KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mars Akrep burcuna geriliyor

    Mars'ın Akrep burcuna olan geri hareketinin burçlara etkisi...

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Kredi, miras, eş veya iş ortağımızla olan mali ilişkimiz, burs alımı, vergi, hisse senedi, yatırım araçları, sigorta ödemeleri, yatırımlar, borçlarımızla ilgili konularda yapmak istediğimiz, bize göre olması gerektiğini düşündüğümüz YENİ planlamaları yürürlüğe koymak doğru olmaz. Çünkü umduğumuz gibi gelişmeyebilir, üzerinde hesap kitap yapmak doğru olur. Haziran sonuna kadar dikkatlice bu YENİ durumları gözden geçiririz. Gelelim bir başka önemli hususa.

    Diyelim ki siz, geçtiğimiz Şubat ayında yukarıdaki konularda bir girişimde bulunmuştunuz. Bir şeyleri başlatmıştınız veya düşünüyordunuz. İşte bunların tekrar gündeme gelmesi ve halledilmesi olasılığı yüksektir. Yine bu geri hareket süresince, kredi, miras ve bu saydığımız konularda gerginlik, sabırsızlık, bir anda verilen kararlar astarı yüzünden pahalıya mal olabilecek işlerdir. Verginizi zamanında ödeyiniz. Muhasebenizi iyi tutunuz. Bir sağlık probleminiz varsa, uzun zamandır şikayetçi iseniz, ameliyat olmanız gerekiyorsa ihmal etmeyiniz.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Tutkuları iki misli yoğunlaştırır. İlişki hakkında derinden derine düşünülür. Özellikle Şubat ayından bu yana problemleri olan çiftler şimdi çözüm yolu bulmak için oturup konuşabilirler, halledebilirler. Çünkü bu sorun epeydir devam ettiği için, gerileme hareketinde farklı bir çıkış yolu bulmanız mümkündür. Bu süreçte YENİ bir problem yaşanırsa, lütfen sakin olunuz. Çünkü tartışmak, birbirinize girişmek problemin daha fazla büyümesine yol açar. Geri hareket döneminde çiftler dürüstçe yüzleşmede bulunmalı. Ben haklıyım diye diretmek yerine, benim de şöyle yanlışlarım var, senin de böyle diyerek çözüme odaklı hareket ederseniz, problemi aşabilirsiniz.

    Geri hareket süresince, bir ilişkide, isteklerimizi kabul ettirmek için, bir takım oyunlara girişmek yanlış olur. Eğer bir ilişki, taraflarca alışkanlık, bağımlılık, saplantılı bir hale dönüşmüşse, geri hareket döneminde ayrılmak, tekrar bir araya gelmek gibi kararlar yanlış olur. Bu süreçte başlayan bir ilişki veya iş ortaklığında sözleşme yapmak, imza atmak yerine Haziran sonuna kadar beklemede kalmak yararlıdır. Daha önce kurulmuş bir ortaklık veya başlanmış bir ilişkiniz varsa, birbirinizin hedeflerini, beklentilerinizi önemseyiniz. Bunlar size uyar mı, sonradan bir sorun çıkarır mı diye düşününüz.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    İKİZLER

    ****

    Sevgili İkizler 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Sağlığımıza önem vereceğiz. Durum ve şartlara göre gerektiğinde esnek düşünmeye çalışacağız. Bu sizi gerginlikten korur. Saplantılı şekilde kararlar vermemek gerekir. Güvendiğiniz insanlarla konuşun. Yoga ve meditasyon bedeninizin gevşemesini sağlar. Bunu denemenizi tavsiye ediyorum. İşleriniz planladığınız gibi gitmediğinde canınızı sıkmayın. Çünkü bu süreç, yeniden her şeye bakmak, tekrar incelemek için gayet olumludur.

    Neler pürüz çıkarıyor veya gereksiz yere zaman alıyor. Bunları ayıklamak, tespit etmek için gerileme zamanları olumludur. Kendi kendinizi yiyip bitirmeyin. Sağlık kontrollerinizi yaptırınız. Geçtiğimiz Şubat ayından bu yana sizi rahatsız eden şikayetlerinizi doktora gösteriniz. İş ortamındaki koşullar, sendikal haklarınız, sağlık hizmetleri, ücret durumunuzla ilgili konuları gözden geçiriniz. İş kazaları genelde dikkatsizlik veya yorgunluk nedeniyle olabilir. Her ne olursa olsun güvenliğinizi önemseyiniz.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    YENGEÇ

    ********

    Sevgili Yengeçler, 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, yeni bir ilişki, çocuklarınızla alakalı konular, hamilelik-doğum gibi konuların bilinçli şekilde ele alınması, gözden geçirilmesi, izlenmesi yararlı olur. Geçtiğimiz Şubat ayındaki durumlara benzer gelişmeler yaşanabilir. Bunların dikkatlice takip edilmesi gerekebilir. YENİ bir aşk ilişkisinde birbirinizi iyice tanımaya önem veriniz. Bu ilişkinin temelinde cinsellik, tutku, bağımlılık gibi unsurlar etkili olabilir. Haziran sonuna kadar birbirinizi yakından gözlemleyiniz.

    Geri hareket sürecinde sonlandırdığınız bir ilişki tekrar sıcaklığını koruyabilir. Şubat ayında aranızda yaşanmış bir problem, şimdi tekrar üzerinde düşünülmeyi, bir daha ele almayı gerektirebilir. Daha önce verilmiş kararlarınızda değişiklik veya gelişen durumlara göre düzenleme yapabilirsiniz. Ancak bunların geri hareket bitimine kadar izlemek, doğru mu yanlış mı diye incelemek doğru olacaktır. Çocuklarınızla ilgili konularda da fazla endişeli davranmak, sürekli üzerine düşmek yerine duruma bilinçli bakmak gerekir. Belki de siz fazla abartıyor olabilirsiniz.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte geçtiğimiz Şubat ayından bu yana yaşanan gelişmelere bir bakmalıyız. Ailemizle olan ilişkimiz, yerleşim yerimiz, anne-babamızla alakalı konular veya evlatlarımızla ilgili meseleler üzerinde tekrar bir gözden geçirmede bulunmak iyi olur.

    Evimizle ilgili verilecek YENİ kararların mutlaka Haziran sonuna kadar enine boyuna ele alınması gerekir. Zararımıza olabilecek, sonradan pişmanlık yaratacak hareketlerde bulunmamak lazım. Eviniz sınırları içinde olan durumları öfkeyle, baskıda bulunarak, takıntılı bir şekilde çözemeyiz. Bazen beklemede kalıp duruma bakmak yararlıdır. Bu dönemde rutin işlerin halledilmesi, uzun zamandır tasarlanan ve başlanmış işlerin bitirilmesi, sonuca bağlanması, halledilmesi ihtimali yüksektir.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    BAŞAK

    ****

    Sevgili Başaklar 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, eğitim hayatımız-kardeşlerimiz ve yakın akrabalarımız, YENİ girişimlerimiz, resmi belgeler, iletişimle alakalı yolculuk ve görüşmeler konusunda tabii ki her noktanın önemle gözden geçirilmesi ve mümkünse beklemede kalınarak incelenmesi gerekir. Takıntılı, baskıda bulunarak, illa birileri üzerinde etkili olmaya çalışarak işlerinizi zorlaştırmayınız. Geçtiğimiz Şubat ayında başlanmış, karar verilmiş ve yürürlüğe konmuş işlerimizi halletmemiz mümkündür.

    Ancak karşımıza çıkan bir teklif, gelişme veya durumun mercek altına alınarak Haziran sonuna kadar takip edilmesi, izlenmesi faydalı olur. Bazen sorunlar, bizim davranış biçimimizle alakalıdır. Biz böyle davrandığımız için problem yaşıyor da olabiliriz. O zaman geri hareket süresince biz de kendimizle bir yüzleşmede bulunmalıyız. Eğer dış bir etki nedeniyle yaşanıyorsa, o zaman da sakinlikle halletme yoluna gitmeliyiz. Bu süreçte, sağlığımıza dikkat edelim. Trafik kurallarına uyalım. Çatışmak, tartışmak, burun buruna gelmek doğru olmaz. Derinlikli analizler şarttır.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    TERAZİ

    ****

    Sevgili Teraziler 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, maddi kazancımızla ilgili tüm konularda YENİ girişimlerimizde arzu ettiğimiz ilerlemeyi sağlamak kolay değildir. Hatta ummadığımız gecikmeler olabileceğini unutmayalım. Bir de unutmayalım, Mars-geri hareket dönemlerinde yenilik anlamındaki işlere adım atmamız ve bu konuda ilerlememiz için gerekli sabrımız veya toleransımız olmayabilir. Bunları göz ardı etmeyelim. Ancak geçtiğimiz Şubat ayında kazanç elde etmek amaçlı girişimde bulunmuş isek, bunları sonuca bağlanmamız mümkündür. Bu geri hareket süresince, riskli yatırımlar, harcama ve alım-satım işlerinde tabii ki dikkatli olacağız. Parasal kaynaklara ulaşma, araştırma, kontrolü elinizde tutma arzunuz bu geri hareket süresince yine güçlü olacaktır.

    Eğer siz, para konusunda iyice odaklanırsanız, bu geri hareket süresince nereden ne kazanacağınızı tespit edersiniz. Başkaları size bir teklifle geldiğinde bunun artı ve eksilerini analiz etmelisiniz. Siz bu geri hareket süresince yeteneklerinizi değerlendirme anlamında neler yapabileceğinizi düşününüz. Karmaşık durumlar varsa, lütfen boyunuzu aşan işlere kalkışmayınız. Bir de para konusunda saplantılı, çıkarlarınıza düşkün şekilde düşünmeniz mümkündür. Bunun ayarını tabii ki iyi biliniz. İhtiras ve aşırı tutku bazen insanı yanlış işlere yöneltebilir. Dikkatli olmak gerekir.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    AKREP

    ****

    Sevgili Akrepler 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte etrafınızdaki insanları, hayatı, ilişkinizi, kendinizi bir gözden geçirmek, yüzleşmelerde bulunmak faydalıdır. İşlerliği olmayan, sizi zorlayan, etrafınızla aranızda bariyer oluşturan kişisel hırs ve arzularınızı da mercek altına alınız. Siz illaki birilerine güçlü görünmek veya onlar üzerinde baskıda bulunarak kendinizi ispat etmek zorunda değilsiniz. Zaten sizi bilen bilir. Önce insanın kendisini tanıması daha önemlidir. İçten içe öfkelenmek, birilerinin sizin için olumsuz düşündüğünü öngörmek, anlamadan, dinlemeden tepki göstermek doğru olmaz.

    Geçtiğimiz Şubat ayında başladığınız işleri veya planladıklarınızı yürürlüğe koymak mümkündür. Ancak yine de belli bir incelemede bulunmak yararlı olur. Kendinizi motive edecek, önyargılardan kurtaracak aktivite ve olumlamalar faydalıdır. Sözgelimi spor yapmak, meditasyonla uğraşmak gibi aktiviteler sizi sakinleştirir. Hırsınızı körükleyecek kişi ve durumlara karşı esnek düşünmeye çalışmalısınız. Tutku, ihtiras, kıskançlık ve şüphenin sizi yanlış yollara saptırmasına izin vermeyiniz. Gücünüzü daha yararlı işlerde kullanınız.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, içten içe güçlü olmak arzusu bir ihtiras halini alabilir veya tam tersine kendinizi çaresiz hissetmeniz de mümkündür. Güç veya güçsüzlük hallerinin baskın olduğu zamandır. Oysaki bu alanda Mars, ister geri ister düz seyirle ilerlesin genelde bir miktar rahatsızlık uyandırdığına şahit oluyorum. İçe yönelen enerji öylesine güçlü ki, bunun mutlaka dengeli şekilde kullanılması gerekiyor.

    Fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlatıcı egzersizler işe yarıyor. Derinlikli araştırmalar, yarım kalan işlerin bitirilmesi, daha önce başlanmış projeler üzerinde düşünmek için bu zamanları olumlu buluyorum. Sağlığımız çok önemli. Kişinin mücadele gücünü azaltan alışkanlıklarından kurtulması, saplantı, şüphe, yargılama, öç alma gibi olumsuz duygulardan arınması için, biraz kendimize bakmak gerekiyor. Rehberler, danışmanlar, mistizmle uğraşanlar, psikologlar için bu süreç çalışmalarında başarıyı getirir. Çünkü daha fazla odaklanmak ve derinleşmek mümkündür.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    OĞLAK

    ********

    Sevgili Oğlaklar 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, gruplar, sosyal ilişkiler, yakın dostluklarda derinlik ve mahremiyet duygusu baskındır. Kişi tanıdığı, bildiği ve kendisine yakın olarak gördüğü kişilerle görüşmeyi tercih eder. Bunun dışındaki kişilere karşı temkinli ve şüpheli davranabilir. Geçtiğimiz Şubat ayından bu yana düşünülmüş işlerin yürürlüğe konması, başlatılması yönünde bir karar alınabilir. Bir işin analizi, araştırılma süreci, hangi ekiple yola çıkılacağı gibi konular üzerinde düşünülebilir.

    Geri hareket döneminde planlarımızı pek kimseye açıklamayız. Bir sır gibi gizlemeyi tercih ederiz. Bir problem varsa, bunu çözebilmenin yollarını geri hareket döneminde düşünebiliriz. Yine bu dönemde projelerimizde bir yavaşlama veya eksikler nedeniyle duraksamalar olabilir. Dönüp bir daha kontrolünü yapmamız faydalıdır. Aranızda problem olan kişilerle bunları çözebilmenin yolu eleştiriden, şüphe ve önyargılı düşünmekten uzak durmakla mümkündür. Kendimizi de gerektiğinde eleştirmeyi, yüzleşmede bulunmayı bilelim. Karşımıza bir teklif çıktığında bunu mercek altına alalım. Kin, nefret ve öç kavramlarının zararlı olduğunu bilelim.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    KOVA

    ****

    Sevgili Kovalar 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, kariyer hayatınızla ilgili konularda kontrolü elinizde tutma arzunuz çok daha fazladır. Etrafınızdaki insanların sizin gibi düşünmelerini, hareket etmelerini ve sizi mutlak kabul etmelerini beklersiniz. Başarılı ve güçlü biri olmak sizin için çok önemlidir. Ancak lütfen dikkat edelim. Bazen bu kadar ihtiras geri tepebilir. Gerektiğinde toleranslı olmayı bilelim. Geçtiğimiz Şubat ayında düşündüğünüz işleri şimdi başlatmak isteyebilirsiniz.

    Ancak ben yine de artı ve eksileriyle gözden geçirmenizden yanayım. iş yerinde veya toplum içinde, ilişkilerinize dikkat ediniz. Baskın tavırlar göstermek yerine, dinlemek, anlamak yararlıdır. işlerinize odaklanmak, hedef belirlemek, enerjimizi doğru manada yönlendirmek için şarttır. Değişim ve dönüşüm için, insanın kendine şöyle bir bakmasında yarar var. YENİ olan her şeyde bir miktar gecikme, plan dışı durumlar olabileceğini biliniz. Bu sizi sinirlendirmesin. İşten ayrılmak, görev değişikliği talebinde bulunmak gibi kararlarınızı yeniden ele alınız.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,


    BALIK

    ****

    Sevgili Balıklar, 27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, hayatın anlamı üzerine derinlikli bir keşifte bulunacağız. Ben kimim, nereden geldim nereye gidiyorum, planlarım nedir, hedefimi nasıl gerçekleştirebilirim gibi soruları sormak, yanlışlarınız varsa bunları kendinizle yüzleşmede bulunarak çözümlemek ne de güzel olur. Kimsenin sizin gibi düşünmek zorunda olmadığını, hayatın getirileri gibi, öğretici dersleri olduğunu da bilmek, farkında olmak gerekiyor.

    Yurtdışı, yabancılar, ortaklıklar, eğitim hayatı ve ticaretle alakalı konuların iyice analiz edilmesinde yarar var. Geçtiğimiz Şubat ayında düşünülen girişimlerin yürürlüğe konması, başlanan işlerin ilerlemesi yolunda güç kazanabiliriz. Ancak YENİ anlamında karşımıza çıkan kişi, durum ve teklifleri mercek altına almak yararlıdır. bir başka şehre, ülkeye yerleşim, tayin, terfi, emeklilik, zorunlu hizmet konuların da, zaman olgusu önemlidir. Sabırlı olalım. Katı inanışlar, ödün vermeme, tolerans göstermeme, kin, aşırı ihtiras, kaba kuvvet, tartışmalar, gücümüzü kabul ettirmek için manipülasyondan kaçınalım.

    Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler