KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yay burcunda Dolunay

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okurları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşacak Dolunay, bilgi ve tecrübemizi geliştirme, daha fazla öğrenme ve öğrendiklerimizi bir alanda ifade etme yönünde önem taşıyor. Dar bir çevreden daha geniş bir alana uzanarak kendimizi test etmekteyiz. Amacımız tabii ki güçlenmektir. Bunun yolu ise, yüksek eğitim, uzakları keşfetmek, araştırmak, katılımcı olmakla mümkündür. Biz bu Dolunayda, ne yöne gideceğimizi saptayacağız. Maceracı değil, bilakis profesyonel anlamda gelişmeyi hedefleyeceğiz. Bu da girişimci olmakla, kendimize güvenmekle, doğru tercihleri yapmakla mümkündür. Dolunayın görünümleri bu konuda bize rehberlik eder. Böylelikle yolumuzun gereklerini anlayabiliriz.

    Ay-Uranüs görünümü bu Dolunayda yeniliklere açık olmanın ve değişimde bulunma arzumuzun yükselişidir. İsteriz ki, kendi yolumuzu bulalım, hayatımıza bir renk gelsin ve alıştığımız çevre ve hayat yerine, farklı bir yaşamın kapısı önümüzde açılsın. Ancak bu açılan yolun sorumluluklarını, gereklerini de bilmekte yarar var. Dolunayın ardından saat 14:55 de Ay-Oğlak burcunda seyrine başlayacak. Bize bilgimizi, tecrübemizi, öğrendiklerimizi kariyer sahibi olmak ve toplumsal alanda kendimizi göstermek yönünde ciddiyete davet ediyor.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, kazancımızı, bilgimizi, deneyimlerimizi doğru yatırım, doğru ortak ve gerekli işlerde kullanmalıyız. Dikkatli ve özenli şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Ne daha fazla kazanayım diyerek yanlış işlere kalkışalım ne de var diye har vurup harman savuralım. Hesap hataları yapmamalıyız. Eğer borcumuz harcımız varsa bunları ödemeliyiz. Bir işe adım atıyorsak bunun artı ve eksilerini tartmalıyız. Emeğimizin hakkını bilen ve bunu hakikaten iyi niyetli şekilde değerlendiren insanlara yönelmeliyiz. Bir koyup bin alırım diye düşünerek, kredi çekmek, borç altına almak yanlış olur. Muhasebemizi iyi yapmalıyız. Bu Dolunayda aklımızın başımızda olmasında fayda görüyorum.

    Ay-Uranüs görünümü, gerçekten rahatlamamız, özgür olabilmemiz için, önce bizi rahatsız eden, kısıtlayan, zorlayan kişilerden, borçlardan kurtulmayı işaret ediyor. Bu sayede kendimizi daha iyi hissederiz. Dolunayın ardından Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bilgimizi, tecrübemizi üretkenliğimizi, ciddi projelere yönelerek göstermemizi sağlayacak. Dağılmak yerine, toparlanarak işimize gücümüze bakacağız.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    İKİZLER

    ****

    Sevgili İkizler Sevgili İkizler, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, ilişkimizle ilgili konularda partnerimizin ne düşündüğünü bilmek isteyeceğiz. Belki biraz sorgulama hali bu. Ancak kafamızın içinde bir şeyleri oturtmak için bunları anlamaya, öğrenmeye ihtiyacımız var. Ancak şuna çok önem veriyoruz, dinlemek. Çünkü eğer bir sorun varsa, her iki kişi de sadece kendi söylediklerini önemsiyorsa, o zaman ortak bir noktada buluşmak kolay olmayacak. Dolunay da zaten bunu vurguluyor.

    Ay-Uranüs görünümü, ilişkide yeni bir sayfa açmak arzumuzun göstergesi. Sorunlar bitsin, ferahlayalım istiyoruz. Kimi İkizler bu Dolunayda birdenbire aşık olabilirler. Bir arkadaşlık ilişkiye dönüşebilir. Dostlarımız sıkıntımızda yanımızda olabilir. Dolunayın ardından Ay-Oğlak burcunda saat 14:55 de seyrine başladığında, ciddileşiyoruz. Bazı meselelerin ağırlığını üstümüzde hissediyoruz. Başkalarına karşı sorumluluklarımız kendini hatırlatıyor. Özellikle iş ve finansal konular üzerinde daha ciddi düşünmemiz gerektiğini biliyoruz.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, rutin hale gelen, hatta bazen zorunlu olduğumuz için yaptığımız her şeyden kaçma arzumuzun göstergesi. Belki de bugünkü Dolunay, uzun zamandır devam eden bir huzursuzluk halinin yükselmesi gibi. Eğer siz de böyle Yengeç mensubu iseniz, tavsiyem hiçbir şeyin sizin sağlığınızdan daha önemli olmadığıdır. Küçücük bir sorunu dahi, gözümüzde büyütebiliriz bugün. Dolunay bu konuda bizi uyarıyor. Her ne olursa olsun, duruma geniş bir açıdan bakmak, aceleci ve tepkisel davranmamak, kısa da olsa molalar vererek kafamızı boşaltmak gerekiyor.

    Ay-Uranüs görünümü bu Dolunayda bize iyi gelecek, özgürce hareket etmemizi sağlayacak, farklı bir şeylere ihtiyacımız olduğunu vurguluyor. İyi niyetimizden veya başka bir nedenden, her şeye koşturmak yerine, biraz da kendinize zaman ayırmanız iyi olacaktır. Dolunayın ardından saat 14:55 de Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. İlişkimizle alakalı konularda ciddiyet hakim olacak. Birbirinize karşı anlayışlı olma vaktidir. Bir taraf gerçekçi, öbür taraf aşırı duyarlı, bunu dengelemenin yolu, dinlemek, el birliğinde bulunmaktan geçiyor.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, bize iyi gelecek her ne varsa ona yönelmemizi sağlıyor. Bilgilenmek, öğrenmek, gezmek, aşkla buluşmak, kendimizi ifade etmek ve kendimize dönük olmak gibi. Takdir edilmeyi istiyoruz, sevilmeyi, önemli bulunmayı ve dünyaya farklı bir pencereden bakmayı. Uzağımızda veya yakınımızdaki kişilerle iletişimde bulunmak, arzu ettiğimizi elde etmek ve özgür olmak. Bunların hepsi bizi harekete geçiren duygular.

    Ay-Uranüs görünümü, bu Dolunayın yeni bir aşkı, yenilikleri, değişimleri ve özgürlüğü işaret eden sesi gibi. Hiçbir şeyin bizi yormasına, üstümüzdeki baskı kurmasına iznimiz yok. Sözgelimi birileri bizi sıkıyorsa, beklentimize uymuyorsa, bir şeyler rahatsız ediyorsa anında dur diyebiliriz. Tabii ki duruma göre hareket etmek de gerekli. Dolunayın ardından saat 14:55 de Ay-Oğlak burcunda seyrine başladığında, özgürlük arzumuzun yerini, sorumluluklar ve ciddi duygular alıyor. Zorunlu işler kendini hatırlatıyor. Hal böyle olunca bu Dolunayda insan mutlaka bir şeyler yapılmalı diye düşünüyor.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    BAŞAK

    ****

    Sevgili Başaklar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, bilgi ve tecrübemizi mesleki alanda göstermeyi, insanlarla iletişimde olmayı, ne kadar başarılı biri olduğumuzu göstermeyi seviyoruz. Ancak evimiz, ailemizle ilgili konularda kendimizi geliştirmemiz, daha geniş bir pencereden hayatı gözlemlememiz, her şeyin en doğrusunu kendimizin bildiğini düşünmememiz lazım. Çünkü onların da bize ihtiyacı var. Bunu da unutmayalım. Bu Dolunay, bizim iş tercihlerimizi, şu andaki mevcut işimizi ailemiz ve şartlara göre de düzenlememiz gerektiğini gösteriyor. Bizim isteklerimizle onların beklentileri, bugünümüz ile yarınlarımızın doğru ve dengeli bir şekilde kurulmasında yarar var. Belki de artık bir yuva kurmak, yuvamızın sorumluluğunu üzerimize almak, bir evlat sahibi olmak vaktidir.

    Kimi Başaklar için bu Dolunay annelik ve babalık duygusunun yükselişidir. Bazılarımız için bir ofis açmayı düşünmektir. Ev almak, özgür olmak, emekliye ayrılmak, evden taşınmak gibi konuların bilinçli şekilde gözden geçirilmesi gerekir. Dolunayın ardından saat 14:55 de Ay-Oğlak burcunda seyrine başladığında, sevdiklerimize karşı sorumluluk duygumuz yükseliyor. Daha ciddi ancak şimdi kendimizden eminiz. Neyin bizim için gerekli olduğunu, ne yapmamız gerektiğini kafamızın içinde daha iyi oturtabiliriz.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, neyi ne kadar bildiğimizi, öğrendiklerimizi kısaca tecrübelerimizi, şimdi başkalarına göstermek ve bu yönde kendimizi test etmek zamanımızdır. Eğer farklı bir çevrede yaşamayı, görmeyi, gezmeyi, araştırmayı, özgür olmayı istiyorsak önce ne yapacağımıza karar vermemiz gerekir. Nasıl bir alanda insanlarla bağlantıda bulunacağız. Nasıl bir ortamda yaşamak istiyoruz. Hangi alanda kendimizi göstermek niyetindeyiz. Bunların mutlaka tespit edilmesi gerekir. Belki de şimdilik küçük bir adım atacaksınız. Sonra sonra büyüyüp gelişeceksiniz. İleri görüşlü olmalısınız. Gerektiğinde sormayı bilmek lazım. Sizi tanımak isteyeceklerdir. O zaman kendinize güveniniz fakat bilginizden de emin olunuz. Dağılmazsanız bu Dolunayda net tespitlerde bulunabilirsiniz.

    Dolunayın etkin görünümü Ay-Uranüs, değişimin her alanda kendini hissettirmesi halidir. Gerek ikili gerekse çevrenizle alakalı konularda artık sıradanlık hoşunuza gitmez. Yeni bir sayfadan hayata bakmak istersiniz. Dolunayın ardından saat 14:55 de Ay-Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Bu Dolunayda ailemiz, yuvamızla ilgili konular üzerinde de bilhassa ciddiyetle duracağız. Sorumluluk, disiplin duygusuyla hareket etmek mecburiyeti bizi yorabilir. Fakat güvencemiz için bunun şart olduğunun farkındayız.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, ailemiz, partnerimiz, hayatımızda önemli olan her şeyi, aklımızın süzgecinden geçirip ne yönde ilerlememiz gerektiğini test etme zamanımızdır. Bilinçli olmak tabii ki gerekir. Eğer kazanç elde etmek, büyümek, özgür olmak istiyorsak, aklımızı başımıza toplamak durumundayız. Birilerine bağlı olmak, sadece onların varlığıyla ayakta durmak çözüm değil. Bizim hesabımızı iyi yapmamız gerekiyor. Kredi, burs, borçlarımız, miras veya başka yollardan gelecek desteklere güvenemeyiz. Bugün var, yarın yoklar veya astarı yüzünden pahalıya gelecekse ne işe yararlar.

    Kimi Akrepler bu Dolunayda kendilerine gerçeği gösterecek, doğru şekilde yönlendirecek, yanında olabilecek birine ihtiyaç duyar. Bu bazen en yakınındaki kişi olabilir. Hiç belli olmaz. Ay-Uranüs görünümü bu Dolunayda parasal kazancımızla ilgili konularda farklı bir şeyler yapmak, çözüm yolu bulmak istediğimizin işaretçisidir. Bir anda karar verebiliriz. Ancak bu kararın artı ve eksilerini gözden geçirmeliyiz. Dolunayın ardından Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bir büyüğümüzden destek görebiliriz. Bir işi halletmek için ciddi ciddi düşünürüz. İş hayatımız, sorumluluklarımız, yakın çevremizle bağlantımızı önemseriz.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, eşimizin, sevgilimizin, iş ortağımızın veya başkalarının fikir ve düşünceleri yerine, biz kendimizi daha fazla önemseyeceğiz. Yaşadığımız tecrübeleri unutmadan, şimdi daha güçlü ve uzun ömürlü bir ilişkinin temellerini atmamız gerektiğinin farkındayız. Dışa dönük, kendimize zaman ayırarak, ufkumuzu ve dünyamızı genişleterek çevremizle temas edeceğiz. Belki de karşımıza çıkan bir kişi bize ayna olacak. Bu kişi vasıtasıyla kendimize farklı bir pencereden bakmayı öğreneceğiz.

    Bazı Yaylar için, bu bir ilişkinin başlaması, evlenmek kararı, kimileri için sonlanması yeni bir hayata adım atılması anlamı taşısa da, sağlam temelli bir beraberlik, ortaklık nasıl olur sorusuna cevap arayacağız. Ay-Uranüs görünümü bu Dolunayda farklı bir deneyime açık olmanın, aşkla yeniden buluşmanın, özgür hareket etmek, karar vermek arzumuzun göstergesidir. Dolunayın ardından Ay-Oğlakta seyrine başladığında, biz de maddi ve manevi değerlerimiz üzerinde ciddiyetle duracağız.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    OĞLAK

    ****

    Sevgili Oğlaklar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, günlük hayatın trafiğini, yoğunluğunu ve bizim bu yoğunlukta bazen sadece etrafımızla ilgilendiğimizi, belki de kendimizi yorduğumuzun farkına varamadığımızın işaret ediyor. Oradan oraya koşturuyoruz, birilerine laf anlatmakla meşgulüz. Sanki dünyayı biz kurtaracağız. Tabii ki sonunda bu kadar yoğunluk aklımızı karıştırıyor ve bizi stres altına alıyor. Oysaki bu Dolunayda kendimize de bakmayı, ara sıra molalar vererek özgürleşmeyi, iç dünyamızın derinliklerinde o kız ve erkek çocuğu sevmeyi öğreneceğiz.

    Evet, hayat sadece koşturmak, birilerini memnun etmek değil. Kendimize özen göstermek gerekir. Böylece daha yararlı olabiliriz. Ay-Uranüs görünümü, kendimiz, ailemiz, evimiz için değişiklikler yapmanın, pozitif düşünmemizde yararlı olacağını işaret ediyor. Bizi rahatsız eden durumları, farklı aktivitelerde bulunarak unutabiliriz. Dolunayın ardından Ay, burcunuzda ilerleyecek. Bu kendinize zaman ayırmak, bildiklerinizi özümsemek, kendinize göre yol almak arzunuzun işaretçisidir.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, kendi bildiğimiz, tecrübe sahibi olduğumuz, öğrendiğimiz her şeyi şimdi sosyal gruplara dahil olarak, farklı insanlarla bir araya gelerek geliştirme, büyütme, hayatı güzel yanlarıyla hissetme anlamında etkilidir. Bu Dolunay, sadece çocuklarımız, aşk hayatımız, bireysel arzularımız, inandıklarımız değil, dışarıda da bir dünya olduğunu ve bizim bunu keşfetmemiz, tecrübelerimizi geliştirmemiz gerektiğini de ifade ediyor. Deneyim alanımız büyüyor, hedeflerimiz yükseliyor, aklımız ve yüreğimizle kendimize yeni bir yol belirlememiz gerekiyor. Yoksa aynı sularda yüzeriz, aynı şeyleri yaparız fakat tatmin olmayız.

    Ay-Uranüs görünümü bu Dolunayda sizi, yeni arkadaşlıklar, yeni proje ve planlar, değişik yerler, ortamlara çekiyor. Ne olursa olsun, aktiviteden yanayız. Ancak bunun için bizim de ne istediğimizi bilmemiz gerekiyor. Dolunayın ardından Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Biraz geriye çekilip her şeyi gözden geçireceğiz. Sorumlulukların üstümüzdeki ağırlığını hissedeceğiz. Bizi özgürlükten alıkoyan şartları düşüneceğiz. Belki de bu düşünme hali, toparlanmamız için faydalı olabilir.

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    ********

    BALIK

    Sevgili Balıklar, 20 Haziran saat 14:02 Yay burcunda oluşan Dolunay, ev içindeki faaliyetlerimiz, bugüne dek öğrendiklerimiz, tecrübelerimiz ve arzu ettiklerimizi şimdi iş hayatında gösterme hevesimiz. Belki de kozamızdan ayrılmayı göze alıp, kelebek olmak hali bu. Tabii ki dış dünya kolay değil. İnsanı test eden bir yer. Neyi ne kadar bildiğimizden emin olmamız gerekiyor. iç ve dış dünya arasındaki köprüde, hangi yöne gideceğimizi mantığımızla saptama zamanımız. Daha dışa dönük, görmeye, keşfetmeye, anlamaya yeniden farklı bir ortamda çalışmaya hazırlanışımız. Burada önemli olan, siz hazır mısınız? Eğer yeni bir şeyler yapmak istiyorsanız, yeteri kadar kendinize güveniyor musunuz?

    İşte bu Dolunay sizi yeniliklere çağırıyor ve bu konuda baskıda bulunuyor. Ay-Uranüs görünümü, iş ve kazanç konularında yaşanan dalgalanmalara, kısıtlanmalara çözüm arayışımızdır. Değerlendirmemizi buna göre yapacağız. Dolunayın ardından Ay-Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu bize güven verecek. Ciddi anlamda projelere eğilmemizi sağlayacak. Dış dünyada başarı olmak için, kararlılık ve sabır göstereceğiz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler