KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Merkür'ün İkizler burcuna geçişinin etkileri

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okurları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, fikirlerinizi açık bir dille ifade edebilmede, işlerinizi zekice planlamada, yolculuk, iletişim, insanlarla kurulacak bağlantılarda size akılcı bir gözlem gücü sunuyor. İş görüşmeleri, toplantılar, internet üzerinden yapılacak işleri en kısa yoldan halletmeniz mümkündür.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ********

    BOĞA

    Sevgili Boğalar, 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında, İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, finansal girişim ve aktivitelerde iletişim anlamındaki hızlanmanın işaretçisidir. İş veya özel anlamda birileriyle karşı karşıya gelip görüşmelerde bulunabiliriz. Kazancımızı önemseriz. Başka fırsatlar karşımıza çıkabilir. Onları önemseyerek, artı bir gelir elde etmek isteyebiliriz. Çocuklarımızla ilgili alışverişler, kendi ihtiyaçlarımızla ilgili olarak teknolojik aletlere para yatırabiliriz. Biraz hızlı para harcama görülebilir. Ayarımızı bilirsek sorun çıkmaz. Akıllıca bütçemizi yapmalıyız. Yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış-pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılık bunlar arasında sayılır.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ****

    İKİZLER

    Sevgili İkizler 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında, burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür, tabii ki aktif bir iletişim ve algılama sürecinin işaretçisidir. Girişimlerde bulunuruz, etrafımızdaki dünya ile karşılıklı bağlantılar sayesinde merak ettiğimiz konularda bilgi sahibi oluruz. Fikirlerimizi ve yeteneklerimizi öne süreceğimiz aktivitelere yöneliriz. Bu dönemde karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. İyice bir gözden geçirip ve ona göre kararımızı verirsek hakikaten olumlu değerlendirebiliriz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde organize edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size, el sanatları, reklamcılık, yayıncılık ve edebiyat, basın, çevirmenlik, elle direkt yapılan işlerde başarı getirir.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ********

    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında, İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, beklenmedik bir takım meseleler olduğunda, işler yolunda gitmediğinde, isteklerimizi dışarıya yansıtmakta zorlandığımızda, olaylara zekice bakmamızı sağlayacaktır. Duygusallığı bir kenara iterek, daha akıllıca yapılabilecekler üzerinde durulabilir. İletişim anlamında bazen huzursuzluklar görülebilir. Özellikle duygusal konularda suistimale uğradığımızda, gerginleşebiliriz. Üzerinize gelen veya canınızı sıkan bir şey olduğunda çabucak sinirlenebilirsiniz. Bazen mantıklı düşünürsünüz ancak çoğu zaman konuşmak istediğiniz halde susmak zorunda kalışınız sizi stres altına alır. İnatlaşmalardan mutlaka kaçınalım. Bazen kolayca dağılırız, stres altında kalabiliriz. Bunun farkında olarak işlerimizi düzenlersek iyi olur.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ****

    ASLAN

    Sevgili Aslanlar 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında, Merkür-İkizler burcunda ilerleyecek. Sizi sosyal ilişkilerinizde, amacınıza uygun kişilerle bağlantılar kurmanızda destekleyicidir. İş anlamında başka kişilerden destek görebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar, iletişim, alım-satım gibi işlerde başarılı girişimlerde bulunursunuz. İşlerinizi hızlı biçimde bitirme, girişimlerinizde arzu ettiğiniz sonucu alma arzunuzu işaret eder. Bu dönemde sosyal yaşamda iletişimin gücü bir hayli yükselir. İnsanlar sizin düşüncelerinizi önemserler. İkna gücünüz etkilidir. Bu da karşı cinsle, arkadaşlıklarda size şans verir. Kazanç anlamındaki işler için, bu süreç olumlu diyebiliriz. Kurulacak bağlantılar, girişimde bulunulan işler, görüşmeler için teşvik edici bir yanı var. Ancak geldiği gibi harcıyorsanız, bütçenizin ayarını bilmiyorsanız tabii ki dikkatli olmalısınız.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ****

    BAŞAK

    Sevgili Başaklar 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, sizi iş hayatında akılcı düşünmeye, kendinizi ifade etmeye ancak gerginlikten de uzak durmaya çağırıyor. Ayrıntılar içinde boğulmadan, zamanı çok iyi kullanarak işlerinizi yapmalısınız. İş tercihlerinizi yaparken veya mevcut işinizle ilgili konularda bazen işini bilmek gerekir. Hani derler ya, uyanık olmak diye, aynen öyle. Bu sürede sorumluluklar geri plana atılmamalıdır. Bir yandan arayışlar içerisindeyiz, fakat verdiğimiz kararların sağlam olmasına da bakacağız. Kısa süreli gelir geçer işler yerine, sağlam ve tutarlı işlere yönelmemizde fayda vardır.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ****

    TERAZİ

    Sevgili Teraziler 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, size iletişimde size güç katacak. Bu yeni biriyle tanışmanızda veya kurulacak bağlantıların sizi keyiflendirmesi anlamına gelir. Yolculuklar, kısa seyirli de olsa sizi mutlu edebilir. Genelde hareketlilik bir hayli yoğundur. Yeni tanışmaları, karşılaşmaları işaret etse de, açıkçası bunlar kafaca anlaşma, konuşma, yazışma tarzında etkili olacaktır. Ancak şunu da ekleyeyim. Eğer ilişkiniz bitmişse, yeni bir arayış içindeyseniz veya şu arada biraz kafamı boşaltayım diye düşünüyorsanız, bilinçli olmanızda yarar var. Evet, iletişim, zihin faaliyetleri ve haberleşme açısından aktif bir gündeme sahibiz. İş girişimlerinde zihnimiz pek hızlı çalışacak. Ne istediğimizi gayet net ifade edebileceğiz. Yeni işler, çalışmalar, akademik ve mesleki konular üzerinde duracağız.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ****

    AKREP

    Sevgili Akrepler 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-İkizler burcu geçişi, parasal konularda uyanık olmanın ve çıkarlarımızı gözetmenin işaretçisidir. Nereden ne gelir, nasıl ikna edebiliriz, parayı nasıl değerlendirebiliriz, kimlerle bağlantıya geçeriz, bütün bunlar üzerinde durmakta yarar var. Hesabı bilme vaktidir. Eğer bir yatırım düşünüyorsak uzmanlara danışmamız gerekir. Aldığımız haberlerin aslını araştırmalıyız. Başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda, ortaklık ilişkinizde akıllıca hareket etmeye çalışalım. Eğer sıkıntılarımız varsa, bunları bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. Merkür ikizler burcunda zaten çıkarlarımız konusunda gözümüzü dört açmamızı sağlıyor. Düşünmeden borç altına girmeyeceğiz. Parasal alışverişlerimizde akıllı hareket etmenin faydası büyük.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ****

    YAY

    Sevgili Yaylar 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında Merkür-İkizler burcunda ilerleyecek. İlişkide iletişim olgusu bir hayli önemli olacak. Zeki düşünen, konuşmasını bilen, ancak fikirlerini dayatmada bulunarak değil, dinlemeyi de bilerek karşılıklı sürdüren kişiye ihtiyacımız var. Bu süreçte, internet üzerinden satış, pazarlama, ürün tanıtımı, ortak işler için bir araya gelme, elinizdeki ürünü tanıtmak veya görüşmelerde bulunmak yönünde önem taşıyor. Karşı karşıya geldiğiniz kişiler rakipleriniz de olabilir, iş yapacağınız kişiler de. Burada önemli olan işinizle ilgili tecrübe ve bilgiyi önemsemektir. İş dünyasında akıllı olan yol alır sözünü unutmayalım.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ********
    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında Merkür-İkizler burcunda ilerleyecek. Bu dönem genel olarak, çalışma hayatında yoğunluğun artışı, bilgilenme, iletişim, internet yoluyla işlerin halledilmesi, haberleşme, görüşmelerin artışı, aktif çalışma yönünde etkili oluyor. Ancak zaman zaman bu yoğunluk sağlığınızı etkileyebilir. Bir yanıyla işlerinizi halletmek diğer taraftan kendinize zaman ayırmak kolay değildir. Bu dönemi, işlerinizi dikkatlice ve sağlığınızı önemseyerek bilinçli geçirmenizde yarar var. Yeni girişimlerde bulunmak, iş ortamındaki değişimlere adapte olmak, birlikte çalıştığımız insanlarla iletişimin yoğunlaşması söz konusudur. Planlı bir şekilde ilerlersek hızlı şekilde görevlerimizi yerine getiririz.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ****

    KOVA

    Sevgili Kovalar 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında Merkür-ikizler burcunda ilerleyecek. Bu enerji etkinliği, aşkta aktif bir dönemi işaret ediyor. Konuşmak, yazışmak, haberleşmek ön plandadır. Akıcılık, ilişkinin zorlanmadan sürdürülmesi, gerginlikten uzak durulması, sabırlı olunması zamanıdır. Çok yönlü düşünen, becerikli kişilere ilgi duyarsınız. Birbirinizi sözlerinizle teşvik edersiniz. Dinlemek önemlidir. Genelde çok konuşan ancak bazen sizin söylediklerinizi duymayan yapıda bir partneriniz varsa sıkılabilirsiniz. Yeni biriyle tanışmak, aşkta iletişimi öne almak, konuşmak kadar dinlemek de bu dönemde önem taşıyor.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    BALIK

    ********

    Sevgili Balıklar 13 Haziran saat:02:22 - 30 Haziran saat:02:24 tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, partnerin evlilik veya bir arada yaşama konusunda yüzeysel düşünmesine yol açabilir. Uzun zamandır bir arada olan çiftler yerleşim, ailevi veya yuvanızla ilgili konular üzerinde çok yönlü düşünmek gerekiyor. Yolculuklar yoğun olabilir. Birbirinizi görmekte zorlanabilirsiniz veya ev-iş arası koşturmaca artabilir. Bilinçli ve dikkatli bir şekilde işlerimizi planlayalım ve kararlarımızı, iki yönlü şekilde artı ve eksileriyle tartarak verelim.

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler