KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Başak burcunda: Aşk ayrıntılarda gizlidir

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okurları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar

    5 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçişte, birlikte çalıştığımız kişilerle olan ilişkimiz, bir iş amacıyla karşı karşıya geldiğimiz insanlarla olan temasımız, günlük hayatımızın bizi tatmin edici olup olmadığı, işimizden kazandığımız paranın bizim üzerimizdeki tesiri ve partnerimizle aramızdaki sevgi alışverişinin özü gibi konular önem taşıyacak. Bunlar üzerinde detaylı bir analizde bulunacağız. Titiz ve düzenli bir şekilde bütçemizi gözden geçirmek gereklidir. Yapılacak işe göre, hakkımız olan bedeli almak isteyeceğiz.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Aşk hayatımızı ilgilendiren konularda titiz bir incelemede bulunacağız. Pürüzleri tespit edeceğiz. Karşımıza birisi çıktığında onun hakkında karar vermeden önce iyice düşüneceğiz. Aşkta detaylar, fikirsel anlaşmalar ve paylaşımlar ele alınır. Bir yandan ilişki yaşamak isteriz ancak diğer taraftan bir hayli düşünürüz. Oldukça seçici davranırız. Kolay kolay da aşık olmayız. Çünkü kriterlerimizin yüksekliği ister istemez karşı cinsle aramızdaki mesafeyi çoğaltabilir. Yeni tanıştığımız birinin düşüncelerine, iş hayatına, sağlığına, dengeli biri olup olmadığına, bir sıkıntımız varsa yanımızda olup olmadığına kadar dikkat edeceğiz.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    İKİZLER

    ********

    Sevgili İkizler

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Venüs, aileniz başta olmak üzere, karşılaştığınız insanlarla bağınızı gözden geçirmenizi ve evinizle alakalı konuları titizlikle düzenlemenizde yardımcıdır. Bazı zamanlarda eleştirinin dozunu kaçırma riskimiz vardır. Kolay kolay tatmin olmayız. Aile bireylerinin birbirlerine karşı anlayışlı olması ve eğer bir sıkıntı varsa bunu ortaklaşa çözmeleri yararlı olacaktır. Her şey istediğiniz gibi olsun diye diretmeyiniz. Bazen anlayışlı bazen ters tavır göstermeniz sizi ve etrafınızı huzursuz edebilir. Bu süreçte, aşk hayatınızla ilgili konularda arzu etmediğiniz durumlar oluştuğunda, lütfen sakin ve ılımlı bir şekilde bunları halletmeye çalışınız.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler

    5 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, yakın çevrenizdekilere yardımcı ve destek olmanız yönünde mutlu edicidir. Belki karşılık beklemezsiniz ancak en azından kıymeti bilinsin istersiniz. Arkadaşlık ilişkilerinde de durum böyledir. Dostlarınızın size bir işi düştüğünde, yardıma hazırsınızdır. Çünkü bilirsiniz ki, etrafınızın huzuru ve rahatlığı sizi de mutlu edecektir. İlişkilerde genel olarak belli bir inceleme, kurcalama, ince eleme sık dokuma hali vardır.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, kazancımızla alakalı konular ve bu yönde kurulan ilişkilerin hayatımızdaki yeri bir hayli önem kazanır. Gelirimiz yeterli mi, geçimimizi sağlıyor muyuz, eğer yatırım düşünüyorsak ne yönde bir karar almalıyız? Bütün bunları iyice ölçüp biçmekte yarar vardır. Gelir sağlayan, ufak tefek işler yapabiliriz veya elimizdeki miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılarız. Hesabımızı biliriz. Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz. Bu süreçte bir yatırım düşünüyorsak, piyasanın durumuna iyice bakmalı ona göre hareket edilmelidir.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    BAŞAK

    ********

    Sevgili Başaklar
    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Venüs, dışarıyla bağlantınız ve çevrenizle birebir ilişki kurma tarzınız sizin bakış açınıza göredir. Bir yandan paylaşıma açıksınızdır ancak diğer yandan belli bir mesafe koymayı ihmal etmezsiniz. Karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, mesleki, ortaklık ilişkileri, kişisel girişimler, hedefler anlamında titizlenmenizi sağlıyor. Doğru ve yanlışları sadece kendi bakış açımız çerçevesinde ele alırsak zorlanırız. Tabii ki analiz yapacağız ve sorgulayacağız. Ancak dozunu bilmekte yarar var. Eğer bir ilişkide sağlam bir temel yoksa kişiler birbirlerinin hayatlarındaki önemin farkında değilse, bir taraf sürekli alttan alıyor ve idare etmeye çalışıyorsa problem yaşanmaması mümkün değildir. Onun için dengeli bir ilişki mi değil mi diye bir bakmamız lazım.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkimizle alakalı konuların titizlikle ele alınmasını sağlıyor. Burcumuzla uyumlu bir görünüm yapması tabii ki olumludur. Öyle her karşımıza çıkanı beğenmeyiz. Mesafeyi koruyarak, inceleyerek, kimmiş neymiş anlamaya çalışarak, karşımızdaki kişi hakkında bir tespitte bulunuruz. Baktı ki, içimize sindi, aklımıza yattı, o zaman yaklaşırız. Arkadaşlık ilişkilerinde de güvendiğimiz, daha önceden zaten tanıdığımız insanlarla sohbet etmeyi isteriz.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili konularda titizlikle durulması, düzenli ve işler hale getirilmesi yönünde önem taşıyor. Problemler varsa titizlikle ele alacağız. Sıkı çalışacağız. İş hayatıyla bağlantılarımı güçlü tutmamız gerekiyor. Otoritelerle ilişkinizi önemseyerek, sorumluluk üstlenerek ilerleyiniz. Ticaretle uğraşanlar ve yatırım yapmak isteyenlerin, piyasanın koşullarını iyi gözlemlemeleri gerekiyor. İşinden memnun olanlar bu dönemde patron konumundaki kişilerle yeni bir planlamada bulunmak adına yoğun bir çalışmaya adım atabilirler. Bu süreçte iş veya sosyal hayattaki ilişkilerde seçici davranabiliriz.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    OĞLAK

    ****

    Sevgili Oğlaklar

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, bizim isteklerimizle hayatın bize sundukları ve mevcut durumumuzun gözden geçirilmesini sağlıyor. Yanlış ve doğrular, artılar ve eksiler, olması gerekenler tespit edilirken oldukça titiziz. Bu dönemde aşkta seçici davranacağız ve düzenden yana olacağız. Farklı insanlar görürüz, selamlaşırız, konuşuruz. Ancak prensiplerimize uymayan tarzda hareket edildiğinde mesafemizi koyarız. Bazen bu denli keskin yargılar sizi zorlayabilir. Şu kişi işe yaramaz, bu kişi tuhaf desek de, bir aradaysak ve aynı dünyada nefes alıyorsak, insanları oldukları gibi kabul etmek durumundayız. Bu dönemde ilişkimizde partnerimize daha fazla dikkat ederiz. Bize nazik davranması, yardımcı olmasını bekleriz.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Venüs-Başak burcunda ilerleyecek. Yuvanızı, ailenizi ilişkilerinizi, birbirinize yaklaşım tarzınızı, ortaklaşa mal mülk paylaşımını tümüyle gözden geçirebilirsiniz. Eğer bir takım sorunlar varsa bunların çözüme kavuşması için titizleneceğiz. Sözgelimi burs almak, evlenmek, ofis açmak, ev almak, yuva kurmak için kredi çekmeyi düşünüyorsak, bunun geri ödemeleri ve şartlarına bakmak gerekiyor.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,


    BALIK

    ****

    Sevgili Balıklar,

    5 Ağustos- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, ilişkide paylaşım, yaklaşım biçimi ve niyetin karşılıklı olarak gözden geçirilmesinde fayda var. Birbirine destek olmak, yan yana yürümek, eleştirmeden, yargılamadan bir olmak halinin önemi büyük. Hangi taraf eleştirel, sürekli irdeleyen, hiçbir şey beğenmeyense, bu dönemde kendini terbiye etmesi gerekiyor. Çünkü bu durum, ilişkinin gelişmemesine neden olur. İhtiyaçlara göre belirlenen, sen şunu yaparsan ben de sana iyi davranırım gibi kriterler koymak yanlış olacaktır. Problemli ilişkilerde özellikle, partneri sürekli gözlem altında tutmak, ne yapıyor ediyor diye kontrol etmek uygun değildir.

    Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler