KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    20 - 30 Haziran haftalık burç yorumları

    20 - 30 Haziran 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    /

    Sevgili Koçlar, 20 Haziran Yay burcunda oluşacak Dolunay, bilgi ve tecrübemizi geliştirme, daha fazla öğrenme ve öğrendiklerimizi bir alanda ifade etme yönünde önem taşıyor. Dar bir çevreden daha geniş bir alana uzanarak kendimizi test etmekteyiz. Bunun yolu ise, yüksek eğitim, uzakları keşfetmek, araştırmak, katılımcı olmakla mümkündür. Biz bu Dolunay’da, ne yöne gideceğimizi saptayacağız. Maceracı değil, bilakis profesyonel anlamda gelişmeyi hedefleyeceğiz. Bu da girişimci olmakla, kendimize güvenmekle, doğru tercihleri yapmakla mümkündür. Ay, Uranüs görünümü yeniliklere açık olmanın ve değişimde bulunma arzumuzun yükselişidir. Dolunay’ın ardından Ay, Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Bize bilgimizi, tecrübemizi, öğrendiklerimizi kariyer sahibi olmak ve toplumsal alanda kendimizi göstermek yönünde ciddiyete davet ediyor.

    26 Haziran tarihinde ise Jüpiter, Pluto görünümü ikinci kez gerçekleşiyor. Verimli, sağlıklı ve gerçekten yararlı olanın tespit edilmesi ve buna göre hayatımızın düzenlenmesi yönünde kuvvet verir. Her şey gönlünüzce olsun.


    BOĞA

    /

    Sevgili Boğalar, 20 Haziran’da Yay burcunda oluşan Dolunay’da, kazancımızı, bilgimizi ve deneyimlerimizi gerekli işlerde kullanmalıyız. Dikkatli ve özenli şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Ne ‘daha fazla kazanayım’ diyerek yanlış işlere kalkışalım ne de var diye har vurup harman savuralım. Eğer borcumuz harcımız varsa bunları ödemeliyiz. Bir işe adım atıyorsak bunun artı ve eksilerini tartmalıyız. ‘Bir koyup bin alırım’ diye düşünerek, kredi çekmek, borç altına girmek yanlış olur. Bu Dolunay’da aklımızın başımızda olmasında fayda görüyorum. Ay, Uranüs görünümü, gerçekten rahatlamamız, özgür olabilmemiz için, önce bizi rahatsız eden şeylerden kurtulmayı işaret ediyor. Bu sayede kendimizi daha iyi hissederiz. Dolunay’ın ardından Ay, Oğlak burcunda ilerleyecek. Bilgimizi, üretkenliğimizi, ciddi projelere yönelerek göstermemizi sağlayacak. Dağılmak yerine, toparlanarak işimize gücümüze bakacağız.

    26 Haziran tarihinde ise ikinci kez gerçekleşecek Jüpiter, Pluto görünümü kendimizi ve arzularımızı ruhsal anlamda derinlikli gözden geçirme, gerçek anlamda aşkın anlamını keşfetme yönünde olumludur. Her şey gönlünüzce olsun.


    İKİZLER

    /

    Sevgili İkizler, 20 Haziran’da Yay burcunda oluşan Dolunay’da, ilişkimizle ilgili konularda partnerimizin ne düşündüğünü bilmek isteyeceğiz. Kafamızın içinde bir şeyleri oturtmak için bunları anlamaya, öğrenmeye ihtiyacımız var. Ancak şuna çok önem veriyoruz; dinlemek. Çünkü eğer bir sorun varsa, her iki kişi de sadece kendi söylediklerini önemsiyorsa, o zaman ortak bir noktada buluşmak kolay olmayacak. Ay, Uranüs görünümü, ilişkide yeni bir sayfa açmak arzumuzun göstergesi. Kimi İkizler bu Dolunay’da birdenbire aşık olabilirler. Bir arkadaşlık ilişkiye dönüşebilir. Dostlarımız sıkıntımızda yanımızda olabilir. Dolunay’ın ardından Ay, Oğlak burcunda seyrine başladığında, ciddileşiyoruz. Bazı meselelerin ağırlığını üstümüzde hissediyoruz. Özellikle iş ve finansal konular üzerinde daha ciddi düşünmemiz gerektiğini biliyoruz.

    26 Haziran tarihinde ise ikinci kez gerçekleşecek Jüpiter, Pluto görünümü, aile yaşamımızın gerekleri, ortak paylaşım içinde olduğumuz kişilere karşı sorumluluklarımız gibi önemli hususları derinlikli olarak gözden geçirilmesi gerekiyor. Evimizde huzursuzluk varsa, bunları el birliğiyle ortadan kaldıracak çözüm yolları ararız. Her şey gönlünüzce olsun.


    YENGEÇ

    /

    Sevgili Yengeçler, 20 Haziran’da Yay burcunda oluşan Dolunay, rutin hale gelen, hatta bazen zorunlu olduğumuz için yaptığımız her şeyden kaçma arzumuzun göstergesi. Hiçbir şey sizin sağlığınızdan daha önemli değil. Küçücük bir sorunu dahi, gözümüzde büyütebiliriz. Dolunay bu konuda bizi uyarıyor. Ay, Uranüs görünümü bu Dolunay’da bize iyi gelecek farklı bir şeylere ihtiyacımız olduğunu vurguluyor. İyi niyetimizden dolayı her şeye koşturmak yerine, biraz da kendinize zaman ayırmanız iyi olacaktır. Dolunay’ın ardından, Ay, Oğlak burcunda ilerleyecek. İlişkimizle alakalı konularda ciddiyet hakim olacak. Birbirinize karşı anlayışlı olma vaktidir.

    26 Haziran tarihindeki Jüpiter, Pluto görünümü, hem yakın çevremiz hem de ilişkimizle alakalı konularda yararlı olanın tespiti anlamında önem taşır. Jüpiter gerilediği için, eğer ortaklaşa bir iş üzerinde el birliğinde bulunulacaksa, şimdi bunlar üzerinde derinlikli düşünme vaktidir. Her şey gönlünüzce olsun.


    ASLAN

    /

    Sevgili Aslanlar, Yay burcunda oluşan Dolunay, bize iyi gelecek her ne varsa ona yönelmemizi sağlıyor. Bilgilenmek, öğrenmek, aşkla buluşmak ve kendimize dönük olmak gibi... Takdir edilmeyi ve önemli bulunmayı istiyoruz . Bunların hepsi bizi harekete geçiren duygular. Ay, Uranüs görünümü, bu Dolunay’ın yeni bir aşkı, değişimleri ve özgürlüğü işaret eden sesi gibi. Hiçbir şeyin bizi yormasına, üstümüzde baskı kurmasına iznimiz yok. Sözgelimi birileri bizi sıkıyorsa, beklentimize uymuyorsa, anında ‘dur’ diyebiliriz. Dolunay’ın ardından Ay, Oğlak burcunda seyrine başladığında, özgürlük arzumuzun yerini, sorumluluklar ve ciddi duygular alıyor. Zorunlu işler kendini hatırlatıyor. Hal böyle olunca bu Dolunay’da insan mutlaka bir şeyler yapılmalı diye düşünüyor.

    26 Haziran tarihindeki Jüpiter, Pluto görünümü, maddi ve manevi kazanç elde etmemizi sağlayacak yeni düzenlemelerin işaretçisi olarak önem taşıyor. Jüpiter gerilediği için, biz şimdi durumumuzu içsel anlamda gözden geçireceğiz. Hangi alanlarda ne gibi yeteneklere sahibiz bunlar üzerinde duracağız. Her şey gönlünüzce olsun.


    BAŞAK

    /

    Sevgili Başaklar, 20 Haziran’da Yay burcunda oluşan Dolunay’da, bilgi ve tecrübemizi mesleki alanda göstermeyi, insanlarla iletişimde olmayı, ne kadar başarılı biri olduğumuzu göstermeyi seviyoruz. Ancak evimiz, ailemizle ilgili konularda kendimizi geliştirmemiz, daha geniş bir pencereden hayatı gözlemlememiz, her şeyin en doğrusunu kendimizin bildiğini düşünmememiz lazım. Çünkü onların da bize ihtiyacı var. Bu Dolunay, bizim iş tercihlerimizi, şu andaki mevcut işimizi ailemiz ve şartlara göre de düzenlememiz gerektiğini gösteriyor. Bizim isteklerimizle onların beklentileri, bugünümüz ile yarınlarımızın doğru ve dengeli bir şekilde kurulmasında yarar var. Belki de artık bir yuva kurmak, yuvamızın sorumluluğunu üzerimize almak, bir evlat sahibi olmak vaktidir. Bazılarımız bir ofis açmayı düşünmektir. Ev almak, özgür olmak, emekliye ayrılmak, evden taşınmak gibi konuların bilinçli şekilde gözden geçirilmesi gerekir. Dolunay’ın ardından Ay, Oğlak burcunda seyrine başladığında, sevdiklerimize karşı sorumluluk duygumuz yükseliyor. Daha ciddi ancak şimdi kendimizden eminiz.

    26 Haziran tarihindeki Jüpiter, Pluto görünümü sizin hayatınızda bir düzen ve dönüşüm için gerekli olanların tespiti yönünde kıymetlidir. Jüpiter burcunuzda gerilediği için, bunu bir içsel uyanış gibi de ele alabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.


    TERAZİ

    /

    Sevgili Teraziler, 20 Haziran’da Yay burcunda oluşan Dolunay, neyi ne kadar bildiğimizi, öğrendiklerimizi kısaca tecrübelerimizi, şimdi başkalarına göstermek ve bu yönde kendimizi test etmek zamanımızdır. Eğer farklı bir çevrede yaşamayı, görmeyi, gezmeyi, araştırmayı, özgür olmayı istiyorsak önce ne yapacağımıza karar vermemiz gerekir. Nasıl bir ortamda yaşamak istiyoruz? Hangi alanda kendimizi göstermek niyetindeyiz? Bunların mutlaka tespit edilmesi gerekir. Belki de şimdilik küçük bir adım atacaksınız. Sonra sonra büyüyüp gelişeceksiniz. Kendinize güvenin fakat bilginizden de emin olun. Dağılmazsanız bu Dolunay’da net tespitlerde bulunabilirsiniz. Dolunay’ın etkin görünümü Ay, Uranüs, değişimin her alanda kendini hissettirmesi halidir. Gerek ikili gerek çevrenizle alakalı konularda artık sıradanlık hoşunuza gitmez. Yeni bir sayfadan hayata bakmak istersiniz. Dolunay’ın ardından Ay, Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu Dolunay’da ailemiz, yuvamızla ilgili konular üzerinde de bilhassa ciddiyetle duracağız. Sorumluluk, disiplin duygusuyla hareket etmek mecburiyeti bizi yorabilir. Fakat güvencemiz için bunun şart olduğunun farkındayız. Mars, Akrep burcunda güçlüdür. Bu güçlü olma hali, size hem fiziksel hem de amaca odaklanma yolunda güç vericidir. Her şey gönlünüzce olsun.


    AKREP

    /

    Sevgili Akrepler, 20 Haziran’da Yay burcunda oluşan Dolunay, ailemiz, partnerimiz, hayatımızda önemli olan her şeyi, aklımızın süzgecinden geçirip ne yönde ilerlememiz gerektiğini test etme zamanımızdır. Eğer kazanç elde etmek, özgür olmak istiyorsak, aklımızı başımıza toplamak durumundayız. Birilerine bağlı olmak, sadece onların varlığıyla ayakta durmak çözüm değil. Bizim hesabımızı iyi yapmamız gerekiyor. Kredi, burs, borçlarımız, miras veya başka yollardan gelecek desteklere güvenemeyiz. Kimi Akrepler bu Dolunay’da kendilerine gerçeği gösterecek, doğru şekilde yönlendirecek, yanında olabilecek birine ihtiyaç duyar. Bu bazen en yakınındaki kişi olabilir. Hiç belli olmaz. Ay, Uranüs görünümü bu Dolunay’da parasal kazancımızla ilgili konularda farklı bir şeyler yapmak, çözüm yolu bulmak istediğimizin işaretçisidir. Bir anda karar verebiliriz. Ancak bu kararın artı ve eksilerini gözden geçirmeliyiz. Dolunay’ın ardından Ay, Oğlak burcunda ilerleyecek. Bir büyüğümüzden destek görebiliriz. Bir işi halletmek için ciddi ciddi düşünürüz.

    26 Haziran tarihindeki Jüpiter, Pluto görünümü, sizin gelecek hedeflerinizi düzgün ve hakikaten yararlı şekilde düzenlemeniz yönünde olumludur. Ayrıca değişim ve yenilenmesi gereken yakın çevrenizle alakalı konuları da gündem maddeniz içine alarak gözden geçirmenizi sağlar. Her şey gönlünüzce olsun.


    YAY

    /

    Sevgili Yaylar, 20 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşan Dolunay, eşimizin, sevgilimizin, iş ortağımızın veya başkalarının fikir ve düşünceleri yerine, biz kendimizi daha fazla önemseyeceğiz. Yaşadığımız tecrübeleri unutmadan, şimdi daha güçlü ve uzun ömürlü bir ilişkinin temellerini atmamız gerektiğinin farkındayız. Dışa dönük, kendimize zaman ayırarak, ufkumuzu ve dünyamızı genişleterek çevremizle temas edeceğiz. Belki de karşımıza çıkan bir kişi bize ayna olacak. Bu kişi vasıtasıyla kendimize farklı bir pencereden bakmayı öğreneceğiz. Bazı Yaylar için, bu bir ilişkinin başlaması, evlenmek kararı ya da kimileri için sonlanması yeni bir hayata adım atılması anlamı taşısa da, sağlam temelli bir beraberlik, ortaklık ‘nasıl olur’ sorusuna cevap arayacağız. Ay, Uranüs görünümü bu Dolunay’da farklı bir deneyime açık olmanın, aşkla yeniden buluşmanın, arzumuzun göstergesidir. Dolunay’ın ardından Ay, Oğlak’ta seyrine başladığında, biz de maddi ve manevi değerlerimiz üzerinde ciddiyetle duracağız.

    26 Haziran tarihindeki Jüpiter, Pluto görünümünde, tüm dikkatinizi kariyer yaşantınız üzerinde topluyoruz. Artık ilerlemek ve hakikaten bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri ifade edebileceğiniz bir alan arayışındasınız. İşte bu arayış, şu andaki mevcut işinizle alakalı yapılacak derleme ve düzenlemelerin işaretçisidir. Bununla da kalmıyor. Son sekiz yıldır, finansal anlamda yaşadığınız tecrübeler size bir çok dersler vermiş olmalı. Şimdi Haziran sonuna kadar, geçmişi geride bırakıp yenilenmeye yer açmak için, siz doğru iş tercihinde bulunacaksınız. Her şey gönlünüzce olsun.


    OĞLAK

    /

    Sevgili Oğlaklar, 20 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşan Dolunay, yoğunluğu ve bizim bu yoğunlukta sadece etrafımızla ilgilendiğimizi, belki de kendimizi yorduğumuzun farkına varamadığımızın işareti. Oradan oraya koşturuyoruz, birilerine laf anlatmakla meşgulüz. Sanki dünyayı biz kurtaracağız. Tabii ki sonunda bu kadar yoğunluk aklımızı karıştırıyor ve bizi stres altına alıyor. Oysaki bu Dolunayda kendimize de bakmayı, ara sıra molalar vererek özgürleşmeyi, iç dünyamızın derinliklerinde o kız ve erkek çocuğunu sevmeyi öğreneceğiz. Evet, hayat sadece koşturmak, birilerini memnun etmek değil. Kendimize özen göstermek gerekir. Böylece daha yararlı olabiliriz. Ay, Uranüs görünümü, kendimiz, ailemiz, evimiz için değişiklikler yapmanın, pozitif düşünmemizde yararlı olacağını işaret ediyor. Bizi rahatsız eden durumları, farklı aktivitelerde bulunarak unutabiliriz. Dolunay’ın ardından Ay, burcunuzda ilerleyecek. Bu kendinize zaman ayırmak, bildiklerinizi özümsemek, kendinize göre yol almak arzunuzun işaretçisidir.

    26 Haziran tarihindeki Jüpiter, Pluto görünümü, yeniden hayata bakış açınızı gözden geçirerek, yeni tercihlerde bulunmanız için sizi güçlendiricidir. Bilgilenerek, bildiklerimizi bir ideal belirleyerek kafamızın içinde oturtmamızı sağlayan bu görünüm, eğitimden iş hayatına kadar değişim ve dönüşüm anlamında bize rehberlik edecektir. Her şey gönlünüzce olsun.


    KOVA

    /

    Sevgili Kovalar, 20 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşan Dolunay, kendi bildiğimiz, tecrübe sahibi olduğumuz, öğrendiğimiz her şeyi şimdi sosyal gruplara dahil olarak, farklı insanlarla bir araya gelerek geliştirme, hayatı güzel yanlarıyla hissetme anlamında etkilidir. Bu Dolunay, sadece çocuklarımız, aşk hayatımız, bireysel arzularımız, inandıklarımız değil, dışarıda da bir dünya olduğunu ve bizim bunu keşfetmemiz, tecrübelerimizi geliştirmemiz gerektiğini de ifade ediyor. Deneyim alanımız büyüyor, hedeflerimiz yükseliyor, aklımız ve yüreğimizle kendimize yeni bir yol belirlememiz gerekiyor. Ay, Uranüs görünümü bu Dolunay’da sizi, yeni arkadaşlıklar, yeni proje ve planlar ve ortamlara çekiyor. Ne olursa olsun, aktiviteden yanayız. Ancak bunun için bizim de ne istediğimizi bilmemiz gerekiyor. Dolunay’ın ardından Ay, Oğlak burcunda ilerleyecek. Bizi özgürlükten alıkoyan şartları düşüneceğiz. Belki de bu düşünme hali, toparlanmamız için faydalı olabilir.

    26 Haziran tarihindeki Jüpiter, Pluto görünümü ikinci kez gerçekleşiyor. İş ilişkilerimizden, finansal ortaklıklarımıza kadar geniş bir alanda durumumuzu gözden geçireceğiz. Bazen bir yanlış ilişkinin bize nasıl da zaman kaybettirdiğini, bazen hesabımızı bilmemenin nasıl da yorduğunu düşüneceğiz. Şimdi bunları bastırmak yerine, yüzeye çıkmalarını, böylece bunlardan kurtulmayı başarmalıyız. Her şey gönlünüzce olsun.


    BALIK

    /

    Sevgili Balıklar, 20 Haziran tarihinde Yay burcunda oluşan Dolunay, ev içindeki faaliyetlerimiz, bugüne dek öğrendiklerimiz, tecrübelerimiz ve arzu ettiklerimizi şimdi iş hayatında gösterme hevesimiz. Belki de kozamızdan ayrılmayı göze alıp, kelebek olmak hali bu. Tabii ki dış dünya kolay değil. İnsanı test eden bir yer. Neyi ne kadar bildiğimizden emin olmamız gerekiyor. İç ve dış dünya arasındaki köprüde, hangi yöne gideceğimizi mantığımızla saptama zamanımız. Daha dışa dönük, keşfetmeye, anlamaya farklı bir ortamda çalışmaya hazırlanışımız. Burada önemli olan, siz hazır mısınız? Eğer yeni bir şeyler yapmak istiyorsanız, yeteri kadar kendinize güveniyor musunuz? İşte bu Dolunay sizi yeniliklere çağırıyor ve bu konuda baskıda bulunuyor. Ay, Uranüs görünümü, iş ve kazanç konularında yaşanan dalgalanmalara, kısıtlanmalara çözüm arayışımızdır. Değerlendirmemizi buna göre yapacağız. Dolunay’ın ardından Ay, Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu bize güven verecek. Ciddi anlamda projelere eğilmemizi sağlayacak. Dış dünyada başarı olmak için, kararlılık ve sabır göstereceğiz.

    26 Haziran tarihindeki Jüpiter, Pluto görünümü, bir ilişkinin sağlıklı, verimli, uzun seyirli yaşanması adına yapılacak bir tespitin işaretçisi. Kaldı ki bu iç gözlem, hakikaten faydalıdır. Yarınlara dönük umut ve hedeflerimizi, son sekiz yıldır yaşadıklarımızı şöyle bir derinlikli analiz etmemizde faydalıdır. Şimdi artık anlamlı, hakikaten yaşamaktan zevk aldığımız bir ilişkinin ve hayatın özlemi içindeyiz. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler