KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yay burcunda Dolunay

    Dolunay'ın Yay burcuna olan hareketinin diğer burçlara etkisini Astroloji Danışmanı İremSU, Mynet okurları için yazdı.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, bilgi ve tecrübemizi, içimizden geleni, arzu ettiklerimizi ifade etmek, harekete geçmek, kendimizi göstermek hevesimizin yoğun olduğu bir gündeyiz. Ancak bunları yapmadan önce şöyle bir duruma bakmak, yeterli olup olmadığımızı sorgulamak gerekiyor. Dolunayın gerçekleştiği bugünkü görünümlere bakarak, durumu daha iyi anlamış oluruz. Ay-Mars kavuşumu, eğitimden iş hayatına kadar hedef olarak belirlediğimiz yolda yürümek ve amacımıza ulaşmak hevesimizdir. Her konuda ben buradayım demek isteriz. Ancak Mars geri hareketi, önceden başlanmış işlerin eksiklerine bakmak, yarım kalan işleri bitirmek anlamında faydalı iken, hiç düşünmeden bir karar vermenin yanlış olacağını işaret ediyor. Onun için acele etmemek lazım.

    Güneş-Mars karşıtlığı, tam olarak hedefimizin bilincinde olma yönünde önem taşıyor. Yolculuk, iletişim, bilgilenme, kendimizi geliştirmek, eksiklerimizi görmek, bir daha bakmak, eğer yanlış bir yolda isek, mantıklı şekilde düşünerek hareket etmek anlamında kıymetlidir. Mars geri hareketi de mevcut durumu görmek için bir uyarıcıdır. Dağılmak yerine toparlanmak, birden fazla şeyle uğraşmak yerine, asıl hedefi belirlemek için faydalı buluyorum. Dolunayın yöneticisi Merkürün bugün geri hareketi sona erse de, önümüzdeki bir haftalık süreçte parasal konularda gerçekçi düşünmeliyiz. İhtiyaçlarımızın ne olduğunu tespit etmeliyiz. Gerek çalışma hayatımız gerekse çevremizle olan iletişimde, sağlamlığı, güvenilir olanı önemseyeceğiz. Ay-Neptün görünümü, bize risk almaya yatkınlık, abartılı ve fazla heyecanlı davranabileceğimizi, sonra da yanılabileceğimizi işaret ediyor. Öğrendiklerimizi, bilgimizi, yapmak istediklerimizi bir daha gözden geçirmemiz faydalı olur.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    BOĞA

    ****

    Sevgili Boğalar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunayda, maddi ortaklıklar, eş veya sevgilinizin finansal durumu, miras hakkı ve bölüşümü, kredi, borçlanma, vergi gibi önemli konuların üzerinde dikkatlice durulması gerekiyor. Şuradan şu gelir, bunu şöyle hallederim demek yerine, gerçekçi olmamız lazım. Genelde Boğalar pek dikkatlidirler. İşlerini sağlama almaya çalışırlar. Ancak bazen öyle gelişmeler yaşanır ki, hesabı şaşabiliriz. Dolunayın görünümleri yaşanması muhtemel gelişmeleri işaret eder. Ay-Mars kavuşumu, şu andaki mevcut durumun bizi pek de tatmin etmediğini gösteriyor. Ödenmesi gereken borçlar sıkıştırabilir. Yasal bazı sorunlar, vergiler, eş veya iş ortağımızla alakalı meseleler bir arayış içine bizi sokabilir. Mars gerilediği için, tam olarak önümüzü görmekte zorlanıyoruz. Yeni bir adım atmak, beklenti içine girmek de doğru gelmiyor. O yüzden kimseye pek güvenemiyoruz veya dikkat etmek zorundayız.

    Güneş-Mars karşıtlığı ister istemez bizi farklı bir yol arayışına, mevcut durumu düzeltecek bir çözüm yoluna sevk ediyor. Fakat Mars geri hareketinde hesabı bilmek, açılmamak, mevcut problemin daha da büyümesine izin vermemek lazım. Merkür bugün burcunuzda geri hareketi sona erecek. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreçte adımlarımızı gerçekçi ve somut bir şekilde gözden geçirmeye devam edeceğiz. Aslında bu odaklanmada uygun çıkış yolu bulmak da mümkündür. Yeter ki, soğukkanlı bir şekilde muhasebemizi yapalım. Ay-Neptün görünümü, borcu borçla kapamak fikrinin yanlış olduğunu, eğer gerçekçi düşünürsek, bunun pek de faydasının olmayacağını gösteriyor. Evet birileri yardımcı olmak isteyebilir. Ancak bunun daha sonra bizi zorlayıp zorlamayacağını hesaba katmak lazım.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    İKİZLER

    ********

    Sevgili İkizler, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, partneriniz ve iş ortağınız veya diğer insanlarla olan ilişkiniz hakkında bir karar dönemi olarak gayet önemlidir. Bu ilişkide yaşananlar gözden geçirilerek bir saptamada bulunulur. Yeni bir ilişkiye iki hafta önce adım atmış çiftler bugün birbirleri hakkında ne düşündüklerini ifade ederler. Ancak bu kesin sonuç olmayabilir. Üzerinde tekrar düşünülmelidir. Devam veya nokta koysanız dahi, geçerliliği olmayabilir. Bekleyeceğiz. Sorunsuz ilerleyen anlaşan çiftler için bu Dolunayda bazı ufak tefek problemler çıkabilir. Bunlar konuşularak halledilecek şeylerdir. Daha önce ayrılmış sevgiliniz geri dönebilir veya sizin fikriniz de değişebilir. Şimdi bir de görünümleri dikkate alarak duruma bakalım. Ay-Mars kavuşumu, çiftler arasında bazı meselelerin gereğinden fazla büyütülmesine yol açabilir. Partnerin iş, eğitim veya farklı bir konudaki kararı size pek uymayabilir. Bu daha önce de konuşulmuş ancak pek önemsenmemiş bir meseledir. Şimdi aynı konuyu partner gündeme getirebilir. Mars geri harekette olduğu için, bugün gelinen noktanın çok fazla üzerinde durulması, tartışılması gereksizdir. Çünkü bu mesele Ağustos ayında ancak netleşir.

    Güneş-Mars karşıtlığı, birbirinizle görüş ve hedeflerinizin uyuşmamasıdır. Size göre mantıklı bir çözüm değildir. Bu mesele, Mars geri hareketi nedeniyle biraz önce belirttiğim gibi henüz aydınlanmamış olabilir. Görüş alışverişinde bulunmak, resmin bütünü görmekte faydalıdır. İş ortaklıklarında, yeni başlayan ilişkilerde veya daha önce ayrılmış iseniz, tekrar bir araya gelme durumunda lütfen düşününüz. Aceleye gerek yok. Merkür bugün düz seyre geçiyor. Ancak bir haftalık gölgeli günlerinde, ilişki ve diğer meselelerde güven, istikrar, huzur, maddi-manevi gözden geçirmelerde bulunulmalıdır. Ay-Neptün görünümü, ilişki ve iş hayatınızla ilgili konularda henüz durum netleşmeden bir karar vermenin zor olduğunu gösteriyor. Gelişmelere, bugünkü duruma gerçekçi bir şekilde bakmak lazım. Önyargılı düşünmeyelim.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, günlük hayatımızdaki koşturmaca ve yoğunluğun bizi stres altına sokması nedeniyle yaşanan huzursuzluğun işaretçisidir. Birçok iyi aynı anda yapmak, birilerine laf yetiştirmek, ortamdaki insanların hal ve tavırları, kendimizi kısıtlanmış gibi hissettirir. Bu nedenle sağlığımız bozulabilir. Ne arıyorum burada veya bu işler nereye kadar, hayat sadece çalışmak ve birilerini memnun etmek mi diye düşünürüz. Aslında bu durum uzun zamandır devam eden bir haldir. İşte bugünkü Dolunayda bu daha fazla bizi rahatsız eder. Günü, tüm görünümleriyle birlikte ele alırsak, Dolunayın etkisini daha net anlayabiliriz. Ay-Mars kavuşumu, tez canlı davranmanın işaretçisidir. İşiniz veya başka bir nedenle yaşanan yoğunluk, gelişme ve epeydir sizi rahatsız eden konular tekrar gündeme gelir. Tepkisel veya gereğinden çok abartıyla meseleleri ele almanıza neden olabilir. Öncelikli işlere göre bir düzenlemede bulunmak yerine, tümünü yapmaya çalışmak sizi yorabilir. Mars geri hareket dönemindeyiz. Bugünkü durum veya aldığınız karar, Ağustos ayında tekrar gözden geçirileceği için lütfen daha sakin olmaya çalışınız.

    Güneş-Mars karşıtlığı, bir iş üzerinde yoğun çalışmanın ve kendinizi ifade etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Mars Geri hareket, tekrar bir düşünmek ve kendinizi yormamanız gerektiğini vurguluyor. Birden fazla proje, uğraşı, mesele üzerinde sağlıklı düşünmek kolay değil. Kısa veya uzun aralarla dinleniniz veya molalar veriniz. Bu sizin zihninizi toparlar. Merkür bugün düz seyre geçiyor. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreçte biz de ilerisi adına şöyle kendi içimizde ne yapacağımızı gözden geçirelim. Şu andaki mevcut durum her ne kadar bizi rahatsız etse de, bu düz seyir zihnimizi sakinleştirir ve en azından değer yargılarımızı yeniden gözden geçirmemizde yardımcıdır. Belki de gereğinden fazla gerginiz ve bu yüzden her şey gözümüzde büyüyor. Bir bakalım duruma. Ay-Neptün görünümü, ideallerinize göre kendiniz için bir yol belirleme arzunuzun işaretçisidir. Ancak şu anda verilen bir kararın kalıcılığı tartışılır. Onun için her bir olasılığı dikkatle gözden geçirmeliyiz.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    ASLAN

    ********

    Sevgili Aslanlar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, sizin aşk hayatınız veya hayatınızı canlandıracak konularda verilen kararın, gelişmenin işaretçisidir. Bu durum evladınızla ilgili olabilir. Onun geleceğini ilgilendiren eğitim, iş veya özel hayatıyla ilgili bir gelişme sizi heyecanlandırır, ancak bir o kadar da düşündürür. Annelik, babalık kaygısı diyelim. Uzun zamandır bir bebek düşünüyorsanız, bu Dolunayda bu yönde karar alınabilir. Ayrılan bir çiftseniz, nafaka veya diğer meseleler üzerinde durulabilir. Uzun süredir yalnız olanlar aşkla tekrar buluşabilir. Ayrılmışsanız tekrar sevgiliniz arayabilir. Yolculuklar, görüşmeler, iletişim anlamında bu Dolunay sosyal açıdan fazla aktif edici görünüyor. Ancak unutmayalım. Mars geri hareketi hala devam ediyor. Şimdi birlikte görünümlere bakarak, durumu daha iyi anlayalım. Ay-Mars kavuşumu sizi yukarıda yazdığım konularda hareketlendirici, birden fazla proje veya durumla haşır neşir olma, bir kadının hayatında bir erkeğin yeniden canlanışı, bir ilişkinin başlaması, etkinliklere katılmak gibi geniş bir etkisi var. Ancak Mars geri hareketteyiz. Bugünkü durumlara kesin sonuç anlamında bakamayız. Belli bir zaman aralığında düşünmek gerekiyor.

    Güneş-Mars karşıtlığı, sizi birçok kişiyle iletişimde bulunarak ifade etmenizde etkilidir. Her şeye aynı anda ilgi duyarsınız. Sosyal yaşam aktif hale gelir. Kararlar alabilir, uygulamak isteyebirsiniz. Fakat Mars geri hareketinde, daha önce verilmiş kararlar üzerinde düşünmek, yeni bir adım için sabırlı olmak, her şeyi gözden geçirmek doğru olacaktır. Merkür bugün Boğa burcunda düz seyre geçecek ve ardından bir haftalık gölgeli günleri devrede. Bu nedenle iş hayatında değer verdiğimiz, arzu ettiğimiz, üzerinde ciddiyetle durduğumuz konuları bir daha ele almamızda yarar var. Ay-Neptün görünümü, aşk hayatınız, başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişiniz, cinsel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda çabuk karar vermeyiniz. Duruma gerçekçi bir şekilde bakınız. Beklenti içinde olmak yerine böyle bakmak daha iyidir.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    BAŞAK

    ********

    Sevgili Başaklar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, aile, yuvamız, yerleşim yerimizle alakalı konularda yaşanan gelişmelerin, iş hayatımızı da yakından ilgilendireceğini işaret ediyor. Eğitim, iş veya farklı bir nedenle başka bir yere taşınma kararı verebiliriz. Acele etmemek şartlara bakmak gerekir. Eğer sizin isteğiniz dışında bir gelişme olursa, bunun düzelme veya telafisi mümkündür. Bunu da belirteyim. Ay-Mars kavuşumu, çabuk tepki göstermeye, karar almaya, aile içinde meseleleri gereğinden fazla büyütmeye veya hevesli şekilde karşılamaya işaret. Ancak Mars geri hareketi devam ediyor. Bugün uygulamak istediğiniz, çok önce alınmışsa bir karar olsa bile, yine de üzerinde düşünmek gerekir. Yine bugün yaşanan durum Ağustos ayına kadar deneme süresi gibidir. Ondan sonrasında şartlar değişebilir. Her ne olursa olsun, enerjiniz bir hayli yükselecek. Çabucak işlerinizi halledebilirsiniz. Fakat bilinçli olmak, yeniden bir bakmakta yarar var.

    Güneş-Mars karşıtlığı, bazı şeylerin tam yerli yerine oturmaması, bunların şimdilik kaydıyla ele alınması ve aceleyle bir oldubittiye getirilmemesi gerekir. Ayrıca eğer yeni bir adım atmak istiyor bunu yapmaya engel durumlar varsa sabırlı olmakta fayda var. Ofis açmak, evden çalışmak, bir projeyi tamamlamak gibi işleri de bu şekilde ele alınız. Merkür bugün Boğa burcunda düz seyre geçse de, bir haftalık gölgeli günlerinde yurtdışı, eğitim, iş ve yerleşme konularında bir daha duruma bakacağız. Araştıracağız. Güvenilir ve uzun vadede düşünmeliyiz. Ay-Neptün görünüm, ailenizi, evliliğinizi, iş ortaklığınızı ilgilendiren konularda gerçekçi düşünmelisiniz. Hayaller güzeldir ancak sabırlı olmayı veya gerçekçi olmayı gerektirir.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, aldığımız bir haber, bazı gelişmeler veya önceden düşünülmüş bir görüşme, eğitim-iş-yakın çevremizle alakalı bir değişimin işaretçisi olabilir. Kendimizi geliştirme, çevremizden uzaklaşma, yolculuklar yapma, bir projenin sonuçlanması, bir fırsatla karşılaşma gibi etkileri olabilecek bu Dolunay aslında tam bir sonuç anlamı taşımıyor. Çünkü Mars geri harekette ve bugünkü meseleler Ağustos ayındaki gelişmelere göre ivme kazanır. Şimdi görünümlere bir bakalım ve durumu daha geniş açıdan anlayalım. Ay-Mars kavuşumu, bir hayli aktif hareketlilik, bir yerden başka yere gitmek, bir şeyleri çözüme kavuşturmak amaçlı yoğunluğun işaretçisidir. Bu iş, eğitim veya farklı bir meselede etkilidir. Mars geri hareketinde konuştuğumuza, anlaştığımıza, yaptığımıza iyice bakmak lazım. Belli bir süre tanımak, test etmek gerekiyor.

    Güneş-Mars karşıtlığı, geri hareket nedeniyle şu anda yurtdışı, yüksek eğitim, ticaret gibi konularda mantıklı düşünmeye çalışmanın, iyice öğrenmenin, test etmenin ondan sonra anlamanın doğru olacağını gösteriyor. Gelen teklifleri incelemek, varılan sonuç her ne ise üzerinde tekrar analizde bulunmak yerinde olur. Tercihlerimizi yaparken, artı ve eksileriyle ele alalım lütfen. Merkür bugün düz seyre geçiyor. Ancak bir haftalık gölgeli günlerinde başkalarıyla alakalı finansal meselelerin veya işlerin iyi takip edilmesinde yarar var. Sağlamlık ilkesine önem verelim. Ay-Neptün görünümü, verdiğimiz ve bize verilen sözlere özellikle dikkat edelim. Hayallerimizin gerçeklikle örtüşmesi gerekir. Söz vermeden veya bir konuda karar almadan önce bu durumun bize olan yarar ve zarar hesabını yapalım. Dürüst açık ve net olmakta yarar var.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, parasal kazancımız, değerlerimiz, ailemiz, ilişkimizle alakalı konularda bir değerlendirme, duruma göre bir yön belirleme, gelişmeler doğrultusunda şimdi ne yapmamız gerektiğini belirleme halidir. Özellikle bir yatırım veya iş hakkında bir karar verilecekse, tecrübelerimiz doğrultusunda ele almanızda, her açıdan duruma bakmanızda fayda var. Eğer sizin isteğiniz dışında başkaları kaynaklı bir durum söz konusu olursa, bütçemiz nispetinde düşünelim. Sözgelimi iş ortağınız, çocuğunuz, eşinizin bir ihtiyacı veya düşündüğü olabilir veyahut siz onlardan bir talepte bulunacaksınızdır. İşte bunların çok iyi hesabının yapılması gerekir. Ay-Mars kavuşumu, bu Dolunayın etkin görünümlerinden biridir. Maddi görüşme, alışveriş, borç-alacak konularında hızlı karar vermekten kaçınalım. Bir daha düşünelim. Çünkü Mars hareket dönemindeyiz. Bugün attığımız bir adım daha sonra sıkıntı yaratabilir. Aldığımız bir borcu veya verdiğimizi geri almak zor olabilir. Burs, kredi, ihtiyaç, yolculuk, iş veya özel harcamalara dikkat edelim.

    Güneş-Mars karşıtlığı, başkalarıyla olan parasal görüşme, bağlantı veya gelen haberlerin Ağustos ayına kadar tam olarak yerli yerine oturması zor olabilir. Mars geri hareketi, bize opsiyonlu ve bilinçli düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Belki de bu geri hareket daha önce fark etmediğimiz bir şeyi gösterebilir. Elde var dediğimiz bir şey, bakarız ki şu an tam olarak bize ulaşmıyor, önünde bir engel var. O zaman bekleyelim. Ödemelerimizi ihmal etmeyelim. Merkür bugün Boğa burcunda düz seyre geçecek. Ancak bir hafta etkili olacak gölgeli günlerinde ilişkimiz, iş ortaklığımızla ilgili değer yargılarımızı, beklentimizi veya onların bizden taleplerini analiz etmek, sağlamlığına önem vermek gerekir. Ay-Neptün görünümü, çocuklarınız, aşk yaşamınız, maddi konularda görünen, hissedilen durumlara değil, yaşanması muhtemel olasılıklara göre düşünmek lazım. Özverimizin sınırlarını bilelim.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    YAY

    ********

    Sevgili Yaylar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, duygularımızı coşturucu, yenilik ve değişimde bulunma arzusu, tez canlılığımızın yansımasıdır. İçimiz içimize sığmaz. Bir haber bekleriz. Hislerimizi belki istediğimiz gibi ifade etmekten kaçınırız. Ancak dışarıda bizi görenler, bu heyecanlı hallerimizin farkına varırlar. İlişki, çalışma hayatı, ailemiz ve kişisel anlamda tüm gelişmeler önemlidir bizim için. Şimdi birlikte görünümlere bir bakalım. Dolunayın etkisini daha iyi anlayalım. Ay-Mars kavuşumu, harekete geçmeye hazır olduğumuzu, gelişmelere göre anında yol alabileceğimizi işaret ediyor. Mars geri hareket dönemindeyiz. Eğer çok önceden bir hedef belirlemiş, girişimde bulunmuş isek, tabii ki olumlu bir geri dönüşle karşılaşırız. Aşk hayatımız, eğitim, iş veya ailemizle ilgili konular bir anda gündem maddemiz olur. Ancak yepyeni bir durum, gelişme, fırsat veya bir haber alırsak hemen harekete geçmek yerine, iyice düşünmekte yarar var.

    Güneş-Mars karşıtlığı, ilişki konularında harekete geçmek, düşündüğümüz bir şeyi uygulamak veya bir sonuca bağlamak arzumuzu işaret ediyor. Evlenmek, yeni bir ilişkiye başlamak, ayrılmışsak geri dönmek gibi. Fakat ben Mars geri hareketini göz önüne alarak, kararlarımızı her anlamda bir daha ele almak taraftarıyım. Çünkü aceleye getirilmemeli, mantıklı düşünülmelidir. Merkür-Boğa burcunda bugün düz seyre geçiyor. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günler. O nedenle istikrar, güven ve sağlamlık ilkesini gözetelim. Ay-Neptün görünümü, ailemiz, yerleşim yerimiz, taşınma, ev içindeki yeniliklerle ilgili kararların aceleyle alınmaması gerektiğini gösteriyor. Üzerinde düşünmemizde yarar görüyorum.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    OĞLAK

    ****

    Sevgili Oğlaklar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, hayata bakışımızı, duygularımızı ve ruhumuzu anlamada, endişelerimizi veya sevinçlerimizi gözden geçirmede önemlidir. İnsanın kendiyle olan teması ne kadar kıymetlidir. Kendini tanımak hali diyoruz buna. Biz çoğu zaman her şeyi kritik eden ve hiçbir zaman hayatı oluruna bırakmaktan hoşlanmayan biriysek, bu Dolunayda kendi kendimizi yorarız. Huzursuz oluruz ve aslında düzeltebilecek işlerimizi içinden çıkılmaz hale getiririz. Bu durum bedensel ve ruhsal anlamda bizi yorar. Fazla iyi niyet de tabii ki iyi değil. Bazen özverinin sınırlarını bilememek, bir takım insanların arkamızdan dolaplar çevirmesine yol açar ki, bu Dolunayın etkileri arasında bu da yer alıyor. Görünümler çok önemli. İlki Ay-Mars kavuşumu. Bu bizim birçok meseleyi bazen gereğinden fazla abartılı ele alacağımızı işaret ediyor. Oysaki Mars geri hareket dönemindeyiz. Bu Dolunayda her şey göründüğünden farklı olabilir. Olmaz dediğimiz bir şey, birkaç ay sonra kendiliğinden oluşur. Bu da bizim lehimize olabilir. Onun için hayata karşı bilge bir duruş sergileyiniz. Umutsuz olmayınız.

    Güneş-Mars karşıtlığı doğru bilgiye ulaşmak, oldubittiye getirmemek, kararlarımızı gözden geçirmektir. Aşırı çalışmak, her işe atılmak, kendimizi düşünmemek nasıl yanlışsa, birileriyle çatışmak, meseleleri anlamadan karar vermek de o kadar yanlıştır. Mars geri hareketi, bir hazırlık dönemidir. Şu andaki projeler, işler veya yoğunluk sizi yorabilir. Öncelik sırasına göre halletmek yararlı olur. Merkür bugün Boğa burcunda düzeliyor. Ancak gölgeli günleri bir hafta daha etkilidir. Bu sizin zihnen sakinleşmenizi sağlar. Kendi içinizde bazı meseleleri gözden geçirmeye devam edersiniz. Değer yargılarınız, güvenilirlik, sağlamlık sizin için kıymetlidir. Belki biraz huzursuzsunuz. Ancak odaklandığınızda, neyin ne olduğunu tespit edebilecek zihne sahipsiniz. Ay-Neptün görünümü, kendi içinizde bazı meseleleri hassas şekilde ele alırsınız. Belki de bu mesele sandığınız gibi değildir. Onun için lütfen biraz sakin olunuz ve gerçekçi şekilde analiz ediniz.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, bilginizi, tecrübenizi, yeteneğinizi grup içinde göstermeniz ve başkalarının ne düşündüğünü görmeniz yönünde etkilidir. Buna test de diyebiliriz. Ben her şeyi iyi bilirim, bu konuda yeterliyim, söz sahibiyim demek yerine, bu konuda öğrenmeyi, gelişmeyi, ilerlemeyi seçiyorum diyebilmek tabii ki bilgelik ister. Bu Dolunay, proje hazırlığı, hedef belirleme, yönünüzü belirleme, eksiklerinizi görebilmenizde yardımcıdır. Kibir, kendini beğenmişlik yerine tevazu size kapıları açan anahtardır. Dolunayın görünümleri, bu konuda bize rehberlik edicidir. Ay-Mars kavuşumu, hızlıca karar almaya neden olabilir. Hazır olsanız dahi, siz yine de bir daha işlerinizi gözden geçiriniz. Mars geri hareket dönemindeyiz. O nedenle hemen oldubittiye getirmeyeceğiz işlerimizi. Daha önce başlanan işleri kolayca halletmek mümkündür. Eğitim vermek, eşlik etmek, rehberlik, spor aktiviteleri, mistik, felsefi çalışmalar bu Dolunayda ruhumuza iyi gelir.

    Güneş-Mars karşıtlığı, aşk hayatımızı, sosyal ilişkilerimizi canlandırır. Daha önce başlanmış çalışmaların bitirilmesinde yardımcıdır. Her bilgiye, yeniliğe açıksınızdır. Eğer kafanızın içinde bir projeniz varsa, Mars geri hareketi, tekrar gözden geçirmede bulunmanız için faydalıdır. Karşı cinsle ilişki, arkadaşlık kurmak, yeni insanlarla tanışmak, çocuk sahibi olmak veya çocuklarınızla ilgili aktiviteler de, bu karşıtlıkta etkindir. Fakat tam anlamıyla tanımadan hiç kimse için iyi veya kötü diyemeyiz. Merkür bugün Boğa burcunda düzeliyor. Ancak bir haftalık gölgeli günleri var. Bu süre içinde, ailemizi ilgilendiren konularda fikirlerimizi, değer verdiğimiz her şeyi gözden geçireceğiz. Özgürlüğümüz bizim için ne kadar önemliyse, ailemizin huzuru, geleceği, güvencemiz de o kadar kıymetli bizim için. Ay-Neptün görünümü, iş tercihlerimizin veya mevcut şu andaki durumun gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekiyor. İdeallerimiz, vizyonumuz önemli. Attığımız bir adımın, verdiğimiz bir kararın sorumluluğunu almak zorundayız. O nedenle her şeye yeniden bir bakalım.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN


    BALIK

    ********

    Sevgili Balıklar, Sevgili Balıklar, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, işimiz-yuvamızla alakalı konularda bizi hareketlendirici ve bir o kadar test edicidir. Şu andaki şartlarınız uzun vadeli düşündüğünüzde sizi tatmin etmiyor ve ilerisi adına güven içermiyorsa, bu Dolunayda biraz huzursuzluk yaşanabilir. Başarılı olmak için, elinizden geleni yaptığınız halde, hala bazı şeyler doyurucu gelmiyorsa, sorumluluklar bir hayli yoruyor, özgür hareket etmenizin önüne geçiyorsa, başka bir yön, hedef belirleyebilirsiniz. Ancak bunun zamanı mıdır veya şu andaki gelişmeler daha sonra düzelir mi diye düşünmek gerekiyor. Dolunayın etkin görünümleri bu konuda bize rehber olabilir. Ay-Mars kavuşumu, bir yanıyla üstünüzdeki baskıyı, şartlara uyma zorunluluğunu işaret ediyor. Diğer yandan meseleleri abartarak ele almanızı neden oluyor. Belki de Ya sabır diyorsunuz. Ancak Mars geri hareket dönemindeyiz. Bu sıkışıklık veya sorunlar, düşündüğünüz yenilikler ancak Ağustos sonuna doğru netleşmiş olacak. Yeni arayışlar, atılımlar için bu döneme kadar dağılmamak, bu süreyi araştırma, yeniden bakma ve mevcut işimize odaklanma şeklinde değerlendirelim.

    Güneş-Mars karşıtlığı, ev-iş arasındaki hareketliliğin, hangi işe, meseleye önem vereceğimizi bilememek anlamına gelir. Belki taşınma işleriniz var veya böyle bir şey düşünüyorsunuz. Eğitim hayatı da bunda etken olabilir. Ofis açmak, öğretmenlik, iletişim, emekli olmak, terfi gibi durumları da sayabiliriz. Mars geri hareketi, içerde yapılan hazırlığı gösteriyor. Eşya toplamak, düzenleme yapmak gibi. Bunlar daha önce karar verilmiş işler de olabilir. Kendinize zaman tanıyınız. Yavaş yavaş bilinçli şekilde düzenleyiniz. Merkür bugün düz seyre geçecek. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günleridir. Çevre, yakın akraba, eğitim ve iş hayatımızla ilgili konularda yine gözlemde bulunacağız. Ay-Neptün görünümünde, hayatın gerçekleri her ne kadar üzerimizde etkin olsa da, hayallerimizde yarattığımız bir dünya var. Bunlara kavuşmak arzusu var. Ancak şartlara, zamana göre hareket etmek zorunda olduğumuzun farkındayız.

    MAYIS AYI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler