KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    11-17 Temmuz haftalık burç yorumları

    11-17 Temmuz 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    /

    Sevgili Koçlar, 12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Aşkta şans verici bir geçiştir. Her an hayatınıza biri girebilir ve onun başını döndürebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı yöndeki becerilerinizi sergileme, bundan kazanç elde etme yönünde şansınız yükseliyor. Görünümlerine baktığımızda 6 Haziran tarihinde, aşk hayatınız ve ilişkilerde hem coşkulu hem de ciddi biçimde hareket edilmesi, yeni tanışmalarda belli bir mesafenin korunması yönünde olumludur. 12 Haziran tarihinde, aşk hayatınızla ilgili konularda uyum içinde ve ortaklaşa şekilde hareket etmeye çalışmakta yarar var. Keyifli paylaşımlarda bulunmak kadar, birbirinizi tamamlamak, gelişmek, biz olmak da o kadar kıymetli olacaktır.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında Merkür-Aslan burcu geçişinde, hobilerinizle ilgilenebilir, aşkta ilk ve son sözü söyleyen kişi olmak istersiniz. Nasıl konuşmanız gerektiğini bilirsiniz. Yazışma, haberleşme ve zihne dayalı oyun ve aktiviteler, gezmek, görmek, yaşamak için bağlantılar kurmak kolaylaşır. Ancak dinlemeyi de bilmeli, her söylediğinizin kabul edilmesini beklememelisiniz. İlişkinizi veya yalnızsanız ilişki kriterlerinizi gözden geçiriniz. Bu süreçte çalışma hayatınızı aktif hale getirici, yeni işler, yeni görüşmeler gündeme gelebilir. Bu işler iletişime, el becerilerine dayalı olup gönlü hoş kılan, yenileştiren sanat veya farklı alandaki çalışmalardır. Sosyal medyayı kullanarak insanlarla birebir görüşerek işinizi lanse edebilirsiniz. Ancak bir şeye dikkat etmek gerekir ki, her sözünüz veya yaptığınız her işte dikkat şarttır. Bazen aşırı kendinden emin olmak, farkında olmadan hata yapmanıza neden olabilir.


    BOĞA

    /

    Sevgili Boğalar, 12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, ev içinde veya bir mekanda çalışmanın, aktif olmanın işaretçisidir. Ancak başkalarıyla uyum içinde olmanız gerekirken, kendi arzu ve isteklerinize daha fazla önem verirseniz sorun yaşanabilir. Benim tavsiyem gücünüzü ve becerilerinizi işbirliği adına kullanmanız ve ifade etmenizdir. Bu sayede başarılı işler çıkarabilirsiniz. Bu geçiş bazıları için, bir proje için ön hazırlık safhası olabilir. Ekip bir araya gelir ve çalışır. Görünümlerine baktığımızda 6 Haziran tarihi öne çıkıyor. Anlaşan çiftler birbirlerinin değerlerine kıymet verir. Problemli çiftler ise, kendi bildiklerini okuyarak diğerinin önemsediklerini es geçebilir. Bu tarihte önemli olan, birbirinize yönelişinizdeki niyettir. 12 Haziran tarihindeki Venüs-Kuzey düğüm görünümü ihtiyaçlarımızın karşılanması, aile birlik ve bütünlüğümüzün devamı ve geleceğimizin teminat altına alınması için, hem işimizi hem sağlığımızı önemseyeceğiz.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu seyir süresince, aile içinde iletişimin önemi büyük. Evde Sözünüz dinlensin, onaylansın istersiniz. Yalnızsanız tamam da, biriyle yaşıyorsanız sürekli baskın olmak, abartılı konuşmak can sıkabilir. Ayarı bilelim. İş anlamında karşınıza bir fırsat çıktığında analizde bulunmak yararlı olur. Sağlam ve uzun ömürlü düşünmek gerekiyor. Hele iş ortaklıklarda bu daha da önemlidir. Bu dönemde, evin ihtiyaçları, yazlığınız varsa oraya ait giderler, ev satışı veya alışı gibi konular, sezonluk bir yeri kiralama giderleri, tatil masrafları bir hayli ön plandadır. İş veya iş ortağınızla mali konularda anlaşmazlık veya gereksiz çıkışlar rahatsızlık uyandırabilir.


    İKİZLER

    /

    Sevgili İkizler, 12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında etkili Venüs-Aslan burcu geçişiyle ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler. Bu geçişte Venüsün 12 Haziran tarihinde Kuzey düğümle yapacağı görünümü gayet olumlu. Yakın çevremizle olan ilişkimiz başta olmak üzere aşk hayatımız, çocuk meselelerinde, hem cömert tarzda, hem sevgi dolu hem de el birliği içinde hareket etmeye ve gelişime önem vereceğiz. Devam eden ilişkimizde güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkimiz yoksa karşımıza çıkacak kişi paylaşmayı bilen yapıda bir insan olabilir.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyir süresince, sizin gibi konuşma ustalarının ilgi uyandırmanızda gayet olumludur. Fikirlerinizi dış dünyaya sunuş biçiminiz artistik ve çok etkileyicidir. Sanatçılar için bu hem taklit gücünün artması hem de yeni bir karakter üzerinde çalışılması yönünde olumludur. Bildiklerimizi açıklamak, öğretmek, tasdik edilmek hoşunuza gider. Bu süreç, aşk hayatınızla ilgili konularda da etkili olup farklı yerler görmek, insanlarla tanışmak anlamında parlak bir zamandır. Ancak sabırsızlık yüksektir. Çabuk tanışırsınız sonra bir anda vazgeçersiniz. İlişkinize renk katmak, sorunları gözden geçirmek, verimli bir beraberlik için şarttır.


    YENGEÇ

    /

    Sevgili Yengeçler, 12 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu seyri, kazancımızla alakalı konularda önemli olup, yeteneklerimizi, para kazanmak amaçlı işlere ve ilişkilere yönlendirme zamanıdır. Ancak bunun yanında çok kolay para harcatır. Zevk veren her şey, dikkatimizi çeken güzellikler, sevdiğimiz kişiler için kesemizi bir hayli açabiliriz. Görünümlere baktığımızda, 12 Haziran tarihi dikkat çekiyor. Eviniz, ailenizle ilgili konularda verilecek kararların elbirliğiyle ele alınması ve maddi durumun gözden geçirilmesi gerekiyor. Sizin arzu ettikleriniz ile kazancınız arasında dengesizlik varsa bir daha gerçekçi bir şekilde duruma bakmakta yarar var.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyir geçişi, parasal konularda zeka ve ifade gücünü yükselticidir. Bu dönemde insanları ikna etmek kolaylaşır. Yengeçler pek öyle konuşmaktan, kendilerini öne sürmekten hoşlanmazlar. Ancak bu süreçte dilimiz kazandırıcıdır. Birkaç hafta sürecek işlerden para kazanabilirsiniz. Kalıcı olması için sabır gereklidir. Bir de yaz sezonu olması, tatil vb. konularda bütçemizi zorlayabilir. Bu dönem, yenilikçi düşünmek, piyasayı bir kontrol etmek, kimler ne yapıyor bir bakmak lazım. Çabuk sıkılmak, bir işi uzun süre devam ettirmemek, bitirmeden başka bir işe başlamak gibi durumlar yaşanabilir. Bir davranıştan bin bir tane yorum çıkarabilirsiniz. Bu da iş huzurunuzu kaçırabilir. Bu noktalara dikkat edelim lütfen.


    ASLAN

    /

    Sevgili Aslanlar, 12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Hem ilişki anlamında sizi güçlendirici hem de hayatın lezzetli, keyifli yanlarını hissedebilmeniz yönünde renklendiricidir. O en cömert özelliklerinizi sıcacık yüreğinizle insanlara sunarsınız. Sizi sevmeleri, saymaları, güzel bir insan görmeleri gururunuzu okşar. Bu parlak ışık altında gözler kamaşacaktır. Venüs-Aslan geçişi, kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Hem çevrenizle uyumlu ilişkiler kurmanız hem de mesleğinizi başarılı şekilde sergilemenizde desteğinizdir. Takdir edilmek hoşunuza gider. Çalıştığınız alanda konumunuz ne olursa olsun öne çıkarsınız.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyir süresince, kendinizi ifade etmek, yolculuklar, insanlarla bağlantı kurmak, tatlı dillilik, bildiklerini çevrenizle paylaşmak istersiniz. İnsanları etkilemenin kolay olduğu bir dönemdir. El becerilerinizi sergileyebilir, yaratıcı tarzda düşünürsünüz. Ancak iş ilişkilerinde hassasiyetiniz yüksektir. Huzursuzluklar, ortamda bulunan kişilerin tuhaf hareketleri, yoğunluk canınızı sıkar. Kendinizi güvende hissetmezsiniz. Kafanıza bir şeyleri takarsınız sonra da bunu büyütürsünüz. Benim tavsiyem izninizi bu zaman denk getirip, dinlenmenizdir. Yoksa verimli çalışmak zor olur. Bu dönem, kazanç anlamında işlere yönelmenizi sağlar. Bazıları yaz sezonu için belli bir süreliğine ek iş yapabilir veya bu türden işlere yönelebilirsiniz.


    BAŞAK

    /

    Sevgili Başaklar,

    12 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişinde, partnerinizle veya başkalarıyla olan ilişkinizi ölçüp biçeceksiniz. Uzlaşmak, anlaşmak, almak ve vermek, sevgiyi büyütmek gibi kavramları ele alacaksınız. Yüreğinizin derinliklerindeki arzularını yeniden tanımlayacaksınız. Belki gizli bir ilişkinin veya bir türlü adı konmamış bir beraberliğin anlamını sorgulayacaksınız. Sevmenin, insanın kendinden uzaklaşmak olmadığını, bir ortaklık olduğunu düşüneceksiniz.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında Merkür-Aslan burcunda ilerleyecek. İşlerimiz üzerine odaklanırız. Sözgelimi bir sergi, oyun, yarışma, sınav, senaryo, sanatsal ve mistik faaliyetler gibi. Yaptığınız işe odaklanınız. Bırakın hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler. Kendinizi strese sokarsanız yanlışlar yaparsınız. Bu süreç, yeni bir yol tespit etmek yönünde düşünme sürecidir. Dinlenirsiniz, biraz kendinizle baş başa kalırsınız, toparlanırsınız. Biraz başınızı dinlenmek amaçlı yıllık izninizi kullanabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz alanlara yönelmeli ve hiçbir şeyin sizi üzmesine, yenmesine izin vermemelisiniz. Gereksiz meselelere kafanızı takmayınız.


    TERAZİ

    /

    Sevgili Teraziler, 12 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında Venüs-Aslan geçişi, sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, parlaklaştırıcıdır. Yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Arkadaşlarınız tarafından ilgiyle karşılanırsınız. Güzelliğiniz, sanatsal yetenekleriniz, kendinize duyduğunuz güven, bütün ilişkilerde ön planda yer alır. Takdir görürsünüz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, organize etmekte başarılı olursunuz.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan süresince, hem kendinizden emin konuşursunuz hem fikirlerinizle karşı cins üzerinde bir hayli ilgi uyandırırsınız. Esprileriniz, cömert sözleriniz, ikna kabiliyetiniz yüksektir. Sosyal ilişkilerde de, zekanız, artistik yetenekleriniz, organize etme kabiliyetiniz, sesiniz, taklit yeteneğiniz bir hayli parlaktır. Animasyon, tiyatro, televizyon şovları, spor, eğlence dünyası, arkadaşlıklar tümüyle ön plandadır. Ortaklaşa işlerde tarafların birbirine karşı dürüst olmasında yarar görüyorum. Ne gibi yenilikler düşünülüyorsa veya sorunlarınız varsa bunu ele almak lazım. İşinizde yenilikler yapmak istiyorsanız bunların çok akıllıca düzenlenmesi ve sağlam olması gerekir.


    AKREP

    /

    Sevgili Akrepler, 12 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Venüs, iş ortamında, dış dünyada, ilişkilerinizde baskın olmak istersiniz. Amaca dönük bir şekilde hem arzuladıklarınızı elde etmek hem de ilgi uyandırmaktan hoşlanırsınız. İş veya özel ilişkilerinizde karşı tarafı etkilemek, ne kadar özel biri olduğunuzu kabul ettirmekten yanasınız.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan süresince, iş hayatınızdaki ifade gücünüz ve zekanız bir hayli önem taşır. Akıllı olan kazanır diyelim. İnsanların ilgisini çekebilmek için sözleriniz, fikirleriniz etkileyici olmalıdır. Yetenek ve becerilerinizi mutlaka gösteriniz. Ancak şunu da ekleyeyim. Konuşmak kadar dinlemeyi bilmek de faydalıdır. Özel ilişkilerde, her iki kişi de, yaşamsal hedefleri anlamında ortak mı düşünüyorlar. Bu soru çok önemli. Ayrıca mali konularda da bu geçişin önemi var. Başkalarına bağımlı olmak yerine, kendi gücünüzle ayakta durmanız gerekiyor. Hedef belirlemeniz veya belirlenmiş bir hedefiniz varsa, buna ulaşmak için cesur olmalısınız.


    YAY

    /

    Sevgili Yaylar, 12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında etkili Venüs-Aslan burcu geçişi, sizin bakış açınızla uyumlu kişilerle ilişki kurmanızı sağlar. İletişim beceriniz, birçok insanının dikkatini çekmenizi sağladığı gibi, size yeni arkadaşlar kazandırır. İlişkinizi güçlendirecek en önemli faktör konuşmak ile dinlemek arasındaki farkı iyi belirlemekten geçer. Venüs-Aslan burcu geçişi, karşı cins üzerindeki fiziksel çekim gücünüzü yükseltir.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan seyir süresici, iletişim etkili olduğu zamandır. Güzellikleri tatlı bir dille ve akıllıca ifade ederek karşınızdaki kişiyi kendinize bağlarsınız. Bu süreç, yeni biriyle tanışmak, gittiğiniz tatil yöresinde insanlarla bağlantı kurmak yönünde etkilidir. Yolculuklar epey eğlenceli geçer. Ancak aşk sözleri dille söylenir de, gönülden söylenip kalıcı olması pek enderdir. Kendinizi ve fikirlerinizi öne sürebilirsiniz. Bunlar gayet olumlu. Benim size tavsiyem, bu dönemde kararlarınızı vermeden önce, mutlaka şartları gözden geçiriniz. İnsanlara güvenerek yola çıkmayınız. Güven olgusunu iş, aşk, parasal konularda önemseyiniz. Bu noktalara dikkat edersek, gayet olumlu bir dönem geçireceğinizi söylemeliyim.


    OĞLAK

    /

    Sevgili Oğlaklar, 12 Temmuz- 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Maddi anlamda kazandırıcı ortaklıklara ve işlere ağırlık verebilirsiniz. Kimlerle bağlantı kuracağınızı tespit etmek ve buna göre ilişkilerinizi düzenlemek akıllıca olur. Belki çıkarcılık gibi durabilir. Ancak benim söz ettiğim, işinizi bilmek halidir.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu süresince, bir ortaklık yapılacaksa zekice düşününüz. Para hesabınızı iyi yapınız. Bu dönemde, ilişkilerimizi her anlamda gözden geçireceğiz, çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağız. En iyisini ortaya koymaya çalışacağız. Eğer ilişkinizde bir sorun varsa birbirinize karşı dürüst bir şekilde konuşunuz. Yeni ilişkiye başlayanlar, en başından her şeyin açık bir dille ifade edilmesinde, kibirden uzak durulmasında, egosantrik hareketlerden kaçınılmasında yarar var.


    KOVA

    /

    Sevgili Kovalar, 12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişi, otoriter tavırlı ve kendini önemseyen bir partner rahatsız edici olabilir. Halbuki beraberliği keyifli hale getirmek en doğrusudur. Yaratıcı tarzda düşünüp, birbirinize minik sürprizler hazırlamak, birlikte zevk alacağınız şekilde yenilikler yapmak, fantezilerinizi tekrar güçlendirir. İlişkisi olmayan Kovalar için, yeni biriyle tanışabilirsiniz.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu seyir süresince, partnerinizle iletişime önem veriniz. Farklı dilden mi konuşuyorsunuz yoksa aynı şeyleri mi düşünüyorsunuz? Nasıl anlaşıyorsunuz veya neden anlaşamıyorsunuz bunları tespit ediniz. Bu süreçte sözler süslü ve sadece etkileme amaçlı söylenebilir. Bazen bir taraf baskın olmaya çalışır. Yeni tanışanların özellikle iletişimde doğru ile gerçek arasındaki ayrımı iyi yapması gerekir. Merkür-Aslan burcu geçişi, maddi konularda yapılacak işbirliklerinde karşılıklı çıkarların tespitinde önem taşıyor. Sözgelimi sadece bir proje için bir araya geliniyorsa ücret konusunda pazarlık yapılabilir. Ancak devamlı bir iş yapılacaksa şartlara, iş yaptığınız kişiye, ortama ve işin niteliğine göre bir fiyat belirlemek lazım. Sizi tercih ediyorlarsa ve siz de bu insanlarla çalışmak istiyorsanız karşılıklı çıkarların gözetilmesi lazım. Sözleşme yapmadan sadece söz ile yola çıkmayınız. Banka kredileri, miras, nafaka, konularında yasal haklarınızı biliniz.


    BALIK

    /

    12 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında etkili Venüs-Aslan geçişinde, çalışma ortamında takdir edilmek, başkalarının ilgisini çekmek istersiniz. Güzel görünmek, çekici bulunmak hoşunuza gider. Bu süreç, sanat, tiyatro, gösteri ve süsleme gibi yaratıcı alanlara yönelik çalışmaların ve bu anlamdaki sergi vb. faaliyetlerin işaretçisidir. Hem araştırırız hem çalışırız hem de bu alanda yeterli düzeye gelmek için gayret gösteririz. Tabii ki sabırlı olmak gerekir. Çünkü iş alanında öne çıkabilmek ve kazanmak için, diğerlerinden bir farkınız olmalıdır.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu süresince, bilhassa çalışma hayatımızda iletişimin önemi ön planda olacaktır. İnsanlarla konuşacağız, ikna etmeye çalışacağız, bol bol söyleşide bulunacağız ve bildiklerimizi aktaracağız. Dinlenir olmak için, dinlemeyi de bilmemiz gereken zamandır. El yeteneklerimizi sanatsal veya farklı bir alanda değerlendirebiliriz. Eğitmenlik de bunlardan biridir. Ancak işlerinizi çok iyi organize etmeniz gerekiyor. Bu dönem, ailevi, ilişkiniz ve çalışma hayatınızla ilgili konularda yapılacak gözden geçirmelerin, düzenlemelerin, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzun işaretçisidir. İşimizden memnun muyuz? Çalışma ortamında konum olarak lider bir pozisyonda mıyız? İşimizi severek mi yapıyoruz? Serbest mi yoksa birinin emri altında mı çalışmaktayız? Hangi durum olursa olsun, burada asıl nokta, verimli bir işe sahip miyiz sorusuna cevap vermek. Yetkin miyiz değil miyiz? Bütün bunlara bir bakmalıyız. Bir de sağlıklı mıyız? Ne gibi şikayetlerimiz var? Bunları da ele almalıyız.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler