KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Yeniay Boğa burcunda

    Yeniay'ın Boğa burcuna olan hareketinin, burçlara etkisi....

    KOÇ

    Sevgili Koçlar, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, mali konuları vurgulayıcı ve bu konular üzerinde odaklanmamızı sağlayıcıdır. Kendimizi huzurlu, güçlü, mutlu hissetmemizin bir anlamı da, cebimizdeki paraya, satın alma gücümüze bağlıdır. Kazanç, yatırım, arzu ettiklerimize sahip olmak yönünde kararlı oluruz. Ancak unutmayalım ki, Merkür gerilemekte. Bu nedenle bu Yeniayda ayaklarımız sağlam yere basmalı, risk faktörünü göz önüne almalı, dikkatli, tedbirli şekilde hareket etmeliyiz. Yeniayın dört önemli görünümü var. İlki, Ay-Venüs kavuşumu. Maddi anlamda şans verici gözüküyor. Özellikle Nisan ayında verilmiş kararların bizi memnun etmesi mümkün. Gelişmeler sevindirici duruyor.

    Fakat dediğim gibi Merkür gerilediği için, önümüzdeki iki hafta boyunca bütçemizin ayarını bilelim. Geleni tutalım. İkincisi, Ay-Neptün görünümü, biraz hassas düşünmemizi, vericiliğimiz, cömertliğimizin sınırlarını iyi çizmemiz gerektiğini işaret ediyor. Üçüncüsü, Ay-Jüpiter görünümü, çalışma hayatımız ve finansal konularda işlerimizi düzgün, verimli ve sağlıklı şekilde yerli yerine koyabiliriz. Bu geri hareket döneminde yapılan gözden geçirmeler hakikaten faydalı olabilir. Sonuncusu, Ay-Pluto görünümü, tercihlerimizi iş hayatı ve parasal konularda yaparken, kendimize güvenimiz tam olacak. Gücümüzü azaltıcı bir Yeniay değil bu. Sadece biraz daha dikkatli, sabırlı olursak, bunun yararlarını görebiliriz.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar, 6 Mayıs saat 22:30 da, burcunuz üzerinde doğacak Yeniay, size çekicilik, yakışıklılık, başkaları üzerinde etkili olma, yapmak istediklerinizi kafanızın içinde tekrar gözden geçirerek duruma bakma yönünde olumludur. Bu yıl ki Yeniay, burcunuzdaki Merkür geri hareketine denk geldiği için, tabii ki en başta girişim, yenilikler, mevcut durumunuza açıklık getirecek gelişmeler anlamında biraz sabırlı olmayı gerektiriyor. Yeniayın görünümleri önümüzdeki iki haftalık dönemdeki gelişmelere, Yeniayın getirileri ve dikkate alınacak yönlerini anlamamızda rehberlik edicidir. Ay-Venüs kavuşumu bu Yeniayda, ilişkiniz, dış dünya ile temaslarınız ve ilerisi adına verilecek kararları gayet düzgün bir şekilde ele alacağınızın işaretçisidir. Karşınıza bir fırsat çıksa veya biriyle karşılaşsanız, enine boyuna incelersiniz. Sabırlı bir şekilde durumu ele alırsınız.

    Nisan ayı başında verilen kararlar, başlanan işler veya gelişmeler bu Yeniayda olumlu yönde seyreder. Ay-Neptün görünümü, ilerisi adına umutlanmanızı, başkalarıyla ilişkinizi güçlendirmenizi, sevgi, merhamet gibi güzel duyguları gönlünüzde hissetmenizi sağlar. Ay-Jüpiter görünümü, aşk hayatınızda samimiyet, iyi niyet, seçicilik, estetik, seçicilik, sorumluluk duygusunu yükseltir. Her şeyin güzel olacağına dair umudunuz yükselir. Ay-Pluto görünümü, tecrübeli, kendinize güvenli bir şekilde isteklerinizi ifade etmenizde yardımcıdır. Yorumunuzun ilk girişinde söz ettiğim Merkür geri hareketini unutmayalım. Yeniayın görünümleri olumludur. Sadece biraz tedbirli olmayı, güvenilirliği, sağlamlığı merkez alırsak, gayet olumlu yönde bu Yeniayı değerlendiririz.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    İKİZLER

    ****

    Sevgili İkizler, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, sevilmeye, ilgi görmeye, güvenmeye, kendimizi iyi hissetmeye olan ihtiyacımızı vurguluyor. Yalnızlık veya ilişki sorunlarını kendi içimizde gözden geçireceğiz. Yöneticiniz Merkür, şu sıralarda gerilediği için, geçmişi daha fazla düşünebiliriz. Daha fazla hassas olabiliriz. Güven ve sadakati önemseriz. Yeniayın görünümleri, bize yoldaşlık edebilir. Böylece durumu netleştiririz. Ay-Venüs görünümü, sevdiğimizden veya başkalarından özel ilgi görme arzumuzdur. Gözlerden uzakta yaşarız ilişkimizi veya düşündüklerimizi. Merkür gerilediği için, henüz yeni ayrılmışsak, onu daha fazla düşünürüz. Yalnızsak veya bir araya gelmemiz mümkün değilse, kendimizi garip hissederiz. Elimiz telefona gider, ancak aramayız. Özleriz, aranılmak isteriz. Ne yapmalıyım diye düşünürüz. Bazı sorunlarımızı içimize atarız.

    Ay-Neptün görünümü, iş veya özel sorunlarımızın üstümüzdeki hassasiyetini yükseltir. Güzel bir şeyler duymaya, problemsiz yaşamaya özlem duyarız. İyi niyetimizin kadir ve kıymeti bilinsin isteriz. Rüyalarımız bir hayli geçmişe dönüktür. Pişman olmamak için, bir daha düşünmekte fayda vardır. Ay-Jüpiter görünümü, mutlu bir aile yaşantısı, güçlü olmak, huzurlu bir hayat, seçkinlik, kalite olgularının bizim için ne kadar önemli olduğunu işaret eder. Her şeyin düzgün, verimli, sağlıklı olmasını isteriz. Bedensel ve duygusal anlamda iç huzurumuzu hiçbir şeye değişmeyiz. Ay-Pluto görünümü, bir yanımızın sevilmek, sevmek diğer yanımızın güven ihtiyacını vurgular. Merkür geri hareketi de zaten, bu olgular çerçevesinde durumu gözden geçirmenin faydalı olacağını işaret eder.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    YENGEÇ

    ********

    Sevgili Yengeçler, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, güven ve istikrar, maddi ve manevi zenginlik, kaliteli ortamlar, geleceğe dair umut taşımanın bizim için ne kadar önemli olduğunu hissettirir. Bu yılki Boğa burcundaki Yeniay, Merkür geri hareketiyle aynı zamana denk geldiği için tabii ki, ilerisi adına bilinçli düşünmek, yapmak istediklerimizi tekrar gözden geçirmek yönünde önemlidir. Yenilikleri ise tabii ki mercek altına almak, incelemeden karar vermemek lazım. Geçtiğimiz Nisan ayından bu yana atılan adımlara, verilen kararlara, şu andaki duruma bir daha bakacağız. Gelişmeler ne yönde anlayalım. Yeniayın etkili olduğu günkü görünümlere bakarak, durumu daha net anlayabiliriz. Ay-Venüs kavuşumu, sosyal hayatımız, ilişkilerimiz, işlerimiz, kısaca yaşantımızda huzur, güven, istikrar ve geleceğe dönük umut taşıdığımızın göstergesidir. Merkür geri hareketi de, bu doğrultuda düşündüğümüzü, iyi bir başlangıç için, gerekirse bekleyebileceğimizi işaret ediyor. Geç olsun güç olmasın diyoruz.

    Ay-Neptün görünümü yeni bir çevre, yeni bir yaşam, sevdiklerimizi düşünmek, güzel dileklerde bulunmamızı sağlıyor. Rüyalarımız var ve biz bunları gerçekleştirmek istiyoruz. Bu niyetle hareket ediyoruz. Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle olan sıkı bağımızın, yardımcı olmanın, düzenleme, bedensel ve duygusal anlamda gelişimi gözetmenin işaretçisi. En yakınımızda bulunan kişiden, toplumsal ilişkilere kadar geniş alanda güven ve istikrarın peşindeyiz. Ay-Pluto görünümü, seçimlerimizi yaparken ilerisini düşündüğümüzü, güçlü, güvenilir ilişkilere yöneldiğimizi, ölçülü ve gayet kararlı şekilde yolumuzu çizmek istediğimizi vurguluyor. Merkür geri hareketi de, bunların gerçekleşmesi adına düşündüğümüzün işaretçisi oluyor.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, mesleki konularda huzurlu, seçkin, güvenli ve rahat olana yönelmemizi sağlayan bir etkidir. Kafamızda birçok şeyi tasarlarız. Duruma bakarız. Yeni bir atılımda bulunmak, tabii ki Merkür geri hareketi nedeniyle düşünmemizi gerektiriyor. İşimizden memnun olalım veya olmayalım, görev ve sorumluluklarımızı ihmal etmemeliyiz. Netlik kazanmadan, kararlar vermemeliyiz. Yeniayın oluştuğu günkü görünümler, önümüzdeki süreci anlamamızda bize yol gösterir. Ay-Venüs kavuşumu, uzlaşıdan yana olmamızı sağlıyor. Mevcut durum ve şartların farkında olarak karşımıza gerçekten olumlu bir teklif çıkmadan veya işimizde bir iyileştirme olmadan önemli bir adım atmamalıyız. Geçtiğimiz Nisan ayında eğer yeni bir işe başlamış, bu yönde karar vermiş veya bir görüşmede bulunmuşsak, bugünkü Yeniayda son duruma bir bakarız. Olumlu mu yoksa üzerinde bir daha düşünmek gerekiyor mu anlarız. Yeni bir teklifle karşılaşırsak, maddi şartları önemsemeliyiz.

    Ay-Neptün görünümü, parasal açıdan güvencemiz çok önemli. Özellikle işimizin getiri anlamında mutlaka doyurucu olmasına önem vermeliyiz. Bir şeylere güvenerek, iyi niyetle hareket etmemek doğru olur. Dereyi görmeden paçaları sıvamayalım. Her şey yolunda ise, zaten sorun yok. Ay-Jüpiter görünümü, Parasal girdilerin işaretçisidir veya bu konudaki girişim ve görüşmeleri de simgeler. Bu görüşmelerdeki şartlara iyi bakalım. Bütçemizin dengeli olmasına dikkat edelim. Ay-Pluto görünüm, tecrübemiz, bilgimiz ve şartlarımıza uygun bir iş seçiminde bulunmanın göstergesidir. Huzur ve güvence kadar, üzerimize aldığımız sorumlulukların da bilincinde olursak, doğru bir tercihte bulunabiliriz.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    BAŞAK

    ****

    Sevgili Başaklar, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, hayata bakışımızı zenginleştiren, huzurlandıran, güven içinde yaşama arzumuzu yüreğimizde hissettiren bir etkidir. Biz bunları önemseriz ve bunları elde etmemizi sağlayacak gelişmelere yöneliriz. Bu yıl ki Boğa burcu Yeniayı, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, doğal olarak yenilikleri temkinli, bilinçli bir şekilde, sağlam olup olmadığına iyice bakarak karşılamalıyız. Yeniayın görünümleri bu konuda bize fikir verebilir. Ay-Venüs kavuşumu, yeni tanışmalar, görüşmeler, etrafımızdaki güzelliklere yönelişimizin işaretçisidir. Her şeyde seçkinlik, kalite, uzun ömürlülük arıyoruz. Ay-Neptün görünümü, gerek ikili ilişkimizde ve gerekse parasal konularda güven, rahatlık, sevgi, şefkat gibi olguları önemsediğimizi gösteriyor. Beraberlikleri bu anlamda ele alacağız.

    Ay-Jüpiter görünümü, içimizde yaşama sevinci uyandırıyor. Düzen, sağlamlık, mükemmellik arayışındayız. Verimli ve sağlıklı olana yöneliyoruz. Hayata inancımız, huzurumuzla alakalı. Kimsenin huzurumuzu kaçırmasına fırsat vermeyiz. Ay-Pluto görünümü, bize güç katıyor. Aşka açığız, duygularımızı nasıl yönlendireceğimizi biliyoruz ve ne istediğimizden eminiz. Başta da belirttiğim gibi, Merkür geri hareket dönemindeyiz. Görünümler gayet olumlu. Bize düşen, zamanın kıymetini bilmek, her durumu gerçekçi ve bilinçli şekilde gözden geçirmektir. Böylece doğru karar veririz.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    TERAZİ

    ****

    Sevgili Teraziler, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, ilişkilerimizde cinsellik kadar bağlılık, güven, uzun ömürlülük, sağlamlık ilkeleri de bir hayli önemli. Biz bu olgular çerçevesinde duruma bakacağız. Finansal ilişkilerimizde de yarar-zarar hesabını iyi kollayacağız. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, düşünmeden karar vermemek, adım atmamak, incelemek gerekiyor. Geçtiğimiz Nisan ayında adım atılmış, üzerinde düşünülmüş meselelerin geldiği son duruma bakacağız. Yeniayın görünümleri, bize rehberlik edicidir. Böylece etkilerini daha net anlarız. Ay-Venüs kavuşumu, ilişkide cinsel arzuları bir hayli vurgular. İster anlaşalım ister zor anlaşıyor olalım fark etmez, bu arzular sizi birbirinize çekebilir. Eğer yeni birisiyle tanışırsak, burada karşılıklı çekim yüksektir. Ancak eğer sorunlarınız varsa, sırf bu yüzden problemleri ertelemek, yok saymak yanlış olur. Duruma iyice bakmak lazım.

    Ay-Neptün görünümü, finansal konularda hesabımızı iyi yapmak, açılmamak gerektiğini işaret ediyor. Gerçekçi olmanın önemi büyük... Bekleriz, gelecek gibidir, ancak iyice netleşmeden hayal kurmayalım. Ay-Jüpiter görünümü, kredi, miras, bölüşümler, başkalarıyla alakalı iş ve ilişkilerimizde gözümüzü dört açmanın, bilinçli hareket etmenin önemini vurguluyor. Ay-Pluto görünümü, evimiz, ailemizle ilgili satın alma, kiralama, yatırım yapma, ortaklaşa tüm konularda karar vermeden önce, bir daha düşünmenin yararlı olacağını vurguluyor. Ne de olsa Merkür geriliyor. Bugünlerde aklı başında olanlar kazançlı çıkarlar.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    AKREP

    ****

    Sevgili Akrepler, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, ilişkimizdeki bağlılık, sadakat, güven ve uzun ömürlülük ilkelerinin önemsendiği bir zamanı işaret ediyor. İş ortaklığı veya başkalarıyla olan bağlantımızda biraz önce saydığım olguları önemsiyoruz. Bunlar olmadan kendimizi tatmin olmuş hissetmeyiz. Yeniay, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, tabii ki ilişkilerde uzlaşı kadar gerçekçi bir düşünmek de kıymetlidir. Geçtiğimiz Nisan ayındaki durumlar tekrar karşımıza çıkabilir ve biz de gelişmelere göre kafamızda bir şeyleri oturtabiliriz. Yeniayın görünümleri bize yol göstericidir. Etkileri daha geniş bir pencereden ele alarak duruma hakim olabiliriz. Ay-Venüs kavuşumu, ilişkide sevgi, bağlılık, aşk, sağlamlık, uzlaşı, huzurun sağlanması yönünde olumludur. Eğer taraflar uzun zamandır anlaşmazlık yaşıyorsa, birbirlerine yönelirler. Fakat bu yönelme, hemen kalınan yerden başlamak değil, tekrar gözden geçirmek şeklinde olursa faydalıdır.

    Yeni tanışanların da birbirlerine karşı dürüst yaklaşımlarda bulunmalarında yarar var. Tanıyalım, bilelim. Ay-Neptün görünümü, ortamı yumuşatan, ilişkide sevgi hissini çoğaltan bir etkidir. Ay-Jüpiter görünümü, gerçek anlamda mutluluk ve tatmin duygusunun güvenle eşdeğer olduğunu vurguluyor. Biz karşımızdakine inanıyorsak bu ilişkinin geleceğinden şüphe duymayız. Ay-Pluto görünümü, güçlenmek, canlanmak, belli bir konuda kararlı olmamızı sağlayan bir etkidir. İlişkimizde iletişimin önemi büyük. Verilen sözlerin tutulması bizim için önemli. Dediğim gibi Merkür geri hareket dönemindeyiz. Olumlu gelişmeler var. Ancak biz yine de güven olgusunu mutlaka gözetmeliyiz.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    YAY

    ********

    Sevgili Yaylar, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, sağlığımıza, huzurumuza, rahatlığımıza ve günlük hayatta işlerimize önem verme şeklinde bir yansıması bulunmakta. Tabii ki, bu bakış açısıyla durumları ele alacağımız için, her şeyin sağlam, temiz, düzenli ve eksiksiz olmasını isteyeceğiz. Merkür, geri hareket dönemiyle örtüştüğü için, tabii ki daha dikkatli, tedbirli ve ölçülü hareket edeceğiz. Pürüz yaratan durumları es geçmeyip, nasıl derleyip toparlarız ona bakacağız. Yeniayın görünümleri bu konuda bize rehberlik edebilir. Ay-Venüs kavuşumu, ihtiyaçlarımızı belirlemek, ilişkilerimizi yeniden gözden geçirmek, etrafımızı güzelleştirmek, bedensel sağlığımızı önemsemek yönünde etkilidir. Sağlıklı, verimli olanı tercih etmeli, işlemeyen, zorluk çıkartan, huzur bozucu olandan uzak durmalıyız. Ay-Neptün görünümü, sağlığımızı önemsemenin, ailemizle ilgilenmenin, rahatlatıcı egzersizler yaparak bedenimizi güçlendirmenin işaretidir.

    Kilo almışsak şimdi diyetimize önem verelim. Mistik faaliyetler, huzur verici ve negatif enerjimizi üstümüzden atmamızı sağlayıcı çalışmalara yönelebiliriz. Ay-Jüpiter görünümü, işlerimizi düzenlemek, kolayca üstesinden gelmek, duygusal ve fiziksel anlamda bize iyi gelecek aktivitelere yönelmek, daha verimli çalışmamızı, kendimizi iyi hissetmemizi sağlayabilir. Ay-Pluto görünümü, maddi-manevi anlamda güçlü olmak arzumuzu işaret ediyor. Rahat, güven dolu bir yaşam istiyoruz. Sağlığın kıymetini bileceğiz ve huzurumuzu önemseyeceğiz. Merkür geri hareket döneminde olduğumuzu unutmayalım. Yukarıdaki konuları önemseyelim, ona göre ayarlamalarda bulunalım.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    OĞLAK

    ********

    Sevgili Oğlaklar, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, sizi keyiflendirici, huzur verici ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı olana yönelmenizde etkilidir. Bu aşk, çocuklar, genel olarak hobilerinizle alakalıdır. Kaliteli olandan yanayız. Güven unsurunu bilhassa ön planda tutarız. Ancak şunu da unutmayalım. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Yenilikleri temkinli ve ölçülü bir şekilde gözden geçireceğiz. Geçtiğimiz Nisan ayında verdiğimiz kararlar, yaşanılan gelişmeler üzerinde şimdi yeniden düşüneceğiz. Yeniayın görünümleri bize yol göstericidir. Böylece Yeniayı geniş anlamda ele almış oluruz. Ay-Venüs kavuşumu, sevdiğimiz her şeyi sahiplenmemizi, maddi ve manevi anlamda kendimizi iyi hissetmemizi sağlayıcıdır.

    Aşkta huzur ve güvenin ne kadar kıymetli olduğunu biliriz. Ay-Neptün görünümü, hoş sözler, sevgi ve romantizm duygusunun yükselişidir. Kendimizi iyi hissederiz, canlanırız. Ay-Jüpiter görünümü, umudumuzu yükseltir. Derleme, düzenleme yönünde olumludur. Derli toplu, güven uyandıran ilişkileri tercih ederiz. Analiz gücümüz yüksektir. Sağlam olanla olmayanı birbirinden ayırt ederiz. Ay-Pluto görünümü, aşkta ve derinlikli düşünmeyi ve hayata güvenli şekilde bakabilmeyi sağlıyor. Dediğim gibi, Merkür geri hareketinde tabii ki daha dikkatliyiz. Sağlam ve uzun ömürlü olana yönelmeliyiz.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    KOVA

    ****

    Sevgili Kovalar, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, ailemizle olan ilişkimiz ve evimiz içindeki huzurun, güvenliğin, maddi ve manevi anlamdaki önemini vurguluyor. Sorunlarımızı iyi niyetle, birlik ve beraberlikle çözebiliriz. Kaliteli ve konfor duygusu kendimizi iyi hissetmemizi sağlar. Bu Yeniay, Merkür geri hareketiyle örtüştüğü için, tabii ki bu noktalara özen göstereceğiz ve bu yöndeki gelişmeleri önemseyeceğiz. Ancak karar vermeden önce iyi düşünmeli, hesabımızı bilmeliyiz. Yeniayın görünümleri bize bu yolda ışık tutabilir. Ay-Venüs kavuşumu, aile içindeki sevgi paylaşımı ve yuvamızdaki huzurun bilhassa önemini vurguluyor. Birbirimize karşı dikkatli, ölçülü davranarak ve evimizle ilgili planlarımızı yeniden bütçemiz ve şartlara göre ele almak doğru olacaktır. Uzun ömürlü ve sağlam olanı tercih etmek, mali gücümüze göre hareket etmek yerinde olur.

    Ay-Neptün görünümü, evimizin gereksinimleri, satın alma, kiralama gibi meselelerde, gücümüzü aşmayacak şekilde düşünmek lazım. Tabii ki geri hareket dönemindeyiz. İyice araştıralım, ondan sonra karar veririz. Ay-Jüpiter görünümü, mirasın paylaşımı, kredi konuları, evimiz, ofisimiz veya ailemizi ilgilendiren konularda karar vermeden önce, dikkatli hesaplamalarda bulunmanın önemini vurguluyor. Ay-Pluto görünümü, sağlam ve uzun vadeli düşünmek gerektiğini işaret ediyor.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN


    BALIK

    ****

    Sevgili Balıklar, 6 Mayıs saat 22:30 da, Boğa burcunda doğacak Yeniay, çevremizde huzuru, güvenliği, kaliteyi ön planda tutmamızı, hayatın güzel yanlarının keyfini çıkarmaya dönük düşündüğümüzü işaret ediyor. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, tabii ki önemli konularda karar vermeden önce iyice düşüneceğiz. Maddi gücümüz nispetinde hareket edeceğiz. Yeniayın görünümleri bize, yolumuzu gösteren ışık olabilir. Ay-Venüs kavuşumu kardeşlerimizi önemseme, çevremizle olumlu ilişkiler kurma, uzun ömürlü olanı tercih etme, işlerimize odaklanma anlamında kıymetlidir. Geçtiğimiz Nisan ayı başında verilen kararlarımızın doğru ve eksik yanlarını görmemizi sağlar. Son duruma bir bakarız.

    Ay-Neptün görünümü, huzur duygusu, yardımseverlik, güvence, sağlamlık olgularının hayatımızdaki önemini vurgular. Hayata olan inancımız artar. Ay-Jüpiter görünümü, eşimizle, sevdiklerimizle anlaşmak adına gönüllü olduğumuzun göstergesidir. Sağlam düşünürüz ve ilişkimizde iletişimi, karşılıklı dayanışmayı, sorunları çözmeyi önemseriz. Ay-Pluto görünümü size derinlikli düşünmenizde ve doğru kararlar almanızda yardımcıdır. Güçlü insanlardan destek görebilirsiniz. Ancak unutmayalım, Merkür geri hareket döneminde daha dikkatli olacağız ve geleceğimizi bu ilke çerçevesinde ele alacağız.

    Bu Yeniayın kendimizi daha güvende hissetmemizde faydalar getirmesi dileğimle,

    MAYIS AYI BURÇ YORUMUNUZ İÇİN TIKLAYIN

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler