KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    16-22 Mayıs haftalık burç yorumları

    16-22 Mayıs 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

    KOÇ

    /

    Sevgili Koçlar, 21 Mayıs tarihinde Güneş, İkizler burcunda ilerleyecek. Bu geçiş genelde yakın çevremizle olan aktif bağlantı, girişkenlik, tanışmak, kendimizi ifade etmek, canlanmak tarzında bir yansımadır. Bir yandan da özgür olmak isteriz. Yeni biriyle tanışmaya hazır bir halimiz vardır. Hatta bir hayli hızlı davranırız. Ancak unutmayalım Merkür, Boğa burcunda gölgeli günleri dahil olmak üzere ay sonuna kadar etkili. Zihnimiz maddi kazanç, biriktirme, güvenli bir yaşam gibi olgulara odaklı çalışıyor. Ancak piyasanın durumu, mevcut şartlarımız ve bütçemiz konusunda dikkatli hareket etmemiz gerektiğini de bilelim.
    22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay’da, tecrübemizi ve arzu ettiklerimizi ifade etmek, kendimizi göstermek gibi heveslerimizin yoğun olduğu bir süreç. Ancak bunları yapmadan önce şöyle bir duruma bakmak ve daha iyi anlamak gerekiyor. Her şey gönlünüzce olsun.


    BOĞA

    /

    Sevgili Boğalar, Güneş, İkizler burcunda seyrini sürdürecek. Ancak, unutmayalım, Merkür geri hareketi gölgeli günlerini de hesaba kattığımızda Mayıs sonuna kadar burcunuz üzerinde etkilidir. Söz ile değil belge ve garantiyle iş yapmak lazım. Alım, satım işlerinde mutlaka sağlamlık aramalıyız. Mevcut bütçemizin sınırlarına taşmamak lazımdır. Kime ne veriyoruz, kimden ne alacağız? Kontrolünü iyi yapalım. Cüzdanımıza, çantamıza dikkat edelim. Gerçekçi olmamızda yarar var.
    22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay’da, maddi ortaklıklar, eş ve sevgilinizin finansal durumu, miras hakkı ve bölüşümü, kredi, borçlanma gibi önemli konuların üzerinde dikkatlice durulması gerekiyor. “Şuradan şu gelir, bunu şöyle hallederim” demek yerine, gerçekçi olmamız lazım. Genelde boğalar pek dikkatlidir. İşlerini sağlama almaya çalışırlar. Ancak bazen öyle gelişmeler yaşanır ki, hesabı şaşırabiliriz. Ay, Mars kavuşumu, şu andaki mevcut durumun bizi pek de tatmin etmediğini gösteriyor. Ödenmesi gereken borçlar sıkıştırabilir. Mars gerilediği için, tam olarak önümüzü görmekte zorlanıyoruz. O yüzden dikkat etmek zorundayız. Her şey gönlünüzce olsun.


    İKİZLER

    /

    Sevgili İkizler, 22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, partneriniz, iş ortağınız veya diğer insanlarla olan ilişkiniz hakkında bir karar dönemi olarak gayet önemlidir. Bu ilişkide yaşananlar gözden geçirilerek bir saptamada bulunulur. Yeni bir ilişkiye iki hafta önce adım atmış çiftler bugün birbirleri hakkında ne düşündüklerini ifade ederler. Ancak bu kesin sonuç olmayabilir. Devam veya nokta koysanız dahi, geçerliliği olmayabilir. Bekleyeceğiz. Sorunsuz ilerleyen çiftler için bu Dolunay’da bazı ufak tefek problemler çıkabilir. Bunlar konuşularak halledilecek şeylerdir. Daha önce ayrılmış sevgiliniz geri dönebilir veya sizin fikriniz değişebilir. Ay, Mars kavuşumu, çiftler arasında bazı meselelerin gereğinden fazla büyütülmesine yol açabilir. Partnerin iş, eğitim veya farklı bir konudaki kararı size pek uymayabilir. Şimdi aynı konuyu partneriniz gündeme getirebilir. Mars geri harekette olduğu için, bugün gelinen noktanın çok fazla üzerinde durulması, tartışılması gereksizdir. Çünkü bu mesele Ağustos ayında ancak netleşir. Güneş, Mars karşıtlığı, birbirinizle görüş ve hedeflerinizin uyuşmamasıdır. Size göre mantıklı bir çözüm değildir. Bu mesele, Mars geri hareketi nedeniyle biraz önce belirttiğim gibi henüz aydınlanmamış olabilir. Resmin bütünü görmek faydalıdır. Her şey gönlünüzce olsun.


    YENGEÇ

    /

    Sevgili Yengeçler, 22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, günlük hayatımızdaki koşturmacanın bizi stres altına sokması nedeniyle yaşanan huzursuzluğun işaretçisidir. Birçok şeyi aynı anda yapmak, kendimizi kısıtlanmış gibi hissettirir. Bu nedenle sağlığımız bozulabilir. ‘Bu işler nereye kadar, hayat sadece çalışmak mi?’ diye düşünürüz. Aslında bu durum uzun zamandır devam eden bir haldir. Bugünkü Dolunay’da bu daha fazla bizi rahatsız eder. Ay, Mars kavuşumu, tez canlı davranmanın işaretçisidir. İşiniz veya başka bir nedenle yaşanan yoğunluk ve epeydir sizi rahatsız eden konular tekrar gündeme gelir. Meseleleri abartıyla ele almanıza neden olabilir. Bugünkü durumunuz ağustos ayında tekrar gözden geçirileceği için daha sakin olmaya çalışın. Güneş, Mars karşıtlığı, bir iş üzerinde yoğun çalışmanın ve kendinizi ifade etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Birden fazla proje veya mesele üzerinde sağlıklı düşünmek kolay değil. Kısa veya uzun aralarla dinlenin. Bu sizin zihninizi toparlar. Şu andaki mevcut durum her ne kadar bizi rahatsız etse de, bu düz seyir zihnimizi sakinleştirir ve en azından değer yargılarımızı yeniden gözden geçirmemizde yardımcıdır. Belki de gereğinden fazla gerginiz ve bu yüzden her şey gözümüzde büyüyor. Ay, Neptün görünümü, ideallerinize göre kendiniz için bir yol belirleme arzunuzun işaretçisidir. Ancak şu anda verilen bir kararın kalıcılığı tartışılır. Onun için her bir olasılığı dikkatle gözden geçirmeliyiz. Her şey gönlünüzce olsun.


    ASLAN

    /

    Sevgili Aslanlar, 22 Mayıs tarinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, sizin aşk hayatınız veya hayatınızı canlandıracak konularda verilen kararın, gelişmenin işaretçisidir. Bu durum evladınızla ilgili olabilir. Onun geleceğini ilgilendiren eğitim, iş veya özel hayatıyla ilgili bir gelişme de olabilir. Ancak bir o kadar da düşündürür. Annelik, babalık kaygısı diyelim. Uzun zamandır bir bebek düşünüyorsanız, bu Dolunay’da karar alınabilir. Ayrılan bir çiftseniz, nafaka veya diğer meseleler üzerinde durulabilir. Uzun süredir yalnız olanlar aşkla tekrar buluşabilir. Yolculuklar, görüşmeler, iletişim anlamında bu Dolunay sosyal açıdan fazla aktif görünüyor. Ancak unutmayalım, Mars geri hareketi hala devam ediyor. Şimdi birlikte görünümlere bakarak, durumu daha iyi anlayalım. Ay, Mars kavuşumu sizi yukarıda yazdığım konularda hareketlendirici, birden fazla proje veya durumla haşır neşir olma, bir kadının hayatında bir erkeğin yeniden canlanışı, bir ilişkinin başlaması, etkinliklere katılmak gibi geniş bir etkisi var. Ancak Mars geri hareketteyiz. Bugünkü durumlara kesin sonuç anlamında bakamayız. Belli bir zaman aralığında düşünmek gerekiyor. Ay, Neptün görünümü, aşk hayatınız, başkalarıyla olan her türlü parasal alışverişiniz, cinsel hayatınız, çocuklarınızla ilgili konularda çabuk karar vermeyiniz. Her şey gönlünüzce olsun.


    BAŞAK

    /

    Sevgili Başaklar, 22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, aile, yuvamız, yerleşim yerimizle alakalı konularda yaşanan gelişmelerin, iş hayatımızı da yakından ilgilendireceğini işaret ediyor. Eğitim, iş veya farklı bir nedenle başka bir yere taşınma kararı verebiliriz. Acele etmemek şartlara bakmak gerekir. Eğer sizin isteğiniz dışında bir gelişme olursa, bunun düzelme veya telafisi mümkündür. Ay, Mars kavuşumu, çabuk tepki göstermeye, karar almaya, aile içinde meseleleri gereğinden fazla büyütmeye veya hevesli şekilde karşılamaya işarettir. Ancak Mars geri hareketi devam ediyor. Bugün uygulamak istediğiniz, çok önce alınmış bir karar olsa bile, yine de üzerinde düşünmek gerekir. Yine bugün yaşanan durum Ağustos ayına kadar deneme süresi gibidir. Ondan sonrasında şartlar değişebilir. Her ne olursa olsun, enerjiniz bir hayli yükselecek. Güneş, Mars karşıtlığı, bazı şeylerin tam yerli yerine oturmaması, bunların şimdilik kaydıyla ele alınması ve aceleyle bir oldu bittiye getirilmemesi gerekir. Ayrıca eğer yeni bir adım atmak istiyor bunu yapmaya engel durumlar varsa sabırlı olmakta fayda var. Ofis açmak, evden çalışmak, bir projeyi tamamlamak gibi işleri de bu şekilde ele alınız. Merkür bugün Boğa burcunda düz seyre geçse de, bir haftalık gölgeli günlerinde yurtdışı, eğitim, iş ve yerleşme konularında bir daha duruma bakacağız. Güvenilir ve uzun vadede düşünmeliyiz. Her şey gönlünüzce olsun.


    TERAZİ

    /

    Sevgili Teraziler, 22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, aldığımız bir haber, bazı gelişmeler veya önceden düşünülmüş bir görüşme, eğitim, iş, yakın çevremizle alakalı bir değişimin işaretçisi olabilir. Kendimizi geliştirme, çevremizden uzaklaşma, yolculuklar yapma, bir projenin sonuçlanması, bir fırsatla karşılaşma gibi etkileri olabilecek bu Dolunay aslında tam bir sonuç anlamı taşımıyor. Çünkü Mars geri harekette ve bugünkü meseleler Ağustos ayındaki gelişmelere göre ivme kazanır. Ay, Mars kavuşumu, bir hayli aktif hareketlilik, bir yerden başka yere gitmek, bir şeyleri çözüme kavuşturmak amaçlı yoğunluğun işaretçisidir. Bu iş, eğitim veya farklı bir meselede etkilidir. Mars geri hareketinde konuştuğumuza, anlaştığımıza, yaptığımıza iyice bakmak lazım. Belli bir süre tanımak, test etmek gerekiyor. Güneş, Mars karşıtlığı, geri hareket nedeniyle şu anda yurtdışı, yüksek eğitim, ticaret gibi konularda mantıklı düşünmeye çalışmanın, iyice öğrenmenin, test etmenin doğru olacağını gösteriyor. Gelen teklifleri incelemek, varılan sonuç her ne ise üzerinde tekrar analizde bulunmak yerinde olur. Tercihlerimizi yaparken, artı ve eksileriyle ele alalım. Merkür bugün düz seyre geçiyor. Ancak bir haftalık gölgeli günlerinde başkalarıyla alakalı finansal meselelerin veya işlerin iyi takip edilmesinde yarar var. Her şey gönlünüzce olsun.


    AKREP

    /

    Sevgili Akrepler, 22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, parasal kazancımız, değerlerimiz, ailemiz, ilişkimizle alakalı konularda bir değerlendirme, duruma göre bir yön belirleme, gelişmeler doğrultusunda şimdi ne yapmamız gerektiğini belirleme halidir. Özellikle bir yatırım veya iş hakkında bir karar verilecekse, tecrübelerimiz doğrultusunda ele almanızda, her açıdan duruma bakmanızda fayda var. Eğer sizin isteğiniz dışında başkaları kaynaklı bir durum söz konusu olursa, bütçemiz nispetinde düşünelim. Sözgelimi iş ortağınız, çocuğunuz, eşinizin bir ihtiyacı veya düşündüğü olabilir. Veyahut siz onlardan bir talepte bulunacaksınızdır. Ay, Mars kavuşumu, bu Dolunay’ın etkin görünümlerinden biridir. Maddi görüşme, alışveriş, borç, alacak konularında hızlı karar vermekten kaçınalım. Çünkü Mars hareket dönemindeyiz. Bugün attığımız bir adım daha sonra sıkıntı yaratabilir. Güneş, Mars karşıtlığı, başkalarıyla olan parasal görüşme, bağlantı veya gelen haberlerin Ağustos ayına kadar tam olarak yerli yerine oturması zor olabilir. Mars geri hareketi, bize opsiyonlu ve bilinçli düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Belki de bu geri hareket daha önce fark etmediğimiz bir şeyi gösterebilir. Ay, Neptün görünümü, çocuklarınız, aşk yaşamınız, maddi konularda görünen, hissedilen durumlara değil, yaşanması muhtemel olasılıklara göre düşünmek lazım. Her şey gönlünüzce olsun.


    YAY

    /

    Sevgili Yaylar, 22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, duygularımızı coşturucu, yenilik ve değişimde bulunma arzusu, tez canlılığımızın yansımasıdır. İçimiz içimize sığmaz. Hislerimizi belki istediğimiz gibi ifade etmekten kaçınırız. Ancak dışarıda bizi görenler, bu heyecanlı hallerimizin farkına varır. Ay, Mars kavuşumu, harekete geçmeye hazır olduğumuzu, gelişmelere göre anında yol alabileceğimizi işaret ediyor. Mars geri hareket dönemindeyiz. Eğer çok önceden bir hedef belirlemiş, girişimde bulunmuş isek, tabii ki olumlu bir geri dönüşle karşılaşırız. Aşk hayatımız, eğitim, iş veya ailemizle ilgili konular bir anda gündem maddemiz olur. Ancak yepyeni bir durum, gelişme, fırsat veya bir haber alırsak iyice düşünmekte yarar var. Güneş, Mars karşıtlığı, ilişki konularında harekete geçmek, düşündüğümüz bir şeyi uygulamak veya bir sonuca bağlamak arzumuzu işaret ediyor. Fakat ben Mars geri hareketini göz önüne alarak, kararlarımızı her anlamda bir daha ele almak taraftarıyım. Çünkü aceleye getirilmemelidir. Merkür, Boğa burcunda bugün düz seyre geçiyor. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günler. O nedenle istikrar, güven ve sağlamlık ilkesini gözetelim. Ay, Neptün görünümü, ailemiz, yerleşim yerimiz, taşınma, ev içindeki yeniliklerle ilgili kararların aceleyle alınmaması gerektiğini gösteriyor. Üzerinde düşünmemizde yarar görüyorum. Her şey gönlünüzce olsun.


    OĞLAK

    /

    Sevgili Oğlaklar, 22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, hayata bakışımızı, duygularımızı ve ruhumuzu anlamada, endişelerimizi veya sevinçlerimizi gözden geçirmede önemlidir. İnsanın kendiyle olan teması ne kadar kıymetlidir. Biz çoğu zaman her şeyi kritik eden ve hiçbir zaman hayatı oluruna bırakmaktan hoşlanmayan biriysek, bu Dolunay’da kendi kendimizi yorarız. özverinin sınırlarını bilememek, bir takım insanların arkamızdan dolaplar çevirmesine yol açar ki, bu Dolunay’ın etkileri arasında bu da yer alıyor. İlk görünüm Ay, Mars kavuşumu. Bu bizim birçok meseleyi bazen gereğinden fazla abartılı ele alacağımızı işaret ediyor. Oysaki Mars geri hareket dönemindeyiz. Olmaz dediğimiz bir şey, birkaç ay sonra kendiliğinden oluşur. Bu da bizim lehimize olabilir. Onun için hayata karşı bilge bir duruş sergileyiniz. Güneş, Mars karşıtlığı doğru bilgiye ulaşmak, oldubittiye getirmemek, kararlarımızı gözden geçirmektir. Aşırı çalışmak, her işe atılmak, kendimizi düşünmemek nasıl yanlışsa, birileriyle çatışmak, meseleleri anlamadan karar vermek de o kadar yanlıştır. Mars geri hareketi, bir hazırlık dönemidir. Öncelik sırasına göre halletmek yararlı olur. Kendi içinizde bazı meseleleri gözden geçirmeye devam edersiniz. Değer yargılarınız, güvenilirlik, sağlamlık sizin için kıymetlidir. Belki biraz huzursuzsunuz. Ancak odaklandığınızda, neyin ne olduğunu tespit edebilecek zihne sahipsiniz. Ay, Neptün görünümünde, kendi içinizde bazı meseleleri hassas şekilde ele alırsınız. Lütfen biraz sakin olun ve gerçekçi şekilde analiz edin. Her şey gönlünüzce olsun.


    KOVA

    /

    Sevgili Kovalar, 22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, bilginizi, tecrübenizi, yeteneğinizi grup içinde göstermeniz ve başkalarının ne düşündüğünü görmeniz yönünde etkilidir. Buna test de diyebilirsiniz. ‘Ben her şeyi iyi bilirim, söz sahibiyim’ demek yerine, ‘bu konuda öğrenmeyi, gelişmeyi, ilerlemeyi seçiyorum’ diyebilmek tabii ki bilgelik ister. Bu Dolunay, proje hazırlığı, hedef belirleme, yönünüzü belirleme, eksiklerinizi görebilmenizde yardımcıdır. Dolunay’ın görünümleri, bu konuda bize rehberlik edicidir. Ay, Mars kavuşumu, hızlıca karar almaya sebep olabilir. Hazır olsanız dahi, siz yine de bir daha işlerinizi gözden geçirin. Mars geri hareket dönemindeyiz. O nedenle hemen oldubittiye getirmeyin. Daha önce başlanan işleri kolayca halletmek mümkün. Eğitim vermek, eşlik etmek, rehberlik, spor aktiviteleri, mistik, felsefi çalışmalar bu Dolunay’da ruhumuza iyi gelir. Merkür bugün Boğa burcunda düzeliyor. Ancak bir haftalık gölgeli günleri var. Bu süre içinde, ailemizi ilgilendiren konularda fikirlerimizi, değer verdiğimiz her şeyi gözden geçireceğiz. Özgürlüğümüz bizim için ne kadar önemliyse, ailemizin huzuru, geleceği, güvencemiz de o kadar kıymetli. Ay, Neptün görünümünde, iş tercihlerimizin veya mevcut şu andaki durumun gerçekçi bir şekilde ele alınması gerekiyor. İdeallerimiz, vizyonumuz önemli. Attığımız bir adımın, verdiğimiz bir kararın sorumluluğunu almak zorundayız. O nedenle her şeye yeniden bir daha bakalım. Her şey gönlünüzce olsun.


    BALIK

    /

    Sevgili Balıklar, 22 Mayıs tarihinde Yay burcunda oluşacak Dolunay, işimiz ve yuvamızla alakalı konularda bizi hareketlendirici ve bir o kadar test edicidir. Şu andaki şartlarınız uzun vadeli düşündüğünüzde sizi tatmin etmiyor ve ilerisi adına güven içermiyorsa, bu Dolunay’da biraz huzursuzluk yaşanabilir. Başarılı olmak için, elinizden geleni yaptığınız halde, hala bazı şeyler doyurucu gelmiyorsa, özgür hareket etmenizin önüne geçiyorsa, başka bir yön belirleyebilirsiniz. Ancak bunun zamanı mıdır veya şu andaki gelişmeler daha sonra düzelir mi? Duruma bakmak gerekiyor. Mars geri hareket dönemindeyiz. Bu sıkışıklık veya sorunlar, düşündüğünüz yenilikler ancak Ağustos sonuna doğru netleşmiş olacak. Yeni arayışlar, atılımlar için bu döneme kadar dağılmamak, bu süreyi araştırma, yeniden bakma ve mevcut işimize odaklanma şeklinde değerlendirelim. Merkür bugün düz seyre geçecek. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreç gölgeli günlerdir. Çevre, yakın akraba, eğitim ve iş hayatımızla ilgili konularda yine gözlemde bulunacağız. Ay, Neptün görünümünde, hayatın gerçekleri her ne kadar üzerimizde etkin olsa da, hayallerimizde yarattığımız bir dünya var. Ancak şartlara, zamana göre hareket etmek zorunda olduğumuzun farkındayız. Her şey gönlünüzce olsun.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler