KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Venüs Yengeç burcunda

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okurları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında, Venüs-Yengeç burcunda seyrini sürdürecek. Gerek ikili ilişkilerde gerek ailevi konularda muhafaza etme olgusu öne çıkıyor. Ailemizi koruma altına alma, tek yaşıyorsak bir aile olma isteği, yuvamız içerisindeki huzur ve güvenliğimiz, çocuklarımız varsa onlarla ilgili meseleler ön planda olacaktır. Tutarsız ve dengesiz ilişkiler, maddi sıkıntıların yaşanabileceği kişiler ailemizden birisi dahi olsa gözden geçirmeliyiz.

    Bu süreçte yuvanız içinde birlik ve beraberlik olgusu kıymetlidir. Saygı-sevgi ve güven üçlüsünün hem evliliklerde hem aile içinde hem de değerleriniz anlamında önemi çok açık ve net bir şekilde bellidir. Finansal, ilişki ve ailevi konularda ve geçmiş tecrübeler gözden geçirilerek geleceğin teminat altına alınması yönünde hareket edilmesi yararlı olur.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    BOĞA

    ****

    Sevgili Boğalar 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Sakinleştirici ve değer verdiğiniz her şeyi koruma altına almanız yönünde olumludur. İş hayatınızla ilgili konularda kendinizi yönlendirebilme gücüne sahipsiniz. Evet, duyarlısınız belki de bir hayli hassassınız. Ancak bunun nedeni size güven veren, istikrarlı, düzenli bir iş hayatı arzunuz nedeniyledir. Biraz endişelenirsiniz. Ancak yine de işiniz söz konusu olduğunda sıcakkanlı davranabilirsiniz. Bu süreçte geleceğinizi garanti altına almak istersiniz.

    Eskiye ait meseleleri gözden geçirerek bundan sonrası adına hayatınızı köklü bir temel üzerine oturtmayı fazlasıyla arzularsınız. Günü birlik geziler, şehir dışında bir eviniz varsa, aileyle bir araya gelmek, daha önceden gittiğiniz bir yere yolculuk, dinlenmek isteyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar genelde bildiğiniz tanıdığınız kişilerdir. Kardeşlerinizin iş hayatı, sağlığı ve yakınlarınızın ihtiyaçları anlamında bir hayli ilgili davranırsınız. Yabancı kişilerle yakınlık kurmadan önce epey düşünürsünüz. İlişki anlamında eskiye ait olan anılarınız canlanır.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    İKİZLER

    ****

    Sevgili İkizler 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs, maddi-manevi anlamdaki hassasiyetin yükselişidir. Güvence, geleceğinizi garanti altına alma, daha doğru yatırımlarda bulunarak güçlenme veya elinizdeki çarçur etmeden bir kenarda tutma bu dönemin etkileri arasında yer almaktadır. Sevdiklerinizi koruma içgüdünüz, ister istemez adımlarınızı doğru yönde atmanızı sağlayabilir.

    Harcamalarınıza dikkat edersiniz ve kredi kartı kullanımında ölçülü davranırsınız. Genel bu süreçte sıkı pazarlıklar yapılır, ekonomik olana yöneliriz. Aşk evinizin yöneticisi olması nedeniyle bu dönemde, güvenilir, anlayışlı, sahiplenen, koruyan, tutumlu bir sevgili başınızın tacıdır. Mali açıdan size yardımcı olması, sizin değerlerinizi kazancınız en az sizin kadar önemsemesi, ilişki seçiminde veya devam eden beraberliğinizde gayet önemlidir.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    YENGEÇ

    ********

    Sevgili Yengeçler 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Venüs burcunuzda ilerleyecek. Değerlerinize sahip çıkışınız öylesine güçleniyor ki, dışarıdan gelebilecek her türlü olumsuzluğa karşı kalenizi savunursunuz. Sevdikleriniz gözünüzün bebeğidir. Onların her türlü gereksinimlerini karşılamak, huzur ve güven içinde yaşamaları adına elinizden geleni yaparsınız.

    Anneniz, babanız, çocuğunuz, eşiniz, eviniz, yaşadığınız toprak, sahip olduğunuz her şeyi, kısaca sınırlarınızı korursunuz. Bu süreçte insanlar, sizin ne kadar duyarlı ve sevgi dolu bir insan olduğunuzu fark ederler. İlişki anlamında da karşınıza arzu ettiğiniz kişilik özelliklerine sahip biri çıkabilir. Devam eden ilişkilerde de sevgi alışverişi gayet olumludur.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    ASLAN

    ********

    Sevgili Aslanlar 17 Haziran-12 Temmuz tarihler arasında, Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aileniz, değer verdiğiniz her şey önemlidir sizin için. Bir yanınız gitmek istese de, bir yanınız kalmaktan yanadır. Kırılmak, üzülmek istemeyiz. Şöyle bir derinlere dalarız. Sevgi olgusunun ne kadar kıymetli olduğunu, aile birliğinin önemini bir kez daha anlarız.

    Giden bir sevgiliyi, bir daha görmemiz mümkün olmayan bir kaybımızı hatırlarız, hüzünleniriz. Eski günleri anarız, kendi kendimize konuşuruz, dertleniriz. Derinliklerimizde saklı olan ne varsa onunla buluşuruz. Hala bitmemiş mesele, bir ilişki bizi üzüyorsa, sağlıkla alakalı bir mesele kafamızı kurcalıyorsa bunlar üzerinde daha fazla durabiliriz. İlişkimizde mutlu isek, sevgilimizin yanında huzur buluruz. Tüm sevdiklerimizi önemseriz. Onlar adına kaygılanırız. Onları kanatlarımızın altına alırız, zarar gelmemesi için. Geleceğimizi garanti altına almak isteriz.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    BAŞAK

    ********

    Sevgili Başaklar 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Venüs, aşk hayatımız veya çocuklarımızla ilgili konularda ayaklarımızın sağlam yere basmasını istediğimiz bir geçiş bu. Bu önem, hem dostlarınız hem iş bağlantılarınız hem de ailenizden destek görebilirsiniz. Siz de onlara karşı cömert yaklaşımlarda bulunursunuz. Ancak ben parasal konularda hesabı şaşmamanız gerektiğini de söylemeliyim. İş durumumuza göre hareket edelim. Gelirse tamam, ancak kısıtlı bir geliriniz varsa açılmamak lazım.

    Zeki düşünmek, aklımızı kullanmak vaktidir. Bu süreçte, öyle kolay ilişki kurmayız. Karşımıza çıkan kişiyi tanımak bilmek isteriz. Bazen eski bir sevgili, bir arkadaşla karşılaşırız. Zaman geçmiştir fakat onu gördüğümüz içimiz bir hoş olur. Bazen de kaderimiz, bize gerçekten seveceğimiz kişiyi bu dönemde getirebilir, mutlu oluruz. İlişkilerde aidiyet duygusu, değerlerimizin aynı olması, huzur, güvence, uyum, şefkat gibi duygulara bilhassa önem veririz. Duygularımızı, hislerimizi, durumumuz ancak güvendiğimiz kişilerle paylaşırız.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    TERAZİ

    ****

    Sevgili Teraziler 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Her konuda güvence, şefkat, anlayış ve yaşamınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmek istersiniz. Ailenizin düşünceleri, toplumsal farklılıklar, gelenekler ve görenekler, alıştığınız düzen, bağlılıklar tümüyle üzerinizde baskın hale gelebilir.

    İş değiştirmek yerine mevcut işi sürdürmek, iş ilişkilerinde sorunlar olduğu halde, üzerinde durmamak gibi. Venüs-Yengeç burcu ilerleyişinin bir başka önemli tarafı, eş veya iş ortaklarınızla aranızdaki paylaşımdır. Eğer bu konuda problemler varsa, mutlaka karşılıklı sorumluluk çerçevesinde ele alınmalıdır. Otoritelerle iş kaynaklı maddi ve manevi anlamda hukuken bir probleminiz varsa, bunların da mutlaka gözden geçirilmesi ve haklarınızın savunulmasında fayda vardır.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    AKREP

    ****

    Sevgili Akrepler 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında, iç dünyanızda artan sezgileriniz bir ışık gibi sizi korur. İlişkisi sağlam temelli olanlar için bu dönem, yoğun duyarlılığın koruma ve sahiplenme içgüdüsüyle birleştiği bir zaman aralığıdır. İlişkisinde sorun olanlar bu dönemde hoşgörüyü, sempati, iyi niyeti ve duygusal bütünleşmeyi kendi aralarında kolaylıkla sağlamaları mümkündür.

    İlişkisi olmayanlar bu dönemde, güven, sadakat olguları güçlü, ailevi ve toplum değerlerine saygılı, sahiplenici ve koruyucu kişileri çekici bulabilirler. Tanıdığınız insanlara, zamanla oluşturduğunuz değerlerinize, ailenize, ülkünüze sıkı sıkıya bağlılık gösterdiğiniz bu süreçte, güvendiğiniz insanlara, ortamlara daha fazla yönelirsiniz.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    YAY

    ********

    Sevgili Yaylar 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Kendinizi garanti altına almak istersiniz. Geleceğiniz adına yatırımda bulunabilirsiniz. Eğer ayrılma durumda olan bir kişiyseniz nafaka sorunlarınız için karşılıklı görüşmeler veya hukuki konular gündeme gelebilir. Eş veya sevgililer bu süreçte koruyucu ve sahiplenici tarzda birbirlerine davranışta bulunurken aralarında güçlü ve tutkulu bir cinsellik yaşanabilir.

    İster özel ilişkimizde istersek iş ortaklarımızla olan her türlü alışverişimizde güven duymak isteriz. Maddi ve manevi değerlerimizi başkalarıyla paylaşabilmemiz için, karşımızdaki kişinin samimiyetinden emin olmak isteriz. Bir ilişki soru işaretleri uyandırıyorsa bunu bilmekten yanayızdır. Bir iş ortaklığında güvensizlik varsa devam etmekte zorlanırız. İçgüdüsel olarak hassasızdır ve zor duruma düşmekten çekiniriz.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    OĞLAK

    ********

    Sevgili Oğlaklar 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Bu dönem, gerek eş veya iş ortaklarınız gerekse aşk hayatınız, çocuklarınız ve de mesleki konularda güven olgusunun önemini vurgular.

    Partnerinizin nasıl biri olduğundan tutun da, ilişkinizin özüne, sorunlarınız veya yaşanılan güzelliklere, ileriye dönük planlarınıza kadar her şeyin hassas bir şekilde ele alınması gerekir. İlişkisinde sorun olanlar güçlü bir dayanışma ve sevgi ile problemleri çözebilirler. Ayrılanların birbirine geri dönüş yapması hatta döndükten sonra bir anda evlilik kararı alınması mümkündür.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    KOVA

    ****

    Sevgili Kovalar 17 Haziran-12 Temmuz tarihlerinde Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Beslenmemize dikkat etmeliyiz. Sağlığınız olmak çalışma hayatınız, hizmet verdiğiniz insanlarla olan ilişkiniz, ayrıca eğitimden akademik yaşamınız, hayat görüşünüz ve ailevi yaşamınıza kadar her konu önemli hale gelecek.

    Bu dönemde hem eski tecrübelerinizi göz önüne alarak durumumuzu inceleyeceğiz hem de yeniliklerde bulunmak neler yapacağımızı düşüneceğiz. Aile üyelerinizin sağlığı, psikolojik durumu, iş hayatı, eğitim yaşamlarıyla yakından ilgilenebiliriz.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    **DİĞER BURÇLAR İÇİN İLERLEYİN>>>

    **


    BALIK

    ********

    Sevgili Balıklar, 17 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında Venüs-Yengeç burcunda ilerleyecek. Aşkta sahiplenici ve koruyucu davranmanın, uyumlu, merhametli, duyarlı olmanın işaretçisi bu dönem, romantik paylaşımların da göstergesidir. Yüreğimizin kapılarını sevgiye, sevgiliye açık tutmak bu sürecin genel ifadesidir. Rahatlık ve güven duygusu son derece kıymetli olup, bunu bize vermeyen bir kişiyi yanımıza yanaştırmayız.

    Yeme-içme, aile işleri, emlak, danışmanlık, ev alım satım kiralama gibi konularda gelir getirici olabilir. Ancak bir borcun altına girmeden önce veya size ait bir emlak satışı veyahut kiralama gibi işlerde hem piyasanın durumuna hem de karşımıza çıkan fırsatlara, kendi kararlarımıza, başkalarıyla alakalı parasal işlerde gelir-gider dengesini gözetelim. Kardeşlerimizle ilişkimize önem verilir, her gittiğimiz yer bize evimiz gibi gelir.

    Bu sürecin hepimiz için güven dolu gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler