KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Oğlak burcunda Dolunay

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okurları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay bize toplumsal hayattaki sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Bir yanımız ailemiz, köklerimiz, geçmişimizle ilişkiliyken, diğer yanımız ekmeğini kazanmalısın, üstüne düşeni yapmalısın, bundan kaçamazsın diyor. Aslında bunlar birbiriyle iç içe geçen olgular. Evet eğer yuvamızda gerçekten kendimizi güvende hissetmek istiyorsak, geleceğimizi güvence altına almak durumundayız. Biz de bugünkü Dolunayda üstümüze düşen sorumlulukların bilincindeyiz. Bu Dolunayın bir özel yanı da, sorumluluklar kadar özgürlüğü de vurgulayışı. Evet, hayat mücadelesi zor.

    Tabii ki dışarıda gereken mücadeleyi vereceğiz. Ancak sosyal hayatımızı da ihmal etmeyeceğiz. Arkadaşlarımızla olacağız. Yeni gelişmeleri takip edeceğiz. İdeallerimizi belirleyeceğiz. Sadece dokuz altı işe gidip gelmek değil, farklı bir şeyler yaparak, yetenekli olduğumuz konularda da kendimizi göstereceğiz. Belki de bu yolla ekmeğimizi kazanmayı da düşüneceğiz. Gökyüzünde bugün Venüs-Satürn görünümü bu Dolunaya eşlik ediyor. Bu da gösteriyor ki, aşkta sıcaklığımız, sevilme arzumuz, takdir edilmek isteğimiz yüksek. Tercihlerimizi biraz da buna göre yapacağız. Kişisel gelişimimize önem vereceğiz. Eğitim, iş, girişim, gelişim anlamında ben bu Dolunayın, birçok alanda farkındalık yaratıcı, bireysel ve aynı zaman kolektif düşünebilmeyi sağlayıcı yanını olumlu buluyorum.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, bizi bildik çevremizden uzaklara, daha iyi olanaklar, sağlam iş, güvenilir yaşam kurabilmek adına itekleyicidir. Kendi değerlerini, bildiği yolu tercih eden Boğalar için bu durum zor gibi gözükse de, aslında başarmak isteyenler için tabii ki olumludur. Sonuçta amacımız ayaklarımızın üzerinde durmak ise, neden daha iyisini bulmayalım. Yolculuklar iş veya bir şeyleri yerli yerine koyabilmek adına yapılır. Yaşça büyük, tecrübeli insanlara danışılır. Zaten bu Dolunayın bir başka özelliği de, değişim arzumuzun, yenilikleri uygulama isteğimizin vurgulanışıdır. Dolunayın ardından, Ay bir başka burç olan Kovaya geçiş yapacak. Biz de idealist bir bakış açısıyla, yeni tekniklere, rasyonel düşünmeye açık olmalıyız. İnsanlarla bağlantımızı güçlü tutarak, bildiklerimizi gösterebiliriz.

    Bu Dolunay, kendine farklı bir pencereden bakmayı bilmelisin diyor. Venüs-Satürn görünümü, aile ilişkilerinde gücümüzü yükseltiyor. Birbirimize daha sıkı sarılmamızı sağlıyor. Ayrıca yaratıcı düşünerek, maddi şartlarımızı iyi hale getirmek için, nasıl bir yol izlememiz gerektiğini de tespitte yardımcı oluyor. Bizim burada harcamalarımıza dikkat ederek, büyümeyi teşvik edici yapılandırmaya gitmemizde yarar var. İşte bu yapılandırma, kabuğunuzdan çıkarak, farklı yollar arayarak ve kendinize inanarak olur.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    İKİZLER

    ********

    Sevgili İkizler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, güvence, kazanç, kendimizi garanti altına almak, parasal konularda tutumlu davranmak kadar, başkalarıyla alakalı konularda da finansal anlamda sorumluluğa yöneltiyor. Evet, biz paramızı idareli kullanmayı istiyoruz da, acaba muhasebemizi doğru yapıyor muyuz? Buna bakacağız. Gerçekçi olmak gerekiyor. İlişkilerimizde ve yatırımlarda güven ve sağlamlık ilkesi çerçevesinde hareket edeceğiz. Kredi, borçlanma, iş ortaklıkları, partnerimizle olan durumumuza objektif anlamda bakmak zamanıdır.

    Dolunayın oluşumu ardından Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Bu da gösteriyor ki, biz bu Dolunayda her işimizi alternatif bir yolla çözüme kavuşturabiliriz. Evet, maddi ve manevi anlamda güçlenmek için yeni arayışlar, fırsatlar karşımıza çıkabilir. Tercihlerimizi ona göre yapabiliriz. Venüs-Satürn görünümü gayet olumludur. İlişki sorunlarını giderebilecek çıkış yolları bulmanızda yardımcıdır. Ayrıca bu konuda daha aklı başında seçimlerde bulunmamızda, bir ilişkinin ilerisi adına sağlamlaşmasında, tercihlerimizi dikkatli şeklide yapmamızda yardımcıdır.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, duyarlı ve kıymetli olan her şeyimizi koruma altına almak isteğimiz şu aralar bir hayli yoğun olsa da, bizim ilişki meselelerine daha ciddi, gerçekçi ve sorumluluklarımız çerçevesinde bakmamız gerektiğini vurguluyor. Bizim isteklerimiz ve karşımızdakinin bakış açısı arasındaki farklılıklar zaman zaman sizi yoruyor olmalı. Bir kısım Yengeçler bu Dolunayda, zorlanmakta oldukları ilişkilerini dikkatli bir şekilde gözden geçirerek artık yeter diyebilirler. Bazılarımız ise, ortaklaşa yaşam bilinciyle hareket ederek güçlerini birleştirmeyi, daha ciddi bir yol belirlemeyi tercih edebilirler.

    Bu Dolunayın bir başka özel yanı, iki yönlü ifadesidir. Bir yanıyla yukarıda yazdıklarım, diğer taraftan Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerlemeye başladığında, maddi ve manevi anlamda hayatımızda yaratacağı farklılıklardır. Bağlayan, zorlayan problemleri geride bırakmak için yenilikçi düşünmekte yarar var. Nitekim bugün, Venüs-Satürn arasında olumlu bir görünüm var. Maddi anlamda güçlenmek adına, çalışma hayatımızla ilgili önemli bir karar verebiliriz.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, kimseye belli etmediğimiz ancak maziyi hatırladığımızda bazı kişileri, durumları son günlerde bir hayli özlüyoruz. Geçmişin birikimleri, güvence, vatan sevgisi, sıla hasreti ve değerlerimizle bütünleşmiş gibiyiz. Ancak bu Dolunay, bu duyarlılıkların yanı sıra bizim, sorumluluklarımız olduğunu da hatırlatıyor.

    Günlük yaşamın ciddi biçimde düzenlenmesi, işlerimizin dikkatli şekilde yapılması ve bedensel anlamda güçlenmemiz gerekiyor. Bize ihtiyacı olan insanlar var. Hayat devam ediyor ve biz ayaklarımızın üzerinde dimdik durmalıyız. Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Biz de karşı cinsle veya diğerleriyle bağlantı kuracağız. Canlanmak, tazelenmek için, sosyal dünya ile barışık olmak gerekiyor. Venüs-Satürn görünümü de bu anlamda bize kol kanat geriyor. Aşk hayatımız canlanıyor, hobilerimize vakit ayırıyoruz, bilgileniyoruz, yeniden inançla hayata katılıyoruz.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    BAŞAK

    ****

    Sevgili Başaklar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, son zamanlarda tanıdığımız, bildik dostlarımızla temas halindeydik. Toplumsal alanda yardımlaşmayı, başkalarına destek vermeyi, gönülden hizmette bulunmayı tercih etmiştik. Fakat biraz da yeteneklerimizi toplumsal hayatta gösterip bundan istifade etmemizde yarar var. Ciddi ve sorumluluk çerçevesi içinde çeşitli projelerde yer alabiliriz. Ayrıca aşk hayatımızla ilgili konularda daha gerçekçi olabiliriz. İyi niyet de bir yere kadar değil mi? güven istiyorsak, bunu bize sunabilecek kişiye yönelmeliyiz. Bazen dur demeyi, böyle gitmeyeceğini söyleyebiliriz. İlişkimizi veya tercihlerimizi ilerisi adına olacak şekilde düzenleyebiliriz.

    Nitekim dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bize sıra dışı düşünmeyi, denediğimiz, alıştığımız ancak tatmin edici olmayan işler yerine, çeşitli metotlar deneyerek yenileşmeyi söyleyen bu sese kulak verebiliriz. Sağlığımızla ilgilenebiliriz. Sebze ağırlıklı beslenme, kaslarımızı, kan dolaşımımızı düzenleyecek aktivitelere yönelebiliriz. Venüs-Satürn görünümü bu Dolunayın kendimizin, duygularımızın farkına varmadaki önemini vurguluyor. Başkalarına olduğu gibi kendimize karşı da açık olmalıyız. Motivasyonumuzu güçlendiren, ruhumuza iyi gelecek çalışmalara yönelmeliyiz. Ancak böyle olursa, üstümüzdeki sorumluluklarla baş edebiliriz.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, son zamanlarda iş hayatımız, toplumsal ilişkilerimiz ve sorumluluklarımız anlamında bir hayli duyarlıydık. Tüm odak noktamızda güvence, emniyet, hassasiyet yer alıyordu. Bazen en ufak bir işi bile yaparken, çevremizden gelen tepkileri bir sünger gibi çekiyorduk. Bu Dolunay, şimdi iç dünyamıza yönelip, kendimizi şöyle bir gözden geçirip, güven duygumuzu başkalarına göre değil, kendimize göre inşa etmemiz gerektiğini vurguluyor. Toparlan ve canlan diyerek bizi ikaz ediyor.

    Nitekim Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Bu da gösteriyor ki, sosyal hayatımıza önem vereceğiz. Aşkta, kişisel arzu ve isteklerimizde özgürce seçimlerde bulunacağız. Arkadaşlıklar, sevdiğimiz uğraşılarımız, farklı bir açıdan dünyaya bakma halimiz bizi motive edecek. Venüs-Satürn görünümü, yeteneklerimizi bir grup, alan ve ortamda sergilememizde, doğal, samimi, sıcak ilişkiler kurmamızda, fikirlerimizi daha güçlü ifade ederek kendimize güvenmemizde bize yoldaşlık edecek. O zaman toparlanalım ne dersiniz?

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, dışarıda aradığımız güveni şimdi kendi içimizde yaratmanın önemini vurguluyor. Biz şimdi sadece bir şeylere adanmış bir ömür sürmek yerine, kendi gücümüze, bilgimize, tecrübelerimize güvenerek yol almalıyız. Vatanımız, topraklarımız kadar ailemiz, yakınlarımız, can bildiklerimiz de önemli. Uzaklardan yakınlara gelerek, halimize ahvalimize bir bakacağız. Yakınlarımızın sorunlarında yanlarında olmaya çalışacağız. İşimize gücümüze bakacağız. Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek.

    Evin içinde bir değişim, yenilik, ailemizle ilgili konulara bir göz gezdireceğiz. Tatile çıkabiliriz, evde dinlenebiliriz, dostlarımızla olabiliriz. Venüs-Satürn görünüm, bu Dolunayın oluştuğu günün etkin enerjisidir. Sorumluluklarımızı hatırlatıcı etkisinin yanı sıra gönlümüze hoş gelene yöneltecek kazanç arzusu da verecektir. Bütçemiz çerçevesi içinde neler yapabileceğimizi tespit edebiliriz. İlişki tercihimizi yaparken, özgüveni yüksek, yaşamayı seven, fikirleri tutarlı ve ortaklaşa bir yaşamın sorumluluklarını bilen kişilere yöneleceğiz. İlişkimiz varsa, bu olguların dikkatini alınmasını talep edeceğiz.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay; son günlerde eşimize, dostumuza bir hayli yardımcı olmuştuk. Belki de biz onlardan destek görmüş, biraz rahatlamıştık. Kimimiz ise, bir güvence arama telaşındaydı. Kredi başvurusu, miras veya bir yardımlaşma yoluyla elimize ufak tefek bir şeyler geçmişti. Şimdi bu Dolunayda ise, kendimiz bizzat daha ciddi bir şekilde bütçemizi düzenleyeceğiz. Kimseye güven olmaz. Başımızın çaresine bakmak için, ciddi işlere yönelmeli, projelere ağırlık vermeli, belki de girişimde bulunarak kendimizi güçlendirmeliyiz. Dolunayın yansıması altında duruma gerçekçi bir şekilde bakmak gerekiyor.

    Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, yenilikte bulunma hevesimiz yükseliyor. Şöyle bir kendimizi ifade etme zamanı geldi. Bakalım ne gibi işler yapabiliriz veya kimlerle bağlantıya geçerek yeteneklerimizi gösterebiliriz. Venüs-Satürn görünümü, gayet olumlu bir etkidir. Sizi gerek iş hayatınız gerekse özel anlamda güçlü insanlarla tanışmaya, onlarla projelerinizi konuşmaya, bağlantı kurmaya çağırır. Satürn zaten burcunuzda. Size düşen, bilginizi, tecrübenizi dış dünyada sağlam işlere yönelerek köklendirmek. O zaman bu Dolunay size güçlenmeniz yönünde kuvvet versin diyelim.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    OĞLAK

    ****

    Sevgili Oğlaklar, 20 Temmuz saat 01:57 de, burcunuzda oluşacak Dolunay, bizi ciddiyete davet ediyor. İlişki meselelerinde son bir aydır fazlasıyla duyarlı, sahiplenici ve koruyucu tarzda hareket etmektesiniz. Partnerinizin sorunlarında yanında olmaya çalıştınız. Ona güven vermek için gayret ettiniz. Ancak şimdi kendinize ait sorumlulukların da farkında olmanız gerekiyor. Kimi oğlaklar bu Dolunayda sorunları ciddi manada ele alarak kontrolü sağlayacaklar. Buna göre karar verecekler. Bazı Oğlaklar artık pasif bir partner istemiyorlar. Fazla duygusal ancak ortaya bir şey koyamayan bir kişiyle olmaktan yana değiller. Çünkü yoruldular. Tek başıma olurum daha iyi veya ona göre bir tercihte bulunurum diyebilirsiniz. Çünkü zaten ihtiyaçlarınız var. Bir de fazladan kendime yük getiremem dersiniz.

    Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bu sizin maddi-manevi değer ölçünüz gereği olan konularda özgür hareket etmek isteğinizdir. Hakikaten fayda sağlayacak farklı düşünmenizde etkin olacaktır. Venüs-Satürn görünümü, güne damgasını vuracak bir başka etkidir. İlişki, parasal konular, borçlar, cinsellik gibi geniş alanda birçok noktanın farkına varmanızı sağlar. Motivasyon gücünüz biraz düşüktür. Kendinizi toparlamaya ihtiyacınız var. Yeniden bazı durumları, içinize yönelip ölçüp tartacaksınız. Gücünüzü azaltan değil, bilakis yükseltecek, sizin değerinizi ilişki içinde anlayıp onun gereklerini yapacak bir insana, böyle beraberliğe önem vermektesiniz.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, son bir aydır ailenizin sağlığı, sevdikleriniz, kendi moral gücünüz, çalışma hayatınız ve duygu dünyanızda garip, belki de arzu etmediğiniz bir çok meseleyle uğraştınız. İnsanların dertlerini dinlediniz, elinizden geldiği kadar yardımcı oldunuz. Fakat bu sizi hayli yormuş olmalı. Şimdi, hayatınıza bir çeki düzen vermek zorundasınız. Yoksa karamsar, mesafeli ve oldukça katılaşırsınız. Zorlayan aktiviteler yerine, şöyle bir geriye çekilip bedeninize bakmak ve psikolojik anlamda sizi güçlendirecek takviyelere ihtiyacınız var. Birkaç gün içinde şöyle gönlünüzce bir tatil yapmaya ne dersiniz?

    Nitekim Dolunayın ardından Ay, burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bu enerji size iyi gelecektir. Canlanırınız, biraz kendinize zaman ayırırsınız belki de bir tatile çıkarsınız. Venüs-Satürn görünümü, bu tatili eşinizle, sevdiklerinizle, dostlarınızla veya gönlünüzce geçirmek için idealdir. Bekar Kovalar, yeni biriyle tanışabilirler. İlgi görmek, başkaları tarafından beğenilir olmak, size hoş gelebilir. Bu arada yapmak istediklerinizi, başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    BALIK

    ****

    Sevgili Balıklar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatınız, çocuklarınız ve özel yaşamınızla ilgili konulardaki hassasiyeti sonlandırıcı ve sizi toplumsal ilişkilere yöneltici bir etkidir. Kimi Balıklar ise, sessiz ortamları tercih edebilirler. Hem iş hem tatil diyenleriniz de olabilir. Fakat görünen o ki, ciddi ciddi arkadaşlıklarınızı, yaşamınızı, hedeflerinizi belirlemekten yanasınız.

    Dolunayın ardından, Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Özgür hareket etmenizin önüne geçen konuları şöyle bir ele almak gerekiyor. Bireysel anlamda kendinizi toparlamak için stresten uzak durmak, farklı bir şeylere yönelmek lazım. Venüs-Satürn görünümü, bir şeylere zorunlu olmaktan hoşlanmadığınızı işaret ediyor. Samimiyet, takdir görmek arzunuz yüksek. Kişisel bakımınız, güzelliğiniz, moral duygunuzu güçlendirecek kararlar verebilirsiniz. Sevdiğiniz bir işi yapmak, aldığınız sorumlulukların karşılığını görmekten yanasınız. Buna göre ilişkilerinizi de düzenlemek isteyeceksiniz.

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN

    Vitrin


    Diğer Haberler