KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    6-12 Haziran haftalık burç yorumu

    6-12 Haziran 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    /

    Sevgili Koçlar, haftanın hemen başındaki Güneş, Venüs kavuşumu İkizler burcunda gerçekleşiyor. İletişim, bilgilenme, öğrendiklerimizi başkalarıyla paylaşma, içimizden geldiği gibi hareket etme yönünde aktif edicidir. Merkür, Boğa burcunda ilerlediği için, insanlarla olan temasımızda, maddi ve manevi anlamda güvencemizi önemserken, kazanç sağlayan ortaklıklara da önem veririz. Yolculukta güvenliğimizi, iş hayatında kazancımız, ilişkilerde duygularımızı ihmal etmeyelim. 9 Haziran tarihindeki görünüm, başkalarıyla ortaklaşa halledilmesi gereken finansal işlerinizi dikkatlice ele almanın önemini vurguluyor. Mars geri hareketinin etkili olduğu bir aydayız. Gerginlik, inatlaşma veya baskın tavırlar başkalarıyla aramızda sorunlara yol açabilir. Tüketim harcamalarımıza dikkat etmeli, kaynaklarımızı doğru anlamda değerlendirmeyi bilmeliyiz. Her şey gönlünüzce olsun.

    BOĞA

    /

    Sevgili Boğalar, finansal konularda iyi bir analizde bulunmamızı sağlayan enerjilerle adım atacağız. Güneş, Venüs kavuşumu İkizler burcunda oluşuyor. Bu iletişim, haberleşme ve görüşmelerin lehinize sonuçlanma ihtimalini gösteriyor. Çünkü Merkür, burcunuzda ilerliyor ve size bu konularda güven hissi veriyor. Biraz akılcı düşünüp kendimize güvenirsek karşımıza çıkan fırsatları değerlendirebiliriz. 9 Haziran tarihindeki görünüm, ikili ilişkilerde ve iş ortaklıklarında derinlikli düşünmenin ve sadece kendimizden yana değil, partnerimizin de isteklerine değer vermenin önemini vurguluyor. ‘Ben’ yerine ‘biz’ diyebilmek, sizi olası tartışma veya inatlaşmadan korur. Mars gerilediği için, eskiye ait meseleler tekrar gündeme gelir. Bunları deşelemek yerine, şu anki mevcut duruma bakarak yapıcı tarzda konuşmak yerinde olur. Her şey gönlünüzce olsun.

    İKİZLER

    /

    Sevgili İkizler, hafta başında, burcunuzda kavuşum yapacak Güneş, Venüs, kafanızın içindeki soru işaretlerini gidericidir. Özellikle kişisel anlamdaki kararların gerçekçi bir temele dayalı olması yararlıdır. Çok önemli bir gelişme veya durumla karşılaştığınızda sadece kendi bakış açınıza göre değil, olasılıkları da göz önüne alarak hareket etmenizde yarar var. Bu yeni bir ilişki ise, karşımızdaki kişiyi iyice tanıyalım. Size ait bir gizli durum, sır veya mesele varsa bu konularda aceleyle karar vermeyelim. İşin içine duyguları katmak insanı rahatlatabilir. Ailevi konularda anlaşmazlıkları gidermek için eleştirel yaklaşımlardan uzak durmakta yarar var. 9 Haziran tarihindeki görünüm, Mars geri hareket dönemine denk geldiği için, sürekli bir şeyleri değiştirmek yönünde bir baskı yaratabilir. Siz bunu ruhsal anlamda bir tehdit gibi görürsünüz. Sanki her şey üzerinize geliyormuş gibi. Oysaki kaybetme korkusundan ve sürekli bir şeyleri kafanıza takma halinden vazgeçmelisiniz. Bazen yaşananları unutmak insanın yeni bir sayfa açmasını sağlar. Kendinize bu kadar yüklenmemelisiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    YENGEÇ

    /

    Sevgili Yengeçler, yeni haftamız Güneş, Venüs kavuşumuyla başlıyor ve İkizler burcunda gerçekleşiyor. Merkür ise Boğa burcunda. Görüyoruz ki, birçok konuda sabırsızlık ve kendinize göre endişeleriniz var. Bunun nedeni biraz da, tam emin olamadığınız içindir. Eğer yeni bir hedefiniz varsa, önce sakin olun. Bu kadar hızlı bir sonuç beklemek yanlış olur. Eğer yeni biriyle tanıştıysanız, hemen şu veya bu demeyin. Zaman vermek lazım. Şu sizi içten içe rahatsız eden ikilemlerden kurtulmalısınız. Bu güvensizlik anlamına gelir ki, kendinize haksızlık ediyorsunuz. Yapmanız gereken, durumları her iki yönüyle de ele alarak analiz etmektir. O zaman rahatlarsınız. 9 Haziran tarihindeki görünüm, Mars geri hareket dönemine denk geldiği için, aşk hayatınız, çocuklar veya planlarınızla ilgili olarak zaman olgusunu gözetmek gerektiğini gösteriyor. Yapıcı, akılcı ve sabırlı şekilde düşünmelisiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    ASLAN

    /

    Sevgili Aslanlar, haftanın hemen başında Güneş, Venüs kavuşumu İkizler burcunda gerçekleşecek. Merkür, Boğa burcunda. Bunların anlamı, bir işinizin sonuçlanması için yapılan görüşmeler, haberleşme veya ikinci kez bir araya gelinmesi gibi durumlardır. Bir iş başvurusu, yeni bir tanışma, yolculuk, toplantı, grup aktiviteleri, iş için bir araya gelinerek durum değerlendirilmesi gibi olasılıklar etkili gözüküyor. Bunların tabii ki kişisel menfaatlerimiz için önemi büyük. Ayrıca sağlamlaştırmak adına kıymetli. 9 Haziran tarihindeki görünüm, Mars geri hareket dönemine denk geldiği için, iş ve ev arasındaki gelişmelerin biraz toleranslı ve zaman olgusunu gözeterek ele alınması gerektiğini işaret ediyor. Her şeyi kontrol edemeyiz. Bazen sakin olmak, akışa bırakmak gerekir. Her şey gönlünüzce olsun.

    BAŞAK

    /

    Sevgili Başaklar, haftanın ilk günündeki Güneş, Venüs kavuşumu İkizler burcunda gerçekleşecek. İş konularında güvenilir olan tercihi yapmaktan yanayız. Önümüzde iki farklı seçenek olabilir ve biz hangisini seçeceğimiz hususunda net bir karar veremeyebiliriz. Size tavsiyem, size sunulan teklifin şartları hakkında sorular sormanızdır. İyice anlamak için bu iyi bir yol olabilir. Bir de Mars geri hareket dönemindeyiz. Tabii ki sabırlı olmak, gereksiz endişelerden uzak durmak lazım. Derinlikli olarak düşünmek, olasılıkları iyice gözden geçirmek yararlı olur. 9 Haziran tarihindeki görünüm, yaşamsal hedefleriniz, arzu ve isteklerinizin gerçekleşmesi için sizin önceliklerinizi kafanızın içinde iyice oturtmanızdır. Böylece kaygılanmazsınız. ‘Benim yolum bu, bunlar da kriterlerim’ dersiniz. İlişki konularında da durum bu olmalı. İnsan çelişki duymamak istiyorsa, tercihlerini bilmelidir. Her şey gönlünüzce olsun.

    TERAZİ

    /

    Sevgili Teraziler, haftanın hemen başındaki Güneş, Venüs kavuşumu hem finansal işlerin halledilmesi hem yolculuk, iletişim ve görüşmelerin işaretçisidir. Merkür, Boğa burcunda olduğu için, anlıyoruz ki, güven unsuru her yaptığımız işte önemli bulduğumuz bir olgu. Bilgilenmeyi, mantıkla duruma bakmayı tercih edeceğiz. Artı ve eksi yönleriyle meseleleri ele alacağız ve ona göre ilerleyeceğiz. Yeni birisiyle tanışmak, yazışmak, bir araya gelmek, ilk kez buluşmak gibi durumlar da yaşanabilir. Eğitim ve ticari faaliyetler anlamında da etkili bir kavuşum diyebiliriz. 9 Haziran tarihindeki görünüm, Mars geri hareket dönemine denk geldiği için, kredi çekimi, miras konuları kısaca finansal meseleler üzerinde titizlikle durulması, güvenli yatırım araçlarının tercih edilmesi gerektiğini gösteriyor. Daha önce başlanmış işlerde gelişmeler yaşanabilir. Her şey gönlünüzce olsun.

    AKREP

    /

    Sevgili Akrepler, Haftanın hemen başındaki Güneş, Venüs kavuşumu İkizler burcunda gerçekleşiyor. İlişki meselelerinde karar vermeden önce tabii ki iyi düşünmeliyiz. Merkür, Boğa burcunda ilerlediği için, zaten sağlamlık, güvenilirlik bizim için kıymetli bir ölçek olacak. Duruma bakacağız. Finansal konularda, iş ortaklığı veya bölüşümlerde mantığımızın sesini duymak gerekiyor. Duygular yanıltıcı olabilir. Hangi mesele olursa olsun, burada söz konusu olan zaman ve güven unsurunu gözetmektir. Soru işaretleri uyandıran hiçbir şeyi es geçemeyiz. 9 Haziran tarihindeki görünüm, Mars geri hareketiyle örtüştüğü için doğal olarak, aranızdaki iletişim önemli. Güven veren konuşmalar, ilerisi adına umut vaat edici olabilir. Ancak anlaşmazlık yaşayan çiftlerin inatçı tavırlarla birbirlerine yaklaşmaları yanlış olur. Sonradan pişman olacağımız sözler vermemeliyiz. Her şey gönlünüzce olsun.

    YAY

    /

    Sevgili Yaylar, haftanın hemen başındaki Güneş, Venüs kavuşumu, ilişkimizle alakalı konularda birçok noktayı dikkatlice ve acele etmeden ele almamız gerektiğini gösteriyor. Merkür, Boğa burcunda ilerlediği için doğal olarak güvenilirlik, sağlamlık, seçkinlik ve bir ilişkide önceliklerimizin ne olduğunu bilerek karar vermek çok önemli. Bunlardan taviz vermemelisiniz. İster yeni başlasın, ister uzun süredir devam etsin, burada kıymetli olan karşınızdaki kişiyle dürüst, açık ve net bir şekilde iletişimde bulunmaktır. Soru işaretleri kalmamalıdır. Bir de zaman önemli. Aceleyle kararlar vermemek lazım. 9 Haziran tarihindeki görünüm, çalışma hayatımız, ilişkimiz, maddi konulardaki problemlerin içten içe öfkeyle ve huzursuzlukla çözülmeyeceğini işaret ediyor. Sakin olmak ve duruma bilinçli şekilde yaklaşmak gerekiyor. Fazla rahatlık nasıl yanlışsa, keskin kararlar vermek de o denli yanlış olur. Mars, Akrep burcunda geri harekette. Bize düşen bir daha ele almak, tekrar gözden geçirmek olmalıdır. Her şey gönlünüzce olsun.

    OĞLAK

    /

    Sevgili Oğlaklar, haftaya Güneş, Venüs kavuşumuyla adım atıyoruz. Aşk hayatımızı, çalışma yaşamımızı ve şu andaki mevcut yaşantımızı masaya yatırıyoruz. Güvenilirlik bizim için çok önemli. Eğer bir şey bizi huzursuz ediyorsa ve rahatsız ediyor, kafamızda soru işaretleri uyandırıyorsa bunları halletmeden rahat etmeyiz. Merkür, Boğa burcunda ilerlediği için, sağlamlık ilkesi asla ödün vermeyeceğimiz bir kriter olacak. Buna göre duruma bakacağız. İş görüşmelerinde şartlara iyice bakmalıyız. Yetenekli olduğumuz konularda kendimize güvenmeliyiz. 9 Haziran tarihindeki görünüm, Mars geri hareketiyle örtüşüyor. Aşkta huzur, problemsiz bir ilişki, güven olgusu çok önemli. Arzularımız çok kuvvetli. Yaş tahtaya ayak basmak istemiyoruz. O nedenle her şeyi bir daha gözden geçirmekte yarar var. İçgüdüsel olarak bize iyi gelecek, seçkin ve konforlu olana özlem duyuyoruz. Belki de bu nedenle sıradan duygular, sözler ve gelişmeler bizi doyurmuyor. Her şey gönlünüzce olsun.

    KOVA

    /

    Sevgili Kovalar, haftanın hemen başındaki Güneş, Venüs kavuşumu, yeni biriyle tanışmanın, iletişimde bulunmanın, aşka kapılarımızı açmanın işaretçisi. Merkür, Boğa burcunda ilerlediği için, bir yandan da her noktayı kritik ediyoruz. Öyle hemen kapılmak niyetimiz yok. Ailemizle ilgili konularda seçkinlik, konfor duygumuz yükselişte. Hangi konu olursa olsun, hemen karar vermek yerine, şöyle bir durup incelememizde yarar var. İlişkide artı ve eksi yönleriyle durumları ele alırsak, doğru bir yön belirlemiş oluruz. 9 Haziran tarihindeki görünüm, evimizde huzur, işimizde başarıyı bir hayli önemsediğimizi gösteriyor. Bunlar birbiriyle iç içe geçmiş durumda. Ancak Mars geri hareketini sürdürüyor. Onun için durumu tekrar gözden geçirmekte yarar var. Her şey gönlünüzce olsun.

    BALIK

    /

    Sevgili Balıklar, haftanın hemen başındaki Güneş, Venüs kavuşumu ikizler burcunda gerçekleşecek. Merkür, Boğa burcunda seyrini sürdürüyor. Bunların tümü, evimizin konforu, yolculuk, bir yere taşınmak, kiralamak, satın almak, aile ve ilişki anlamındaki heyecanlı koşturmacanın işaretçisidir. Ancak acele etmeden kararlarımızı gözden geçirelim. Hemen oldubittiye getirmeyelim. Eğitim, iş, ticaretle alakalı bir meseleyi, yerleşim yerimizle ilgili bir konuyu finansal açıdan da analiz edelim. 9 Haziran tarihindeki görünüm, Mars geri harekette olduğu için, uzaklara yolculuk, görüşmeler, karşımıza çıkan fırsatlar ve kararlarımızın mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Her şey gönlünüzce olsun.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler