KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mars Akrep burcunda düzeliyor, Merkür Yengeç burcunda

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okurları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, yakın çevrenizde ilgili her türlü meselenin ev içinde görüşülmesini etkili kılıyor. Eğer kardeşlerinizle ilişkinizde sorunlar varsa, bu süreçte aile çatısı altında bunları hassasiyetle ele alabilirsiniz. Zihnin, geçmişi, anıları, yaşananları anımsadığı bu süreçte eskiyi hatırlarız. Yaşımız genç veya yaşlı olsun fark etmez, çocukluğumuz, ailemiz, güvencemiz gayet kıymetlidir. Bugüne dek yaşananları şöyle bir düşünürüz. Mutlu ve huzurlu muyuz? Geleceğimizle alakalı bir başlangıç veya bir bitiş niyetinde miyiz? Ailemizle olan temasımız ne durumda? Bunları, duygularımızın veya kırgınlıklarımızın esiri olmadan, kendimize dönük düşünmeden zihnimizi kontrol altında tutmayı başararak ele almalıyız.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek Mars ister iş ortaklığı, ister özel ilişkiniz ve parasal konularda tutkularınız bir hayli yükseliyor. Artık ipler sizin elinizde. Önceden düşündüğünüz bazı planları yürürlüğe koyabilir, hem kendi kazancınızı hem de dışarıdan gelen destekleri değerlendirmeye başlarsınız. Bu güçlü enerjiyi doğru manada kullanmak için dikkat edeceğiniz en önemli husus, başkaları üzerinde baskı uygulamaya kalkmamak, korku, öfke gibi tepkilerinizi dizginlemeyi bilmek, kendi özünüzden taviz vermeden, isteklerinizi açıkça ortaya koymak, paylaşımcı bir ruhla işbirliği yapmaya özen göstermektir. Bunlara dikkat ettiğiniz zaman hem bir bütünlük oluşturursunuz hem de sıkıntılarınızın üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Merkür Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, parasal ve aşk hayatınızla ilgili meseleleri gündeme getirdiği gibi, bunları yakın çevrenizde güvendiğiniz insanlarla paylaşmanız anlamında etkilidir. Genel olarak bağlantıda olduğunuz kişiler kardeşleriniz, çocuklarınız, partneriniz, eski tanıdıklarınızdır. Tanımadığınız kişilerle zaten pek konuşmazsınız. Güven olgusu sizin için gayet önemlidir. Bu yüzden de sırlarınızı, yapacaklarınızı pek kimseyle paylaşmazsınız. Sevdikleriniz söz konusu olduğunda hassasiyetiniz yüksektir. Onların gelecekleri, barınma ve ihtiyaçlarını önemsersiniz. Eğer tek başınıza yaşıyorsanız tümüyle kendinize dönük, iç dünyanızla temas halinde, size huzur veren ortamları tercih edersiniz.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında ilişki evinizde etkili olacak Mars-Akrep düz seyri ilişki konularında, birbirinizin kişilik özelliklerinize ve hedeflerinize saygı duyulması ve mevcut durumun gözden geçirilmesi ve dengeye kavuşturulması gereken zaman dilimidir. Taraflar birbirine güç uygulamak yerine problemlerini uzlaşmacı bir tutum, olgun ve mantıklı bir bakış açısıyla ele almalıdırlar. İlişkisi sağlam olanlar, birbirlerini gayet iyi tanıdıkları için bu süreçte önemli bir sorun yaşamazlar. Bir mesele üzerinde farklı düşünseler de, ortak bir noktada buluşabilirler. İlişkisinde sorun olan ancak birbirlerini seven çiftler açısından duruma bakarsak, partnerinizin size olan tutkusu zaman zaman üzerinizdeki baskı kurması anlamına gelebilir. Ya hep ya hiç tarzı bir tavır sergileyebilir. En başında belirttiğim gibi eğer sevgi

    birliğinizde bir sorun yoksa, birbirinizden kopamazsınız. İlişkisi yeni başlayan Boğalar, birbirlerine karşı çekilirler. Partnerin kendinden emin hali, tutkulu biri oluşu ve sizi sahiplenmesi bir hayli ilginizi çekebilir. Ancak ben derim ki, önce birbirinizi iyice tanıyınız. Çünkü daha sonra bu hakimiyetçi halleri sorun yaratabilir.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    İKİZLER

    ********

    Sevgili İkizler 30 Haziran-14 Temmuz Merkür-Yengeç burcunda geçişini sürdürecek. Parasal açıdan güven içinde yaşamak isteğimiz öne çıkıyor. Genel olarak zihnimiz, hem geçmiş hem de gelecek meseleleriyle dolu olacak. Hayatımızı garanti altına alabilecek şekilde para kazanmak, paramızı değerlendirmek isteyeceğiz. Eskiye dair meseleler, yuvanızla ilgili işler, kişisel ihtiyaçlarınız gündem maddenizde ilk sırayı alacak. Ev sahibi olmayı düşüneceğiz. Üç beş kuruşumuz bir kenarımızda olsun isteyeceğiz. Eğer cüzdanımız dolu değilse, rahat etmeyeceğiz. Merkür-Yengeç burcunda zihnin yavaşlamasını, meselelerin hassasiyetle ele alınmasını sağlar. Aile, eş desteği, güvenli bir iş gayet kıymetli hale gelir. Hissi davranabiliriz.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek. Meseleleri, sisteme uygun şekilde halletmek son derece önemli. Stresten uzak durmalıyız. Özellikle iş hayatınızla alakalı konularda ılımlı hareket etmek şart. Rekabet, uyumsuzluk hem ilişkilerinizi bozar hem de verimsiz çalışmanıza neden olabilir. Güçlü kişi olmanın sınırını bilmekte yarar var. İş hayatına yeni atılacak olan gençlerimiz disiplinli bir şekilde çalışarak, işi iyice öğrenmeliler, çalışma hayatına alışmalılar. Ben buna staj dönemi olarak bakıyorum. İşi öğrendiğinizde başka bir iş başvurusunda bulunabilir veya bulunduğunuz yerde kalıcı olarak çalışabilirsiniz. Çalışma hayatının içinde uzun süredir bulunan kişiler, disiplinli bir şekilde çalışarak, hem bulunduğunuz konumda ilerleyebilir hem de yapmayı düşündüğünüz yenilikleri nasıl uygulayacağınızı saptarsınız. Bu dönemde çocuk sahibi olmayı düşünenler için enerjiler oldukça yoğun. Belli bir tedavi süresi veya Bayan Akreplerin veya Akrep eşinizin hamilelik döneminin doktor gözetiminde sürdürülerek başarılı bir şekilde geçirilmesi mümkün.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında, burcunuzda ilerleyecek Merkür süresince, etrafınızdaki dünya ile temasınız güçlenir. Şimdi düşünceleriniz, hisleriniz ve siz canlanmaya başlıyorsunuz. Kimsenin etki altında kalmadan kendiniz adına yeni kararlar alarak bunları uygulamaya çalışmak, eskiye yeni bir yüz geçirerek veya tümüyle değiştirerek hayatınızın kontrolünü ele geçirmektir. Duygusal konularda yaşamınızı gözden geçirebilir, eskinin sizin üzerinizde yarattığı tüm izleri silmeye çalışabilirsiniz. Kimi zaman birileri veya bazı olaylar sizi bağımlı olduğunuz alanlara doğru sürükleyebilir. Fakat bunların tümünde aldığınız dersler ön plandadır. Yani nerden nereye geldim tarzı bir düşünce halidir. Aileniz,

    vatanınız, değerleriniz, sizi bugüne getiren olaylar, insanlar ne varsa hepsine sahip çıkabilir, hatalarınızın bile sizi olgunlaştırdığını düşünebilirsiniz.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek. İster devam eden, ister sorunları olan isterse yeni başlayacak bir ilişki olsun, dengeli hareket etmek, sınırımızı bilmek de yararlıdır. Bebek sahibi olmayı düşünen Yengeçler için bu dönem gayet olumludur. Özellikle erkek bebek sahibi olmada bir hayli etkilidir. Anne ve Baba Yengeçlerin, evlatlarına bir hayli düşkün oldukları süreçtir. Bu süreçte fiziksel enerjiniz bir hayli yüksek olacaktır. Değişimde bulunmak, durgunluğa sebep olan her şeyden uzaklaşmak, tutkularınızı gönlünüzce yaşamak ve her şeyden önemlisi, güç birliğinde bulunmak bu dönemin etkilerindendir. Bu süreçte cinsel arzularınız doruk noktadadır. Partnerinizle bir olmak, kaynaşmak ihtiyacı yoğundur. Hatta bu yoğunluk, birbirinizin en özel yanlarını keşfetme ve bilme tarzında olabileceği gibi, birbirinizin yanında olmayı isteyecek kadar yükselebilir.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, ruhsal anlamda içe yönelmenin işaretidir. Birçok mesele gözden geçirilir. Eskiye ait anılar bunların içinde yer alır. Neler yaşamıştınız, nasıl dersler almıştınız, şimdi ne durumdasınız? Hisler öylesine geçmişle alakalıdır ki, kişi eskiyi hatırlar, bütün bir hayat film şeridi zihninden akıp geçer. Özelini kimseye açmaz, sahip olduklarını korur ve gözetirsiniz. Şiir, söz, sanat, müzik veya ritüellerle uğraşma zamanıdır. En büyük zenginlik kişinin kendiyle olan temasıdır sözü, böyle zamanlar için söylenmiş olabilir. Ancak duyarlılık bazen fazlaca yükselir. Dalgınlık sonucu yanlışlıklar yapabilirsiniz. Takıntılı düşünülebilir. Güvendiğiniz insanlarla konuşmalı, paylaşımda bulunmalısınız. Ruh ve beden sağlığınız bu dönemde önemlidir.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Mars Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek. Yuvanız, ailenizle olan ilişkiniz, ailenizin mal varlığı(mal, mülk, para), özel duygularınız ve özel hayatınızla alakalı konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek, liderliğiniz olan alanlarda söz sahibi olmak ve güven içinde yaşamak arzunuz son derece yoğundur. Bugüne dek oluşturduğunuz ve mücadele ederek sahip olduğunuz her şeyi koruma dürtünüz bir hayli yoğundur. Bir kısım Aslanlar yeni bir sayfa açmak ister. Ancak buna engel olan durumlar varsa, kolayca öfkelenir. Kimi boşanmak üzeredir. Fakat yasal sürecin başlatılması konusunda terslikler yaşanabilir veya uzun yıllardır birlikte olduğunuz kişiyle mutlu bir yuva kurmayı düşünürken gereksiz bir tartışma yaşamanız mümkündür. Mars-Akrep geçişinde hangi konuda olursa olsun hiçbir baskıya gelemezsiniz. Kendi bildiğinizin doğru olduğunu düşünürsünüz. Tabii ki bunun ayarını bilmemizde yarar var.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    BAŞAK

    ****

    Sevgili Başaklar 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek yöneticiniz Merkür, güven içinde yaşama arzumuzu yükseltiyor. Artık geleceğimizi düşünerek kararlar vereceğiz. Kariyer hayatımızı, hedeflerimizi önemseyeceğiz. Ona göre seçimler yapacağız, kararlar vermeye çalışacağız. Aile içinde, birlikte olduğunuz kişilerle, arkadaşlarınızla olan ilişkinizde yarım yamalak değil bütünlük duygusu içinde hareket edilmesine dikkat edeceğiz. Kimlerle yola çıkıyorsak, bizim hassasiyetimize kıymet veren insanları tercih edeceğiz. Böyle insanları destekleyeceğiz. Geçmişte olanlara takılı kalmamak lazım. Yaşandı bitti diye düşünüp önümüze bakmamızda yarar var. Ailemiz, arkadaşlarımızla bağımız güçlenecek. Mistik faaliyetler, sanatsal konular, gruplarla ilişkiler, eğitmenlik, ailelere, kadınlara yönelik faaliyetler, sosyal yardımlaşmalar bu dönemde önemlidir.

    30 Haziran-2 Ağustos Akrep burcunda ilerleyecek Mars, eğitim-öğretim, girişim, iletişim, çevre ilişkileri, kısa yolculuk, günlük uğraşılar, haberleşme, yazılı belge gibi geniş bir alanda her türlü olasılığı göz önüne alarak hedeflerinizi belirlemeniz, saptamalarda bulunarak ona göre bir yön tayin etmeniz anlamında sizi güçlendiricidir. Sınırlarınızı gayet güçlü bir şekilde korumanızı sağlar. Başarılı olma isteğini yükselten, önünüze çıkan engellere aldırmadan bildiğiniz yolda yürümenizi sağlayan Mars-Akrep etkisinin gücü, dağılmanızın da önüne geçerek, amacınız ne ise o doğrultuda hareket etmenizi sağlamasıdır. Başarılı olacağınız alanlara yönelin, ilgili kişilerle bağlantıya geçin ve kendinize güvenin.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında meslek evinizde etkili olacak Merkür-Yengeç burcu geçişi, kişinin hassasiyetle durumunu ele almasına yol açar. Sözgelimi geçmişte yaşanılanlar gözlerimizin önünden bir film şeridi gibi geçer. İlişkiler, iş hayatı, ailevi konular, uygulamak istenen planlar tecrübeler ışığında ele alındığı için, kişi değerlendirmeleri ister istemez bunlara göre yapabilir. Bu dönemde dikkatleri üzerinizde toplamak istemezsiniz. Fakat yaptığınız konuşmalar, tavırlarınız, başkalarının sizin hakkınızda bir yargıda bulunmalarını sağlar. Sorumluluklarınızın farkında olmanız gayet faydalıdır. Geriye dönük düşündüğünüzde neden bunları yaşadım demek yerine, tecrübe olarak görürseniz ne kendinizi ne de hayatı suçlamamış olursunuz. Çünkü bu tecrübeler size rehber olabilir ve aynı hataları tekrarlamadan doğru seçimlerde bulunursunuz. Bu süreçte bir başka şehirde çalışma, yerleşim, ihtisas yapma, tayin, eğitim, ticari gibi meseleler gündeminizi oluşturur.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu dönemde, kazanç sağlayan alanlarda girişimde bulunabilirsiniz. Bu girişimler size gelir olarak yansır. Hakkınızı çiğnetmezsiniz. Alacak-verecek hesabınızı iyi bilirsiniz. Burnunuz iyi koku alır. Paranızı nereye harcıyorsunuz, neden kayıplar yaşıyorsunuz, gereksinimleriniz nedir, gelir-gider anlamında bütçeniz dengeli midir? Bu sorulara cevap bulabilirsiniz. Hedef belirlemek ve bu hedefe uygun yatırım, bütçe düzenlemesinde bulunmak çok önemli. Mars-Akrep burcunda güçlüdür. Bu güçlü olma hali, size hem fiziksel hem de amaca odaklanma yolunda güç vericidir.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, geçmiş problemlerinize çözüm bulmanızda ve geleceğinizi şekillendirmenizde dikkatli ve mantıklı düşünmenin önemini gösteriyor. Hassas düşünmeye neden olabilir. Güç ve kontrole bu denli önem veren bir Akrep bu süreçte ileriye bakmalı ve eski tecrübelerini göz önüne alarak geleceğe yönlenmelidir. Çünkü şimdi önemli olan tarafsız düşünmektir. Gereksinimler, gelecek, maddi konular, hedefler anlamında gerçekçi olma zamanımız. Sezgilerinizin gücünü yükseltici olan bu enerji, atacağınız her adımın daha sonra nereye varabileceğini de tahmin etmenizde kuvvet olacaktır.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında burcunuz üzerinde ilerleyecek Mars, kararlarınızı netleştirmenizi sağlar. Hedefinize uygun ilerlersiniz. Geri hareket döneminde üzerinde düşündüğünüz planlarınızı uygularsınız. Size ufak bir tavsiyem var. Karşılaşacağınız teklifleri, fırsatları, gelişmeleri tekrar bir gözden geçiriniz. Disiplin bu dönemde oldukça önemli. Kendinize duyduğunuz saygı ve hedefiniz çok kıymetli. İşte bunların bilinciyle hareket ederseniz, başarılı sonuçlar alabilirsiniz. Bir de lütfen, hiç kimse üzerinde baskı uygulamayınız. Siz işinize, hayatınıza, amacınıza bakınız. Aylardır geride kaldınız, birilerine uymak zorundaydınız. İşte şimdi kuvvetiniz yerine geliyor. Enerjinizi, doğru iş ve konular üzerinde odaklayınız. Zamanı en iyi şekilde kullanınız.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, özel ilişki, mesleki konular, finansal meseleler ve ortaklıklar anlamında gerçekçi olunması gereken zaman dilimidir. Sabırsız ve sadece kendimize yönelik, bir de hassasiyet içinde durumları ele almamalıyız. Bir bakacağız olan bitene. Sözgelimi evlilik veya boşanma gibi meseleleri geleceğe dönük bir şekilde ele almalıyız. İş ortaklarımızla aramızdaki her türlü alışverişte dürüstlüğü ilke edinmeliyiz. Bu dönemde duygusal ve ruhsal anlamda hassasız. İstikrarlı yürümeyen ilişki ve iş ortaklıklarımızı mutlaka ele almalıyız.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Akrep burcunda düz seyirle ilerleyecek Mars, geri hareket döneminde düşünülenleri tekrar gözden geçirmeniz ve son durumu netleştirmenizde yararlıdır. İlişkisi şartlar gereği gizli ve farklı yönde seyreden kişilere tavsiyem bir daha düşünmenizdir. Sonuçta bu sizi zamanla yorabilir. Bu dönemde genel olarak, sırlarımızı kimseye açamayız. Çünkü ortaya çıkmasından çekiniriz. Kazanmak, ele geçirmek, başarılı olmak isteğimiz her konuda yükselir. Bir yandan yeniye yer açmak isteriz, diğer yandan endişelerimiz nedeniyle cesaret edemeyiz. Geçmişte yaşanan acı tecrübelerin etkisiyle içten içe intikam alma gibi olumsuz duyguların etkisinde kalabiliriz. Plan ve projelerimiz üzerinde çalışabilirsiniz.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    OĞLAK

    ****

    Sevgili Oğlaklar 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, çalışma hayatı, sağlık ve birebir ciddi ilişkinizle alakalı konular üzerinde ihtiyaçların gözden geçirilmesi ve güvenlik çerçevesinde ele alınmasında önemlidir. Sözgelimi iş konularında sözleşmelerin gözden geçirilmesi ve her türlü noktanın önemle ele alınması önemlidir. Sağlığınızla ilgili konulara da önem vermek lazım. Eğitim, bir başka yere yerleşim, ihtisas, ticari konularda iyi düşünmek gerekiyor. İlişkilerde, görüş ayrılıkları var mı diye bir bakalım. Eğer evlenmeyi düşünüyorsak nerede yaşanacak, partnerin iş durumu, ailesine olan bakış açısı bunları iyice ele almak gerekiyor. Diyelim ki ayrılık kararı verdik. Duygusal düşünmemeli, probleme neden olan noktaları tekrar gözden geçirmeliyiz.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda düz olarak seyredecek. Böylelikle geri hareket döneminde tespit ettiğiniz, üzerinde çalıştığınız, karar verdiğiniz işleri yürürlüğe koyabilecek gücünüz yükseliyor. Kafanıza bir şeye takmışsanız, bunu elde etmek istiyorsanız sizi kimse durduramaz. İstediklerinizi kabul ettirmeyi, çıkarlarınızı korumayı bilirsiniz. Bir şeyler ters gidiyorsa, üstüne gidip çözümlersiniz. Kazanmak için hedefe yönelik strateji geliştirirsiniz. Bu dönem, araştırmada bulunmak için fırsattır. Ortaya konacak plan, tasarı, iş, oluş tümüyle gizlice yürütülür. Pek kimseye söylenmez, hedefe kilitlenir ve elde edinceye kadar pes edilmez. Dikkat edeceğiniz nokta, -İlla benim istediğim olacak, ben güçlüyüm, istersem herkesi dize getiririm, kaybetmem sürekli kazanırım tarzında kibirli olmayalım.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında, Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, aşk hayatınız, ortaklaşa gelirler, çalışma ve sağlıkla alakalı meseleler bir hayli hassas ele alınır. Kişi hem kendi hem de değer verdiği insanların ihtiyaçlarına öncelik tanımak hem de kendisiyle alakalı meselelere eğilmek durumundadır. Ancak duygular, mantığımızın önüne geçmemelidir. Tamam yardımcı olacağız, başkalarına destek çıkacağız ama kendimize dikkat edeceğiz. Eğer iş hayatı, aşk yaşamı, maddi konularda belirsizlik yaşıyorsak, bunları gerçekçi bir şekilde ele alacağız. Geçmişte yaşanmış problemlerin etkisi altında kalmayacağız ve bunların bilinçaltımızda yarattığı baskılarla hareket etmeyeceğiz. Önümüzdeki duruma bakacağız. Nasıl çalışıyoruz, nasıl ilişki yaşıyoruz, kimlerden destek görüyoruz ve kimlere hizmet ediyoruz. Bunları ele alacağız.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda düz olarak seyrini sürdürecek. Mücadele arzunuz ve isteklerinizi elde etmek dürtünüz yüksek. Geri hareket döneminde karar verilen işleri yürürlüğe koyabilme cesaretiniz yükseliyor. Mesleki gelişim bilgilenmek, planlamalar yapmak için uygun süreçtesiniz. Kendinize güveniniz. İşyerinizde patron veya birileriyle tartışmadan, akıllıca hareket ederek, artık geçerliliğini yitirmiş, size pek bir faydası dokunmayan eskiyle alakalı her şeyi devreden çıkarak yeni bir sayfadan hayata bakabilirsiniz. Bu dönem, güçlü ortaklıkların da göstergesi olabilir. Ancak sürekli kendinizi haklı görmeyiniz. Baskı kurmayınız.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN


    BALIK

    ****

    Sevgili Balıklar, 30 Haziran-14 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, aile yaşamı, evlilik, iş ortaklığı ve birebir aşk hayatınızla ilgili konularda hassasiyetle düşünmenizi sağlayıcıdır. Bazen eskiye ait anılar, çocuklukta yaşanılanlar aklımızdan geçer. Eğer ilişkimizde problemler varsa bunlar üzerinde durabiliriz. Çocuk sahibi olmayı düşünürsek, kontrollerimizi yaptırabiliriz. Bir ofis açarak çalışmayı düşünürsek piyasanın durumuna bakabiliriz.

    30 Haziran-2 Ağustos tarihleri arasında Mars-Akrep burcunda düz seyredecek. Eğitim hayatınızdan akademik kariyerinize, inancınızla alakalı konulardan yolculuklara kadar her anlamda derinlemesine araştırmanın işaretçisidir. Kişi başarılı olmak için eksiklerini belirlemeli, öğrenmeye, araştırmaya önem vermelidir. Bu sizi başarılı kılabilir. Geri hareket döneminde gözden geçirilenleri şimdi uygulama gücü buluyorsunuz. Uzaklara yapılan yolculuklar gelişim anlamında faydalıdır. Yüksek öğrenim, mistik çalışmalar, ihtisaslaşma, uzak akrabalarla ilişkiler, yerleşme gibi konular bu dönemin etkileridir. Kişi kazanmaya odaklıdır. Değişik görüşte insanlarla tanışırsınız. Karda yürür izinizi belli etmezsiniz. Mars-Akrep burcunda bir hayli kuvvetli enerji verir. Gücümüzü nasıl kullanmamız ve yönlendirmemiz gerektiğini bilmemizde yarar var.

    Bu iki geçişin de, olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    TEMMUZ AYI BURÇ YORUMU İÇİN TIKLAYIN

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler