KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Satürn Yay burcunda yükseliyor

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okurları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar

    3 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Farklı bir şehir veya ülkeye gidiş-gelişler, orada eğitim-iş veya ilişki nedenli yerleşmek, yaşamak, bağlantıda bulunmak yoluyla hayatınızı yapılandırma süreci. Bu bazı hallerde hukuk, yasa, din, inandığınız bir dava, ideal uğrunda verilen mücadele, olgunlaşma süreci anlamı da taşır. Bu süreçte dış etkenler, birçok kereler üzerinizde baskı kurarak, engeller çıkartarak, zorlayarak, dersler vererek sizi, bu konularda testten geçirir. Bu testlerin amacı hem hayatın anlamını kavramak hem de kariyer hayatınızda yükseliş için gerekli tecrübeyi edinmektir. Eğer insanın bir ideali varsa bunu yapmaktan kaçınmaz. Bundan kuşkumuz yok. Satürn bilge öğretmendir. Onun ödülü kalıcıdır. İşte bu süreçte sizler de yukarıdaki alanlarda kendiniz için yaşamsal bir hedef belirleyecek, mücadele edecek, çabalayacak, tecrübe sahibi olacak, karşınıza çıkabilecek zorlukların aslında sizi geliştirici olduğunu anlayacaksınız.


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar

    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında, Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu dönemin genel ifadesi, sizin ortaklık ilişkisi içinde olduğunuz, kaynaklarınızı paylaştığınız veya bir nedenle mali anlamda bir bölüşüm içinde olduğunuz kişilerle alakalı yapılanma sürecidir. Satürn test eder, olgunlaştırır, form haline sokar ve etkili olduğu zaman diliminde sizi eğitir. Ancak bunun ödülü hakikaten kıymetli olup, bir gün geri dönüp baktığınızda iyi ki onları yaşamışım dersiniz. Bu dönemde hukuk çerçevesinde ve kurallara uygun şekilde ortaklıklarınızı düzenlemeniz gerekiyor. Her maddenin gelecekte bir sorun çıkarmaması, risk içermemesi için ciddi anlamda ele alınması lazım. Kurulacak ortaklığın veya bir ilişkinin birbirinizi destekleyici ve aynı yolda ilerlerken yararları nasıl gözetiliyorsa, zorlukları da aynı olumlu niyet çerçevesinde olması gerekir. Evlenmek de aynı şekilde bir ortaklıktır. Eşin mali durumunu bilmeden hareket etmek, bir zaman sonra onun sorunlarını sizin de üstlenmeniz anlamına gelir. Bu süreçte Satürn önceden yapılan yanlış ortaklıkların sonuçlarıyla bizi karşılaştırabilir. Mali yönden ödemek zorunda kalınan borçların temizlenmesi gerekir. Onun için size şimdiden her türlü paylaşımın akıllıca, hakkaniyetli, adil, yasalara uygun, ahlaki anlamda ele alınması gerektiğini söylemeliyim. Bu dönemde bu türden dikkatlerin dışında olumlu gelişmeler de yaşanır. Satürn diğer gezegenlerle faydalı görünümler yaptığında büyük ortaklıklar, yararlı para ilişkileri, borçlardan kurtulma, yeniden düzenleme yönünde destek verecektir.


    İKİZLER

    ********

    Sevgili İkizler

    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 Satürn-Yay burcunda ileri seyrini sürdürecek. Bu dönem, evlilik, uzun süreli ilişki veya iş ortaklığı yoluyla sizleri testten geçirici ve bu konularda yapılandırma süreci olarak olgunluk zamanını işaret ediyor. Evliliklerde farklı görüş yapıları nedeniyle yaşanması muhtemel sorunların genelde ilişkinin niteliğiyle alakalı olarak çözüme kavuşturulması mümkün olduğu gibi, tam tersine bitebilir de. Örnekler vereyim. Sözgelimi, biriniz derinlikli düşünür, diğeriniz yüzeye bakar. Biriniz hukuki anlamda bir araya gelecek şekilde düzen ister, diğeriniz bir arada yaşamayı tercih eder. Bazen de, bir tarafın hayata bakış açısı, tecrübesi, olgunluğu ile diğerinin tam tersi çocuksu halleri ilişkinin zorlanmasına neden olur. Bir başka olasılık, eş mesleği gereği ailesinden uzakta bir şehirde, ülkede çalışmak zorunda kalabilir, buna sabır göstermek bir müddetliğine katlanmak icap edebilir. Dini, dili, ülküsü farklı bir kişiyle yapılacak bir evliliğin işaretçisi olabilir. Bu durumda her iki taraf da bazen oldukça zorlanabilir. İş ortaklıkları da bu süreçte testten geçer. Daha önce yapılmış ortaklıkların gözden geçirilmesini gerektiren durumlar oluşabilir. Taraflar bu sorunları aşabilmek veya bitirmek adına bir mücadele verebilirler. Bütün bu örnekler gösteriyor ki, bu süreçte ilişkilerimiz aracılığıyla olgunlaşacağız, hoşgörüyü öğreneceğiz. Ahlaki, yasal, hukuki, moral değerler, olgunluk, bilgeleşmeyi kabul ederek düzgün bir beraberlik yaşamayı deneyimleyeceğiz.


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler

    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda ileri seyrini sürdürecek. Sizlerin sağlığınızla ilgili konular başta olmak üzere, günlük hayatınızı yapılandırma yönünde etkili olacaktır. Çalışma hayatında olanlar için bu dönem iş yükünün, sorumlulukların artışı ve farklı görüşte olan insanlarla aranızdaki problemlerin işaretçisi olarak önem taşır. Bunlar çözülemez değildir. Ancak çözebilmek için de olgunluk, hoşgörü, ahlaki ve yasal anlamdaki kriterlerin düzgün olması şarttır. Kimse kendine haksızlık yapılmasına izin vermez hayatta. Ancak insanın da her durumu agresif tarzda, öfkeli ve gergin şekilde ele alması, prensiplerini illaki dayatması sorunlara davetiye çıkarır. Bu süreçte buna çok dikkat etmeliyiz. İş ortamı ve ilişkilerimizde olgun yaklaşımların önemi bir hayli fazladır. Bazılarınız için başka bir iş tercihinde bulunmak ve çevre değişimi anlamına gelir. Böyle bir durumda her şey derinlikli şekilde ele alınmalıdır. Kimileri için, sağlığınızla ilgili kontroller, tedavi süreci anlamı taşır. Psikolojik ve bedensel anlamdaki rutin şikayetlerin mutlaka ele alınmasında yarar vardır. Genelde bu süreçte, iş deneyimi, ustalaşma yolunda çalışılır, mücadele edilir, ter dökülür. Öğrendim demek yerine, öğreniyorum demeyi bilmek ve hizmet ettiğiniz iş kolunda kendinizi geliştirmek sizi güçlendirir, başkalarına da örnek olmanızı sağlar. Bu dönemde en çok üzerinde durulması gereken nokta, işlerinizi düzgün, planlı, bilinçli, erdemli, mütevazı şekilde yerine getirirken, görüş farklılıklarının yaratabileceği kibirli hallerden kaçınmaktır. İşbirliği önemlidir. Başka bir şehirde, alanda, ortamda kurs ve staj görmek veya bu yönde çalışmalar yapmak, dönemin etkileri arasında yer alır. Ayrıca eşiniz ve iş ortaklıklarınızla ilgili konuların da sorumluluk çerçevesinde ele alınması gerekecektir.


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar

    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda ileri seyrini sürdürecek. Bu dönem, sizin aşk hayatınız başta olmak üzere, çocuk meseleleri, çalışma hayatınız, sağlığınız, yeteneklerinizin değerlendirilmesi yönünde bir yapılandırma sürecidir. Aşkta ilerisi adına düşünülmesi, öylesine değil gerçekten bir ömrü paylaşabileceğiniz kişinin seçimi kıymetlidir. Görüş yapınız, hayatı ele alış biçiminiz, prensipleriniz doğrultusunda aşk hayatınızı düzene kavuşturmanız lazım. Zaten bu yolda testlerden geçilir ve karar verilir. Problemli ilişkilerin hayatın kalitesini düşürebileceği, insanın moral motivasyonunu etkileyebileceğini bilmek lazım. Çocuklarınız varsa onlarla alakalı sorumluluklar bu dönemde bir hayli önem taşır. Nesil farklılığını gözeterek olgun şekilde davranmanız, onlara örnek olmanız icap edebilir. Bazı durumlarda ise, bu baskı şeklinde terbiye etmek, kendi görüşlerinizi dayatmak olur ki, bu hem evladınız hem de sizin için zorlayıcı olur. Bilakis ılımlı şekilde, anlayışlı biçimde yapılmalıdır. Çocuk sahibi olmak, evlat edinmek gibi etkileri de olabilecek bu dönem, bir mücadele, olgunlaşma vaktidir. Evladınız da, sizinle birlikte gelişecek, büyüyecektir. Bu dönemde, yeteneklerinizi değerlendirme yönünde fırsatlar karşınıza çıkabilir. Hobileriniz, işe dönüşür veya bu anlamda insanlara hizmet vermeniz mümkündür.


    BAŞAK

    ********

    Sevgili Başaklar

    13 Ağustos -6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyrini sürdürecek. Bu dönem ailevi meseleler, eviniz, aşk hayatınız, çocuklarınızla alakalı konularda yapılandırma sürecidir. Aile ilişkileri açısından ele aldığımızda, büyüklerinizle olan her türlü ilişkiniz bu süreçte sorumluluk yükleyici ve nesil farklılığı nedeniyle yaşanması muhtemel gelişimleri işaret eder ki, birlik ve beraberlik içinde moral değerler yüksek tutularak hareket edilmelidir. Ailenizin size, sizin de ailenize ihtiyacınız olabilir. Bu durum, evlatlık görevinizi layıkıyla yapmanızı gerektirir. Evladınız varsa, onlarla ilgili konuların ev sınırları içinde ele alındığı, düzenlendiği zamandır. Sözgelimi yaşadıkları aşk ilişkisi, eğitim, iş v.b konulardaki sorumlulukları sizin de gündem maddenizi oluşturur. Bunların da yine hoşgörülü, olgun şekilde ele alınması icap edebilir. Torun sahibi olmanın işaretçisi olabilir. Evladınıza destek olmanız gerekebilir. Ev kiralanması, satışı, alışı, başka bir şehre veya ülkeye yerleşim, ofis işleri, miras gibi konular gündeme gelebilir. Eski evler yapılandırılır, yenileştirilir, oturduğunuz yer değişir, sağlamlaştırılır. Bu yorucu olsa da, sizin açınızdan ilerisi adına faydalıdır. Ancak ehil kişilerle ev konularını görüşmekte yarar vardır. Uzun vadeli düşünmek gerekir. Genel olarak bu deneyimlerin özünde yatan en önemli nokta, kişinin kendini bu konular yoluyla geliştirmesidir. Bunu kabul edenler için, mücadele yoğun olsa da, başarı şansı yüksektir.


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler

    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu dönemde yakın çevrenizdeki kişiler (akraba, kardeş v.b), eğitim hayatı, iş girişimleri, çevre değişimleri yönünde yapılandırıcı deneyimlerin işaretçisidir. Siz veya kardeşinizi ilgilendiren konularda sorumluluk almak vaktidir. Eğitimini üstlenmek, iş sahibi olmasını sağlamak, eğer görüşmüyorsanız tekrar bir araya gelmek yönünde olumlu tarafları olduğu gibi, ailevi bir mesele veya farklı bir nedenle aranızda yaşanması muhtemel görüş ayrılıklarının da işaretçisi olabilir. Olgunluk, hoşgörü zamanıdır. İnatlaşmak, katı bir tutumla yaklaşmak yanlış olur. Bu süreç eğitim görmek, eğitim vermek yönünde sizi geliştirici ve sorumluluk almaya teşvik edicidir. Yabancı bir ülke, şehir anlamında gidiş-gelişler-yerleşim gibi konular gündeme gelebilir. Bunların çok iyi düşünülerek yapılması şarttır. Bu dönemde iletişimde sürekli fikirlerinizi baskın şekilde ifade etmek, dayatmak, kibirli haller yanlıştır. Siz sabırlı bir şekilde insanlarla bağınızı güçlendirmelisiniz. Biliyorum değil, öğrenmeye çalışıyorum demek, sizi bilgeleştirir. İnsanlar size neyi ne kadar bildiğinizi sorarak sizin ustalığınızı test edeceklerdir. Çalışmak, öğrenmek bilmek için kararlılık, sabır, inanç şarttır.


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler

    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu süreç, maddi kazançlar, manevi tatmin, yatırımlar, borçlar, harcamalar, yetenekleriniz yönünde sizi yapılandırıcı, düzenleyici, test edici bir dönemin işaretçisidir. Kazanç elde etmek yönünde yapılacak girişimlerin ve işlerin mutlaka derinlemesine analizi önemlidir. Biliyorum demek yerine, bilmediğiniz konularda kendinizi geliştirmeniz, maddi ve manevi anlamda size doyum sağlar. Tabii ki bunun yolu, olgunluk, tevazu, hoşgörülü yaklaşımlar, bilgelik gerektirir. Parayla saadet olmaz derler ya, bu dönemde para, sizin için saadet aracı olarak görülebilir. Daha hırslı bir şekilde hatta bazen kibirli bir eda ile kazanç elde etme yolunda yanlış işlere kalkışılırsa sonu hüsran olur. Onun içindir ki, sağlıklı, verimli, ahlaki değerler çerçevesinde hareket edilmesi önemlidir. Hayat şimdi sizi bu yönde eğitimden geçirecek. Bazen büyük gelişlerle kimi zaman da zorluklara test ederek, harcama ve kazanma ilişkisini kurabilmenizde öğretici olacaktır. Yabancı ülke veya bir başka şehirde yatırım, çalışmak, iş öğrenmek, deneyim sahibi olmak gibi tecrübeler de, yine bilge Satürn öğretmenin dersleri ve kalıcı lütufları olabilir. Ne olursa olsun, hayatta bir lokma ekmeğin huzur içinde yenmesi, zorluklar olduğunda yine de doğru ve ehil şekilde para kazanılması bereketinizi arttırır, sizi tatmin eder. Kaldı ki, insan zorlukla elde ettiğinin kıymetini daha iyi bilir. Bunu da unutmamak gerekir.


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar

    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında burcunuz üzerinde düz seyrini sürdürecek Satürn, hayatın en kıymetli öğretilerinin, tecrübelerinin, olgunlaşma yolunun, bilgeleşmenin, kazancın ve kişisel anlamda yapılandırma sürecidir. Size, bugüne dek edindiğiniz tecrübenin, bilginin, hangi aşamada olduğunu gösteren bir kılavuzdur. Ehil olmanın, başkalarıyla paylaşmak, onlara da öğretmek yoluyla olacağını söyler. Biliyorum değil, öğrenmeye çalışıyorum diyerek ilerlemenin en doğru yol olduğunu gösterir. Sizi olgunlaştırır, hoşgörülü olmanızı söyler. Kibirden uzaklaştırır, erdemli olmayı emreder. Satürn, formdur, düzendir, disiplindir, kimilerine göre aşktır elbet. Çünkü hayatın güzellikleri gibi zorlukları da vardır. Eğer bir menzile ulaşılacaksa, o menzile giden yol ancak bir şeyi sevmekle olur. O aşk ki, size sabrı öğretir. Dünyaya bakış açınızı hem fiziki hem ruhi anlamda geliştiren Satürn, hem hayatın hem de kendinizin farkına varmanız için size gitmeniz gereken yolu gösterir. O yol, okumaktır, gidip yerinde görmek, izlemektir. Görerek anlamak, bilmeye çalışmaktır. Bu da yine sabırdır, olgunluktur, mücadeledir, sonunda ödüldür. Zorlayacak sizi belki ancak kolaylıklar da sunarak eğitimde, iş hayatında, parasal anlamda güçlendirecektir. Bu süreçte fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığınızı önemseyin. Kendinize hedef belirleyin ve onu elde etmek için sabırla ilerleyin.


    OĞLAK

    ****

    Sevgili Oğlaklar

    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu süreç, hayatın farklı bir deneyim alanı olup, fiziksel ve ruhsal anlamda insanın kendini yeniden yapılandırma sürecidir. Bu yapılandırmada kişinin dış dünyanın seslerinden ziyade, kendi iç aleminin keşfi önemlidir. Kalben niyetin, samimiyetin testten geçişidir. O benlik halleri geride kalır. Yerini tevazu, hoşgörü, erdemlilik alır. Okunur, yazılır, eksikler tamamlanır, zihin arındırılır, gönül bilgeleşir. Bu yolculuk sizi farklı ruhsal deneyimlerle karşılaştırır. İnsanlara bakış açınız değişir. Hayatın anlamının, kavga, tartışma, yarışma, rekabet, hırs olmadığını, maneviyatın önemi öğrenilir. Bu öyle bir kapıdır ki, o kapıdan geçmek bir terbiyedir. Dayanıklılık kazandırır size. Öyle boş işler, boş laflar, gereksiz kaygı ve endişelerle vakti geçirmek yerine, planlar yapmak, üzerinde düşünmek vaktidir. Bu durmak, hayattan uzaklaşmak anlamında değildir. Gökyüzünde bir tek Satürn gezegen geçişi yok. Diğer oluşumlar size farklı yollar açarken, Satürn sizi sakinleştirir, kendinizden emin kılar, farkındalık kazandırır. İşte bunun adı olgunluktur. Öğrenirsiniz, öğretirsiniz. Dünyayı izlersiniz. Gizli yolculuklar, gizli ilimler, gizli öğretiler edinirsiniz. Bunlar ufkunuzu açar, sizi geliştirir. Bu süreçte sizi motive edecek ritüeller, meditasyon, yoga, zikir, olumlama, huzur verici müzikler, pozitif ilimler, namaz, meditasyon gibi. Bunlar gönlünüzü gereksiz kaygılardan, baskılardan korur, sizi ruhen şifalandırır. Görünenden ziyade, hayatın görünmeyen güzellikleri manevi anlamda öğrenilir.


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar

    13 Ağustos- 6 Nisan 2017 tarihleri arasında Satürn tekrar Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu süreç, hedeflerinizi, ideallerinizi, ilişkilerinizi, yeteneklerinizi ve dış dünyada insanlarla olan her türlü bağlantınızı iş, eğitim, girişim, planlama yönünde bir yapılandırma sürecidir. Bu dönemde dostluklarınızı, arkadaşlıklarınızı, sosyal ilişkilerinizi daha ciddi ve gelişmeye dönük bir şekilde mercek altına alırsınız. Sosyal çevreniz değişir. Yabancı ülke veya şehirlerde bulunan kişilerle temaslarınız olur. Bunlar bilgilenme, bildiklerinizi paylaşma veya bilmediklerinizi öğrenme anlamında kıymetlidir. Eğer siz bir eğitmenseniz, ne kadar başarılı olduğunuz, işi ne kadar bildiğiniz başkaları tarafından test edilir. Burada ego geride kalır. Çünkü öğrenmek veya öğretmek sabır ve tevazu gerektirir. Ve o işi, o hedefi ne kadar istediğinize bağlı olarak sevgi kazanmanızı sağlar. Hoşgörülü olmak, başkalarının görüşlerine saygı duymak ve çaba göstermek her işin başında gelir. Bedensel ve ruhsal sağlık çalışmaları moral ve motivasyon aşılayan öğretiler dönem boyunca sizin rotanızda yer alır. Yer aldığınız gruplar, ilişkide bulunduğunuz insanlar, eskiye göre farklılaşır. Bu anlamda da yapılandırma dönemi diyebiliriz. İnançlara, görüşlere saygı duymak ve geniş düşünmeye çalışmak sizi yücelticidir. İşte bütün bunlar hangi işle uğraşırsanız uğraşın, bu paragrafta yer alan noktalar dikkate alındığında, siz iyi bir eğitmen, arkadaş, bilge olursunuz.


    BALIK

    ****

    Sevgili Balıklar,

    13 Ağustos saat 12:50 - 6 Nisan 2017 saat 08:06 tarihleri arasında Satürn-Yay burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu dönem, sosyal ilişkileriniz başta olmak üzere, kariyer hayatınız, hedefleriniz, sorumluluklar ve meslek sahibi olma yönündeki yapılandırmanın işaretçisidir. Bu süreçte başarılı olmak için, tevazu çok önemlidir. Birlik ve beraberlik ruhuyla bezenmiş ılımlı yaklaşımlar sizi bilgeleştirir. Bütün öğretiler, inancınızı pekiştirici daha fazla öğrenmek adına teşvik edicidir. Ben biliyorum demek veya sadece kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünmek size yarar sağlamaz. Hoşgörünün altın pırıltılı insanları olarak şimdi yine aynı düstur içinde başkalarının da gelişimi adına eğitmenlik yapabilirsiniz. Bu ister ruhsal ister bedensel sağlık olsun, hayatın anlamı üzerine geliştirici dersler dönemin özünde yer alır. Burada önemli olan öğrenmenin sonu yoktur sözünü unutmamaktır. Karşınıza zorluklar, mücadeleler, rekabet, engeller çıkabilir. Dış etkiler sizi sıkıştırabilir. Ancak bunların hepsi işinizde ustalaşmanızı, bilgilenmenizi sağlayıcı mihenk taşlarıdır. Bu yoldan geçmek isteyen, sabırlı olmayı bilmelidir.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler