KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Merkür Boğa burcunda geriliyor

    Merkür'in Boğa burcuna olan hareketinin burçlara etkisi

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. 21 Nisan gölgeli günlerinin başlangıcıyla birlikte zaten yavaş yavaş hepimiz farklı alanlarda bunun etkilerini hissetmeye başladık. Zihnimiz maddi kazanç, biriktirme, güvenli bir yaşam gibi olgulara odaklı çalışıyor. Ancak piyasanın durumu, mevcut şartlarımız, elimize geçen ve bütçemiz konusunda dikkatli ve ölçülü hareket etmemiz gerektiğini de bilelim. Çözümler bulmak için şöyle bir kendi içimize yönelip hesap kitap yapalım.

    Burada önemli olan, çok fazla sabit, aşırı tutumlu veya katı tarzda düşünmemektir. Zaten Merkür-Boğa burcunda yeteri kadar sağlam düşüneceğimizin göstergesidir. Bu bile parasal kazanç ve kayıp bileşkesini olumlu yönde kuracağımızın işaretçisidir. Siz bu geri hareket süresince nelere ihtiyacınız olduğunu daha iyi saptayabilirsiniz. Buna göre kafanızın içinde planlar yapabilirsiniz. Ayrıca sizin hayatınızda değer verdiğiniz olguları da tespit etmiş olursunuz. Gölgeli günleri dahil olmak üzere 29 Mayıs tarihi itibariyle planladıklarınızı yürürlüğe koyabilirsiniz.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    BOĞA

    ****

    Sevgili Boğalar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür burcunuzda gerileyecek. Gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan itibariyle etkili olacak bu süreçte yeni kararlar vermek pek doğru olmaz. Çünkü sonrasında pişmanlık duyabiliyoruz. O nedenle gerçekçi olmamızda yarar var. Zaten, geri hareket sizin burcunuzda gerçekleştiğinde ben bazı açılardan olumlu buluyorum. Neyin ne olduğunu anlamak için güvenilirliği iki kat önemsiyoruz. Maddi düşünüyoruz. Ancak bu olumsuz değildir aslında. İnsan kazanmak ve geleceğini teminat altına almak ister.

    Durum böyle olunca etrafındaki dünyayı iyi gözlemleyerek, nereden ne geleceğini tespit etmeye çalışır. Bu dönemde kişisel bakımımız, sağlığımızla ilgili konularla yakından ilgilenelim. Belki de onca koşturmaca içinde birçok şeyi göz ardı ettik. Şimdi ilgilenme vaktimiz. Çiçek ekelim, toprakla haşır neşir olalım. Sevgiyi üretelim, güzelliklerin kıymetini bilelim. Ömür gelip geçiyor, şöyle bir kendimize çeki düzen verelim.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    İKİZLER

    ********

    Sevgili İkizler 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu süreçte zihninizi dinlendirici aktivitelere yönelebilirsiniz. Aslında bu, birçok meseleyi ölçüp tartmanızda gerileme dönemi gayet olumludur.

    İkizler öyle işlek bir zekaya sahiptir ki, bazen insanız yoruluruz, sakin sakin düşünmek isteriz. İşte bu açıdan Merkür-Boğa burcu gerilemesi gayet iyidir. Bir konuya odaklanmak, bir mesele üzerinde dikkatli şekilde düşünmek, hesap kitap yapmak, sırlarımızı korumak, ne yapmak istiyorsak, neyi planlıyorsak bunlara tekrar bakmak bu geri hareket döneminde hakikaten faydalı olabilir.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu süreç, Mars geri hareketi ve Boğa burcundaki etkin geçişler nedeniyle birçok meselenin özüne varma, inceleme, sağlam mı değil mi diye üzerinde düşünme yönünde gayet olumludur. Zihnimiz kazanç ve biriktirme gibi olgulara dönük çalışır. Geçmişte başlanmış işlere ağırlık verilir. İşimize yarayan fikirlerin paylaşımı yönünde olumludur. Bir bakarız duruma.

    Hangi yöntem, hangi yol daha uzun vadeli olur, hangisi kökleşir, hedefe nasıl varabiliriz gibi sorulara kendi içimizde cevaplar ararız. İhtiyaçlarımızı karşılama yönünde ekonomik düşünürüz. Ağır ve emin adımlarla ilerlemenin, hızlı gidip bazı detayları gözden kaçırmaktan daha iyi olduğunu biliriz. Gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan tarihiyle etkili olmaya başlayan geri hareket döneminde yukarıdaki hususlarda yapılan gözlem, Mayıs sonu kafamızın içinde oturması yönünde yardımcı olacaktır.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    ASLAN

    ********

    Sevgili Aslanlar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu süreçte, iş hayatımız ve mali konular üzerinde bir analizde bulunacağız. Daha önce bunu yaptıysak, her şey gayet sağlam ve güvenilirse tabii ki adım atmaktan çekinmeyeceğiz. Fakat henüz yeni karşımıza çıkmış, bir bilgi sahibi olmadığımız teklif veya işlerle karşılaşırsak, mercek altına alarak üzerinde düşüneceğiz. Bu süreçte, huzurlu bir ortamda çalışmak, kazanmak, geleceğimizi garanti altına almak fikri gayet önemlidir.

    Kendimizden emin isek, ağır adımlarla ilerlemek bize dokunmaz. Fakat sabırsız biriysek, neden böyle yavaşladım, neden işler durgulaştı, yoksa bir şeyler mi oluyor diye endişeleniriz. Oysaki günlük yaşantımızı pratik bir şekilde düzenlersek, ilişkilerimizde sabit fikirli davranmayıp, başkalarının da görüşlerini alırsak, bu süreçte yaptığımız tespitler, geri hareket sonrası hakikaten temeli güçlü olan işler sayesinde başarılı oluruz. Merkür zaten bu anlamda gerçekten neye ihtiyacımız olduğunu anlamamızı sağlayacaktır.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    BAŞAK

    ********

    Sevgili Başaklar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu süreç aslında gölgeli günlerini de hesaba katarsak, 21 Nisan tarihinden bu yana etkili olmaya başladı. Bizler yaşam şeklimize göre, eğitim, alış-satış, ticaret, uzmanlık, yolculuklar, hukukla alakalı işlerimiz, inancımız, hayata bakış açımızla alakalı konularda güven olgusunu bilhassa önemsiyoruz. Daha önceden adım atılmış işlerimizi bugün itibariyle yararlılık, verimlilik, üretkenlik, sağlamlık, köklülük anlamında izleyeceğiz. Bu süreçte karşımıza çıkan kişileri, durumları, teklifleri ise mercek altına alarak sorgulayacağız.

    Kimlerle iş yapmaktayız, nasıl bir projemiz var, şu andaki yerimizden memnun muyuz, ilerisi adına neler tasarlıyoruz, bunlara da bakacağız. Bir şeylerin yükü altında zorlanıyorsunuz. Bunu biliyorum. İşte bu zorlukları nasıl güce dönüştürebilir, arzu ettiğimize ulaşırız, bunları da bu süreçte net olarak tespit edebileceğiz. Geri hareketin bitiminde de yürürlüğe koyabiliriz.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    TERAZİ

    ********

    Sevgili Teraziler 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerini hesaba kattığımızda, 21 Nisan tarihinden itibaren geri hareketin etkisine gireceğiz. Bu durumu olumsuz görmeyelim. Bilakis daha güvenilir araçları, yolları, ilişkileri, yatırımları, işbirliğini tercih etmemizde etkili olur. Duruma bir bakarız ve ona göre neler yapabileceğimizi düşünürüz. Parasal ihtiyaçlarımız için pratik çözümler üretebiliriz. Sağlam ve riskten uzak durmak gereken bir süreçtir. Zihnimiz bu dönemde otomatik olarak ilişki ve iş ortaklıklarına ve sıkıntılarımız varsa bunlara çözüm bulmaya odaklıdır. Belki de çok fazla paraya düşkünüz veya tam tersine hesabımızı bilmeden hareket ediyoruz. Bunların yanlış olduğunu fark ederiz ve bundan sonra daha dikkatli oluruz.

    Başkalarıyla ilişkimize veya kendimize bir bakmalıyız. Geleceğimizi garanti altına alma arzumuz tabii ki doğaldır. Ancak ilişkilerde sadece bunu merkez almak da doğru değildir. Duygular da önemlidir. Dar günler vardır insanın hayatında. Böyle günlerde yanımızda olan insanları da unutmamak gerekir. Bu bir içsel sorgulama süreci olduğu için, asıl ihtiyaç duyduğumuz şeyin ne olduğunu anlamamız mümkündür. Planlarımız varsa, bunları gözden geçirmeli, bize sunulan önerileri incelemeli, üretime dönük düşünmeli, risk taşıyan kararlar vermemeliyiz.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    AKREP

    ********

    Sevgili Akrepler 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu süreç, gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan itibariyle etkili olacak. Sizler karşı cinsle veya diğer insanlarla olan iletişiminizi, maddi ve manevi değerlerinizi sorgulama ve bir kanaat elde etme sürecindesiniz. Güven olgusu, itimat etmek, açık, net ve dürüst davranmak, geçmişte yaşanan tecrübeleri unutmadan ilişki tercihinizi gözden geçirmelisiniz.

    Çözüm bulmaya dönük düşünürken, inatlaşmak, ben haklıyım demek çare olmaz. Katı ve oldukça inatçı bir şekilde düşüncelerimizi kabul ettirmeye çalışmak yanlıştır. Bunu karşı taraf da yapıyorsa doğru değildir. Fikirler paylaşılır, uyar ve uymaz. Ancak hayatı birlikte geçirmek istiyorsanız, uyum olgusunu gözetmenizde yarar var. Bu dönemde ilişkileri mercek altına alacağız. Ancak keskin bir karar vermemek, beklemede kalıp, ilişkimizi mercek altına almak en doğrusudur. Yaptığınız gözlemler çok işimize yarayabilir.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu süreç gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan tarihinden itibaren etkilidir. Çalışma hayatımız, ikili ilişkiler, kariyer hedeflerimiz ve sağlığımızla alakalı konuları maddi güvence çerçevesinde gözden geçiririz. Bizim için burada önemli olan, huzurlu ve geleceğin teminat altına alınmasıdır. Şu anki mevcut duruma bir bakarız. Eğer bunları bize sağlamıyorsa, doğal olarak bir iş arayışında bulunmayı, bu yönde plan yapmayı isteriz. Tabii ki alternatifimiz olmadan, mevcut işten ayrılmak yanlış olur. Geri hareket dönemleri meselelere mercek tutmak ve olan bitene bakmak zamanıdır. Ben bunu bir mola, onarım, tadilat, yeniden bir bakma hali olarak yorumluyorum.

    Çünkü birçok ayrıntı, problem veya çözüm gözümüze net olarak görülebilir. Biz de buna göre geri hareketin bitiminde kararımızı veririz. Bu süreçte sağlığımız, kilo alımı, beslenme düzenimiz, kontroller, tedavi, dinlenme gibi konuların da gözden geçirilmesinde yarar vardır. Özellikle iş güvenliği, sosyal haklarımız ve şartlara bakmamız yararlı olur. Üretim ve kalite kontrolü, bir malın pazarlanması, satışı, alımı gibi konulara da önem verilmesi gerekir. Sağlamlık, uzun vadelilik aranılmalıdır. İhtiyaçlarımızı belirlemek için geri hareket dönemleri faydalıdır. Eğer bir sorun varsa bu süreçte kendini belli eder ve biz de çözüm bulmaya çalışırız. Yarım kalan işlerimizi bitirmek için uygun zamandayız.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    OĞLAK

    ****

    Sevgili Oğlaklar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan itibariyle etkili olacak bu süreçte, zihnimizde huzurlu bir yaşam arzusu iyice belirlemeye başlar. Geçmişin acıtıcı, yorucu tecrübelerini geride bırakıp şimdi kendimizi ve geleceğimizi sağlam temeller üzerine inşa edebilmenin yollarını arayacağız. Maddi güvencemiz tabii ki önemli. Çünkü hayatın güzelliklerinin keyfine varabilmek için paraya ihtiyaç var. Ancak her şey de paraya bağlanmamalı. İnsan hobiler edinebilir, sevdikleriyle bir araya gelebilir, doğada yürüyüşler yaparak, temiz hava ve sağlıklı beslenmeyi önemseyerek kendi için molalar yaratabilmelidir.

    Zihnimizi, bedenimizi güçlendiren aktiviteler geri hareket esnasında gayet faydalıdır. Kişi nefes almaya başlar, canlanır, tazelenir. Bu süreçte aşk hayatımızı ciddi anlamda gözden geçiririz. Giden bir sevgili tekrar dönebilir. Sorunlarımıza yeni çareler bulunabilir. İçe yönelen kişi, kendini yeniden keşfedebilir. Karşımıza yeni biri çıktığında onun hakkında yapacağımız gözlemler, geri hareket sonrasında net bir değerlendirmede bulunmamızı sağlayabilir.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    KOVA

    ********

    Sevgili Kovalar 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Bu süreç gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan tarihinden itibaren geçerlidir. Bu tarihe kadar bitmemiş, hazırlanmamış hangi işiniz varsa bunları şimdi tekrar gözden geçirebilirsiniz. Zihninizi rahatlatma, sağlıklı yaşamla ilgili konulara eğilirsiniz. Beslenme düzeninize mutlaka özel önem vermelisiniz. Çünkü huzurunuz bununla da ilintilidir.

    Ev sahibi olmak fikri bu dönemde kafamızın içinde canlanır. Maddi güvence anlamında işler üzerinde düşünülür. Kaliteli, konforlu, ihtiyaçlara göre ne gibi düzenlemeler yapılacağı tespit edilir. Satın almadan önce, bir ürünün kalitesine, uzun vadeli kullanımına, garanti belgesine mutlaka bakılmalı, gerekirse bunu geri hareketin bitiminde yapmalısınız. Aile sağlığınıza bu süreçte önem veriniz. Kilerinizi kontrol ediniz.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,


    BALIK

    ********

    Sevgili Balıklar, 28 Nisan-22 Mayıs tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda gerileyecek. Gölgeli günleriyle birlikte 21 Nisan itibariyle etkili olacak geri hareket süresince zihnimiz, kazanmaya dönük ve elde ettiklerimizi biriktirmek amaçlı çalışır. Çözüm bulmaktan yanayızdır. Onun için her işi dikkatli ve sabırlı şekilde halletmek mümkün olur. Belki yavaşlayacağız veya çok sağlamcı düşüneceğiz. Ancak odaklandığımız bir işi sabırla bitirmeye çalışacağız. Çevremizi gözlemleyeceğiz ve ben güvenliğimizi iki kat daha önemseyeceğiz. Değişimlere pek sıcak bakmayacağız. Bize aşina gelen, bildik, tanıdık insanlarla bir arada olmayı tercih edeceğiz. Yeni tanıştığımız kişilere pek güvenmeyeceğiz.

    Daha önce başladığımız işleri bitirmek için geri hareket süreci gayet olumludur. Aldığımıza verdiğimize dikkat edeceğiz. Gereksinim duyduğumuz ne varsa, bunları elde etmek amaçlı neler yapabiliriz, bunlar üzerinde duracağız. Duygusal değil, bilakis mantığımızı kullanma vaktidir. Çevre değişimlerinde pek bulunmak zamanı değildir. Zaten Merkür-Boğa burcunda gerilerken insan her şeyi ölçüp tartar. Öyle hemen olur yanıtı vermez. Bu tarih itibariyle yolculuklarda, dış ortamlarda güvenliğimizi daha fazla önemseriz. Şimdi düşündüklerimizi, planladıklarımızı geri hareket sonrası yürürlüğe koyabiliriz.

    Bu sürecin bir çok meseleyi anlamamızda, yeniden gözden geçirmemizde farkındalık yaratması dileğimle,

    ChefGPT


    En Çok Aranan Haberler