kadar verdiğinizi sorgulamanızı sağlayacak. Doğru kişiyi bulmak için dikkatli hareket etmenizi işaret edecek. Önümüzdeki altı ay içerisinde iyi bir noktaya varabilmek sizin elinizde. Bunun için yapmanız gereken şey, endişeye ve olumsuz düşüncelere kapılmak yerine gerçekçi bir şekilde kararlar alabilmek.

    9 Eylül tarihinde Jüpiter-Terazi geçişi başlıyor. Bu geçiş, 2017 yılının Ekim ayına kadar etkili. Size getirileri, özellikle maddi açıdan oldukça olumlu. Mali açıdan kendinizi ve önünüzü görmekte rahatlık sağlayabilir, iş birliği yapılacak yeni kişilerle karşılaşabilir, yaptığınız işlerle hayatın güzelliklerini keşfedebilirsiniz.

    22 Eylül tarihinde Merkür, Başak burcunda düz seyrine başlıyor. Son haftalarda kişisel anlamda gözden geçirdiğiniz planları yerli yerine koymak anlamında hareket edebileceksiniz. Her şeyi doğru bir şekilde planlayıp kendinize fayda sağlayabilirsiniz. Yeni iş tercihleriyle karşılaşabilirsiniz. Aynı gün, Güneş Terazi burcunda olacak. Bu da, yeni iş dostlukları, yeni bir partnerin mali yönden kazancınız üzerindeki etkisi ve bütün odak noktanızı maddi meselelere kaydırmanız olumlu sonuçlara gebe olacak.

    23 Eylül tarihinde Venüs, Akrep burcunda olacak. Çevrenizi inceleyip kendinizi birlikte güçlü hissedeceğinizi kişilere yoğunlaşacaksınız. İhtiraslı davranmak yerine hakikaten iyi şeyler yaşamak için adımlar atacaksınız.

    27 Eylül’de ise Mars, Oğlak burcunda olacak. Bu da güçlü partnerlerin işaretçisi. İlişkilerde ne istediğinizi bilip, güvenilirliği ön plana çıkartacaksınız. Olumlu adım atmanız için yardımcı olacak.

    Bu ay, pes etmek yerine çabalamakla değerlendirirseniz olumlu sonuçlarını kısa sürede göreceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL AYI YORUMLARINIZ

    1-11 Eylül arası:
    Sevgili Başaklar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, sizin ailevi hayatınızdan, ilişkinize ve çocuklarla alakalı konulara kadar uzanan geniş bir yelpazede değerlendirilmelidir. Çünkü bütün bu konuların bir hayli vurgulandığı bir tutulma yaşanacak. Öncelikle tutulmanın görünümlerini fazlasıyla önemsiyorum. Bir de, tutulmanın yöneticisi Merkür geri hareketini sürdürdüğü için, yapılacak incelemelerin önemi hakikaten büyük. Belki de daha önce fark etmediğiniz bazı noktaları şimdi görebilir, ona göre kararınızı verirsiniz. Ay-Satürn görünümü, aileniz, yuvanızla alakalı konularda yapmak istediklerinizi başkaları doğru veya gerçekçi bulmayabilir. Siz daha fazla tedbir uygulayarak, eleştirerek, farklı görüşlere tahammül göstermeyerek önce kendinizi yorarsınız. Bunların hep birlikte ele alınması şarttır. Aynı durum Ay-Neptün karşıtlığında da görülüyor. Bir yanıyla bağımlıyız diğer yanıyla eleştiriyoruz. Madem sorunlar varsa, bunlara gerçekçi bakmak gerektiğini düşünmeliyiz. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, kafanızı karıştıran meseleleri, ancak ve ancak gelişimi önemseyerek çözebileceğinizi işaret ediyor. Aşırı duyarlılık yerine, çözümcü olmak, pes etmek yerine mücadele etmek. İşte bunlar sizin gelişim yolunuzdaki rehberinizdir. Ay-Mars görünümü, aile içinde bazı görüş farklılıklarının veya yuvanızla ilgili düşündüğünüz yeniliklerin tekrar bir gözden geçirilmesinin doğru olacağını gösteriyor. Evdeki hesap çarşıya uymadı dememek için, buna özen göstermeliyiz. Biraz daha beklemek gerekebilir. Ay-Pluto görünümü, gücünüzü kanıtlama, başarılı olmadaki tutkunuzun işaretçisidir. Bu tutku sayesinde daha hırsla, yılmadan, pes etmeden yolunuzu belirlemenizde, Merkür geri hareketi sonrasında ileri adımlar atabilmenizde joker bir karttır.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte bizi, maddi-manevi anlamda mutlu, güvende, keyifli hissettiren güzelliklere yöneleceğiz. Konforlu, seçkin, kaliteli olanı elde etmek için, en güçlü ve çekici özelliklerimizi öne süreceğiz. İnsanları etkilemek amaçlı sanatsal, sosyal, kişisel anlamda ilişkiler kuracağız. Bu ilişki kimi zaman özel bir yakınlaşma veya ortaklık şeklinde gelişebilir. Buna uygun fırsatlar karşımıza çıkabilir. Bu fırsatları değerlendirirken, bunun bize artı ve eksi geri dönüşlerini mutlaka hesaba katmamız gerekir. Adaletli ve haktan yana olmak, ekmeğimizi, kazancımızı güzel bir niyetle, tevazu içinde paylaşmayı da bilmek size huzur ve doyum sağlar. Kazanmak kadar harcamak da dönemin etkileri arasında yer alır. İnsan özlemini duyduğu güzelliklere kavuşmak için bazen fazlasıyla para harcayabilir. Marka tutkunluğu, gösteriş bu geçişin etkileri arasında yer alır. Benim tavsiyem geleni tutmayı bilmenizdir. Kendi hakkınız olana nasıl sahip çıkıyorsanız, başkalarının da hak ve hukukunu gözetmenizde yarar vardır.

    Jüpiter-Terazi geçişinde, Uranüs ve Pluto ile olan görünümler Kasım ve Aralık ayında önemlidir. Yeteneklerinizi değerlendirme yolunda karşınıza fırsatlar çıkabilir. Çocuklarınız varsa onların geleceğiyle alakalı kararlar verebilirsiniz. Bir çocuk sahibi olmayı düşünebilirsiniz. Zengin ve güçlü insanlarla bağlantı kurabilir, hatta böyle bir ilişki yaşayarak kendinizi güçlü ve önemli görmek de isteyebilirsiniz. Oldukça iddialı, aşırı hırslı ve ne olursa olsun kaybetmemek için her türlü mücadeleyi verebilirsiniz. Mal, mülk, miras paylaşımında hak ve hukuktan yana olmayı unutmayınız. Ödemeyeceğiniz borçlar altına girmeyiniz. Size hangi niyetle yaklaşıldığına dikkat ediniz.

    10 Eylül tarihinde son kez oluşacak Satürn-Neptün görünümü, iş yaşamımız, evimiz, ailemizle alakalı konular üzerinde önem taşıyor. Her bir durumun dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var. Kariyerimizle alakalı bir gelişme, değişim veya karşımıza çıkabilecek bir durum, planlarımızın dışında gelişebilir. Beklediğimizin dışında gerçekleşen bu değişiklik, ailemiz, yerleşim yerimiz ve partnerimizi, ilişkimizi de ilgilendirdiğinden, bizim hayal kırıklığı duymamıza neden olabilir. Bizim öncelikle bütün bu gelişmeleri, geniş anlamda ele alarak, nerede yanlış yaptığımız üzerinde düşünmemiz lazım.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Başaklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, evlilik, beraberlik ve iş ortaklıklarının asıl özünü, amacını, niyetini anlamanızı sağlayıcıdır. Burcunuzda gerileyen Merkür size, bunları gözlemlemeniz, anlamanız, farkında olmanız adına uyarıcı görevi yapıyor. Tabii ki görmek isteyenler için. Eğer ilişkinizde bir sorun varsa, bunların üstünü kapamak, görmezden gelmek, kapılıp gitmek vakti değildir. Sizin de aynı şekilde gayet açık ve net olmanız gerekiyor. Sorunlu ilişkilerde eğer yüksek bağlılık varsa, insan karşısındakini bildiği halde yine de devam ettirir. Bu yararlı mıdır? Üst üste kaç kez, bir taraf diğerini rencide edici, kırıcı davranmışsa, sizin artık aklınızı başınıza alıp kendi yolunuzu bulmanız gerekiyor. Şüphe ve kaygılar kadar fazla iyi niyetli olmak da yanlıştır. Ayrıca hiçbir sebep yokken ortada, sürekli kuşku duymak, bir şeyleri kurcalamak kendi kendinizi üzmekten başka işe yaramaz. Bunu partneriniz yapıyorsa uyarmalısınız. Siz yapıyorsanız vazgeçmelisiniz. Böyle olmak yerine, bu ilişkide neler gözden kaçırılıyor, neler ters gidiyor bunları anlama vaktiniz. Bu Tutulma beraberliklerin bilinçli şeklide geçmiş tecrübeler, yaşananlar çerçevesinde mutlaka ele alınmasını gerektiren durumlar yaşanmasına neden olabilir. Gördüğümüz yanlışları düzeltmeye çalışalım. Ancak sürekli eleştirmekten, kusur bulmaktan, bir neden yokken kaygılanmaktan çekinmek ne kadar doğru ise, gerçekler orada iken, görmezden de gelmeyelim. Merkür burcunuzda gerilerken, şu günlerde mercek altına alalım birçok şeyi. Ancak nihai karar vermeden önce özellikle siz, dikkatlice analiz yapmayı unutmayınız.

    19-25 Eylül arası:
    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasındaki etkili Güneş-Terazi geçişi, parasal konularda strateji belirleme zamanıdır. Dengeli bir bütçe için bu şarttır. Harcamaların bir kısmı kişisel ihtiyaçlarımızın alımı ve sevdiklerimizi memnun etmek isteğimizle yapılır. Ancak hesapta olmayan giderler de görülebilir. Ek kazançlarda eş veya ortaklarınızdan destek görebilirsiniz. Bu geçişte Başaklar, hem ilişkilerinde hem de kazanç konularında bir strateji belirleme gereği duyacaktır. Çünkü huzur bulmak, hayatla uyum sağlamak, geleceği kurmak istiyorsa bu şarttır. Sadece maddi ve manevi anlamda değil, hayatımızı garanti altına almak arzumuzun da etkili olduğu bir süreçteyiz.
    22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür, gerileme hareketi sona ererek düz seyirle burcunuzda ilerleyecek. Bu sizlerin geçmiş meseleler üzerinde karar verme, uygulama, planlarınızı yürürlüğe koyabilmenizi sağlıyor. Genelde, doğanızda olan inceleme, detaylı ele alma hali düz seyirde de etkilidir. Fakat şimdi takılıp kalmazsınız. Karşınıza bir fırsat çıktığında bunun artı ve eksilerini şöyle bir inceledikten sonra kararınızı verirsiniz. Kişisel girişim, planlama, aktif olarak işleri yürürlüğe koymada pratik zekanız yardımcınızdır.
    23 Eylül saat 17:50 - 18 Ekim saat 10:01 tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Genel olarak tutkulu ve bir hayli arzulu davranırız. Çevremizdeki insanların bize karşı olan davranışları çok önemlidir. Zengin bir çevreye girmek, aradığımızı bulmak, evlenmek, finansal anlamda geleceğimizi garanti altına almak isteriz. Genelde ilişki kurma tarzımız çekici yönlerimizi öne çıkarmak, karşı cinsi etkilemek şeklinde gelişir. Eğitimde, iş hayatında, tüm bağlantılarda güçlü insanlarla temas etmekten yana oluruz. Çünkü böyle kişilerin bizi üst noktalara taşıyacağını düşünürüz. Bu geçişi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Tanıştığınız kişilerin nasıl bir çevrede yetiştiğini iyice araştırınız. Ayrıca Anne ve Baba Başaklar evlatlarıyla ilgili konularda kararlar alabilirler. Bu kararlar onların gelişimi, büyümeleri ve dönüşümde bulunmaları yönünde faydalı olabilir.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında aşk evinizde etkili olacak Mars-Oğlak burcu geçişi, ciddiyet kazandırıcı, sabır verici gayet olumlu bir konumdur. Kişi ne istediğini gayet iyi bilir. Ona göre seçimlerde bulunur. Pire için yorgan yakmaz. Bastığı yerin bilincinde olduğu için, yaşadığı ilişkisinin artı ve eksilerinin farkındadır veya bu süre içinde net bir şekilde tespit eder. Bu dönem seçimlerinizi doğru ve yerinde yaparak, hedefinize odaklanmanızda yardımcıdır. Eğer ilişkinizde mutlu iseniz, ufak tefek sorunları gözünüzde büyütmezsiniz. Karşımdaki insandan eminim, ona güveniyorum diyerek sabırlı davranırsınız. Ancak burada önemli olan buna değecek biri olmasıdır. Yoksa gelir geçer bir aşkın elinde oyuncak olunmamalıdır. Bu süreci yöneten Mars 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, duruşuyla, tavırlarıyla güven uyandırıcı kişilere yöneleceğiz. Bir ilişkimiz varsa kendimizi rahat, güvende, olumlu hissedeceğiz.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-19-20-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 8-9-15-16-21-22
    Aşkta En Şanslı Günler : 11-12
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-4
    Yeniay : 1-2-3-28-29-30
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 15-16-17
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    TERAZİ

    , /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Teraziler, önemli bir ay bizi bekliyor. Bu ay gerçekleşecek olan iki tutulma, eğer verimli kullanırsanız sonuçları olumsuz olmayacak. 1 Eylül tarihinde gerçekleşecek halkalı güneş tutulması, kimi zaman önümüze bir duvar veya engel gibi çıkan durumları, sizi psikolojik olarak etkileyen durumları bertaraf edebilme fırsatı doğacak. Ay tutulmasını da göz önüne alırsak, daha iyi bir analiz yapıp kimsenin kurbanı olmadığınızı ortaya koyup ne istediğinizi biliyor olmalısınız. Böylelikle önümüzdeki altı ayı verimli bir şekilde geçirirsiniz. Ancak tam tersi bir şekilde kendinizi olayların akışına bırakıp olumsuz yanlarını görmeye başlarsanız, önümüzdeki altı ay boyunca sorunlar yaşamaya devam edeceksiniz. Bunu yapmayıp iyi analizlerle hayatınızı gözden geçirmelisiniz.

    9 Eylül tarihinde, yakaşık 12 yıl sonra Jüpiter, burcunuzda seyrine başlıyor. Bu, gerçek adaletin, bugüne kadar yaptıklarınızın ve almak istediklerinizin, ikili ilişkilerde doğru tercihler yapmanın, yeni ortaklıkların, istediklerinize ulaşmak için kendinize özen göstermenin bir lütfu.

    22 Eylül tarihinde Merkür, Başak burcunda düzeliyor. Son dönemde olan her şeyi tartıp, planlarınızı yürürlüğe koymak adına inceleyecek ve adımlar atacaksınız. Hakikatler çerçevesinde incelemeler yaparsanız, sonuçlarını gayet verimli bir şekilde alacaksınız. Aynı gün Güneş, Terazi’de seyrine başlıyor. İkili ilişkilerde neyin içinde yer aldığınızı ve neyi istediğinizi inceleyeceksiniz. Sağlık anlamında ve her türlü konuda yenilikler, bu tarih itibariyle ortaya çıkacak.

    23 Eylül’de Venüs, Akrep burcunda olacak. Maddi konularda biraz daha çıkarlarınızı ön plana çıkarıp geleceğinizi ve hakkınız olanı önemseyerek adımlar atacaksınız. Kendinizi garanti altına almak isteyeceksiniz.

    27 Eylül’de Mars, Oğlak burcunda olacak. Her türlü konuda garanti hissi, bir şeyleri garanti altına alma çabası, evdeki tutarlılığın ve sağlamlığın tanımlanması, bir şeylerin restore edilmesi anlamında bu tarih bir fırsat olacak. Eylül ayında tutulmaları nasıl ele aldığınız ve bu tutulmalardan ne çıkardığınıza bağlı olarak olumlu gelişmeler yaşayacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL YORUMUNUZ
    1-11 Eylül arası:
    Sevgili Teraziler, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, yaşamınızla alakalı iş, aile, sağlık veya diğer konuları iyi bir analizde bulunarak sizi hayata katılmaya çağırıyor. Çünkü sizin endişeleriniz, kendinizi çaresiz hissetmenize ve belki de kolaylıkla üstesinden gelebileceğiniz problemleri iyice karışık hale getirmenize yol açabilir ki, bunun size faydası yok. Tutulmalar, gelişim basamaklarıdır. İnsan eğer mevcut durumunun farkında olursa, hakikaten yararlı işlere yönelebilir. Böylece sizi rahatsız eden duygu ve düşüncelerinizi elekten geçirip, işinize yarayabilecek olanla başarılı tercihlerde bulunabilirsiniz. Tutulmanın gerçekleşeceği bugünkü görünümler bize bu konularda yol gösterici olduğundan gayet kıymetlidir. İlki, Ay-Satürn arasında oluşuyor. Bir yanıyla insanın iç dünyasında mevcut duruma karşı eleştirel yaklaşımlara neden olabilir. Öyle fazla iletişimde bulunmak isteğimiz yoktur. Hatta kendimizi baskı altına alınmış, yetersizmiş gibi hissettirebilir. Oysaki bilgimizi, tecrübemizi hafife almayıp, dış dünya ile iletişimi kesmezsek gayet yararlı, başarılı işler de çıkarabiliriz. Ay-Neptün görünümü, ince eleyip sık dokumanın işaretçisidir. Bir yanıyla eleştiriye, diğer yanıyla pes etmeye açığızdır. Oysaki kendimize ve hayata karşı sevecen davranmak, işlerimizi de düzgün şekilde yapmak en doğrusudur. Bu görünüm, birileri tarafından desteklenmeyi bekleyen kişinin göstergesidir. Bunun yerine kendi kendimizi motive etmek, dışa endeksli olmaktan daha iyidir. Ay-Kuzey düğüm görünümü, bu tutulmanın çözüm yolları arayışımızın dahi, gelişim açısından yararlı olduğunu işaret ediyor. Çünkü insan eğer bir şeylerin farkında olursa, durumunu iyileştirecek adımları atabilir. Ay-Mars görünümü, eleştirmek, veryansın etmek veya tam tersine kendimizi hafife almak, gerginlik, huzursuzluk gibi olumsuz duyguların bir yararı olmayacağını söylüyor. Bunlar enerjinizi düşürücüdür. Bilakis, bilgilenmek, tüm gücümüzle hedefimize odaklanmak çok daha faydalıdır. Ay-Pluto görünümü, sorun yaratıcı olan her ne varsa onu devre dışı bırakarak, asıl yapılması gereken işlere ağırlık vermektir. Derinlikli düşündüğünüzde siz de göreceksiniz ki, edindiğimiz tecrübeler yararlı işlere yönlendiğimizde bize zaman kazandırır. Bildiğiniz gibi Tutulmanın yöneticisi Merkür gerilemekte. Onun içindir ki, tüm burçlara olduğu gibi size de tavsiyem, lütfen yukarıdaki noktaları bir daha gözden geçiriniz ve ona göre bir yol belirleyiniz. Bu yol sizi geliştiren, büyüten, verimli çalışmanızı sağlayan bir şey olmalıdır.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında burcunuzda seyredecek Jüpiter, 12 yıl sonra aynı noktaya geliyor. Astrolojik anlamıyla şans, büyüme, genişlemenin işaretçisi olan Jüpiter size güzellik, estetik, konfor, güzellik, barış, sanat konularda destek verirken, aynı zamanda adil olmanı, tarafsızlığın, paylaşım ve uyumun da önemini kavramanızda etkili oluyor. Prensip sahibi olmak burada çok önemli. İnsan ne kadar yükselirse yükselsin, tevazu sahibi olmalı, hayata samimi bir niyetle yaklaşmayı bilmeli, ilişkilerinde buna dikkat etmelidir. Jüpiter burcunuzda ilerlerken çekici yanlarınız bir hayli öne çıkar. İnsanlar sizin zenginliğinizden, gücünüzden, ışığınızdan etkilenir ve size yaklaşırlar. Bu yaklaşımda kişilerin niyetini iyi anlamak gerekiyor. Çünkü bazen sahte yüzlerle karşılaşırız. Bu özel, iş veya farklı bir ilişkide görülebilir. Kilomuza dikkat etmeliyiz. Lezzet duygumuz yükselirken, farkına varmadan basen ve göbek bölgesinde genişleyebiliriz. Kaliteli giyinmek, hoş görünmek, seçkin olmak, insanların dikkatini çekmek bu dönemde bir lütuf gibi sizinledir. Çabucak ilişkiler kurarız, insanlarla birlikte olmaktan hoşlanırız ve sosyal hayatla iç içe oluruz.

    Jüpiter burcunuzda ilerlerken, Uranüs ve Pluto ile görünümler yapacak. Kasım ve Aralık ayında özellikle bu görünümler bir hayli etkilidir. Aile yaşamınız, ikili ilişki, evlilik, iş ortaklığı konularında gerçekçi olmalı, sorumluluklarımızın bilincinde hareket etmeli, kararlarımızı vermeden önce bir daha düşünmeliyiz.

    10 Eylül tarihinde son kez gerçekleşecek Satürn-Neptün görünümü, yakın çevre, eğitim, ticari, yatırım anlamındaki tüm görüşmelerimiz, yayıncılık, medya, haberleşme işlerimizi kendi bildiğimiz şekilde düzenlemeye çalışırken karşımıza çıkabilecek sorunları işaret ediyor. Bu işlerde erteleme söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığımız kişiler veya çalışma hayatımızla ilgili konuların bilinçli şekilde ele alınması gerekebilir. Yakın veya uzak akrabalarımızla ilgili durumlar, bürokratik ve hukukla ilgili konular gündem maddemizde yer alabilir.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Teraziler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, günlük hayatınızın seyrinde yaşanması muhtemel gelişmeleri işaret etmektedir. Genelde sağlığımız, beslenme düzenimiz ve rutin şikayetlerimize önem vermemiz gerekiyor. Merkür geri hareket döneminde gerçekleşen bu Tutulma aslında fikirlerinizi, projelerinizi, planlarınızı her anlamda gözden geçirmenizi sağlıyor. Farkındalık uyandırıyor. Başkaları hakkında veya hayatınızı birebir ilgilendiren konularda gereksizleri ayıklamanız için vesiledir. Burada yapacağınız tespitler sizi zihnen rahatlatır, çıkış yolları bulmanızda etkili olur. Ancak siz gereksiz şeylere kafanızı takarak, endişe, şüphe ve kaygılarla yaşarsanız tabii ki sağlığınız bundan etkilenir, iş gücünüz düşer. Kendinize tarafsız bir şekilde bakınız. Rahatsızlık duyduğunuz şeyleri içinize atmayınız. Bunu güvenilir insanlarla tabii ki konuşunuz. Dost ve düşman tanımak bu zamanda zor. Fakat sırlarınızı çok iyi tanımadığınız kişilerle paylaşmak yanlış olur. Yetenekli, becerikli olduğunuz alanlarda kendinizi geliştiriniz ve bunları düzgün, planlı bir şekilde nasıl uygulayabilirsiniz bunlar üzerinde durunuz. Zorluklar karşısında yılmak yerine, onları aşabilmek için mücadele ederiz. Fakat kendimize güvenmediğimiz için, yapamayacağımızı sanırız. Oysaki elinden geleni yapan kişi, biraz da tevekkül etmeyi bilmelidir. Kimsenin iyi niyetinizi suistimal etmesine tabii ki izin vermeyiniz. Ancak siz de sürekli birileri tarafından her an zarara uğratılacakmış gibi şüphelere düşmeyin. Mistik, sanatsal, yaratıcı, insanı rahatlatan, motivasyonunu yükselten, hayata daha akılcı ve inançlı bakmanızı sağlayacak çalışmalara, kişisel bakım ve egzersizlere yönelin. Bunlar iş gücünüzü artırır ve sizin bedensel ve ruhsal anlamda kendinize güven duymanızı sağlar.

    19-25 Eylül arası:
    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek. Dış dünyada kişisel anlamda kendimizi merkeze almak ihtiyacı duyabiliriz. Bir yaş daha büyümek, ister istemez hüzün veya heyecan yaratır. İlişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Uyum ve paylaşımdan yana olacağız. Tabii ki bu süreç genel anlamıyla olumludur. Ne de olsa bir yaş daha almak, kendimizce kararlar vermek, şöyle bir geçmişte yaşadıklarımıza bakmak, geleceğimizi, ilişkilerimizi doğru şekilde yönlendirmek isteyeceğiz. Bu dönemde bizim için önemli olan, kimseyle çatışmadan, gerilmeden, uyum ve paylaşımdan yana bir süreç geçirmektir. Bu sizin doğanızda zaten var olan bir olgudur.

    22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda düz seyirle ilerleyecek. Geçtiğimiz 30 EYLÜL tarihinden bu yana olan gelişmelere bir daha bakacağız. Geri hareket döneminde inceleyip karar verdiğimiz işlerimizi yürürlüğe koyacağız. Ancak yine hatırlatayım. Geri veya düz seyir olsun, hayatta her şeyi denetleyemeyiz veya her şey mükemmel olmak zorunda değil. Doğrular gibi yanlışlar da olabilir. Önemli olan, gerekli-gereksiz olanı birbirinden ayırmak. Nerede bir aksaklık varsa, bunu çözebilmek için, ne kendinize ne de başkalarına karşı eleştirel davranmamalıyız. Özellikle zihnimizi arındırıcı, biraz daha rahatlatıcı, gereksiz endişelerden uzaklaştırıcı olumlu düşünmeyi sağlayıcı aktivitelere yönelelim.

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında yöneticiniz Venüs, Akrep burcunda ilerleyecek. Bu süreç, kazanma ve harcama konularında etkili olup, para bir güç ve hakimiyet aracı olarak görülür. İş veya özel hayatınızda çıkarlarınızı öne alırsınız. Hem geleceğinizi garanti altına almak hem de uzun süreli kılmak için mücadele edersiniz. Hakkınızın yenmesine tahammülünüz yoktur. İşimizi yapıyorsak, ücretini de zamanında almak isteriz. İş ortaklarında ne kazanılıyor ve nasıl pay ediliyor? Bunları bilmek isteriz. Eğer boşanma durumunuz varsa hukuki haklarınızı gözetirsiniz. Diyelim ki, bir ev kiralamak-satın almak istiyorsunuz. Bunun bütçenize olan artı ve eksilerini gözden geçirirsiniz. Bu geçişi yöneten Mars, 27 Eylül itibariyle Oğlak burcunda ilerleyecek. Ciddi, uzun vadeli yatırımlara yöneleceğiz. Evimiz, ailemizle alakalı konularda kazancımızı, kaybımızı iyi hesaplayacağız.

    26-30 Eylül arası:

    27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında güçlü olduğu Oğlak burcunda ilerleyecek Mars, eviniz, ailenizle olan ilişkiniz, iş-ev arası yaşamınız, yuvanızla alakalı konularda ciddiyet ve sorumluluk çerçevesi içinde hareket etmenizi sağlar. Doğru ve dürüst bir şekilde, amacınızın farkında olarak disiplinli davranmanız halinde her şey yoluna girecektir. Mars Oğlak burcunda gayet güçlü bir enerjidir. Bu enerjinin desteğiyle doğru kararlar verebilir, prensiplerinize uygun düzenlemeler yapabilirsiniz. Ev satın alma, kiralama, ev içinde çalışma, düzenleme, onarım gibi işler için planlamada bulunabilirsiniz.Mars-Oğlak etkisi, size doğru yolu, doğru hedefi bulmanızda yardımcıdır.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-21-22-26-27
    Zayıf Enerjili Günler : 11-12-17-18-24
    Aşkta En Şanslı Günler : 13-14
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 6-7
    Yeniay : 3-4-5-30
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 17-18-19
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    AKREP

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Akrepler, önemli bir aya giriyoruz. Bu ay yaşanacak olan iki tutulma, üzerinizde oldukça etkili olacak. Tutulmalar aslında gelişim aşamalarıdır ancak biraz vehamete açık olur kişiler. 1 Eylül tarihinde Başak burcundaki halkalı güneş tutulmasının yöneticisi Merkür, geriliyor. Bu gerilemede ileriye dönük hedef ve projelerimizi birkaç haftadır gözden geçiriyorduk. Bu tutulmada ise bir şeyler kilitlenme noktasına gelebilir. Sosyal ilişkilerde de zorluklar yaşanabilir. Ancak bunlar, tutulmanın gölgeli yanlarıdır. Bu tutulmaya hedeflerinizin ne olduğunu sorgulayarak bakıp, şu an bulunduğunuzu noktayı detaylıca inceleyerek size zarar veren durum ve ilişkilerden kurtulursanız, sorun yaşamazsınız. 16 Eylül’de Balık burcundaki ay tutulması da, planla ve amaçla ilerleyip “ne olursa olsun” demekten kaçınmayı, eğer kaçınırsanız zarar görmek yerine fayda sağlamanızı işaret ediyor. Tutulmaları planlama yapma ve hayatınızı inceleme anlamında verimli kullanmalısınız.

    9 Eylül tarihinde Jüpiter, Terazi burcunda seyrine başlıyor. 2017’ye kadar değerli bir hareket bu. Özellikle ilişkilerde, hiç kimsenin sizi bir şeylere mecbur etmesine ve sizin iyi niyetinizi suistimal etmesine izin vermemelisiniz. Neyin dengesiz olduğunu bu hareket size gösterdiğinde, kenidinize iyi gelecek gelişmelerden yana olup bunları değerlendirmelisiniz. Ne kadar iyi hareket ederseniz, o kadar huzuru bulacaksınız.

    22 Eylül tarihinde Merkür, Başak burcunda düzeliyor. Engellenen tüm olaylar, ay sonuna doğru bu hareketle birlikte engel faktörünü ortaya çıkartacak. Teslim olmak yerine, bunu kullanmalı ve iyi bir konsantrasyonla ne istediğinizi bilmek anlamında çabalamalısınız. Aynı gün, Güneş, Terazi burcunda olacak. Ne istediğinizi, neyin sizi mutlu ettiğini, kendinizi bakıma alıp moral duygusunu yükseltmek adına bir ay içerisinde harekete geçecek Akrepler içni bir fırsat.

    23 Eylül tarihinde Venüs, burcunuzda seyrine başlıyor. Hoş bir çekicilik kazanıp karşı cins üzerindeki etkiniz artıyor. Bunu Jüpiter-Terazi hareketiyle birlikte Venüs-Akrep hareketi güçlendirecek.

    27 Eylül tarihinde yine size olumlu bir enerji olan Mars-Oğlak seyri başlıyor. Adım atmak istediğiniz şey için size kuvvet getirecek. Çevre ilişkileri ve iş konularında bu hareket sizin hedefinize doğru yürümenizi sağlayacak. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL AYI YORUMLARINIZ

    1-11 Eylül arası:

    Sevgili Akrepler, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması sizler için olumlu gelişim merdiveninde bir üst basamağa geçiştir. İlerisi adına iş, para, aşk ve çevresel değişikliklerin işaretçisi olup, bu konularda bilinçli tercihte bulunmanızı ve tecrübe sahibi olmanızı, gelişmenizi sağlar. Sözgelimi bir grubun içinde yer almak, sosyal yaşam ile iş hayatını bütünleştirmek, öğrenmek, öğretmek ve işinizle alakalı konularda insanlara ulaşarak hizmet götürmek. Bunların hepsi faydalıdır. Tutulmanın oluştuğu günkü görünümler, bize bu gelişim yolunda kılavuzluk eder. Bu nedenle dikkatle gözden geçirilmelidir. Ay-Satürn görünümü, hedefimizin kazanç sağlayan işler olmasını tavsiye ediyorum. Zamanımız kıymetli ve getirisi olmayan aktivitelere tahammülümüz yok. Tecrübe sahibi olduğumuz işlerin sadece insanlara yararlı olması değil, hayatımızı garanti altına alması da önemli. Biz bu Tutulmada, buna fazlasıyla önem vereceğiz. Ay-Neptün karşıtlığı, becerilerimizi sergileme, insanlara ifade etmek ve bundan fayda elde etme anlamında yaratıcı düşünmemizi sağlıyor. İnceliyoruz, esinleniyoruz, tasarlıyoruz. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, bir alanda söz sahibi olmak, bildiğimiz konulara, işlere yönelerek gelişimi merkez almak yönünde olumlu bir etkidir. Bu amaçla bazı kişilerle görüşmede bulunabilir, bir araya gelerek plan ve projemizden söz edebiliriz. Ay-Mars görünümü, işimizin getirisi veya kazanç anlamında işlere yönelmenin, enerjimizi doğru yönde kullanmada daha etkili olacağını söylüyor. Huzursuzluk, stres veya gereğinden fazla abartılı tavırlarda bulunmak çevremizden tepki görmemize yol açabilir. Böyle olmak yerine, neden ilki gibi kullanmayalım. Ay-Pluto görünümü gayet olumlu. Sizin kendinize hakimiyetinizi, derinlikli analiz yapmanızı, gücünüzü kanıtlamak adına istekli olduğunuzu gösteriyor. Bildiğiniz gibi Tutulmanın yöneticisi Merkür gerilemekte. Onun içindir ki, tüm burçlara olduğu gibi size de tavsiyem, lütfen yukarıdaki noktaları bir daha gözden geçiriniz ve ona göre bir yol belirleyiniz. Bu yol sizi geliştiren, büyüten, verimli çalışmanızı sağlayan bir şey olmalıdır.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte iç dünyamızın derinliklerinde huzur, uyum, adalet duygusu bilhassa kıymetlenecek. İyileştiren, büyüten, geliştiren ilişkiler ve paylaşımlar dönemin etkileri arasındadır. Ayrıca gönlümüzdeki zenginliği yeniden keşfetmeye hazırsak iyi bir süreçtesiniz bunu da biliniz. İnsanın kendisiyle barışıklığı, gönül huzuru ne de güzeldir. Adil olmak, hakkı gözetmek, sevmeyi ve sevilmeyi bilmek ne de güzeldir. Hani deriz ya, her şeyin hayırlısı, sağlıklısı, verimli olanı, lezzet vereni, huzurlu kılanı kıymetlidir diye. İşte bu dönemde insan bütün bu değerleri yaşamasını sağlayan, ilişkilere yönelir. Bu ilişki gayet özeldir, kıymetlidir ve belki de bugüne dek yaşanandan çok daha farklı lezzettedir. Fiziksel ve ruhsal anlamda bizi sağlıklı kılacak olguların tespiti de bu süreçte önem taşır. Estetik operasyonu, kişisel bakımımızla yakından ilgileneceğiz. Beslenmemize önem vereceğiz.

    Jüpiter-Terazi geçişinde Kasım ve Aralık ayı çok önemli. Uranüs ve Pluto ile olan görünümler maddi konular başta olmak üzere, çevremizle ilişkimiz, sosyal hayatımız, çalışma yaşantımızla alakalı konularda verilecek kararların mutlaka gözden geçirilmesi şarttır. Sorumluluklarımızı es geçemeyiz. Bir ilişkinin sağlamlığı, uzun ömürlüğü, bir işin sağlıklı ve gelişime açık olup olmadığının analizini gerçekçi şekilde yapmalıyız. Fazla rahatlık, zevklere düşkünlük veya haksızlıklara boyun eğmek de yanlış olur. Sağlıklı yaşamayı önemsemeliyiz. Zararlı alışkanlıklarımızı terk etmeliyiz.

    10 Eylül tarihinde son kez oluşacak, Satürn-Neptün görünümü, parasal konularda, iş veya özel ortaklıklarda bilinçli olmak gerektiğini işaret ediyor. Birilerine güvenip yola çıkmamak lazım. Tamam dediğimiz işler bir bakmışız ummadığımız şekilde gelişmiş. İş veya özel anlamda ihtiyacımız olan desteği alamamışız. Bunları hesaba katmak durumundayız. Kazanç elde etmek amaçlı girişimde bulunurken, şartlarımızı gözden geçirelim. Borç alıp-vermek gibi konularda atımızı sağlam kazığa bağlayalım.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Akrepler, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, aşkı yüreğimizin derinliklerinde sanki bir masal yaşanıyormuş veya bir rüyadaymışız gibi hissettiren ne varsa bunların gerçek olup olmadığını anladığımız zamandır. Belki önceden belki de şimdi aşka bakış açımızı değiştiren kişiyle karşılaşabiliriz. Ancak bu ne derece doğrudur iyi anlamak lazım. İlerisi adına umut verici mi yoksa sadece bir hayal mi? işte bunları anlamanın yolu, kendinizin, ideallerinizin, yolunuzun farkında olmaktan geçiyor. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Özlemlerimizin, hayal ettiklerimizin gerçekliğine bir bakmamız lazım. Bu Tutulma sizin, hayatın akışıyla birlikte yol alarak ancak kaybolmayarak, finansal, sosyal, kişisel ilişkilerinizi, projelerinizi düzenlemeniz için aydınlatıcıdır. Gerçekten arzu ettiğiniz aşkı da hediye edebilir. Ancak yukarıda da belirttiğim gibi ayaklarımızın da yere sağlam basması gerekiyor. Siz bu Tutulmada, kendinizi yeniden keşfetmektesiniz. Geçmiş tecrübenizi unutmadan, geleceğiniz adına tespitlerde bulunmaktasınız. Sanatsal, fikirsel, sosyal, kişisel, çocuklar, becerikli olduğunuz alanlarda tercihlerinizi gözden geçirin. Tevazu sahibi olarak başkalarına tabii ki destek olun. Ancak iyi niyetinizin kullanılmasına gerek dostluklarda gerek özel hayatınızda izin vermeyin. Finansal konularda da etkin olan bu Tutulma, yeteneklerinizi kazanca dönüştürme yolunda doğru tercihlerde bulunmanızı işaret etmektedir.

    19-25 Eylül arası:

    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında, Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, fiziksel ve ruhsal anlamda huzur ve uyum arzumuzun işaretçisidir. Bir takım olaylar nedeniyle belli bir güvensizlik, çelişki ve kararsızlık hissedebiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tadımız kaçar. Fiziksel ve ruhsal anlamda, huzur ve ilişkilerde denge gayet kıymetlidir. Ancak işin ilginç yanı, bunları istememize rağmen, hayata öyle ikilemli bir tavır içinde bakarız ki, dış dünyadan ziyade kendi içimizdeki çelişkiler bizi zorlayabilir. Bazen oldukça bilinçli davranırken, bir anda bilinçsizce, öylesine tepkilerde bulunabilir, kararlar alabiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tatmin olmayız.

    22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür düz seyirle Başak burcunda ilerleyecek. Geçtiğimiz 30 EYLÜL tarihinden bu yana yaşananlara bir daha bakacağız. Geri hareket döneminde gözden geçirip karar verdiklerimizi yürürlüğe koyacağız. Bu geçiş, genel olarak sosyal hayatta ve hedeflerimiz yönünde detaylı düşünmemizi sağlar. Aslında böyle düşünmek zaman zaman işin içinden çıkmakta zorluklar yaratsa da, sonuçta başarılı bir karar vermede, ayrıntıların farkına varmada sizi destekleyicidir. Venüs de burcunuzda ilerleyeceği için, doğru, mantıklı ve hakikaten size faydalı olacak gelişmelerle karşılaşırsınız.
    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Venüs, fiziksel anlamda çekicilik kazandığınız, ilişkilerde güçlü, tutkulu ve baskın olduğunuz bir zaman dilimidir. Süreci yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerlediğinde, kendinizden emin bir şekilde, neyi istediğinizi bilerek kararlar verirsiniz. İlişkiniz sizi mutlu ediyorsa yolunuza devam ederseniz. Soru işaretleri uyandırıyor, güvenmiyorsanız veda edersiniz. Kendi hayatınıza önem verirsiniz. Sağlam olanla olmayanı iyi ayırt edersiniz. Sevdiğinizle birlik, bütünlük içinde geleceğe yol almaktan yanasınızdır. Kafanızda soru işaretleri uyandıran hiç bir şeye tahammülünüz yoktur. Tutkulu olduğunuz kadar, seçicisiniz ve kontrolü elinde tutan taraf olarak, her konuda kendinizi sağlama alırsınız.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül saat 11:07 - 9 Kasım saat 07:51 tarihleri arasında devam edecek Mars-Oğlak burcu seyri, iş hayatınız eğitim ve çevresel konularda sabır, disiplin, sorumluluk ve ciddiyet içinde hareket etmenizi sağlayıcıdır. İşlerinizi organize edebilir, planlarınıza uygun şekilde yoluna koyabilirsiniz. Karşınıza çıkabilecek engelleri, karamsar düşünmeden kararlı bir şekilde yapmanız halinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilirsiniz. İş başvurularında bulunabilirsiniz. Adımlarınızı atarken bir sonraki hamlenizin hesabını gayet iyi yaparsınız. Günlük hayatta programlı hareket etmek, enerjinizi neye yönlendireceğinizi bilmek çok önemli. Siz bunun farkında olursanız gerisini düşünmeyin. Sadece disiplinli bir şekilde çalışın. Eğer iş sorununuz varsa, bu dönemde araştırmalarda bulunun. Bir atılımda bulunmak istiyorsanız, enine boyuna artısını eksisini hesaplayın. Güçlü ve konusunda deneyim sahibi kişilerle iletişime geçin. Eğitim hayatından olan derslerinize mutlaka iyi çalışın. Sorumluluklarınızın farkında olun.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-15-16-24-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 13-14-19-20-26-27
    Aşkta En Şanslı Günler : 15-16
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 8-9
    Yeniay : 5-6-7-8
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 19-20-21
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YAY

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Yaylar, önemli bir aya giriyoruz. Eylül ayında yaşanacak iki tutulma, tüm burçlar üzerinde etkili olacak. 1 Eylül tarihinde Başak burcunda oluşacak halkalı güneş tutulması, hem geçtiğimiz altı aydaki, hem bugünkü, hem de önümüzdeki altı ayda yaşayacağınız her şey için bir geçiş niteliği taşıyor. Yöneticisi Merkür gerilediği için kariyer hayatınızdaki meselelerde geçmişi analiz etmeniz gerekiyor. Bir şeylerin sizi engellediğini fark ettiğiniz bir dönem olacak. Kendinizi başarısız hissetmeniz, toplumsal imajda iyi hissetmemeniz gibi etkileri olabilir. İş-ev arasındaki denge bozulabilir. Artı ve eksileriyle durumu tartıp, işinizin getirilerini incelelemelisiniz. Ay tutulmasıyla ve son haftalarda Merkür gerilemesiyle bir şeyleri fazlasıyla düşünüp gerçekçi davranmanız gerekiyor. Gelişimden yana olup her şeyi hakikatler çerçevesnde ele almalısınız. Halkalı ay tutulması, 16 Eylül’de gerçekleşecek. Kimi zaman ilişkilerinizde kurban gibi hissedebilirsiniz. Bu tutulmaları verimli bir şekilde kullanmak istiyorsanız, ne istediğinizi belirleyip bunlar doğrultusunda hareket etmek ve oluruna bırakmak yerine kontrolcü davranmak gerekli. Kimsenin sizin iyi niyetinizi suistimal etmesine izin vermemelisiniz.

    9 Eylül tarihinde Jüpiter, Terazi burcunda seyrine başlıyor. Bu hareket, oldukça olumlu. Yenilikler her alanda gerçekleşecek ve iş hayatınızda çokça etkili olacak. İş ve ev arasındaki dengeyi kurabilmeniz açısından verimli olan bu hareket, Ekimö 2017’ye kadar sürecek.

    22 Eylül’de Merkür, Başak burcunda düz seyrine başlıyor. Bariz olan iş problemleri, bu düz seyirle dağılmaya başlıyor. Artık ilerleme ve düşündüklerinizi uygulama vakti. Sizi rahatsız eden olgulara susmak ve gerçekçi davranmamak yerine sakin olmak gerekiyor. 22 Eylül tarihinde Güneş, Terazi burcunda seyrine başlıyor. Yei plan ve projeler emin olun ki ortaya çıkacak.

    23 Eylül tarihinde Venüs, Akrep burcunda seyrine başlıyor. Kafanızın içinde yaptığınız planların seçeneklerinin, dostlukların, plan ve projelerin arttığını göreceksiniz.

    27 Eylül tarihinde Mars, Oğlak burcunda seyrine başlıyor. Birçok şey, ve maddi bütçenizi sağlam temeller üzerine kurmak açısından bu hareket oldukça önemli. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL AYI YORUMLARINIZ

    1-11 Eylül arası:

    Sevgili Yaylar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, mesleki hedef belirleme, planlamalarda bulunma, mevcut işimizin analizi, ve bundan sonrası adına yapacaklarımızı belirleme yönünde önemlidir. Tabii ki çaba sarf etmek, yükselmeyi istemek ve buna göre yaşantımızı düzenlemek gerekiyor. Zamanı doğru ve yerinde kullanmak yararlı… Boş işler, gereksiz meselelere takılarak, eleştirel tavırlar içinde kendimizi kilitleyerek bir yere varamayız. Tutulmanın görünümleri bu yönde bize rehberlik edicidir. Onları incelediğimizde ne yapmak gerektiğini anlarız. Ay-Satürn görünümü, sorumluluk almayı, işimize sahip çıkmayı, zorluklar olsa dahi, bunları aşabileceğimizi vurguluyor. Tabii ki bizim amacımız burada önemli. Kendimizi geliştirecek miyiz, yoksa engelleyecek miyiz? Biz ilkini tercih etmeliyiz. Ay-Neptün karşıtlığı, işimiz ve ailevi konularda sevgi ve şefkatin, karmaşık olanı çözmek ve rahatlamanın doğru olacağını söylüyor. Ne kurtarıcıyız, ne de köleyiz. Biz kendi kendimizin efendisi olmayı bilmeliyiz. Yeteneklerimizi gösterecek alanlara yönelmeliyiz. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, iyi bir analiz ve işlerimize odaklanarak gelişim yönünde ivmemiz yükselebilir. Burada önemli olan işimizin gereklerini bilmek ona göre hayatımızı yönlendirerek başarıya ulaşmaktır. Ay-Mars görünümü, yeni yöntemler, yeni çalışma şekilleri ve düzenli bir planlamanın işimizde başarıyı getireceğini, dağılmanın, abartmanın, birçok konuya atlayıp, çabuk sıkılmanın yanlış olacağını söylemektedir. Ay-Pluto görünümü bizim şu andaki derinlikli ele almamız gereken konunun, işimiz olduğunu vurguluyor. Çünkü parasal açıdan güçlü olmanın yolu budur. Bildiğiniz gibi Tutulmanın yöneticisi Merkür gerilemekte. Onun içindir ki, tüm burçlara olduğu gibi size de tavsiyem, lütfen yukarıdaki noktaları bir daha gözden geçiriniz ve ona göre bir yol belirleyiniz. Bu yol sizi geliştiren, büyüten, verimli çalışmanızı sağlayan ve kazanç sağlayıcı bir şey olmalıdır.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde, grup üyeliği, bağlantılar, sosyal yaşamın canlanışı, özel projeler, karşı cinsle arkadaşlık, yeni bir tanışma, estetik, güzellik ve konfor duygusu gibi kaliteli yaşama ait her şey kıymetlenir. Çekici yönlerimizi, yeteneklerimizi, sanatsal etkinliklerimizi bu süreçte ortaya koyarız. Zevkli ortamlarda seçkin insanlarla bir arada olmaktan zevk alırız. Sürpriz aşklar, sıra dışı deneyimler yaşarız. Öyle kişiler karşımıza çıkar ki, bu insanların gücünden ve zenginliğinden etkileniriz. Maddi ve manevi anlamda haz duygusunun doruklarında geziniriz. Adil, barışçıl düşünmenin, yeri geldiğinde haksızlıklara birlikte ses çıkarmanın önemini kavrarız. Sadece kendimiz için değil, tüm insanlık için güzellikler daim olsun isteriz. Onaylanmak, beğenilmek, özel bulunmak gururumuzu okşar. İnsanlara geniş anlamda ulaşabileceğimiz girişimlerde bulunuruz. Trendleri takip ederiz. Yaptığımız işle markalaşmak isteriz.

    Jüpiter-Terazi geçişinde Uranüs ve Pluto ile oluşacak görünümler, Kasım ve Aralık aylarında bir hayli etkili olacak. Maddi kazanç getirici iş ve projelere yöneleceğiz. Ancak sorumluluk almayı da biliriz. Yaptığımızın işin getirisi bizim için kıymetli olacak. Yeni bir ilişkiye adım atabiliriz. Paylaşmak, uzlaşı ve adil paylaşımları önemseriz. Zoraki değil içtenlikle, aşk ile yapılan işlerin, girişimlerin başarılı sonuçlanacağını biliniz. Birileri nedeniyle veya sırf çıkarımız var diye, yanlışlara göz yummamalıyız. Gerektiğinde sesimiz çıkacaktır. Ancak aceleyle kararlar vermeyelim.

    10 Eylül tarihinde son kez oluşacak Satürn-Neptün görünümü, hayallerimizi gerçeklik sınırları içinde ele almanın doğru olacağını söylüyor. Yerleşim yerimiz, yuvamızla ilgili konularda buna daha fazla dikkat etmemiz de gerekecek. Gerçekçi düşünmemiz gerekiyor. Özellikle kişisel anlamdaki değişiklikler, ev ve ailenizle ilgili harcamaları kimseye güvenerek yapamayız. Kendinize inanıyorsanız, altından kalkarım diyorsanız yapın. Ancak hesabımızı bilmemiz lazım. Şartları göz önüne almakta yarar var.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Yaylar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, aile hayatınızı ilgilendiren konulardaki bazı değişimlerin, gelişmelerin fark edilir hale gelişidir. Tabii ki bunlar daha önceden sinyalini aldığımız durumlardır. Şimdi aşikar olmaya başlamıştır. Bizim de bunlar üzerinde durmamız, mercek altına alarak bakmamız gerekecek. Merkür geri hareketi kariyer ve toplumsal hayatla ilgili yerde etkili oluyor. Demek ki, bu gelişmeler her iki alanı da etkilemekte. O zaman bizim de bu gerçekliğe kendimizi bilinçli şekilde hazırlamamız lazım. Maddi konular da işin içinde olduğundan, şu anda yaşadığınız yerde veya bir kısım Yaylar, başka bir yerde de kendilerine bir düzen kurma kararı verebilirler. Aileye yardımcı olmak, ideallerimize göre bir yaşam kurmak, moralimizi bozan ve bizde hayal kırıklığı yaratan kişilerden uzaklaşmak yine bu Tutulmanın etkileri arasında yer alıyor. Bir şeyleri artık bilinçli şekilde hesabının yapılması gerekiyor. İşimizle ilgili konularda tercihlerimizi ve son durumu iyice gözden geçirelim. Bunun bize etkileri ne olabilir, ne gibi yük veya fayda getirir bir bakalım. Görünen o ki, kariyer, aile, yerleşim yeri, finansal konularda bir şeyleri iyi ayırt etmek gerekiyor. Kararlar vermeden önce, olan bitene bir daha bakmak gerekiyor.

    19-25 Eylül arası:
    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, sosyal yaşamda birebir bağlantımız olan kişilerle ilişkimize önem verdiğimiz zamandır. Uyumlu ve dengeli insanlarla bir arada olmak isteriz. Kaprisli, bencil insanlardan uzak dururuz. Yeni kişilerle tanışırız. Bu da dönemin hoş etkileri arasındadır. Elit, kaliteli, popüler mekanları tercih ederiz. Özellikle davetler, organizasyonlar, insanların bir araya geldiği sanat mekanları ilgimizi çeker. Genel olarak bu dönemde, sosyal hayatta kurulan ilişkiler, yeni insanlarla tanışmak, beraberliklerimizde uyum ve paylaşımdan yana düşünmek kolaylaşır. Maddi konularda girişim arzumuz yoğundur, hedefimize varmamızı sağlayacak insanlara ulaşma ihtiyacımız bir hayli yüksektir. Aşka kapılarımız açıktır. Başkaları bizden farklı düşünse de, bu farklılıkları adil ve nazik biçimde dengeye oturtmak isteğimiz ön plandadır.

    22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. İş hayatımızla ilgili planlarımız, görüşme veya düzenlenecek işlerimiz, halledilmesi gereken incelemeler gündem maddemizde yine önemini koruyor. Geri hareket döneminde gözden geçirdiklerinizi tabii ki yürürlüğe koyunuz. Ancak bu tarih sonrası, karşınıza çıkacak iş veya fırsatları iyice gözden geçirmeye devam edeceğiz. İşimizde düzenli, titiz çalışacağız. Sorumluluk bilincimiz tabii ki yüksek olmalı. Verimlilik esas alınacak. İşimizde sorunlarımız varsa bunlar düzelebilecekse, risk alıp işten ayrılmayalım. Fakat hakikaten düzelmeyecekse, bir umut yoksa başka iş arayışlarında bulunalım. Bulmadan işten ayrılmayalım.
    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkilerin gizlilik üzerine kurulduğu ve mahremiyetin bir hayli önemsendiği, paylaşımın ve uyumun göz ardı edilebileceği süreçtir. Genelde ilişkide veya iş hayatında olsun bir şeyden emin olmak isteriz. Tamam, belki her şeyin garanti altına alınması kolay değildir. Ancak tedbirden yana olmak da yararlıdır. Bu geçişi yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, gerek ilişkide gerekse hayatın genelinde bir güven arayışı söz konusu. Ciddiyetle bunun üzerinde duracağız. Karşımızdaki kişinin bir açığı varsa, pek sabırlı davranmayacağız. Dürüstlük bizim için kıymetli. Fakat şunu da belirteyim. Siz de kendinizi şöyle bir gözden geçiriniz. İş, ilişki, maddi konularda hakikaten tutarlı, dengeli davranıyor musunuz. Çünkü Venüs-Akrep geçişleri bir yüzleşme ve eskiyi geride bırakıp, yeniye yer açma vaktidir. Bunu yapanlar kazançlı çıkar, şüphelerinden arınır, ferahlar.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül saat 11:07 - 9 Kasım saat 07:51 tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Mars, işinizden elde ettiğiniz gelirinizle ilgili gayet ciddi bir şekilde düşündüğünüz bir süreçtir. Eğer şu anda çalıştığınız yerde düşük bir ücretle çalışıyorsanız bu durum sizi bir hayli rahatsız ettiği için, bir an önce buna çözüm bulmak istersiniz. Mars Oğlakta gayet temkinli, sabırlı ve planlı davranılmasını sağlar. Ne olursa olsun enine boyuna duruma bakarsınız. Her ne kadar bir Yay sabırsız diye bilinse de, Mars-Oğlak geçişlerinde Yayların daha az para harcadığına şahit oluyoruz. Çünkü bu olgunun hayatınızdaki öneminin gayet iyi farkında olduğunuz bir geçiştir. Ayrıca aşk hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde ciddiyetle durulması gereken bir zaman olduğunu belirteyim. Ciddiyet, güven, sağlamlık olgularını önemseyelim.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-17-18-26-27
    Zayıf Enerjili Günler : 1-2-15-16-21-22-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler : 17-18
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12
    Yeniay : 8-9-10
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 21-22-23
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    OĞLAK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili oğlaklar, 1 Eylül’de gerçekleşecek olan halkalı güneş tutulması, Merkür’ün geri hareketi nedeniyle çevre ilişkilerinizi biraz kilitliyor gibi görünüyor. Bazı insanlarla, eğitim hayatınızda görüş alış verişinde bulunduğunuz insanlarla anlaşmakta güçlük çekebilirsiniz. Bu tutulmanın insanlarda yarattığı teslimiyet hissi, güçlü bir adım atmak için cesur hissetmenizi engelleyebilir. Sizi engelleyen şeylerin ve hedeflerinizin farkına varmalısınız. Kendinizin farkına vararak bu süreci gözden geçirmelisiniz. Sakin, aklı başında kararlar vererek hedeflerinizi tayin etmelisiniz. 16 Eylül’de gerçekleşecek olan halkalı ay tutulması da bunu işaret ediyor. Daha rahat olup amacınıza uygun insanlarla, amacınızı besleyen kişilerle birlikte çalışmalısınız. Belirsizlikten uzak durup bilgi, tecrübe ve deneyimlerinizin farkında olmalısınız.

    9 Eylül tarihinde Jüpiter, Ekim 2017’ye kadar geçerli bir Terazi geçişine başlıyor. Yeni iş ortaklıkları kurulabilir. Ne ektiyseniz onu toplayacağınız bir süreç bu. Kariyeriniz yükseliyor. İş ilişkileriniz düzene kavuşuyor.

    22 Eylül’de Merkür, düz seyrine geçiyor. Düz seyrine geçmesi, son 3 haftadır engellenen konularla ilgili hareketlilik gösteriyor. Planlı bir şekilde analiz yaptıysanız bunun sonucunu alacaksınız. Aynı gün Güneş, Terazi burcunda olacak. Bütün iş konularına odaklanmanız, fikir alış verişinden, huzurdan, güvenlikten dayanak alarak devam etmenizi işaret eden bir geçiş.

    23 Eylül’de Venüs, Akrep burcu geçişi başlıyor. Bu geçiş toplumsal alanda güçlü dostlukları temsil ediyor.

    27 Eylül’de Mars, burcunuzda seyrine başlıyor. Bütün bir ay, tutulmanın yarattığı konuları ortadan kaldırarak yeni hedef belirlemeniz gerektiğini, uzun vadeli planların tam zamanının geldiğini gösterecek. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL AYI YORUMLARINIZ
    1-11 Eylül arası:
    Sevgili Oğlaklar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, çalışmak, bilgilenmek, ilgimizi çeken konularda araştırma yapmak, yeni yollar keşfetmek, bu yöndeki fırsatları değerlendirmek anlamında önem taşıyor. Bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri daha fazla geliştirmek amaçlı işlere yönelebilir, master veya doktora yapabilir, alanında usta olabilirsiniz. İnsanlar sizin bilginizden faydalanabilir. Tutulma gelişim basamağıdır. Kişinin hayatı ele alış biçimi ve özgüven duygusuna bağlı olarak başarı ardından gelecektir. Merkür bildiğiniz gibi Tutulmanın yöneticisi olarak gerilemekte. Bu nedenle, şimdi gözlemde bulunma, inceleme, detaylı bakarak ayrıntıların farkına varma zamanıdır. Bu incelemeler atılacak yeni adımların, gelecek fırsatların göstergesidir. Tutulmanın görünümleri de bize ışık tutucudur. Ay-Satürn görünümü, kendinizden şüphe etmeden, samimi bir dilekle hedefinizi belirlemektir. Siz ne kadar kararlı ve gelişime açık olursanız o denli başarılı işler çıkarırsınız. Olumsuz düşünmemeli, kendinizi yetersiz görmemelisiniz. Ay-Neptün görünümü size ayrıntılı düşünme ve doğru seçeneği bulma yönünde yararlıdır. Hayallerini gerçekleştirmek isteyen kişi lütufla karşılaşır. Ay-Kuzey düğüm görünümü, bilginizi yararlı işlerde kullanarak, sıkı çalışarak size güzel kapılar açabilir. Ay-Mars görünümü, şimdi projelere ciddiyetle yaklaşıp çalışmanın, azminin elinden bir şey kurtulmayacağının sinyalini veriyor. Ay-Pluto görünümü gayet olumludur. Kendi gücünüzün farkına varmanızı, bu gücü başarılı şekilde neticelendirecek işlere yönelmenizi, bu konularda derinlemesine analiz yapacağınızı işaret ediyor.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönemde kariyer hayatımızla ilgili konularda yeni bir gelişme, değişim ve anlaşma sağlanabilir. Kaliteli, zevkli, paylaşıma dayalı, keyifli ortamlarda çalışmayı tercih ederiz. İnsanlar bizim yeteneklerimize hayranlık duyarlar. Adil olan, gerçekten emeğin hakkını bilen kişilerle çalışmak isteriz. Sorumluluk almak yerine, özgür olmak, daha rahat bir yaşam sürmek arzumuz yükselir. Bu süreçte aniden işten ayrılıp evlenmek, evde vaktinizi geçirmek, bir yuva kurmak, ailenizle baş başa olmak arzusu da etkindir. Sanatsal çalışmalar veya sanatla alakalı işler, güzellik bakım estetikle ilgilenmek, kaliteli ortamlarda bulunmak, güçlü dostlardan destek görmek, işinizde terfi etmek gibi gelişmeler de yaşanabilir. Bu alanda ilerleyen Jüpiter, adalet, barış ve uyum arzumuzun işaretçisi olduğu için, bu alanda bir meslek seçiminin göstergesi olabilir. Karşıt görüşte insanlarla diyalogumuzu kesmeden, nazik, hoşgörülü bir mesafe koymamızda yarar vardır.

    Jüpiter-Terazi burcunda ilerlerken, Kasım-Aralık aylarında Pluto ve Uranüsle görünüm oluşturacak. Bunlar gayet kıymetli. Mesleki, ailevi kişisel anlamda değişimlerin, kararların göstergesi olabilir. Emekliye ayrılmak, yeni bir işe başlamak, yuva kurmak, yerleşim yerimizi değiştirmek, başka bir iş alanında çalışmak gibi. Hayat bazen karşımıza çeşitli fırsatlar çıkarır ve biz o yöne doğru adım atarız. Ancak bu değişiklere biz karar veriyorsak mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var.
    10 Eylül tarihinde son kez oluşacak Satürn-Neptün görünümü, psikolojik anlamda kendimizi güvensiz, sanki hiçbir şeyin altından kalkamayacakmış gibi çaresiz, ne yöne gideceğini bilmiyormuş gibi hissedebiliriz. Oysaki bu hissediş, dışarıdan değil, kendi içimizde oluşan bir haldir. Geriye çekilmeye, hayattan uzaklaşmaya başlarız. Dünyanın karmaşık, insanların tuhaf, bugüne dek oluşturduklarımızın anlamsız olduğunu düşünürüz. Oysaki bütün bu haller, bizim zanlarımızdır. Bizim kendimize ördüğümüz duvarlardır. Bu duvarları aşmamız gerekiyor. Kendimize çeki düzen vermeliyiz.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Oğlaklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, sizde içgörü, ruhi anlamda hissedişler, sanatsal, mistik faaliyetler, bu konularda eğitim ve becerilerin geliştirilmesi yönünde olumludur. Ancak yine de, Merkür geri hareket döneminde olduğumuzu unutmadan gerçekçi bir şekilde duruma bakmalıyız. Evet, bazı meslekler, soyut konularda ilham verici olabilir. Biz bu ilhamla başarılı işler çıkarırız. Ancak bu başarının kalıcılığı ve dış dünyada uygulanırlığı konusunda araştırmada bulunulmalı ve analiz yapmalıyız. Çevremizle ilgili konular bu Tutulmada bilhassa duyarlılık yaratıcı ve bizim değişim ve gelişmelere göre yönümüzü belirlememizde etkin bir rol oynuyor. Belki de başka bir yere taşınmayı, orada yaşamayı düşünüyoruz. O zaman bunun hesabını iyi yapmalıyız. Karşımıza çıkacak insanlara, söylenenlere, vaat edilenlere dikkat etmeliyiz. Vizyoner düşünmeliyiz. Kafamızın içinde soru işaretleri uyandıran bir şey varsa, bunu es geçip, bir hayalin peşinden koşamayız. Seyahatler, görüşmeler, daha önce düşünülen işlerin şimdi tekrar ele alınmasında yarar var. Ne kendimizi kaptıralım ne de kilitleyelim. Yeteneğimiz varsa bunu geliştirelim. Pratik kazanalım. Hep aynı ortam ve insanlarla bir arada yaşamak alışkanlık ve bağımlılık yapar zamanla. Biz farklı yerler, bilgiler, ortamlara da açık olalım. Kimlere yararımız dokunur, kimler bize can olur, hangi işler boş yere zaman alır, hangileri bize faydalı olur diye anlayalım.

    19-25 Eylül arası:
    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Güneş-Terazi burcunda ilerleyecek. İş hayatında uyum, huzur, iş birliğinin önemsendiği zamandır. Otoritelerle aramızda belli bir ölçü, mesafe vardır. Sorumluluklar yerine getirilir. Fakat bunun karşılığında değer bilirlik bizim için önemlidir. Ortama uyarız. Nazik davranmaya çalışırız. İstersiniz ki, insanlar hiçbir şeyi çarpıtmasınlar, iyi niyetimizden istifade etmeye kalkışmasınlar. Sizler bu dönemde, çalıştığınız ekip içinde veya yer aldığınız ortamlarda bencil tavırlardan hoşlanmadığınız gibi, sizi umursamayan kişilerden de pek hoşlanmazsınız. İstersiniz ki, insanlar hiçbir şeyi çarpıtmasınlar, iyi niyetimizden istifade etmeye kalkışmasınlar.

    22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda düz seyredecek. Geçtiğimiz 30 EYLÜL tarihinden bu yana etkili olan geri hareket süreci sonlanıyor. Bir haftalık gölgeli günlerimiz devam ediyor. Tabii ki yine dikkatli olacağız. Ancak üzerinde düşündüğümüz, hakikaten faydalı olduğuna karar verdiğimiz işleri yürürlüğe koyacağız. Genel olarak Merkür-Başak sürecinde çevremizdeki insanlar, bizim neyi ne kadar öğrendiğimizi, bildiğimizi test edebilirler. Eğitimden, iş hayatına, farklı bir yere yerleşim, araştırma ve keşifler için, bütünden ziyade, detaylara bakarız. İşimizi önemseyeceğiz. Bilgi ve tecrübemize uygun işlere yöneleceğiz. Mars, burcunuzda 27 Eylül tarihinde seyrine başladığında çok daha rahatlayacağız. Kendimizi güvende hissedeceğiz. Kararlarımızı kendimizden emin bir şekilde vereceğiz.

    23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Venüs-Akrep burcunda ilerleyecek. Bu dönemde fiziksel çekiciliğiniz, bilginiz, duruşunuz, kendinizden eminliğiniz sosyal yaşamda size etkili bir güç katar. Bulunduğunuz yere ayrı bir hava katarsınız. Sizi anlamak, çözmek, size yaklaşmak pek kolay olmasa da, bunun size ayrı bir hava kattığını söylemeliyim. Mars, 27 Eylül tarihinde burcunuzda seyrine başlayacağı için, Venüs-Akrep geçişini bir hayli güçlü destekleyecek. İş çevrenizde güçlü pozisyonda olan kişilerden destek görebilirsiniz. Siz de işinizle, hedefinizle, kararlılığınızla başarılı işlere imza atarsınız. Karşı cinste en fazla dikkat ettiğiniz unsur, güçlü duruşu, toplum içindeki konumu, yaklaşım tarzıdır. Bu testten geçen kişiyle yola devam edersiniz. Sevdiğinizi önemsersiniz. Sahiplenirsiniz, tutkuyla sarılırsınız. Tam tersine bir insana sabır göstermezsiniz. İş ve özel anlamda iyi bir süreç yaşanır diyebiliriz.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek güçlü Mars, hem ilişkiniz hem yaşamsal hedefiniz hem de genel olarak kendinizi gayet olumlu bir şekilde yönlendireceğiniz zaman dilimidir. Doğanızda bulunan sabır, kararlılık, disiplin ve sorumluluk özellikleri, Mars geçişiyle cilalanır. Burcunuz üzerinde iki yıl sonra geçiş yapan Mars hakikaten gayet olumludur. Siz zaten ne yaptığını bilen insanlarsınız. Rutin işlerinizi, görevlerinizi gayet başarılı bir şekilde yerine getirirsiniz. İlişkinize, hayatınıza, sağlığınıza özel önem vererek, yolunuzda ilerlersiniz. Bu süreç, amaca uygun şekilde insanın kendini yönlendirmesini sağlar. Sağlığınızı güçlendirir.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-15-16-19-20-28-29
    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-17-18-24
    Aşkta En Şanslı Günler : 19-20
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13-14
    Yeniay : 10-11-12-13
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 23-24-25
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    KOVA

    /<iframe allowfullscreen="true" frameborder="0" height="275"" marginheight="0" marginwidth="0" scrolling="No" src="https://www.mynet.com/tv/embed/3890884?utm_source=Embed-Genel" width="460">/

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Kovalar, Eylül ayı oldukça önemli bir ay. Bu ay, iki tutulmaya ev sahipliği yapıyor. 1 Eylül’de gerçekleşecek olan halkalı güneş tutulmasının dispozitör gücü Merkür, geriliyor. Başkalarıyla olan finansal ilişkilerinizde, bir baskı oluşturuyor. Bir borcun ödenmesinde bir blokaj oluşturuyor. Kafanız oldukça karışık. Nereye yönelip ne yapmanız gerektiğinden emin değilsiniz. Bütçenizi hakikatler çerçevesinde ve gerçekçi bir biçimde ele almalısınız. Önümüzdeki altı ayın içerisinde bu borçların ortadan kalkması için önemli bir sürece giriyorsunuz. Daha fazla açılmamalısınız. 16 Eylül’deki halkalı ay tutulması, hesabınızı bilmezseniz sorunlarla karşılaşabileceğinizi işaret ediyor. Doğru bir şekilde kullanmak için hesaplı davranın.

    9 Eylül tarihinde Jüpiter, Terazi burcunda olacak. Farklı ülkelere gitmek, farklı insanlarla karşılaşmak gibi birçok konuda Ekim 2017’ye kadar devam edecek olumlu bir sürece gireceksiniz. Yurtdışına yerleşme fırsatları doğabilir, terfi gibi haberlerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, bir yıla yayılarak devam edecek. Karşınıza birisi çıkabilir, bu özel bir ilişki olabilir. Bugüne kadar yaptığınız güzelliklerin bir geri dönüşü olarak bu geçişi değerlendirmelisiniz.

    22 Eylül’de Merkür, Başak burcunda düzeliyor. İki üç haftadır olur olmaz kararlar vermeyen kişiler için planlarını daha yii ve olumlu bir şekilde değerlendirme imkanıdır. Eğer aksi bir durum söz konusuysa, bütçenizi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Aynı gün burcunuza uyumlu görünüm yapacak olan Güneş-Terazi geçişi gerçekleşecek. İlişkilerden hayatınızda karşınıza çıkacak bütün olaylarla ilgili olumlu gelişmeler işaret ediliyor bu geçişte. Tutulmaları dert etmek yerine bu fırsatları değerlendirmeye bakın. Gerçekçi olup hesabınızı bilmeniz çok önemli.

    23 Eylül’de Venüs, Akrep burcunda seyirde. Bu, kariyer hayatınızdaki ilişkilerin biraz da menfaatler içerisinde ele alınmasıdır. İkili ilişkilerde dikkat etmeniz gereken nokta, mevcut iş ortamınız ve toplumsal anlamda size uygun şartlar altında olup olmadığını dikkatle incelemeniz ve çıkar ilişkilerini dert etmemeniz gerekiyor.

    27 Eylül’de Mars, Oğlak burcunda. Yaklaşık 40-45 günlük bir bekleme ve bir plan ve projenin detaylıca incelenmesi anlamına geliyor. Yarım kalan işleri yapıp hayatsal şartlarınızı ve isteklerinizi incelemeniz için bir fırsat olacak bu geçiş. Sağlam ve uzun vadeli planlar için neler yapmanız gerektiğine dikkat edin ve doğru bir analiz yapın. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL AYI YORUMLARINIZ

    1-11 Eylül arası:

    Sevgili Kovalar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, ayrıntılı olarak finansal ve iş ilişkilerinizi gözden geçirerek neler yapmak istediğinizi veya nelere dikkat edilmesi gerektiğini işaret eder. Burada önemli olan, sizin hesabınızı her türlü şekilde kontrol etmeniz, iyi analiz ederek paranızı doğru şekilde yönlendirmenizdir. Tutulmanın Merkür geri hareketiyle örtüşmesi dikkate değerdir. Çünkü şu sıralarda yapılacak gözlem, araştırma, analiz sonrasında doğru bir yol belirlemede her anlamda yararlı olur. Belki yanlış bir ortakla berabersiniz veya yanlış bir ilişki nedeniyle kafanız karışık, belki de zorlandığınız için finansal anlamda bir çözüm arıyorsunuz. İşte bunlar için Tutulmanın görünümleri bize rehberlik edebilir. Ay-Satürn görünümü, piyasa şartları çerçevesinde duruma bakmalıyız. Aldığımız kredinin geri ödemeleri, kurduğumuz işin getiri-götürü hesabı, iş ortaklığımız varsa bunun artı ve eksilerini gözden geçirmeliyiz. Şu anda dışarıdan belki bir geliş olmadığı için karamsar düşünebiliriz. Bizim burada dikkat etmemiz gereken konu, içinde bulunduğumuz şartlar çerçevesinde bilinçli olmaktır. Ay-Neptün görünümü, hayalci davranmamak, iyi incelemek ve finansal konularda zor duruma düşmemek gerektiğini işaret ediyor. Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, geleceğin farazi ve hayali değil, bilhassa gerçekçi şekilde iyi tahlil yapılarak kurulabileceğini söylüyor. Buna göre hareket etmek ve duruma bakmak lazım. Ay-Mars görünümü, beklentilerimizin fazla abartılı olmaması gerektiğini işaret ediyor. İki ayrı proje, iş veya planların temelinin güçlü olması gerekiyor. Oradan şu gelir, buradan bu gelir diyerek kendimizi risk altına alamayız. Ay-Pluto görünümü, belki bizi test edici gibi duruyor. Ancak duygularımızı derinlikli olarak ele alabilirsek, daha önce farkına varmadığımız çıkış yolları bulunabilir. Bir şeyleri içinize atmayınız. Tam tersine kendinizle yüzleşip, bu yanlış veya bu doğru diyerek sizi rahatsız eden konuları devre dışı bırakabilirsiniz.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu süreçte doğal çekiciliğimiz, güçlü iletişimimiz, popülerlik gücümüzle insanları kolaylıkla etkileriz. İlgilendiğimiz konularda fikirlerimizi, yeteneklerimizi sergileme, sunum yapma, planlama, organize etme yönünde fırsatlar yakalarız. Bir hedef belirlediğimizde nasıl elde edeceğimizi biliriz. Ona göre bağlantılar kurarız, kendimizi ifade ederiz, temasa geçeriz. Bu devre yeni biriyle tanışmanın ve özel bir ilişki yaşamanın işaretçisidir. Bu kişi hayatınıza ayrı bir renk katar. Kendinizi apayrı yönlerinizle tanımanızda rehberlik eder. Bu devrede yaşam tek başınalıkta ziyade iş veya özel anlamda kurulacak ilişkiler yoluyla bir açılım sürecidir. Zaman gelip geçerken hayat bizim için ne anlam ifade etmektedir sorusuna, bu ilişkiler yoluyla cevap buluruz. Adalet, barış, insanca yaşam, eşitlik gibi kavramlara insanca bir bakış açısı geliştiririz. Herkes için dünya güzel bir yer olmalı diye düşünürüz. Bilgileniriz, gelişiriz, tarafsız bir gözlem gücüyle yaşamı inceleriz.

    Jüpiter-Terazi burcunda ilerlerken Uranüs ve Pluto ile Kasım-Aralık aylarında görünümler yapacak. Bunlar ileriye yönelik hedefler, projeler, planlar, ilişkiler yoluyla değişik fikirlerin uyanması anlamına gelir. Özgürce tercihlerde bulunma, eğitimden iş hayatına kadar geniş bir alanda kararlar verme, fırsatlarla karşılaşma yönünde önem taşır. Bir yenilik, dönüşüm, yenilenme halidir. Bizim hayata bakış açımıza göre değişir. Hakikaten hayatı bir açılım süreci görenler için yararlıdır.
    10 Eylül tarihinde son kez oluşacak Satürn-Neptün görünüm etkisinde, endişe, korku ve karamsarlıktan uzak hedefimize uygun bilinçli şekilde işlerimizi planlayalım. Şartlar zorlayıcı olabilir. Bu gayet doğal. Bunu bu denli büyütüp, karamsar düşünmek gerekmiyor. Siz bilinçli şekilde tercihlerinizi yapınız. Her şeyi illaki çok başarılı olmaya, çok fazla kazanmaya odaklı görmeyiniz. Dış dünyaya, gelişmelere, yaptığınız işin artı ve eksiklerine bakınız. Bazen zorluklar potansiyel gücümüzü görmemize vesile olur. Bir de bu açıdan duruma bakalım.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Kovalar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, kazancınızı doğru şekilde değerlendirmenin, mevcut durumu görmenin, bugüne dek verilmiş kararların sonuçlarıyla karşılaşmak demektir. Tabii ki, eğer bilinçli bir şekilde, ölçüp tartarak hareket ettiysek şimdi geldiğimiz nokta olumludur. Ancak değilse, nerede yanlış yaptık diye bakmak vaktidir. Merkür geri hareket döneminde oluşan bu Tutulma bize ortaklaşa paylaştığımız mal, mülk ve diğerleriyle olan ilişkimizi zaten gözden geçirme anlamı taşıyor. Bugünlerde öyle ölçüp tartmadan evet dememek gerekiyor. Tabii ki arzularımız, hayallerimiz var. Bunlar bize lütuf olarak bir yerlerden gelmiyor. Biz bizzat çalışıp, çabalayarak ve doğru analizde bulunarak bir karar verebiliriz. Ne fazla endişeli düşünmeli, ne de ipleri kopup koyvermeliyiz. Gördüğümüz eksikleri, işimize gelmeyenleri, belki de güvenmemiz gereken kişileri incelemeliyiz. Alım-satım, kredi, yatırım, borçlanma, hukuk, yasal, vergi gibi konuları es geçemeyiz. Öyle aklımıza geldiği gibi de bunları halletmemeliyiz. Bu Tutulma, mistik faaliyetler, soyut çalışmalar, yardımlaşma konuların da etkilidir. Bir işin getirisi götürüsü iyi hesap edilmelidir. Ortaklaşa bir iş yapılacaksa, bu iş hakkında ne kadar bilgimiz var, kimlerle yola çıkabiliriz bunlara bakmalıyız.

    19-25 Eylül arası:
    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, farklı görüşten insanlarla karşılaşabilir, tanışabilir, iş birliğinde bulunabiliriz. Sanatsal ortamlar, sergiler, davetler, trend olan her şey, ilişkiler, yolculuklar, organizasyonlar, eğlenceli geziler, turlar, insanları bir araya getirici her şey hoşumuza gider. Kovalar bu dönemde bazı meseleler üzerinde ikilemde kalsalar da, bir çıkış yolu mutlaka bulunur diye düşünürler. Artıları, eksileri bir kefeye koyarak problemlerin üstesinden gelmeye çalışırlar. Yenilik ve değişik ihtiyacınız bu süreçte bir hayli yüksektir.
    22 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ancak ay sonuna kadar gölgeli günleri devam ediyor. Finansal konularda yine dikkatli olacağız. Hesabımızı bileceğiz. Geri hareket döneminde üzerinde düşünüp karar verdiğimiz işlerimizi yürürlüğe koyabiliriz. Bunda sakınca yok. Yatırım düşünüyorsak piyasanın durumuna bakarız. Gelir-gider dengemizi yine gözetecek şekilde muhasebemizi yaparız. Eğer bir alım-satım işimiz varsa, uzman kişilere sorarız, bilgi sahibi oluruz. Diyelim ki, sakınca yok, hallederiz. Kredi çekmeyi düşünüyorsak, bunun faizi, geri ödemelerini bütçemize bakarak değerlendiririz.

    23 Eylül-18 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Venüs, toplumsal hayatta kurulan ilişkiler başta olmak üzere yönetici-işveren konumundaki kişilerle olan paylaşımlarınız ve ailenizle aranızdaki sevgi alışverişi anlamında etkili bir süreçtir. İşinizden, ilişkilerinizden emin olmak, geleceğinizi garanti altına almak arzusu bu dönemin özünde var. Çünkü Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerleyecek. Siz Kovalar için, sabırla çalışmak, ilerisi adına doğru kararlar vermek için, tabii ki güvenirlik, ciddiyet, sabır gayet önemli. İşinize sahip çıkmanız gerekiyor. Fakat bunu yaparken, insanlarla ilişkinizde aşırı gurur, kıskançlık, hırs gibi olguların da terbiyesi şart. Etrafınızdaki insanların da bu türden yaklaşımları olabilir. Benim tavsiyem dönemi olumlu yönde geçirmek için, sorumluluk bilinciyle hareket etmeniz ve neyi hedefliyorsanız o yolda dürüstlükle işinizi yapmanızdır. Sel gider kum kalır dostlarım.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında Oğlak burcunda ilerleyecek Mars, hedeflerinizi tespit etme, çevresel konularda düşünme, amacınıza uygun şekilde nasıl hareket edeceğinizi belirleme anlamında etkili olup, sabır, kararlılık, direnç kazandırıcıdır. Endişelerinizi mantıklı bir şekilde çözümlemenizde size destektir. Şimdi durun, düşünün, disiplinli hareket ederek hedefinize odaklanın. Kimsenin ne dediğine bakmayınız. Engelleri, şanssızlık olarak değil aksine sizi hedefinize götürecek atlama taşları olarak görünüz. Amacınızı belirlemek, bastığınız yeri bilmek, hedef belirlemek ve mevcut işinizle ilgili konularda ne yöne gideceğinizi tespit etmek anlamında ben bu geçişi sizler için olumlu buluyorum.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-17-18-21-22
    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-19-20-26-27
    Aşkta En Şanslı Günler : 21-22
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16
    Yeniay : 13-14-15
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 25-26-27-28
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BALIK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Balıklar, Eylül ayı tutulmalar nedeniyle oldukça önemli bir ay. Henüz ayın başında, 1 Eylül’de burcunuzda yaşanacak olan halkalı güneş tutulması, yöneticisi Merkür’ün gerilemesiyle etkili oluyor. Sizi engelleyen ve birkaç haftadır etkili olan şeyleri simgeliyor. Verimli bir ilişkiye odaklanmanız gerek. Ne kadar verimli ve üretken düşünebilirseniz, iş ve ilişkilerde problem yaşamazsınız. Çok dikkatli bir şekilde ve mantıklıca ele almanız gerek. Halkalı ay tutulması da burcunuzda gerçekleşeceği için, olabildiğince gerçekçi olmanız gerek.

    9 Eylül’de Jüpiter, Terazi burcunda seyrine başlıyor ve Ekim 2017’ye kadar geçerli. Bir ilişkideki problemlerin çözülmesi ya da yeni bir beraberliğe adım atılması ya da yeni iş ortaklıkları konusunda oldukça önemli. Elinize bir mirasla ilgili para geçebilir. Bir yıla tüm bu olumlu enerjiler yayılacak.

    22 Eylül’de Merkür düzeliyor. Tutulma sırasında gerilemede olduğu için yarattığı sıkıntı ve engelden kurtulmanızı sağlıyor. Geçtiğimiz 2-3 haftayı planlı ve verimli bir şekilde değerlendirdiyseniz, ilişkinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşarsınız. Sorunları görmezden gelmek yerine, iyi yanları da görmezden gelmek oldukça yanlış. Her şey yerine oturacak. Aynı gün, Güneş Terazi burcunda olacak. Belki bir iş birliği yapılması, finansal konular ve ilişkilerle ilgili yeni adımlar atılması mümkün olacak.

    23 Eylül’de Venüs, Akrep burcunda uyumlu bir görünüm yapacak. Yeni bir adım atmak ve hakikaten güçlü bir ortaklığı sağlamakta önemli bir hareket. Zenginliklerinizin farkına varıp her alanda duyduğunuz tutkuyu keşfedeceksiniz.

    27 Eylül tarihinde Mars, Oğlak burcunda seyredecek. Proje ve planların işler hale getirilmesi, yeni amaçların belirlenmesi, uzun vadeli ve güvvenilir kararlar verilmesinde, iş hayatıyla ilgili konularda gelen teklifleri değerlendirirken oldukça olumlu bir hareket olacak bu. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE EYLÜL AYI YORUMLARINIZ

    1-11 Eylül arası:
    Sevgili Balıklar, 1 Eylül saat 12:08 itibariyle Başak burcunda oluşacak Halkalı Güneş Tutulması, ilişkiniz ve iş hayatınızla ilgili konularda yapılması ve düzenlenmesi gereken noktaları bize işaret eden gelişim aşamasıdır. Duygularımız ve isteklerimizin detaylı bir şekilde analizi şarttır. Çünkü bu sayede karar verebiliriz ve doğru tercihte bulunabiliriz. Bu anlamda görünümler bize yol gösteren kılavuzumuzdur. Ay-Satürn görünümü, eleştirel yaklaşımların, memnuniyetsiz ilişkinin veya bize hiç uymayan durumların üstümüzdeki baskını vurgulayıcıdır. İster istemez memnuniyetsizlik, uzaklaşma, mesafe koyma gereği duyarız. Partnerimizin davranışları bunda bilhassa etkilidir. Sevgi, şefkat duygusu, her iki tarafın da sağlıklı bir ilişki için ortaklaşa düşünmesi gerekir. Gerçekçi olmalıyız. Çünkü bu bizi yanılgıdan korur. Ay-Neptün görünümü, bir yanıyla ilişkiye olan bağlılığımız, diğer yanıyla bize hiç uymayan durumların yarattığı duyarlılığın işaretçisidir. Ne kopabiliriz ne böyle ilerleyebiliriz. Burada yapılması gereken, eğer bir şeyler size hoş gelmiyorsa bunları oturup konuşmanızdır. Böylece yanlış anlamalara son verebiliriz veya en azından doğru bir adım atmış oluruz. Ay-Kuzey düğümü, ilişkinin ilerisi adına gelişimi için, her iki kişinin de üstüne düşeni yapması gerekliliğidir. Ilımlı yaklaşımlar, şu anki duruma odaklanarak çözüm bulmak gayet doğrudur. İlişki hakkında bir karar vermek gerekiyorsa, Merkür geri hareketinin bitişini beklemek lazım. Bu incelemeler 22 Eylül sonrasına kadar önem taşıyor. Ay-Mars görünüm etkisinde, mevcut ilişkide iki tarafın da sorunlarını abartabileceğini, aslında sakin olunabilse, çözüm bulunabileceğini gösteriyor. Ay-Pluto görünümü, gayet olumludur. Sizin beraberliğinizi bilinçli şekilde derinlemesine ele almanızı sağlar. Aynı şekilde eşiniz veya partneriniz de buna gönüllü olabilir.

    9 Eylül 2016-10 Ekim 2017 tarihleri arasında Jüpiter-Terazi burcunda ilerleyecek. Bu dönem, eşimiz, iş ortaklığımızla ilgili yasal konulardaki işlerin, paylaşımların etkinliğidir. Evlendiysek eşimizin, iş yapıyorsak ortağımızın katkıları, desteğini işaret eder. Ayrılmışsak nafaka veya miras işlerimizle yakından ilgilenme yönünde önem taşır. Kredi ödemeleri veya çekimi konularda muhasebemizi yaparız. Kendi payımıza düşenlerin önemsendiği zamandır. Rahat yaşamak isteriz. Bazen öyle biri karşımıza çıkar ki, bizim mali anlamda ferahlamamızı sağlar. Ancak ben bu destekler ve güzellikler konusunda bilinçli olmanızdan yanayım. Bugünün yarını var sözünü unutmayalım. Kişisel haklarımızdan veya bedeli ağır olan alışverişlerden kaçınalım. Hele bir gelsin, elimize geçsin öyle karar verelim. Bu süreç kimi Balıkların çekiciliklerini öne sürerek girdikleri ilişkinin göstergesidir. Keyifli bir yaşam sürmek isteğiyle yapılan bir evlilik veya iş ortaklığının işaretçisi olabilir. Bunun alt yapısının sağlamlığına özen gösterelim. Riskli işlere kalkışmayalım. Borç-Alacak işlerimizi iyi takip edelim.

    Jüpiter-Terazi burcunda ilerlerken Kasım ve Aralık ayında Uranüs ve Pluto ile görünümler oluşturacak. Bir işin, bir ilişkinin, bir ortaklığın, yatırımın, kararın maddi-manevi anlamda getiri ve götürü hesabını iyi yapmak lazım. Göze hoş görünebilir, hesabımıza, işimize gelebilir. Ancak adil, hak ve eşitlikçi bir bakış açısıyla ele almak, yasal haklarımızı gözetmek ve herkesin payına düşeni hesaplamak gerekiyor.

    10 Eylül tarihinde son kez oluşacak Satürn-Neptün görünümü, kariyer hayatımızla ilgili seçeneklerimizi akılcı ve şartlara uygun şekilde gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Biz hayallerimize, kafamızın içindeki kıstaslara göre bir ölçü belirleriz. Fakat uymayabilir. Böyle durumlarda biraz toleranslı, zaman ve duruma göre esnek şekilde düşünürsek rahat ederiz. Bilgi ve tecrübemize güvenmeliyiz. Çaresiz değiliz. Başarısızmışız, her şey bitmiş ve çaresizmişiz gibi düşünmek yanlıştır. Biz işimize gücümüze bakacağız. Ne fazla hayal aleminde dolaşacağız. Ne de kaygı ve korkularla kendimizi engelleyeceğiz.

    12-18 Eylül arası:
    Sevgili Balıklar, 16 Eylül saat 21:56 Balık burcunda oluşacak Halkalı Ay Tutulması, sizin kendinizi bir hayli duyarlı ve belki de gerçekleri göz ardı edecek tarzda hareket etmenize yol açabilir. Siz gerek kişisel gerek ilişki, ortaklık ve kariyer konularında duruma mutlaka iyi bakmanız gerekiyor. Bu Tutulma sizde olumlu yönde gelişmelerin de işaretçisidir. Sözgelimi bir yanıyla kendinizi hoş tutma, mutlu etme arzusu, diğer yanıyla biraz önce saydığım konulara gerçekçi bakma hali. Eğer sizde de yansıması bu ise, gayet olumludur. Çünkü kişi tercihlerini iyi ölçüp tartarak belirler. Neyin ne olduğunu anlamak için çaba sarf eder. Kaldı ki, Merkür geri hareketi karşıt burcunuzda etkili oluyor. Bu da sizin akılcı bir şekilde yeniden durumları ele almanız için olumludur. Eğer siz doğuştan bir romantikseniz o zaman şimdi ayılma vaktinizdir. İlişkinizde ve iş hayatında eleştirel tavırlara sahip bir partner nasıl can sıkıcıysa, buna göz yuman ve kendi değerinin farkında olmayıp bağımlılık gösteren kişi de o denli yanlış yapıyor demektir. Burada önemli olan ilişkinizde her iki kişinin de idealleri aynı mı, her iki kişi de aynı hedef üzerine yaratıcı ve bilinçli şekilde eğilerek, hayatlarını kuruyor mu? Eğer böyleyse şimdi geleceğe dönük önemli bir karar vermeden önce yine de düşünmelisiniz. Kendinizi seviniz, kendinize önem veriniz ve şu anda bir sorun yaşanıyorsa, bunun nasıl giderileceğini, neler yapabileceğinizi tespit etmeye çalışınız.

    19-25 Eylül arası:
    22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında, Terazi burcunda ilerleyecek Güneş süresince, ortaklaşa kazançların adil biçimde pay edilmesini bekleriz. Eş veya iş ortağımızla finansal konular üzerinde görüşürüz. Kazançlı çıkmak isteriz ancak bencil bir hırs değildir bu. Birleşmek, bütün oluşturmak adına bir arzudur. Ancak bu geçişte birileri bizim gibi düşünmeyebilir veya şartlar gereği biz, birilerine ayak uydurmak zorunda kalabiliriz. İsteriz ki, elimizi uzattığımız, gönlümüzce sarmaş dolaş olduğumuz kişi veya kişiler adil ve tarafsız bir şekilde bize doğru yönelsinler.

    22 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ancak gölgeli günlerini unutmayalım. Ay sonuna kadar, mevcut ilişkinizde birbirinize karşı samimiyetiniz, açıklığınız, dürüstlüğünüz önemli. Eğer geri hareket döneminde, beraberliğinizde bir sorun yaşanmışsa, şimdi bunları düzeltmek amaçlı konuşabilirsiniz. 30 EYLÜLtan bu yana olan gelişmelere, yaşananlara bir bakalım. Belki biriyle tanışmıştınız. Şimdi ilişkiniz ne durumda, anlaşıyor musunuz, birbirinizden memnun musunuz bunları gözden geçiriniz. Hala devam eden sorunlar varsa, bunları şimdi yeniden ele alarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Evlilik veya boşanma kararlarını gözden geçiriniz. Çünkü yeniden bakmak belki de yeni bir çıkış yolu bulmaktır. Kaldı ki, Merkür-Başakta hakikaten iyi bir inceleme yaptırır. Mars da Oğlak burcunda 27 Eylül tarihinde geçişine başlıyor. Venüs-Akrep seyrini de göz önüne alırsak ben ilişki meselelerinde olumlu gelişmeler yaşanabileceğini söyleyebilirim.

    23 Eylül- 18 Ekim arasında, Venüs-Akrep burcunda seyrini sürdürecek. Devam eden veya başlayacak bir ilişkide tutkulu bir devre. Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda seyrine başlayacağı için, güvenilirlik, dürüstlük, ilerisi adına sağlamlık hayatımızın her alanında önemli. Kuşku uyandıran, soru işaretleri taşıyan hiçbir şeye prim vermiyoruz. Balıklar bu dönemde işlerine odaklı, azimli ve kararlı şekilde ilerlemekten yanalar. Finansal iş veya özel paylaşımların yine aynı olgular çerçevesinde ele alınacağı bir süreçteyiz. Hiçbir işi şansa bırakmaktan yana değiliz. Sezgilerimiz gibi aklımız da bize doğruları gösteren bir rehber olacaktır. Merak ettiğimiz her konuda hem derinlikli düşünürüz hem de başarılı kararlar veririz.

    26-30 Eylül arası:
    27 Eylül- 9 Kasım tarihleri arasında devam edecek Mars-Oğlak burcu geçişi, hedef belirleme, plan ve projeleriniz üzerinde çalışma, parasal konularda dikkatli ve ciddi şekilde bütçenize uygun hareket etme yönünde faydalıdır. Güçleniyorsunuz. Mali sorunlar yaşıyorsanız, hukuki haklarınız için avukatınızla görüşünüz. Bu süreçte iş hazırlıkları, hedef belirleme, işinize kilitlenme, ciddi ve sorumluluk çerçevesi içinde hareket etme anlamında gücünüz gayet yüksek. Yetenek ve becerilerinizi uygun alanlarda ifade edebilirsiniz. Eğer bir grup kurmayı düşünüyorsanız şöyle bir araştırmanızı sürdürünüz. İşinizi büyütmek mi istiyorsunuz o zaman piyasanın durumuna bir bakın. Hazırlıklarınızı sürdürün. Eğer daha önceden start verdiyseniz, eksiklerinizi tamamlayıp, gayet kendinizden emin şekilde ilerleyiniz.

    EYLÜL Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 6-7-11-12-15-16-19-20-24
    Zayıf Enerjili Günler : 1-2-8-9-21-22-28-29
    Aşkta En Şanslı Günler : 24
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18
    Yeniay : 15-16-17
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 1-2-3-28-29-30
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler