KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    23 -31 Mayıs haftalık burç yorumları

    23-31 Mayıs 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    /

    Sevgili Koçlar, Venüs İkizler burcunda seyrini sürdürecek. İlişkilere bakış açımızda farklılıklar, meraklılık ve insanları tanıma arzusu ortaya çıkabilir. Size hitap eden, konuşabileceğiniz insanları tercih edeceksiniz. Kısa sürede çiftlerin birbirine kaynaştığı bu dönemde bulunduğunuz her ortamda karşınıza birisinin çıkma ihtimali yüksek.
    26 Mayıs tarihindeki Jüpiter, Satürn mücadeleci görünümü, yeteneklerinizi geliştirme yolunda eğitim ve tecrübelenme sürecidir. Sorumluluk almak, disiplinli çalışmak durumundasınız. Hiç kafanız karışmasın. Eğer siz isterseniz, ilgilendiğiniz alanda emek sarf ederek, canla başla çalışarak hayatınızı düzenlersiniz. Fazladan çalışacaksınız, ideallerinize sahip çıkacaksınız. Yolunuz ve amacınız için, sabırlı olun, mücadelenizi verin gerisi gelir inanın buna. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    BOĞA

    /

    Sevgili Boğalar, 26 Mayıs tarihindeki Jüpiter, Satürn görünümü, hayatınızı daha düzenli ve yeteneklerinizi daha güçlü bir şekilde göstermeniz yönünde bir vesiledir. Ancak kimse size maddi ve manevi anlamda destek çıkmayabilir. Ona göre ilerleyip, kendi bileğinizin gücüyle yolunuzu çizersiniz. Ben kredi çekimi, borçlanma konularında sizi uyarmak isterim. Önünüzü görmeden adım atmayın. Elinize para geçerse borcunuzu bitirin. Aslında bu görünüm altından kalkılamayacak büyük problem değildir. Sadece sizin daha iktisatlı, daha tedbirli davranmanızı işaret eder.
    Mars, Akrep burcuna gerileyecek. Tutkuları iki misli yoğunlaştırır. İlişki hakkında derinden derine düşünülür. Özellikle şubat ayından bu yana problemleri olan çiftler şimdi çözüm yolu bulmak için oturup konuşabilirler, halledebilirler. Çünkü bu sorun epeydir devam ettiği için, gerileme hareketinde farklı bir çıkış yolu bulmanız mümkün. Bu süreçte yeni bir problem yaşanırsa, lütfen sakin olun. Çünkü tartışmak, birbirinize girmek problemin daha fazla büyümesine yol açar. Geri hareket döneminde çiftler dürüstçe yüzleşmede bulunmalı. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    İKİZLER

    /

    Sevgili İkizler, 24 Mayıs, 17 Haziran tarihleri arasında Venüs burcunuz üzerinde ilerleyecek. Bu sizler için tabii ki bir çok açıdan olumlu, aktif edici bir süreçtir. İlişkilerinizde iletişim bir hayli yoğunlaşır. İnsanlarla bağlantılarda bulunmak, aşk hayatınızda hareketlilik, iki yönlü düşünmek, çabuk kararlar vermek gibi yenilikler yapmak mümkündür. Bu süreci yöneten Merkür’ün geri hareketi, gölgeli günleriyle birlikte ay sonuna kadar etkili olacak. Daha dikkatli ve sağlam bir şekilde ilişkilerinizi gözden geçirin. Gelir geçer, temeli sağlam olmayan, güven uyandırmayan hiçbir olguya önem vermeyin. Maddi ve manevi anlamda da her durumu gözden geçirerek sağlam adımlar atmaya çabalayın.
    26 Mayıs tarihindeki Jüpiter, Satürn görünümü, gerek aile yaşamı ve gerekse ilişkinizi ilgilendiren konularda sizi daha ciddi düşünmeye çağırıyor. Engelleri, zorlukları, problemleri aşabilmenin yolu, sizin bu konularda sorumluluk almanız içindir. Eğer beraberliğinizde sorunlar varsa, daha fazla uğraşmak istemezsiniz. Nicedir birlikteyseniz, şimdi bu beraberliği ciddiyete dönüştürmek isteyebilirsiniz. Ancak her noktayı lütfen dikkatle gözden geçirin. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    YENGEÇ

    /

    Sevgili Yengeçler, Venüs, İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Hem yüzeysel hem derinlikli bir şekilde ilişkileri gözden geçireceğiz. Tabii ki bu yorucu olabilir veya kafamızı karıştırabilir. İkilem içinde, hangi şekilde düşünmek gerektiğini bilemezseniz, kendinizi bir hayli yorarsınız. Öncelikle kışkırtmalara, gereksiz konuşmalara, birilerinin dolduruşuna gelerek, sürekli olayları deşeleyerek hareket etmeyin. İçsel bütünlük çok önemli. Bunun sağlanması için laftan sözden uzak durmalısınız. Çalışmak, bilgilenmek, ilgilendiğiniz alanlarda kendinizi geliştirmek varken, gereksiz meselelere kafanızı takmayın. Bu geçişi yöneten Merkür’ün, gölgeli günleriyle geri hareketi etkilidir. Güven unsuru önem taşıyor. Kararlarınızı bir daha ölçüp tartmanızı sağlıyor.
    26 Mayıs tarihi önemlidir. Jüpiter, Satürn görünümü, sizin için bir çevre değişikliği, yeni bir düzenleme, sıkıldığınız bir işten ayrılma veyahut sağlığınızla ilgili konulara eğilme yönünde önemlidir. Kısıtlandığınızı, bunaldığınızı, fikirlerinizi ifade etmekte zorlandığınızı düşünüyorsanız, fiziksel ve bedensel anlamda kendinize özen gösterin. Moral ve motivasyonunuzu güçlendirecek aktivitelere yönelin. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    ASLAN

    /

    Sevgili Aslanlar, 26 Mayıs tarihindeki Jüpiter, Satürn görünümü, paramızı kazanmak, işlerimizi düzenlemek, sorumluluk bilinciyle hareket etmek yönünde önemlidir. Koşullarımızı çok daha iyi hale getirmek durumundayız. Bu azimli, kararlı ve gelişime açık olmakla mümkündür. Aşkta da durum bu. Anlam ifade etmeyen, insanı manen zenginleştirmeyen, kendini garantide hissettirmeyen, çocuksu ruhlardan zevk almayacağız. Çocuk sahibi olmak veya çocuklarımızın geleceğiyle alakalı konulara odaklanacağız. Paramızı har vurup harman savurmayacağız.
    27 Mayıs, 30 Haziran tarihleri arasında Mars, Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte geçtiğimiz şubat ayından bu yana yaşanan gelişmelere bir bakmalıyız. Ailemizle olan ilişkimiz, yerleşim yerimiz, anne ve babamızla alakalı konular veya evlatlarımızla ilgili meseleler üzerinde tekrar bir gözden geçirmede bulunmak iyi olur. Evimizle ilgili verilecek yeni kararların mutlaka haziran sonuna kadar enine boyuna ele alınması gerekir. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    BAŞAK
    /

    Sevgili Başaklar, 24 Mayıs, 17 Haziran arasında Venüs, İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Mesleki konularda geleceğiniz adına yeni girişimlerde bulunmak için güçlü insanlarla ilişki içinde olmanız ve bugüne dek edindiğiniz tecrübeleri göstermeniz yönünde kıymetlidir. Kimi zaman kafanızda iki seçenek, kararsızlık ve bu kararsızlığın yarattığı sıkıntılar oluşabilir. Fakat ne olursa olsun Venüs hayatın lüksü ve zevkidir. Eğer önemli bir karar aşamasında iseniz, bu geçişi yöneten Merkür’ün gölgeli günlerinde olduğumuz için, ay sonuna kadar düşünmenizi tavsiye ediyorum.
    26 Mayıs tarihindeki, Jüpiter, Satürn mücadeleci görünüm bize diyor ki, ‘ailevi sorumluluk, güvence, yuva kurmak veya aile içindeki iletişim gibi durumları şimdi daha farklı bir biçimde göreceksiniz.’ Sözgelimi bir yuva kurabilirsin veya sorunlu bir evliliğin varsa ayrılabilirsin. Emekliye ayrılabilirsin. Bütün bu durumlar yeni bir bakış açısıyla hayatı ele almanı sağlayabilir. Önemli olan gelişen hayat şartlarına göre kendini yenilemendir diyor. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    TERAZİ

    /

    Sevgili Teraziler, 26 Mayıs tarihindeki Jüpiter, Satürn görünümü, sizin başkalarıyla aranızdaki sınırları çizdiren bir etkidir. ‘Kim nereye kadar önem taşıyor ve ben ne istiyorum’ sorusuna cevap bulunacak. Kendimizi onarıyoruz aslında. Duygularımızı, hayatımızı ve yaşadıklarımızı tekrar ele alarak durmak gereken noktayı belirliyoruz. Belki dışa karşı biraz duvar öreceğiz. Gerektiği yerde tavrınızı belli etmeyi, gereken kişilere karşı esnek düşünmeyi bileceksiniz. Öyle herkese bol keseden lütuflar yok. Siz de şartlara, ortama göre davranmayı tercih edeceksiniz. Aslında bu hiç de zor bir şey değil. Teraziler artık neyin ne olduğunu, olması gerektiğini, kendilerini ve çevrelerini tanıyorlar. Bu zorlayıcı olsa da, güçlü bir yapılandırma dönemidir. Yeri gelecek kendinizle yüzleşecek, ‘bu yanlışım var bundan vazgeçeyim’ diyeceksiniz. Yeri gelecek bunu siz başkalarına söyleyeceksiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    AKREP

    /

    Sevgili Akrepler, 26 Mayıs tarihindeki, Jüpiter, Satürn görünümü, hedef belirlemenizde yardımcı oluyor. Hakikaten işe yarayan, geliştirici olan, tecrübenize uygun ve verimli işlere yönelmeniz için teşvik edici etkisi söz konusu. Arkadaşlıkların niteliği değişiyor. Şimdi karşınıza çıkan kişiler, iş hayatında veya bir alanda çaba sarf eden insanlar olacaktır. Artık paranızı harcarken daha dikkatli düşüneceksiniz. Çünkü kolay kazanılmıyor. Eğer daha fazla kazanmak istiyorsanız, çok daha fazla çalışmanız gerektiğini bilin. Başkalarına da destek vermeniz gerekir. Öyle bir iş yaparsınız ki, insanlar bundan fiziksel ve bedensel anlamda fayda görürler. Bu da, yaptığınız işten zevk duymanızı sağlar. Belki çok fazla kazanamazsınız. Ancak tutumlu ve dikkatli hareket ettiğiniz için bir kenarınızda paranız olur. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    YAY

    /

    26 Mayıs tarihindeki Jüpiter, Satürn görünümü, sizi planlı çalışmaya, gereksiz zaman kayıplarına karşı uyarıyor. Sorumluluk aldırıyor, ciddiyet veriyor, ancak bir o kadar da mücadeleci kılıyor. Kişi hedefinin farkında ise, bu görünüm o hedefe varma yolunda bir kararlılık. Eğer değilse, gelişen durumlar neticesinde kendine geliyor. Evet, benim yolum bu, bu yolun gereklerine göre kendime çeki düzen vermeliyim diyor. Bu aslında gayet olumlu. Baskı gibi gelse de, sizi güçlendiricidir.
    27 Mayıs, 30 Haziran tarihleri arasında Mars, Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, içten içe güçlü olmak arzusu bir ihtiras halini alabilir veya tam tersine kendinizi çaresiz hissetmeniz de mümkündür. Güç veya güçsüzlük hallerinin baskın olduğu zamandır. Oysaki bu alanda Mars, ister geri ister düz seyirle ilerlesin genelde bir miktar rahatsızlık uyandırdığına şahit oluyorum. İçe yönelen enerji öylesine güçlü ki, bunun mutlaka dengeli şekilde kullanılması gerekiyor. Fiziksel ve ruhsal anlamda rahatlatıcı egzersizler işe yarıyor. Derinlikli araştırmalar, yarım kalan işlerin bitirilmesi, daha önce başlanmış projeler üzerinde düşünmek için bu zamanları olumlu buluyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    OĞLAK

    /

    Sevgili Oğlaklar, 24 Mayıs, 17 Haziran arasında Venüs, İkizler burcunda seyredecek. Sağlığınız, işteki verimliliğiniz, projeleriniz, insanlarla olan temaslarınızda belli bir gerginlik özellikle önümüzdeki üç günlük süreçte etkili olabilir. Kimseyi çekecek halimiz yoktur. Ancak bu geçişi yöneten Merkür’ün geri hareketi sona erse de, gölgeli günleri ay sonuna kadar önem taşıyor. Sizin için, aşkta huzur, güven, sadakat, istikrar gibi olgular önemini koruyor. Bastığınız adıma, yaptığınız işe, verdiğiniz kararlara dikkat edin. Venüs, İkizler geçişinde, iki ayrı proje, planlama, iki ayrı iş ile uğraşmak, iletişimde bulunmak mümkündür.
    26 Mayıs tarihindeki Jüpiter, Satürn görünümü, endişelerinize teslim olmak yerine, sorumluluklarınızın farkında olmaktır. Kendinize yüklenmek yerine, yükünüzü hafifletecek fiziksel ve bedensel sağlığınıza önem vermektir. Bir şeyleri sürekli köşelemek yerine, hayatı biraz kendi akışına bırakabilmektir. Kendinizi sürekli bir şeylerden sorumlu tutmak yerine, gücünüzün yettiği kadarını yapabilmektir. Başarı tabii ki güzeldir. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    KOVA

    /

    Sevgili Kovalar, 24 Mayıs, 17 Haziran arasında Venüs, İkizler burcunda ilerleyecek. Bu süreçte uyumu gözettiğimiz kadar, fikirsel anlamda paylaşımları da önemseyeceğiz. Sadece güzellik, yakışıklılık bize yetmeyecek. Aklımıza da hitap edebilmeli diye düşüneceğiz. Genel olarak Venüs, İkizler geçişinde aşk her an kapıyı çalabilir, sosyal ilişkiler genel olarak etkilidir. Ancak şunu da hatırlatayım. Bu geçişi yöneten Merkür’ün geri hareketi sona erse de, ay sonuna kadar gölgeli günleri devam etmekte. Ailemizle olan ilişkimizde bağlılık, sadakat, güven, huzur olgusu önemlidir. Eğer problemli bir ilişkimiz varsa, ‘ayrılayım mı, devam edeyim mi?’ diye düşünürken bu kriterler çerçevesinde duruma bakmalısınız.
    26 Mayıs tarihindeki Jüpiter, Satürn görünümü, her meselenin yarar ve zarar hesabının iyi yapılarak ele alınmasını, dereyi görmeden paçaların sıvanmaması gerektiğini söylüyor. Bazen yavaşlama olur, bazen ilerlenilir. ‘Kimlerle ne gibi bağlantımız var, neleri bölüşeceğiz, hangi alanda ilerleyeceğiz?’ bunların analizini iyi yapmak lazım. Bir anda her şey gözümüze hoş gelir. Fakat gelişmesi zaman alır. Biz bütün analizini yaparız. İnandığımız, girdiğimiz, yapmaya çalıştığımız her ne ise onun sorumluluğunu almadan önce şartların, piyasanın, kendimizin farkında olmamız gerekiyor. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    BALIK

    /

    Sevgili Balıklar, 26 Mayıs tarihindeki, Jüpiter, Satürn görünümünde, iktisatlı hareket etmekte yarar var. Çünkü piyasanın ve sizin durumunuz öyle aklınıza geleni yapmanıza engel olabilir. Borçlarınız varsa bunların kapatılması, alınmış kredilerin geri ödemelerinin yapılması, tasarladığınız iş ve görüşmelerin size yükleyeceği sorumluluklar, yatırımların gelecek adına güven içermesi gibi konulara özen göstermek lazım. Öyle aklımıza estiği gibi hareket etmek yerine, bilinçli olmak gerekiyor. Elinize geçen paranın kısa süreli mi yoksa uzun vadeli mi değerlendirilmesi gerektiğini uzmanlara sormak lazım. Geçmişteki kararlarımızı gözden geçirmeliyiz. ‘Bize yüklediği sorumluluklar nedir?’ bunlara bakmak gerekiyor. Hedeflerimizi şimdi daha gerçekçi şekilde sorgulamak gerekiyor. Bu hedefim, bu ilişkim, bu izlediğim yol benim için ne kadar doğru diye düşünmek gerekiyor. Kefil olmamak, bilmediğiniz sularda yüzmemek en doğrusu. Bunlara dikkat edildiğinde zaten yanlış karar vermezsiniz. Tedbirli ve bilinçli şekilde hem ideallerinizi, hem ilişkilerinizi hem de parasal meseleleri verimli şekilde yönlendirirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler