KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dolunay Akrep burcunda

    Dolunay'ın Akrep burcuna olan hareketinin burçlara etkisi

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, eşimiz veya iş ortağımız veya başkalarıyla aramızdaki maddi-manevi konular üzerinde etkili olup, bir hayli hırs yapabiliriz. Elde etmek, idare etmek, son kararı biz vermek, onlara göz açtırmamak, talepte bulunmak gibi. Ancak böyle bir durum, diğerlerinin pek de hoşuna gitmez. Ortaklaşa mal, mülk, parayla ilgili meselelerde tatsızlık yaşanabilir. Bir hayli hırslıyız bir o kadar gururluyuz. Hangisizi biziz sahi? Yapmamız gereken bunlardan farklı bir şey olmalı. Finansal konularda hesabı tabii ki bilmeli, kazandıklarımızı korumalı, ancak başkaları üzerinde baskıda bulunmamalı. Bu Dolunayın bir başka yanı, hukuk, miras, ticari, burs, alış-satış, eğitim konularında yapılacak görüşmeler, yolculuklar, araştırmalardır. Eğer daha önce bir adım attıysak, şimdi durup olan bitene bakalım. Bunlar tekrarlanabilir. Ona göre bir yol izleriz.

    Bildiğiniz gibi Mars, 17 Nisan tarihinden beri Yay burcunda geriliyor. Girişim, görüşme ve çözüm bulmaya dönük işlerimiz yavaşladı. Aynı noktada sanki hiç ilerlemeden bekliyoruz. Bu bizim pek işimize gelmese de, en azından hızlı ilerleyip gözden kaçabilecekleri şimdi odaklanırsak tespit edebiliriz. Böylece ileride sorun yaratmaz. Benim tavsiyem, 27 Mayıs tarihine kadar yurtdışıyla alakalı işler, başka bir şehirde yerleşim konuları, akademik çalışmalar, girişim, alış-satış konularında bir daha düşünelim. Sabırlı olalım. Eğer bu işlerin maddi ve manevi anlamda birileriyle bağlantısı varsa veya gerekiyorsa, tabii ki ilişkilerimizde özen göstereceğiz. Ancak fazla hırs yapmayacağız. Sakin, hoşgörülü, kibirden uzak bir şekilde rutin hayatımızı sürdüreceğiz.

    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    BOĞA

    ********

    Sevgili Boğalar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, partneriniz, iş ortağınız veya birileriyle aranızdaki anlaşmazlıkları ortaya çıkartan, yüzleşmede bulunulması gereken zamandır. Eğer uzun süredir sorunlarınız varsa, bir türlü düzelmiyorsa, bu Dolunayda bir hayli hassas tepkide bulunabilirsiniz. Birbirinizi dinlemeyi, anlamayı başarmanız zordur. Sizin siyah dediğinize, o beyaz der. Bu çekişme aslında aranızdaki bağın ne kadar güçlü olup olmadığını sınayacaktır. Siz tabii ki kendinize göre haklısınız, o da kendince haklı. Ancak bu çekişmede birbiriniz üzerinde baskı kurmak, ne olursa olsun benim dediğim doğru demek yerine, sorunları konuşmak daha doğrudur. Tabii ki bazı çiftlerin veya iş ortaklarının bunu başarması kolay olmaz.

    Herkes kendi çıkarını, isteğini, düşüncesini kabul ettirmeye çalışabilir. Fakat hatırlatmada bulunayım. 17 Nisan tarihinden beri Mars geri hareketini sürdürüyor. Bu nedenle gerek özel gerekse iş anlamındaki ortaklıklarda abartılı kararlardan kaçınmak lazım. Hele ayrılıklarda mal, mülk, paranın paylaşımı, nafaka veya başkalarıyla aranızdaki bölüşümlerin dikkatle yeniden ele alınması şart. Belki de bu gerilim, yanlış bir karar vermeye sonra da pişmanlığa sebep olabilir. Ayrıca kiminle olursa olsun, burun buruna gelmeden önce, bunun size olabilecek yarar-zarar hesabını iyi yapmak gerekiyor. Kredi, borçlanma meselelerinde de aceleci kararlar vermeyiniz.

    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    İKİZLER

    ****

    Sevgili İkizler, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, duyarlı olduğumuz konuları, ihtiyaçlarımızı hem çalışma hayatı hem de sağlık yönünde önemsediğimiz bir zaman. Belki biraz tepkiliyiz veya kimseye anlayış gösterecek, destek verecek durumumuz yok. İş hayatının yoğunluğu veya istediğimiz şartlarda yaşamıyor oluşumuz bizim canımızı sıkabilir. İçimizde huzur, güvence, kendimizi garantide hissetme arzumuz yoğundur. Fakat bunların karşılanmadığını, insanların sadece kendi çıkarlarını düşündüğünü görürüz. Sağlıklı yaşamın ne kadar kıymetli bir şey olduğunu anlarız. Stres bize iyi gelmez.
    Bir de hatırlatayım. 17 Nisan-30 Haziran arasında Mars geri harekette olacak. Özellikle rakipleriniz, iş ortaklarınız, eşiniz, sevgilinizle aranızdaki meseleleri bir daha gözden geçirmek durumundasınız. Çünkü verilen yeni bir kararın uygulanması kolay olmadığı gibi, tekrarlanma ihtimali nedeniyle kafanızın karışması da mümkündür. Sözgelimi eski sevgilinin geri dönüşü, eşinizle aranızdaki bir sorunla ilgili tekrar konuşulması, verilmiş bir kararın yenilenmesi veya üzerinde düşünülmesi mümkündür. Esasen bu Dolunayda inatçı tepkiler, kıskançlık, kararsızlık ve dağınıklık bir hayli etkili gözüküyor.
    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    YENGEÇ

    ********

    Sevgili Yengeçler, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, sahip olduğunuz değerlere fazlasıyla önem vermenin, tutkulu, bir hayli arzulu oluşunuzdur. Aşk, öylesine derin ve öylesine baskın bir duygudur ki, sevgiliden uzak kalmak, onun bir an bile yokluğuna tahammül etmek zor gelir. Hayatınızı sevdiklerinizle birlikte geçirmek arzunuz yüreğinizde kocaman büyür. Bazen de bu durum tam tersi, sevgilinizde görülür. Sizden asla vazgeçmesi mümkün değildir. Bu durum bazen gururunuzu okşa da, bu kadar sıkboğaz edilmek zor olabilir. Bu Dolunayda bir başka önemli konu, ilerisi adına kendiniz için bir şeyler yapmak, rahat ve huzurlu bir yaşam sürmek arzusudur. İş hayatının, sorumlulukların baskısından uzak kalmak, sevdiğiniz şeyleri yapmak istersiniz.

    Ancak unutmayalım ki, Mars, 17 Nisandan bu yana geri hareketini sürdürüyor. 30 Haziran tarihine kadar da iki ayrı burçtaki gerileme devam edecek. Bu da gösteriyor ki, sağlığınız tabii ki önemli. İki farklı açıdan kararlarınızı gözden geçirmeniz lazım. Diyelim ki çalışma hayatınız veya farklı bir konuda karar aşamasındasınız. Mutlaka bunları her yönüyle ele almak lazım. Özgür olmak isteğinizi anlıyorum. Ancak bunun hesabını iyi yapalım. Bir de sağlık kontrollerimize önem verelim.

    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    ASLAN

    ****

    Sevgili Aslanlar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, aileniz ve işinizle alakalı konularda dikkatli ve bilinçli bir şekilde gözden geçirmede bulunulması gereken zamandır. Evin içinde geçmişte yaşanmış sorunların kendini hissettirmesi, bunların sizin üzerinizde baskı yaratması, gereksiz zorlamalar, kaprisler ve inatlaşmalar yüzünden evdeki huzur kaçar. Bu da dışarıdaki işlerinize, verimliliğinize etki eder. Eğer bir değişim, evinizle iş hayatınızla veya farklı bir nedenle şartsa veya yaşanması gerekiyorsa, bunun hakikaten çok iyi düşünülmesi gerekir. Belki eşiniz baskıda bulunuyor, siz istemiyorsunuz veya tam tersi siz isteklisiniz o karşı çıkıyor.

    Burada önemli olan aileyi, iş hayatını, evinizi ilgilendiren konularda artı ve eksilerin birlikte gözden geçirilmesidir. Bildiğiniz gibi, 17 Nisandan bu yana Mars gerilemekte. Bu da gösteriyor ki, uzaklara gitmek, başka bir yere yerleşmek, çocuklar veya aşk ilişkinizle birebir ilgili meselelere hemen bir çözüm bulmak, uygulamak kolay değil. Eğer daha bu konularda karar verdiyseniz şimdi bazı eksiklerin görülmesi veya kafanızın içinde soru işaretleri taşımanız mümkündür. Bunları da doğal karşılayalım.

    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    BAŞAK

    ****

    Sevgili Başaklar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, sizin yakınlarınızla alakalı meseleler, çevre değişikliği, iş veya eğitim amaçlı gidiş-gelişler ve yuvanızla ilgili konular üzerinde odaklanmanızı sağlayıcıdır. Bu odaklanma, bazen huzursuzluk yaratsa da sizin ilgilenmenizi gerektirici olabilir. Alıştığınız ortamdan uzakta yaşamak, eskiyi özlemek, yeni bir hayat kurmanın güçlükleri gözünüzde büyüyebilir. Ancak eğer ihtiyaçlarınızı karşılamak, daha iyi şartlarda yaşamak ve kabuğunuzdan sıyrılmak istiyorsanız, bu değişiklikleri olumlu karşılamalı, gereken olgunluğu göstermelisiniz. Bunu bir gelişim, değişim, bir dönüşüm gibi görmelisiniz. Ne ile uğraşıyorsanız, onu en verimli, üretken şekilde yapmaya çalışınız.

    Bildiğiniz gibi Mars geri hareketi 17 Nisan tarihinden beri devam ediyor ve 30 Hazirana kadar, yukarıdaki konularda yaşanan değişimlerin yerli yerine oturması pek kolay olmayabilir. Eğer şu andaki mevcut yuvanızda değişiklik düşünüyorsanız bunların mutlaka yeniden ele alınması lazım. İş, eğitim, ticari, finansal meseleleri artı ve eksi yanlarıyla inceleyiniz. Ev kiralama, satın alma, ailenizi ilgilendiren konuları hemen karara bağlamayınız. Şartlar gereği, şimdilik belirsizlik, içinize sinmemesi, huzursuzluk duymanız doğaldır. Fakat bunlar geri hareket sonrasında netleşebilir.

    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    TERAZİ

    ****

    Sevgili Teraziler, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, kazanç elde etmede bir hayli hırslanmasına neden olabilir. Mal, mülk, paranın ne kadar önemli olduğunu ve bunlara sahip olmanın insana güç verdiğini düşünürsünüz. Belki de bu nedenle, çıkarlarınızı ön plana alarak düşünürsünüz. Kendinizi bu anlamda yönlendirirsiniz. Artık bir şeylerin değiştiğini, hayatınızı garanti altına almanız gerektiğini bildiğiniz için, kaybettiğiniz zamanı telafi edecek şekilde büyük düşünürsünüz. Bütün bunlar gayet doğaldır. Sizi teşvik eder, azimli kılar ve kazanmaya yöneltir. Tabii ki ihtiras ve başkaları üzerinde baskı kurmak, onlara bir şeyleri ispat etmek, kendinizi harap etmek şeklinde olmamalıdır. Bu sizi zamanla yorar çünkü. Her şeyin hayırlısı diyorum.

    Şimdi bütün bu hissedişlere karşılık, hatırlatmak istediğim nokta şu. Mars, 17 Nisandan bu yana geri harekette. İki ayrı burçta bu gerileme devam edecek. Şu aralar, kazanç elde etme amaçlı girişimler, projeler, bilgilenme, araştırma ve bağlantılar kurma yönünde hazırlık dönemindeyiz. Tabii ki kazanmak için yapılan bu girişimlere belli bir zaman tanımak, Haziran sonuna kadar yeniden gözden geçirmek ve muhasebesini yapmak durumundayız. Belli bir yavaşlama veya sabırsızlık hali oluşabilir. Görüşmeler tekrarlanır, eksikler ortaya çıkar ve bunların tamamlanması zaman alabilir. Ancak olumsuz bir durum değildir. Bu tarih sonrası işleriniz açılır. Girişimleriniz meyvesini vermeye başlar. Onun için, gerilmeyiniz.

    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    AKREP

    ****

    Sevgili Akrepler, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, sizin hayatınızın iplerini kendi elinize alma, yaşananlara bir dur deme, kendinizi yenileme, dönüştürme azim ve kararlılığınızdır. Ancak bu hissedişler katılık, baskı, gözünüzün dönmesine, başkaları üzerinde baskı kurmanıza neden olmamalı. Evet, çok şey yaşamış, üzülmüş, hatta kalp kırıklığınız nedeniyle öfkelenmiş olabilirsiniz. Bu yüzden daha fazla ihtiraslı davranıyor da olabilirsiniz. Fakat bu azim ve kararlılığınızı sağlıklı bir değişim için kullanmakta, bundan böyle ilişki tercihlerinizi sağlıklı yapma, hayatınızı sil baştan yenileyerek fiziksel ve ruhsal anlamda toparlanma için kullanırsanız küllerinizden yeniden doğabilirsiniz.

    Bildiğiniz gibi 17 Nisan tarihinde bu yana ikinci yöneticiniz Mars geri hareketini Yay burcunda sürdürüyor. Daha sonra burcunuza geri dönecek. Bu da gösteriyor ki, kazanç elde etme yönünde iki ayrı planlamanızı olabilir. Fakat şu anda parasal konularda mutlaka iyi düşünmelisiniz. Karar verirken aceleye getirmeyiniz. Yolunuzu ve seçimlerinizi tayin ederken, sabırsız, ihtiraslı ve dağınık olmayınız. Haziran sonuna kadar bir zamanı kendinize tanıyın. Bu arada iş araştırması, yatırım konularında piyasanın durumuna bakın. Başkalarıyla olan ilişkinizi belli bir ayarda sağlıklı tutun. Kişisel anlamda yenilikleri bu tarih sonra daha kolayca yürürlüğe koyabilirsiniz.

    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    YAY

    ********

    Sevgili Yaylar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, sizi bir şeylerin içten içe baskı altına alışı halidir. Duygularınız oldukça yoğun, arzularınız bir o kadar güçlü, öfkeniz o denli fazla olabilir. Birilerine karşı öylesine bir intikam duygusu sizi sarar ki, asla geri adım atmaz ve affetmezsiniz. Haklı sebepleriniz olabilir. Oysaki bu bir iç yenilenme, dönüşüm, değişim ve kendinizi yeniden keşif olarak görülürse ne ala. Yok, sürekli bir isyan ve hayattan uzaklaşmaya yöneltirse sizi, yanlış yaparsınız. Bilakis, bu iç sese kulak veriniz. Kendinize, sağlığınıza, işinize önem vererek değerlerinize sahip çıkınız. Birilerine değil, size bağlıdır yaşamı kotarmak. Siz varsanız, her zaman yeniden başlar hayat diyorum. Bir de unutmadan ekleyeyim.

    17 Nisan tarihinden bu yana Mars burcunuzda geriliyor. İki ayrı burçtaki bu gerileme Haziran sonuna kadar kişisel anlamda hayata geçirmek istediğiniz planlarınızı yeniden bir ele almanızı sağlayacak. Bunu bir hazırlık dönemi gibi düşünün. Hani yukarıda size, hayata katılın demiştim ya. Aynen öyle. Kendiniz için yeni hedefler belirleyin. Bunlar üzerinde düşünün. Eksiklerinizi tamamlayın ve bunları uygulamak için bu gerileme sürecini verimli bir şekilde değerlendirin. Akrep Dolunayının sizin için geçmişi değil, geleceği işaret eden gücünden yararlanın.

    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, çevrenizdeki kişilerin taleplerine, sizden beklentilerine destek verdiğiniz ve ilişkilerinizi mercek altına aldığınız vakittir. Her şeyin ardındaki nedenleri öğrenmek, başkaları üzerinde etkin olmak istersiniz. Bazen kendinize ayıracağınız zamanı, başkalarına adarsınız. Danışmanlık, mistik faaliyetler, araştırmalar, için uygundur. Ancak kendinizi de özel anlamda ihmal etmeyiniz. Eğer yalnız kalmak, biraz kafanızı dinlemek istiyorsanız bunu mutlaka yapınız.

    Bu Dolunay, geçtiğimiz iki hafta önce verilmiş kararların gözden geçirilmesi, yarım kalan işlerin tamamlanması, bir mesele üzerinde düşünülmesi yönünde olumludur. Dışa endeksli olunduğu kadar, kendi içimizi rahatlat sağlar. Yarım kalan ve öncelikli yapılması gereken işinizi bitiriniz.
    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    KOVA

    ****

    Sevgili Kovalar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, hırs yüzdesini bir hayli yükselticidir. Özellikle kariyer hayatınızla ilgili konularda veya eğitim gören biri olsun fark etmez. Kendinizi bir alanda ispat etmek çabanız yükselir. Ancak iş-ev arasındaki dengenin mutlaka sağlanması gerekir. Eğer işinizden memnun değilseniz, gayret gösterdiğiniz halde birilerine kendinizi beğendiremediyseniz üzülmeyiniz. Çünkü bu Dolunay, bir değişim, yenilenme için, kişinin bazı dış uyarılarla karşılaşması halidir. Bir de böyle düşünelim. Bu uyarı daha iyisini elde etmek için itekleyici olabilir. Ancak unutmayalım ki, Mars 17 Nisan tarihinden bu yana Yay burcunda geriliyor. Daha sonra Akrep burcuna geri dönecek. Haziran sonuna kadar, planlandığınız işlerinizi bitirmeye çalışınız. Mevcut işinizdeki problemlerin nereden kaynakladığına bir bakınız.

    Bazen gereksiz yere meseleler büyütülür. İçinden çıkılmaz hale getirilir. Olması gereken bir şeydir, hayrımızadır, bunu ileride anlarız. Bir de böyle düşünelim. Baskı veya farklı bir nedenle işten ayrılma durumunda geri hareket sona erene dek, araştırmanızı sürdürünüz. Size uygun bir iş olursa, iş şartlarını gözden geçiriniz. Dostluklarınız, sosyal yaşantınız gibi kişisel hayatınıza da önem veriniz. Birden fazla işle uğraşıyorsanız, öncelikli olandan başlayıp, diğerlerine geçebilirsiniz. Hiç düşünmeden kararlar almayınız. Beklemede kalarak incelemeleri sürdürünüz. Evinizdeki huzur ve güven, dışarıdaki başarınızın anahtarıdır.

    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,


    BALIK

    ****

    Sevgili Balıklar, 22 Nisan saat 08:24 itibariyle Akrep-Boğa burç düzleminde oluşacak Dolunay, farklı bir iş, yaşam, çevre arayışının sizdeki yansımasıdır. Bir şeyler size sıradan hatta anlamsız gelebilir. Değişim ve yenilenmek arzunuz çok daha belirginleşir. Bu içten içe yükselen bir sesi duymaya benzer. Belki eğitim veya iş amaçlı araştırmalarda bulunursunuz. Uzak akrabalar, yeni tanışılan kişiler sizde farkındalık yaratır. Görünen değil, görünmeyen, saklanan, bilinmeyen her şeye merak duyarsınız. Fakat bu meraklılığın sizin için yararlı olabilecek, ilerlemenizi sağlayacak olanı tercih edilmelidir. Böylece hayatınızı doğru yönlendirmeniz mümkün olur.
    Kendinize güveniniz. Bilginizden tecrübenizden şüphe etmeyiniz. Bunlar ileride çok işinize yarayabilir. Unutmayalım ki, 17 Nisan tarihinden bu yana Mars-Yay burcunda geri harekette. Ardından Akrebe geri dönecek. Sizler de iş hayatınızla ilgili konularda vereceğiniz kararları bir daha gözden geçiriniz. Aceleyle kararlar vermeyiniz. Eğer bir tercihte bulunacaksanız ideallerinize, bilgi ve tecrübenize göre tercihte bulununuz. Başka bir yere yerleşme, tayin, terfi gibi durumlar olabilir. Haziran sonuna kadar bütün bunlar aydınlığa kavuşmuş olur.
    Bu Dolunayın önemli meselelerin aydınlığa kavuşmasında vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler