KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İkizler burcunda Yeniay

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okurları için hazırladı...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 5 Haziran saat 06:00itibariyle İkizler burcunda doğacak Yeniay, çevre ilişkilerinde iletişimin güçlenmesini sağlasa da, söylenenlerin doğruluğu konusunda dikkatli olmalıyız. Çünkü bunlara göre karar almak, sonrasında bizi yanıltabilir. Eğitim, iş hayatı veya sizi ilgilendiren konular üzerinde bilinçli bir gözden geçirmede bulunmak yararlı olur. Fikirlerimiz başkaları tarafından fazla itibar görmeyebilir. Kurulan bağlantılar, yapılan görüşmeler mutlaka sağlamlık çerçevesinde ele alınmalıdır. Yeniay’ın yöneticisi Merkür, Boğa burcunda ilerlemekte ve geri harekette olan Mars ile birkaç gün sonra karşıtlık yapacak.

    Finansal konularda daha dikkatli düşünmek, aşırı harcamalardan kaçınmak lazım. Çabuk ve hevesli bir şekilde verilen kararlar, sonrasında ‘keşke’ dememize sebep olabilir. Söz ile değil, ciddiyet içeren belge veya sözleşmelere itibar etmek lazım. Çünkü fazla heyecanlıyız. Yeni birisiyle tanışabiliriz. Bu kişi özel veya iş konularında bizi etkileyebilir. Konuşmaları dikkat çekebilir. Umutlanırız. Aynı şekilde biz de başkalarını etkileyebiliriz. Bunlar sorun değil. Fakat çok önemli bir karar verecekseniz, lütfen bunun yarar veya zararını iyi hesaplayın. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar, 5 Haziran saat 06:00 İkizler burcunda doğacak Yeniay, özellikle mali konulardaki alışverişler, aşk hayatınız ve ciddi ilişki, iş ortaklığı konularında daha dikkatli tercihlerde bulunmak gerektiğini işaret etmektedir. Bizim düşündüklerimiz veya başkalarının bize sunduğu tekliflerin mutlaka getiri ve götürü hesabını bilmeliyiz. Bu çok yakın dostlarla alakalı da olabilir, bizim planladığımız şekilde yapılacak görüşmelerde de etkili olabilir. Biz, ne olursa olsun bunların sağlamlığına bakalım. İki ayrı iş veya iki ayrı konuda görüşmeler olabilir. Umut verici de gözükebilir. Fakat hakikaten akla yatkın ve faydalı olması, ayrıca ciddiyet taşıması gerekiyor. Alışverişlerimizde de, har vurup harman savurmayalım. Birilerini memnun edeceğiz diye kendimizi daha sonra zor duruma sokmayalım.

    Yeniay’ın yöneticisi Merkür, burcunuzda ilerliyor. Bu sizin dikkatli olacağınızın göstergesi. Ancak ben yine de tedbirden yanayım. Şimdiden, birbirinizi dinlemeye, fikirlerinizi almaya çalışmanız yararlıdır. İş yaptığınız insanlarla mali ve ortaklığa ait konular üzerinde bir daha düşünün. Bu birlikteliğin ilerideki huzur ve sağlamlığı için, en başından her şeyin konuşulmasında yarar var. Aceleye getirmeyelim. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    İKİZLER

    ****

    Sevgili İkizler, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, kişisel girişim, iş görüşmeleri, bağlantılar, aile yaşamınız, özel ilişkiniz ve hedeflerinizle alakalı konularda canlanma, yenilenme, kendinizi ifade etme yönünde teşvik edicidir. Hevesli ve bir hayli heyecan vericidir. Ancak burada dikkat edilecek nokta, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmede, tecrübelerinizden ve yeteneklerinizden emin olmanızdır. Yeniay’ın yöneticisi Merkür, Boğa burcunda ilerlediği için, belli kriterleriniz bulunmakta. Bunlara uygun olmayan bir şeyi kabul etmekte zorlanabilirsiniz.

    Ben derim ki, bu kriterlerin dış dünyada karşılık bulması, kabul edilmesi mümkün mü? Buna bakmalısınız. Gerekiyorsa biraz daha düşünün. Eğer tam olarak kendinizden ve yapmayı düşündüğünüzden eminseniz, hakikaten istekleriniz makul ve mantıklı ise tabii ki adım atabilirsiniz. Fazla hayalci veya tersine pek cesur değilseniz yanlış bir karar verebilirsiniz. Hangi konuda olursa olsun bu Yeniay’da önemli olan, insanın kararlılığı ve kendine güveninin tam olması gerektiğidir. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    YENGEÇ

    ********

    Sevgili Yengeçler, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle İkizler burcunda doğacak Yeniay, sizi ikilemde bırakan, bir türlü kafanıza yatmayan, bilinçaltınızda yer etmiş iş, ilişki, çevre, yakınlarınız ve duygusal sorunlarınızla sizi karşı karşıya getirip, bunlara akılcı şekilde bakmanızı sağlayıcıdır. Siz bu meselelerle kendi içinizde tek tek yüzleşmelisiniz. Bu yüzleşme sizi sıkan, yoran, üzen, çelişkide bırakan sorunları aşabilmenizi sağlar. Tabii ki fazla hayalci düşünmek kadar, başkalarının sizi üzmesine, tedirgin etmesine de izin vermemek lazım. İçinize atarak sadece kendinizi yoruyorsunuz. Bazen de tam tersine gözünüzde öyle büyütüyorsunuz ki her şeyi, boşu boşuna üzülüyor, sinirleniyorsunuz.

    Bu Yeniay’ın yöneticisi Merkür, Boğa burcunda ilerliyor ve yakında geri harekette olan Mars ile görünüm yapacak. Benim sözünü ettiğim noktalara dikkat ederseniz, bu konularda bilinçli düşünürseniz hem ilerisi adına doğru hedef belirleyip başarılı adımlar atabilirsiniz hem de gereksiz meseleleri geride bırakıp, asıl odaklanmanız gereken noktaya odaklanırsınız. Böylelikle ikilemde kalmaz, kendinize güvenerek yol alırsınız. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle İkizler burcunda doğacak Yeniay, ortaklaşa proje, finansal bölüşüm, sosyal yaşam, kendinizi bir grubun içinde aktif ifade etme isteğiniz, amacınız, hedeflerinizle alakalı iletişim ve girişim konularında etkilidir. Fikirlerinizi ifade etmeyi, ilgi uyandırmayı, girişimde bulunduğunuz konularda başarılı olmayı istersiniz. Ancak bazılarınız, bu meseleleri pek ciddiye almayıp, birileri beğensin, alkışlasın diye boş işler peşinde koşabilirler. Bir de yaptığınız işlerin gerçekçi ve usulüne uygun şekilde olması, zamanınızı gereksiz yere almaması lazım. Bu Yeniay’ın görünümleri, özellikle güvenmediğiniz kişilerle finansal veya iş anlamında bilinçli olmanın önemini vurguluyor. Verilen sözlere, size gelen tekliflere dikkatle bakın.

    Yeniay’ın yöneticisi Merkür, Boğa burcunda ve Mars gerilemekte. Bu da gösteriyor ki, iş, ev, parasal konularda özenli davranmalıyız. Hayali işlerden uzak durmalı, hesabımızı bilmeliyiz. Eğer gerçekten doğru bir proje veya iş ise, o zaman sorun yok. Fakat riskli ilişki ve işlerden uzak durmak, doğru kararlar için, aklımızı başımıza almak yararlı olur. Hangi konuda olursa olsun karar vermeden önce size uygun olup olmadığını, ileride yaşanabilecek olasılıkları, zorlukları hesaba katmak gerekiyor. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    BAŞAK

    ****

    Sevgili Başaklar, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle İkizler burcunda doğacak Yeniay, mesleki kariyeriniz, ilişkiniz, aile hayatınız, geleceğiniz, planlarınız, işvereniniz, çalıştığınız insanlar ve ortamla ilgili konularda etkilidir. İşlerinizde aktif olmak, bildiklerinizi ifade etmek, işinizde tanınmak, iş bulmak veya önemli projeler üzerinde çalışmak bu Yeniay’ın niteliğinde var olan bir enerjidir. Ancak ciddi ve sorumluluk sahibi bir kişi olarak hareket etmek gerekir. Bir de siz Başaklar fazla detayların üzerinde durduğunuz için, bu Yeniay’da start verdiğiniz konularda yeni trendleri, yöntemleri öğrenmeli gerekirse birileriyle dirsek temasında bulunmalısınız. Bir de işinize, emeğinize, gücünüze, tecrübenize göre kendinize bir hedef seçmelisiniz.

    Bu hedefe varmanın yolu, iyi takip, dağılmamak, insanlarla iyi diyalogda bulunmak, zamanı iyi değerlendirmektir. Pratik olmak gerekiyor. Bir de önemli husus, bu Yeniay’ın yöneticisi Merkür, Boğa burcunda ilerliyor ve yakında geri hareketini sürdürmekte olan Mars ile karşıt görünüm yapacak. Bu da gösteriyor ki, siz isterseniz hakikaten başarılı olabilirsiniz. Yeter ki, yeteneklerinize göre bir iş ve alan tercihinde bulununuz. İş ilişkilerinde daha yapıcı, iletişime dönük olmalısınız. Size güvenmeliler ve bu işi iyi yapacağınızdan emin olmalılar. Böylece yanılmamış, aceleyle kararlar vermemiş, size en faydalı yolu tercih etmiş olursunuz. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    TERAZİ

    ****

    Sevgili Teraziler, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle İkizler burcunda doğacak Yeniay, iş ve kişisel gelişim niteliği taşıyan seyahatlere çıkmak, bir alanda tecrübe sahibi olmak, başka bir yere yerleşmek, yeni tanışmalar anlamında etkindir. Ancak ben, özellikle bir yere yerleşmek konusunda çok fazla etkili bulmuyorum. Cazip gelebilir veya bir müddetliğine yaşanabilir. İyi düşünmek lazım… Aslında bu Yeniay da sizin değişim, girişim gibi yenilik içeren konular üzerinde ne istediğinizi, nasıl bir tercihte bulunacağınızı mutlaka araştırmanız, yerinde gidip görmeniz, inanmanız, çok istemeniz gerekiyor. ‘Aman yapayım da olsun’ gibi düşünmemelisiniz. Bu bir yol ve bu yolun size hakikaten kazandırıcı yanları olmalı. İnsanın hedefi büyükse, önüne çıkabilecek engelleri kolayca aşabilir.

    Yeter ki, ne istediğini bilsin. Dünyayı gözlemleyin, ilerlemek istediğiniz alanla ilgili bilgi edinin ve öğrenmeyi gönülden isteyin. O zaman boş işler değil, hakikaten faydalı bir tercihte bulunursunuz. Bu Yeniay’ın yöneticisi Merkür, Boğa burcunda ilerliyor. Birkaç gün sonra geri hareketteki Mars ile karşıtlık yapacak. Bu da gösteriyor ki, finansal ilişkilerde sağlamlığa önem vermek, kazanç konularında mutlaka derinlikli düşünmek lazım. İşte o zaman yolunuz, bahtınız açık olur ve başarı ipini göğüslersiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    AKREP

    ****

    Sevgili Akrepler, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle İkizler burcunda doğacak Yeniay, ortaklaşa mal ve para işleriniz üzerinde etkili olan ve bu konularda dikkatlice muhasebede bulunulması gereken zamandır. Birden fazla iş ve meseleyle ilgilenmeniz gerekebilir. Aynı anda iki ayrı konu üzerinde düşünebilirsiniz. Bunlar pek kolay durumlar değildir. Bazen birileri sizi yanıltabilir, siz farkında bile olmazsınız. Bazen de siz kendi isteklerinizi kabul ettirmek amaçlı eksik veya yanlış konuşabilirsiniz. Ağzımızdan çıkana veya bize söylenene dikkat edelim.

    Çünkü Yeniay’ın yöneticisi Merkür, Boğa burcunda ilerlemekte ve yakın bir zamanda geri hareketini sürdüren Mars ile karşıtlık oluşturacak. Bu da gösteriyor ki, evlilik veya iş gibi ortaklıklarda daha dikkatli düşünmek lazım. Evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda özellikle paylaşımınız, iletişiminiz yönünde inatlaşmalardan kırıcı sözlerden kaçınmak, ortaklaşa düşünmeyi bilmek lazım. Finansal konularda aklımız başımızda olmalı. Birilerine güvenip yola çıkmamalıyız. Evlenmeyi düşünüyorsak, iş ortaklığı kurmayı istiyorsak, en başında tarafların birbirine açık olması lazım. Böylece doğru şeffaf bir karar vermiş oluruz. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle İkizler burcunda doğacak Yeniay, partneriniz, iş ortağınız ve mesleki konularda iletişimin, karşılıklı görüş alışverişinin önemsenmesi, problemler varsa bunların konuşarak çözümlenmesi yönünde kıymetlidir. Ancak anlaşmazlıklar halinde, tabii ki akıllıca düşünmek, gerekirse bir büyükten görüş almak, doğru yönde karar vermeyi sağlayıcıdır. Burada önemli olan, kiminle iş veya özel bir ilişkiniz varsa, bu insanı iyi tanımanızdır. Eğer uzun yıllardır bir arada iseniz, ancak bazı konularda anlaşamıyorsanız, bir daha ilişkinizi gözden geçirmenizde yarar var. Sorunlar el birliğiyle çözülürse tabii ki problem kalmaz. Evlilik kararı alacaksanız benim tavsiyem biraz daha üzerinde düşünmenizdir.

    Yeniay’ın yöneticisi Merkür, Boğa burcunda ilerliyor ve yakın zamanda gerilemekte olan Mars ile karşıtlık oluşturacak. Bu da gösteriyor ki, verilecek kararların tekrar tekrar gözden geçirilmesi şart. Tartışmalar, çekişmeler, sonradan pişman olunacak sözler, inatlaşmalar hoş olmaz. Ne yapacağınızı tam olarak bilmiyorsanız, acil bir karar vermekten kaçının. Tam olarak eminseniz, hakikaten sizin için bu karar doğru ise ‘evet’ deyin. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    OĞLAK

    ********

    Sevgili Oğlaklar, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle İkizler burcunda doğacak Yeniay, zihnimizin gayet hızlı kararlar almaya dönük çalışmasını sağlıyor. Çalışma ortamı veya günlük hayatta iletişim bir hayli yoğunlaşıyor. Belki birilerine destek amaçlı veya yaşantımız gereği yazmak, konuşmak, haberleşmek hayatımızda etkili. Bir işi öğrenmek, detayları gözlemlemek, fikirlerimizi ifade etmek, bildiklerimizi başkalarına sunmak bu Yeniay’ın etkileri arasında yer alıyor. Ancak tabii ki hangi iş veya mesele üzerinde düşünüyorsak dikkatli düşünmekte, işleri iyi takip etmekte, dağılmamakta yarar var. Kendi kendimizi yormamamız, sağlığımızı da düşünmemiz gerekiyor. Ona yetişeyim, bunu halledeyim derken insan bunalabilir.

    Bazen de öyle fazla işin içine dalarız ki, hangisi doğru, hangisi gerekli karar vermekte zorlanırız. Sıkıldığımız için, hangisi olursa olsun diyerek yanlış bir şeye kalkışırız. Yeniay’ın yöneticisi Merkür, Boğa burcunda. Bu sizler açısından aşk hayatınız, çocuklar, yeteneklerinizi kullanma yönünde olumlu. Birkaç gün sonra geri harekette olan Mars ile karşıtlık oluşacak. Bu nedenle tam olarak kafamızın içinde projeleri ve yapmak istediklerimizi incelemeliyiz. İş tercihinde bulunurken, artı ve eksilerini iyi tartmalıyız ki, yanılmayalım. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    KOVA

    ****

    Sevgili Kovalar, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle İkizler burcunda doğacak Yeniay, aşk hayatı, para, ortaklaşa işler ve paylaşımlar anlamında önem taşıyor. Yeni birisiyle tanışmak veya şu andaki ilişkimizde iletişim çok önemli. Eğlenceli, huzurlu, hayatın güzelliklerini birlikte yaşamak tabii ki güzeldir. Ancak beraberliğin dayandığı temel çok önemli. Sadece birlikte hoş vakitler geçiriyoruz da, gelecek hakkında ne düşünüyoruz? Karşımızdaki kişinin durumu, ilişkiye bakış açısı veya zorlukları var mı? Bunlar daha sonra problem yaratır mı? Bizim beklentilerimiz ne?

    Bütün bunların dikkatlice ele alınması gerekir. Yeniay, yeni bir karar, yenilik, heyecan, aktif bir burçta gerçekleşse de, yöneticisi Merkür, Boğa burcunda ilerliyor. Doğal olarak güven, sağlamlık olguları, ailevi değerlerimiz bu ilişkide rol oynayabilir. Birkaç gün içinde gerilemekte olan Mars ile görünüm yapacak Merkür, işte bütün bunları sorgulamak, duruma bakmak gerektiğini işaret ediyor. Eğer bir iş düşünüyorsak, kendi işimizi mi kuracağız yoksa bir yerde mi çalışacağız? Nasıl bir iş tercihinde bulunmalıyız? Bunları düşünelim ki, Yeniay’da verdiğimiz kararlar doğru olsun, yanılmayalım. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    BALIK

    ****

    Sevgili Balıklar, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle İkizler burcunda doğacak Yeniay, ailevi konuların gözden geçirilmesi, evimizle ilgili yeniliklerin ele alınması, iş, ev arasındaki dengenin sağlanması yönünde önem taşıyor. İletişim oldukça yoğun. Özellikle ev içinde bir hayli yüksek. Bir yere taşınabiliriz, yolculuklar yapabiliriz. İşimiz gereği kısa süreli seyahatlere çıkabiliriz. Birileri bize gelir. Eğer evimizde çalışıyorsak iki ayrı proje üzerinde düşünebiliriz, yazabiliriz, konuşabiliriz. Eşimiz veya birlikte yaşadığımız kişiyle iletişim de çok önemli.

    Yeniay’ın yöneticisi Merkür-Boğa burcunda ve yakında gerilemekte olan Mars ile karşıtlık yapacak. Bu da gösteriyor ki, çevre değişimi, eğitim, iş, yakınlarımızla ilgili konularda hesabı iyi yapmalıyız. Düşündüğümüz yenilik bizi mali açıdan zorlar mı, sorun çıkartır mı veyahut faydalı olur mu, bunlara bakmamız gerek. Böylece yanılmamış, doğru karar vermiş oluruz. Her şey gönlünüzce olsun.

    Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

    HAZİRAN AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler