KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Mars'ın geri hareketinin burçlara olan etkisi

    Astroloji Danışmanı İremSU, Mars'ın geri hareketinin burçlara olan etkisini yorumladı.

    KOÇ

    Sevgili Koçlar 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Yüksek eğitim, akademik çalışmalar, satış-pazarlama ve ticari faaliyetler, hayatın anlamı üzerine sorgulamalar, uzun mesafeye yolculuklar, toplumsal uyumumuz, uzmanlık sağlayan eğitim ve bilgilenme, bir başka ülke ve şehre yerleşme, hukuk gibi konularda planlarımızı, arzuladıklarımızı gerçekleştirme yönünde yavaşlıyoruz. Bu süreçte tüm cesaretimiz ve fiziksel anlamdaki gücümüz içe yöneliyor. İstiyoruz fakat şartlar çerçevesinde duruma bakmakta yarar var. Her ne kadar bizi bir şeyler içimizde iteklese de, biz tabii ki tam manasıyla emin olmadan yeni bir girişimde bulunmamalıyız.

    Bizim yukarıdaki konularda bilgimizi, tecrübemizi geliştirmemiz, yapmak istediklerimizi ölçüp tartmamız gerekiyor. Aslında bu bir mola gibi düşünülürse, belki de durumumuza bir bakmamız gayet faydalı olur. Şimdi yapılması gereken bu konularda girişim anlamındaki planlarımızı tekrar gözden geçirmek, yarım kalan işlerimizi bitirmektir. Eğer bu tarihten çok önce bir planlamada bulunduysanız, şimdi tekrar duruma bakınız. Bu bakış hali, eksikleri görerek düzenlemeniz yönünde yararlı olur. Yolculuklarda güvenilir araçları tercih etmek, trafik kurallarına uymak, hızdan uzak durmak gerekir.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    BOĞA

    Sevgili Boğalar 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Bu süre içinde, eşimiz, iş ortağımız veya diğer insanlarla olan her türlü mal, mülk, para gibi kazanç meselelerinı koşulların değişme ihtimaline karşı daha dikkatli bir şekilde ele almak yararlı olur. Bu dönemde Boğalar aslında monotonluğa alışık oldukları halde, içlerinde uyanan cesaret ve girişim arzusuyla daha fazla kazanmanın yollarını arayabilirler. Şuradan şu gelir, bu kişiden bu gelir gibi. Ancak burcunuzda gerileyecek Merkür ve yine tedbirli düşünmeyi sağlayacaktır.

    Mars-Yay geri hareket döneminde, eşimizi, ortağımızı ve piyasanın durumuna göre bir risk analizi yapmamız yararlı olur. Bir yerlerden destek geliyorsa bunun bedelini öder miyiz veya biz birilerine yardımcı oluyorsak, bunun bize bir zararı olur mu diye ölçüp tartalım. Enerjimiz içe yönelik olacağı için, hesabı bilmeyen eş veya ortakla aramızda sorunlar yaşanabilir. Bazen olayları fazla abartılı ele alırız. Bazen rehavete kapılırız. Bölüşülen mal, mülk, para, çekilen kredi veya ödemeler hususunda kanuni haklarımızın da farkında olalım.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    İKİZLER

    Sevgili İkizler, 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Bu süreçte, ilişki, sosyal yaşam, çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili konular üzerinde hem bugün hem de geçmişteki planlarınızı tekrar bir ölçüp tartmanızda yarar var. Belki istediğimiz gibi hareket etmekte, gelişme kaydetmekte, bu konularda ilerlemekte zorlanabiliriz. Bir şeyleri değiştirmek, yenileştirmek, hızlı ve aktif şekilde hale yola koymak kolay olmayacak. Çünkü tüm enerjimiz içe yönelik olduğu için, bir ilişkinin analizini yaparken, zaman zaman öfkeleneceğiz veya kendimizden şüphe edeceğiz.

    Bitirmek istediğimiz halde geri dönmeye, başlamak istediğimiz halde beklemeye, gereksiz meseleleri içsel anlamda büyütmeye açık olabileceğiz. Bunları biliyorsak, önce sağlıklı olanı tespit etmek durumundayız. Bazen detayları umursamayıp, sürekli bütüne bakmak iyidir tabii ki. Ancak bazen de detaylar öylesine önemlidir ki, pürüzlerin, problemlerin hangi nedenle, hangi meselelerden kaynaklandığının farkına varır. O zaman gelin, hem sağlığınızı hem ilişkinizi hem de hedeflerinizi bir daha gözden geçirin. 10 Nisan itibariyle bunlara dikkat edelim ve sağlam olanla olmayanı ayırt edelim.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    YENGEÇ

    Sevgili Yengeçler 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Bu süre içinde, öncelikle doktor kontrollerinizi yaptırınız. Sporunuza, diyetinize önem veriniz. İlgi alanlarınıza göre, sizi zinde tutacak, özgürlüğünüzü kısıtlamayacak aktivitelere yöneliniz. Sabırsızlık, agresif tavırlar, sürekli bir şeylere ilgi duymak, sonra sıkılmak, vazgeçmek gibi durumlar yaşanabilir. Plan dışı gelişmelerin olma ihtimalini göz önünde bulundurarak kendinizi ayarlarsanız dönemi daha verimli değerlendirirsiniz. Bitirilmesi gereken projeler varsa acele etmeden, kendinizi de düşünerek belli bir süre aralığı tanıyarak yapınız.

    Hatalar varsa bunları tabii ki görmezden gelmeyeceğiz. Ancak fazla abartmayacağız. Bilgilenmeyi, araştırmayı, detaylara göz gezdirmeyi unutmayacağız. Gerektiğinde hayır demeyi bilmeliyiz. Çünkü birileri iyi niyetimizden istifade edebilir. Başkalarının da görüşlerini alacağız. Bu süre beklemek, olana bakmak, günlük rutin işlerinizi yoluna koymak, belirsizlikler varsa bunları aydınlatmak için sabırsız davranmamak vaktidir.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    ASLAN

    Sevgili Aslanlar 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Bu süreçte, aşk hayatımız, ailemiz, yuvamız, çocuklarımızla ilgili konularda kararlarımızı aceleye getirmeyelim. Olur, duraklayabiliriz veya yavaşlamamız gerekebilir. Bunlar aslında gayet olumludur. En azından bir yanlış karar verip uygulamak yerine, detaylı şekilde incelersek, belki de tespit ettiğimi ayrıntılar oldukça işimize yarayabilir. Mars-Yay burcu geri hareketlerinde biliyorum demek yerine öğrenmeye çalışıyorum demek iyi olacaktır. Bir ilişkimiz bitti, şimdi geri dönmek mi istiyoruz. Geçmişte yaşananları unutmadan, daha önceki durumları ölçüp tartmadan bunu yapmayalım.

    Yeni birisiyle mi tanıştık. Kimdir neyin nesidir, nasıl bir hayat görüşü vardır, bunlara bakalım. Sabırsız davranmayalım. Bugün alınan uygulanan bir karar daha sonra güvenilir gelmeyebilir. Kendi kendimizi kısıtlamayalım tabii ki. Ancak her istediğimiz olacak diye de diretmeyelim. Yeteneklerimizi, tecrübelerimizi hangi alanlarda odaklayarak, maddi ve manevi anlamda güven duyarız, bunlara bakalım.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    BAŞAK

    basak

    Sevgili Başaklar 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Bu süreçte evimiz, ailemiz veya yalnızsak yaşadığımız yerle ilgili bir değişim ve yenilik arzusu bir hayli yükselecektir. Ancak diğer bir taraftan planlarımızın gözden geçirilmesi de çok önemli hale gelecektir. Eğer bir terfi, tayin veya farklı bir nedenle bu değişim gerçekleşiyorsa, yeni yerimize alışmamız biraz zaman alacak demektir. Fakat diyelim ki, son zamanlarda böyle bir değişim arzusu bizde uyandı. O zaman oturup iyice hesap kitap yapmamız doğru olacaktır.

    Mars, yolculukların, görüşmelerin, araştırmaların, bilgilenmenin göstergesi bir burçta gerilediği için tabii ki, iç dünyamızda sabırsızlık, gerginlik duymamız mümkündür. Aile içinde bazı meselelerin bazen aşırıya kaçan şekilde tartışılması veyahut tümüyle rahat davranılması, problemlerin es geçilmesi de görülebilecek bir etkidir. Benim tavsiyem, bu geri hareket süresini, henüz tam olarak emin olmadıklarınızı yürürlüğe koymak yerine, beklemede kalarak incelemenizdir. Kendinize ben ne istiyorum, neler yapmalıyım, ne gibi zorluklar yaşarım, nasıl bir planlamada bulunursam daha doğru olur diyerek sormanızda yarar var.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    TERAZİ

    Sevgili Teraziler 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerini göz önüne aldığımız 10 Nisan itibariyle eğitim, iletişim, yakın çevremizle ilişkimiz, planlarımız, kısa süreli seyahatlerimizde dikkatli ve tedbirli bir şekilde hareket etmeye özen göstermeliyiz. Anlamalı, dinlemeli, ölçüp tartmalıyız. Bu süreçte aceleyle verilen kararlar daha sonra pişmanlık uyandırır. İletişimde ben bilirim tarzı yaklaşımlardan kaçınılmalıdır. Detaylı bir analizde bulunmak faydalı olur. Hızlı araba kullanmak, güvenliğimizi hesaba katmadan yapılan yolculuklardan kaçınmalıyız. Benim tavsiyem bedensel ve zihinsel anlamda kendinize özen göstermenizdir.

    Hak, hukuk gözeterek hareket etmek gerekiyor. Anlamaya çalışmalı, dinlemeli, kendimize göre kararlar vermemeliyiz. İnsanın kendisine güven duyması tabii ki güzeldir. Fakat her şeyde biz haklı olacağız diye bir şey yok. Bu süreçte yukarıdaki konularda, ilişkimiz ve finansal anlamdaki görüşmelerde geri hareket tarihlerini merkez alarak düşünmemiz yerinde olur. Söz vermeyelim, bize verilen sözlere de dikkat edelim. Daha önce planlanan işlerimizi yürürlüğe koymadan önce tekrar bir bakmakta yarar var. Bir fikrimizi kabul etmeleri ve bizim gibi düşünmeleri için zorlamayalım. Risk faktörünü her konuda gözetelim.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    AKREP

    akrep

    Sevgili Akrepler 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Bu süreçte, finansal alışverişlerde hesabı bilmek gerekiyor. Çünkü burnumuzun dikine gitme vakti değildir. Nasılsa hallederim öderim diye alışverişler yaparız ya. Sonradan bütçemizin şaştığına hepimiz şahit olmuşuzdur. İşte bizler de bu dönemde tedbirli olmayı ve gerçekten lüzumlu olanla olmayanı ayırt etmeyi bilmeliyiz. Yeteneklerimizi parasal kazanca dönüştürmek varken, sürekli bir işten diğerine atlarsak, düzgün bir gelir sahibi olamayız. Bir yol belirlemeliyiz.

    Tabii ki attığımız adımdan, koyduğumuz hedeften emin olmamız gerekiyor. Boşa kürek sallamak vakti değildir. Piyasanın durumuna bakmak gerekir. Risk faktörünü, yatırımla ilgili kararlar verirken mutlaka gözetmeliyiz. Çalışma hayatımız başkalarıyla olan finansal ilişkilerimizi artı ve eksileriyle ele almalı, duruma bakmalıyız. Bu iyi gelir getirir diyerek düşünmeden etmeden yapılan yatırımlardan kaçınmalıyız. Bu dönemde dağılmamak, fazla yayılmamak, bütçemizi şaşırmamak lazım.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    YAY

    Sevgili Yaylar 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars, burcunuzda gerileyecek. Bu süreç önünüzdeki iki yıllık bir planlamanın yapılması anlamında önemlidir. Hayatınız, amacınız, varmak istediğiniz hedef, ortaya koymak istediklerinizi şimdi kendi içinizde gözden geçirmek için vakit kazanmış oluyorsunuz. Evet geri hareketler yavaşlama, işlerin istediğimiz gibi hızlı ilerlememesi anlamına gelse de, aslında insan böyle zamanları, inceleme, araştırma, eskiyi gözden geçirme ve yenilikler için düşünme yönünde kullanırsa, pekala doğru tespitlerde bulunabilir. İlgi alanlarımıza bir bakalım. Tam olarak ne yapmak istiyoruz bunları kafamızın içinde belirleyelim. Sabırsız davranmayalım. Ham meyve yenmez der büyüklerimiz. Olgunlaşmasını beklemek, zaman tanımak gerekir.

    Siz de kendinize, inandıklarınıza zaman tanıyın. Girişim planlanması, daha önce başlanmış işlerin tekrar gözden geçirilmesi, eksiklerin tamamlanması yönünde Mars geri hareket dönemleri yararlıdır. Bu süreçte emin olduğunuz işlerinizi tabii ki yürürlüğe koyarsınız. Ancak dediğim gibi tam olarak güvendiğiniz, hazırladığınız, inandığınız işlerinizden söz ediyorum. Aceleyle yeni kararlar vermeyiniz. Hani deyim yerindeyse burnunuzun dikine de gitmeyiniz olur mu?

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    OĞLAK

    oglak

    Sevgili Oğlaklar 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Bu süreç gölgeli günlerini de hesaba katarsak, 10 Nisan itibariyle etkili olmaya başladı. İç dünyamızda hedeflerimizi, planlarımızı, arzularımızı, isteklerimizi gözden geçiriyoruz. Bu insanın, geçmişinde yaşadıkları ile bugünü karşılaştırması ve geleceğini merkez alarak kendine yeni hedefler belirlemesinde şeklinde değerlendirildiğinde oldukça faydalıdır. Yapılan tespitler oldukça işe yarar ve insanın ideallerini yeniden belirlemesi, yolunu çizmesini sağlar. Kendi kendisini kısıtlamak yerine, sosyal yaşamını gözden geçirir ve farklı bir bakış açısıyla kendini yeniden onarır.

    Mücadeleler, türlü zorluklar, badirelerden geçen insan bazen nasıl da yoruluyor, nasıl da hayattan uzaklaşıyor. Oysaki bütün bunlar tekrar yaşama dönmesi için sinyallerdir. Pes etmek değil, kendimize yeni bir pencereden bakmak vaktidir. Kendimizden şüphe etmek değil, kendimize yatırım yapma zamanıdır. Bu yatırım, moral değerlerimizin yükselmesi için şarttır. Zaten bu süreçte iç dünyamızda olan bitenler de, bu yeniliğin, bu kendine yeniden bakmanın, hayatı düzenlemenin uyarılarıdır. Bu uyarıları fark eden kişi, zaten yaşama tutunması gerektiğini bilir.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    KOVA

    Sevgili Kovalar 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Gölgeli günleriyle birlikte 10 Nisan itibariyle etkili olacak geri hareket süresince, geleceğe dönük plan ve projelerimiz üzerinde tekrar düşünmemizde yarar var. Tabii ki bir miktar kısıtlanabilirsiniz. Belki hemen harekete geçmek kolay olmayabilir. Ancak bu süreçte yapılan tespitler oldukça işinize yarar. Yolculuklarda güvenli firmaların tercih edilmesinde yarar vardır. Rutin işlerinizi dikkatli şekilde yapmanız gerekir. Mars geri giderken, yeni girişimde bulunmak yerine, bu girişimin artı ve eksilerini ölçüp tartmak faydalıdır. Boyumuzdan büyük işlere kalkışmamalıyız.

    Dostluklar, sosyal ilişkilerde başkalarının bakış açısı ve fikirlerini dışlamak, her şeyin kendi bildiğiniz gibi olmasını istemek, dayatmak yanlıştır. Tabii ki tercihlerinize karışamayız. Ancak agresif ve abartılı tavırlardan kaçınmak gerekir. Yeteneklerinizi hangi alanda göstermek, sunmak, öne sürmek istiyorsanız şimdi bunları tekrar inceleyiniz. Daha önce başladığınız işleri bitirebilirsiniz. Sorunlarınız olan kişilerle görüşerek, aranızdaki problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,


    BALIK

    Sevgili Balıklar, 17 Nisan-27 Mayıs arasında Mars-Yay burcunda gerileyecek. Kariyer, maddi kazanç, kişisel gelişim ve hedeflerimizi yeniden gözden geçirmede etkili olacak. Gölgeli günleriyle birlikte 10 Nisan itibariyle etkili olacak gerileme süresince, işlerimizin takibini iyi yapalım. Sorumluluk bilinci burada çok önemli. Yeni bir iş başvurusu veya mevcut işinizdeki sorunlar nedeniyle işten ayrılmak pek iyi bir fikir olmaz. Bu yöndeki planlarınızı lütfen bir daha gözden geçiriniz. Geri hareketler Nisan ayında çok önemli.

    Eğer aklımız başımızda duruma bakarsak, daha iyi çıkış yolları bulabilir, gerileme sonrasında bunları uygulayabiliriz. Karşımıza belki de çok daha iyi fırsatlar çıkar. Sabırlı olalım. Yarım kalan projeleri bu dönemde bitirebilirsiniz. Önceden adım attığınız işleri şimdi yeniden gözden geçirebilir, eksiklerinizi tamamlarsınız. Bazen durup detaylara bakmak yararlıdır. Aksaklık çıkaran noktaları belirlemiş olursunuz. Gelişim, bilgilenme, tecrübelenme anlamında geri hareket dönemleri faydalıdır.

    Bu dönemin hedeflerimizi tekrar gözden geçirmenizde, yarım kalan işlerinizi bitirmenizde vesile olması dileğimle,

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler