KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Güneş Boğa burcunda

    Güneş'in Boğa burcuna olan hareketinin burçlara olan etkisi

    KOÇ

    Sevgili Koçlar
    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde maddi ve manevi kazançlarımız üzerinde duracağız. Sağlamlığı merkez alacağız. Rutin günlük hayatın içindeki işlerimize odaklanacağız. Parasal konularda güvenilir araçları, yöntemleri önemseyeceğiz. Zevklerimize düşkün olacağız. Ancak bu, gelişigüzel harcamalar yerine, ekonomik ve uzun ömürlü olanı tercih etme şeklinde olursa tabii ki yararlıdır. Biraz keyfimize düşkünlük, konfor arzusu görülebilir. Paranın ne kadar önemli olduğunun bir kez daha altını kalın bir çizgiyle çizeceğiz.


    BOĞA

    ****

    Sevgili Boğalar
    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-burcunuzda ilerleyecek. Merkür de biliyorsunuz burcunuzda geriliyor. Bu durumda lafımızı sözümüzü bileceğiz. Dışarıyla olan tüm bağlantımızda kendimizi garanti altına almak arzusuyla enerjimizi yönlendireceğiz. Bu zaten karakteristik özelliğinizdir. Bu dönemde, kafamızın içinde bazı planlamalarda bulunabiliriz. Maddi güvencemiz üzerinde dururuz. Sahip olduklarımız kadar, olmayı düşündüklerimizi de önemseriz. Güven duyduğumuz insanlara yöneliriz. Kişisel anlamda, huzurlu bir ortam ve sürekliliği olan işleri, ilişkileri kıymetli buluruz. Fiziksel anlamda sağlıklı görünmeyi, kendimize dikkat etmeyi, toplumsal ilişkilerimizde güven ve saygınlık uyandırmayı başarırız. Biraz kilo almaya meyilli olabiliriz. Kendi bildiklerimizi kabul ettirmekten hoşlanırız. Ne kadar zor durumda olursak olalım, iyi durumda olduğumuz görüntüsü veririz. Çözümden yanayızdır.


    İKİZLER

    ********

    Sevgili İkizler
    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreç bize hayatta sağlamlık, güvenilirlik, huzur, sağlık gibi konuların ne kadar kıymetli olduğunu hatırlatan bir uyarı gibidir. İçimizde bir yerlerde köklenmiş ancak işlerliği olmayan ne varsa onları geride bırakıp, bizi canlandıracak, sağlıklı hale getirecek olana yönelme arzusu bu geçişte etkilidir. Venüs de 30 Nisan tarihinde bu alanda etkili olacağı için, insan bedenini, ruhunu dinlendirerek, gereksiz kaygı ve endişelerden arındırmaya çalışır. Evet geleceğin garantisi için para, mal, mülk önemlidir. Fakat insanın ağız tadı ve huzuru her şeyden daha kıymetlidir. işte bunlar için bu geçiş yararlı bir sakinleştiricidir. Aynı şekilde Merkür geri hareketini de hesaba katarsak ay sonuna doğru iç gözlemin bir hayli yoğunlaşacağını söyleyebilirim. Ben doğru kararların verilmesinde, güvenli olanla olmayanın ayırt edilmesinde bütün bunları olumlu buluyorum.


    YENGEÇ

    ****

    Sevgili Yengeçler
    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Enerjimizi işlerimiz, planlarımız, projelerimiz üzerinde sağlamlaştırma yönünde odaklayacağız. Bir şeylerin canlanması, güçlenmesi için üstümüze düşenleri tespit edeceğiz. Bu arada Mars-Yay burcunda gerilediği için, tabii ki çalışma hayatımız, sağlığımız, hedeflerimiz üzerinde yeniden düşünüyoruz. Piyasanın durumuna bir bakacağız. İşimizle ilgili kimlerle bağlantı kurabiliriz, bunları gözden geçireceğiz. Zaman zaman sağlığımıza iyi gelen, bize huzur veren molaları önemseyeceğiz. Pratik olarak işlerimizi düzenleyeceğiz. Maddi kazanç ve geleceğimizin teminat altına alınması yönünde kendimizi odaklayacağız.


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar
    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. İş hayatımız, kişisel kararlarımız, maddi-manevi kazançlarımız yönünde enerjimizi odakladığımız zaman dilimindeyiz. Merkür, gölgeli günleriyle birlikte yine bu konularda geriye dönüp bakma, analizde bulunma yönünde 21 Nisan itibariyle etkili olacak. Onun içindir ki şimdiden, daha sağlamcı ve çok daha fazla garantiyi önemsiyoruz. Bunun nedeni, yaş tahtaya ayak basmamak isteğimiz. Siz de böyle hissediyorsanız, gayet olumlu. Bu sizin hakikaten daha güçlü bir adım atabilmek için, önünüze ardınıza baktığınız vakitlerdir. Önümüzdeki bir ay boyunca, bazen günlük rutinin gereklerine göre sakince akıp gideceğiz. Kimi zaman da, neden böyle yavaşladık diye hayıflanacağız. Ancak ihtiyaçlarımız ve isteklerimizin elde edilmesi için, neler gerekiyor, bunları sağlam ve uzun vadeli şekilde tespit edeceğiz.


    BAŞAK

    Sevgili Başaklar
    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde odak noktamızı, yüksek eğitimden, ticari konulara, başka bir yere yerleşimden, uzmanlaşmaya kadar mevzular teşkil edecektir. Bir şeylerin artık ayaklarımızı sağlam olarak yere basmamızda etkili olmasını arzuluyoruz. Bugünlerde, huzurlu ve kaliteli bir yaşam, iyi bir kazanç, güven ve istikrar olguları başımızın tacı oluyor. Eskiye veda edip, yeniye yer açmak ve rahat etmekten yanayız. Bazen içimiz içimize sığmasa da, biliyoruz ki bir adım atacaksak, buna gerçekten değerdi diyelim. Onun için bir bakacağız, inceleyeceğiz, düşüneceğiz ve doğru bir karar vermeye çalışacağız. Zaten gölgeli günleriyle birlikte Merkür-Boğa burcunda, yine bu konularda 21 Nisan itibariyle etkili olacağı için, sağlam olanla olmayan planlarımızı ayırt edebilmek için ailemiz veya kendi içimizde düşünmeye başlayacağız.


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler
    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu geçiş, ilişkilerinizi, mali konuları, eş veya iş ortağınızla alakalı meselelere odaklanmak yönünde faydalıdır. Maddi güvencenin bilhassa dikkate alındığı zamandır. Huzurlu bir ilişki, güvenilir insanlarla beraber olmak, kendimizi garanti altına almak isteriz. Kimlerle nasıl bir ilişkimiz var, aramızdaki bağ güçlü mü? Diye bir bakarız. Miras, hisseli para, mal, mülk paylaşımları veya eşimizin, ortağımızın finansal durumuyla ilgili konularla yakından ilgileniriz. Nisan ayı gerek Merkür ve Mars geri hareketiyle örtüştüğü için, evdeki hesabın çarşıya uymaması halleri yaşanabilir. Kredi çekimleri, yasal konular, borçlarımızın takibi önemlidir. Hisse senedi, tahvil, borsa, yatırım konularında risk faktörünü göz ardı etmemeliyiz. Elimizdekine sahip çıkmalı, ilişkilerimizde dürüst, açık ve net davranmalı, her şeye kazanç-kayıp şeklinde de bakmamalıyız. Bazen manevi değerler ilişkilerde maddiyattan çok önemlidir. Bunu da es geçmemek gerekir.


    AKREP

    Sevgili Akrepler
    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sizlerin de tüm ilginiz ilişki ve iş ortaklığınızla ilgili konulara çevrilecek. Nasıl beraberliğimiz var, bu beraberlikte merkez aldığımız nokta nedir? İlişkinin kalitesi, özü, geleceği hakkında bir düşünmemiz gerekiyor. Karşımızdakine ne veriyoruz ve neler bekliyoruz? Bunların tespit edilmesi vaktidir. Maddi ve manevi anlamda güven içinde yaşamak arzusu tüm insanlarda vardır. Ancak sadece bir olguya dayalı ilişkiler yürümez. Sözgelimi kendimizi garanti altına almak için maddi anlamda düşünülen bir evlilik, sonrasında duygusal tatminsizlikle sonuçlanır. Sorunlar olduğu halde, sırf alışkanlık diye bir ilişkiyi sürdürmek de doğru olmaz. Ortaklık dar gününde, mutlu gününde el ele olabilmektir. Bunları, bu süreçte mutlaka önemsemeliyiz.


    YAY

    ****

    Sevgili Yaylar

    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Sağlığımız, çalışma hayatımız ve maddi konulardaki güvencemizi merkez alacağız. İsteyeceğiz ki, yaptığımız işten keyif alalım, tatmin olalım. Huzurlu bir iş ortamında çalışalım, insanlara yardımcı olalım ancak karşılığını da alalım. Bu hakkımız tabii ki. Nisan ayı geri hareket ve Boğa geçişlerinin etkin olduğu bir ay. Doğal olarak geçmişe dair konular, planlar, projeler üzerinde düşünme zamanı. Biz de şimdi iş ortamımızdaki ilişkilerimizden, işimizin şartlarına kadar olan duruma bakacağız. Sigortalı çalışıyor muyuz, iş güvenliğimiz ne durumda, sosyal haklardan yararlanıyor muyuz? Ücretlendirmeden memnun muyuz? İşimizde ehil miyiz, geleceğimiz teminat altında mı? Sorularına cevap arayacağız bir dönemdeyiz.


    OĞLAK

    Sevgili Oğlaklar

    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkez enerjimizi yönlendireceğimiz alan huzurlu bir yaşam olmalı ve bunun için gerekenleri tespit etmeliyiz. Bedenimizi, ruhumuzu dinlendiren, hoşluk yaratan, kaliteyi, güvenceyi hayatımızda tesis eden ilişkileri tercih etmeliyiz. Bizi yoran, boğan, zorlayan, e. Bizi yoran, boğan, zorlayan, enerjimizi azaltan ne varsa onları geride bırakmalıyız. Hayatın tadını varmanın yollarını bulma vaktidir. Daha sakin ancak daha huzurlu olanın peşinden gitmeliyiz. Sağlıklı yaşamın önemi kendini bu dönemde bir hayli hissettirir. Biz de güzelliğimiz, bakımımız, kendimizi iyi hissetmemiz için elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince kararlar alırız. Nisan ayı geri hareket ve Boğa burcundaki geçişler nedeniyle zaten bu konuların içsel anlamda gözden geçirilmesi ve tespitlerde bulunulması için gayet yararlıdır. Buna önem vermeyenlerin uyarılarla karşılaştıklarında görmezden gelmeleri mümkün olmaz.


    KOVA

    Sevgili Kovalar

    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Bu süreç, evde huzur. Aile ilişkilerinde güvence, birbirinizin değerlerine önem verme şeklinde bir güce sahiptir. Merkez aldığımız en önemli husus, sağlıklı bir yaşam ve maddi açıdan geleceğimizin teminat altına alınmasıdır. Yarınlarımız garantide olsun isteriz. Bu süreçte, ailenizle olan dayanışmanız önemlidir. Birbirinizin düşüncelerini, arzu ve isteklerini ciddiye alarak, sorunlar varsa üstesinden rahatlıkla gelirsiniz. Mal sahibi olmak, ev satın almak, evinizi tadilat yapmak, biraz toprakla haşır neşir olmak, sağlıklı yaşam gibi konulara bir hayli kıymet verirsiniz. Pratik düzenlemeler ev veya ofis hayatında çalışanlar için uygundur. Aileden kalan bir mülkün satışı gibi meseleler üzerinde düşünebilirsiniz. Çocuklarınızın geleceği, çocuk sahibi olmak ve finansal açıdan rahata kavuşmak gibi konular da yine bu dönemin içeriğinde yer alır.


    BALIK

    Sevgili Balıklar

    19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında Güneş-Boğa burcunda ilerleyecek. Merkür gerileme hareketi de bu alanda 21 Nisan gölgeli günleriyle birlikte etkili olacağından, daha sağlamcı, uzun vadeli ve güvenliğimizi öne alarak kendimizi ifade edeceğiz. Sakinlik bu geçişte bir hayli etkilidir. İnsan sahip olduğu değerlerin farkında ve pratik şekilde düşünerek işlerini yoluna koyabilir. Maddi kazanç konuları kıymetlenir. Güvenilir insanlarla olmayı tercih ederiz. Hiçbir işi şansa bırakmayız. Bastığımız yerin farkında olarak, huzurlu bir ortamda yaşamayı tercih ederiz. Karmaşık ve tuhaf hiçbir şeyden hoşlanmayacağız. Üretmek, biriktirmek ve tutumluluğu esas alırız. Yakın çevremizdeki insanlarla güçlü bağlar kurarız. Güzellik, konfor duygumuz yükselişe geçer.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler