KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2016 Temmuz aylık burç yorumları

    Temmuz 2016 aylık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Koçlar, 4 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda bir Yeniay oluşacak. Bu Yeniay, ailevi konuları merkezine alıyor. Aile birliğinin ön planda olacağı bir Yeniay bu. Çok zorlayıcı bir Yeniay değil. Aile ve ülke içindeki sorunlarla doğrudan ilgileniyorsunuz. Karar almak ve geleceğe dönük düşünmek açısından önemli.

    12-14 Temmuz'da sırasıyla Venüs ve Merkür, Aslan burcunda seyrine başlıyor. İlişkilerde ve aşk hayatınızda kendinizi ifade etme gücünüz bu dönemde artacaktır. Aşk beklentiniz ve çocuk sahibi olma planlarınız, artacaktır. Ay sonuna doğru bu enerjilerden daha fazla yararlanacaksınız.

    20 Temmuz'da Dolunay Oğlak burcunda oluşacak. Bu Dolunay, evlilik kararı ya da aile içindeki önemli bir kararın kolaylaşmasını işaret ediyor. Aldığınız önemli kararlar hakkında sorumluluklarınızı artırıp ciddiyetle bu konulara eğileceksiniz.

    22 Temmuz tarihinde Güneş, Aslan burcunda olacak. Bu, aşkta oldukça hareketli ve güçlü bir döneme girmenizi işaret ediyor. Egonuz sağlamlaşacak. Karşı tarafın ilgisini çekmeniz ve hayattan keyif almaya başlamanız çok güçlenecek.

    30 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcunda seyrine başlıyor. Çalışma hayatınızla ilgili konularda nelerin eksik veya fazla olduğunu ve sorun çıkardığını ortaya koyacaksınız. Aynı zamanda bir arınmayı da işaret ediyor. Daha mantıklı ve daha dikkatli davranacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI
    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Koçlar, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, geçmişle-bugün arasında yaşanılanları şöyle bir kendi içinizde değerlendirmek, ev içinde ve ailevi konularda kararlar almak, korunma duygusu ve değerlerinize sahip çıkma arzunuzdur. Bütün bunlar hassasiyet içinde ancak sorumlulukların farkında bir bakış açısıyla değerlendirilir. Yeniayın görünümleri bu konularda nasıl bir karar alabileceğimizi işaret eder. Ay-Merkür kavuşumu, hem duygusal hem de geçmişle alakalı şekilde meseleleri gözden geçireceğimizi, doğal olarak eğer bazı problemler yaşanmışsa, ister istemez bunların da etkisinde olacağımızı vurguluyor. Tabii ki mantıklı olmak, bugüne bakmak lazım! Çünkü hayat önümüzde ve eğer bir karar vereceksek, bunun sorumluluğunu almak durumundayız. Ay-Neptün görünümü bu yeniayın hissediş gücünü yükseltiyor. Neye ihtiyacımız olduğunu ve bunu elde etme, sahip olma isteğimizi gerçekçi şekilde ele alırsak doğru seçimlerde bulunmamız mümkündür. Ay-Kuzey düğüm görünümü, iş ve aile hayatımızla ilgili konularda seçici, detayların farkında ve gelişim anlamında karar vermemizi, artık geçmişi değil, geleceği düşünmenin faydalı olacağını gösteriyor. Ay-Pluto karşıtlığı, iş-aile-ev hayatımızla ilgili kararların derinlikli gözden geçirilmesini sağlıyor. Ancak bilinçli olmak, gerçekleri göz ardı etmemek lazım. Geçmişin etkisinde kalmamak, geleceği önemsemek bu Yeniayda çok kıymetlidir. Ay-Jüpiter görünümü, sizin doğru ve gerçekçi bir şekilde ailevi ve iş konularında analiz yapabilmenizi sağlıyor. Görülüyor ki, duygularımızla mantığımız çelişmediği sürece biz bugün bizim için gerekli olan doğru kararları alabiliriz.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Aşkta şans verici bir geçiştir. Her an hayatınıza biri girebilir ve onun başını döndürebilirsiniz. Ayrıca yaratıcı yöndeki becerilerinizi sergileme, bundan kazanç elde etme yönünde şansınız yükseliyor. Görünümlerine baktığımızda 6 Haziran tarihinde, aşk hayatınız ve ilişkilerde hem coşkulu hem de ciddi biçimde hareket edilmesi, yeni tanışmalarda belli bir mesafenin korunması yönünde olumludur. 12 Haziran tarihinde, aşk hayatınızla ilgili konularda uyum içinde ve ortaklaşa şekilde hareket etmeye çalışmakta yarar var. Keyifli paylaşımlarda bulunmak kadar, birbirinizi tamamlamak, gelişmek, biz olmak da o kadar kıymetli olacaktır.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında Merkür-Aslan burcu geçişinde, hobilerinizle ilgilenebilir, aşkta ilk ve son sözü söyleyen kişi olmak istersiniz. Nasıl konuşmanız gerektiğini bilirsiniz. Yazışma, haberleşme ve zihne dayalı oyun ve aktiviteler, gezmek, görmek, yaşamak için bağlantılar kurmak kolaylaşır. Ancak dinlemeyi de bilmeli, her söylediğinizin kabul edilmesini beklememelisiniz. İlişkinizi veya yalnızsanız ilişki kriterlerinizi gözden geçiriniz. Bu süreçte çalışma hayatınızı aktif hale getirici, yeni işler, yeni görüşmeler gündeme gelebilir. Bu işler iletişime, el becerilerine dayalı olup gönlü hoş kılan, yenileştiren sanat veya farklı alandaki çalışmalardır. Sosyal medyayı kullanarak insanlarla birebir görüşerek işinizi lanse edebilirsiniz. Ancak bir şeye dikkat etmek gerekir ki, her sözünüz veya yaptığınız her işte dikkat şarttır. Bazen aşırı kendinden emin olmak, farkında olmadan hata yapmanıza neden olabilir.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Koçlar 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay bize toplumsal hayattaki sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Bir yanımız ailemiz, köklerimiz, geçmişimizle ilişkiliyken, diğer yanımız ekmeğini kazanmalısın, üstüne düşeni yapmalısın, bundan kaçamazsın diyor. Aslında bunlar birbiriyle iç içe geçen olgular. Evet eğer yuvamızda gerçekten kendimizi güvende hissetmek istiyorsak, geleceğimizi güvence altına almak durumundayız. Biz de bugünkü Dolunayda üstümüze düşen sorumlulukların bilincindeyiz. Bu Dolunayın bir özel yanı da, sorumluluklar kadar özgürlüğü de vurgulayışı. Evet, hayat mücadelesi zor. Tabii ki dışarıda gereken mücadeleyi vereceğiz. Ancak sosyal hayatımızı da ihmal etmeyeceğiz. Arkadaşlarımızla olacağız. Yeni gelişmeleri takip edeceğiz. İdeallerimizi belirleyeceğiz. Sadece dokuz altı işe gidip gelmek değil, farklı bir şeyler yaparak, yetenekli olduğumuz konularda da kendimizi göstereceğiz. Belki de bu yolla ekmeğimizi kazanmayı da düşüneceğiz. Gökyüzünde bugün Venüs-Satürn görünümü bu Dolunaya eşlik ediyor. Bu da gösteriyor ki, aşkta sıcaklığımız, sevilme arzumuz, takdir edilmek isteğimiz yüksek. Tercihlerimizi biraz da buna göre yapacağız. Kişisel gelişimimize önem vereceğiz. Eğitim, iş, girişim, gelişim anlamında ben bu Dolunayın, birçok alanda farkındalık yaratıcı, bireysel ve aynı zaman kolektif düşünebilmeyi sağlayıcı yanını olumlu buluyorum.
    22 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç genel olarak aşk hayatınızla ilgili konularda canlanma heveslilik ve aktif olma sürecidir. Yaşam enerjiniz yükselir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz mümkündür. Bütün bunlara ek olarak güven duygunuz da bilhassa ön plandadır. Yetenekli olduğumuz alanlarda söz sahibi olmak, kendinizi göstermek kolaylaşır. Eğer çocuklarımız varsa, onlarla yakından ilgilenme zamanıdır. Kısaca her yıl bu zamanlarda Güneş Aslan burcunda ilerlediğinde moralinizin yükseldiğini, bir şeyler yapmak arzunuzun arttığını, benzetme yerindeyse şarj olduğunuzu hissedersiniz. Bu süreç, aşk hayatınızla ilgili konularda olumlu gelişmelere, zevkli paylaşımlara işarettir.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz saat 21:18 - 30 Ağustos saat 16:04 tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Detayların öneminin farkında olarak çalışmak gerekiyor. Eğer bir yerde sorun varsa, bu sorunun düzeltilmesi lazım. İster istemez zaten bu yönde durumlar karşımıza çıkmaya başlıyor. Bu güzel, şu iyi görünüyor demek yerine, işliyor mu, verimli çalışıyor mu diye bakmamızda yarar var. İşlerimizi günlük merkezde pratik şekilde halletmek önemlidir. Ne ilginçtir ki hem detaylara önem vermemiz hem de düzgün şekilde çalışması için elimizi çabuk tutmamız gerekecek. Çabukluk konusunda siz zaten bir numarasınız. Fakat aceleyle hareket edip, bir çuval inciri de berbat edemeyiz. Hesaplarımızı dikkatli yapacağız, yazdıklarımızı, konuştuklarımıza dikkat edeceğiz.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 2-6-7-16-20-21-25-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 4-11-12-18-19-31
    Aşkta En Şanslı Günler : 6-7
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27
    Yeniay : 24-25-26
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 10-11-12
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BOĞA

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Boğalar, 4 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeniay oluşacak. Yakın çevrenizdeki kişiler ilgi alanınıza girecek ve çevresel konulara dikkatle yaklaşacaksınız. Yakın akraba ilişkileri, iletişim, iş hayatı ve öğrenim hayatı konularının üzerinde duruyoruz. İletişim trafiğiniz artacak. Hep sevdiğiniz, aşina olduğunuz kişilerle bir arada olacaksınız. İleriye dönük planlarınızı gözden geçirip aşk hayatınızla ilgili gelecek planları yapabilirsiniz. Çevre değişiklilkleri konusunda karar verirken acele etmeyin.

    12-14 Temmuz'da sırasıyla Venüs ve Merkür, Aslan burcunda seyrine başlıyor. Aile içinizdeki isteklerinizi ve beklentilerinizi ifade edip onlardan destek bekleyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle bir araya gelerek onu tanımaya uğraşablirsiniz.

    20 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. Maddi konularda bu Yeniay, belirleyici olacak. İş ortaklıkları veya maddi konularla ilgili herhangi bir şey için yenilikler yaparken bekleyip fırsatları ve şartları görerek değerlendireceksiniz. Maddi ve manevi tüm paylaşımlar sizi güvende hissettirecek.

    22 Temmuz tarihinde Güneş, Aslan burcunda olacak. Geleceğinizi garantiye alıp özgüvenli ve temkinli hareket edeceksiniz.

    30 Temmuz'da ise Merkür Başak burcunda seyrine başlıyor. Bu seyir, bütün konular ve planlar üzeride bütçenize uygun düşünüp ince eleyip sık dokuma ve dengeli davranma fırsatı olacak. Kendinizi yormadan başarılı bir şekilde bu süreci geçeceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Boğalar, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, hassas duyguların, yoğun hissedişlerin, geçmişle alakalı konuları tekrar gözden geçirerek, çevre-iş-eğitim-bağlantılar kurma yönünde verilecek kararların göstergesidir. Tabii ki bu kararlar biraz da eskiyi ve bugünü karşılaştırmada önem taşıyor. Hangi alan ve meseleler üzerinde etkili olacağını Yeniayla örtüşen görünümler çerçevesinde ele alırsak durum netleşir. Ay-Merkür kavuşumu, eski dostlarla bir araya gelerek geçmişi anmak, aklımız ve mantığımızla hedefimizi tayin etmek, planlarımız, projelerimiz için kendimize zaman tanıyıp düşünmek anlamında idealdir. Bakarız şöyle bir duruma. Gerçekçi şekilde işlerimizi, yapacaklarımızı tespit ederiz. Ay-Kuzey düğüm görünümü gayet kıymetlidir. Hem yakın çevremiz hem de hayatı gözlemlemede size algı gücü veriyor. Neyin gerekli ve gereksiz olduğunu tespitte yardımcıdır. Gelişimden yanasınız. Müzik, sanat, çalışma hayatı, aşk, çocuklar, gelecek sizin gözbebeğiniz gibi. Ay-Pluto karşıtlığı, yolculukları, ailenizle olan bağlantınızı, işlerinizi yoluna koymak amaçlı görüşmeleri, derinlikli düşünmeyi sağlıyor. Fikirlerinizi, planlarınızı hayata geçirmek kolaylaşıyor. Ay-Jüpiter görünümü, iş görüşmelerinde size şans katıyor. Kararlarınızı bildiğiniz, tanıdığınız kişilerle paylaşabilir, yürürlüğe koyabilirsiniz. Aileniz ve yakınlarınızdan destek görürsünüz. Kendinize güvenirsiniz, hırslısınız ve yaptığınız işten zevk alırsınız, kararlarınızdan emin olursunuz.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, ev içinde veya bir mekanda çalışmanın, aktif olmanın işaretçisidir. Ancak başkalarıyla uyum içinde olmanız gerekirken, kendi arzu ve isteklerinize daha fazla önem verirseniz sorun yaşanabilir. Benim tavsiyem gücünüzü ve becerilerinizi işbirliği adına kullanmanız ve ifade etmenizdir. Bu sayede başarılı işler çıkarabilirsiniz. Bu geçiş bazıları için, bir proje için ön hazırlık safhası olabilir. Ekip bir araya gelir ve çalışır. Görünümlerine baktığımızda 6 Haziran tarihi öne çıkıyor. Anlaşan çiftler birbirlerinin değerlerine kıymet verir. Problemli çiftler ise, kendi bildiklerini okuyarak diğerinin önemsediklerini es geçebilir. Bu tarihte önemli olan, birbirinize yönelişinizdeki niyettir. 12 Haziran tarihindeki Venüs-Kuzey düğüm görünümü ihtiyaçlarımızın karşılanması, aile birlik ve bütünlüğümüzün devamı ve geleceğimizin teminat altına alınması için, hem işimizi hem sağlığımızı önemseyeceğiz.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu seyir süresince, aile içinde iletişimin önemi büyük. Evde Sözünüz dinlensin, onaylansın istersiniz. Yalnızsanız tamam da, biriyle yaşıyorsanız sürekli baskın olmak, abartılı konuşmak can sıkabilir. Ayarı bilelim. İş anlamında karşınıza bir fırsat çıktığında analizde bulunmak yararlı olur. Sağlam ve uzun ömürlü düşünmek gerekiyor. Hele iş ortaklıklarda bu daha da önemlidir. Bu dönemde, evin ihtiyaçları, yazlığınız varsa oraya ait giderler, ev satışı veya alışı gibi konular, sezonluk bir yeri kiralama giderleri, tatil masrafları bir hayli ön plandadır. İş veya iş ortağınızla mali konularda anlaşmazlık veya gereksiz çıkışlar rahatsızlık uyandırabilir.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Boğalar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, bizi bildik çevremizden uzaklara, daha iyi olanaklar, sağlam iş, güvenilir yaşam kurabilmek adına itekleyicidir. Kendi değerlerini, bildiği yolu tercih eden Boğalar için bu durum zor gibi gözükse de, aslında başarmak isteyenler için tabii ki olumludur. Sonuçta amacımız ayaklarımızın üzerinde durmak ise, neden daha iyisini bulmayalım. Yolculuklar iş veya bir şeyleri yerli yerine koyabilmek adına yapılır. Yaşça büyük, tecrübeli insanlara danışılır. Zaten bu Dolunayın bir başka özelliği de, değişim arzumuzun, yenilikleri uygulama isteğimizin vurgulanışıdır. Dolunayın ardından, Ay bir başka burç olan Kovaya geçiş yapacak. Biz de idealist bir bakış açısıyla, yeni tekniklere, rasyonel düşünmeye açık olmalıyız. İnsanlarla bağlantımızı güçlü tutarak, bildiklerimizi gösterebiliriz. Bu Dolunay, kendine farklı bir pencereden bakmayı bilmelisin diyor. Venüs-Satürn görünümü, aile ilişkilerinde gücümüzü yükseltiyor. Birbirimize daha sıkı sarılmamızı sağlıyor. Ayrıca yaratıcı düşünerek, maddi şartlarımızı iyi hale getirmek için, nasıl bir yol izlememiz gerektiğini de tespitte yardımcı oluyor. Bizim burada harcamalarımıza dikkat ederek, büyümeyi teşvik edici yapılandırmaya gitmemizde yarar var. İşte bu yapılandırma, kabuğunuzdan çıkarak, farklı yollar arayarak ve kendinize inanarak olur.

    22 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasındaki Güneş-Aslan burcu seyrini genel olarak incelediğimizde ailemiz, yuvamız, geleceğimiz, yerleşim yerimiz, güven ve istikrar olgularının gayet kıymetli hale geldiği zamanlardır. Ev içinde, otoritemizi kabul ettirmek isteyebiliriz. Ancak bunun ölçüsünü bilmemiz gerekir. Bu süreçte, Ev ve ailevi konularda kendi isteklerimize önem vereceğiz.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Aşkta her ayrıntının dikkate alındığı, bütünden ziyade detayların önemsendiği bir süreç başlıyor. Hayatı saat modunda yaşamaya benziyor. Şurada şu saatte, burada bu şekilde olmalı, neden şunlar aksıyor tarzında düşünmek, aşkın tadını bozuyor gibi. Bu geçişte öyle bütünün güzelliğinden ziyade, detaylara bakacağız. İlişkimiz güzel gidiyor diye konuşsak da, eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa pek rahat etmeyiz. Bunun mutlaka düzeltilmesi gerektiğini düşünürüz. Çocuklarımız, işimiz, aşkımız mercek altında diyebiliriz.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 4-8-9-18-19-23-27-31
    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-20-21
    Aşkta En Şanslı Günler : 8-9
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-29-30
    Yeniay : 1-26-27-28
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 12-13-14-15
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    İKİZLER

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili İkizler, 4 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeniay oluşacak. Parasal konular bu Yeniayda önemli olacak. Yatırımlarınızı değerlendirip temkinli olmanızı oldukça fazla vurgulayan bu Yeniay, daha fazla açılmamaya dikkat etmelisiniz. İletişim trafiğinizde mali konular yoğun olacak. Aceleyle ya da duygusal karar verirseniz Dolunay'da sıkıntı yaşayabilirsiniz.

    12-14 Temmuz tarihinde Venüs ve Merkür, Aslan burcunda seyrine başlıyor. Yeni bir tanışma ve aşkın işareti olabilir. Bir yolculuk veya bir yakınınız aracılığıyla da yeni biriyle tanışabilirsiniz.

    20 Temmuz tarihinde Dolunay Oğlak burcunda oluşacak. Kendi kazancınız haricinde başkasından elde edebileceğiniz gelirleri vurguluyor. Eğer zarar verici bir ortaklıksa bunun farkına varıp yanılma hissinizi güçlendirecek. Her şeyi ayağınızı sağlam yere basarak değerlendirmelisiniz.

    22 Temmuz tarihinde Güneş, Aslan burcunda olacak. Bazı problemleri çözebileceğinize dair inancınız artacak ve birilerinden destek göreceksiniz. İletişimlerinizde çözüme yatkınlaşacaksınız.

    30 Temmuz'da Merkür Başak burcunda olacak. Daha iyi incelemeye ve ailevi konularda daha dikkatli davranmaya işaret edecek. Ailenizle birlikte kararlar alıp ortak çözümler üreteceksiniz. Bütçenizin ayarını korumaya dikkat etmelisiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili İkizler, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, maddi-manevi değerlere sahip olma ve elinizde olanı koruma yönündeki kararların işaretçisidir. Para kazanmak, kendinizi güven altına almayı düşündüğünüz için, her adımınızı dikkatli şekilde atarsınız. Eskiye duyulan özlem aynı derecede geçmişte yaşanan sıkıntıları aklınıza getirdiği için tasarrufa yönelirsiniz. Bütçeniz konusunda hassassınız. Yeniay, Merkür ile kavuşum yaptığından, akıl ve mantıkla iç içe geçen duyarlılık, sizi maddi-manevi konular üzerinde düşünmeye sevk eder. Tüm zihninizle, kazanmanın, biriktirmenin yollarını ararsınız. Paranız olsa dahi, bunu tutmak gerektiğini düşünürsünüz. Ay-Neptün görünümü, ek kazanç elde etmek amaçlı yeteneklerinizi değerlendirmenizi, müzik-sanat-eğitmenlik gibi alanlara yönelmenizi sağlar. Aklınıza değişik fikirler gelir, bunları yürürlüğe koyup, kazanç elde etmek istersiniz. Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğinizi, ailenizi, paranızı güvence altına alacak şekilde işlerinizi takip etmeniz anlamındadır. Ay-Pluto görünümü, maddi konularda tasarruf, yatırıma yönelmenizi, derinlikli düşünmeyi sağlar. Ay-Jüpiter görünümü, güzel ve zevkli, ancak uzun ömürlü olanı tercih etmemizi sağlıyor. Paramızı nereye harcayacağımızı iyi biliriz. Sevdiğimiz ve bize faydası dokunabilecek kişilere (çocuğumuz-ailemiz v.b) jestler yapmamızı sağlar.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında etkili Venüs-Aslan burcu geçişiyle ışık ışık parlarsınız. Şimdi gözlere, kulaklara hitap etme vaktiniz gelmiştir. Aşkta isteyip de elde edemeyeceğiniz pek kimse yoktur. Çevrenizdeki herkes sizinle beraber olmanın şans anlamına geldiğini düşünürler. Bu geçişte Venüsün 12 Haziran tarihinde Kuzey düğümle yapacağı görünümü gayet olumlu. Yakın çevremizle olan ilişkimiz başta olmak üzere aşk hayatımız, çocuk meselelerinde, hem cömert tarzda, hem sevgi dolu hem de el birliği içinde hareket etmeye ve gelişime önem vereceğiz. Devam eden ilişkimizde güzel gelişmeler yaşanabilir. İlişkimiz yoksa karşımıza çıkacak kişi paylaşmayı bilen yapıda bir insan olabilir.

    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyir süresince, sizin gibi konuşma ustalarının ilgi uyandırmanızda gayet olumludur. Fikirlerinizi dış dünyaya sunuş biçiminiz artistik ve çok etkileyicidir. Sanatçılar için bu hem taklit gücünün artması hem de yeni bir karakter üzerinde çalışılması yönünde olumludur. Bildiklerimizi açıklamak, öğretmek, tasdik edilmek hoşunuza gider. Bu süreç, aşk hayatınızla ilgili konularda da etkili olup farklı yerler görmek, insanlarla tanışmak anlamında parlak bir zamandır. Ancak sabırsızlık yüksektir. Çabuk tanışırsınız sonra bir anda vazgeçersiniz. İlişkinize renk katmak, sorunları gözden geçirmek, verimli bir beraberlik için şarttır.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili İkizler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, güvence, kazanç, kendimizi garanti altına almak, parasal konularda tutumlu davranmak kadar, başkalarıyla alakalı konularda da finansal anlamda sorumluluğa yöneltiyor. Evet, biz paramızı idareli kullanmayı istiyoruz da, acaba muhasebemizi doğru yapıyor muyuz? Buna bakacağız. Gerçekçi olmak gerekiyor. İlişkilerimizde ve yatırımlarda güven ve sağlamlık ilkesi çerçevesinde hareket edeceğiz. Kredi, borçlanma, iş ortaklıkları, partnerimizle olan durumumuza objektif anlamda bakmak zamanıdır. Dolunayın oluşumu ardından Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Bu da gösteriyor ki, biz bu Dolunayda her işimizi alternatif bir yolla çözüme kavuşturabiliriz. Evet, maddi ve manevi anlamda güçlenmek için yeni arayışlar, fırsatlar karşımıza çıkabilir. Tercihlerimizi ona göre yapabiliriz. Venüs-Satürn görünümü gayet olumludur. İlişki sorunlarını giderebilecek çıkış yolları bulmanızda yardımcıdır. Ayrıca bu konuda daha aklı başında seçimlerde bulunmamızda, bir ilişkinin ilerisi adına sağlamlaşmasında, tercihlerimizi dikkatli şeklide yapmamızda yardımcıdır.
    22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Aslan geçiş dönemi her yıl bu zamanlara rastlar ve sizler için yolculuklar, eğlenceli aktiviteler, hayatın güzel yanlarının keyfine varma, yeni tanışmalar, farklı bir şeyler yapmak arzusuyla dolu olduğunuz bir süreçtir. Dönemin yansımaları, tabii ki önemli görünümler incelenerek net şekilde anlaşılır.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda seyrini sürdürecek. Ailemizle ilgili konularda bir takım meselelerin fazlasıyla incelendiği zaman dilimindeyiz. Bazen gereğinden fazla bizi yorması mümkün. İkizler hemen çözmek, bu denli vakit kaybetmemek istemez. Ancak şimdi bir nedenle, -Dur bakalım, bak şurada bir problem var, şunun halledilmesi lazım diyen sesler duyabiliriz. İlgilenmek zorundayız. Kiralama, satın alma, satma gibi, emlak yatırım veya işlerimizde hesabı iyi yapmak gerekiyor.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 2-6-7-11-12-20-21-25-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 8-9-16-23
    Aşkta En Şanslı Günler : 11-12
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-31
    Yeniay : 1-2-3-28-29-30-31
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 15-16-17
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YENGEÇ

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Yengeçler, 4 Temmuz tarihinde burcunuzda bir Yeniay doğacak. Sizin için oldukça etkili olacak. Aileniz, sevdikleriniz ve sizi güvende hissettiren her şeyle ilgili daha dikkatli davranıp yeni kararlar verme fırsatları yakalamanızı sağlayacak. Kendinizi yansıtmanız açısından büyük bir fırsat olacak. Bu Yeniay, ikili ilişkileri de vurguluyor. Destek görerek hareket etmek istiyorsunuz. Acil kararlar vermek yerine dikkatli olmalı, neler istediğinizi belirlemelisiniz. Sakin olup kendinizi dinlendirmeye çalışın.

    12-14 Temmuzda Venüs ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bütçenizin ucunu kaçırabilecek olsanız da ihtiyaç duyduğunuz şeylere ulaşma fırsatı yakalamanızı sağlar. Mali anlamda önünüzü göreceksiniz. Akıllıca karar vererek bu geçişleri fırsata çevirebilirsiniz.

    20 Temmuz tarihinde Oğlak'ta bir Dolunay oluşacak. İkili ilişkilerde karşınızdaki kişiler size ayna olacak. Özellikle çalışma hayatı ve finansal meseleler oldukça önemli olacak. Maddi konular, bu dönemde çokça tartışılacak.

    22 Temmuz tarihinde Güneş, Aslan burcunda olacak. Sevdiğiniz şeyleri yapmak ve maddi kazançlar konusunda mutlu edecek alışverişler yapmanızı sağlayacak.

    30 Temmuz'da Merkür Başak burcunda olacak. Dengeye oturup duygusal konularda mantığınızı dinlemeye başlayacaksınız. Sağlığınızı göz önünde bulunduracaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Yengeçler, 4 Temmuz saat 14:01 de, burcunuz üzerinde doğacak Yeniay, sizin güzel ve olumlu olan yönlerinizi dış dünyaya sunmanız ve önemli kararlar almanız için destekleyicidir. Hem çevrenize hem de kendinize karşı ılımlı hisler duyarsınız. Bu yaklaşımınız başkaları tarafından duyarlı, iyi niyetli, güvenilir kişi olarak görünmenizi sağlar. Yeniayın görünümleri bu konuda gayet olumlu gözüküyor. Ay-Merkür kavuşumu, kişisel kararlarınızı uygulama, kendinize güvenme, zihninizi arzu ettiğiniz konular üzerinde yoğunlaştırma yönünde faydalıdır. İletişim gücünüz, özellikle çevrenizle bağlantınız gayet güçlüdür. Yeri geldiğinde uyumlu davranmayı, bazen de isteklerinizi ifade ederek itirazda bulunmayı sağlar. Ay-Neptün görünümü, hoşunuza gidecek yolculukların, görüşmelerin işaretçisidir. Sanatsal, eğitsel, iletişimsel yeteneklerinizi ifade etme, sunumda bulunma, keyiflendirici aktivitelere yönelmede destekleyicidir. Ay-Kuzey düğüm görünüm, çevre ilişkilerinde detaylı ve gerçekçi düşünmenizi, bu çerçevede karar vermenizi sağlar. Girişim, analiz, karmaşık olanı çözerek ilerlemenizde yardımcıdır. Ay-Pluto görünümü, partnerinizle aranızdaki meseleleri farklı yönde ele almanıza, bu yüzden bazen eşinizin baskıda bulunmasına neden olsa da, her iki taraf da ilişkinin devamı yönünde kararlıysa, sorunlar aşılır. Yoksa, hafif tartışmalar yaşanabilir. Ay-Jüpiter görünümü, akıl ve mantıkla durumumuzu gözden geçirmenin önemini vurguluyor. Fazla hissi düşünmek, alınganlık yerine, gerçekçi düşünmek, yapacaklarımıza odaklanmak, çözüm yolları bulmamızda etkilidir. Bu sayede doğru kararlar veririz.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu seyri, kazancımızla alakalı konularda önemli olup, yeteneklerimizi, para kazanmak amaçlı işlere ve ilişkilere yönlendirme zamanıdır. Ancak bunun yanında çok kolay para harcatır. Zevk veren her şey, dikkatimizi çeken güzellikler, sevdiğimiz kişiler için kesemizi bir hayli açabiliriz. Görünümlere baktığımızda, 12 Haziran tarihi dikkat çekiyor. Eviniz, ailenizle ilgili konularda verilecek kararların elbirliğiyle ele alınması ve maddi durumun gözden geçirilmesi gerekiyor. Sizin arzu ettikleriniz ile kazancınız arasında dengesizlik varsa bir daha gerçekçi bir şekilde duruma bakmakta yarar var.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyir geçişi, parasal konularda zeka ve ifade gücünü yükselticidir. Bu dönemde insanları ikna etmek kolaylaşır. Yengeçler pek öyle konuşmaktan, kendilerini öne sürmekten hoşlanmazlar. Ancak bu süreçte dilimiz kazandırıcıdır. Birkaç hafta sürecek işlerden para kazanabilirsiniz. Kalıcı olması için sabır gereklidir. Bir de yaz sezonu olması, tatil vb. konularda bütçemizi zorlayabilir. Bu dönem, yenilikçi düşünmek, piyasayı bir kontrol etmek, kimler ne yapıyor bir bakmak lazım. Çabuk sıkılmak, bir işi uzun süre devam ettirmemek, bitirmeden başka bir işe başlamak gibi durumlar yaşanabilir. Bir davranıştan bin bir tane yorum çıkarabilirsiniz. Bu da iş huzurunuzu kaçırabilir. Bu noktalara dikkat edelim lütfen.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Yengeçler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, duyarlı ve kıymetli olan her şeyimizi koruma altına almak isteğimiz şu aralar bir hayli yoğun olsa da, bizim ilişki meselelerine daha ciddi, gerçekçi ve sorumluluklarımız çerçevesinde bakmamız gerektiğini vurguluyor. Bizim isteklerimiz ve karşımızdakinin bakış açısı arasındaki farklılıklar zaman zaman sizi yoruyor olmalı. Bir kısım Yengeçler bu Dolunayda, zorlanmakta oldukları ilişkilerini dikkatli bir şekilde gözden geçirerek artık yeter diyebilirler. Bazılarımız ise, ortaklaşa yaşam bilinciyle hareket ederek güçlerini birleştirmeyi, daha ciddi bir yol belirlemeyi tercih edebilirler. Bu Dolunayın bir başka özel yanı, iki yönlü ifadesidir. Bir yanıyla yukarıda yazdıklarım, diğer taraftan Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerlemeye başladığında, maddi ve manevi anlamda hayatımızda yaratacağı farklılıklardır. Bağlayan, zorlayan problemleri geride bırakmak için yenilikçi düşünmekte yarar var. Nitekim bugün, Venüs-Satürn arasında olumlu bir görünüm var. Maddi anlamda güçlenmek adına, çalışma hayatımızla ilgili önemli bir karar verebiliriz.
    22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönem genel olarak parasal konularda kendimizi güçlü hissetmek ve ifade etmek arzumuzun işaretçisidir. Paranın alım gücümüz üzerindeki tesirini farkına vardığımız için hem kazanmaya dönük hem de ihtiyaçlarımızı elde etmek yönünde hareket ederiz. Eğer yeteri kadar kazanıyorsak mutlu oluruz. Tam tersine kazancımız yetersizse sıkılırız. Harcamaların bilhassa yoğun olduğu bu süreçte yüksek harcamalardan kaçınalım.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, etrafımızda bulunan kişiler ve günlük konuşmalarımız, işlerimizde ayrıntılara dikkat etmek gerekiyor. Problemlerin büyütülme zamanı değil. Bilakis çözüme kavuşturulması vaktidir. İş amaçlı görüşme, eğitim hayatında metodik düşünme, bütünden ziyade, detaylara bakma, doğru mu yanlış mı diye mercek altına alma ve bu yönde düşünme vaktindeyiz.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 4-8-9-13-14-23-27-31
    Zayıf Enerjili Günler : 11-12-18-19-25
    Aşkta En Şanslı Günler : 13-14
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 6-7
    Yeniay : 3-4-5-31
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 17-18-19-20
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    ASLAN

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Aslanlar, 4 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda bir Yeniay oluşacak. Geçmişi hatırlayıp geçmişle ilgileneceksiniz. Yeni kararlar almadan önce ailenizin desteğini arayacaksınız. İçeriye dönerek kendinizle ilgileneceksiniz. Düşüncelerden uzaklaşıp kendinizi dinlendirmelisiniz.

    12-14 Temmuz'da Venüs ve Merkür, sırasıyla burcunuzda seyrine başlıyor. Yeniay'ın etkisini azaltıp kendinizi tekrar ön lana çıkartmanızı sağlayacak.

    20 Temmuz tarihinde Oğlak burcundaki Dolunay, iş hayatınızı incelemenizi ve geleceğinizi dikkate almanızı sağlayacak. Bu konuyla ilgili analizler yapıp karşınıza çıkmış ya da çıkacak fırsatları değerlendirmenize ön ayak olacak. Olumlu haberler alıp mantıklı hareket etmenizi sağlayacak.

    22 Temmuz tarihinde, Güneş-Aslan burcu seyri başlıyor. Özgüveniniz ortaya çıkacak.30 Temmuz'da daha dikkatli muhasebe yapmanızı sağlayacak olan Merkür-Başak seyri başlayacak. Böylece, ayın ortasından itibaren oldukça rahatlayacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Aslanlar, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, hassas olduğumuz konularda sevilmek, huzur bulmak, güvenmek arzumuzu işaret etmekte. Korunmak, sakınmak istiyoruz değer verdiğimiz her şeyi. Geçmişi özlemle anıyoruz. Bizde izler bırakmış mutlu veya zorlu anılarımız aklımıza geliyor. Rüyalarımız, sezgilerimiz tümüyle güçleniyor. Yalnız kaldığımız zamanlarda özlemlerimiz daha da yoğun. Yeniayın görünümleri bu hissedişlerin hangi konularda etkin olacağını gösteren işaretlerdir. Ay-Merkür kavuşumu, geçmişten söz etmenin, sevdiklerimizi özlemenin, tüm zihnimizle ailevi, yurt özlemi, sevgiliye duyulan arzunun simgesidir. Ay-Neptün görünümü, bazı insanların yaptıklarını unutmamaya, onlara olan bağlılığımızı azaltıcı veya tersine yükseltici olabilir. eğer mutlu ve doyumlu isek geçmişi sevgiyle anarız. Eğer zorlu tecrübeler yaşadıysak unutmaya çalışırız. Menfaatlerini düşünen kişilerden ziyade, bizi gerçekten sevebilecek insanlara yöneliriz. Kendimizi maddi-manevi anlamda huzurlu hissetmek isteriz. Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi şartların iyileştirilmesi yönündeki incelemelerin göstergesidir. Hesabımızı iyi yaparız. Ay-Pluto görünümü, iş veya farklı bir konuda çelişki duymamıza, yönümüzü tam olarak belirlemekte zorlanmamıza yol açabilir. kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Onun için, verdiğimiz kararlara dikkat edelim. Ay-Jüpiter görünümü, özellikle parasal kazanç ve yatırım içeren konularda bilinçli olmak gerektiğini gösteriyor. Çünkü işin içine duygularımız karışırsa elde olmadan yanış karar veririz.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında Venüs, burcunuzda ilerleyecek. Hem ilişki anlamında sizi güçlendirici hem de hayatın lezzetli, keyifli yanlarını hissedebilmeniz yönünde renklendiricidir. O en cömert özelliklerinizi sıcacık yüreğinizle insanlara sunarsınız. Sizi sevmeleri, saymaları, güzel bir insan görmeleri gururunuzu okşar. Bu parlak ışık altında gözler kamaşacaktır. Venüs-Aslan geçişi, kariyer hayatınızla ilgili konularda da etkilidir. Hem çevrenizle uyumlu ilişkiler kurmanız hem de mesleğinizi başarılı şekilde sergilemenizde desteğinizdir. Takdir edilmek hoşunuza gider. Çalıştığınız alanda konumunuz ne olursa olsun öne çıkarsınız.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Aslan burcu seyir süresince, kendinizi ifade etmek, yolculuklar, insanlarla bağlantı kurmak, tatlı dillilik, bildiklerini çevrenizle paylaşmak istersiniz. İnsanları etkilemenin kolay olduğu bir dönemdir. El becerilerinizi sergileyebilir, yaratıcı tarzda düşünürsünüz. Ancak iş ilişkilerinde hassasiyetiniz yüksektir. Huzursuzluklar, ortamda bulunan kişilerin tuhaf hareketleri, yoğunluk canınızı sıkar. Kendinizi güvende hissetmezsiniz. Kafanıza bir şeyleri takarsınız sonra da bunu büyütürsünüz. Benim tavsiyem izninizi bu zaman denk getirip, dinlenmenizdir. Yoksa verimli çalışmak zor olur. Bu dönem, kazanç anlamında işlere yönelmenizi sağlar. Bazıları yaz sezonu için belli bir süreliğine ek iş yapabilir veya bu türden işlere yönelebilirsiniz.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Aslanlar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, kimseye belli etmediğimiz ancak maziyi hatırladığımızda bazı kişileri, durumları son günlerde bir hayli özlüyoruz. Geçmişin birikimleri, güvence, vatan sevgisi, sıla hasreti ve değerlerimizle bütünleşmiş gibiyiz. Ancak bu Dolunay, bu duyarlılıkların yanı sıra bizim, sorumluluklarımız olduğunu da hatırlatıyor. Günlük yaşamın ciddi biçimde düzenlenmesi, işlerimizin dikkatli şekilde yapılması ve bedensel anlamda güçlenmemiz gerekiyor. Bize ihtiyacı olan insanlar var. Hayat devam ediyor ve biz ayaklarımızın üzerinde dimdik durmalıyız. Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Biz de karşı cinsle veya diğerleriyle bağlantı kuracağız. Canlanmak, tazelenmek için, sosyal dünya ile barışık olmak gerekiyor. Venüs-Satürn görünümü de bu anlamda bize kol kanat geriyor. Aşk hayatımız canlanıyor, hobilerimize vakit ayırıyoruz, bilgileniyoruz, yeniden inançla hayata katılıyoruz.
    22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş burcunuzda ilerleyecek ve sizler için yeni bir yaşa girmenin işaretçisi olacak. Kendinizi gayet güçlü bir şekilde dış dünyada ifade edebilmeniz, gösterebilmeniz mümkün. Yaşamsal konularda kararlar alındığı, ilişkilerin gözden geçirildiği, girişim anlamında yapılması gerekenlerin saptandığı bu dönemde özgüveniniz bir hayli yüksektir. Hayat enerjiniz kuvvetlidir. Kararlısınızdır. Kafanıza koyduğunuz bir şeyi ne olursa olsun yapabileceğinizi düşünürsünüz. Neşeli, canlı, gayet aktif bir şekilde paylaşımlarda bulunursunuz.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür, maddi konularda öyle çok açılmak, döküp saçmak zamanı değildir. Oturup hesabımızı iyi yapacağız. Nereye ne veriyoruz, hangi ürüne para yatırıyoruz. Harcamaların bir muhasebeci gibi denetlenmesi zamanıdır. Aslanlar cömerttir ve çoğunlukla da sevdiği bir şeye, önem verdikleri kişilere harcama yaparken hesap kitap tutma halleri yoktur. Ancak tutacağız.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 2-6-7-11-12-16-25-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 13-14-20-21-27
    Aşkta En Şanslı Günler : 16
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 8-9
    Yeniay : 5-6-7-8
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 20-21-22
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BAŞAK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Başaklar, 4 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda doğacak olan Yeniay, geçmişe bakarak kendinizi güvende hissettiğiniz insanlarla bir arada olma isteğinizi artıracak. Hayatınızı garanti altına almak için gerekli adımları atmak isteyeceksiniz. Plan ve projelerinizi güven üstüne kurmaya çalışacaksınız. Biriyle tanışabilir, aşk hayatınızla ilgili konularda inanç ve güven duygularını ön plana çıkartacak. Bir konuyla ilgili ne kadar yetenekli olduğunuzu sorgulayarak hareket ederseniz daha çok verimli olabilir.

    12-14 Temmuz tarihlerinde sırasıyla Venüs ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlıyor. Karar almaktayken beklemeniz gereken ve olayları inceleyip neler istediğinizi ortaya koymak için oldukça verimli bir dönem.

    20 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. Aşk hayatınızla ilgili konulara bu Dolunay ışık tutacak. Eviniz ve ilişkinizle ilgili konularda dikkatli incelemeler yapacaksınız. Duygularınızın sizi yanıltmasına izin vermeyin. Her şeyin güvende olmasını ve birilerinin sizi desteklemesini isteyeceksiniz. Bunlar bulunmasa da kendi kendinize sorunlarınızı çözebilirsiniz.

    22 Temmuz tarihinde Güneş, Aslan burcunda olacak: Bu harekette, çözümsüz olup sizi sıkıntıya sokan konuları beklemeye alıp dinlenmelisiniz. ,

    30 Temmuz tarihinde Merkür, burcunuzda olacak. Ayın başında düşündüğünüz olumsuzlukları silmenizde yardımcı olacak bu hareket. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Başaklar, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, hedeflerinizi tespit etmenizde geçmiş tecrübelerinizi gözden geçirmenin faydasını işaret eder. Bir daha tekerrür etmesin diye gerçekçi, mantıklı düşünmek zamanıdır. Tabii ki Yengeç Yeniayları insana duyarlılık, korunma arzusu verir. Ancak bunun ayarını bilmemiz yerinde olur. Böylelikle hedefimizi, planlarımızı, durumumuzu ve yapacaklarımızı ayarlarız. Yeniayın görünümleri bu konuda bize yol gösterir, fikir verir. Ay-Merkür kavuşumu, tam da bu anlamda gayet yararlıdır. Çevrenizde iş veya özel anlamda görüştüğünüz kişilerle kurulan diyalogun göstergesidir. Size eski veya yeni dostlarınızdan destek gelir. Amacınıza uygun görüşmelerde bulunabilirsiniz. Biraz hassasiyet olabilir. Ancak bu, güven duyduğunuz insanların yanında pek görülmez. Ay-Neptün görünümü, hoşunuza gidecek biriyle tanışmanın, eğer ilişkiniz varsa, sevdiğinizle romantik paylaşımların göstergesidir. Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğe dönük ve amacınıza uygun şekilde hareket etmenin, gelişimden yana düşünmenin kıymetini vurguluyor. Böylece vereceğiniz kararlar, doğru ve yerinde olur. Ay-Pluto görünümü gücünüzü tecrübeli olduğunuz alanlarda göstermenizi sağlıyor. Kendinizi net olarak ortaya koyabilir, kararlı olduğunuzda geri adım atmazsınız. Ay-Jüpiter görünümü, size şans fırsatları sunuyor. Finansal anlamda kazanç sağlayan işlere, aktivitelere yönelebilirsiniz. Görülüyor ki, bu Yeniayda kendine güvenen, yapacaklarından emin olan kişi doğru kararlar verebilecek.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişinde, partnerinizle veya başkalarıyla olan ilişkinizi ölçüp biçeceksiniz. Uzlaşmak, anlaşmak, almak ve vermek, sevgiyi büyütmek gibi kavramları ele alacaksınız. Yüreğinizin derinliklerindeki arzularını yeniden tanımlayacaksınız. Belki gizli bir ilişkinin veya bir türlü adı konmamış bir beraberliğin anlamını sorgulayacaksınız. Sevmenin, insanın kendinden uzaklaşmak olmadığını, bir ortaklık olduğunu düşüneceksiniz.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında Merkür-Aslan burcunda ilerleyecek. İşlerimiz üzerine odaklanırız. Sözgelimi bir sergi, oyun, yarışma, sınav, senaryo, sanatsal ve mistik faaliyetler gibi. Yaptığınız işe odaklanınız. Bırakın hakkınızda ne düşünürlerse düşünsünler. Kendinizi strese sokarsanız yanlışlar yaparsınız. Bu süreç, yeni bir yol tespit etmek yönünde düşünme sürecidir. Dinlenirsiniz, biraz kendinizle baş başa kalırsınız, toparlanırsınız. Biraz başınızı dinlenmek amaçlı yıllık izninizi kullanabilirsiniz. Yetenekli olduğunuz alanlara yönelmeli ve hiçbir şeyin sizi üzmesine, yenmesine izin vermemelisiniz. Gereksiz meselelere kafanızı takmayınız.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Başaklar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, son zamanlarda tanıdığımız, bildik dostlarımızla temas halindeydik. Toplumsal alanda yardımlaşmayı, başkalarına destek vermeyi, gönülden hizmette bulunmayı tercih etmiştik. Fakat biraz da yeteneklerimizi toplumsal hayatta gösterip bundan istifade etmemizde yarar var. Ciddi ve sorumluluk çerçevesi içinde çeşitli projelerde yer alabiliriz. Ayrıca aşk hayatımızla ilgili konularda daha gerçekçi olabiliriz. İyi niyet de bir yere kadar değil mi? güven istiyorsak, bunu bize sunabilecek kişiye yönelmeliyiz. Bazen dur demeyi, böyle gitmeyeceğini söyleyebiliriz. İlişkimizi veya tercihlerimizi ilerisi adına olacak şekilde düzenleyebiliriz. Nitekim dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bize sıra dışı düşünmeyi, denediğimiz, alıştığımız ancak tatmin edici olmayan işler yerine, çeşitli metotlar deneyerek yenileşmeyi söyleyen bu sese kulak verebiliriz. Sağlığımızla ilgilenebiliriz. Sebze ağırlıklı beslenme, kaslarımızı, kan dolaşımımızı düzenleyecek aktivitelere yönelebiliriz. Venüs-Satürn görünümü bu Dolunayın kendimizin, duygularımızın farkına varmadaki önemini vurguluyor. Başkalarına olduğu gibi kendimize karşı da açık olmalıyız. Motivasyonumuzu güçlendiren, ruhumuza iyi gelecek çalışmalara yönelmeliyiz. Ancak böyle olursa, üstümüzdeki sorumluluklarla baş edebiliriz.
    22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Güneş döneminde enerjimiz bir miktar düşebilir. Otoritemizi kabul ettirmemiz, kendimizi ifade edebilmemiz, dış dünyada etkin bir şekilde rol oynamamız için bizim de dikkat etmemiz gereken hususlar vardır. Öncelikle her şeyi kafamıza takmamak, en ufak bir olayda aşırı gururlu davranmamak, her şeyin mükemmel olmasını beklememek gerekir. Çünkü bu davranışlar, önce sağlığımızı etkiler ve ardından bütün enerjimizi alır götürür. Dinlenmeye, moralinizi güçlü tutmaya, kendimize zaman ayırmaya, fiziksel ve ruhsal anlamda güçlenmenizi sağlayacak aktivitelere yönelmeye çalışırsanız, süreci daha olumlu şekilde geçirirsiniz.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz- 30 Ağustos arasında tarihinde yöneticiniz Merkür, burcunuzda seyahatine başlıyor. Bu sizlerin düşünme, algılama, planlama yönünde en aktif zamanınız. Konuşurken, bir iş üzerinde incelemede bulunurken, bir adım atarken her bir ayrıntıyı kendinize göre ele alma vaktiniz. Sizler bu geçişin en etkin kişileri olarak, etrafınızdaki kişilere örnek olabilecek kişisiniz. İnsanlar size danışabilir, yaptığınız işi beğenerek bunu nasıl düşündüğünüzü sorabilirler.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 4-8-9-13-14-18-19-27-31
    Zayıf Enerjili Günler : 2-16-23-29-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 18-19
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12
    Yeniay : 8-9-10
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 22-23-24
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    TERAZİ

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Teraziler, 4 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda bir Yeniay oluşacak. İş hayatında önemli bir hareket olacak bu. Özellikle iş konularında size sorumluluk yükleyip her şeyi daha geniş bir çerçeveden bakmayı gerektiriyor. Çalışma hayatınızı, sağlığınızı, günlük hayatınızı gözden geçireceksiniz. İdealleriniz ve hayallerinizi inceleyip gerçekleştirmek için gerekli adımları atacaksınız. Güvence bu dönemde oldukça önemli. Aile ve ev hayatınızın dengesini olabildiğince dikkatli bir şekilde incelemelisiniz.

    12-14 Temmuz tarihlerinde sırasıyla Venüs ve Merkür Aslan burcunda geçiş yapacak. Karşılıklı iletişimin trafiği artıyor. Kendinizi özgüvenli bir şekilde ifade edeceksiniz.

    20 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda Dolunay oluşacak. Tamamen ailevi meseleler üzerinde bu Dolunay etkili olacak. İletişim ve ilişkiler konusunda destek alacaksınız. Karar verme anlamında rotanızı görmeniz ve geleceğinizi garanti altına almak isteğiniz bu dönemde ortaya çıkacak.

    22 Temmuz tarihinde Güneş, Aslan burcunda seyrine başlıyor. Planladığınız işler hakkında daha özgüvenli hareket edip, takdir toplamanızda etkili olacak.

    30 Temmuz tarihinde de Merkür Başak burcunda olacak. Belli başlı konularda verici ve cömert davrandığınızı işaret edip, bu durumları incelemenizde ön ayak olacak. Akılcı düşünüp çözüm yolları üreteceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Teraziler, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, mesleki alan ve konulardaki hassasiyetimizin yükselişi nedeniyle verilecek kararların mutlaka mantıklı şekilde alınması gereken zamandır. Bazen bir durum, geçmiş bir mesele, kısa bir süre önce yaşanmış bir tecrübe bizde alınganlık yaratır ve durup dururken yanlış bir karar verilebilir. Bu nedenle çelişkili, tam olarak netlik içermeyen durumları bir daha ele alalım. Yeniayın görünümleri bize hangi konularda nasıl bir yol izlemek gerektiğini söyleyebilir. Ay-Merkür kavuşumu, iş görüşmesi, bir proje üzerinde düşünmek, daha önceki bir işin takibi, mevcut kariyer hedefimizi belirlemek yönünde önemlidir. Kendimize dönük düşünürüz. Fakat önemli bir karar aşamasında isek, tabii ki etraflıca ele almak gerekir. Hassasiyetimiz nedeniyle yanlış yolu tercih etmemiş oluruz. Başkalarının bizim iyi niyetimizi kullanmasına da izin vermeyelim. Onlar kendilerini düşünüp, bizi etkileyebilir, biz de bunu fark etmeyiz. Dikkatli olalım. Ay-Neptün görünümü, iş ve iş ortamındaki ilişkilere duyarlı olduğumuzun göstergesidir. Kimse kırılmasın isteriz. O zaman bizim de kendimize özen göstermemiz lazım. Yetenekli olduğumuz konularda kendimizi güvenelim. Ay-Kuzey düğüm görünümü, mevcut işimizin geleceği üzerinde düşünmeyi sağlar. Tabii ki gelişim, büyümeden yana olmalıyız. Buna göre karar vermeliyiz. Ay-Pluto görünümü, iş-ev arasındaki meseleler üzerinde derinlikli düşünelim. Bazı şeyler bizde hassasiyet yaratabilir. İyice düşünürsek, doğru yolu tespit ederiz. Çekişme, tartışmalardan uzak duralım. Ay-Jüpiter görünümü, iş konularında kafamızı karıştıran meseleler varsa, bunları çözmeden karar vermeyelim. İnsanları ikna etmemiz gerekiyorsa, bunu nasıl yapacağımızı iyice belirleyelim. O zaman başarılı adım atarız.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında Venüs-Aslan geçişi, sosyal ilişkilerinizi güçlendirici, parlaklaştırıcıdır. Yeni girdiğiniz ortamlarda dikkatleri üzerinizde toplarsınız. Arkadaşlarınız tarafından ilgiyle karşılanırsınız. Güzelliğiniz, sanatsal yetenekleriniz, kendinize duyduğunuz güven, bütün ilişkilerde ön planda yer alır. Takdir görürsünüz. Karşı cinsi etkileyecek tarzda iletişimde bulunmayı çok iyi başarırsınız. Sosyal çevre bağlantıları, insanları bir araya getirmek, organize etmekte başarılı olursunuz.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan süresince, hem kendinizden emin konuşursunuz hem fikirlerinizle karşı cins üzerinde bir hayli ilgi uyandırırsınız. Esprileriniz, cömert sözleriniz, ikna kabiliyetiniz yüksektir. Sosyal ilişkilerde de, zekanız, artistik yetenekleriniz, organize etme kabiliyetiniz, sesiniz, taklit yeteneğiniz bir hayli parlaktır. Animasyon, tiyatro, televizyon şovları, spor, eğlence dünyası, arkadaşlıklar tümüyle ön plandadır. Ortaklaşa işlerde tarafların birbirine karşı dürüst olmasında yarar görüyorum. Ne gibi yenilikler düşünülüyorsa veya sorunlarınız varsa bunu ele almak lazım. İşinizde yenilikler yapmak istiyorsanız bunların çok akıllıca düzenlenmesi ve sağlam olması gerekir.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Teraziler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, son zamanlarda iş hayatımız, toplumsal ilişkilerimiz ve sorumluluklarımız anlamında bir hayli duyarlıydık. Tüm odak noktamızda güvence, emniyet, hassasiyet yer alıyordu. Bazen en ufak bir işi bile yaparken, çevremizden gelen tepkileri bir sünger gibi çekiyorduk. Bu Dolunay, şimdi iç dünyamıza yönelip, kendimizi şöyle bir gözden geçirip, güven duygumuzu başkalarına göre değil, kendimize göre inşa etmemiz gerektiğini vurguluyor. Toparlan ve canlan diyerek bizi ikaz ediyor. Nitekim Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda seyrine başlayacak. Bu da gösteriyor ki, sosyal hayatımıza önem vereceğiz. Aşkta, kişisel arzu ve isteklerimizde özgürce seçimlerde bulunacağız. Arkadaşlıklar, sevdiğimiz uğraşılarımız, farklı bir açıdan dünyaya bakma halimiz bizi motive edecek. Venüs-Satürn görünümü, yeteneklerimizi bir grup, alan ve ortamda sergilememizde, doğal, samimi, sıcak ilişkiler kurmamızda, fikirlerimizi daha güçlü ifade ederek kendimize güvenmemizde bize yoldaşlık edecek. O zaman toparlanalım ne dersiniz?
    22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş Aslan burcunda seyredecek. Bu dönemi, sosyal faaliyetlerin yoğunlaşması, kendimize zaman ayırma, hoşlandığımız aktivitelerde bulunma, paylaşımcı olma, öne çıkma, keyiflenme süreci olarak tanımlayabiliriz. Kişiliğimizi güçlü bir şekilde ifade ederek bulunduğumuz ortamlarda ilgi uyandırabiliriz. Bizim için, kendimizi göstermek gayet önemli olduğu için, ilgi uyandırmaktan zevk alırız. Aşk, yaratıcı faaliyetler, yeni ortamlar, arkadaşlıklar bu dönemde bir hayli öne çıkar. Gösterişten hoşlanırız. Bize ait olanı sergileriz. Elde etmekten hoşlanırız.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz - 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Merkür süresince, endişeli düşünmeyiniz. Hayatta her şeyin denetleyemeyiz veya her şey mükemmel olmak zorunda değil. Doğrular gibi yanlışlar da olabilir. Önemli olan, gerekli-gereksiz olanı birbirinden ayırmak. Nerede bir aksaklık varsa, bunu çözebilmek için, ne kendinize ne de başkalarına karşı eleştirel davranmamalıyız. Eğer bir proje üzerinde çalışıyorsak, onun ayrıntılı çalışmalarını bitirebiliriz. Bir planımız varsa, bunun üzerinde düşünebiliriz. Ruhsal anlamda zihnimizi rahatlatacak aktivitelere yönelebiliriz. Yazılarımızı yazabilir, bir işi öğrenmeye çalışabiliriz.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 2-6-7-11-12-16-20-21-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 4-18-19-25-31
    Aşkta En Şanslı Günler : 20-21
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13-14
    Yeniay : 10-11-12
    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 24-25-26
    (Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    AKREP

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Akrepler, 4 Temmuz tarihinde yengeç burcunda bir Yeniay doğacak. Özlem duygularıyla birlikte iş veya eğitim konularını gündeme getirecek. Uzak yerlerdeki plan ve projelerinizi gündeme getirecek. Yolculuklar,,güvence arzusu önünüzde duracak. Aşk hayatınızla ilgili konular tekrar gündeme gelecek. Yeni biriyle tanışabilirsiniz.

    12-14 Temmuz tarihlerinde Venüs ve Merkür Aslan burcundaki seyrine başlayacak. Sorumluluklarınız dahilinde kendinizi ne kadar ifade edebildiğinizi inceleyeceksiniz. Öne çıkmak ve önde olmak istiyorsunuz.

    20 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu Dolunay'da, planlarınız ve davranışlarınızın güvence getirip getirmediğini inceleyeceksiniz. Maddi konularda bu Dolunay oldukça etkili olacak.

    22 Temmuz tarihinde Güneş, Aslan burcunda seyrine başlıyor. Kendinize güveniniz ön planda olacak ve düşüncelerinizle planlarınızı yönetebilmenize yarayacak.

    30 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcunda seyrine başladığında Akrepler için ileriye dönük anlamda hesapları oturtma fırsatı doğacak. Plan ve projelerinizi dış dünyaya sunarken nelere ihtiyaç duyabileceğinizi sorgulayacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Akrepler, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, duygusal kararların, özlemlerin, geçmişin etkisinin üzerimizde yoğunluğunu işaret ediyor. Ancak başarılı bir yol izlemek istiyorsak, bu Yeniayı olumlu bir bakış açısıyla ele alırsak daha doğru değerlendiririz. Öncelikle, bir değişim, yeni bir adım atılacaksa, sadece kendi bakış açımıza göre değil, şartlar çerçevesinde gerçekçi olmamız gerekiyor. Ayrıca yaptığımızdan emin olmak, sabırlı ve sorumluluk almak lazım. Yeniayın görünümleri bu konuda bize yol göstericidir. Ay-Merkür kavuşumu, eğitim-ailevi-ticari-ve sizi ilgilendiren konularda bilgi sahibi olmanızı, tecrübelerinize göre bir yol belirlemenizi sağlıyor. Size destek olan aile büyükleri veya dışarıdan kişiler yol göstericidirler. Daha önce denenmiş bir işi, yöntemi tercih edebilirsiniz. Azimli ve kararlı şekilde çalışırsınız. Odaklanmanız halinde hiçbir şeyi unutmazsınız. Ay-Neptün görünümü, ideallerinizi geleceğiniz doğrultusunda belirlemenizi sağlar. Hafızanız oldukça güçlüdür. Hayallerinizi hayata geçirebilir, tasarladıklarınızı dışarıda gösterme fırsatı yakalarsınız. Yolculuklar, görüşmeler başarı geçer. Size kendinizi iyi hissettirecek dostlarla tanışırsınız. Ay-Kuzey düğümü gelişim, büyüme, verimlilik anlamında destekleyicidir. Ay-Pluto karşıtlığı, derinlikli analiz yapmanızı, işlerinizi hırslı bir şekilde yoluna koymanızı, insanları ikna etmenizi sağlar. Daha fazla kendinize güvenirsiniz. Ay-Jüpiter görünümü, yolculuk, iş görüşmesi, düzenleme, yeni bir proje üzerinde çalışmanın işaretçisidir.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Venüs, iş ortamında, dış dünyada, ilişkilerinizde baskın olmak istersiniz. Amaca dönük bir şekilde hem arzuladıklarınızı elde etmek hem de ilgi uyandırmaktan hoşlanırsınız. İş veya özel ilişkilerinizde karşı tarafı etkilemek, ne kadar özel biri olduğunuzu kabul ettirmekten yanasınız.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan süresince, iş hayatınızdaki ifade gücünüz ve zekanız bir hayli önem taşır. Akıllı olan kazanır diyelim. İnsanların ilgisini çekebilmek için sözleriniz, fikirleriniz etkileyici olmalıdır. Yetenek ve becerilerinizi mutlaka gösteriniz. Ancak şunu da ekleyeyim. Konuşmak kadar dinlemeyi bilmek de faydalıdır. Özel ilişkilerde, her iki kişi de, yaşamsal hedefleri anlamında ortak mı düşünüyorlar. Bu soru çok önemli. Ayrıca mali konularda da bu geçişin önemi var. Başkalarına bağımlı olmak yerine, kendi gücünüzle ayakta durmanız gerekiyor. Hedef belirlemeniz veya belirlenmiş bir hedefiniz varsa, buna ulaşmak için cesur olmalısınız.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Akrepler, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, dışarıda aradığımız güveni şimdi kendi içimizde yaratmanın önemini vurguluyor. Biz şimdi sadece bir şeylere adanmış bir ömür sürmek yerine, kendi gücümüze, bilgimize, tecrübelerimize güvenerek yol almalıyız. Vatanımız, topraklarımız kadar ailemiz, yakınlarımız, can bildiklerimiz de önemli. Uzaklardan yakınlara gelerek, halimize ahvalimize bir bakacağız. Yakınlarımızın sorunlarında yanlarında olmaya çalışacağız. İşimize gücümüze bakacağız. Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Evin içinde bir değişim, yenilik, ailemizle ilgili konulara bir göz gezdireceğiz. Tatile çıkabiliriz, evde dinlenebiliriz, dostlarımızla olabiliriz. Venüs-Satürn görünüm, bu Dolunayın oluştuğu günün etkin enerjisidir. Sorumluluklarımızı hatırlatıcı etkisinin yanı sıra gönlümüze hoş gelene yöneltecek kazanç arzusu da verecektir. Bütçemiz çerçevesi içinde neler yapabileceğimizi tespit edebiliriz. İlişki tercihimizi yaparken, özgüveni yüksek, yaşamayı seven, fikirleri tutarlı ve ortaklaşa bir yaşamın sorumluluklarını bilen kişilere yöneleceğiz. İlişkimiz varsa, bu olguların dikkatini alınmasını talep edeceğiz.
    22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu süreci genel olarak ele alırsak, gerek toplum içinde ve gerekse iş hayatımızda kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmek son derece önemlidir. Eğer amacımız sesimizi duyurmaksa, o zaman sorumluluk almaya, bunları başarılı bir şekilde yerine getirmeye çalışmalıyız. Tabii ki dış dünya bazen kurtlar sofrası gibidir. Eğer siz zayıf davranırsanız veya aşırı gururlu tepkilerde bulunursanız ilerlemek kolay olmaz. Burada en önemli husus ne istediğinizi bilmek ve karşınıza çıkabilecek zorluklardan yılmamaktır.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, hedeflerimiz detaylı düşünmemizi sağlar. Aslında böyle düşünmek zaman zaman işin içinden çıkmakta zorluklar yaratsa da, sonuçta başarılı bir karar vermede, ayrıntıların farkına varmada sizi destekleyicidir. İş arkadaşlıkları, proje amaçlı bir araya gelişler, ekibin kurulması ve hangi insanlarla çalışılacağı gibi konular, genelde gündemde olduğu için, birileri size veya siz birilerine haber göndererek, teklif yollayarak bu işle ilgili ayrıntıları gözden geçirebilirsiniz. Sosyal hayat bu zamanda öyle eğlenceden ziyade, iş amaçlı düşünülecek şekilde ele alınır.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 4-8-9-13-14-18-19-23-31
    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-20-21-27
    Aşkta En Şanslı Günler : 23
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16
    Yeniay : 12-13-14-15
    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 1-26-27-28
    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    YAY

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Yaylar, 4 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda bir Yeniay doğacak. Bu Yeniay, finansal konular üzerinde oldukça etkili. Güvence beklentisi hayatınızda oldukça etkili olacak. Maddi konuları gözden geçirip kendinizi güvende hissetmek isteyeceksiniz.

    12-14 Temmuz tarihlerinde Venüs ve Merkür Aslan burcunda sırasıyla seyrine başlıyor. Bu bir tatil programını işaret edebilir. Yeni bir tanışmayı, kendinize güven duygunuzu, keşfetme arzusunu ortaya çıkarabilir. Karşı cins üzerinde etkili olabilirsiniz. Yeniay'da başkalarıyla ortaklaşa ilişkiler kurabilir, planlar yapıp kazancınızı inceleyebilirsiniz. Kendi başınıza ayakta durmak isteyeceksiniz.

    20 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir Dolunay oluşacak. Bu Dolunay, ayaklarınızı yere sağlam basmanız için kendi kazancınızın kıymetinin farkında olmanız gerekecek. Yeni iş arayışları, yeni destek gibi konular bir hayli değerli hale gelecek. Yenilik arzulayacak ve sizi durduran engelleri bertaraf edebilmek için alternatifi güçlü seçenekleri gözden geçireceksiniz.

    22 Temmuz tarihinde Güneş, Aslan burcunda seyrine başlıyor. Yeni insanlarla tanışmak ve yeni yerler görmek bu seyirle mümkün olacak.

    30 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcuna girdiğinde iş konularınızı daha akılcı bir şekilde ele alabilirsiniz. Merkür Başak burcu seyrine gelince incelemelerinizin doğru bir çıkışa fırsat verdiğini göreceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Yaylar, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, geleceğinizi ilgilendiren konular üzerinde hassasiyetle durmanızı sağlayıcıdır. Elinizde olmadan duygusallaşır, durumları kendinize göre ele alarak karar vermeye kalkışırsınız. Oysaki, geçmiş meselelerin üzerinizdeki etkisidir bu. Onun için size tavsiyem, hangi alanda olursa olsun, bir daha düşününüz. Mantıklı ve akla yatkın şekilde gözden geçirirseniz, doğru şekilde kendinizi yönlendirirsiniz. Yeniayın görünümleri bu konuda sizi aydınlatabilir. Ay-Merkür kavuşumu bu Yeniayda, maddi-manevi anlamda bağlantınız olan kişilerle aranızda bir bölüşüm, mesele veya bir iş varsa, onlarla açık ve net şekilde konuşunuz. Canınızı sıkan bir şey varsa ılımlı şekilde görüşülmesi, belki de yanlış anlaşılmaların önüne geçebilir. Bu Yeniay, güvenceyi işaret ediyor. Rahat etmek istiyorsak, paramızı değerlendirmede akıllı olmalıyız. Ailevi bölüşüm (miras v.b) bunları ne fazla iyi niyetli ne de endişeli ele almamalıyız. Ay-Neptün görünümü, ev satışı, kiralaması, aileye ait bir mülkün pay edilmesi, bir sıkıntı nedeniyle borç istenmesi gibi durumların ciddiyetle ele alınması şart. Elinize geçen parayı da piyasa durumuna göre değerlendirmelisiniz. Ay-Kuzey düğümü de, aynı şekilde bunu işaret ediyor. Geleceğimiz için, akıllı hareket etmek, hesabı bilmek lazım. Özellikle iş hayatımızla ilgili bir karar ve görüşme söz konusu ise. Ay-Pluto görünümü, mali ödemeler, yatırım, harcama gibi konuların ciddiyetle ele alınması, gerginlikle, hassasiyetle karar verilmemesinin önemini vurguluyor. Ay-Jüpiter görünümü, karşınıza çıkacak iş veya finansal teklifleri, geleceğe dönük değerlendirilmesinin doğru olacağını vurgulamakta. Anlaşıldığı üzere, bu Yeniay güven duygusunun hem ilişkilerde hem parasal konularda hayli etkili olacağını gösteriyor.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında etkili Venüs-Aslan burcu geçişi, sizin bakış açınızla uyumlu kişilerle ilişki kurmanızı sağlar. İletişim beceriniz, birçok insanının dikkatini çekmenizi sağladığı gibi, size yeni arkadaşlar kazandırır. İlişkinizi güçlendirecek en önemli faktör konuşmak ile dinlemek arasındaki farkı iyi belirlemekten geçer. Venüs-Aslan burcu geçişi, karşı cins üzerindeki fiziksel çekim gücünüzü yükseltir.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan seyir süresici, iletişim etkili olduğu zamandır. Güzellikleri tatlı bir dille ve akıllıca ifade ederek karşınızdaki kişiyi kendinize bağlarsınız. Bu süreç, yeni biriyle tanışmak, gittiğiniz tatil yöresinde insanlarla bağlantı kurmak yönünde etkilidir. Yolculuklar epey eğlenceli geçer. Ancak aşk sözleri dille söylenir de, gönülden söylenip kalıcı olması pek enderdir. Kendinizi ve fikirlerinizi öne sürebilirsiniz. Bunlar gayet olumlu. Benim size tavsiyem, bu dönemde kararlarınızı vermeden önce, mutlaka şartları gözden geçiriniz. İnsanlara güvenerek yola çıkmayınız. Güven olgusunu iş, aşk, parasal konularda önemseyiniz. Bu noktalara dikkat edersek, gayet olumlu bir dönem geçireceğinizi söylemeliyim.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Yaylar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay; son günlerde eşimize, dostumuza bir hayli yardımcı olmuştuk. Belki de biz onlardan destek görmüş, biraz rahatlamıştık. Kimimiz ise, bir güvence arama telaşındaydı. Kredi başvurusu, miras veya bir yardımlaşma yoluyla elimize ufak tefek bir şeyler geçmişti. Şimdi bu Dolunayda ise, kendimiz bizzat daha ciddi bir şekilde bütçemizi düzenleyeceğiz. Kimseye güven olmaz. Başımızın çaresine bakmak için, ciddi işlere yönelmeli, projelere ağırlık vermeli, belki de girişimde bulunarak kendimizi güçlendirmeliyiz. Dolunayın yansıması altında duruma gerçekçi bir şekilde bakmak gerekiyor. Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bu da gösteriyor ki, yenilikte bulunma hevesimiz yükseliyor. Şöyle bir kendimizi ifade etme zamanı geldi. Bakalım ne gibi işler yapabiliriz veya kimlerle bağlantıya geçerek yeteneklerimizi gösterebiliriz. Venüs-Satürn görünümü, gayet olumlu bir etkidir. Sizi gerek iş hayatınız gerekse özel anlamda güçlü insanlarla tanışmaya, onlarla projelerinizi konuşmaya, bağlantı kurmaya çağırır. Satürn zaten burcunuzda. Size düşen, bilginizi, tecrübenizi dış dünyada sağlam işlere yönelerek köklendirmek. O zaman bu Dolunay size güçlenmeniz yönünde kuvvet versin diyelim.
    22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda seyrini sürdürecek. Bu süreç, eğitimden iş ve aşk hayatımıza kadar geniş bir alanda kendimizi güçlü bir şekilde ifade etmemizi sağlıyor. Bu arzu çerçevesinde hareket ederiz ve ilişkilerimizde bunu kıstas alırız. Ne olursa olsun, önde olmak isteriz ve dikkatleri üzerimizde toplamaktan hoşlanırız. Yolculuklar, tanışmalar, kültürel ve sanatsal konular ilgimizi çeker. Yaratıcı düşünürüz. Ancak bu dönemde fazla baskın olmak, gururlu tepkilerde bulunmamak, çevremizde bulunan kişiler tarafından mutlaka onaylanmamız, el üstünde tutulmamız gerektiğini de düşünmemek lazımdır. Her şey kararında olursa, otorite kurulmaya kalkışılmazsa süreci lezzetli bir şekilde geçirebiliriz.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. İş hayatımızla ilgili planlarımız, görüşme veya düzenlenecek işlerimiz, halledilmesi gereken incelemeler gündem maddemizde yer almaya başlıyor. İş bulmak yönünde detaylı bir analiz sürecidir bu. Bakarız, nasıl bir iş düşünüyoruz, nasıl şartlar arıyoruz tümüyle gözden geçiririz. Geçirmemiz de gerekir zaten. Sigorta işlemleri, gerek işe girişlerde gerekse eleman alımlarında önemsenir. İşin ustası olup olmadığınıza bakılır. Öyle her önünüze gelen işi kabul etmemeli, tüm ayrıntılarını gözden geçirmelisiniz. Bu süreç, yeni bir planlamanın ön çalışmaları için kıymetlidir. Şimdi Merkür geçişiyle de, detaylara bakacağız. İş problemlerimizi çözebilmek, işlerimizi düzgün şekilde yapabilmek için titiz çalışacağız.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 6-7-11-12-16-20-21-25
    Zayıf Enerjili Günler : 2-8-9-23-29-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 25
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 18-19
    Yeniay : 15-16-17
    (Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 1-2-3-28-29-30-31
    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    OĞLAK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Oğlaklar, 4 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda bir Yeniay doğacak. Bu Yeniay, ilişkinizi merkez haline getiriyor. sahiplenilme, güvence, ilişkilerde sahiplenilme ihtiyacı duyabilirsiniz, hassasiyet gösterebilirsiniz. İlişkinin seyrini inceleyebilirsiniz.

    12-14 Temmuz tarihlerinde peş peşe Venüs ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlıyor. Sizin için finansal konularda tek başına hareket etmenin işaretçisi olabilir. Yatırım, planlama gibi konularda dikkatli olup ihtiyaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

    20 Temmuz tarihinde burcunuzda Dolunay oluşacak. Ayaklarınızı sağlam bir şekilde yere basıp basmadığınızı sorgulayacaksınız. İlişkinizi ve hayatınızı gözden geçireceksiniz.

    22 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcunda olacak. İlişkiler ve paylaşım konuları bu hareketle gündeme gelecek. Borçları temizleme ya da iktisatlı gitme konusunda etkili olacak.

    30 Temmuz tarihinde, Merkür-Başak geçişi gerçekleşecek. Gerçekleri net olarak ayrıştırıp incelemek için sizin adınıza bir fırsat. Bu noktada başlayarak işinizi başarılı biri şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Oğlaklar, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, ilişki meselelerinde duyarlı, sevecen, sezgili ve güvence temelli düşünmenin göstergesidir. Bu doğrultuda karar vereceğiz. Tabii ki ilişkimizin şu anki durumu önemli. Eğer mutlu isek, bu Yeniay, geleceğe dönük, sağlam ve ciddi niyetli hareket edeceğimizi gösteriyor. Partnerimizin de düşüncesi bu doğrultuda. Evlilik kararı almak mümkün. Bazı sorunlu çiftler ise, bu Yeniayda yukarıda saydığım olguları önemseyecekler. Buna göre karar vereceklerdir. Yeniayın görünümleri durumu netleştirmemizde yardımcıdır. Ay-Merkür kavuşumu, geçmiş bir ilişki veya kısa süre önce bitmiş bir aşkı canlandırır. Ne de olsa, tanıdığınız alıştığınız biri diyerek, yalnızlık duygusuyla tekrar bir araya gelmeyi düşünebilirsiniz. Bu yönde konuşmalar yapılabilir. Tabii ki yaşanılanları unutmayalım. Ona göre karar verelim. Ay-Neptün kavuşumu, geçmişi özletir, maziyi canlandırır, ilişkide bir tarafın fazla duyarlı düşünmesini sağlar. Ancak bu duyarlılık, fazla hassasiyet nedeniyle gereksiz meseleler üzerinde durmaya da yol açar. Dikkat edelim. Ay-Kuzey düğüm görünümü, tabii ki bu Yeniayda ilişkiyi analiz edelim. Gerçekçi ve mantıklı olalım. Ay-Pluto karşıtlığı, aranızda tartışmalara yol açabilir. Biriniz başka diğeri başka düşünür. Ortaklaşa düşünmek zor olur. Böyle durumlarda sözler pek hoş olmaz. Bir daha duruma bakalım. Ay-Jüpiter görünümü, meseleleri aklımız başımızda, olgun, mantıklı şekilde gözden geçirmenin yararlı olacağını vurguluyor.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz- 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında Venüs-Aslan burcunda ilerleyecek. Maddi anlamda kazandırıcı ortaklıklara ve işlere ağırlık verebilirsiniz. Kimlerle bağlantı kuracağınızı tespit etmek ve buna göre ilişkilerinizi düzenlemek akıllıca olur. Belki çıkarcılık gibi durabilir. Ancak benim söz ettiğim, işinizi bilmek halidir.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu süresince, bir ortaklık yapılacaksa zekice düşününüz. Para hesabınızı iyi yapınız. Bu dönemde, ilişkilerimizi her anlamda gözden geçireceğiz, çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağız. En iyisini ortaya koymaya çalışacağız. Eğer ilişkinizde bir sorun varsa birbirinize karşı dürüst bir şekilde konuşunuz. Yeni ilişkiye başlayanlar, en başından her şeyin açık bir dille ifade edilmesinde, kibirden uzak durulmasında, egosantrik hareketlerden kaçınılmasında yarar var.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Oğlaklar, 20 Temmuz saat 01:57 de, burcunuzda oluşacak Dolunay, bizi ciddiyete davet ediyor. İlişki meselelerinde son bir aydır fazlasıyla duyarlı, sahiplenici ve koruyucu tarzda hareket etmektesiniz. Partnerinizin sorunlarında yanında olmaya çalıştınız. Ona güven vermek için gayret ettiniz. Ancak şimdi kendinize ait sorumlulukların da farkında olmanız gerekiyor. Kimi oğlaklar bu Dolunayda sorunları ciddi manada ele alarak kontrolü sağlayacaklar. Buna göre karar verecekler. Bazı Oğlaklar artık pasif bir partner istemiyorlar. Fazla duygusal ancak ortaya bir şey koyamayan bir kişiyle olmaktan yana değiller. Çünkü yoruldular. Tek başıma olurum daha iyi veya ona göre bir tercihte bulunurum diyebilirsiniz. Çünkü zaten ihtiyaçlarınız var. Bir de fazladan kendime yük getiremem dersiniz. Dolunayın ardından Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Bu sizin maddi-manevi değer ölçünüz gereği olan konularda özgür hareket etmek isteğinizdir. Hakikaten fayda sağlayacak farklı düşünmenizde etkin olacaktır. Venüs-Satürn görünümü, güne damgasını vuracak bir başka etkidir. İlişki, parasal konular, borçlar, cinsellik gibi geniş alanda birçok noktanın farkına varmanızı sağlar. Motivasyon gücünüz biraz düşüktür. Kendinizi toparlamaya ihtiyacınız var. Yeniden bazı durumları, içinize yönelip ölçüp tartacaksınız. Gücünüzü azaltan değil, bilakis yükseltecek, sizin değerinizi ilişki içinde anlayıp onun gereklerini yapacak bir insana, böyle beraberliğe önem vermektesiniz.
    22 Temmuz saat 12:30 - 22 Ağustos saat 19:38 tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek Güneş dönemini genel anlamıyla ele aldığımızda, finansal iş ortaklıkları, gelir sağlayan destekler yönünde olumlu buluyorum. Ancak dikkat edilmesi gereken yönleri de var. Dediğim dedik tarzda hareket etmemek, ilişkide esnek davranmayı da bilmek lazım. Finansal konularda kazanç ve kayıp şeklinde değerlendirme yapmak, yatırımlar yönünde faydalıdır. Şuradan şu gelir veya şöyle bir yatırımda bulunulursa bana getirisi ne olur diye bir bakmak lazım.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçişle beraber hem bilgilenme hem de bildiklerimizin işe yarar olmasına dikkat etme sürecimiz başlıyor. Bu iş ve özel ilişkilerimizde de bu yönde gelişebilir. Öylesine konuşmamak için, konuşacağımız konu hakkında bilgi sahibi olmaya çalışırız. Çevremizdeki insanlar da, bizim neyi ne kadar öğrendiğimizi, bildiğimizi test ederler. Çünkü bu geçiş hepimiz için gerekli ile gereksizlerin ayrılma vaktidir. O zaman doğru bilgi ile bir işe yaramayan, boş sözlerin etrafta dolaştığı zaman değildir. Bizim de buna fazlasıyla önem verdiğimiz süreçtir. Eğitimden, iş hayatına, farklı bir yere yerleşim, araştırma ve keşifler için, bütünden ziyade, detaylara önem verilerek analizde bulunma vaktidir.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 8-9-13-14-18-19-23-27
    Zayıf Enerjili Günler : 4-11-12-25-31
    Aşkta En Şanslı Günler : 27
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 20-21
    Yeniay : 17-18-19-20
    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 3-4-5-31
    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    KOVA

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Kovalar, 4 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda doğacak olan Yeniay, hayatta ne durumda olduğumuzu vurgulayacak. Rahatsız eden, duygusallaştıran, ailenizle ilgili herhangi bir konuyu ele almanızı sağlayacak. Günlük hayatınızı düzenleyip kendinize dikkat etmenizi işaret ediyor. Hakkında çok irdeleme yaptığınız konuları biraz rahat bırakmanızı sağlayacak.

    12-14 Temmuz tarihinde Venüs ve Merkür, Aslan burcunda seyrine başlıyor. İkili ilişkiler merkeze çekiliyor. Sizinle aynı fikirde olmayan insanların daha baskınlaştığını göreceksiniz. Yeni tanıştığınız birinin bu baskınlığı dikkatinizi çekebilir. Bu geçiş, bazılarınız için ilişkinizi gözden geçirme anlamına gelebilir. Yeni biriyle tanışma mümkün olabilir.

    20 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir Dolunay oluşuyor. Bu Dolunay, farklı bir şeyler yapmak isterken mevcut durumu dikkatle ele almanızı gerektiriyor.

    22 Temmuz tarihinde Güneş, Aslan burcunda olacak. Kmiileri için özgüvenli bir kişiyle tanışmak, kimileri içinse sorunlu durumlarda karşı tarafa kulak vermek gerekliliği doğabilir.

    30 Temmuz tarihinde, Merkür Başak burcunda olacak. Maddi konuları inceleyip analiz ederek mantıklı düşünmenin gerekliliği ve aynı meseleleri düşünmeyi bırakma fırsatı doğacaktır. Mali konularda sizi hayatın bir şeylere bağlı kılmasını engellemek için bu tarihi değerlendirin. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Kovalar, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, bizim için önem taşıyan konulardaki gereksinimlerimizi hassasiyetle ele alarak, üzerinde yoğunlaşmamızı sağlıyor. Bunlardan vazgeçmemiz mümkün değil. Sağlığımız, işimiz, kazancımız, ailemiz, sevdiklerimiz gibi. Güven altında yaşamak istiyoruz. Kendimizi iyi hissettirecek güzelliklere, gelişmelere ihtiyaç duyuyoruz. Kararlarımızı bunlara göre ele alacağız. Yeniayın görünümleri bu konuda bize yol gösterici olabilir. Ay-Merkür kavuşumu, parasal konulardaki hassasiyetimizi işaret ediyor. İhtiyaçlarımızın farkındayız. Sağlığımıza önem vereceğiz. İsteklerimizi dile getireceğiz ve durumumuzu iyileştirme anlamında kararlar vereceğiz. Ay-Neptün görünümü, maddi ve manevi anlamda bize kendimizi güvende hissettirecek işlere eğilmemizi sağlıyor. Ailemize oldukça düşkünüz. Onların rahatı ve emniyeti bizim için önemli. Hayallerimizde mutlu bir hayat, sağlıklı bir yaşam sürme arzusu yoğunlaşıyor. Zaman zaman hassas düşünebiliriz. Ay-Kuzey düğümü, başkalarına muhtaç olmadan yaşamak için geleceğimizi garanti altına almamızı sağlayan analizin göstergesidir. Şuna gereksinim var, bunları elde etmeliyim tarzında düşünmek güven duygunuzu yükseltir ve sizi azimli kılar. Ay-Pluto karşıtlığı, duygusal derinlik ve bazen kontrolümü yitiriyormuş gibi hissetmemize neden olabilir. Benim tavsiyem böyle anlarda yeni bir karar vermeyiniz. Önünüzde iki haftalık süreç var. Kaygılanmayınız. Ay-Jüpiter görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda iyi bir analiz yapmanın önemini vurguluyor. Bu, doğru bir iş ve güçlü bir adım atmanızı sağlayabilir. Kendi aklınıza, gücünüze, tecrübenize güveniniz.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz saat 08:34 - 5 Ağustos saat 18:26 tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Aslan burcu geçişi, otoriter tavırlı ve kendini önemseyen bir partner rahatsız edici olabilir. Halbuki beraberliği keyifli hale getirmek en doğrusudur. Yaratıcı tarzda düşünüp, birbirinize minik sürprizler hazırlamak, birlikte zevk alacağınız şekilde yenilikler yapmak, fantezilerinizi tekrar güçlendirir. İlişkisi olmayan Kovalar için, yeni biriyle tanışabilirsiniz.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu seyir süresince, partnerinizle iletişime önem veriniz. Farklı dilden mi konuşuyorsunuz yoksa aynı şeyleri mi düşünüyorsunuz? Nasıl anlaşıyorsunuz veya neden anlaşamıyorsunuz bunları tespit ediniz. Bu süreçte sözler süslü ve sadece etkileme amaçlı söylenebilir. Bazen bir taraf baskın olmaya çalışır. Yeni tanışanların özellikle iletişimde doğru ile gerçek arasındaki ayrımı iyi yapması gerekir. Merkür-Aslan burcu geçişi, maddi konularda yapılacak işbirliklerinde karşılıklı çıkarların tespitinde önem taşıyor. Sözgelimi sadece bir proje için bir araya geliniyorsa ücret konusunda pazarlık yapılabilir. Ancak devamlı bir iş yapılacaksa şartlara, iş yaptığınız kişiye, ortama ve işin niteliğine göre bir fiyat belirlemek lazım. Sizi tercih ediyorlarsa ve siz de bu insanlarla çalışmak istiyorsanız karşılıklı çıkarların gözetilmesi lazım. Sözleşme yapmadan sadece söz ile yola çıkmayınız. Banka kredileri, miras, nafaka, konularında yasal haklarınızı biliniz.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Kovalar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, son bir aydır ailenizin sağlığı, sevdikleriniz, kendi moral gücünüz, çalışma hayatınız ve duygu dünyanızda garip, belki de arzu etmediğiniz bir çok meseleyle uğraştınız. İnsanların dertlerini dinlediniz, elinizden geldiği kadar yardımcı oldunuz. Fakat bu sizi hayli yormuş olmalı. Şimdi, hayatınıza bir çeki düzen vermek zorundasınız. Yoksa karamsar, mesafeli ve oldukça katılaşırsınız. Zorlayan aktiviteler yerine, şöyle bir geriye çekilip bedeninize bakmak ve psikolojik anlamda sizi güçlendirecek takviyelere ihtiyacınız var. Birkaç gün içinde şöyle gönlünüzce bir tatil yapmaya ne dersiniz? Nitekim Dolunayın ardından Ay, burcunuzda ilerlemeye başlıyor. Bu enerji size iyi gelecektir. Canlanırınız, biraz kendinize zaman ayırırsınız belki de bir tatile çıkarsınız. Venüs-Satürn görünümü, bu tatili eşinizle, sevdiklerinizle, dostlarınızla veya gönlünüzce geçirmek için idealdir. Bekar Kovalar, yeni biriyle tanışabilirler. İlgi görmek, başkaları tarafından beğenilir olmak, size hoş gelebilir. Bu arada yapmak istediklerinizi, başkalarıyla paylaşabilirsiniz.
    22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında karşıt burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Güneş dönemi, ilişki meselelerine bakış açınızın son derece önemli olacağını gösteriyor. Anlaşmaya razı isek, beraberlikteki sorunlarımızı dengeli ve ılımlı davranarak çözümleyebiliriz. Ancak tam tersine her iki her iki taraf da baskın olmaya, aşırı gururlu tepkilerde bulunmaya çalışırsa sorunlar daha fazla büyüyebilir. Bekar Kovalar için bu dönem, karşı cinsle olan irtibatın yoğun olacağını gösteriyor. Fazlasıyla kendine güvenen ve duruşuyla, kişisel özellikleriyle bunu hissettirmeye çalışan bir kişiyle karşılaşabiliriz.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek. Detaylara bilhassa önem vereceğiz. Özellikle finansal konularla ilgili titizlenme zamanıdır. Nasıl bir yatırım düşünüyoruz, ne gibi ödemelerimiz var, kimlerle aramızda bir bölüşüm söz konusu ve durumumuz nedir, buna bir bakacağız. Gelir-gider dengemizi bir muhasebeci gibi hesaplamamız, kendi müfettişimiz gibi vergilerimizi ihmal etmememiz, parasal ilişkilerimizi kontrol etmemiz gerekiyor. Piyasanın durumu çok önemli. Eğer bir alım-satım işimiz varsa, bunu hafife almadan, akıllıca yönetmek lazım.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz
    Pozitif Enerjili Günler : 2-11-12-16-20-21-25-29-30
    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-27
    Aşkta En Şanslı Günler : 2-29-30
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23
    Yeniay : 20-21-22
    (Ay-Kova burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 5-6-7-8
    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    BALIK

    /

    GENEL BAKIŞ

    Sevgili Balıklar, 4 Temmuz tarihinde Yeniay, Yengeç burcunda doğacak. Aile, sevgi, sahiplenme ve korunma olgularının ortaya çıkmasını işaret ediyor. Çocuklarınızla ilgili planlar yapabilirsiniz. Aşka inanmak için bir fırsattır. Aidiyet ve güvence isteği oldukça etkili.

    12-14 Temmuz'da Venüs ve Merkür Aslan burcunda seyrine başlıyor. Kendinizi iyi hissetme ve kendinize yatırım yapmak anlamında bir adım atabilirsiniz. Bir şeyleri düşünmek zorunda kalmak yerine kendinize yatırım yapmak isteyeceksiniz.

    20 Temmuz tarihinde Oğlak burcunda bir Dolunay oluşacak. İleri dönük planlarınızla ilgili hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. İlişkilerinizi sıcak tutup, sağlığınızı önemsemelisiniz.

    22 Temmuz tarihinde Güneş Aslan burcunda ilerleyerek kendinizle ilgilenmenizi işaret edecek. Her şeyin son derece iyi bir şekilde restorasyonu, zorunlulukların dışında bu dönemde sizden bekleniyor. Kendinizi silkeleyip dikkat etmelisiniz.

    30 Temmuz tarihinde Merkür Başak burcunda olacak. Böylelikle ilişkilerinizi gözden geçireceksiniz. Finansal konularda da gözden geçirme sürecine girip dikkatlice inceleyeceksiniz ilişkilerinizi. Her şey gönlünüzce olsun.

    HAFTALARA GÖRE TEMMUZ AYI

    1-10 Temmuz arası:
    Sevgili Balıklar, 4 Temmuz saat 14:01 de, Yengeç burcunda doğacak Yeniay, duygusal enerji terapisi gibi bir etki yaratır. Sevgiyle kucaklaşmayı sağlayıcı, aşkla yeniden buluşmayı kolaylaştırıcıdır. Böyle bir Yeniay etkisi, aradaki pürüzleri ayıklar, sevgilileri bir araya getirir, ayrılan sevgilileri buluşturur, iç dünyamızı temizler, arındırır ve bizim duygularımızı kolaylıkla ifade etmemizde yardımcıdır. Yeniayın görünümlerini gayet olumlu buluyorum. Ay-Merkür kavuşumu, sevgiliye söylenen anlamlı ve duygulu sözlerin işaretçisidir. Aile kurma, çocuk sahibi olma arzusudur. Aşk, öyle gelir geçer bir olgu değil, bilakis ilerisi adına anlamlı kararlar alınmasında etkin bir güçtür. Ay-Neptün görünümü, romantizm, ılımlı, sevgi dolu paylaşımları güçlendiricidir. Şiir, söz, şarkı, jest, mimikler oldukça etkileyicidir. Hissi duygularımız karşılık bulur. Sevdiğimiz tarafından korunuruz, sahipleniriz, keyifleniriz. Ay-Kuzey düğüm görünümü, kararlarımızı ciddi anlamda ele almamızı, ileriye taşımamızı sağlar. Ay-Pluto karşıtlığı, güçlü duyguların, derinlemesine düşünerek verilen kararlar işaretçisidir. Hislerimizden eminizdir. Kendimizi güvende hissederiz. Partnerimize inanmakta haklıyızdır ve bunun doğruluğundan eminizdir. Ay-Jüpiter görünümü, ilişkinin geleceği hakkında planlar yapmamızı sağlar. Aşk daha ciddi seviyelere taşınır. Yılın gayet güçlü bu Yeniayında verilen kararlar isabetlidir.

    11-17 Temmuz arası:
    12 Temmuz- 5 Ağustos tarihleri arasında etkili Venüs-Aslan geçişinde, çalışma ortamında takdir edilmek, başkalarının ilgisini çekmek istersiniz. Güzel görünmek, çekici bulunmak hoşunuza gider. Bu süreç, sanat, tiyatro, gösteri ve süsleme gibi yaratıcı alanlara yönelik çalışmaların ve bu anlamdaki sergi vb. faaliyetlerin işaretçisidir. Hem araştırırız hem çalışırız hem de bu alanda yeterli düzeye gelmek için gayret gösteririz. Tabii ki sabırlı olmak gerekir. Çünkü iş alanında öne çıkabilmek ve kazanmak için, diğerlerinden bir farkınız olmalıdır.
    14 Temmuz- 30 Temmuz tarihleri arasında etkili Merkür-Aslan burcu süresince, bilhassa çalışma hayatımızda iletişimin önemi ön planda olacaktır. İnsanlarla konuşacağız, ikna etmeye çalışacağız, bol bol söyleşide bulunacağız ve bildiklerimizi aktaracağız. Dinlenir olmak için, dinlemeyi de bilmemiz gereken zamandır. El yeteneklerimizi sanatsal veya farklı bir alanda değerlendirebiliriz. Eğitmenlik de bunlardan biridir. Ancak işlerinizi çok iyi organize etmeniz gerekiyor. Bu dönem, ailevi, ilişkiniz ve çalışma hayatınızla ilgili konularda yapılacak gözden geçirmelerin, düzenlemelerin, kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuzun işaretçisidir. İşimizden memnun muyuz? Çalışma ortamında konum olarak lider bir pozisyonda mıyız? İşimizi severek mi yapıyoruz? Serbest mi yoksa birinin emri altında mı çalışmaktayız? Hangi durum olursa olsun, burada asıl nokta, verimli bir işe sahip miyiz sorusuna cevap vermek. Yetkin miyiz değil miyiz? Bütün bunlara bir bakmalıyız. Bir de sağlıklı mıyız? Ne gibi şikayetlerimiz var? Bunları da ele almalıyız.

    18-24 Temmuz arası:
    Sevgili Balıklar, 20 Temmuz saat 01:57 de, Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, aşk hayatınız, çocuklarınız ve özel yaşamınızla ilgili konulardaki hassasiyeti sonlandırıcı ve sizi toplumsal ilişkilere yöneltici bir etkidir. Kimi Balıklar ise, sessiz ortamları tercih edebilirler. Hem iş hem tatil diyenleriniz de olabilir. Fakat görünen o ki, ciddi ciddi arkadaşlıklarınızı, yaşamınızı, hedeflerinizi belirlemekten yanasınız. Dolunayın ardından, Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Özgür hareket etmenizin önüne geçen konuları şöyle bir ele almak gerekiyor. Bireysel anlamda kendinizi toparlamak için stresten uzak durmak, farklı bir şeylere yönelmek lazım. Venüs-Satürn görünümü, bir şeylere zorunlu olmaktan hoşlanmadığınızı işaret ediyor. Samimiyet, takdir görmek arzunuz yüksek. Kişisel bakımınız, güzelliğiniz, moral duygunuzu güçlendirecek kararlar verebilirsiniz. Sevdiğiniz bir işi yapmak, aldığınız sorumlulukların karşılığını görmekten yanasınız. Buna göre ilişkilerinizi de düzenlemek isteyeceksiniz.
    22 Temmuz- 22 Ağustos tarihleri arasında Güneş-Aslan burcunda ilerleyecek. Bu dönem genel açıdan, çalışma hayatımızla ilgili uğraşıların, aktivitelerin, kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebilmek adına işimize gücümüze sarılmanın işaretçisidir. Böyle bir enerji altında hem sağlığımıza özen göstereceğiz hem kazanç elde etmek adına gayretli bir şekilde çalışacağız. Ancak bu süreçte tatmin olmamız kolay değildir. Bizi takdir etmediklerinde, aferin demediklerinde, sırtımızı sıvazlamadıklarında gurur yapmayalım. Biz düzgün bir şekilde çalışmamızı sürdürelim. İşimize bakalım. Bilakis ne kadar güçlü bir insan olduğumuzu, işimize sahip çıktığımızı görsünler.

    25-31 Temmuz arası:
    30 Temmuz- 30 Ağustos tarihleri arasında Merkür-Başak burcunda ilerleyecek. Bu geçişle beraber ilişkide iletişimin, ayrıntıların önemi bir hayli vurgulanıyor. Sizden farklı düşünen bir partnerle veya karşınıza çıkacak kişilerle anlaşmakta zorlanmalar olabilir. Ancak bu zorluk, ilişkinin özündeki niyete bağlı olarak gelişecektir. İyi niyet, sevgi, saygı varsa, her şey çözüme kavuşur bir şekilde. Ancak problem varsa, bir de rutin olarak devam ediyorsa, bu geçişle beraber sözler endişe yaratıcıdır. Detaylı ve eleştirel düşünmek, sürekli kusur bulmak beraberliği zorlar. Tam tersine problemi tespit etmek, bunu çözmek için atılmış olumlu bir adım olacaktır.

    TEMMUZ Ayı Astroloji Takviminiz

    Pozitif Enerjili Günler : 4-13-14-18-19-23-27-31
    Zayıf Enerjili Günler : 2-8-9-16-29-30
    Aşkta En Şanslı Günler : 4-31
    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25
    Yeniay : 22-23-24
    (Ay-Balık burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
    Dolunay : 8-9-10
    (Ay-Başak burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler